Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

25B-NBOMe 1mg

Voor al je psychedelische avonturen.

25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » wo dec 05, 2012 1:18 am

25B-NBOMe trip:

Er is weinig bekend over deze RC. Tripreports varieren in dosering van 400ug (microgram) tot 1,5mg

ABSURD! SURREAAL! HILARISCH!
Dat zouden ongeveer de woorden moeten zijn om mijn trip te beschrijven.

set: Ik heb kennisgemaakt met deze RC door voor een maatje te tripsitten afgelopen weekend. Zijn trip was chaotisch omdat de setting een club party was. Het leek mij beter om deze trip alleen te houden, en dat heb ik ook gedaan. Voordat ik aan mijn trip begon heb ik iets vervelends te horen gekregen wat mij heeft geraakt, maar met de overtuiging dat deze mijn trip niet heel veel zou beinvloeden heb ik toch doorgezet en ben ik begonnen aan mijn trip.
setting: Thuis. Mijn huisgenoten slapen. Ik leg wat te eten en een aantal flessen water klaar. Verder heb ik een schrift, pen en stopwatch op mijn bureau liggen waar ik mijn trip mee vastleg.

+0:00 "1 blotter van 1000ug 25B-NBOMe buccaal toegediend" (tussen tandvlees en wang)
+0:10 "Ik moet mijn speeksel inhouden, want orale opname is ineffectief. Mijn tandvlees voelt verdoofd en een chemische smaak overheerst in mijn mond."

+0:13 "Golvingen in gezichtsveld. Dingen ademen. Alles lijkt te golven in helderheid. Tintelingen in ledematen, vooral in mijn handen. Maag voelt zich een beetje ongemakkelijk."
+0:17 "Ik voel me zweverig, giechelig. Lopen voelt als een pinguin-mars!" Hier loop ik een beetje rond in de kamer, ik giechel ongecontroleerd en ook zomaar.

+0:30 "Handen trillen. Ogen trillen, hersenen trillen. De verwarming trilt. K had gelijk! Alles is een vibratieeeeee!" Ik dans rond in de kamer. Het voelt alsof ik in een sprookjesbos zit met allerlei cartoons als vriendjes. Heel gek om je opeens zo kinderlijk te voelen.

+1:00 "Ik ben nu een half uurtje verder. Tijdsperceptie is er niet meer. Ruimte ook niet meer. Laat staan kleur en helderheid. WAUW! Ik ervaar dingen alsof ik ze voor het eerst meemaak. Een beetje angstig over dingen, maar zodra de kust veilig is ben ik nieuwsgierig. KLEUR! Het maakt niet eens uit! Het is maar een golflengte! Slechts de emotie van het licht op een specifiek moment." Kleuren golven in en uit elkaar. Ze lijken wel verlengden van elkaar te zijn. Vooral blauw en groen. Het lijkt ook alsof de golvende verandering van kleuren vooral uit mijn linkeroog komen. Hier heb ik een verdoofd gevoel, waarom weet ik niet.


Ik besluit Youtube te bezoeken en zoek een paar nummers uit om te beluisteren.
1:10 "Zo mooi! Muziek is toch zo iets moois!"
1:15 Het volgende nummer klinkt heeeel erg verstoord. De verschillende gitaar, drum en zangpartijen klinken allemaal door elkaar. Maar ik 'versta' wel alles. "Wat een absurditeit!! Alles loopt door elkaar. De muziek, wauw!" Ik zie tijdens het schrijven een gele omlijning van mijn vingers. Ik beschrijf het als een "boodschap van simpele vreugde, een zonnetje aan de hemel." "Ik begrijp het allemaal volkomen!. JEZUS MAN! Die solo was intens."
Ik ervaar hele simpele emoties als zeer intens. Het is heel makkelijk om mijn gemoedstoestand te veranderen. Als ik iets vervelends ervaar kan ik heel makkelijk overschakelen naar een prettige gedachte. Maar het is meer dan lastig om die vast te houden. Ik voel me een beetje machteloos. Eigenlijk doet het me heel erg denken aan hoe ik me als kleuter voelde.

1:30 "Alles voelt zo kinderlijk! Echt hilarisch herkenbaar ook. Met het licht uit lijkt alles net een sprookjesbos waar de spullen in mijn kamer allemaal vriendjes van me zijn.
Bob Marley is fucking hilarisch! en FELIX THE CAT OMG!"

1:39 (De blotter had een image van Felix the Cat, dus ik besluit een aflevering op Youtube op te zoeken) Gedurende deze aflevering heb ik de meest intense trip-ervaring ooit gehad. Als jullie interesse hebben, hier is de link: http://www.youtube.com/watch?v=EwG-3vF9wxg Het was ZO hilarisch. Ik vond het echt ge-ni-aal! Ik werd elke paar seconden gecatapulteerd in een hele andere realiteit, waar alles mogelijk was en alles kon. Cartoons kijken was ZO LEUK vroeger! In mijn kindertijd vond ik het heerlijk om urenlang cartoons te kijken. Tijdens de trip was deze aflevering mijn realiteit. Ik heb enorm spijt dat ik er niet meer van heb bekeken.
Nog in een roes van blijdschap over het bekijken van deze aflevering schrijf ik heel groot in mijn schrift: HAHAHAHAHA (met als tijdstempel: "Fuck. Tijd. Jongen.")
Ik omlijn deze twee krabbels en schrijf erbij 'Fucking hilarisch.'
Nu realiseer ik me dat ik ongelofelijk kinderachtig bezig ben, en een schuldgevoel trekt over me heen. Ben ik drugs aan het gebruiken om mijn verstand als volwassene te verliezen? Nee toch? Ik besluit even een 'helder momentje' hebben en begin aan een nieuw tijdstempel.

2:25 "Even helder momentje"
2:26 "DUS!"
2:26;30 "nope.."
2:27 "hahahaha!"
2:28 "Oke oke. Even paar minuten recappen. Je mag zo weer de clown uithangen."
2:30 "De absurditeit is te absurd voor woorden. 'Absurd' is een absurd woord! Het is zo lastig om niet in elke mogelijke betekenis van elke ervaring op te gaan. Of emotie. Heee! Wacht nog even."

"Het hoeft allemaal niet chronologisch. Denk beter aan wat je NU ervaart!"

"Sky and Sand" van Paul Kalkbrenner. Ik hoor zware verstoring in vocals. Als een soort wah-wah pedaal. De muziek lijkt langzamer en sneller te gaan in golven. Raar.

De letter S is mooi
Alles moet dichter bij elkaar zijn. (Ik breng alle spullen op mijn bureau bij elkaar, in een kringetje omdat ik vind dat ze het dan allemaal 'gezellig' hebben.)
dan voelt alles veel beter
veel fijner.

Ik vraag me nu af of de katten thuis nog leven, dus ik neem een kijkje in de woonkamer. Ze leven en willen heel graag geknuffeld worden. Ik zet de TV aan en zap een paar keer. Het eerste wat ik tegenkom is een nieuwsbericht over de dienstregeling van de Fyra ergens. Maar het is ZO absurd! Ik kan niet geloven dat ze allemaal zo serieus doen over de trein. Alsof het allemaal een geintje is, maar de clue lijkt niet te komen.

Ik denk weer terug aan het vervelende nieuws wat ik eerder vandaag gehoord heb. Mijn gemoedstoestand verslechtert duidelijk, ik krijg neigingen de kamer op te ruimen. Mijn omgeving moet ook schoon zijn als mijn gedachten schoon willen zijn, dus ik besluit mijn kamer schoon te maken en wat af te wassen. Het gaat allemaal een beetje chaotisch, want ik voel dat er iets belangrijks opgeschreven moet worden in mijn schrift, maar ik weet niet wat dat precies zal zijn. Ik besluit ook een sfeerlamp uit de woonkamer mee te nemen om mijn kamer blauw te maken. Want blauw is een rustgevende kleur, dat zal mij helpen. Eenmaal klaar met het schoonmaken en installeren van de lamp begin ik te schrijven wat mij dwars heeft gezeten.

3:56 "Het grote avontuur! Moet ergens ophouden. Toch wel. Zo op papier lijkt dit een enorm anti-climax, maar het avontuur was ZO groot! Ik voelde me net een kind dat na heeele lange tijd weer buiten mocht spelen :D"

Ik weet dat het niet heel verstandig was om op een emotioneel zwak niveau aan een trip te beginnen. Maar achteraf heb ik er geen spijt van. Ik heb iets heel belangrijks geleerd uit mijn kindertijd. Het is iets wat ik voor mezelf houd, maar de impact op me was groot.

enkele lichamelijke effecten:
- grotere pupillen
- tintelingen ledematen
- stijve kaken (mild)
- vasoconstrictie
- lichtelijk verdoofd gevoel achter linkeroog
- verdoofd gevoel in gehemelte en tandvlees
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor supergabbur » wo dec 05, 2012 3:09 am

Mooi en duidelijk report met veel info, top! Klinkt als iets dat ik ook wel eens wil proberen.
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Hi-Hat » wo dec 05, 2012 1:54 pm

Heerlijk, zo'n kinderlijke trip! En dan ook nog eens iets geleerd.
Dat stukje dat je TV kijkt is zo herkenbaar. Als je tijdens een trip een serieus nieuwsitem ofzo ziet denk je echt vaak 'Jemig, waar maken wij als mensen ons toch zo druk om.' Hoewel dienstregeling van treinen opzich best belangrijk is, lijkt het dan echt absurd. Sinds ik ben gaan trippen twee jaar geleden word ik ook veel minder boos of neerslachtig om kleine dingen. Nu denk ik vaak 'ja, maar als dit niet was gebeurd, had ik dat weer niet gezien.'

Netjes geschreven report. :)
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » wo dec 05, 2012 7:29 pm

Klopt! Ik had echt het gevoel dat we veeeelste veel energie staken in emoties over onnozele dingen. Ook begreep ik lichaamstaal een stuk beter dan wanneer ik nuchter was. Dat klinkt heel raar, maar normaal gesproken ben ik heel geconstrueerd sociaal. Weinig oogcontact etc. Maar op 25B-NBOMe lette ik veel meer op de manier waarop mensen hun emoties naar voren brachten. Emoties waren veel belangrijker dan wat dan ook.

Als er voor mij ooit een volgende keer komt met deze drug, bereid ik een serieuze lading aan cartoons voor om te kijken. Tom and Jerry, Felix the Cat, Dexter's Labratory, Johnny Bravo, misschien zelfs SpongeBob Squarepants! Wie kent nog meer leuke cartoons van vroeger?
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Nottoday » wo dec 05, 2012 8:57 pm

Ik was jong genoeg om de golden age van Nickelodeon mee te maken en zou zeker Rocko's Modern Life aanraden. Misschien ook Ren & Stimpy, maar die was echt over de top(mag ik surreal zeggen :lol: ?), haast niet te geloven dat het een kid's show was en eigenlijk is dat wat je opzoek naar bent, toch? Rocko's Modern Life was ook absurd, maar dat viel mee vergeleken met Ren & Stimpy. Beide shows bevatten (subtiele) volwassen humor.

http://www.cracked.com/funny-4747-nickelodeon/
http://www.cracked.com/funny-81-ren-stimpy-show/ heeft het goed samengevat.
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » do dec 06, 2012 6:20 pm

Ik herinner me Ren en Stimpy wel. Ik denk dat die misschien iets TE absurd zal zijn. Die bek van Ren als hij boos/verafschuwd kijkt.. Lelijk xD

Thanks voor de links though. Ik ga een kijkje nemen naar Rocko's Modern Life.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Taxi. » ma dec 10, 2012 11:12 pm

Dit is echt een epic report ! :hulde:
Erg duidelijk en goed beschreven en ook nog eens overzichtelijk.
Ik las in het report van nottoday dat hij zich ook als een kind voelde. Tevens las ik ongeveer dezelfde gedachtenspinsels over: dat de wereld uit golven bestaat.
Er zullen dus wel bepaalde kenmerken aan dit stofje zitten die voor de vergelijkbare gevoelens/gedachten zorgen.

Deze setting lijkt me trouwens een stuk geschikter voor dit stofje dan de club waar nottoday het geprobeerd had. Heeft erg mijn interesse getrokken.

Keep up the writing :smokin:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Multitude » ma dec 10, 2012 11:38 pm

Volgens mij inspireerd deze stof gewoon goede reports :hulde:

Hardop moeten lachen om je opmerking over treinen en "Fuck. Tijd. Jongen."
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Ontopic » zo dec 16, 2012 11:13 pm

Las net een van je andere reports en ben direct deze ook gaan lezen. Je verslagen zijn duidelijk, leerzaam, herkenbaar en onderhoudend. Dank.

De emotie van het je weer kind voelen heb ik persoonlijk bij meerdere drugs, o.a. paddo's en 2CB. Ik heb altijd het idee dat dit komt doordat je zintuigen alles opnieuw ontdekken.
Ontopic
Donateur
Offline
 
Posts: 32
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 7:46 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Azy » zo dec 16, 2012 11:25 pm

Klinkt inderdaad wel als een leuk stofje. Hoe zou je dit plaatsen tussen andere psychedelica?
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Ivo » ma dec 17, 2012 12:33 am

Je maakt me nu echt nieuwsgierig :D Mooi beschreven!
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » ma dec 17, 2012 4:48 pm

Ontopic schreef:Las net een van je andere reports en ben direct deze ook gaan lezen. Je verslagen zijn duidelijk, leerzaam, herkenbaar en onderhoudend. Dank.

De emotie van het je weer kind voelen heb ik persoonlijk bij meerdere drugs, o.a. paddo's en 2CB. Ik heb altijd het idee dat dit komt doordat je zintuigen alles opnieuw ontdekken.


Dank je! Vet leuk om te horen dat mijn andere reports je hiertoe aanzetten :grin:

Wat herken jij van het kinderlijke gevoel bij paddo's/2CB? Die twee dingen heb ik nog niet geprobeerd, dus ik kan nog geen vergelijkingen maken. Maar met een hoge dosis truffels voelde ik me ook heel machteloos, alsof al mijn skills als volwassene gewoon kwijt waren in 1 klap. Opzich wel fijn als je met iemand vertrouwd tript. Maar erg lastig om je erover heen te zetten als het voor de eerste keer gebeurt.

Met 25B-NBOMe wist ik niet eens in globale lijnen wat ik kon verwachten van de trip, dus de terugkeer naar 'kinderdom' was niet teleurstellend ofzo.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Amnate83 » ma dec 17, 2012 8:53 pm

Interesse in dit stofje was er al maar word als maar groter. :kleuter:
Amnate83
____________//
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 284
Geregistreerd: zo okt 28, 2012 8:01 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Druks » zo dec 30, 2012 6:52 pm

Mooi report!

Was deze blotter "Complexed with HPBCD (2-hydroxypropyl-beta-cyclodextrin)"?

Ben erg benieuwd naar deze stof! Nog iets gemerkt van de vaatvernauwing?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7333
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor TruffelMarokkaan » ma dec 31, 2012 9:03 am

Geen idee, op de blotter zelf stond niets geschreven.

Vaatvernauwing stond er wel bij trouwens (vasoconstrictie)
Verwacht geen geweldlge sexervaringen hiermee. Bovendien lijkt mij de gedachte eraan alleen al echt absurd onder invloed van dit middel.
Handen en voeten waren ook een beetje koud, maar had de verwarming aan dus dat compenseerde.
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Nottoday » ma dec 31, 2012 5:50 pm

3x 25B-NBOMe 1mg, HPBCD Complexed Blotters
3x 25B-NBOMe blotter. Complexed with HPBCD ( 2-hydroxypropyl-beta-cyclodextrin ) 1mg(milligram) per unit

info rechtstreeks van de vendor
Nottoday
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di jun 19, 2012 4:38 am

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor ParadijsVogel » ma dec 31, 2012 6:25 pm

Ik heb echt hardop gelachen tijdens je report! Geweldig hoe je al je spulletjes "gezellig" bij elkaar zette.

Misschien nog iets leuks om te kijken: Ed, Edd 'n Eddy, volgens mij blijf je er dan in.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Druks » do jan 10, 2013 10:15 pm

Nottoday schreef:3x 25B-NBOMe 1mg, HPBCD Complexed Blotters
3x 25B-NBOMe blotter. Complexed with HPBCD ( 2-hydroxypropyl-beta-cyclodextrin ) 1mg(milligram) per unit

info rechtstreeks van de vendor


Kan iemand toelichten wat dat inhoudt, "complexed with HPBCD"? Heb ergens opgevangen dat het de dosis instabiel maakt.
Laatst bijgewerkt door Druks op ma feb 18, 2013 6:25 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7333
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Einstein » do jan 10, 2013 10:22 pm

Betekent dat het 25B-NBOMe-molecuul 'opgesloten' zit in een ander molecuul, dat er als een soort moleculaire koektrommel omheen zit, een koektrommel die in het lichaam dan weer eenvoudig opengemaakt wordt. Zo zou het spul beter (sublinguaal) geabsorbeerd worden.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 25B-NBOMe 1mg

Berichtdoor Druks » do jan 10, 2013 10:43 pm

Bedankt voor de info Einstein. Je bent een held.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7333
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner