Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Alles wat je wilt weten over paddo's!

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Ivo » ma feb 21, 2011 9:55 pm

Originele post door *shokora*

Omdat de maker van de originele thread op dit moment niet meer actief is en er daarom moeilijk informatie in de startpost gezet kan worden, maak ik maar een nieuwe aan (goed idee DreamWeaver :P). Als je meer informatie hebt kun je dat gewoon in dit topic zetten, ik heb toch geen leven en ik zie het vanzelf wel :P

Update 05/2009: Bij deze credits voor kapitein-x voor het updaten van informatie en het allemaal in een wat overzichtelijker hoesje proppen :)

Paddo Verbod
Paddo's zijn vanaf 1 december 2008 officieel verboden om te bezitten, verkopen, gebruiken und so weiter. Na hevig protest van zowel de gebruikers als producenten en zelfs een rechtszaak van het VLOS kwam het er toch van. Ook is bekend geworden dat het kweken voor eigen gebruik 'niet met voorrang opgespoord' wordt. Op dit moment (april 2009) betekent dit in de praktijk dat het dus toegestaan (gedoogd) is om zelf paddo’s te kweken. Bovendien is de handel in philosopher’s stones nog steeds toegestaan. Hoewel deze ‘tripknol’ strikt gezien geen paddenstoel is, wordt het door trippers doorgaans toch tot de paddo’s gerekend, aangezien het dezelfde werkzame stoffen bevat. Dit is op het moment dus de enige verkrijgbare paddosoort in de smartshops.

Inhoud:
1: Wat zijn paddo’s
2: De eerste keer
3: Set
4: Setting
5: Bad trip
6: Psychoses
7: Zijn paddo’s verslavend?
8: Tolerantie
9: Zijn gedroogde paddo’s sterker dan verse paddo’s?
10: Drogen van paddo’s
11: Bewaartijd van paddo’s
12: Leeftijdsgrens smartshops
13: Soorten paddo’s
14: Visuele aspecten
15: CEV’s
16: Aantoonbaarheid
17: Paddothee
18: Spiritualiteit en gezondheid
19: Trips versterken[/b
20: [b]Links


1 - Wat zijn paddo’s?
Paddo's is een verzamelnaam voor paddenstoelensoorten die de stoffen psilocybine en psilocine bevatten, en daardoor als psychedelisch middel gebruikt kunnen worden. Je kunt er dus op trippen. Er bestaan vele tientallen paddosoorten, maar in de praktijk zijn er maar een stuk of zeven die veelvuldig door paddoliefhebbers gebruikt worden. De bekendste soort is zonder twijfel de Mexicaanse. De amanita muscaria paddenstoel kan ook als tripmiddel gebruikt worden, maar wordt over het algemeen niet tot de paddo’s gerekend omdat het andere werkzame stoffen bevat en dus een heel andere uitwerking heeft.

2 - De eerste keer
Als je interesse hebt om te trippen op paddo’s, is het verstandig om jezelf bekend te maken met de mogelijke effecten van dit middel. Bijvoorbeeld door informatie te zoeken op het internet. En als je wat dieper wilt gaan, zijn er ook verschillende boeken die je over dit onderwerp kunt lezen. Hoe meer je weet over de effecten, hoe groter de kans dat je eerste ervaring positief uitpakt. Bovendien is kennisvergaring een mooie manier om je geestelijk voor te bereiden op de trip. Met een gedegen geestelijke voorbereiding zul je veel eerder een onvergetelijke ervaring krijgen, dan wanneer je ’zomaar’ onverwachts paddo’s neemt.

Het is het beste om de eerste keer hooguit een halve tot tweederde portie tot je te nemen. Als blijkt dat de trip toch wat te mild uitpakt, kun je de volgende keer proberen om een hele portie te nemen. Beter een trip die wat tegenvalt omdat hij te mild is, dan een nare trip omdat je te veel hebt genomen. Het is ook aan te raden een portie niet in een keer te nuttigen. Je kunt beter eerst de helft opeten, en het effect afwachten, en dan kun je, bijvoorbeeld een uur later, altijd nog bijpakken.

Zeer Belangrijk: Set & Setting

3 - Set (oftewel: geestesgesteldheid )
Het is belangrijk om aandacht te besteden aan hoe je je voelt wanneer je wilt trippen, omdat je gevoel doorgaans erg versterkt wordt tijdens een trip. Dus als je je ronduit klote voelt, is de kans groot dat dit zo blijft of verergert gedurende de ervaring. Waar je beter ook over nagedacht kan hebben voordat je paddo's neemt, is je persoonlijke verleden, je psychische bagage. Het zou kunnen dat bepaalde herinneringen uit je verleden onverwacht terugkomen, die je niet kunt verwerken tijdens je trip. Sta er op zijn minst van tevoren bij stil dat deze kans bestaat, en bedenk of je dat risico wilt nemen. Een algemene stelregel is: trip alleen als je lekker in je vel zit. Bij voorkeur is er iemand bij je die je kan steunen als dat nodig is.

4 - Setting (oftewel: omgevingsgesteldheid)
Besteed aandacht aan de materiële en sociale omgeving waar je wilt trippen. Als je onervaren bent kun je het best kiezen voor een rustige omgeving met alles bij de hand wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Maar ook de mensen waar je mee tript zijn belangrijk. Zorg dat ze ongeveer het zelfde in een trip zoeken als jij. Wanneer jij bijvoorbeeld heel diep wilt gaan en filosofische gesprekken wilt houden en je medetrippers zijn de hele tijd aan het lachen leidt dat mogelijk tot wrijving. Let wel dat je in een trip extra gevoelig bent voor allerlei invloeden, één 'verkeerd' persoon in de groep kan al een ontzettende storing zijn. Denk na over wat je eventueel zou willen doen tijdens een trip, welke muziek je (absoluut niet) wilt horen, wat voor eten en drinken er nodig is, et cetera. Bedenk je dat je waarschijnlijk niet gestoord zult willen worden tijdens de ervaring, bijvoorbeeld door de telefoon. Kijk uit met grapjes die normaal bedoelt zijn om op een grappige manier te shockeren, want dit kan iemand die tript heel serieus nemen met alle gevolgen van dien (zelf ervaring mee). Van tevoren over deze zaken nadenken kan veel stress voorkomen tijdens de trip. Met name het punt van ‘gestoord kunnen worden’ moet niet worden onderschat.

Als je voor een trip gaat waarbij het de bedoeling is iets te leren over jouw psyche, zorg dan voor een stille omgeving waar je niet snel afgeleid wordt. Naast stilte kan ook repetitief geluid een goede setting zijn. Laat voor deze trips dus je breakcore verzameling lekker uit en zet iets als ambient oid op (je moet je er natuurlijk wel goed bij voelen).

5 - Bad Trip
Iedereen kan een bad trip krijgen, dit word meestal veroorzaakt door het gebruik van te veel paddo’s of dat je niet lekker in je vel zit. Paddo’s kunnen hevige klappen op je denkwijze uitdelen, het is dus verstandig om goed in je vel te zitten en mentaal sterk te blijven. Meestal komt een bad trip voor als alles te hard gaat, mensen voelen zich dan niet meer op hun gemak en gaan tegenstribbelen, dit is de grootste fout die je kan maken. Laat je gaan, go with the flow en stribbel vooral niet tegen. Het is maar een trip, het gaat ook weer over. Bedenk overigens dat er in bijna elke trip enkele momenten zullen zijn dat je je wat minder voelt. Je kunt ook een zogenaamde mindfuck krijgen, wat wil zeggen dat er bepaalde angsten naar boven komen waar je op dat moment geen raad mee weet. Als je rustig blijft en je niet verzet, gaat dit vaak binnen een paar minuten weer weg.

6 - Psychoses
Paddo's veroorzaken geen psychoses maar kunnen deze wel 'triggeren' ofwel losmaken. Als jij gevoelig bent voor psychoses is het niet slim om aan paddo's te beginnen. Psychoses kunnen erfelijk zijn, kijk naar familieleden of die last hebben van psychoses of andere geestelijke aandoeningen.

7- Zijn paddo’s verslavend?
Nee, paddo’s zijn lichamelijk niet verslavend. Geestelijk kun je wel heel graag paddo’s willen doen maar je bouwt te snel tolerantie op om nog enig effect te mogen verwachten.

8 - Tolerantie
Tussen alle paddosoorten bestaat een tolerantie. Dit betekent dat je een dag flink kunt trippen, twee dagen later dezelfde (of hogere) dosis neemt maar er niets van merkt. Je kunt de tolerantie omzeilen door ongeveer 2 weken tussen je trips te houden. Soms kun je na 1 week alweer flink trippen, allerbeste is wel om ongeveer een maand te wachten. Er bestaat overigens kruistolerantie tussen paddo’s en LSD.

9 - Zijn gedroogde paddo’s sterker dan verse paddo’s?
Laten we voor eens en altijd dit gerucht de wereld uit helpen. Heb je 50 gram verse paddenstoelen en laat je deze drogen, hou je ongeveer 5 gram gedroogde over, deze 5 gram zijn nooit sterker dan die 50 gram verser. Dit is ook logisch aangezien er niet meer stoffen inkomen middels het droogproces. Heb je 50 gram gedroogde paddo’s en 50 gram verse, zijn die 50 gram gedroogde natuurlijk meer omdat dit in verhouding een half ons paddo’s is.

10 - Drogen van paddo's
Paddo's kun je heel makkelijk zelf drogen. Leg ze ergens op een paar vellen keukenpapier, zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken (laat dus ongeveer 1cm tussen de paddo's) en doe er nog wat keukenrol overheen. Ververs het keukenrol om de dag of twee dagen (zelf even inschatten) en zorg ervoor dat je handen schoon zijn als je de paddo's aanraakt. Na een week zijn je paddo's een stuk kleiner en harder. Zijn ze totaal zwart geworden zijn ze rot en heb je waarschijnlijk het keukenrol niet op tijd ververst.
Gedroogde paddo's zijn verboden door de wet, het is dus illegaal om gedroogde paddo's in je bezit te hebben, ook de handel hierin is verboden.

11 - Bewaartijd van paddo's
Verse paddo's zijn, nadat ze geoogst zijn, ongeveer twee weken te bewaren in de koelkast. Een 'truffel' als de philosopher's stone kan een paar dagen langer bewaard worden. Máár als je paddo's in een smartshop koopt, moet je rekening houden met het feit dat ze al een aantal dagen eerder geoogst zijn, en misschien al enige tijd in de winkel hebben gelegen. Daarom kun je bij aanschaf in een smartshop het beste rekening houden met een gemiddelde bewaartijd van een dag of drie à vier.
Paddo's buiten de koeling zijn één à twee dagen te bewaren (ligt aan de temperatuur)
Gedroogde paddo's zijn maanden houdbaar.

12 - Leeftijdsgrens Smartshops
In Nederland bestaat er geen wettelijke verplichting om een leeftijdsgrens te hanteren voor Smartshops. De smartshophouder mag helemaal zelf bepalen of ie paddo's aan een 12 of 21 jarige verkoopt. De algemene richtlijn die smartshops zelf hanteren is 16 of 18 jaar. Toch is het niet strafbaar om als minderjarige paddo's te kopen.

13 - Soorten Paddo’s
Hier een lijstje met de meest voorkomende soorten paddo’s. Gerangschikt naar mijn mening van sterkte, beginnend bij de ‘zwakste.’ Achter elke soort staat de gemiddelde dosis voor een trip. Dit is uiteraard slechts een losse leidraad.

-Mexicaanse - 30 gram vers /of: 3 gram gedroogd
-Thaise - 30 gram vers /of: 3 gram gedroogd
-'Truffels' (philosopher's stones) - 10 gram vers /of: 3 gram gedroogd *
-Columbiaanse - 25 gram vers /of: 2.5 gram gedroogd
-Golden Teachers - 25 gram vers /of: 2.5 gram gedroogd
-Equadoriaanse -25 gram vers /of: 2.5 gram gedroogd
-Puntig Kaalkopje - 10 gram vers /of: 1 gram gedroogd
-Hawaiiaanse - 10 gram vers /of: 1 gram gedroogd

* De zogenaamde 'truffels' zijn te verdelen in twee soorten, de mexicana A en de psilocybe tampanensis. De meest verkochte is de (? onder constructie) In dit lijstje bedoelen we met 'truffels' dus deze meest verkochte soort.

Zoals je ziet geldt voor de meeste paddestoelen dat de gedroogde hoeveelheid 10% bedraagt van de verse hoeveelheid. Met uitzondering van de philosopher's stones waarbij de gedroogde hoeveelheid 30% bedraagt van de verse hoeveelheid.

Overzicht van wat (voor het paddoverbod) in veel smartshops te vinden was:

http://i153.photobucket.com/albums/s204 ... -25/Mr.jpg

Let wel: voor iedereen kan een paddo ervaring anders uitpakken, sommige mensen vinden bijvoorbeeld de Columbiaanse oersterk.

14 - Visuele aspecten
Vrijwel alle soorten paddo’s zijn bij de juiste dosis visueel, de paddo’s die naar mijn mening het meest visueel zijn zijn de Hawaiiaanse paddo’s. Onder visueel verstaan we geen kabouters en draken maar: verstoringen; dus dingen een beetje anders zien dan ze zijn (kleuren, bewegingen van voorwerpen, patronen, dingen die in elkaar overlopen en al bestaande patronen bewegen en worden veel zichtbaarder etc.)

15 - CEV's
CEV's oftewel "Closed Eye Visuals" zijn de dingen die je ziet als je je ogen dichtdoet tijdens het trippen. Vaak kun je dan patronen zien met felle kleuren. Veel mensen beweren dat als je je goed focust je werkelijk alles kan zien wat je wilt.

16 - Aantoonbaarheid
Ongeveer 24 tot 48 uur, grofweg 2 dagen dus, blijft het aantoonbaar in je urine dat je paddo’s hebt gegeten.

17 - Paddothee
Paddo’s kunnen simpelweg gegeten worden, maar je kunt er ook thee van zetten. Bedenk wel dat een trip sneller op komt zetten dan bij het eten van paddo’s, en soms iets heftiger is, terwijl de duur van de trip meestal iets korter is.

Recept: Doe het water in een pan en laat het koken. Voeg de paddenstoelen toe, nadat je ze in fijne stukjes hebt gesneden. Laat het geheel koken op zacht vuur. Roer af en toe een beetje, terwijl je er op toe ziet dat het water niet gaat borrelen. Na 20 minuten is de thee gereed! Schenk het door een zeefje of koffiefilter in een ruime mok, en laat eventueel een theezakje meetrekken. Knijp het paddoresidu zoveel mogelijk uit, waarna het weggegooid kan worden.

Er is vaak enige angst bij mensen die voor het eerst thee zetten dat de hitte de werkzame stoffen zou aantasten. In de praktijk blijkt echter dat als een paddothee niet werkzaam is, dat dit vaak komt doordat het water juist niet warm genoeg was. Ga dus geen thee zetten met lauw geworden water uit een waterkoker oid. Gebruik altijd een fornuis of kookelement.

18 - Spiritualiteit en Gezondheid
Soms zorgen paddo's voor een diepe spirituele ervaring. Deze ervaring kan zelfs zo diep zijn dat het een levensveranderende uitwerking heeft. Iemand kan tijdens een trip bijvoorbeeld inzicht krijgen in bepaalde levensvragen. En dit kan ook gepaard gaan met het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde. Daarom wordt de paddo ook wel een entheogeen genoemd, wat wil zeggen dat het de godheid binnen jezelf opwekt. Vaak ook wordt na een dergelijke ervaring de angst voor de dood beduidend minder. Spirituele drugservaringen worden door trippers vaak hoger aangeslagen dan meer gewone ervaringen, zoals met een bakje paddo’s voor de tv hangen. De grootste kans op een diepe ervaring heb je in een rustige omgeving.

Deze spirituele ervaringen hebben vaak een positieve invloed op iemands geestelijke gezondheid. Wel is het zo dat mensen vaak tijd nodig hebben om de ervaring in het dagelijks leven een plek te geven. En omdat de mensen in je omgeving niet dezelfde ervaring hebben gehad als jij, kan het zelfs tijdelijke gevoelens van eenzaamheid oproepen. Daarom is het ook aan te raden om slechts enkele keren per jaar te trippen, zodat je het contact met de aarde blijft behouden. Het gebruik van bewustzijnsveranderende middelen om een spirituele/religieuze ervaring te verkrijgen is trouwens iets wat al eeuwen in verschillende tradities een plek heeft. Denk bijvoorbeeld aan een sjamaan die bewustzijnsverruimende planten gebruikt om in contact te komen met goddelijke entiteiten.

Verder zijn er ook verhalen bekend van mensen die genezen zeggen te zijn van bepaalde geestelijke stoornissen. Bijvoorbeeld een bepaalde dwangneurose. Onderzoek lijkt er ook op te wijzen dat clusterhoofdpijnen teruggedrongen kunnen worden door het gebruik van paddo’s. Maar onderzoek naar de genezende werking van paddo’s staat nog in de kinderschoenen. Er is dus nog niet veel over bekend. Dus: als je een ziekte/serieus probleem denkt te hebben, raadpleeg altijd een arts.

19 - Trips versterken
Je kan je trips versterken en verlengen d.m.v. zogenaamde MAO remmers, dit is bijvoorbeeld pure chocolade of passiebloem. Een MAO remmer zorgt ervoor dat de werkzame stof in paddo’s (Psilocybine en Psilocine) minder snel in je lichaam word afgebroken. Wees dus voorzichtig met het combineren van paddo’s en MAO remmers. Ga zeker niet al je eerste trip (of eerste paar trips) hiermee experimenteren.

20 - Links
Handige links over paddo's:
Paddo's, Onze kleine broeders (tip!)
Hulpgids
Wikipedia Artikel

Zo ik hoop dat er nu een hoop duidelijk is, mocht ik iets over het hoofd gezien hebben of iets beweren dat fout is, hoor ik het graag! Je kunt extra informatie gewoon in dit topic zetten en dan zie ik het vanzelf wel.

Originele post door *shokora*
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Alles dat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor SjaakT » do feb 24, 2011 7:01 pm

Erg nuttige en volledige informatie! Vooral ook de informatie over de setting!
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Alles dat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Mr T. » za feb 26, 2011 12:45 am

Mooi stukje informatie!

Ik wou nog wel even melden dat het absoluut geen slecht idee is om bij je eerste keer trippen een tripsitter of een meer ervaren tripper in de buurt te hebben; iedereen reageert anders op paddo's. Mocht je geen tripsitter kunnen regelen, laat in ieder geval iemand weten wanneer en waar je gaat eten. Ik spreek hier uit ervaring :#:
Metakeet
Avatar gebruiker
Mr T.
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 140
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 11:40 am
Woonplaats: Aarde en omgeving

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor FuntCase » di maart 08, 2011 6:13 pm

Is er toevallig ook iets te vertellen over de smaken van verschillende soorten paddo's?
Hoe moet de maaginhoud zijn voor inname?/ tot in hoever kan je het bvb door de spaghetti doen?
Zijn er nog supplementen die handig zijn om vooraf te nemen?
ik neem aan dat in het geval van bad-trip, er geen andere oplossing is dan kalmeren, of is een bepaalt drankje/hapje ook behulpzaam?
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » di maart 08, 2011 8:04 pm

Entactogenesis schreef:Is er toevallig ook iets te vertellen over de smaken van verschillende soorten paddo's?


Er valt iets over te zeggen ja, ze smaken allemaal even ranzig! Sommigen vinden het nog meevallen, ik helemaal niet. Mijn bedoeling is dan ook altijd om zo weinig mogelijk van de smaak te hoeven proeven.

Entactogenesis schreef:Hoe moet de maaginhoud zijn voor inname?/ tot in hoever kan je het bvb door de spaghetti doen?


Je kan best een aantal uren voor inname niets meer eten (4-5 uur doe ik meestal). Op een lege maag beginnen de paddo's sneller te werken en heb je minder nodig. Ik zou het dus niet door spaghetti gooien hoewel het in principe wel kan. Het lijkt me bovendien niet zo prettig om met een volle maag te trippen.

Entactogenesis schreef:Zijn er nog supplementen die handig zijn om vooraf te nemen?


Niet nodig. Je kan wel een MAO-remmer gebruiken die je trip versterkt en ook verlengt. Maar hier zou ik niét mee experimenteren als beginnende gebruiker, en een trip duurt sowieso al lang genoeg. En het is niet geheel ongevaarlijk om MAO-remmers te gebruiken in combinatie met andere stoffen, zoals alcohol, uppers, bepaalde soorten voedsel (tryptofaan, zit in bananen enz..),.. Niet doen dus (op dit moment).

Entactogenesis schreef:ik neem aan dat in het geval van bad-trip, er geen andere oplossing is dan kalmeren, of is een bepaalt drankje/hapje ook behulpzaam?


Men zegt regelmatig dat een suikerig drankje/voedsel de trip vermindert. Toch heb ik al veel gelezen dat dit niet klopt. Ik heb eens een zo goed als volle fles cola gedronken bij het doorspoelen van paddo's, en dat was mijn hardste trip ooit. Bij mij vermindert de trip wél altijd een beetje als ik veel eet.

De setting speelt natuurlijk ook een grote rol in hoe de trip verloopt. Gebruik het dus in een vertrouwde omgeving met vrienden die je goed kent. Een leuk muziekje op de achtergrond en een zachte zetel zijn ook altijd fijn. En zie dat je geen lastige telefoontjes kunt krijgen of er plots iemand aan de voordeur staat ofzo. Je snapt me wel.

Gewoon rustig aan beginnen, geen te grote dosis nemen, en je hebt de tijd van je leven! :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » di maart 08, 2011 8:14 pm

Hoe ga je ze eigenlijk eten en wat (truffels/paddo's, droog/nat)?

Je kan je paddo's laten drogen en deze vermalen. Lege capsules gaan kopen in een smartshop/ apotheek/.. en deze dan vullen met de paddo's. Dan moet je die ranzige smaak niet proeven. En omdat het zo'n kleine stukjes paddo zijn, komt je trip sneller op en haal je het meeste uit de paddo's. Aangezien er een groter contactoppervlak is, wordt het sneller opgenomen en méér opgenomen i.v.m. grote brokken paddo. :grin:

Trip ze!
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor FRESH » wo maart 09, 2011 2:16 pm

Dit is ook wel een leuke interessante site en goed beschreven, makkelijk leesbaar:

http://www.ditiseentrip.nl/

FRESH
Offline
 

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » wo maart 09, 2011 3:53 pm

Vette afbeelding. :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 5:37 pm

PoisonDrink schreef:Vette afbeelding. :smokin:


Indeed ! :eek:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Einstein » wo maart 09, 2011 6:07 pm

Jezus ja, die afbeelding is wel ernstig 8-)

Suiker als tripstopper helpt trouwens niet (of alleen als placebo), zoals ik hier en daar al woedend heb verkondigd, of er moet sprake zijn van zeer vreemde biochemische processen die ik niet ken, wat me in dit geval sterk lijkt.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 6:14 pm

Einstein schreef:Jezus ja, die afbeelding is wel ernstig 8-)

Suiker als tripstopper helpt trouwens niet (of alleen als placebo), zoals ik hier en daar al woedend heb verkondigd, of er moet sprake zijn van zeer vreemde biochemische processen die ik niet ken, wat me in dit geval sterk lijkt.


Een placebo is een sterk antidota in de juiste handen. :)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Einstein » wo maart 09, 2011 6:15 pm

Maar het kan ook gevaarlijk zijn in de verkeerde handen :rock2:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 6:16 pm

Einstein schreef:Maar het kan ook gevaarlijk zijn in de verkeerde handen :rock2:


Hoe dat dan ? :P
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Einstein » wo maart 09, 2011 6:27 pm

Deze heb ik van KoxBox, geloof ik: stel dat iemand suikerwater neemt in de hoop dat zijn bad trip daardoor minder wordt, vervolgens afwacht en na een half uur nog steeds niks merkt, dan zou diegene nog meer in paniek kunnen raken, wat meestal niet handig is.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 6:34 pm

Einstein schreef:Deze heb ik van KoxBox, geloof ik: stel dat iemand suikerwater neemt in de hoop dat zijn bad trip daardoor minder wordt, vervolgens afwacht en na een half uur nog steeds niks merkt, dan zou diegene nog meer in paniek kunnen raken, wat meestal niet handig is.


Oke, dat kan, je hebt altijd extreme...
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Einstein » wo maart 09, 2011 6:35 pm

Laten we het erop houden dat een valiumpje een stuk beter werkt 8-)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 6:37 pm

Einstein schreef:Laten we het erop houden dat een valiumpje een stuk beter werkt 8-)


Echt bewezen is dat niet volgens mij, en als we dan toch zo gaan beginnen, ga dan voor de haldol he ! :rock:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » wo maart 09, 2011 7:54 pm

Of een snats speed
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 8:04 pm

PoisonDrink schreef:Of een snats speed


Bij LSD werkt dat iig wel, dat heb ik al uitgeprobeerd. :P
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » wo maart 09, 2011 8:11 pm

Dan ging je wel lekker hard zeker.
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » wo maart 09, 2011 8:15 pm

PoisonDrink schreef:Dan ging je wel lekker hard zeker.


Dat was niet om die reden hoor, gewoon als combi gebruikt. :)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » wo maart 09, 2011 10:07 pm

Er zijn toch betere combi's te bedenken met paddo's. :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Peptalk » do maart 10, 2011 5:17 pm

Dat was dan ook met LSD :smokin:

Maar denk dat het dezelfde effecten geeft dan bij paddo's, ontnuchtering.
Hoewel ik me kan voorstellen dat er een bepaalde paranoïde door versterkt kan worden.
Adjustment is the key of life.

What if sleeping is an adiction.....
Then tiredness is just an withdrawal symptom.
Avatar gebruiker
Peptalk
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1780
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:57 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Sublimo » do maart 10, 2011 5:20 pm

Peptalk schreef:Hoewel ik me kan voorstellen dat er een bepaalde paranoïde door versterkt kan worden.


Op welke manier dan ? Want ik vond juist dat het een bepaalde helderheid en rust gaf.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » vr maart 11, 2011 12:16 am

Sublimo schreef:
Peptalk schreef:Hoewel ik me kan voorstellen dat er een bepaalde paranoïde door versterkt kan worden.


Op welke manier dan ? Want ik vond juist dat het een bepaalde helderheid en rust gaf.


Dat zou ik ook wel denken ja..
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor maniac » di maart 22, 2011 7:17 pm

Ivo schreef:Hier nog een goede informatie site over MAO remmers
http://www.azarius.net/encyclopedia/33/article/De link gaat naar een artikel over Cocaïne, ook leuk hoor, maar het heeft niet zoveel te maken met MAO remmers ;).

Verder echt hele handige info, bedankt;D
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Ivo » di maart 29, 2011 7:43 pm

maniac schreef:
Ivo schreef:Hier nog een goede informatie site over MAO remmers
http://www.azarius.net/encyclopedia/33/article/De link gaat naar een artikel over Cocaïne, ook leuk hoor, maar het heeft niet zoveel te maken met MAO remmers ;).

Is er vantussen gehaald :) thanks
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor Hendrikus » za apr 23, 2011 7:22 pm

Hopen dat ik de vraag in het juiste topic stel..

De MAO-remmers zoals passiebloem (of Syrian Rue) kan je deze ook innemen op de piek van je paddo/truffel trip of is het verstandig om deze gelijk na het opeten van de paddo's/truffel te nemen??
alvast bedankt! 8-)
Avatar gebruiker
Hendrikus
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: vr apr 22, 2011 5:03 pm

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor kotaku » za apr 23, 2011 7:35 pm

In hoeverre werken die MAO-remmers eigenlijk? Ik zat pure choco te vreten als een malle, maar het deed niets met de trip...
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: Alles wat je wilt weten over paddo's!

Berichtdoor PoisonDrink » za apr 23, 2011 7:37 pm

kotaku schreef:In hoeverre werken die MAO-remmers eigenlijk? Ik zat pure choco te vreten als een malle, maar het deed niets met de trip...


Het werkt wél degelijk, pure chocolade is slechts een minieme MAO-remmer. Ik dacht dat je van chocolade echt véél moest eten voor het effect. Andere MAO-remmers werken beter, zoals Hendrikus er al een paar opnoemde. Of je ze ook in het midden van de trip kunt eten, daar heb ik geen idee van. Misschien eens op erowid zoeken?
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner