Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 5:05 pm

Ugh,

Wat een nacht. Het was zo'n nare ervaring voor mij dat ik nog steeds aan het shaken ben.

Ik ben iemand die zoals je verwacht wel eens drugs gebruikt. Sinds niet zo'n lange tijd heb ik de stimulerende middelen ontdekt. De eerste keer MDMA, we weten het allemaal nog, en de eerste keer coke, wat voelde ik me stoer op dat moment. En nu dus ook speed. Speed vond ik gelijk al te gek. Snuiven was te doen, het effect was sterk maar toch verbergbaar, duurde lang en was vaker te gebruiken dan MDMA. Ook de kater bleef vaak uit. Liefde op het eerste gezicht. Ik was simpelweg met mijn hoofd zo in de wolken dat ik gewoon niet besefte, of niet wilde beseffen, waar ik nou eigenlijk mee bezig was.

Gisteravond had ik 0,5 gram speed gekocht bij een dealer, een nogal louche dealer. (Dat was hint 1) De speed zag er anders en plakkeriger uit en stonk verschrikkelijk. Niet dat muffe, niet te plaatsen geurtje wat je meestal bij speed hebt. Nee. Een chemische hele foute geur. (Dat was hint 2) Het was trouwens niet eens 0,5 gram. Dus je krijgt niet alleen slechte drugs voor je geld maar ook nog eens te weinig. Waarom weet ik niet maar ik had het plan om een avond door te halen met gebruiken, blowen en internetten. Ik weet dus echt niet meer waarom ik dit plan had gemaakt.

Een bommetje van 50 mg gemaakt. Alles ging prima. Lekker surfen, langzaam opkomen, de pupillen die groter werden. Alles ging zoals het hoort. Euforie, strak staan, niet still kunnen zitten met je benen. Het klopte. Dit was de speed zoals ik haar het eerst ontmoet had. Het tweede bommetje nam ik een paar uur erna in van ook 50 mg.

Waar het precies mis is gegaan weet ik niet meer precies. Ik merkte dat ik langzaamaan steeds ongemakkelijker begon te voelen. Ik voelde de effecten steeds heftiger worden. Pupillen waren dit keer bijna helemaal zwart. Nog geen alarmerende signalen.

Ik heb de nacht een beetje tot sochtends vroeg, schat een uur of 9 of 10 ofzo doorgehaald waarna ik in bed ging liggen. In bed schrok ik me letterlet HELEMAAL KAPOT.

Mijn onderarmen waren letterlijk donkerbruin geworden. Ze begonnen ontzettend te tintelen en voelde zowat bevroren aan. Ze waren zo bruin dat ik eerst dacht dat ik tripte. Ik hallucineer namelijk ALTIJD op MDMA, en ik dacht misschien is het bij speed wel hetzelfde? Allebei stimulerend, qua effecten op elkaar lijkend, why not?

Mijn benen waren exact hetzelfde. Gewoon echt bruin. Ik kreeg erge maagkrampen. Misschien mee te maken dat ik niet heel veel had gegeten. Eten op speed is zo'n klus. Een hartslag die echt megasnel en zachtjes was.

Dit was het moment waarop ik me wel begon te realiseren dat dit best wel fout zat. Ik probeerde naar mijn wastafel te lopen maar werd opeens heel duizelig. Ik moest zitten. Ik dacht letterlijk:

Dit is het. Je hebt gefaald. Je hebt alle hints en tips genegeerd en bent zelf aan de slag gegaan, en nu ga je dood. Wat als je huisgenoten dit zouden zien? Man wat zouden ze lachen.

En steeds maar weer denken
please please please please
niet zo
ik heb ervan geleerd
nog één kans ik zal me gedragen
please please please please

Ik was er echt van overtuigd dat ik dood zou gaan. Het internet stond vol met dingen over leverfalen, nierfalen, slechte bloedsomloop die zorgt voor verstoppingen, dingen met Meth en weet ik het allemaal. Alles wees erop dat dit hoe dan ook niet goed was.

Ik heb zo hard gesmeekt dat ik niet dood wilde omdat ik letterlijk voelde hoe mijn lichaam steeds harder en harder toegetakelt werd, steeds heviger en heviger. Het is zo een tijd doorgegaan tot het op een redelijk constant level zat. Nog steeds een ontzettend donkere huid. En dat valt op bij mij omdat ik van mezelf redelijk bleek ben. Mijn hele lichaam was bedekt in zweet. En mijn huid was droog en voelde dun en buitenecht aan. Alsof het niet mijn huid was.

In de middag naar de huisarts gegaan. Nog steeds die look, grote pupillen kaakschaatsen etc. Ik heb de eerste hulp gebeld en gewoon gezegd ik moet NU komen. Uiteindelijk toch zelf nog naar het ziekenhuis weten te gaan uit mezelf. Ik merkte dat mijn huid wat in kleur was afgenomen maar nog steeds een beetje donker.

Er zijn tests uitgevoerd met mijn hart, mijn longen, mijn bloed, ik heb wat bewegingen moeten uitvoeren en vragen moeten beantwoorden en een aantal routinechecks moeten uitvoeren. Op dit moment begon het tot me door te dringen. Ik ga niet dood. Hoe erg ik er ook van overtuigd was, ik ga niet dood. Het is aan het minderen! THANK GOD YES! EEN TWEEDE KANS!

Ik snap hoe dramatisch dit klinkt. Misschien overdreef ik. Maar ik was met mijn volle verstand ervan overtuigd dat dit was hoe ik de pijp uit zou gaan. Death by speed, wat een giller.

Een hevige reactie op amfetamine was de conclusie. Van zo'n kleine dosis. Ik heb het niet getest dus we zullen het nooit weten maar ik vermoed dat er iets anders inzat. Realiseer je dat als dit klopt een dealer (veel!) fucking euro heeft verkozen boven de gezondheid van een persoon. (Veel!) euro!

Wat een avond. Wat een monsterlijke uitwerking.

Ik vraag me af of iemand bepaalde dingen herkent? Misschien is er een soortgelijks iets gebeurd met een van jullie? Wie heeft nog tips of adviezen?

Wat me opvalt is dat mijn handen en voeten nog wel donkergekleurd zijn en koud aanvoelen. Dat was geen reden tot paniek, mits ze niet extreem donker of paars worden. Voor de rest gaat het wel oke, het was een enorme mentale shock.

Dat is eruit. Dank voor het lezen.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor snuifduif » za okt 07, 2017 7:07 pm

Lijkt me eerder dat je heel sterke speed te pakken had en teveel hebt genomen.

Ik vul nu zelf ook wat dingen in maar
De speed zag er anders en plakkeriger uit en stonk verschrikkelijk. Niet dat muffe, niet te plaatsen geurtje wat je meestal bij speed hebt. Nee. Een chemische hele foute geur.


Als ik natte, ongewassen pep heb dan ruikt dat ook verschrikkelijk 'chemisch'. Je hebt slechte pep die stinkt, en goeie pep die stinkt. Uiterlijk en geur zegt vrij weinig over het percentage.

Ik dacht letterlijk:

Dit is het. Je hebt gefaald. Je hebt alle hints en tips genegeerd en bent zelf aan de slag gegaan, en nu ga je dood. Wat als je huisgenoten dit zouden zien? Man wat zouden ze lachen.

En steeds maar weer denken
please please please please
niet zo
ik heb ervan geleerd
nog één kans ik zal me gedragen
please please please please


Klinkt meer alsof alle negatieve effecten van je paniekaanval kwamen, niet zozeer van de drugs.

Realiseer je dat als dit klopt een dealer (veel!) fucking euro heeft verkozen boven de gezondheid van een persoon. (Veel!) euro!


Speed is zó goedkoop (zeker voor iemand die groot inkoopt) dat er geen drugs zijn waar je het mee kan versnijden om meer winst te maken. ((Veel) euro voor een halve gram trouwens? :lol: )

Maar zonder het naar het testcentrum te brengen zullen we het nooit zeker weten natuurlijk
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5161
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Miss E » za okt 07, 2017 8:53 pm

Heb je serieus zoveel betaald voor een halve gram natte pep? :shock:

Ik zou de rest eens naar het testcentrum brengen om te checken of er geen rare versnijdingen in zitten, maar ik denk dat je gewoon para was geworden van je pep. Dat gebeurt nogal eens als je meer neemt dan normaal. En als je er dan ook nog een paniekaanval bovenop krijgt, kan het inderdaad voelen alsof je dood gaat. Maar als de dokter je gezond heeft verklaard, zou ik me er verder niet al te druk om maken.

Maargoed, je shit laten testen is altijd een goed idee. En betaal nooit meer zoveel voor een halve gram, je bent behoorlijk afgezet. :P
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1674
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Maus » za okt 07, 2017 9:27 pm

Heftig verhaal.

En voortaan je beter inlezen en je pep laten testen... :)

Welkom! 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 9:38 pm

Posts aangepast. Prijzen vermelden mag niet, lees de regels nog even door.
En dat is wel echt idioot veel geld voor een halve gram speed. Denk overigens ook niet dat je spul vervuild was, maar mocht je daar in het vervolg bang voor zijn kan je het natuurlijk laten testen. Sowieso verstandig om te doen. :)
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 9:43 pm

Ik lees trouwens ook dat je wiet gerookt hebt bij je speed? Wiet en speed hebben allebei de neiging te leiden tot angstige gedachten en paranoia. Dit versterkt elkaar dan ook vaak.
Verder kunnen je donkere ledematen een gevolg zijn van vaatvernauwing. Heb hier zelf ook vaak last van. Soms maak ik er foto's van en blijkt het dan dat het op dat moment een stuk erger leek dan het daadwerkelijk was.

Edit: lees ik nu trouwens goed dat je een halve gram hebt gehaald en maar 0.1 gram gebruikt hebt? Hoezo kan je er dan nooit achter komen wat er in heeft gezeten, je hebt toch nog 0.4 gram over om te laten testen?
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 9:57 pm

Lijkt me eerder dat je heel sterke speed te pakken had en teveel hebt genomen.


Dit lijkt me te kloppen, hoewel het inklap moment helemaal niet zo enorm intens was als wat ik normaal heb. Eigenlijk vooral bij het tweede bommetje kwam die wat anders binnen.

Klinkt meer alsof alle negatieve effecten van je paniekaanval kwamen, niet zozeer van de drugs.


Dat is absoluut waar. De paniek heeft het verergerd. Ik lees het nu terug en denk meteen aan die nacht terug waarin ik me zo ontzettend slecht voelde en echt bang was dat het afgelopen was. Het is natuurlijk de combinatie van de drugs, het moment zelf en de angst die het plaatje compleet maken.

Maar ik voelde me lichamelijk écht niet goed, en mijn huid had een hele rare kleur die ik daarvoor ECHT nog niet gezien had. Ook echt donker, en goed zichtbaar. Ik had geen idee dat dat gebeurde bij speed. Nooit gehad, nooit zelfs over nagedacht. Mijn lichaam deed echt gek. Dingen die je niet kent, dingen die je buiten proportie blaast. Ik dacht gewoon dat mijn lever door al die lijntjes en bommetjes dacht "we stoppen ermee" en mijn lichaam nu de rommel aan het opruimen was om straks het "licht" uit te doen.

Nu voel ik me nog steeds enorm raar. Dat hele vasoconstrictie gebeuren in je armen is echt om gek van te worden. Alsof er een strakke band om je armen en benen zit die je er niet afkrijgt. Mijn hart bonkt nog steeds als een gek.

Ik dacht letterlijk:

Dit is het. Je hebt gefaald. Je hebt alle hints en tips genegeerd en bent zelf aan de slag gegaan, en nu ga je dood. Wat als je huisgenoten dit zouden zien? Man wat zouden ze lachen.

En steeds maar weer denken
please please please please
niet zo
ik heb ervan geleerd
nog één kans ik zal me gedragen
please please please please


Ik weet wat je denk, overdramatisch. En ik ga niet liegen zo ziet het er ook uit. In mijn beleving op het moment daar was het geen toneelstukje maar een smeekbede. Ook al weet ik nu dat ik achteraf rustiger had kunnen reageren maar dat maakt me niet uit. Ik ben ZO ONTZETTEND GELUKKIG dat ik niet meer in die situatie zit. THANK FUCKING GOD ben ik daar doorheen. Ik wil nooit meer terug naar dat moment.

... euro voor een halve gram trouwens? :lol:


Ik had tot kort geleden altijd gedacht dat dat een normale prijs was voor speed.

ik denk dat je gewoon para was geworden van je pep.


Met andere woorden, net als veel drugs een versterker van emoties? Angst wordt paniek, irritatie wordt woede etc?

Hypocriet kutforum. Prijzen mogen opeens wel als er iemand in het ootje is genomen :puke:


Dit is serieus mijn eerste post op een nog nooit bezocht forum. Excuus.

En wat is er aan de hand met die vasoconstrictie shit in je handen, ze zijn knalrood en voelen alsof ze kunnen ontploffen! Wat is hier tegen te doen? Ik heb behoefte aan een kalmerende drug zoals wiet, maar ben heel bang dat dit fout gaat. Is dit veilig met dit vasoconstrictie-ding in mijn ledematen?

Gelijk een einde aan mijn roze wolk, een beetje abrupt misschien. Voortaan toch rustiger aan doen. Doe mij dan toch maar die verliefdheid van MDMA, daar heb ik weinig bijwerkingen van.

Thanks allemaal!
Een wereld van verschil met nu en gister. Nu gelijk ook de slechte kant van speed gezien in tegenstelling tot de mooie.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 9:59 pm

lees ik nu trouwens goed dat je een halve gram hebt gehaald en maar 0.1 gram gebruikt hebt? Hoezo kan je er dan nooit achter komen wat er in heeft gezeten, je hebt toch nog 0.4 gram over om te laten testen?


Huh, wat? Wat zeg je? Heb ik dus niet 100 maar 200 per bom afgewogen? Fucking hell dat verandert alles. Ik heb het zakje hier liggen en hij is leeg.

Wat een knuppel ben ik ook. Ben ik lekker de naam van speed aan het besmeuren met mijn gestuntel. Was niet mijn bedoeling, snappen jullie denk ik wel.

En voortaan je beter inlezen en je pep laten testen... :)


Dat is pijnlijk duidelijk geworden ja. Je wilt niet weten hoeveel ik genomen heb van pillen en poeders waarvan het niet getest is. :oops: Ik ben waarschijnlijk erg naief, en neem mooie praatjes te snel voor lief aan.
Laatst bijgewerkt door Jan Alleman op za okt 07, 2017 10:06 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 10:01 pm

Post nogmaals aangepast, prijzen mogen nog steeds niet.
Geen idee wie gepost heeft "hypocriet kutforum", ik gok @snuifduif
Volgende keer graag een melding maken zodat het aangepast kan worden, want in dezs situatie mocht en mag het dus nog steeds niet. Gal spuwen heeft niemand wat aan.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Druks » za okt 07, 2017 10:05 pm

Jan Alleman schreef:
lees ik nu trouwens goed dat je een halve gram hebt gehaald en maar 0.1 gram gebruikt hebt? Hoezo kan je er dan nooit achter komen wat er in heeft gezeten, je hebt toch nog 0.4 gram over om te laten testen?


Huh, wat? Wat zeg je? Heb ik dus niet 100 maar 200 per bom afgewogen? Fucking hell dat verandert alles. Ik heb het zakje hier liggen en hij is leeg.

Wat een knuppel ben ik ook. Ben ik lekker de naam van speed aan het besmeuren met mijn gestuntel. Was niet mijn bedoeling, snappen jullie denk ik wel.


Dus je hebt die 0.5 gebomt? :woeh:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7151
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 10:05 pm

Jan Alleman schreef:
lees ik nu trouwens goed dat je een halve gram hebt gehaald en maar 0.1 gram gebruikt hebt? Hoezo kan je er dan nooit achter komen wat er in heeft gezeten, je hebt toch nog 0.4 gram over om te laten testen?


Huh, wat? Wat zeg je? Heb ik dus niet 100 maar 200 per bom afgewogen? Fucking hell dat verandert alles. Ik heb het zakje hier liggen en hij is leeg.

Wat een knuppel ben ik ook. Ben ik lekker de naam van speed aan het besmeuren met mijn gestuntel. Was niet mijn bedoeling, snappen jullie denk ik wel.


Ik weet niet hoe veel jij af hebt gewogen want ik was er niet bij. Ik heb gelezen dat jij 50mg per keer hebt afgewogen. Als je twee keer genomen hebt heb je dan 100mg opgemaakt, oftewel 0.1 gram.
Dan klopt het nog steeds niet met wat je nu zegt, want nu heb je ineens per bom 100mg genomen? En dan is dat toch ineens 200 geworden?

Als je zakje nu leeg is zou je 250mg per bom genomen.

Heb je überhaupt een weegschaal of heb je blindelings gegokt hoeveel je per bom hebt genomen?
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 10:12 pm

Even gezocht, en het is mijn fout. Hoe kom ik bij 50 gram? Nee, ik heb 0,5 gekocht, en zoals ik vertelde was het minder.

Gisteravond had ik 0,5 gram speed gekocht bij een dealer, een nogal louche dealer. (Dat was hint 1) De speed zag er anders en plakkeriger uit en stonk verschrikkelijk. Niet dat muffe, niet te plaatsen geurtje wat je meestal bij speed hebt. Nee. Een chemische hele foute geur. (Dat was hint 2) Het was trouwens niet eens 0,5 gram.


Met andere woorden, ik kocht 0,5 gram, wat minder was. Hoeveel weet ik niet exact. Van dit zakje heb ik twee bommetjes gemaakt.

Heb gewoon op elk mogelijke plek in de tekst dezelfde typfout gemaakt.

Ik maak eerder bommetjes, en dat ging altijd goed, maar nu heb ik waarschijnlijk me kop d'r niet goed bijgehad.

En daar zeg ik nog even bij, het is een crappy 10 euro weegschaaltje van de kijkshop. Wie weet dat er cruciale fouten zijn gemaakt, dat zou ik niet exact weten.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 10:17 pm

En hoe maak je dan precies van je topictitel dat je 100mg totaal gehad hebt als je zakje van 500mg (0.5 gram, of zoals jij zegt, iets minder dus) helemaal leeg is?

Beter investeren in een goed weegschaaltje, zamnesia heeft ze volgens mij onder andere.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Johan » za okt 07, 2017 10:20 pm

Dit klinkt als de bekende "pep para".
Avatar gebruiker
Johan
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6922
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor snuifduif » za okt 07, 2017 10:38 pm

Kip schreef:Post nogmaals aangepast, prijzen mogen nog steeds niet.
Geen idee wie gepost heeft "hypocriet kutforum", ik gok @snuifduifVerneukeratief natuurlijk :-P
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5161
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor verneukeratief » za okt 07, 2017 10:40 pm

Zo kennen we je weer snitchduif :)
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2957
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 10:47 pm

snuifduif schreef:
Kip schreef:Post nogmaals aangepast, prijzen mogen nog steeds niet.
Geen idee wie gepost heeft "hypocriet kutforum", ik gok @snuifduifVerneukeratief natuurlijk :-P


verneukeratief schreef:Zo kennen we je weer snitchduif :)


Dat verklaart :p Sorry duif, had het kunnen weten :lol:
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 11:13 pm

En hoe maak je dan precies van je topictitel dat je 100mg totaal gehad hebt als je zakje van 500mg (0.5 gram, of zoals jij zegt, iets minder dus) helemaal leeg is?


Vergeef me, misschien komt het door de drugs of was ik er niet helemaal bij, maar ik denk dat ik weet wat er gebeurd is. Ik heb de topic aangemaakt met 100mg in de titel.

Waarschijnlijk door de spanning van alles ben ik meteen gaan schrijven en heb ik met 100 mg gerekend in plaats van de 0,5 gr die er daadwerkelijk in het zakje zat. Dat verklaart ook de 50 mg fouten die ik steeds maakte.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 11:18 pm

Kan gebeuren! Klinkt algemeen in elk geval als een heftige ervaring. Misschien maar even van de speed weg blijven en voor de volgende keren zorgen dat je in het bezit bent van een goede weegschaal (en het laat testen natuurlijk). :)
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 11:25 pm

Die letters staan nu echt in mijn ziel gebrandmerkt: TESTEN. Waar ik me wel flink aan begin te ergeren is datgene waar ik bang voor was namelijk het doorhalen. Ik wil helemaal niet doorhalen, ik wil slapen. Zo'n heftig effect heb ik nog niet echt meegemaakt dus weet niet echt wat ik kan verwachten.

Gezien de dosis is slaap realistisch deze avond?

Ik word gek van de strakke aderen. Het is een beetje als de jaw-clench bij MDMA want daarbij vreet ik mijn hele gebit kapot.
Je snapt dat ik op dit moment niet aan speed wil denken en gelukkig ben ik nog niet heel erg lang met dit spul aan het stuntelen. Het heeft alleen wel iets magisch en aanlokkelijks vind ik. Het is anders.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 11:38 pm

Begrijp ik goed dat je nog steeds strak staat? Zonder iets bijgenomen te hebben sinds vorige nacht? Als dit het geval is denk ik dat het in je hoofd zit en je gewoon kan slapen vannacht. Ik kan me moeilijk voorstellen dat je na zoveel uur nog steeds strak staat, van speed dan in elk geval.
En mocht het uiteindelijk toch nog iets anders zijn, waar we nu niet meer achter gaan komen, heeft de dokter je gezond verklaard volgens jou. Dus dan is het gewoon even afwachten tot je je beter gaat voelen. Eet desnoods iets warms, drink wat thee of douche/ga in bad. Pas wel op dat als je uit de warmte van een bad/douche komt je dit een beetje langzaam aan doet, die "klap" van de kou kan nog wel eens hard aan komen.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » za okt 07, 2017 11:48 pm

Nee, ik sta niet strak. Ik weet wat het is. Vaak genoeg strak gestaan, soms zelfs zo erg dat mijn kaken gewoon vast leken te zitten zodat ik niet kon praten en mijn voeten meer over de vloer "schaatste" dan liepen. Ik ben gewoon niet moe. Het lijkt alsof ik net heerlijk geslapen heb en meteen weer het bed in moet. Alert en scherp wanneer je het juist niet moet zijn. En ik zeg alert gefocust, maar tegelijkertijd ook een beetje een vertroebelde gedachtengang. De verkeerde mindset op het verkeerde tijdstip dus.

Dit komt vaker voor dacht ik? Lastig natuurlijk om een schatting te geven.

Maar het gaat beter, de dokter gaf me de "all clear" en morgen is het zondag dus ben ik vrij. (Die realisatie was echt een mini orgasme zowat.)
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » za okt 07, 2017 11:49 pm

Dat klinkt alsof je het strak staan van speed en het strak staan van mdma door elkaar haalt.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Druks » za okt 07, 2017 11:52 pm

Jan Alleman schreef:Nee, ik sta niet strak. Ik weet wat het is. Vaak genoeg strak gestaan, soms zelfs zo erg dat mijn kaken gewoon vast leken te zitten zodat ik niet kon praten en mijn voeten meer over de vloer "schaatste" dan liepen. Ik ben gewoon niet moe. Het lijkt alsof ik net heerlijk geslapen heb en meteen weer het bed in moet. Alert en scherp wanneer je het juist niet moet zijn. En ik zeg alert gefocust, maar tegelijkertijd ook een beetje een vertroebelde gedachtengang. De verkeerde mindset op het verkeerde tijdstip dus.

Dit komt vaker voor dacht ik? Lastig natuurlijk om een schatting te geven.

Maar het gaat beter, de dokter gaf me de "all clear" en morgen is het zondag dus ben ik vrij. (Die realisatie was echt een mini orgasme zowat.)


:snort:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7151
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Frissa » za okt 07, 2017 11:54 pm

Hahaha ja wat druks zegt dus :beer: :kleuter:
Kip schreef: Sta ik al in je onderschrift?

<3

“One of the things you learn, after years of dealing with drug people, is that everything is serious. You can turn your back on a person, but never turn your back on a drug—especially when it’s waving a razor-sharp hunting knife in your eyes.”
― Hunter S. Thompson, Fear and Loathing in Las Vegas
Avatar gebruiker
Frissa
Legendary tiny slet
Moderator
Offline
 
Posts: 1709
Geregistreerd: za maart 22, 2014 11:28 am
Woonplaats: Belgie

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » zo okt 08, 2017 12:04 am

Dat klinkt alsof je het strak staan van speed en het strak staan van mdma door elkaar haalt.


Er zit helemaal niet zoveel verschil in bij mij. MDMA is misschien wat houteriger bij mij en meer kamelenbekken trekken, maar speed lijkt daar wel op vind ik. Ik sta alleen ALTIJD strak op MDMA, en echt beschamend erg, i.t.t. bij speed waar ik vooral veel meer beweegelijk ben.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » zo okt 08, 2017 12:07 am

Jan Alleman schreef:
Dat klinkt alsof je het strak staan van speed en het strak staan van mdma door elkaar haalt.


Er zit helemaal niet zoveel verschil in bij mij. MDMA is misschien wat houteriger bij mij en meer kamelenbekken trekken, maar speed lijkt daar wel op vind ik. Ik sta alleen ALTIJD strak op MDMA, en echt beschamend erg, i.t.t. bij speed waar ik vooral veel meer beweegelijk ben.

Dat klinkt dan weer alsof je te vaak mdma gebruikt waardoor de effecten niet meer optimaal zijn.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » zo okt 08, 2017 12:20 am

Dat klinkt dan weer alsof je te vaak mdma gebruikt waardoor de effecten niet meer optimaal zijn.


Sadly, yes. Nu weer een tijdje ervanaf gebleven, en nu zal ik er al helemaal vanaf blijven. Het is gewoon te lekker.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Kip » zo okt 08, 2017 12:22 am

Jan Alleman schreef:
Dat klinkt dan weer alsof je te vaak mdma gebruikt waardoor de effecten niet meer optimaal zijn.


Sadly, yes. Nu weer een tijdje ervanaf gebleven, en nu zal ik er al helemaal vanaf blijven. Het is gewoon te lekker.

Dan is wat je ervaart helemaal niet raar denk ik. Heb er zelf niet in zoverre ervaring mee. Probeer er allemaal maar een tijdje vanaf te blijven, als je (te) vaak gebruikt kan dat rare dingen met je doen, welke stof het dan ook om gaat.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1803
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Verschrikkelijke ervaring met totaal 100mg "speed"

Berichtdoor Jan Alleman » zo okt 08, 2017 12:36 am

Probeer er allemaal maar een tijdje vanaf te blijven, als je (te) vaak gebruikt kan dat rare dingen met je doen, welke stof het dan ook om gaat.


Dat Molly grote dingen kan doen weet ik, goed én kwaad. Wel eens 2 dagen gebinged en ik heb zo'n 4 dagen in een donkere zwarte dodemanswereld geleefd.

Verder zie ik MDMA niet als een issue deze dagen, vertrouw het wel.
Jan Alleman
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: za okt 07, 2017 4:26 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner