kotaku schreef:Plakjes zelfgemaakte cake:3 met cacaopoeder erdoorheen! mjammjam
PoisonDrink schreef:Spacecake?
kotaku schreef:PoisonDrink schreef:maar rauw ei word je zo misselijk van...
Lex Talionis schreef:PoisonDrink schreef:Ik vind een 'mitraillette' dan weer lekker. Maar dat kennen jullie misschien niet?
Google doet wonderen
Het ziet er niet uit maar lijkt me toch goed te vreten, stoned sowieso
Peptalk schreef:Oh?
Nooit geen last van.
Begin de dag vaak met 2 rauwe eitjes:) Niet erg lekker, maar goed voor magere scharminkeltjes als mij.
Je eigen space cake maken is trouwens erg leuk, leerzaam en vooral fun!
Mits je niet overdoseert uiteraard...
Amnesia schreef:Als ik stoned ben, vreet ik alles.
Drinken heb ik nooit last van, vind zo'n droge bek soms wel chill.
Nadeel is dat ik na het eten meestal wel nuchter ben, maarja dan maar nog een joint draaien.
Peptalk schreef:kotaku schreef:PoisonDrink schreef:maar rauw ei word je zo misselijk van...
Oh?
Nooit geen last van.
Begin de dag vaak met 2 rauwe eitjes:) Niet erg lekker, maar goed voor magere scharminkeltjes als mij.:
Bosvos schreef:Lex Talionis schreef:PoisonDrink schreef:Ik vind een 'mitraillette' dan weer lekker. Maar dat kennen jullie misschien niet?
Google doet wonderen
Het ziet er niet uit maar lijkt me toch goed te vreten, stoned sowieso
Een lekker vers broodje, niet té veel friet ertussen, 2 hamburgers en een klets bickysaus.
Hoe zoiets simpels toch zo heerlijk kan zijn
Zazuu. schreef:Bosvos schreef:Lex Talionis schreef:Google doet wonderen
Het ziet er niet uit maar lijkt me toch goed te vreten, stoned sowieso
Een lekker vers broodje, niet té veel friet ertussen, 2 hamburgers en een klets bickysaus.
Hoe zoiets simpels toch zo heerlijk kan zijn
in zuid-frankrijk noemen ze dit een broodje americain als ik me niet vergis
Bosvos schreef:De cultuurverschillen laten zich weer blijken
Broodje americain: broodje met daartussen americain (preparé, gehakte biefstuk)
Mitraillette: stokbrood met daartussen friet, eventueel groenten en een stuk vlees, meestal een hamburger
Hoe ze het in Zuid-Frankrijk noemen maakt niet uit. Hoe we het in België noemen is het belangrijkste. Hét frituurland natuurlijk!
Lex Talionis schreef:Bosvos schreef:De cultuurverschillen laten zich weer blijken
Broodje americain: broodje met daartussen americain (preparé, gehakte biefstuk)
Mitraillette: stokbrood met daartussen friet, eventueel groenten en een stuk vlees, meestal een hamburger
Hoe ze het in Zuid-Frankrijk noemen maakt niet uit. Hoe we het in België noemen is het belangrijkste. Hét frituurland natuurlijk!
Cultuurverschil genoeg, wat jullie malle belgen americain preparé noemen, noemen wij nederlanders gewoon filet americain
Pascal schreef:Is Vinz nou een stuk stront of een ruziestoker?
Peptalk schreef:In Nederland zit tussen Preparé en filet american toch nog wel een heel verschil hoor.
Ik dacht dat dat preparé van wat ''minder'' vlees gemaakt werd.
Hier hebben ze bij de keurslager allebei, en de prepare is een stukkie goedkoper.
Pluisje12 schreef:KINDER BUENOS
Ben ik echt verslaafd aan!! de mix van chocolade,noot,caramel,... mmhh
en natuurlijk, droge wafels met nutella choco!!
Peptalk schreef:Pluisje12 schreef:
In die dingen zit geen caramel hoor..
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 22 gasten