Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Davinci » za mei 26, 2012 6:31 pm

A look into the famous k-hole

drugs: keta (+restje tramadol die nog doorwerkte van de avond ervoor)
dosis: 90mg
ROA: IM
Duur k-hole: 45min???
Totale duur: 2u??

Ik kwam in de voormiddag met de trein aan, er leek niemand ook maar een woord te zeggen toen ik door het station wandelde. De lucht was dik en vochtig, alsof ik door een koud stoom bad wandelde. In de bus leek iedereen wezenloos voor zich uit te staren, diep verzonken in gedachten. Op een vrijdag hoopt iedereen dat het zo rap mogelijk weekend wordt. Niet veel later kwam ik aan. We praatten even bij – gewoon ontspannen voor we beginnen aan een reisje op de keta. Er was geen enkele manier waarop een van ons het kon weten op dat moment, het was de laatste normale conversatie die we gingen hebben.

Behalve tramadol van de nacht ervoor en een slaaptekort, was mijn enige probleem op dat moment de dosering. Met de blik van een kind die zijn pakjes onder de kerstboom open doet, keek ik naar die ketamine. 82% R-isomeer kom je niet iedere dag tegen… De keta leek wel een verzameling kleine diamantjes. Geteste heel zuivere drugs heeft een overtuigingskracht gelijkaardig aan de mysterieuze duivelse magie waarop iedere man voor bepaalde vrouwen plooit.
The conundrum of a drug user: ik besloot compleet irrationeel voor een k-hole te gaan. 90mg zou mij daar wel brengen, zonder al te veel kans op geheugenverlies. (Geen tolerantie)

Vijf minuten later zat ik half-liggend tegen de muur op bed. Het is altijd een kwestie van seconden, ketamine in je spieren baant zich heel vlug een weg naar je bloedbaan. Het verspreidt zich met het karakter van een vals virus. De coming-up is volledig anders dan nasaal. Ketamine verandert heel zachtjes in een soort van godin. Je ziel wordt verleid door een soort van rituele magische dans. Alle spanning viel plots weg, een lekkere warme golf van vredigheid en verdoving spoelde mij lichaam brokje per brokje weg. Visueel zat alles in een ander perspectief. De woorden vredig, rustig en chill typeerden mijn staat. De keta zette een fantastische scene in elkaar: terwijl mijn ziel verleid werd door een godin, verloor ik mijn lichaam in verdoving. Ik sloot mijn ogen na vijf minuten.


K-hole…
De k-hole is eigenlijk iets zeer simpel: je lichaam is volledig verdoofd, body asleep-mind awake. Het is een plaats waar er vreemde dingen kunnen gebeuren volgens erowid: out-of-body experiences, ontmoetingen met god etc. En daar bevond ik mij nu. Een soort droom waarin ik deelnam. Tijd leek niet-lineair vooruit te gaan. Ik kon met moeite zien in het begin. Mijn ogen waren gezwollen en bijna volledig gesloten toen een plotse zonnestraal mij bedwelmd en hulpeloos als een zieke mol deed ontwaken in mijn droomwereld. Ik zat ergens in een auto, er was een enorme file. Helaas was er geen kat te bespeuren. Iedereen had zijn auto om de een of andere mysterieuze reden achtergelaten. Alles werd weer zwart en ergens hoog boven mij, nam ketamine een goddelijke gedaante aan. Helaas verstond ik haar taal niet. Even plots als ze verscheen, verdween ze ook weer. Vanaf dan werd mijn hele droom een kwaadaardige, dronken nachtmerrie.


I went completely to pieces.
Er zat nog wat tramadol in mijn bloed en de daarbij gepaarde misselijkheid voegde een soort van stress toe aan heel de situatie. Soms lees ik wel eens dat je te gedissocieerd bent, om angst te voelen. Fuck that, ik werd constant met fear and loathing besproeid. Mijn lichaam lag daar ergens k.o. wie weet wat er mee kon gebeuren. Gedachten zoals overgeven en daarin stikken, hadden niet veel nodig om de oppervlakte te bereiken.

“Is it safe out there?” “Will I ever come back?”
“Sure,” said ketamine.


Ik stond plots in de kamer naar mijzelf te kijken. Keta wou mij even geruststellen, ik zou er levend uit komen. Een onzichtbare kracht greep mij en ik vloog de kamer uit door de gangen. Uiteindelijk ging (vloog) ik naar buiten. Onafhankelijk van tijd en ruimte besloot ik de stad te verkennen, eens kijken wie er allemaal in de k-hole versie van de stad leefde. Ik zag vele mensen, de voetpaden waren overvol. Tot zo ver was er niemand die ik kende. Het was een gezicht dat ik al duizend keer gezien had die de nachtmerrie naar modder en horror niveau tilde. Ik zag het, in mijn hoofd, als de whiskey generatie – een pretentieuze mix van alcohol, uitgestorven dromen en een terminale identiteitscrisis; het onvermijdelijk resultaat gekweekt in een gesloten en onwetende cultuur. Er is iets heel erg fout aan deze wereld en maatschappij. Ergens aan een huis hing een fantastisch schilderij – duizenden mensen vielen flauw, weenden, bedreven de liefde, vertrapten elkaar en vochten met gebroken bierflessen.

El mundo, ¿qué pasó?
Ik had geen keuze; ik moest alles doorstaan tot de verdoving uitwerkte. Het voelde alsof ik een tijdje het onderwerp was van verschillende choquerende taferelen.

Christ, here we go, a nightmare of mud and madness…
Ik voelde het magische einde naderen. Het werd tijd om de straten te verlaten, ketamine veranderde mij en ik vloog als een soort sprookje richting de ruimte. Over de wereld vliegen is eigenlijk wel bevrijdend, eindelijk verlost van fysische wetten. Na een tijdje zweefde ik door een ruimte, wat als het einde van tijd en ruimte voelde. Sterren en planeten vervaagden in krankzinnigheid. Sommige dingen voelden zo afgrijselijk dat ik mijzelf er nu niet meer kan toebrengen ze te beschrijven.

Mijn geheugen is ook verschrikkelijk mistig over dat deel van de k-hole. Ik vroeg mij echt of wat ik nog allemaal ging herinneren toen ik terug nuchter was. Dan, als een soort van finale horror, stond ik bovenop de wereld.
Ik had terug een soort van menselijke gedaante en riep diep in het heelal: ‘What the fuck I am doing here?”
I clearly shouldn’t have done that…
Uit het niets verscheen er een enorme meteoriet die explodeerde. Alle brokstukken penetreerden mijn ziel en ik versplinterde tot er niets meer van mij overbleef, niets...

Ik kwam semi verdoofd bij en kon eindelijk mijn ogen openen. Overgeven was onvermijdelijk. Gelukkig had ik een tripsitter die al ontnuchterd was. Dat scheelde enorm veel om terug naar de werkelijkheid te keren en niet nog bad te gaan in de keta die nog een tijdje doorwerkte. De k-hole was een rare droom die ik na al die weken nog steeds goed herinner. Trippen op lsd levert altijd wel iets nuttig en leerrijk op, met keta heb ik geen idee wat ik er mee moet aanvangen…

Het filmpje hieronder geeft een goed beeld hoe ik rondvloog in de k-hole.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Oizo » za mei 26, 2012 6:42 pm

Klinkt als een heel intense ervaring.

Je schrijft enorm goed!

Het lijkt mij alsof de k-hole bij jou enorm zwaar was, terwijl als ik andere reports lees, ze vaak veel 'gemakkelijker handelbaar lijken'.
Ik denk alleszins niet dat het voor mij is weggelegd.

Mooi report! :hulde:
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Tripkip » za mei 26, 2012 8:45 pm

Lijkt me niet zo interessant dus, ik hoop dat je na je k-hole toch nog hebt kunnen genieten van je dag :)
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Russ » zo mei 27, 2012 1:48 am

Nice report, mooi geschreven ook, herken er elementen in van methoxetamine-toestanden waarvan ik ook liever had dat ik ze mij niet herinnerde, de enorme willekeur van sommige dégoutante taferelen die je in het gezicht slaan. Ook soms het gevoel in serieus fysiek gevaar te zijn.. het is niet altijd rozengeur en maneschijn.

Ben blij dat ik die dag maar voor 50mg IM gegaan ben, met die tramadol van de dag voordien ging het ongetwijfeld een gezamelijk kotsfestijn geworden zijn :woeh:
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Einstein » zo mei 27, 2012 4:20 pm

K-hole :love: :hulde: :woeh: :#: Raar report, logischerwijs. Heb je er echt niks nuttigs aan kunnen ontlenen? Na ketamine heb ik altijd het gevoel dat ik de ervaring weliswaar niet om kan zetten in woorden of bruikbare adviezen, maar dat het toch op de één of andere manier leerzaam was.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor -ArKady. » zo mei 27, 2012 4:22 pm

weer een mooi report, al klinkt het wel vrij beangstigend..
hopelijk kan je deze ervaring snel een plekje geven
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Davinci » zo mei 27, 2012 4:50 pm

Tripkip schreef:Lijkt me niet zo interessant dus, ik hoop dat je na je k-hole toch nog hebt kunnen genieten van je dag :)

De rest van de dag heb ik zeker van genoten :grin:

Einstein schreef:Heb je er echt niks nuttigs aan kunnen ontlenen?

Ik voelde mij 's avonds als een fenix herboren uit mijn eigen as. Was ik een zweverige linkse kuthippie, kon ik er een heel verhaal rond energie blablabla reiniging rondbouwen. :#:
Eigenlijk weet ik echt niet wat ik er mee moet aanvangen. Op zich was het wel leuk, alleen had ik mij de k-hole ietsje anders voorgesteld. Het is ook niet dat ik echt kon doen wat ik wou. Misschien lag het aan de R-isomeer...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Einstein » zo mei 27, 2012 5:25 pm

Hmm, de R-isomeer schijnt wel de interessantste K-holes op te leveren, maar dat is persoonlijk, uiteraard. Ik heb zelf nooit ge-K-holed en heb eigenlijk helemaal geen idee hoe ik het me voor moet stellen :#:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Saikedellik » di mei 29, 2012 7:52 pm

Wauw mooi man, leuk geschreven, zieke ervaring! Ik heb hopelijk binnenkort ook deze keta, es kijken of ik snuivend ook zo'n k-hole mag ervaren!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Hi-Hat » do mei 31, 2012 10:11 pm

Interessant en goed geschreven report. Kan me voorstellen dat het best even bijkomen is.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Bonke » vr jun 01, 2012 9:42 pm

Vanwaar de keuze om het im te doen? En wat doet tramadol met je dan?

Mooi geschreven report!
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Theoldbum » vr jun 01, 2012 9:54 pm

Klinkt inderdaad als een heftige ervaring.

Sterren en planeten vervaagden in krankzinnigheid. Sommige dingen voelden zo afgrijselijk dat ik mijzelf er nu niet meer kan toebrengen ze te beschrijven.


Gaat dit over je fysieke toestand binnen de K-hole? Of gaat het over de emoties/beelden die je binnen de K-hole hebt ervaren?

Oh en wat ik me afvraag als Ketamine-leek, is zo'n k-hole ervaring over het algemeen duister? Of valt dat mee ( duister als in sommig momenten bij paddo's / paddo's + lachgas )

:hulde:
“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.”
- Albert Einstein
Avatar gebruiker
Theoldbum
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 145
Geregistreerd: di maart 20, 2012 11:07 pm

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor Davinci » za jun 02, 2012 2:42 am

Theoldbum schreef:Gaat dit over je fysieke toestand binnen de K-hole? Of gaat het over de emoties/beelden die je binnen de K-hole hebt ervaren?

Het was wat ik meemaakte en zag. Je kan het vergelijken met een droom, alles voelde vrij realistisch.
3D 1080p high definition is er niets bij. De ervaring voelde echt alsof ik uit mijn lichaam gestapt was en met mijn geest de wereld/ruimte verkende. Fysiek lag ik in coma/slaap :p

Theoldbum schreef:Oh en wat ik me afvraag als Ketamine-leek, is zo'n k-hole ervaring over het algemeen duister? Of valt dat mee ( duister als in sommig momenten bij paddo's / paddo's + lachgas )
:hulde:

Ik vond deze k-hole vrij duister. Dissociatieve trips vind ik ook niet echt extreem leuk per definitie. De k-hole valt niet te onderschatten. Een echte k-hole is ook lastig om te bereiken. Je moet genoeg nemen om volledig verdoofd te zijn en je mag niet te veel hebben ivm geheugenverlies. Set/setting spelen natuurlijk wel een rol. Ik heb nog nooit ge-k-holed in de zon op het strand bv :p Een k-hole is ook niet meer dat onschuldige tripje van 100mics lsd...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor pokémon » ma jun 04, 2012 11:51 am

nice report, je schrijft heel goed!
maar lijkt me echt heel intens, heb nooit ketamine gebruikt
en dan IM, dan moet je denk ik al best wat ervaring hebben , niet voor beginners denk ik zo :-P
thumbs up!
Avatar gebruiker
pokémon
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: di mei 29, 2012 8:13 am

Re: Ketamine IM: a look into the famous k-hole

Berichtdoor taeknic » di jun 05, 2012 8:57 am

Leuk geschreven! Ik kan zelf mijn K-hole(s) niet echt goed verwoorden, simpelweg omdat het zo (heerlijk) overweldigend is.
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner