Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1P-LSD, 200 ug: Ego Death

Voor al je psychedelische avonturen.

1P-LSD, 200 ug: Ego Death

Berichtdoor omerobert » ma aug 31, 2015 12:25 pm

Afgelopen zaterdag bevond ik mij op Psy-Fi festival ergens in Friesland. Het was de eerste keer en ik moet zeggen dat het echt een geniaal evenement is. Na een aardige eerste nacht slecht geslapen te hebben (combinatie van mijn gevoeligheid voor amfetamine en Duitse buren met een ouderwetse ghetto blaster) besloten we met z'n 4en aan de 1P-LSD te gaan. Mijn ervaring met deze stof is dat het zo goed als niet te onderscheiden is van 'normale' LSD, een stof waar ik redelijk ervaring mee heb (zo'n 7 trips, varierend van 70 tot 150 microgram, ook microdose ik eens in de zoveel tijd). 1P-LSD had ik een keer eerder gedaan, zo'n 140-150 microgram. Verder heb ik met vrij veel stofjes wel ervaring, in verschillende dosissen, en trip ik gemiddeld zo'n 1 keer per maand. Al had ik voor deze situatie al 6 weken geen psychedelica aangeraakt.

Eenmaal ingenomen gingen we rondlopen op het terrein, wat eigenlijk totaal is ingericht als ultieme optimalisator voor de set/setting component van je trip; veel groen, veel ruimte, water, chill stages, etc. Het feit dat je zeker niet de enige bent die aan het trippen is werkt ook mee. Na een uur of wat had een van ons een chill plekje aan het water gevonden om te zitten, omdat het bij iedereen toch wel aardig in begon te werken.

Het was een vrij adembenemend uitzicht vanaf die plek en iedereen staarde dan ook recht vooruit. Een vrij ultiem gevoel van rust kwam in mij opzetten, mede door het rustige in en uitademen van de frisse lucht in die omgeving, waar een van ons zich heel erg op focuste, en waar ik graag aan meedeed. Het extreem heldere en rustige gevoel leek zich nu totaal meester van mij te maken; het leek alsof ik langzaam een soort van 'inzoomde' op dit gevoel; af en toe kwamen er herinneringen van dromen of situaties voorbij van jaren terug, die ik allang dacht vergeten te zijn.

Hierna was ik er niet meer. Ik voelde niks meer. Ik dacht niks meer, iets dat mij nog nooit is overkomen. Ik hoorde nog wel gepraat om mij heen maar dacht hier niks over, vond er niks van. Het leek erop dat ik het eindelijk met mezelf eens was; alsof mijn gedachten alleen maar de functie hadden om conflicten met mezelf uit te drukken, om mezelf te overtuigen van een potentieel tegenargument tegenover het moment zelf, het nu. Ook was er geen tijd. Zo'n 3 uur hebben we daar gezeten bleek uiteindelijk, maar zelf kan ik hier geen vinger op leggen. Deze tijdloosheid drukte zich des te meer uit in het constante, dit niet denken leek er altijd al te zijn geweest, zonder begin of einde en er waren geen flows of golven van intensiteit zoals ik dat normaal wel eens ervaar tijdens een trip, het was gewoon zo. Het enige wat er was, was het uitzicht waar ik naar keek voordat ik in deze staat was.

Toch begon het op een gegeven moment af te zwakken; ik keek om mij heen en zag de rest van het groepje zich prima vermaken. Ik kon ze aankijken en alleen maar goed in en uitademen en termen als 'wtf' uitkramen. We liepen het terrein weer op en ik voelde mij uitermate helder, zoals ik me nog nooit gevoeld heb.

De rest van de trip hebben we over het terrein gedwaald en nog wat jointjes gerookt. Ik ben nog steeds op een positieve manier overrompeld door deze ervaring. Het leek totaal niet op de andere psychedelische ervaringen die ik heb gehad, het was iets totaal anders. Het heeft mijn visie op trippen dan ook totaal veranderd en het respect wat ik ooit had voor deze stofjes weer opnieuw enorm veel leven ingeblazen.
Laatst bijgewerkt door omerobert op ma apr 04, 2016 11:11 am, in totaal 1 keer bewerkt.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 200 microgram 1P-LSD: Ego Death

Berichtdoor Miss E » di sep 01, 2015 3:19 pm

Klinkt als een heftige ervaring, kort maar krachtig tripreport. :)

Heeft 1P-LSD net zo'n lange werkingsduur als LSD? Interessant stofje denk ik, gaat op de to-do-list, haha.
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: 200 microgram 1P-LSD: Ego Death

Berichtdoor omerobert » di sep 01, 2015 8:04 pm

Ja, volgens mij duurt het ongeveer wel even lang. Lees wel eens reports waarin staat dat het iets sneller opkomt en iets sneller afbouwt maar zelf nog niet echt iets van gemerkt.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 200 microgram 1P-LSD: Ego Death

Berichtdoor Maus » di sep 01, 2015 8:37 pm

Lijkt mij een hele bijzondere ervaring, @omerobert 8-) :hulde: :hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner