do aug 25, 2011 1:51 am
do aug 25, 2011 2:04 am
Elfquest schreef:Kan ook ja.
Hoe lang zet jij ze in de oven?
do aug 25, 2011 2:07 am
bloxnix schreef:Elfquest schreef:Kan ook ja.
Hoe lang zet jij ze in de oven?
Geen idee, gewoon kijken
Als je chamignons beetje beginnen te verschrompelen en je kaas gesmolten is
Alhoewel ik gebakken champignons veel lekkerder vind, maar dan vind ik het onhandig met de kaas.
do aug 25, 2011 2:09 am
Einstein schreef:Dit laatste recept is een heel goed idee
do aug 25, 2011 2:11 am
do aug 25, 2011 2:12 am
do aug 25, 2011 2:18 am
Elfquest schreef:Is het ook. Vooral als je er een dubbele hoeveelheid feta bijdoet.![]()
Maar ik ben dan ook een kaasjunk.
do aug 25, 2011 9:52 pm
Elfquest schreef:Is het ook. Vooral als je er een dubbele hoeveelheid feta bijdoet.![]()
Maar ik ben dan ook een kaasjunk.
vr aug 26, 2011 4:27 pm
Elfquest schreef:Lekker bijgerechtje:
Koop wat champignons, liefst kastanjechampignons of als je echt uit wil pakken Portobello's
Snijd de steeltjes eraf en lepel er wat uit met een lepel.
Vul met geitenkaas en honing of Boursin.
Ff bakken in de pan tot champignons gaar zijn en kaas gesmolten.
Smullen.
vr aug 26, 2011 6:37 pm
Dreuge schreef:Elfquest schreef:Is het ook. Vooral als je er een dubbele hoeveelheid feta bijdoet.![]()
Maar ik ben dan ook een kaasjunk.
ik hou niet zo van feta, kan je nog een andere soort kaas aanraden voor dat recept??
vr aug 26, 2011 6:40 pm
za aug 27, 2011 5:01 pm
Tomzeur schreef:Porcelain, als mensen bij je blijven eten, mogen ze dan een recept kiezen of moeten ze gewoon eten wat de pot schaft?
za aug 27, 2011 6:23 pm
Porcelain schreef:Tomzeur schreef:Porcelain, als mensen bij je blijven eten, mogen ze dan een recept kiezen of moeten ze gewoon eten wat de pot schaft?
Haha, men mag natuurlijk kiezen, ik ben niet zo moeilijk.
En feta is zooo lekkerOok door pasta's en op tosti's. Ik mis een kwijlemoticon hier.
zo aug 28, 2011 12:13 am
bloxnix schreef:Warme mozarella is fucking ziek (behalve als het volledig gesmolten is zoals op pizza), dat wil je er niet bij doen :d
zo aug 28, 2011 12:22 am
Elfquest schreef:bloxnix schreef:Warme mozarella is fucking ziek (behalve als het volledig gesmolten is zoals op pizza), dat wil je er niet bij doen :d
Mozarella kun je beter helemaal smelten ja. Anders krijg je van die klonten.
zo aug 28, 2011 12:24 am
zo aug 28, 2011 3:42 am
Elfquest schreef:Vind je? Ik vind het wel lekker. Maar smaken verschillen blijkbaar.
ma aug 29, 2011 2:33 pm
bloxnix schreef:Negeer jij trouwens die pot grapjes, of begrijp je het niet?
ma aug 29, 2011 8:31 pm
Porcelain schreef:bloxnix schreef:Negeer jij trouwens die pot grapjes, of begrijp je het niet?
Ik negeer ze, tot er een keer een goede komt.
do sep 01, 2011 6:57 pm
do sep 01, 2011 7:03 pm
ma sep 19, 2011 10:09 pm
wo okt 12, 2011 1:11 am
wo okt 12, 2011 1:27 am
wo okt 12, 2011 1:31 am
Bloxnix schreef:Ik vind gewone paëlla er toch lekkerder uitzien hoor
Maar is er ook een verschil in smaak?
wo okt 12, 2011 1:59 am
wo okt 12, 2011 5:03 pm
Dreuge schreef:Bloxnix schreef:Ik vind gewone paëlla er toch lekkerder uitzien hoor
Maar is er ook een verschil in smaak?
Ja hierbij wordt octopus bouillon gebruiktHeb het nog niet geprobeerd, maar neem aan dat dit voor het grootste deel van het verschil in smaak zorgt. Normaal wordt er volgens mij bijna altijd kippenbouillon of water gebruikt.
wo okt 12, 2011 8:42 pm
wo okt 12, 2011 8:50 pm
Madcat schreef:het gaat om het inktzakje, die de smaak en kleur aan de paëlla geeft, is een erg prettig aroma, is idd op inktvis, maar overheerst niet. beetje kreeft achtig.
wo okt 12, 2011 8:55 pm