Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2-FMA

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

Re: 2-FMA

Berichtdoor Einstein » do jun 27, 2013 2:54 am

Italiano schreef:Zo had ik het nog nooit bekeken, maar speelt affiniteit ook niet een rol? Net zoals dat buprenorfine ook morphine van de receptoren kan stoten?

Als stof A met extreem sterke affiniteit aan receptor X bindt en stof B slechts met een magere affiniteit kan ik nog steeds (vrijwel) alle A van de receptor verdringen, als ik maar genoeg van stof B erbij gooi. Aangezien die bindingsaffiniteit samenhangt met de dosis die je van een stof neemt is die ook eigenlijk al meegerekend en kan je daar verder weinig mee :P

bbroni schreef:Lijkt erop dat een heropname remmer voorafgaand aan een releaser zou remmen, maar dat het andersom een korte lompe piek zou geven. Blijft speculatie.

Zoiets zou goed kunnen, ja, al heeft de heropnameremmer natuurlijk zelf evengoed een psychoactief effect, dus of het totale effect er dan echt beduidend minder op zou worden durf ik wel te betwijfelen :)

pjenis schreef:Ik versta onder euforie eigenlijk het 'love'-effect. Wat is dan de euforie bij bijvoorbeeld speed, kan me er moeilijk iets bij inbeelden.

Euforie is een vrij algemene term voor een intens gevoel van gelukzaligheid. Hoeft niks met liefde of verbondenheid te maken te hebben. Ook als je noddend en kwijlend van de heroïne in een hoekje antisociaal ligt te zijn kun je euforie ervaren.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 2-FMA

Berichtdoor bbroni » do jun 27, 2013 6:38 pm

Een ander ding wat ik me bedacht is dat verschillende stoffen ook een andere topologie zullen hebben. Dat kan betekenen dat het releaser gebied waar de heropname remmer geen affiniteit heeft het een stuf zwaarder te verduren krijgt omdat de releaser daar wel 'binnen' mag. Dat zou in het hier geschetste model een reden kunnen zijn voor een combinatie om verkeerd uit te pakken.
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor AgeOfLove » do jun 27, 2013 11:29 pm

pjenis schreef:Ik vraag me af of je dan enige euforie voelt tijdens de 2FMA. Hoop eigenlijk wel dat het een klein beetje aanwezig is, dan heeft het voor mij direct een pluspunt boven pep.


Die is aanwezig maar blijft niet lang hangen max halfuurtje. Probleem met 2FMA is dat je wil bijnemen en er bijna niet van kan slapen als je over de 150mg gaat.
Voor mij geen feestdrug. Goed als je echt wakker wakker wil blijven.
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: 2-FMA

Berichtdoor Einstein » vr jun 28, 2013 12:42 am

bbroni schreef:Een ander ding wat ik me bedacht is dat verschillende stoffen ook een andere topologie zullen hebben. Dat kan betekenen dat het releaser gebied waar de heropname remmer geen affiniteit heeft het een stuf zwaarder te verduren krijgt omdat de releaser daar wel 'binnen' mag. Dat zou in het hier geschetste model een reden kunnen zijn voor een combinatie om verkeerd uit te pakken.

Beide stoffen werken door dezelfde transporter, dus dan zouden de stoffen bij voorbaat al op andere plekken terecht moeten komen. Ik betwijfel of dat op noemenswaardige schaal het geval is, maar het zou wel kunnen.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 2-FMA

Berichtdoor yogi » za jun 29, 2013 11:32 pm

Zulke vermoedens had ik ook al, maar valt altijd nog te overzien. Heb 2-fma maar toch een kans gegeven, dat er meth in de molecuul naam stond, maakte ik me bij voorbaat al niet zn zorgen om, ook na het lezen van andere tripreports.

Heb twee maanden terug 2-fa gehad, vond he effect daar ook erg van tegenvallen, maar in tegendeel met amfetamine is met de negatieve bijwerkingen goed te leven, zo ook met 2-fma.
De dosis die ik heb gebruikt is geen richtlijn! Het is teveel, maar daar was ik me bij voorbaat al van bewust, mijn amfetamine tolerantie is nooit meer weg gegaan helaas, eigen schuld, heb in het verleden amfetamines op z'n tijd bewust misbruikt.

Afgelopen vrijdag, ben ik begonnen met het 2-fma experiment.
Setting: alleen op mijn kamertje, kameraad komt af en toe langs, en als nodig is genoeg mensen in de buurt.
Voelde me bij voorbaat een beetje zenuwachtig, tja 2-fma maakt zijn naam niet waar! Heb wel eens methamfetamine gehad (geen crystal vorm) was er niet zo kapot van, is me toch net iets te heftig, en kon van een lijntje van nog geen 1,5 centimeter twee nachten niet slapen, voordelen wegen niet op tegen de nadelen.

Nu dus wel bewust 2-fma geprobeerd.
Heb netjes 100mg afgewogen, en daarna in twee keer 50mg verdeeld.
Had me nog voorgenomen om niet te snuiven maar mijn impulsiviteit nam de voor hand, helaas.
Heb ook gelezen dat 2-fma met orale innamen meer tot zijn recht zou komen.

Het valt me 1000% mee, branden niet echt ofzo, batch lijkt een beetje een gele vloed te hebben in zijn kleur.
Maar het smaakt wel als amfetamine, had ook bij voorbaat 1mg getest voor allergie.

Effecten komen iets langzamer op als amfetamine, maar verder pas het voorledig in het zelfde schuitje.
Voor een recreatief leuk effect, was de eerste 200mg snel naar binnen, namelijk in 2uur, dat viel me toch weer ff tegen, maar tolerantie blijft een bitch, vanaf 50mg is het zeker wel extreem goed actief.

Het is niet zo extreem als amfetamine, minder kaak klemmen, maar zweet handjes mogen er wel zijn, het denken is bij mij beter controleerbaar dan als met gewone amfetamine, dus het maakt het zeker een beter focus en concentratie middel.
Voor het uitgaan vind ik het achteraf gezien, voor mij geen oplossing, het is me daar iets te mild voor, maar het spul is wel lekker subtiel. Vond het daar in tegen wel beter en sterker als 2-fa, maar het verschil tussen deze twee is echt puur dat je met 2-fma minder nodig hebt, en het langer en geleidelijker uitwerkt thats it, voor mij dan he, bij ieder persoon werkt het weer anders uit waarschijnlijk. Uiteindelijk in 24 uur tijd wel 500mg verslonden, maar heel weinig nadelige effecten bevonden, te vergelijking met gewoon zuiver amfetamine zonder cafeïne. He belast mij minder psychisch bij hogere doseringen als bij gewone amfetamine, geen benzo's of downer nodig gehad, maar het blijft wel link spul want het is zeker wel heel subtiel. 4-fma of 4-fa heeft meer recreatieve waarde, en vond 3-fa ook net iets meer waarde geven. Het is wel een veel betere oplossing als dat 3-mmc wat naar mijn gevoel zo cardiotoxisch is, voor mij geen 3-mmc meer.

Conclusie:
2-fma, het gaat ten aan zien van speed niet heel veel voordelen opleveren, behalve dat je minder dopamine gestuurd bent ( gevoelsmatig ) en de nadelige effecten beter en makkelijker hanteerbaar zijn, er zit zeker veel verslavings potentieel in.
yogi
Offline
 

Re: 2-FMA

Berichtdoor yogi » za jun 29, 2013 11:42 pm

Nadelige effecten:
ook met 2-fma kom je gauw in de gebruikelijke dopamine cirkel terecht, in ieder geval ik dan, maar wel minder erg als met amfetamine etc, je kent misschien wel, je komt op een gegeven moment niet meer achter die computer vandaan. :)
De crash is wel veel minder heftig dan met amfetamine, maar had toch wel veel last van mijn hamstrings, krampen, en stijfheid.
Geen zwaar opgedroogde lippen, heb wel minder het gevoel dat ik een nachtje mis, de bijwerkingen zijn iets milder als met amfetamine, al kan dit ook wederom weer per persoon verschillen, bij hogere doseringen heb ik echt geen zin meer om me te moeten focussen en is dat voordeel er dan wel ook van af. Voel me na een nachtje doortrekken redelijk en goed stabiel, vanavond weer lekker slapen. Fijne avond iedereen!
yogi
Offline
 

Re: 2-FMA

Berichtdoor Perry » do jan 16, 2014 2:25 pm

Net ook al in 3,4-CTMP gepost, welke van de twee zou in lage dosis het meest nuttig zijn voor studie?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 2-FMA

Berichtdoor Italiano » do jan 16, 2014 3:45 pm

Als ik de keuze had tussen methylfenidaat en dexamfetamine zou ik gaan voor het laatste omdat dat fijner aanvoelt en bij mij minder side effects geeft. 2-FMA is eigenlijk nog beter geschikt voor functioneel gebruik dan dex omdat er minder te "halen" valt qua euforie (minder party geschikt).

1x 5 tot 10 mg oraal in de ochtend en je kunt de hele dag scherp doorwerken is mijn ervaring :)
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor bbroni » za feb 15, 2014 8:35 pm

Italiano schreef:1x 5 tot 10 mg oraal in de ochtend en je kunt de hele dag scherp doorwerken is mijn ervaring :)


Laat dat nu net ook een typische dosering zijn voor Desoxyn (methamphetamine) :geek:
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor Paradise » ma feb 24, 2014 6:46 pm

Dus dit is een goeie "wakkerblijver"?

Zouden jullie 2FA of 2-FMA aanraden aan iemand die 3FA nogal sterk vind ( ik loop daar toch wat van te spacen, maakt me licht nerveus en zit dan vooral op de bank te blowen of de PC, ik ga dan ook niks doen, in tegenstelling tot de meeste reuptake inhibitors, dan heb ik zin om te bellen, af te spreken, dingen te doen enz ) behalve mietjes uppers zoals MPA, die vind ik ook leuk :P

Toch ben ik nieuwsgierig, wil ik wel graag iets in huis hebben dat sterk is zoals 3FA maar iets minder spacey ...
1 keer per jaar ofzo liggen blowen op de bank of in de zon op iets als 3FA is wel eens leuk.

4-FMA bestaat dan ook nog.
Avatar gebruiker
Paradise
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 442
Geregistreerd: wo jul 13, 2011 3:45 am

Re: 2-FMA

Berichtdoor bbroni » di aug 05, 2014 3:10 am

2-fma zal absoluut minder spacy zijn. Alleen om te chillen lijkt het me neit zo geschikt. Het is meer een 'dingen doen' drug :-)

4-fma heeft juist weer wel een spacy element. Vond het ook zeker een 'dingen doen' drug. Iets meer multitasking dan met 2-fma, ook iets hectischer
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor bbroni » wo aug 06, 2014 7:46 pm

@Paradise om iets beter antwoord op je vraag te geven:

Ik vond 3-fa opvallend veel op 4-fa lijken. Zeker wanneer 4-fa na de eerste serotonine rijke uren zijn glans verliest. 3-fa geeft ook in verhouding veel dopamine en weinig NE of adrenerge werking. Dat kan verklaren waarom je niet echt actief wordt ondankt de stimulans.

2-fa is veel droger, voelt minder waus, beetje meer rechttoe rechtaan. Dus die zou ik je wel aanraden, zeker als je niet voor de lange rit gaat.
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor popijopi » wo aug 06, 2014 8:25 pm

3fa is nix 4fma is redelik
5fa is de bomb
popijopi
Newbie
Verbannen
 
Posts: 6
Geregistreerd: wo aug 06, 2014 7:44 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor Bonke » do aug 07, 2014 11:38 pm

popijopi schreef:3fa is nix 4fma is redelik
5fa is de bomb

11fa is het goeist
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 2-FMA

Berichtdoor bbroni » ma aug 11, 2014 5:37 pm

dank voor jullie bijdrage :hulde:

ben heel benieuwd naar 5-fa en 11-fa :woeh:
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor MisterE18 » do okt 23, 2014 5:12 pm

vandaag allergie test gedaan eerst klein beetje op de huid gedaan,
daarna 0,5mg oraal en daarna 1mg oraal binnenkort is testen
MisterE18
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 48
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 6:17 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor Perry » vr okt 31, 2014 2:12 am

Waar ik dacht dat dit totaal geen recreatieve waarde had wilde ik het vandaag toch even in hogere dosis testen, wat op bluelight werd beschreven als "plateau" (hogere dosis zou geen nut hebben, geen verschil in gevoel geven.) Dit was waar, ik voelde me niet heel anders met ong. 100mg dan met ong. 30mg. Echter toen ik zonet een paar biertjes dronk (ik begin nu aan mijn 4e) begon ik me helemaal wiggle te voelen. Een soort zweverig gevoel, niet heel euforisch, maar wel gewoon prettig. Het heeft ergens wat van GHB als ik er nu aan denk. Tenminste, zo ervaar ik het. Veel drinken lukt ook gewoon echt niet, er zit een rem op mijn keel. Het is wel onverwacht heel prettig, omdat ik wel wist dat het nog werkte, maar ik het enkel als studie hulpmiddel heb genomen en nu plots extra van mijn avond geniet.

Los heeft het dus 0 recreatieve waarde, maar met alcohol is het echt heel fijn.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

2-Fluoromethamphetamine / 2FMA

Berichtdoor Trippinballz » ma nov 17, 2014 1:20 pm

Hiya forumleden.

Ik heb een paar vragen over 2FMA. Voor een research doeleinde heb ik deze rc 2FMA net binnen.


- Oraal :
A- Aanbevolen dosis ?
B- Start dosis ?
C- Redosing time table ?
D- Recreatief gebruik advies op dosis en tijden.


Alvast danke danke. :wave:
Bijlagen
unnamed.jpg
unnamed.jpg (52.39 KiB) 899 keer bekeken
Laatst bijgewerkt door Trippinballz op ma nov 17, 2014 3:48 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Trippinballz
Offline
 

Re: 2-Fluoromethamphetamine / 2FMA

Berichtdoor Italiano » ma nov 17, 2014 2:36 pm

Er bestaat al een draadje hierover. Graag daarin posten.

research-chemicals/2-fma-t6665.html
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: 2-Fluoromethamphetamine / 2FMA

Berichtdoor Perry » ma nov 17, 2014 3:38 pm

Recreatief heeft het weinig waarde zonder alcohol. Met geeft t wel een erg prettig gevoel. Dosis voor functioneel gebruik (sowieso enkel oraal, niet nasaal) 20mg. Voor recreatief >50mg. Doseer nooit boven de 100mg. Redosing timetable zou ik je niet kunnen vertellen, maar het werkt wel lekker lang dus je kunt er fijn een nacht op studeren ofzo. Geen comedown problemen, maar bij een binge zal je wel negatieve effecten gaan waarnemen (koude vingers + tenen / heet hoofd)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

2-FMA: de grenswachters (neurobiologische achtergrond?)

Berichtdoor Dopaminded » vr nov 28, 2014 7:17 pm

Iedereen die al wat ervaring/leesvoer heeft gehad met 2-FMA, weet dat er een soort van 'euforisch plafond' is rond de 80-100mg.
Elke dosering hierna is enkel verlenging van een ander, *prettig* plafondje (door iedereen gekend me dunkt, plafonddienst dedication :rock:)

Wat ik me afvroeg is welke invloed deze stof heeft in combo gebruik met andere uppers?

Vb: 80-100mg rond de middag, na 4-5u portietje (D/Dl)-amfetamine. Is er dan een soort van tegenwerking met de 2-FMA?
(Geen moodliftjes, euforische opstootjes meer, ...) :conf:

Neurobiologische vraagstelling:
2-FMA: ook een bepaalde (N)DRI invloed?
Eens 'ceiling' dosering, alle hierna releasende dopamine afremt/blokkeert?

Alvast bedankt, broeders :hulde:
"Jusqu'ici, tout va bien"

Avatar gebruiker
Dopaminded
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 483
Geregistreerd: di jun 03, 2014 10:12 am

Re: 2-FMA: de grenswachters (neurobiologische achtergrond?)

Berichtdoor frozentoast » vr dec 05, 2014 3:30 pm

@JongGeleerd
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: 2-FMA: de grenswachters (neurobiologische achtergrond?)

Berichtdoor Perry » vr dec 05, 2014 4:21 pm

Amfetamine + 2-FMA maakte voor mij de ervaring euforischer dan 2-FMA los, maar het werd niet zo euforisch als speed los. Het plafond van 2-FMA heeft trouwens wel een duidelijk euforisch randje. Het combineren met andere stoffen zou ik overigens erg mee oppassen, omdat er nog erg weinig over deze stof bekend is. Alhoewel combinatie met alcohol echt heel lekker is.

Beantwoord dit je vraag genoeg? Het neurobiologische deel weet ik helaas niets van.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 2-FMA: de grenswachters (neurobiologische achtergrond?)

Berichtdoor Dopaminded » vr dec 05, 2014 8:58 pm

JongGeleerd schreef:Amfetamine + 2-FMA maakte voor mij de ervaring euforischer dan 2-FMA los, maar het werd niet zo euforisch als speed los. Het plafond van 2-FMA heeft trouwens wel een duidelijk euforisch randje. Het combineren met andere stoffen zou ik overigens erg mee oppassen, omdat er nog erg weinig over deze stof bekend is. Alhoewel combinatie met alcohol echt heel lekker is.

Beantwoord dit je vraag genoeg? Het neurobiologische deel weet ik helaas niets van.


Thx amigo! Was vooral aan het zoeken naar eventuele achtergrond informatie over de oorzaak van dat plafondje. Indd om te misbruiken weliswaar :s :lol:
(In de vroege namiddag 2-FMA, tegen de avond lekker latje pep/.... :snort: )

Bij deze heb je dus althans zeker wel het antwoord gegeven die ik zocht, pot op met wetenschap en knalle nou :woeh: (j/k :lol:)
"Jusqu'ici, tout va bien"

Avatar gebruiker
Dopaminded
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 483
Geregistreerd: di jun 03, 2014 10:12 am

2-FMA: Anekdote over levensbedreigende impact!

Berichtdoor Dopaminded » di dec 09, 2014 6:29 pm

Gematigd gebruik is grotendeels irrelevant in deze report, functionele(/dagelijkse) gebruikers: aandacht!


" IME 2-fa is noticeably more stimulating compared to 2-fma which I always found to be somewhat mild. Be careful, The Dude Abides posted that his friend developed serious heart problems which required surgery after using 2-fma daily for an extended period of time. If I remember correctly it had something to do with the metabolites that built up in his system over time. "
http://www.bluelight.org/vb/archive/ind ... 2-p-2.htmlWas dit per toeval tegengekomen in het 4-FA testuitslagen topic (gepost door highrutosen).
Gezien de intensiteit van deze report, wou ik toch even een nieuw bumpje geven.

Nu goed, het is maar één, kort, anekdotisch swim-reportje, maar toch wel een noemenswaardige, me dunkt.

Omtrent neurotoxiciteit van chronisch 2-FMA gebruik bestaat er nog geen concrete wetenschap.
Maar gezien bovenstaand report, zou dit wel potentieel tot een levensbedreigende cardiovasculaire impact kunnen leiden, bij chronisch/dagelijks gebruik.

( Het verschil tussen bipolair getinte moodswings en verneukt korte termijnsgeheugen of een grafsteen na enkele weken/maanden 2-FMA :#: )Aldus bij deze, al 1 report over 2-FMA met bovenstaande consequenties.
Aangezien het nog wel eventjes wachten is op empirische resultaten hieromtrent, zou ik dit zeker in het achterhoofd houden! :wave:

@Einstein wanneer je tijd hebt, zou je eventueel een speculatie of zelfs kennisgeving kunnen bieden omtrent 2-FMA en mogelijke ophoping van onafgebroken metabolieten? :hulde:
"Jusqu'ici, tout va bien"

Avatar gebruiker
Dopaminded
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 483
Geregistreerd: di jun 03, 2014 10:12 am

Re: 2-FMA: Anekdote over levensbedreigende impact!

Berichtdoor Druks » di dec 09, 2014 6:55 pm

Goeie informatie voor JG ook. Ik geloof dat hij wat pijn had in zijn borst en wist niet precies waar dat vandaan kwam. Dit zou een verklaring kunnen zijn.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 2-FMA: Anekdote over levensbedreigende impact!

Berichtdoor Perry » di dec 09, 2014 7:09 pm

Dank. Dan gooi ik het maar weg denk ik, heb t al in geen tijden meer gehad, maar laat nu ook maar
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 2-FMA: Anekdote over levensbedreigende impact!

Berichtdoor Italiano » wo dec 10, 2014 9:49 pm

Weinig verrassend dat stims zoals 2-FMA hartproblemen kunnen geven wanneer genomen voor langere tijd in hogere dosissen.

Mogelijk had normale amphetamine dezelfde klachten gegeven bij deze persoon...we weten het niet.

Nou staat bluelight.org wel bekend om leipe gebruikers die van alles en nog wat in hoge dosis tot zich nemen...
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: 2-FMA

Berichtdoor Paradise » zo jul 26, 2015 11:52 pm

Kleine bump.

Deze nog eens gedaan, en twee maand geleden 4-FMA, beide in de high dose area.

2-FMA vind ik eigenlijk de chilste AMP die ik al deed. Precies of er een benzo bijzit.
Heel snel rationeel denken, ook in high dose, heel onegocentrisch ( bij mij ), best wel momenten van euforie.
Hogere dosisen en redosen en één fles wijn, we hadden het huis kunnen kuisen,
helaas was het 48u sexparty en best nog intiem gezellig, geen keiharde porno.
De wijn was zelf niet op, normaal is het omgekeerd.
Zie ik op 2FA nie gebeuren, minst sexuele AMP. Pep of dex ook nie, toch niet zoveel zolang,
tis dan eerder wat korter en harder.

4-FMA was er geen vriendin toen en moest ik stuff doen, wel was ik kapot van eigenijk nie zoveel te doen.
Vond die vrij bruut en slopend. Werkte korter, ik had wel een crash.

Verder forums gescanned, die hart problemen, hier boven, de meeste speculatie is dat het net als methamfetamine,
op serotonine werkt, de 5... Einstein? receptor belasten met je hart messed. Dus je dex vervangen door dit, kan zo een probs veroorzaken. Alleszins niks om dagelijks te doen dus. Andere speculatie ophoping van metabolieten.
Dus misschien een beetje van beide, je kan er vanuit gaan dat het wel toxischer is dan dex ofzo.
Niet om elke dag te doen.

De pro's vindek toch wel uniek. Je kan op de hoogste dosis perfect normaal doen, best high zijn, niks van zweet last.

Con's bij een "studie dosis" vroeg in de ochtend is een normaal slaapritme al vrij onmogelijk bij mij.
Bij hogere dosis krak hetzelfde, wat had je gedacht. Ma da was het plan dus niet.
Alternatieve sex is wel es leuk,
en bij deze ging dat vrij gezond, geen drang naar meer en andere drugs en alcohol, gezond eten.
En geen oververhitte of uitdroog momenten en twee dagen niet kunne lopen.
Avatar gebruiker
Paradise
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 442
Geregistreerd: wo jul 13, 2011 3:45 am

Re: 2-FMA

Berichtdoor Italiano » ma jul 27, 2015 10:35 pm

Paradise schreef:Verder forums gescanned, die hart problemen, hier boven, de meeste speculatie is dat het net als methamfetamine,
op serotonine werkt, de 5... Einstein? receptor belasten met je hart messed.

5-HT2B-agonisten kunnen cardiotoxisch zijn.

Paradise schreef:Dus je dex vervangen door dit, kan zo een probs veroorzaken. Alleszins niks om dagelijks te doen dus. Andere speculatie ophoping van metabolieten.
Dus misschien een beetje van beide, je kan er vanuit gaan dat het wel toxischer is dan dex ofzo.

Waarom kun je daar "vanuit" gaan? Er is veel te weinig bekend over 2-FMA...
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

VorigeVolgende

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner