Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Voor al je psychedelische avonturen.

15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor psychotrance » zo sep 01, 2013 2:14 am

Dit is mijn tweede tripreport, ik zal mijn best doen om te beschrijven wat er gisteren allemaal gebeurd is.Wie: ik en nog 6 vrienden

Waar: bij 2 broers, zij hebben een oude vierkantshoeve waarvan een groot stuk onbewoond en leegstaand, op wat tafels, banken en stoelen na. Ook hebben zij een grote caravan ingericht als chillplekje; flatscreen er in, goede surround system, Playstation 3 met internetverbinding, muziekinstrumenten,… kortom, de IDEALE chill en tripplek. Ik kom hier dan ook graag.

Wat en hoe: 2 van de 7 mensen bleven nuchter als tripsitter, op (veel) weed na. Ik en nog 4 anderen zouden trippen. Ik moest zelf werken tot 23 uur, ben daarna meteen naar het huis vertrokken van de 2 broers. Mijn vrienden zaten daar al en waren al begonnen met trippen; S had 12 gram Psilocybe Hollandia op, K had 10 gram Psylocybe Atlantis op, H en ik hadden 15 gram Psilocybe Hollandia op en D had 15 gram Psilocybe tampanensis (philosopher’s stone) op.


Dit is hoe de trip voor mij gegaan is, hoe de anderen getript hebben ga ik hier niet beschrijven. In dit reportje gaan ook een paar foto’s staan. Deze foto’s zijn van het internet, wat er op te zien is, is dus NIET zelf getrokken en dus ook NIET echt zoals het was. Het zijn foto’s die een beeld weergeven van waar het op leek.

Het is vrijdagavond, ik ben klaar met werken en stap op mijn fiets richting mijn vriendengroep.
Ik kom aan en zie dat zij met zijn alle lekker rond het kampvuur zitten. S en D zijn al aardig uitgetript, H zit net op zijn piek en K heeft zijn truffeltjes net op. Ik neem mijn portie truffels bijna gelijk in, zodat de mijne net iets na die van K inkicken.
Er wordt wat gejammed met gitaren en mondharmonica’s en er wordt wat wiet gerookt aan het kampvuur. De sfeer zit er goed in.Na een tijdje voelen K en ik dat onze truffels beginnen te werken. Onze tripsitters stellen voor om naar de caravan te gaan om samen met H (die op zijn piek zit nu) wat filmpjes te kijken op youtube via de playstation. Onze tripsitters zijn net als de meeste onder ons ervaren trippers die perfect weten welke filmpjes ze moeten opzetten om ons te amuseren.
Zo wisselen ze psychedelische filmpjes van tijd tot
tijd af met de meest grappige, absurde, mooie, epische of spannende filmpjes. De ene moment liggen we allemaal in een deuk van het lachen, de andere moment kijken we gefascineerd toe naar prachtige natuurfilmpjes. Ondertussen worden de jointjes die onze tripsitters voor ons rollen gretig doorgegeven, aangezien wij hier al lang niet meer toe in staat zijn.

Na een tijdje besluiten K en ik de caravan uit te gaan om op ‘avontuur’ te gaan. Een van de tripsitters gaat met ons mee, de andere blijft bij H die liever in de caravan blijft.

We verlaten de caravan en gaan richting het leegstaande deel van de hoeve. K en ik zitten ondertussen ook aan het begin van onze piek, we genieten van de visuals bij nacht, en doen er best lang over om het gebouw te bereiken omdat we constant zijn afgeleid.
Wanneer we eindelijk het gebouw bereiken hebben K en ik echt het gevoel dat we in een soort van spookhuis zitten, mede omdat er daar geen elektriciteit en dus ook geen licht was.
Onze tripsitter schijnt met zijn gsm (mobieltje) met zaklamp-applicatie en dit alles zorgt echt voor een spooky effect. Doordat de sfeer goed zit blijft het allemaal wel heel leuk en wordt het niet eng, wel spannend!
We ontdekken heel het huis en klauteren over dozen, paletten, oude zetels, tafels, trappen, … Kortom, we maken er een hele avonturen- / survival tocht van. Omdat het een heel oud huis is, kraakt de vloer, wat door het trippen echt een vreemd geluid geeft in mijn oren. Ik zie allemaal patronen op de muren, alles vervormt, alles pulseert, echt prachtig.


Echter, ook van dit hebben we na een tijdje genoeg, we besluiten weer naar een andere ruimte te gaan.

Nu komen we aan in een ruimte waar een tafeltje en een paar oude fauteuils staan. K en ik gaan elks in een zetel zitten / liggen / hangen en onze tripsitter zet wat muziek op. Ik sluit mijn ogen en heb de prachtigste closed eyes visuals. Zo zie ik wanneer er een liedje van Jimi Hendrix opstaat, Jimi Hendrix in silhouetvorm mij staan. Sterker nog, ik zie hem niet alleen, ik VOEL ook zijn aanwezigheid. Ik weet gewoon zeker dat hij er is. Ik geniet met volle teugen van dit moment.Na een tijdje open ik mijn ogen, kijk ik naar de tripsitter en praat even met hem. Dan sluit ik mijn ogen weer, en ik doe een van de meest bizarre ontdekkingen van heel de avond; ik kan nog perfect zien, ook al heb ik mijn ogen dicht! Tenminste zo lijkt het. Ik zie de tripsitter nog voor mij staan en ik praat nog gewoon met hem. Ik probeer het nog eens. Ik open mijn ogen, kijk naar mijn tripsitter, sluit ze weer en ik zie nog altijd mijn tripsitter. Echt een WTF moment!

We besluiten weer naar een ander deel van de hoeve te gaan. In deze ruimte liggen een hoop kussens, matrassen, dekens, matjes,… Er staat ook een oude piano en een paar gitaren.
K en ik ploffen neer op de matrassen. Ik heb het gevoel alsof ik helemaal verdrink, ik maak zwembewegingen, ik druk mij zoveel mogelijk tegen de kussens aan en ik rol alle kanten op. Naast mij doet K precies het zelfde.
Onze tripsitter vraagt of hij wat muziek moet spelen op de piano of op de gitaar. K en ik vragen voor een mooi piano stukje. Ik ga op mijn buik liggen en sluit mijn ogen. Er wordt een heel mooi, rustgevend stuk gespeeld op de piano. Wat ik toen heb gevoeld, is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik krijg een gevoel dat onbeschrijfbaar is, een gevoel dat ik nog nooit eerder heb gevoeld, een gevoel dat ik echter wel weet te benoemen. Het was het meest intense geluk.
Ik kan mijzelf niet bedwingen, er verschijnt een brede glimlach op mijn gezicht, ik voel allemaal kriebels door heel mijn lichaam. Ik weet dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Dit alles wordt nog mooier, ik krijg de mooiste closed eyes visuals die ik ooit heb gezien. Er verschijnt een leeuwenhoofd voor mij, met daar achter de mooiste patronen, wolken, regenbogen, dit alles in kleuren die ik niet ken en in “Full HD”.Vervolgens speelt de tripsitter nog wat andere liedjes die telkens voor een andere sfeer en dus ook telkens voor een andere emotie zorgen en andere visuals. Dit alles duurde te lang om allemaal neer te schrijven, maar ik zal er eentje beschrijven.
Hij speelde een treurig stukje op een gitaar en neuriede hier heel klaaglijk bij.
Het gevoel dat ik hierbij kreeg en de visuals die ik hierbij zag deden mij sterk denken aan het stuk uit de film Narnia, waarbij Aslan de leeuw zichzelf opoffert en sterft. (ik had iets met leeuwen die dag blijkbaar)

Maar ook aan deze kamer kwam een einde, we besloten terug naar de caravan te gaan.

Hier lachen we nog wat met zen allen, terwijl we zachtjes aan merken dat we terug in de realiteit terecht komen. Half nuchter, half trippend praten K en ik over onze ervaringen. We merken allebei dat we door het feit dat er verschillende ruimtes en kamers waren, we tijdens het trippen echt het gevoel hadden alsof we van ene wereld naar de andere wereld switchten / téléporteerden. We besluiten ook met het feit dat dit een trip was met heel veel emoties. Het trippen bestond voor een deel uit mooie visuals, zowel met ogen open als met ogen dicht, maar ook voor een groot deel uit het ervaren van zeer intense emoties. Dit door de sfeer die gecreëerd werd door de (live)muziek.

Ik kan voor mezelf besluiten dat dit een ideale trip was met een perfecte locatie, een perfecte dosis truffels, twee perfecte tripsitters en perfecte medetrippers. Ik weet één ding zeker, en dat is dat dit mijn mooiste trip ooit was.
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Ahote » zo sep 01, 2013 10:22 am

leuk reportje, ben een beetje jaloers op je ervaring ;)
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Emerica. » zo sep 01, 2013 12:21 pm

Heel herkenbaar dat "switchen" van werelden, en ook ik ben jaloers vooral op die Jimmy Hendrix visual :hulde:
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor psychotrance » zo sep 01, 2013 4:59 pm

Dit was een van de meest trippe filmpjes die we in de caravan gekeken hebben.
Ik zou zeggen, kijk en geniet, zelfs nuchter is het geweldig!

Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Emerica. » zo sep 01, 2013 5:49 pm

WOW! geweldig! deze ga ik zeker onthouden :kleuter:

thx! :hulde:
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Radical » zo sep 01, 2013 6:39 pm

Vette video ;p
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1154
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Taxi. » zo sep 01, 2013 7:31 pm

Heerlijk report ! :kleuter: :kleuter:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Lizard King » vr sep 06, 2013 12:27 am

Haha, toen klonk het echt als semmelpraat... maar er is een mooi reportje uit voortgekomen!
Was een zalige avond, jammer dat ik niet zo hard/lang ging. Na 3 kwartier come up was het precies heel de tijd van je 'net niet'. (stom dat 2 stukken pizza zo'n verschil maken) Volgende keer genadeloos vasten als een monnik :rock:
Avatar gebruiker
Lizard King
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: zo sep 01, 2013 9:24 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor hansvaak » vr sep 06, 2013 8:03 am

Heerlijke report, leest lekker weg en ik kan me goed inleven in je ervaring. Wanneer is er een df meet op die vierkantshoeve? Vl
Not to do list: Heroïne, cocaine/crack, nicotine, methadon, benzo's en je vader.
hansvaak
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 160
Geregistreerd: di apr 30, 2013 1:13 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor henkie84 » za sep 07, 2013 12:23 am

Erg prettig leesbaar report met een toptrip :). Wat een fijne tripsitters hebben jullie trouwens! Ik ben eenmaal, toen ik twee bakjes Hawaiaanse paddo's ophad, overdag door Eindhoven gaan wandelen op weg naar groen. Toen ik aan het pieken was, deed ik tijdens het wandelen mijn ogen even dicht, en ik zag het pad en de omgeving nog steeds! Het landschap leek zelfs in beweging langs te trekken terwijl ik liep. Dit duurde steeds een paar seconde. Ik betwijfel echter, of ik bijvoorbeeld een voorbij vliegende vogel had kunnen waarnemen met mijn ogen dicht. Ik denk eerder dat de CEV een soort 'echo' is, van hetgeen waar je een tijdje naar hebt gekeken.

Zo heb ik een keer, met XTC op, wolken gezien die zich in de contouren van een vriend van mij vormden. Ik keek toen eerst even naar hem, en vervolgens naar de wolken. Dit kon ik ook herhalen.

Anyway,
fijn ook die afbeeldingen bij je report :)
Avatar gebruiker
henkie84
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: do maart 03, 2011 9:34 am

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Naturelover » za sep 07, 2013 11:04 am

:Hulde: awesome trip zo te lezen en je hebt het fijn beschreven. Hier krijg ik nou zin van om een magische knol van te kauwen :love:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor psychotrance » zo sep 08, 2013 4:20 pm

henkie84 schreef:Toen ik aan het pieken was, deed ik tijdens het wandelen mijn ogen even dicht, en ik zag het pad en de omgeving nog steeds! Het landschap leek zelfs in beweging langs te trekken terwijl ik liep. Dit duurde steeds een paar seconde. Ik betwijfel echter, of ik bijvoorbeeld een voorbij vliegende vogel had kunnen waarnemen met mijn ogen dicht. Ik denk eerder dat de CEV een soort 'echo' is, van hetgeen waar je een tijdje naar hebt gekeken.


Jep, precies hetzelfde als wat ik had :)
hmm, een echo.... seems legit :)
Avatar gebruiker
psychotrance
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 693
Geregistreerd: zo feb 24, 2013 4:55 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor the_dude » ma sep 23, 2013 1:40 pm

Wat geweldig geschreven, en wat een mooie avond moet jij gehad hebben! Niets meer dan lof!! :hulde:
Ik vind het filmpje dat je als reactie hebt gepost (love & theft) fantastisch! Ik ben erg benieuwd wat voor dingen de tripsitters (en jullie zelf) nog meer op hebben gezet (filmpjes, en andere trippy dingetjes). Kan je daar nog wat meer over vertellen? Ik ben erg geïnteresseerd in de schoonheid van dingen als 'love & theft'. In ruil daarvoor heb ik voor jou onderstaand filmpje. Daar moest ik een beetje aan denken, en vind jij misschien ook wel leuk. Ik ben benieuwd waar je nog meer mee komt!
http://www.youtube.com/watch?v=sMoKcsN8wM8

(misschien is het een idee om een topic aan te maken over trippy filmpjes en ander leuk beeldmateriaal om op te trippen?)
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 59
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: 15 gram Hollandia truffels- een perfecte avond

Berichtdoor Snater » vr okt 25, 2013 2:13 am

Geweldig report :hulde:

Wil zelf truffels gaan proberen, krijg door dit soort reports al helemaal zin!
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner