Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

verjaardag tripreport

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 11:49 am

het is ondertussen al weer bijna een jaartje geleden maar ik heb alsnog besloten een tripreport te schrijven alleen waarschijnlijk kan ik me de meeste dingen niet meer herinneren :roll:

het was 23 mei en ik was 18 jaar geworden een dag waar ik al jaren naar uit had gekeken want nu kon ik eindelijk naar de shop.
ik had mijn dag als volgt gepland: ik zou eerst een vriend ophalen bij het station en dan met hem naar school gaan en tussen door nog even stoppen een jonko te roken, dan had ik 2 uur les (van half 9 tot 10 voor 11) en dan zou ik in mijn tussen uur dat van 11 tot half 1 was met een vriend in de shop gaan chillen om vervolgens in de pauze die half 1 begint met een grote groep vrienden allemaal lachgas te gaan doen (had 20 patronen meegebracht)

Het duurde die ochtend iets langer om van huis weg te gaan omdat ik allemaal cadeau's kreeg van me ouders enzo dus ik was al iets aan de late kant. Dus ik stap snel op me scooter en haalde een vriend van mij op en we gingen richting school. We waren een beetje aan de late kant dus ik reed wel door en toen ik iets voor een spoorweg overgang kwam die dicht ging dacht ik ik rijd snel door :grin:
Dat had ik beter niet kunnen doen want ik reed iets door en toen zei die vriend van mij Hee voldie er rijdt politie achter je, dus ik keek om en zag inderdaad politie dus ik stopte en de politie ook.
de agent stapte uit zijn auto en het eerste wat ik zei was: 'hallo meneer ik ben jarig ' waarop de agent zei: 'nou jongen jij bent nog lang niet jarig ' :lol:
dus een hoop gediscussieerd met die agenten die vonden dat ik levensgevaarlijk bezig was terwijl ik tegen hun zei dat ik had gekeken of er geen treinen aankwamen (wat ook echt zo was) en ik zei ook nog tegen hun: als het echt gevaarlijk was waarom reden jullie dan nog achter me aan of jullie willen wel heel graag boetes uitdelen dat jullie je leven ervoor wagen of er was dus geen gevaar :grin:
naar veel gezeik uiteindelijk wel die boete gekregen van 150 euro maar goed ik laat me dag niet verpesten dacht ik. dus daarna nog snel even een jointje gerookt en nog op tijd op school gekomen ook. Dus ik zat redelijk stoned in de les wat wel grappig was want liep alleen maar een beetje te kloten en had een papieren mutsje op met 'hoera voldie is 18!'

dus naar me 1ste 2 lesuren ging ik naar de shop toe met een vriend van mij (mr t hij zit ook op df maar zegt bijna nooit wat) daar had ik 20 gold haze gehaald en 20 jupiter hasj.
meteen een bijna pure mix gedraaid en opgerookt en daarna nog wat jointjes en puurpijp gerookt :stoned:

rond kwart over 12 ging ik terug naar school waar ik mijn scooter neerzette en liep ik de wijk in die dicht bij school is.
ik liep die wijk in omdat op onze school een anti rookbeleid geld waardoor iedereen ff weg van school moet lopen om te kunnen roken.
Dus ik kom op de plek aangelopen waar iedereen altijd staat te roken, ik krijg meteen veel felicitaties en vraag dan: wie heeft er zin in lachgas?
de meeste wisten niet eens wat lachgas was en hadden het nog nooit gedaan dus dat zou nog leuk worden.
eerst was mijn plan om allemaal tegelijk een ballon te doen maar van dat plan kwam niks terecht want niemand had zin om te wachten :lol:
dus ik neem er ook een terwijl ik al knetter stoned was en bwam wat een lekker gevoel weer en terwijl het effect minder word denk ik in wat voor chaos ben ik nou weer beland iedereen zit te lachen of gek te doen terwijl je de hele tijd de lachgas bus op de achtergrond hoort en er stonden ook al mensen die in die wijk woonden buiten te kijken ( het maakt natuurlijk wel lawaai)
dus ik nam nog een patroontje waarna ik nog een jointje ging roken en het was tijd om terug naar school te gaan want de bel ging bijna. terwijl ik met wat mensen praat en een jointje rook en terug naar school loop krijg ik in een keer een hand op me schouder 'JA JIJ MEEKOMEN' het was meneer wammes zoon flikker die op ze fiets rondrijd om te kijken of die kids kan betrappen op roken en nu had hij mij dus gepakt met blowen :mrgreen:
eerst nog met die vent discuseren maar werd uiteindelijk toch meegenomen naar de teamleider waar ik toen ff mee moest praten. na heel even gepraat te hebben zei wammes zou ik hem naar ze les laten gaan waarop mijn teamleider zei: hij is duidelijk niet in staat om normaal in de les te kunnen zitten :roll:

Dus daarnaar een hele tijd met de teamleider gepraat over blowen wat ik echt totaal niet serieus kon nemen omdat ik echt niet begrepen waarom ze zich zo druk en boos maakten het was immers maar een blowtje ik schoot dan ook de hele tijd in de lach hahah wat maakte die leraren zichzelf belachelijk :lol:
toen begon ze over haar zoon die een psychose had gekregen van blowen en toen zei ik laatst is uit onderzoek gebleken dat mensen met psychose eerder gaan blowen en niet dat je van blowen eerder psychose krijgt. Dus uit dat gesprek kwam ook niet veel soeps en uiteindelijk mocht ik naar huis gaan mits ik niet de scooter zou pakken (wat ik natuurlijk wel deed)

de dag daarna nog een gesprek met de locatie directeur gehad en daar kwam uit dat ik een dag geschorst was en me ouder waren de dag daarvoor al gebeld, ook zou ik van school gestuurd worden als ik nog een keer gepakt zou worden met blowen of alcohol :shock:
Het enige wat me ouder zeiden was: we snappen best dat je het een keer wilt proberen maar doe dit dan op vrijdag avond en niet doordeweeks tijdens school :lol:

dit is mijn eerste tripreport dus hoop dat het een beetje te lezen is en niet te saai en te langdradig
is :s

greetz voldie :stoned: :stoned:


edit dit las ik nog terug in me pm berichten

dit las ik trouwens nog terug van een bericht van naturelover een jaar geleden over het gesprek met iris zorg waar ik naar toe moest van school :grin:Naturelover schreef:las dat je een gesprek op school had over blowen? 8) hoe is dat afgelopen?


voldie schreef:yoow man 8-)

had al een gesprek op school over blowen een tijdje geleden gehad, dat was vooral gepreek en waarschuwingen over verslaving en psychoses en dat soort dingen :beer:

het gesprek dat ik laatst had was met iris zorg ( moest ik wel van school doen), maar dat was wel een chill gesprek die man vroeg meer van wat de voordelen en nadelen van blowen voor mij waren enzo. en uiteindelijk kwam het er op neer dat hij het goed vond dat ik door ging met blowen zolang ik maar goeie cijfer haalde :stoned:
Laatst bijgewerkt door Vinnie op di apr 08, 2014 7:02 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Lager » ma apr 07, 2014 12:21 pm

voldie schreef:Het enige wat me ouder zeiden was: we snappen best dat je het een keer wilt proberen maar doe dit dan op vrijdag avond en niet doordeweeks tijdens school :lol:

8-)
Leuk report man, met veel plezier gelezen :grin:
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Prototype » ma apr 07, 2014 12:22 pm

Nice report :D
Wel balen dat je 2x gepakt wordt, en dat nog op je verjaardag :s
Trouwens ook super scheef dat die politie ook doorreed en dus ook zelf de wet overtreden maar dan wel jou een boete geven.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 7:00 pm

ben je ondertussen al buitengesmeten van die school?
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 7:04 pm

Raikonen1 schreef:Leuk report man, met veel plezier gelezen :grin:


prototype schreef:Nice report :D.


thanks :grin: :grin:Kockar schreef:ben je ondertussen al buitengesmeten van die school?


nee gelukkig niet :roll2:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 7:05 pm

je zou nochtans cool overkomen bij je vrienden mocht dat wel gebeuren :o
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 7:29 pm

Tjaa je moet nou eenmaal prioriteiten stellen in je leven
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 7:30 pm

fuck tat bro, het gaat erom wat andere van je denken dat weet iedereen toch :o
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 7:52 pm

dat is precies hoe onpopulaire mensen denken of meelopers die erbij willen horen, waarschijnlijk mensen als jij dus
mijn mentaliteit is precies het tegenovergestelde namelijk: schijt aan wat andere mensen van je denken 8-)

nou ga niet verder mijn mooie tripreport onderspammen omdat je meer post acount en aandacht wil :mad:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 8:00 pm

duidelijke taal lijkt me
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Verglorie » ma apr 07, 2014 8:04 pm

Enthousiasmerend verhaal.
Tip: achteruitkijkspiegel.
Avatar gebruiker
Verglorie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 171
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 9:00 pm

spiegels op je scooter is lelijk :s
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 9:01 pm

het is algemeen geweten dat veiligheid voor nerds is
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Verglorie » ma apr 07, 2014 10:19 pm

Kockar schreef:het is algemeen geweten dat veiligheid voor nerds is

:hulde:
Avatar gebruiker
Verglorie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 171
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Verglorie » ma apr 07, 2014 10:20 pm

voldie schreef:spiegels op je scooter is lelijk :s


Ingewanden op een spoorbaan zijn walgelijk.
Avatar gebruiker
Verglorie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 171
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 10:29 pm

'sporen oversteken voor dummies' is er niet dan dit maar;
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Dreuge » ma apr 07, 2014 10:33 pm

kern van t probleem ligt altijd bij de ouders
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 10:49 pm

Verglorie schreef:
voldie schreef:spiegels op je scooter is lelijk :s


Ingewanden op een spoorbaan zijn walgelijk.


ik weet niet wat jij voor speciale spiegels op je scooter hebt maar de meeste helpen je alleen met achterom kijken en niet met naar links en naar rechts :lol:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 10:52 pm

het was nochtans geen doordenkertje :lol:
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Verglorie » ma apr 07, 2014 11:01 pm

voldie schreef:
Verglorie schreef:
voldie schreef:spiegels op je scooter is lelijk :s


Ingewanden op een spoorbaan zijn walgelijk.


ik weet niet wat jij voor speciale spiegels op je scooter hebt maar de meeste helpen je alleen met achterom kijken en niet met naar links en naar rechts :lol:


Je hebt een punt. Als je niet vooruit kijken kan, hoef je ook niet te weten wat er zich achter je afspeelt. Da's "hun" probleem.
Ik heb ooit een scooter gehad, van 16 tot 17, en die had 1 doodnormale achteruitkijkspiegel die me overigens meermaals van dienst is geweest.
Daarna reed ik gewoon auto, met 3 (!!) achteruitkijkspiegels.
Call me crazy :P
Avatar gebruiker
Verglorie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 171
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 11:05 pm

hahaha dit is goud waard :D
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » ma apr 07, 2014 11:05 pm

ik zeg niet dat ik niet achteruit kijk ik zeg alleen dat ik geen spiegel heb, lelijke dingen ik kijk liever over me schouder net zo makkelijk en je hebt nog beter zicht ook
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Kockar » ma apr 07, 2014 11:06 pm

het leukste aan héél dit verhaal is dat voldie geen trol is :hulde: :hulde:
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

verjaardag tripreport

Berichtdoor Verglorie » ma apr 07, 2014 11:09 pm

voldie schreef:ik zeg niet dat ik niet achteruit kijk ik zeg alleen dat ik geen spiegel heb, lelijke dingen ik kijk liever over me schouder net zo makkelijk en je hebt nog beter zicht ook


Trollerd of niet, je bent een acrobaat.

Edith zegt: met een spiegel aan je stuur had je de smurfen niet gemist.
Laatst bijgewerkt door Verglorie op ma apr 07, 2014 11:12 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Verglorie
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 171
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:58 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Aebi » ma apr 07, 2014 11:11 pm

Kockar schreef:het leukste aan héél dit verhaal is dat voldie geen trol is :hulde: :hulde:

:lol:
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor supergabbur » ma apr 07, 2014 11:20 pm

Leuk report Voldie!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Savage » ma apr 07, 2014 11:35 pm

Leuk report!

Best grappig, als dit over 23 mei '13 ging zijn we precies even oud :grin:
Avatar gebruiker
Savage
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 742
Geregistreerd: vr aug 09, 2013 10:52 am

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Vinnie » di apr 08, 2014 1:28 am

Savage schreef:Leuk report!

Best grappig, als dit over 23 mei '13 ging zijn we precies even oud :grin:Aaaighht dat zijn we even oud :grin:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5033
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Miss E » di apr 08, 2014 7:52 am

Goed verhaal :stoned:
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: verjaardag tripreport

Berichtdoor Einstein » di apr 08, 2014 11:32 am

Hahaha lekker bezig 8-)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner