wo okt 12, 2011 9:24 pm
wo okt 12, 2011 9:44 pm
wo okt 12, 2011 9:52 pm
wo okt 12, 2011 10:02 pm
Dreuge schreef:Vrijdag ga ik waarschijnlijk paella maken met chorizo, kip en garnalenWordt ook mijn eerste keer.
do okt 27, 2011 9:22 pm
ma dec 19, 2011 8:36 pm
ma dec 19, 2011 9:14 pm
Einstein schreef:Piccalilly met linzen en paprika![]()
- 1-2 potten piccalilly
- Willekeurige hoeveelheid linzen
- Eén paprika
- Kankerveel sambal, tomatenpuree en knoflookpoeder
Kook de linzen ongeveer drie kwartier in meer dan genoeg water. Voeg brokstukken paprika en sambal, tomatenpuree en knoflookpoeder toe. Roer even door en meng dit door de piccalilly. Eet smakelijk!
di dec 20, 2011 4:43 am
di dec 20, 2011 10:33 am
di dec 20, 2011 12:18 pm
di dec 20, 2011 12:26 pm
di dec 20, 2011 12:28 pm
di dec 20, 2011 11:13 pm
di dec 20, 2011 11:54 pm
Dissendium schreef:Nee, dan maak ik een DF taartDonker en lichtblauw woohoo.
di dec 20, 2011 11:56 pm
wo dec 21, 2011 12:02 am
Dr.Gonzo schreef:
wo dec 21, 2011 12:56 am
Dreuge schreef:Dr.Gonzo schreef:
Waar heb je die rabarber in geweekt?? Dat is echt bizar lekker, hadden ze ook bij een restaurant waar ik werkte
wo dec 21, 2011 1:04 am
wo dec 21, 2011 1:14 am
Einstein schreef:Ziet er gruwelijk lekker uit GonzoProfessional aan het werk
wo dec 21, 2011 1:32 pm