Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » ma maart 10, 2014 4:23 pm

Enige tijd terug zag ik dat een betrouwbare vendor waar ik zo nu en dan zaken mee doe een 2C-B analoog in de verkoop had en mijn aandacht was direct getrokken. 2C-B is een geliefd stofje en ik vroeg mij af of het analoog (BK-2C-B of 2-amino-1-(4-bromo-2,5-dimethoxyphenyl)ethan-1-one) het origineel zou benaderen. Ik gebruikte Google om meer informatie te vinden en deed een rondgang langs de bekende fora waaronder ons eigen onvolprezen DF.

(Relevante linkjes zijn onder dit TR te vinden.)

Het werd me al snel duidelijk dat er niet veel duidelijk was over dit stofje. Sommige berichten waren juichend terwijl anderen juist ronduit negatief waren. Op basis van de reacties van gebruikers kon ik geen helder beeld vormen over de 'new kid on the bock' BK-2C-B. Wat mij wel duidelijk werd was dat de werking, in tegenstelling tot wat men mag verwachten van een Beta-Ketone analoog, lang, heel lang kan aanhouden.

Over de dosis leek er onder de positief oordelende gebruikers wel een consensus te bestaan. Orale dosissen onder de 100 mg bleken niet zo spannend maar ergens tussen de 100 tot 150 mg zou de 'sweet-spot' moeten liggen.

Over BK-2C-B is niet zo gek veel nuttige of heldere informatie te vinden en dus zat er maar één ding op.... ik ging terug naar de site van mijn vendor en drukte op 'add to cart'. Daags later ontving ik keurig verpakt een gram van het mysterieuze stofje. Ik woog twee porties af van elk 150 mg en deed het in een paar capsules in afwachting tot een geschikt moment om de gok te nemen. Afgelopen weekend was het zover.


Deze sound illustreert volgens ons het BK gevoel het best.

Wie: Vrouwlief en ondergetekende, echtpaar van middelbare leeftijd en in goede gezondheid.
Waar: strand
Wat: Ieder 150 mg BK-2C-B oraal en later een beetje cannabis
Opkomst: 1,5 uur
Totale duur: > 12 uur :shock:

Zaterdag 8 maart

We waren vroeg uit de veren want het zou een prachtige zonnige dag worden en we wilde natuurlijk geen straaltje zonlicht missen. Het plan zou zijn dat ik een tas versnaperingen zou kopen om vervolgens samen op het scootertje naar Zandvoort te tuffen. Eenmaal op het strand zouden we naar Langevelderslag lopen en weer retour via het duinfietspad naar Zandvoort. Om de dag wat kleur te geven zouden we beide voor het eerst ieder 150 mg BK-2C-B droppen.

Mocht het stofje zwaar vallen dan zouden we een duinpan opzoeken en in geval van nood had ik voor alle zekerheid voor ieder 1 mg Etizolam mee genomen. Normaal gesproken proberen we onbekende stoffen eerst thuis uit maar ik had er wel vertrouwen in. En ach, in een worst case scenario zouden we overal op het strand kunnen crashen zonder dat iemand daar vreemd van zou opkijken.

00:00 uur

Het is 10:30 als we ieder de BK-2C-B innemen. Vrouwlief had buiten koffie niets ontbeten en ik had twee sneetjes brood voor ontbijt. Ik heb een knapzak mee met broodjes, drinken, bananen en wat andere zaken die mogelijk van pas zouden komen. We stappen op het scootertje en bromsnorren naar Zandvoort.

00:30 uur

We lopen het strand op dat al behoorlijk druk is. Logisch, er is een strak blauwe lucht, een matige wind vanuit het zuiden en het helle zonlicht maakt het dat we onze zonnebrillen moeten opzetten. We merken nog niets van de 2C-B en ik stel voor dat het misschien handig is om alvast een broodje te eten. We eten met smaak ons broodje en drinken een chocomel.

01:00 uur

Tijdens het lopen menen we iets te merken wat we niet beter kunnen typeren dan een lichte opkomende stonedheid. We zijn chill en lopen rustig hand in hand langs de vloedlijn. Voor ons doen zijn we opvallend stil maar wel happy.

01:30 uur

Lopen gaat steeds zwaarder en de aanvankelijke lichte stonedheid heeft plaats gemaakt voor een waus of wap gevoel. Beetje MDMA-achtig maar zonder het 'love' gevoel. Praten doen we nog steeds mondjesmaat en we ervaren een lekker 'headspace'. Aan de fysieke kant is er niets merkbaar. We hebben geen last van droge mond, knarsen, bijten of krampen. Er is geen misselijkheid of andere ellende. Opvallend is wel de hoeveelheid lekker kriebeltjes die zo nu en dan van schaamstreek tot kruin fijn tintelen.

02:00 uur

De wap overvalt ons nu echt. Lopen neigt naar zwalken en ik zie aan het gezicht van vrouwlief dat ze duidelijk onder invloed is. Omgekeerd ziet ze hetzelfde bij mij. Gelukkig hebben we de meeste strandgangers ver achter ons gelaten en zijn voorbij het naaktstrand gedeelte waar alleen in de verte wat wandelaars te zien zijn. Ons tempo is traag geworden en we zijn lekker waus.

02:30 uur

Na een sigaretje en wat drinken besluiten we de strandafgang net voor Langevelderslag te nemen om een fijn duinpannetje op te zoeken. Het duin beklimmen blijkt een hele toer waar geen einde aan lijkt te komen. Vrouwlief barst in lachen uit om mijn gehijg en gesteun maar ik zet door. Niet veel later liggen we heerlijk beschut tussen het helmgras en ik kijk naar de contrails van passerende vliegtuigen die boven onze hoofden heen en weer vliegen. We zijn dan al zo wap als de kolere.

03:00 uur

Als ik mijn ogen sluit heb ik heel sterk het gevoel dat ik vlieg. Het is een prettig gevoel en ik lijk het zelfs te kunnen sturen. Ik maak duikvluchten of stijg juist op terwijl een vreemd landschap onder mijn geestesoog door schiet. 'hee, slaap je?' hoor ik vrouwlief opeens roepen. 'Huh, ik slapen? Welnee, hoe kom je erbij' zeg ik. 'Ik hoorde je anders duidelijk snurken' is het antwoord. Vreemd ik heb niet het gevoel gehad in slaap te zijn gevallen. Van schrik roken we een jointje.

03:30 uur

Neem de tijden nu niet meer heel serieus, het is bij benadering. We klimmen uit onze duinpan om te zien hoe ver we nu nog kunnen komen en we lopen over het fietspad richting Zandvoort. We hebben geen visuals maar vrouwlief ziet tegemoet komende fietsers als malle tekenfilmfiguurtjes en ze waant zich in een vreemd, desolaat land. Dat we geen serieuze open of closed eyed visuals hebben kan ook door het strakke zonlicht komen en het redelijk monotone landschap. We voelen ons uitstekend op alle fronten maar lopen gaat nog steeds met zware benen. De lekkere kriebeltjes zijn er nog steeds. Ik krijg steeds meer erotische gedachten met perverse uitschieters maar ik druk ze weg. Het is hier niet de tijd noch de plaats om er gehoor aan te geven. In plaats daarvan duiken we nog een duinpan in en genieten van de rust en de zon. Er zijn bij beide geen diepere gedachten of zaken zoals introspectie.

05:00 uur

We stappen de bewoonde wereld van Zandvoort weer binnen. 'Denk je dat je kan rijden' vraagt vrouwlief en ik heb eigenlijk geen idee. Mijn wereld is weliswaar coherent maar ik ben alles behalve nuchter. We besluiten om nog even op een bankje naast mijn scootertje te chillen.

We vinden het stofje erg prettig en vrij van vervelende bijwerkingen. We zijn wap maar niet van de wereld, we zijn loom maar toch actief. Apart.

05:30 uur

Ik start de scooter en tuf voorzichtig de weg op. Rijden gaat uitstekend en we pruttelen langzaam terug naar huis. Eenmaal thuis op de bank merken we pas echt hoe wap we zijn. We eten en drinken wat waarna we lekker moe met de beentjes omhoog een filmpje kijken.

Ons beeld is prima en we kunnen de film goed volgen. De diepere kleuren en plastic-achtige glans die 2C-B ons normaal brengt ontbreekt. Het fijne 2C-B-achtige gevoel is echter wel duidelijk aanwezig.

08:00 uur

We besluiten een ommetje met de hond te maken. Buiten is het fantastisch. Lichtjes en lampjes zijn breed stralende sterren geworden en nog steeds zijn er die lekkere tintelingen die omhoog en omlaag schieten door het lichaam. Voor ons gevoel zijn we nog net zo wap als toen we begonnen.

Bedtijd

Omstreeks 23:30 besluiten we om naar bed te gaan. Lekker knuffelend tegen elkaar aan proberen we vruchteloos de slaap te pakken te krijgen. Eenmaal in het donker neem ik wel mooie closed eyed visuals waar die veel weg hebben van paddo-achtige structuren. Van slaap is, hoewel we nu best wel moe zijn, geen sprake. Omstreeks 00:30 uur nemen we ieder een halve Etizolam om ons het kleine duwtje in Morpheus armen te geven.

De andere ochtend

09:00 uur, we worden uit onszelf wakker. Ik heb goed geslapen maar vrouwlief is gedurende de nacht een paar keer wakker geweest. Toch heeft ze telkens de slaap weer kunnen vatten.
Als we het bed verlaten merken we dat we nog steeds zo wap als een konijn zijn. Ik probeer bij mijn koffie een krantje te lezen maar de lettertjes willen maar niet helder in beeld komen. Van een kater of iets dergelijks is geen sprake. We voelen ons wapperdepap maar top.

10:00 uur, het wap-gevoel lijkt wat af te nemen en we besluiten om ergens op een terras een ontbijtje te proberen. Ontbijten lukt prima en het eten smaakt goed. Vol enthousiasme besluiten we om nog een wandeling te maken. Dat blijkt toch zwaarder dan gedacht. Hoewel we over straat lopen hebben we heel erg het gevoel nog steeds door het zand te ploeteren.

Namiddag

14:00 uur, we zitten in de afterglow en zijn weer terug naar de lekkere stonedheid waarmee ons avontuur begon. We besluiten om seks te hebben en ook dat lukt prima. Klaarkomen is bij beide geen probleem. Na de seks soezen we nog wat na, pakken een douche en dan ga ik koken.

18:00 uur, We eten met smaak en we vinden dat we nu eindelijk weer baseline zijn. Om onszelf te feliciteren met het geslaagde experiment belonen we onszelf door bij de koffie een lekker joint te roken.

Het was een mooi weekend.

Bedenkingen:

Een orale dosis BK-2C-B van 150 mg lijkt ons ongeschikt voor een party omgeving maar prima om inderdaad een dag lang lekker ergens te chillen. Euforie hebben we beide niet gemerkt wel een natuurlijk aanvoelende opgewektheid en blij of fijn gevoel. Praterig werden we er niet van en diepere gedachtes kregen we niet.

Opvallend was de totale afwezigheid van lichamelijke ongemakken.
Al met al zijn we van het moment van opkomst tot we eindelijk baseline waren 18 uur probleemloos zoet geweest. Maar de stof is rustig voor de geest dus in onze ogen goed te doen.

Lijkt het op 2C-B? Nee. 2C-B kan een typisch smaakje geven en de wereld wat kleuren wat nu niet het geval was. Het psychedelische aspect bleef ook achterwege als kan dat laatste ook aan de set en setting liggen.

En nu?

We vonden het een fijne ervaring maar hebben bedacht dat 150 mg misschien iets te veel is om de ware aard van de stof op juiste waarde te schatten. We gaan in de toekomst een tweede trail doen maar dan met 100 mg per persoon en in een andere setting.

BK-2C-B is misschien niet echt boeiend als psychedelica maar als een relaxed soort roes-middel verdient het zijn eigen plaats ergens tussen downers en psychedelica in. Tenminste zo kijken we er nu tegen aan maar vergeet niet dit was slechts de eerste kennismaking.

To be continued

Drugsforum.info: http://drugsforum.info/2c-s/bk-2c-b-t7886.html
Wiki:http://en.wikipedia.org/wiki/Bk-2C-B
Erowid: http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=101986
Bluelight: http://www.bluelight.org/vb/threads/694585-The-Big-amp-Dandy-K-2C-B-Thread-Part-1
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor Miss E » ma maart 10, 2014 5:31 pm

Interessant report. Toch wel jammer dat het qua visuals niet op 2C-B lijkt. Mij leek dit stofje ideaal; 2C-B, maar dan met een 2 keer zo lange werkingsduur. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn.
Kan ik dit weer van mijn to-do lijstje schrappen. :P

Bedankt voor het delen van dit report, hij is weer fijn geschreven!
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Online
 
Posts: 1677
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor Radical » ma maart 10, 2014 5:50 pm

Mooi geschreven. Top report!
Mijn interesse in zit goedje is aan de ene kant gestegen en aan de andere kant weg. Laat het voorlopig nog even staan. Eerst de 2ce die ik heb proberen. :-)
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1163
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor Verf » di maart 11, 2014 12:19 pm

Leuk report! Bizar wel, in andere reports las ik dat mensen net wel die typisch 2-CB visuals hadden, maa dan voor véél langer. Lijkt me maar een raar stofje. Ik heb er geen ervaring mee maar dit report doet me wel wat denken aan de effecten van mescaline?
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor kaasje » di maart 11, 2014 12:53 pm

Leuk report, spijtig dat het stofje niet visueel is, zou anders wel heel leuk kunnen zijn.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1223
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor the_dude » wo maart 12, 2014 2:34 pm

Goed geschreven zeg! Het is duidelijk dat jullie verstandige, nieuwsgierige, en intelligente gebruikers/onderzoekers zijn, haha. Leuk om te lezen, en ik genoot erg mee van de vreugde de je beschrijft. Well done!
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor omerobert » wo maart 12, 2014 2:55 pm

Duidelijk report!

Heb het zelf ook nog liggen maar twijfelde ook enorm wegens de uiteenlopende reports. Wellicht dit toch maar een kans geven.

Een aantal dagen later ook geen aftereffects?
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 696
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » wo maart 12, 2014 6:30 pm

omerobert schreef:Duidelijk report!

Heb het zelf ook nog liggen maar twijfelde ook enorm wegens de uiteenlopende reports. Wellicht dit toch maar een kans geven.

Een aantal dagen later ook geen aftereffects?


Gelijk aan 2C-B geen after effects whatsoever.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » wo maart 12, 2014 6:34 pm

kaasje schreef:Leuk report, spijtig dat het stofje niet visueel is, zou anders wel heel leuk kunnen zijn.


Ik zou niet gelijk willen zeggen dat de stof niet visueel zou zijn.
Vergeet niet dat we in ieder geval gedurende de piek in hel zonlicht liepen in een omgeving met weinig variatie.
Zoals ik schreef viel mij pas 's avonds laat op dat er wel degelijk CEV's waren maar na al die uren niet meer zo duidelijk en heftig aanwezig.

Bij een twee kennismaking zal ik een andere set en setting kiezen en zien wat er dan gebeurt.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » wo maart 12, 2014 6:36 pm

Verf schreef:Leuk report! Bizar wel, in andere reports las ik dat mensen net wel die typisch 2-CB visuals hadden, maa dan voor véél langer. Lijkt me maar een raar stofje. Ik heb er geen ervaring mee maar dit report doet me wel wat denken aan de effecten van mescaline?


Hee, goeie opmerking.
Inderdaad, nu je het zegt... de uberchill die mescaline geeft zou je inderdaad in BK-2C-B kunnen herkennen.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » wo maart 12, 2014 6:39 pm

Miss E schreef:Interessant report. Toch wel jammer dat het qua visuals niet op 2C-B lijkt. Mij leek dit stofje ideaal; 2C-B, maar dan met een 2 keer zo lange werkingsduur. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn.
Kan ik dit weer van mijn to-do lijstje schrappen. :P

Bedankt voor het delen van dit report, hij is weer fijn geschreven!


Wat ik al zei.... schrijf de stof nog niet af.
Ik heb het vermoeden dat in iets lagere dosis en een andere setting we een andere kant van de stof gaan zien. Hoewel deze ervaring niet spectaculair was vonden we het een aangename stof die zeker nadere kennismaking verdient.

Graag gedaan.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor Druks » wo maart 12, 2014 6:39 pm

FranX schreef:
Verf schreef:Leuk report! Bizar wel, in andere reports las ik dat mensen net wel die typisch 2-CB visuals hadden, maa dan voor véél langer. Lijkt me maar een raar stofje. Ik heb er geen ervaring mee maar dit report doet me wel wat denken aan de effecten van mescaline?


Hee, goeie opmerking.
Inderdaad, nu je het zegt... de uberchill die mescaline geeft zou je inderdaad in BK-2C-B kunnen herkennen.


Ik meen mij te herinneren dat 2C-B een mescaline analoog is?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7195
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » wo maart 12, 2014 6:39 pm

the_dude schreef:Goed geschreven zeg! Het is duidelijk dat jullie verstandige, nieuwsgierige, en intelligente gebruikers/onderzoekers zijn, haha. Leuk om te lezen, en ik genoot erg mee van de vreugde de je beschrijft. Well done!


:oops: :smokin:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor FranX » wo maart 12, 2014 6:40 pm

Druks schreef:
FranX schreef:
Verf schreef:Leuk report! Bizar wel, in andere reports las ik dat mensen net wel die typisch 2-CB visuals hadden, maa dan voor véél langer. Lijkt me maar een raar stofje. Ik heb er geen ervaring mee maar dit report doet me wel wat denken aan de effecten van mescaline?


Hee, goeie opmerking.
Inderdaad, nu je het zegt... de uberchill die mescaline geeft zou je inderdaad in BK-2C-B kunnen herkennen.


Ik meen mij te herinneren dat 2C-B een mescaline analoog is?


Klopt.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor verneukeratief » wo maart 12, 2014 8:55 pm

Blijft irritant om te lezen hoe goed sommige mensen met drugs kunnen omgaan. Alles in control, geen verlangen om te verdoven/niet te zijn. Slechts op zoek naar nieuwe ervaringen :stoned:
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3029
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor crusser0 » wo maart 19, 2014 12:46 am

Zoals altijd geweldig geschreven! was een plezier om te lezen
Avatar gebruiker
crusser0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma jan 20, 2014 10:09 pm

Re: TR: BK-2C-B, forever and a day wap

Berichtdoor Perry » di apr 01, 2014 8:59 am

Ik heb hier blijkbaar nooit op gereageerd:
Erg mooi geschreven report en doet mij wel even 2 keer nadenken over bk-2c-b
Het effect lijkt me super, maar wel ziek lang!
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City


Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner