Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Hier kun je al je vragen stellen over stoffen zoals heroïne en morfine.

Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » ma jan 23, 2017 7:01 pm

Hallo allemaal,


Al heel wat jaren lees ik mee op dit forum, maar nu ik met nogal prangende vragen zit aangaande een dilemma i.v.m. Fentanyl heb ik mij toch maar ingeschreven om deze vragen te posten.

Eveneens heb ik nog enkele vragen aangaande Morfine, losstaande van mijn vragen aangaande Fentanyl.

Om kort even te schetsen wat voor gebruiker ik ben: ik gebruik al meer dan 16 jaar lang, en in die tijd heb ik denk ik zowat alle mogelijke drugs gebruikt die er bestaan (behalve dan een groot deel van de nieuwste rc's). Momenteel echter gebruik ik sporadisch enkel nog eens psychedelica, en dan enkel en alleen nog slechts n,n-DMT en LSD.

Daarnaast heb ik wel twee zeer sterke verslavingen, waarmee ik al zo'n 15 jaar lang af en aan sukkel: Cocaïne en Heroïne. Vroeger heb ik wel eens enkele malen IV gebruikt, nu snuif ik enkel nog - Heroïne rook ik af en toe ook wel eens.

Speedballs (Cocaïne + Heroïne), hoe gevaarlijk deze combinatie ook mag zijn, nemen mijn voorkeur weg.

Sinds een half jaar ben ik weer hervallen in heftig Cocaïne en Heroïne gebruik, dagelijks (of zelfs dagen en nachten aan een stuk). Daardoor geeft momenteel de Heroïne, omwille van tolerantie, amper nog effect.

Toen ik zei dat ik waarschijnlijk zowat alle drugs in mijn leven heb gebruikt die er bestaan, heb ik wel bewust vermeden te vermelden dat ik nog nooit Fentanyl heb gebruikt. Omwille van de potentie van dit product en mijn verlangen om de euforie die Heroïne mij in het begint wist te brengen te kunnen herbeleven, heb ik een grammetje Fentanyl-poeder gekocht (een Mannitol-cut, 2% Fentanyl).

Online zijn heel veel tegenstrijdige dingen te vinden aangaande de effecten en neven-effecten van Fentanyl, vandaar mijn vragen: is Fentanyl nu eigenlijk even euforisch, meer euforisch of minder euforisch dan Heroïne? Zijn er mensen die ervaring hebben met het snuiven van Fentanyl? - gelieve deze te delen! Wat zijn, buiten de duratie, verschillen qua effect ten aanstaande van Heroïne? Van Heroïne heb ik me nooit ziek gevoeld, nooit moeten overgeven of dergelijke toen ik voor het eerst Heroïne ben beginnen snuiven - kan ik hetzelfde verwachten van Fentanyl, of ga ik door de hoge potentie sowieso ziekte meemaken bij eerste gebruik? Welke andere neven-effecten zijn gangbaar? En als laatste, kan ik Litican 50 mg. veilig combineren met Fentanyl-Mannitol?

(ps: ik ben me terdege bewust van het gevaar van Fentanyl; ik ben goed op de hoogte van de potentie, de mogelijkheid op hot-spots, het feit dat Mannitol ervoor zorgt dat Fentanyl sneller de hersenbloedbarrière doorbreekt en het feit dat een overdosis zeer wel mogelijk is - ik ben dus niet op zoek naar het mij duiden op de gevaren van Fentanyl, ik vraag enkel om informatie en ervaringen van gebruikers.)

Verder mijn vragen aangaande Morfine: ik heb jaren geleden enkele malen Morfine gebruikt (IV), ik had toen nog nooit eerder opiaten gebruikt en ik viel er eigenlijk gewoon van in slaap en bij het ontwaken moest ik overgeven.

Nu heb ik tabletten 60 mg. Morfinesulfaat kunnen kopen, echter jammer genoeg met vertraagde afgifte door middel van een coating-laagje. Mijn vragen: ga ik enige high en enig euforisch gevoel ervaren bij het nemen van deze tabletten? Is 60 mg. een hoge dosis? Eveneens is er over het crushen van tabletten met een coating-laagje veel tegenstrijdige informatie te vinden online - de ene bron zegt dat je deze niet mag crushen omdat het dan de neven-effecten en/of averse effecten zou teweeg brengen, een andere bron zegt dat men deze tabletten niet mag crushen omdat de kans op een overdosis dan meer immanent wordt (wat bij elke vorm van vertraagde-afgifte tabletten zo is) - zijn er mensen die mij hier meer duidelijkheid over kunnen scheppen? Zelf zie ik niet in wat het verschil is tussen een tablet met vertraagde afgifte door middel van een laagje coating te crushen of een tablet met vertraagde afgifte zonder een laagje coating (ik zou zelfs niet eens weten op welke andere manier men een vertraagde afgifte kan bekomen dan door middel van een coating-laagje, weet iemand dit?). Kan ik deze tabletten niet evengoed gewoon crushen en zo oraal innemen met een glaasje water bijvoorbeeld voor een directe vrijgave? En zou ik in dat geval het bij 60 mg. houden of de dosis verlagen? En welke effecten kan ik verwachten van dit product, zowel bij het crushen ervan als het niet crushen ervan - zijn er mensen met ervaring met dit product? En wederom als laatste, ga ik van deze tabletten overgeven en zijn deze veilig te combineren met 50 mg. Litican?

Alvast dank voor de respons!


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Maus » ma jan 23, 2017 8:02 pm

Interessant topic, heb geen antwoorden op je vragen maar wil de discussie graag volgen.

Succes en sterkte met je drugsverslavingen...
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10251
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor PiraatPanda » ma jan 23, 2017 8:43 pm

Eveneens is er over het crushen van tabletten met een coating-laagje veel tegenstrijdige informatie te vinden online - de ene bron zegt dat je deze niet mag crushen omdat het dan de neven-effecten en/of averse effecten zou teweeg brengen,


Stel dat er naloxon-bolletjes in je pil zitten, dan zou crushen er idd voor zorgen dat de naloxon vrijkomt en de werking van het opiaat laat afnemen of zelfs te niet doet. Maar dan zal dat toch wel op de bijsluiter staan vermeld?
Hier staat iets over naloxone in oxycodon geen idee of ze dat ook in morfine stoppen

is Fentanyl nu eigenlijk even euforisch, meer euforisch of minder euforisch dan Heroïne?

Beide gelukkig nooit geprobeerd. Ik weet van iemand die fentanyl gebruikt (patches rookt) dat hij er vroeger wel euforie van voelde, maar nu inmiddels niet meer. En als hij niet aan fentanyl kan komen heeft hij hoge doses heroïne nodig om ontwenning tegen te gaan, en voelt zich ook dan nog niet echt prettig.

Dus ik verwacht dat als jij een tolerantie hebt voor heroïne, je nog wel euforie zult ervaren als je fentanyl rookt, chineest of spuit.(ik betwijfel of snuiven wel t gewenste effect heeft als je al IV en roken van opiaten gewend bent? Ben benieuwd naar antwoorden van gebruikers) Tot je ook daar tolerantie voor hebt. Maar goed, je zit niet te wachten op waarschuwingen, dus veel succes ermee!

Ik hoop dat je nuttige tips zult krijgen van gebruikers :)

Heroin anyday of the week. [Simply a better recreational or abusable drug]

Fentanyl - "heroin without the soul" No scratching, but no profound dreams either and it's pretty shortlasting unless your tolerance is low and you wear a 36hr time release patch. Plus it's so damned potent that if someone fucks up the cut, it's absurdly easy to take a hotshot. You usually know that there's a big batch of alpha-methyl-fentanyl on the street because you see news stories about big clusters of ODs. In my book, there's no real substitute for God's Own Medicine... and that ain't something that comes from a test tube but from the honest old poppy!

Fentanyl does not have the quality of euphoria associated with good heroin [CW #4] Nice white feels like Heroin, perfect Heroin...To me, Fentanyl feels like a very powerful synthetic imitation of Heroin, but the organic smack warmth was missing. This might sound blasphemous, but Fentanyl is like Heroin without a Soul.


Dit vind ik de mooiste vergelijking die ik op t web kon vinden. Maar goed, aangezien je de fentanyl toch al in huis hebt ga je t ongetwijfeld toch zelf uitproberen en kan je je misschien beter focussen op het nemen van de juiste dosis zodat je je ervaringen hier nog met ons kan delen 8-)

Of je gaat kotsen of andere bijwerkingen hebt merk je toch snel genoeg? Gewoon een teiltje klaarzetten :lol: En een 'babysitter' :smokin:
Laatst bijgewerkt door PiraatPanda op ma jan 23, 2017 9:57 pm, in totaal 2 keer bewerkt.


♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1526
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Maus » ma jan 23, 2017 9:13 pm

Heb overigens één keer in m'n leven Dormicum IV en Fentanyl IV gehad. Het was goddelijk wakker worden, voelde me totaal zen, volmaakt gelukkig en in balans... 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10251
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » ma jan 23, 2017 10:25 pm

Neen, in de Morfine zit geen enkele antagonist, zoals bijvoorbeeld Naloxon. Voor zover ik heb begrepen uit online opzoekingen zou zelfs de Morfine zonder crushing (gezien de dosis 60 mg. betreft) enige euforie teweeg moeten brengen (al zijn er tabletten van 200 mg. verkrijgbaar, maar ik heb er genoeg, tegen goedkope prijs gezien het de zwarte markt betreft, om vele malen tot zulk een dosis of meer te komen) en verslavingsgevoelig zijn. Echter gezien mijn tolerantie lijkt het voor mij meer efficiënt de tabletten te crushen... Ook daar Morfine niet zo heftig is als Heroïne.

Wat betreft die quote over Fentanyl als zijnde 'Heroïne zonder ziel', deze ben ik tijdens mijn opzoekingen ook tegengekomen (op 'Blue' als ik me niet vergis). Vandaar mijn vraag naar of het wel degelijk de moeite is een dergelijk gevaarlijk product, nog gevaarlijker gezien het een cut in poedervorm is, wel degelijk te proberen. Gezien de verwaarloosbare goedkope prijs zou ik het goedje evenwel door het toilet kunnen spoelen...

De reactie van een gebruiker die toch zegt dat het een heerlijke ervaring was om Fentanyl te gebruiken neigt mij dan weer meer naar het overwegen het toch wel degelijk te proberen. Het plan is om met slechts een puntje te beginnen - bij-doseren kan altijd, over-doseren is een andere zaak...

Wel weet ik, gezien ik de dealer in kwestie en vele van zijn klanten ken, dat nog nooit eerder iemand een overdosis heeft gehad van zijn cut en ik dus de kans op hot-spots zeer miniem tot onbestaande acht, en gezien de startdosis van de cut op (nasaal) 10 mg. (voor mensen met een opiaat-tolerantie) wordt geboden (dit doordat er slechts 2% Fentanyl in de cut aanwezig is) alsmede dat ik door middel van rondvraag bij gebruikers te horen krijg dat het om een niet al te intense cut gaat, schat ik de risico's op een overdosis in als zijnde zeer minimaal...

Of ik reeds 100% zeker ben de Fentanyl-Mannitol cut te proberen staat nog niet vast op dit moment... Minimaal risico blijft een risico... Je weet maar nooit natuurlijk... Maar dat weet je met zovele drugs niet... Ook een slecht MDMA-pilletje kan slecht vallen en kan je laatste pilletje betekenen...

Bedankt voor de respons tot hiertoe, hopelijk volgen er nog meer!


Grtz!
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Maus » ma jan 23, 2017 10:28 pm

Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10251
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » ma jan 23, 2017 10:39 pm

Neen, al weet ik wel exact waarom het zoveel intenser alsmede minder schadelijk is om drugs op deze wijze te administreren, het lijkt me niet mijn ding...

Toch bedankt!


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Maus » ma jan 23, 2017 10:45 pm

Mañana schreef:Neen, al weet ik wel exact waarom het zoveel intenser alsmede minder schadelijk is om drugs op deze wijze te administreren, het lijkt me niet mijn ding...

Toch bedankt!

Grtz.

Yo 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10251
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 3:35 am

Ik geloof dat deze gast vrijwel exact mijn schrijfstijl heeft, kan iemand dit al dan niet bevestigen? :lol:

Pfoeh, eerst viel bovenstaande me op, toen wilde ik behulpzaam zijn, maar wat 'n lap irrelevante tekst... (Doe ik dat dan ook? :s ) Este Mañana? Mag ik zo brutaal zijn te vragen of je de daadwerkelijke vragen even puntsgewijs kan noemen? Dan zoek ik eventueel relevante informatie daarna wel op, want ik heb nu 0 aansluiting met de info die ik lees en ergens in die info zitten vragen verborgen. :oops:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Amvitamientje » di jan 24, 2017 3:40 am

JongGeleerd schreef:Ik geloof dat deze gast vrijwel exact mijn schrijfstijl heeft

En dat blijkt uit..??
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3928
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 3:47 am

Amvitamientje schreef:
JongGeleerd schreef:Ik geloof dat deze gast vrijwel exact mijn schrijfstijl heeft

En dat blijkt uit..??

Als je nu doelt op handschrift, dan fuck you :#:

Mocht dit niet het geval zijn: Gewoon, dat ik een bepaald beeld heb bij de manier waarop ik dingen verwoord, waarop ik posts/e-mails/verhalen vorm en dat dat beeld vrijwel identiek is aan deze.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor PiraatPanda » di jan 24, 2017 4:15 am

JongGeleerd schreef:Ik geloof dat deze gast vrijwel exact mijn schrijfstijl heeft, kan iemand dit al dan niet bevestigen? :lol:


Nee, zijn schrijfstijl komt anders op mij over dan die van jou. Hoewel ik ook wel wat gelijkenissen zie (die ik nu niet ga benoemen, aangezien de topicstarter niet vraagt om feedback op zijn schrijfstijl) Zou me iig verbazen als t jouw dubbel is ;)


♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1526
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 10:44 am

Hey, JongGeleerd,


Ik ben altijd bereid aan mezelf te werken - kan jij me enige aanwijzingen geven in wat jij beschouwt als totaal nutteloze informatie die ik heb gegeven?

En zoals ik al zei, het is mijn eerste post op een forum ooit, dus ben ik nog niet aan enige gewenning van wat gangbaar is toe... - gelieve mij hiervoor te verontschuldigen...

Anderen zijn eveneens welkom om mij te wijzen op wat JongGeleerd aanhaalt, of om er (indien mogelijk) op te duiden dat dit niet het geval is.

Aangaande de Morfine kan ik zeggen dat ik, op nuchtere maag, zo'n tien minuten geleden een tablet van Morfinesulfaat van 60 mg. heb gecrushed, dat ik de roze coating netjes van het witte Morfinesulfaat heb gescheiden, in een glaasje water heb gedaan en opgedronken heb.

Vooraleer dit te doen heb ik wel enkele lijntjes 89% zuivere Colombiaanse Cocaïne gesnoven (wat mijn ritueel is om wakker te worden na het ontwaken...).

Op dit moment voel ik nog geen effect, maar aangezien de Cocaïne nog volop gaande is, ga ik nog even wachten met een uiteindelijk verdict - al denk ik wel dat ik gerust kan crushen en tot 120 mg. of meer kan gaan om enig gewenst effect te bereiken.

Alvast geen neven-effecten (geen misselijkheid of dergelijke...).

I'll keep you posted!


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 10:52 am

Nou, ik ken je niet en je vertelt zeer uitgebreid. Dit lezende zonder op voorhand te weten welke vraag er gesteld gaat worden maakt dat ik niet weet welke informatie er relevant gaat zijn en moet ik eigenlijk een lap tekst doorlezen die mij mogelijk totaal niet gaat interesseren in de hoop dat er een enigszins boeiende vraag in gesteld gaat worden. Sorry, maar dan leest de tekst totaal niet makkelijk weg en ga ik waarschijnlijk weer opnieuw moeten beginnen als ik bij de vraag ben, omdat ik dan weet wat relevant is en er de eerste keer eigenlijk niets is blijven hangen.

Edit: Nu lees ik de tweede helft van je laatste post en blijkt daaruit, tot mijn verbazing, niet wat je je afvraagt. Je vertelt wel leuk over hoe je morfine en coke hebt gebruikt en ik kan eruit opmaken dat de morfine nieuw voor je is en dat je coke misbruikt, maar wat wil je verder weten? De titel zegt vragen, niet livereport
Laatst bijgewerkt door Perry op di jan 24, 2017 11:00 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 10:58 am

Ahzo, dat had ik bij wijze van introductie gedaan, om mij even voor te stellen. Ik zie inderdaad je punt best in, zal hier op letten en mijn introducties voortaan tot een minimum aan relevante informatie beperken.

In verband met de Morfine, deze geeft nu toch wel enige euforie, al geloof ik wel dat ik nog een tweede tablet ga crushen en consumeren op dezelfde wijze - 120 mg. lijkt me thans een zeer geschikte dosis.

Toch nog een goede score dus, ik ben best blij!


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 11:03 am

Dat bijpakken zou ik je sterk afraden, gezien de gebruikelijke dosering:
https://psychonautwiki.org/wiki/Morphine
Also, voor een benadering van info over de combinatie die je momenteel gebruikt, kan je zoeken naar Speedballing
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 11:10 am

Wow, dat is een bron die ik nog niet ben tegengekomen...

Is 30 mg. + hier misschien enkel bedoeld voor mensen zonder enige opiaat-tolerantie?

Aangaande de Speedballs; ik ben me terdege bewust van het gevaar hierin gescholen, doch nemen zij ondanks al mijn voorkeur weg en heb ik quasi nooit eerder problemen ondervonden in al die jaren van gebruik...

Bedankt voor de link, maar denk jij dat deze geldig is voor mensen met een opiaat-tolerantie?


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 11:20 am

De informatie op psychonautwiki.org is gericht op de gewone gebruiker, dus geen tolerantie. Je moet echter behoorlijk wat opiaat ervaring hebben, wil je op een dubbele dosis uitkomen qua tolerantie.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 11:21 am

(ps: gezien de onmiddellijke afgifte zou op dit moment het effect van de Morfine reeds moeten pieken, eveneens heb ik een verslag gelezen van een opiaat-tolerante gebruiker die een tablet met onmiddellijke afgifte 30 mg. Morfinesulfaat een 'aangename eerste kennismaking' noemde - daardoor vrees ik er helemaal niet voor dat bij-doseren enig gevaar zal opleveren, ik ben wel veel meer gewoon dan dit; met alle respect.)


Ik heb inderdaad een hoge tolerantie, gezien het feit dat ik momenteel nog amper iets voel van een vijfvoudige dosis (dagelijks, al weer geruime tijd) Heroïne dan mijn aanvangsdosis...


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 11:29 am

Kijk, dat is relevante informatie als je dosis vragen stelt :#:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 11:31 am

Goed zo, dan leer ik tenminste bij!
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 11:33 am

Helaas maakt dat wel dat ik werkelijk geen idee heb betreffende je dosering... Hier zal je zelf veel meer verstand van hebben
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 11:37 am

Waarschijnlijk, al blijft het altijd oppassen geblazen - naar mijn mening - en kan feedback zeker geen kwaad...

Vooral aangaande mijn vragen i.v.m. de Fentanyl-Mannitol cut hoop ik nog heel wat meer relevante reacties te krijgen...


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 11:39 am

oh, die vraag!
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 11:50 am

Nog aangaande Morfine, een link:

(de benauwdheid waarover in de link gesproken wordt is tevens toepasbaar, zoals in die bron die ik ergens eens ben tegengekomen, op benauwdheid van het hart bij bijvoorbeeld een hartaanval... - aangezien officiële overdosissen door middel van Cocaïne of Heroïne zelden voorkomen, d.w.z. door inname van een dusdanige hoeveelheid dat men sterft door middel van intoxicatie, dus vergiftiging; wat bij eender welke substantie kan voorkomen, men kan zelfs sterven aan een overdosis water... - echter zijn de meeste overdosissen, laten we het even op Cocaïne betrekken, officieuze overdosissen aangezien het meestal het overlijden aan een door Cocaïne geïnduceerde hartaanval betreft, en het overlijden dus slechts een indirect gevolg van de drug in kwestie is...)

https://www.nijsmellinghe.nl/1934/morfi ... -en-feiten

En ja, het lijkt mij veel gevaarlijker de Fentanyl-Mannitol te administreren dan het Morfinesulfaat...!


Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 11:59 am

Die link is een pagina met informatie gericht op het wegnemen van angst voor medicinaal gebruik van morfine. Niet het type bron dat ik als betrouwbaar acht voor ook maar iets wat net besproken is.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 12:08 pm

Ik ben met je eens, zoals ik reeds eerder aanhaalde, dat iedere online informatie grondig gefilterd moet worden en dat men deze niet zomaar moet aannemen.

Doch acht ik de kans plausibel dat er wel degelijk Morfine wordt gebruikt bij hartaanvallen... - maar nogmaals, ik kan evenwel geheel fout zitten hier!

Update: de tweede dosis 60 mg. (120 mg.) onmiddellijke afgifte door middel van crushing van twee tabletten Morfinesulfaat geeft op dit moment een vrij degelijke high - doch minder euforisch dan oorspronkelijk Heroïne voor mij was, toch vrij heftig! Happy Mañana! :woeh:


Peace... 8-)
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor PiraatPanda » di jan 24, 2017 12:12 pm

Mañana schreef:I Happy Mañana! :woeh:

Peace... 8-)


Haha, ook een goede morgen ;) en Enjoy! :D


♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1526
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Mañana » di jan 24, 2017 12:18 pm

Thx! :-)
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
Mañana
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 26
Geregistreerd: ma jan 23, 2017 4:41 pm

Re: Vragen i.v.m. Fentanyl en Morfine

Berichtdoor Paradise » wo jan 25, 2017 9:31 pm

Ik denk dat je zelf wel weet dat je met Fentanyl niet die first contact high zult halen van heroïne?

Je zal wel een soort van euforie kunnen merken ...
en in ruil zullen de andere opiaten niet echt meer werken.
Ik heb geen ervaring met fentanyl en ik kan mis zijn,
maar volg gewoon een domme logica dat omdat het nog potenter is,
je jezelf nog opiaat resistenter kunt maken ... en dat gaat normaal niet echt weg ...
en de volgende keer zal heroïne gewoon nog sneller niet zo goed werken ...

Iedereen is anders,
dus niemand kan antwoorden voor jou hoe stom of vet je de fentanyl roes zou vinden,
wel is het zo dat de meesten waarschijnlijk heroïne verkiezen(?)
als je flink aan de fentanyl gaat, je nog meer tolerantie hebben zult,
en de minder potente dope voor jezelf verpest ...

Hoe meer opiaat receptoren je op je kop zet,
hoe meer opiaten je nodig zult hebben om bevredigd te zijn.

Tenzij heroïne steeds beter is gaan werken de afgelopen 15 jaar ...

Er is nog een verschil tussen die fentanyl eens proberen en veel fentanyl doen.
Als je het wil proberen, probeer het misschien eerst zonder coke?
De coke loopt niet weg als je één keer niet speedballed.

Verder lijkt een serieuze fentanyl habit niet geweldig.

Veel plezier verder :)
Avatar gebruiker
Paradise
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 442
Geregistreerd: wo jul 13, 2011 3:45 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Opiaten en Opioïden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner