Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD Combo's

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

LSD Combo's

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » do feb 24, 2011 8:44 pm

Ik ben wel nieuwsgierig naar LSD in combinatie met iets anders. Ik heb al gelezen over LSD + MDMA (candyflippen) of LSD + lachgas of LSD + keta enzo. Iemand hier ervaring mee?
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Koxbox » do feb 24, 2011 8:46 pm

Candyflippen zou ik wel eens willen doen. Lijkt me wel een beenharde ervaring als ik de stofjes apart bekijk.
Avatar gebruiker
Koxbox
Acieeeed
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 385
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:19 pm
Woonplaats: 9000 Gent City

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Azgaza » do feb 24, 2011 8:53 pm

Fysiek zijn combinaties met LSD erg veilig, maar mentaal kan het nog al snel érg intens worden. Als dit is wat je zoekt is combineren van LSD met andere stoffen er leuk, bij weinig trip ervaring zou ik aanraden er nog even mee te wachten.

Ik heb vrij veel / erg veel ervaring met het combineren van LSD en lachgas. Dat is érg intens, beide lijken elkaar enórm te versterken en de staat waar je in terecht komt kan ik het best beschrijven als N-hole, het is kleurrijk en vol zeer versterke visuals zoals bij LSD maar ook de dissociatieve kant van het lachgas komt veel beter naar voren en dingen die doen denken aan een k-hole maar dan slecht 1-3 minuten kunnen voorkomen. Een grafische uitgebreide omschrijving hiervan is moeilijk te noemen, maar het is erg intens, erg raar, en ik moet zeggen; erg geweldig. Ik heb het idee dat naast dat de visuals enorm versterkt en scheef getrokken worden, het elke filter van je onderbewustzijn er af haalt en je dus een onvoorspelbare en vreemde combinatie van allerlei herinneringen en zaken uit het onderbewustzijn via al je zintuigen om een enorm vreemde manier gepresenteerd krijgt; k-hole achtig maar nog veel minder stuurbaar.

LSD + Ketamine heb ik ook vaak gedaan, net als lachgas versterkt ketamine de visuele effecten van de LSD nog al enorm maar ook de dissociatie komt nog steeds erg duidelijk naar voren, deze combinatie is ook erg intens al vind ik het persoonlijk beter te overzien dan LSD en lachgas, met LSD en ketamine kan ik tenminste nog redelijk denken. Je kan je het best voorstellen dat met ketamine je inherente besef van natuurkunde wegvalt, waar LSD visuals nog wel in de stijl van de normale wereld blijven vervaagt dat met ketamine er bij en kunnen ze de meest rare en onwerkelijke vormen aannemen. LSD + ketamine is trouwens mijn favoriete combinatie. K-hole gaan op LSD heb ik nooit gedaan maar ik zou denken dat dan de ketamine overheerst. Normale dosissen ketamine voelen fysiek het zelfde als ketamine zónder LSD, alleen buzzt het misschien wat meer omdat LSD zelf ook een buzz heeft. Mentaal versterkt het dus enorm, het krijgt een meer dissociatief karakter maar LSD laat zich moeilijk onderdrukken, ik vind het een hele fijne synergie.

LSD + ketamine + lachgas is het zelfde als LSD + lachgas in principe, alleen heb je minder lachgas nodig voor harder effect dankzij de ketamine, dus 1 patroon geeft dan vaak al de intensiteit die je normaal van 2, 3 of 4 zou kunnen hebben.

Andere combinaties, behalve dan misschien met hasj heb ik niet gedaan, wel andere mensen zien candyflippen en dat klinkt ook erg intens maar ook wel wenselijk. Dat geldt volgens mij voor een hoop combinaties met LSD, kan heel leuk zijn, maar is wel érg intens.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: LSD Combo's

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » do feb 24, 2011 8:59 pm

nou ik was het verlopig nog niet van plan. Ik wil eerst uitgebreide ervaring hebben met LSD zelf en de eventuele stof waarmee ik zou willen combineren (keta of lachgas). Dat het intens word geloof ik wel haha. Uit de verhalen die ik gelezen heb, verneem ik vaak dat het enorm zwaar is en een echte reis word ipv de spreekwoordelijke reis.

ik ga me sowieso nog verdiepen hierin dus het is nog niet aan de orde. Maar ik vind het wel heel erg boeiend dat je helemaal afgesloten kan worden van de buiten wereld en een hele nieuwe wereld kan creëren. Dat is wel de kant die ik op wil gaan.

Het fijne is ook dat LSD lang duurt, en keta en vooral lachgas relatief snel voorbij zijn (1 uur en 4 min zei je?), dus mocht het niet helemaal bevallen dan is er geen man overboord.

Mag ik vragen welke dosissen je hebt genomen van de stoffen?
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Azgaza » do feb 24, 2011 9:04 pm

LuchtiNgtoetje schreef:ik ga me sowieso nog verdiepen hierin dus het is nog niet aan de orde. Maar ik vind het wel heel erg boeiend dat je helemaal afgesloten kan worden van de buiten wereld en een hele nieuwe wereld kan creëren. Dat is wel de kant die ik op wil gaan.

Dan zit je wel bij de goede combinaties en middelen :)

LuchtiNgtoetje schreef:Mag ik vragen welke dosissen je hebt genomen van de stoffen?


Ja ik heb het vaak gecombineerd, LSD vaak ergens tussen de 100 en 300 ug (meestal +- 150-200 ug), en dan 1 of 2 patronen lachgas per keer, soms 3. Vanaf 2 patronen lachgas op LSD wordt het heel intens, ongeacht de dosis LSD eigenlijk. Een beetje LSD lijkt al genoeg om dat effect aan te zetten, en ik zou zelfs stellen dat 100-150 ug LSD + lachgas vreemder is dan 300 ug + lachgas, omdat hoe meer LSD , hoe meer de LSD overheerst en hoe 'normale maar gewoon ineens veel intereses visuals' achtiger het blijft, hoe meer het lachgas overheerst over de LSD, hoe meer 'n-hole' het wordt.

Ketamine doe ik meestal 50-150 mg, máár ik moet wel zeggen dat ik misschien wat tolerantie heb en raad aan mensen die dat niet hebben niet meer dan 50 mg te pakken als je al LSD op hebt. In de piek van de LSD trip ketamine doen levert de meest intense ervaring op dus als je minder ervaren bent kun je ook wachten tot aan het einde van het plateau van de LSD, dan valt de ketamine wat.. ja 'gewoon ketamine' achtiger, en dat is wat makkelijker.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Ketalar » do feb 24, 2011 10:43 pm

Nog een tip; in de piek van LSD ketamine gebruiken is echt leuk, maar begin gewoon met kleine lijntjes, je kan makkelijk bijnemen als je harder wilt en kan je t leuk houden
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Ivo » do feb 24, 2011 10:46 pm

In de piek is keta misschien leuk, maar in de comedown vond ik er helemaal niks aan. Totale verwarring in plaats van de grappig lsd verwarring... Maar keta is sowieso al niet veel voor mij.


Ik heb op een feestje eens lsd en 2cb gecombineerd, met een bommetje mdma een 5tal uur na de 2cb. Was een zeer positieve ervaring moet ik zeggen :) De kleuren waren nog intenserser dan ik gewend ben op lsd, nog meer energie en nog meer in de muziek opgaan.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Azgaza » do feb 24, 2011 10:53 pm

Ivo schreef:In de piek is keta misschien leuk, maar in de comedown vond ik er helemaal niks aan. Totale verwarring in plaats van de grappig lsd verwarring... Maar keta is sowieso al niet veel voor mij.


Dat verklaart het dan wel, als je het in de piek doet blijft het LSD karakter heel aanwezig en heb je ook de LSD 'overweldiging' bij de ketamine dissociatie, in de comedown is het meer het gewone ketamine effect, en als dat niks voor jou is zal de combinatie in de comedown dus ook minder prettig zijn voor jou omdat het mentaal dan meer naar ketamine neigt. Ik vind zelf ketamine heerlijk en het combineert voor mij prima met LSD in de come up, piek, plateau, comedown én na afloop haha.

Ivo schreef:Ik heb op een feestje eens lsd en 2cb gecombineerd, met een bommetje mdma een 5tal uur na de 2cb. Was een zeer positieve ervaring moet ik zeggen :) De kleuren waren nog intenserser dan ik gewend ben op lsd, nog meer energie en nog meer in de muziek opgaan.


LSD met 2c-b combineren lijkt me ook wel interessant, maar ik heb pas één keer 2c-b gedaan (wel 46 keer LSD dan weer) en wil 2c-b dus toch nog een paar keer los ervaren voordat ik ze bij elkaar gooi, dat het kleurrijker wordt dan hoor ik van meer mensen en met hoe intens LSD kleuren al zijn (al was 2c-b inderdaad feller van kleur, hoe neon LSD ook al mag zijn) moet dat haast wel spectaculair zijn.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Sublimo » vr feb 25, 2011 5:52 am

LSD valt echt met zo veel te combineren, tenminste als je genoeg ervaring hebt.

Ik heb het al met MDMA, lachgas, ketamine, amfetamine, 2c-b, 2c-i, mephedrone, psilocybine en wiet gecombineerd. :grin:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Cropp » vr feb 25, 2011 1:49 pm

Pillen/mdma :love:

Als een zegel uit begint te werken wil ik écht een pilletje!
Avatar gebruiker
Cropp
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1517
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:48 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor °Thomas° » ma feb 28, 2011 7:01 pm

Heb 2x ervaring met de combo LSD+ketamine. en ook met pep

1ste maal: ongelooflijk mooie trip! de visuals werden enorm versterkt, en mijn gedachtengang ging dieper dan ooit te voren. ik kon echt nog veel verder reizen!

2de maal: eerste kwartiertje ging alles goed maar toen begon het er echt over te gaan en begon ik er zelf een bad trip van te krijgen. een serieuze mindfuck. ik snapte niets meer snapte ook niet waarom ik zo op de bank lag en niet anders en was mezelf maar heel de tijd aan het verleggen en doen. NIETS klopte nog!

uiteindelijk heb ik dan even mezelf rustig gehouden en ben ik terug uit men bad tripje kunnen gaan.

enkel aan te raden als je al wat ervaring hebt op gebied van lsd en op gebied van ketamine zou ik zeggen.

combi mert pep vindt ik nu niets speciaals aan:p versterkte men trip niet echt
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Ciakranar » ma feb 28, 2011 9:28 pm

Ik heb zelf alleen maar ervaring met de combo LSD + lachgas en ik kan sowieso ook bevestigen dat het een (zacht genoemd) érg raar is.

Ter illustratie denk ik dat een persoonlijke ervaring het het beste kan omschrijven :P.
Ik zat te trippen op iets meer dan 100µg (eerste ervaring) en was af en toe nog wel verbaasd / overweldigd van de onvoorstelbare hoeveelheid toegevoegd potentiaal aan m'n belevingswereld. Maarja, dat is precies wat trippen is. Visueel was er niet veel aan de hand, alles golfde een beetje en ik nam mensen qua associaties heel anders waar. Het werd een wat puurdere vorm van communiceren waarbij je niet constant alles wat mensen zeggen loopt te filteren door filters die je hebt gecreëerd bij associaties (zoals welke persoon het zegt, met welke stemtoon, wanneer hij iets zegt etc).

Toen ik lachgas nam was het wel een wat ander verhaal. Binnen een paar secondes schoot ik 100% in m'n eigen hoofd maar tegelijkertijd buiten dit universum gezien niets meer gerelateerd was aan de werkelijkheid. Mijn universum werd een soort 2-dimensionale kleine rechthoek die bestond uit pure pixel-chaos (alsof je de cardridge van een oude spelcomputer er niet goed hebt ingedaan) met een soort overlay die deed denken aan Yoshi's Island 2 (al kwam de associatie niet verder dan wat toegevoegde pixel chaos) en 2 paarse ballen die karborteltoft representeerden (een niet bestaand woord, ik weet het, maar mijn hoofd creërde dat hoofd en dat "defineerde" mijn ervaring :? waarbij ook een gevoel kwam dat alles 5x per seconde koppeltje duikelde.

Dat zo ongeveer :lol:
Heb daarna wel even een kwartier / half uur nodig gehad om bij te komen van wat m'n hoofd nu voor een kotsgolf aan larie had uitgespuwd :woeh:
Done: LSD, paddo's, truffels, DMT, 2c-b, ketamine, N2O, N2O 2.0, alcohol, wiet, MDMA, diazepam, temazepam, oxazepam, midazolam, alprazolam, lorazepam, 4-AcO-DMT, caffeïne

To do: DXM, PCP, ayahuasca, flunitrazepam, opium
Avatar gebruiker
Ciakranar
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 213
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 8:46 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Azy » ma feb 28, 2011 9:31 pm

Lachgas en LSD is gewoonweg geniaal. Visueel de mooiste momenten van de trip, en je kan verder reizen dan je ooit dacht. en toch beland je plots terug in de "veilige vertrouwde" trip. waw
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Sublimo » ma feb 28, 2011 9:32 pm

°Thomas° schreef:combi mert pep vindt ik nu niets speciaals aan:p versterkte men trip niet echt


Amfetamine gaat je trip inderdaad niet versterken, je blijft visuals houden maar je gedachten zijn een stuk kalmer. Niet zo van die gigantische mindfucks.
Ik vind persoonlijk LSD + amfetamine een prima party combi, je hebt visuals, wat altijd leuk is bij al die lichtjes, en je voelt je veel meer op je gemak tussen al die mensen door de amfetamine.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Azgaza » ma feb 28, 2011 9:52 pm

Toevallig had ik dit weekend weer LSD + ketamine gecombineerd; de raar factor van die combinatie doet niet enorm veel onder voor LSD + lachgas alleen door de langere duur kan je er veel meer mee en is het ook wel iets 'stuurbaarder'. De visuals krijgen zó een boost, echt prachtig, en mentaal.. ja.. mentaal is het raar, vreselijk raar. Fysiek voelt het nog het meeste 'gewoon als ketamine', alleen dan met wat LSD-buzz er door heen en lopen blijft langer 'redelijk goed te doen'.

Ik vind het wel de ideale combinatie voor 'rare creatieve concepten'; het is net alsof mijn onderbewustzijn helemaal open staat en ik alles overal aan kan verbinden, alleen kan ik dat ook kiezen in tegenstelling tot met lachgas er bij, want lachgas er bij betekent voor mij ook vaak totale onvoorspelbaarheid. Ik wou dat ik meer woorden had om in detail te omschrijven hoe deze combinaties nou echt zijn.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Tripper » ma feb 28, 2011 11:52 pm

LSD en MDMA is heerlijk op een feest met muziek. LSD en lachgas is lekker thuis. LSD en DMT is een apart verhaal, ook voor thuis.
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 876
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: LSD Combo's

Berichtdoor DrippTone » ma maart 07, 2011 5:30 pm

Even mijn 2 favoriete combo's met acid hier neer zetten.

LSD 100 mics 1 maal, oraal
MDMA 80 mg 2 maal, oraal, na 4 uur nog eens
Ketamine 25 mg per keer, nasaal, om de 40 min/ 1 uur tot het genoeg is geweest
Lachgas 2 patronen in een ballon, inhaleren, wanneer het weer iets te rustig wordt of gewoon zin om even te knallen
Hasjolie, blijven roken tot het geen zin meer heeft

Meestal wordt dit hem ook uiteindelijk als acid op de planning staat.

En:

Bromo dragonfly 250 mics 1 maal, oraal
LSD 100 mics 1 maal, oraal, 6 uur na inname Bromo Dragonfly
2c-i 15 mg 2 maal, nasaal, 6 uur na inname LSD en na 8 a 10 uur nog een keer
MDMA 100 mg 1 maal, oraal,
Ketamine 25 mg per keer, nasaal, bijnemen wanneer gewenst
Hasj roken in de comedown is wel gewenst

1 keer gedaan, binnenkort nog eens fijntjes over doen. Dit keer eens een ballonnetje lachgas erbij, als ik dat aan durf. Vorige keer was het niet nodig. :grin:

Disclamer, combineren moet je leren. Ik raad het af om zoveel verschillende middelen door elkaar te gebruiken.
The purity of the venom is equal to the purity of the high, but the choice of venom decides if it will be a pure high or an intense hell. Exploring the vast spectrum of what is good and what's not is part of taking venom. But it will only destroy when you fail to listen.

Go easy on me, I can't help what i'm doing.

Combination is the clue to the equation.

Mother earth and father sky watch over me while I visit the heavens and the hells through the spirit of the vine.
Avatar gebruiker
DrippTone
Donkey on the edge.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1290
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 7:01 am
Woonplaats: Peru

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Olijfboompje » za maart 19, 2011 11:44 pm

LSD+MDMA is erg vet.
Intense visuals met een vette feeling van niks kan verkeerd gaan.

Keta+LSD weet ik niet meer.
Dat stukje is een zwart gat.
Ik lach wel heel de tijd over de grond te rollen, dus ik zal het wel naar mijn zin hebben gehad. :kleuter:
Avatar gebruiker
Olijfboompje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:32 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Intoxication » zo maart 20, 2011 9:10 pm

lsd + mdma ftw :grin:

heb hier al maanden keta en lsd liggen maar toch nog niet aangedurft/geprobeerd
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Olijfboompje » zo maart 20, 2011 9:16 pm

Intoxication schreef:lsd + mdma ftw :grin:

heb hier al maanden keta en lsd liggen maar toch nog niet aangedurft/geprobeerd

Stuur dan maar hierheen :kleuter:
Avatar gebruiker
Olijfboompje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:32 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Truffelboy » zo maart 20, 2011 11:02 pm

Koxbox schreef:Candyflippen zou ik wel eens willen doen. Lijkt me wel een beenharde ervaring als ik de stofjes apart bekijk.


Dat lijkt niet zo dat is zo :love: ..

Het echte goede wat ik me kan herineren was de 'blur'. Als je wel eens van die need for speed spelletjes hebt gespeeld en je gebruikt dan nitro, ja dan zeg maar zo'n blur komt er dan als je bijvoorbeeld jezelf beweegt, of iemand anders beweegt ofzo, dat was wel dodelijk om te zien :P
Avatar gebruiker
Truffelboy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: di maart 08, 2011 11:49 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Cropp » di maart 22, 2011 1:06 pm

Intoxication schreef:lsd + mdma ftw :grin:

heb hier al maanden keta en lsd liggen maar toch nog niet aangedurft/geprobeerd

Lompe combo, keta en acid, ik was blij dat die ketamine uitgewerkt was, ik snapte nergens meer iets van.
Avatar gebruiker
Cropp
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1517
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:48 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor °Thomas° » di maart 22, 2011 5:16 pm

Cropp schreef:
Intoxication schreef:lsd + mdma ftw :grin:

heb hier al maanden keta en lsd liggen maar toch nog niet aangedurft/geprobeerd

Lompe combo, keta en acid, ik was blij dat die ketamine uitgewerkt was, ik snapte nergens meer iets van.

heb ik er ook een keertje van gehad :grin:
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Drientje » di maart 22, 2011 5:44 pm

Serieus briljante combi hoor. Door de lsd en de keta super vette visuals gezien.
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1777
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Azgaza » di maart 22, 2011 6:09 pm

Drientje schreef:Serieus briljante combi hoor. Door de lsd en de keta super vette visuals gezien.


Dat is mijn favoriete combinatie ooit, LSD en ketamine; de visuals worden onwerkelijk prachtig versterkt waardoor de LSD in sterkte toe lijkt te nemen maar lichamelijk is het precies ketamine en mentaal precies het beste van beide; scherp en helder en intens zoals de LSD, scheef, raar, bizar en dromerig zoals de ketamine. Echt heerlijke combinatie, ik ken oprecht geen fijnere voor mezelf.

Ik heb ook altijd het idee gehad dat stoffen combineren met LSD hun ware karakter het beste laat zien; alsof je dan pas écht scherp een beeld hebt van hoe het werkt. Zal wel niet helemaal kloppen, ik ben er ook niet heilig van overtuigd dat het zo is of iets in die richting, maar dat gevoel krijg ik wel altijd.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Cropp » vr apr 01, 2011 11:29 am

Drientje schreef:Serieus briljante combi hoor. Door de lsd en de keta super vette visuals gezien.

Ik had als ketamine groentje een bommetje gemaakt zo groot als een pinda, ik vond het niet meer leuk.
Avatar gebruiker
Cropp
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1517
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:48 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Cropp » di apr 12, 2011 12:44 pm

Vrijdag toen ik gaar werd van de lsd en het een beetje beu was een flinke lijn coke gekregen, dat deed wel even wonderen.
Avatar gebruiker
Cropp
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1517
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:48 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor megatrippie » di apr 12, 2011 1:46 pm

Leuke tot dusver LSD combo's: ketamine, 2C-i, 2C-E en 4-FMP
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Antifa » vr mei 06, 2011 11:50 pm

Heb alleen de combo met MDMA geprobeerd, en dit beviel wel.
Ben alleen wel nieuwsgierig wat het effect is als je LSD combineert met 2c-b of psilocybine?
Antifa
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 132
Geregistreerd: do mei 05, 2011 11:17 pm

Re: LSD Combo's

Berichtdoor Balance » di mei 17, 2011 3:12 pm

Ik heb op koninginnedag de combo 70 mic. lsd met 70 mg mdma gedaan en ik heb met nog nooit zo diep ontspannen en verbonden met alles gevoelt als toen :love: . Meer combo`s gaan er komen.
Fire
Spoiler! :
Oeps niks te melden hier :P
Avatar gebruiker
Balance
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:12 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner