Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Voor al je psychedelische avonturen.

3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Knert » zo jan 27, 2013 9:37 pm

Ik heb er even over nagedacht, maar ik ben uit eindelijk tot de conclusie gekomen om mijn verhaal hier te plaatsen.

Info:
Vorige week kreeg ik van een vriend van mij een berichtje dat hij testers nodig voor 3 gram gedroogde paddo's (per persoon). Blijkbaar had hij al paddo's verkocht van uit die "batch" en had hij klachten gekregen dat ze niet hadden gewerkt.

het was dan ook als eerste de bedoeling om dit met D. een goede vriend van mij te gaan doen. Alleen zoals iedereen dat wel eens heeft zaten wij op dat moment niet echt op 1 lijn. We waren een beetje geïrriteerd na elkaar en deze irritatie brak dan ook los in een groepsgesprek de dag voor aanvang.

Door de ruzie was alles afgezegd en zou het niet doorgaan, maar na een lange tijd te hebben gewhatsapt met de groep zouden we dan toch er een leuke avond van maken (Ik dacht bij mezelf: voor die dag een beetje afstand te houden van D.).

Wie: Ma. D. M. en ik.

Aanvang: (tijden in verhaal zijn voornamelijk een beetje giswerk, maar zal in grote lijnen kloppen).

Ik zat al met Ma. en nog een paar vrienden samen in zijn appartement te chillen en waren al redelijk gaar van de joints die we vooraf hadden gerookt.

Het duurde dan ook niet lang meer dat de vrienden die er al waren na huis gingen en dus M. en D. binnen kwamen.

Hier liet ik ook vooral in het begin merken dat ik gewoon normaal zou reageren, maar niet in de stemming was om echt veel te onderhouden met D.

Op een begeven moment ik schat rond een uur of 10 hebben we ons warm aangedaan en zijn we na buiten gegaan. We waren lekker aan de praat en gingen richting een berg waar we vooral in de zomer vaak hadden gezeten om te genieten van het lekkere zonnetje.

Ma. en Ik kregen nu de eerste grote dosis paddo's (3 gram gedroogd) en aten deze op. M. en D. pakte elk 1.5 gram gedroogde paddo's en aten deze ook op.

terugweg:
Na nog een tijdje boven op de berg op een bankje te hebben gezeten zijn we met zijn alleen toch wel met een lacherig humeur de weg terug gelopen na het appartement van Ma., omdat het toch wel verschrikkelijk koud was. Overal lag sneeuw en het was toch al een paar graden onder 0.

Op de weg terug merkte ik nog niet erg veel van de paddo's. Ik voelde de aanwezigheid er van en merkte dat niet alles meer echt normaal was, maar het was nog lang niet te vergelijken met de 1ste keer dat ik paddo's had gegeten.

Opnieuw binnen:
Uiteindelijk kwamen we met zijn alleen aan bij het appartement van Ma. en gingen gezellig op de bank zitten om elkaar wat te vertellen.

Hier keerde Ma. al snel tot zich zelf en zat dan ook onderuit gedoken op de bank met zijn ogen dicht in een bedrukte houding. Je merkte aan hem dat hij alleen gelaten wou worden dus ik stoorde hem niet en liet hem in zijn waarde.

Iets voelt niet goed:
Ik zat in de kamer en was rustig na de televisie aan het kijken waar ik opeens merkte dat ik wel heel heftig aan het trippen was. De muren kwam op me af alles werd heel erg claustrofobisch en ik voelde ook al snel angst in mij op komen. Het was niet meer zo net als de vorige keer op de paddo's dat de trip met vlagen aankwam zetten, maar na mijn gevoel zat ik er van het 1 op het andere moment er in.

Ik probeerde eerst nog rust te vinden in het appartementje, maar elke seconden dat ik langer zat op de bank merkte ik dat het al snel slecht en slechter met mijn gemoedstoestand ging.

Al snel had ik door dat ik hier niet langer meer moest blijven zitten: de sfeer die in de kamer hing, hoe klein het kamertje was, de drukte van trip die op me in werkte.

Het werd me allemaal veel te veel.

Ik stond dus ook met paniek in mijn hoofd op en zei al gejaagd ik ga na buiten ik vind het hier niet chil. Hierbij zocht ik snel al mijn spullen bij elkaar en probeerde ik mijn schoenen aan te krijgen. Dit ging lukte mij dan uit eindelijk met pijn en moeite met de paniek in mijn hoofd en zeg dan ook al snel gedag.

Opnieuw buiten: Wat nu?
Op het moment dat ik buiten kom voel ik een lichte druk van mijn schouders afvallen, maar het was nog lang niet in orde.
Mijn hersenen werkte op overtoeren ik was met 1000e dingen tegelijk bezig en alle dingen waar ik aan dacht waren erg negatief.

Ik merkte ook steeds meer hoe de ruzie die de dag voor de trip had ontstaan met D. mij steeds meer in de weg ging liggen en dat dit ook uitgesproken moest worden.

Ik wist dat ik niet zomaar terug na binnen kon gaan en voordat ik het gesprek met D. aan kon gaan ik eerst wat meer rust in mijn hoofd moest zien te krijgen dus bleef ik bepaalde routes wandelen die ik continue al helemaal uit gedacht had hoe ik ze ging lopen. Hier zat ook een soort van patroon in dat mocht ik het echt niet meer geregeld krijgen ik snel de weg terug wist te vinden of in ieder geval mijn vrienden kon inlichten waar ik was.

Het feit dat ik mijn hoofd met het wandelen continue bezig hield en de routes maar steeds aan het uit plannen was gaf mij al wat meer rust waardoor ik minder zat te malen over alle negatieve gedachten die er in mijn hoofd rond speelde.

Toch kregen de negatieve gedachten een overhand en voelde ik opnieuw pure gevoel van angst, haat, woede en verdriet door mijn hele lijf heen jagen. Op dit moment wil ik mij juist afzonderen van de bewoonde wereld en liep dus een verlaten pad in. Net op het moment dat ik het duistere pad ik wil slaan vliegen er vogels weg met een kraaiend geluid (Typisch horrorfilm moment).
Ik zwaaide me direct op en liep nu in een wijk waar ik het jaar er voor veel van mijn tijd gespendeerd had. Dit gaf mij een lichtelijk vertrouwd gevoel, maar dit vervaagde ook al weer snel door de angsten die steeds meer mijn gedachten begonnen over te nemen.

De angsten hield ik nog maar net onder controle. Puur door mijn zelf te blijven zeggen dit is een drug dit houdt uit eindelijk op!

Op een begeven moment heb ik van de grond sneeuw opgeraapt en ben ik dit hard fijn blijven knippen in mijn bloten handen. De intense kou die van mijn hele hand door me arm heen voelde gaan hield mij te been. Ik dacht ook bij mij zelf als ik deze intense pijn/kou kan voelen dat kan dit niks anders betekenen dat ik nog leef!

Ik was nu al zeker een uur buiten rond aan het lopen en ik was zover in mijn eigen wereld gekeerd dat ik zonder er bij na te denken al ver verwijderd was van het appartementje van Ma.

Opnieuw raakte ik nog meer in paniek.. zal ik ooit nog de weg terug vinden? Wat als het nu helemaal fout afloopt?

Ik zag dierbare sterven, mijn toekomst die volledig de mis in liep, vriendschappen die verdwenen en ga zo maar door.

Berichtjes:
Ik had me zelf weer een beetje bij elkaar geraapt en was nu onderweg terug na het appartement van Ma. ik had mijn telefoon in mijn hand om muziek te luisteren en voelde hem trillen voor een berichtje dat binnen kwam.

Ik was erg blij dat ik een berichtje ontvangen en keek dus meteen wie het was.

M. stuurde mij een whatsapp: dus Gaat het nog?

Waarop ik antwoorden: Ja, maar het is wel echt intens!

Ik had ook wel het idee dat het nog ging. Ondanks hoe heftig alles voor mij was en hoe erg kut ik me ook voelde ik kon me zelf nog altijd recht houden en wist ik toch dat ik aan het trippen was en dat ik door drugs zo was, daarom zag ik het ook niet als echt fout gaan, want dan weet je dat toch niet meer?

Ik begon meer snelheid te maken om sneller terug bij het appartementje aan te komen.

ondertussen stuurde D. mijn een berichtje: Gaat het nog?
Waarop ik antwoord: Ja, kom na buiten we moeten dit uitpraten.

Waarop ik 3 minuten heb gewacht op een antwoord dat hij na buiten kwam. Deze 3 minuten leken wel eeuwen te zijn.

Goedpraten:
Ik was ondertussen al bijna terug bij het appartement waar D. al buiten stond te wachten op mij.. Ik ben met hem dan ook al snel de zelfde routen gaan lopen zoals ik voorheen continue aan het lopen was. Ondertussen bespraken we alles wat ons dwars zat en waar we ruzie om hadden.

vanaf het moment dat ik D. zag staan wist ik in principe dat alles wel weer goed zou komen en begon ik me ook steeds beter te voelen. Nadat we alles uit had gesproken voelde ik me zelfs weer "oke" en had ik geen angsten meer.

M. whatsappte mij weer en gaf aan dat hij zo na huis zou gaan. Ma. zat volgens M. nog altijd onderuit gedoken op de bank en had al die tijd niks meer gezegd.

Ik zei tegen hem dat hij even moest wachten dat wij naar binnen kwamen.

Op het moment dat ik het appartementje betrad kreeg ik toch weer een onbehachelijk gevoel om me heen en gaf ik ook al snel aan dat ik niet lang hier binnen zal blijven.

Ik kon wel erg lachen om M. hij was een tekenserie Dilbert aan het kijken.Ik had het zelf nog nooit gezien, maar om M. als een klein meisje te zien lachen om de grappen die er gemaakt werden in die serie was hilarisch om aan te zien. (M. is een grote jongen die al een aantal jaren na de sportschool gaat en als je zoiets als een klein meisje ziet giechelen dat is echt briljant! haha)

Ik probeerde Ma. nog mee te krijgen na buiten, maar hij wou gewoon echt alleen gelaten worden waardoor ik met D. en M. weer na buiten ben gegaan.

Lachen, Gieren en Brullen!

Toen we na buiten gingen was ik al goed gehumeurd. het had me goed gedaan hoe M. zat te giechelen en om nu weer buiten te zijn deed me ook goed.

Op de weg terug zijn wij met M. na zijn huis toegelopen en heb ik me kapot gelachen om alles! Na dat we bijna waren aangekomen bij M. hebben D. en ik ons omgedraaid en zijn we op weg terug na Ma. gegaan.

Op een begeven moment zijn we beide een beetje de weg kwijt en weten we niet meer waar we zijn. We staan ergens onder bomen bij een soort van grasveldje, maar niets geeft mij ook maar een hint waar we zijn. Ik kan dan ook alleen maar vaag vertellen dat we ongeveer een bepaalde kant op moeten maar meer niet.

Eindelijk genieten van de Visuals
Dus we blijven even staan bij het grasveldje en het valt me op hoe wonderbaarlijk de bomen uitzien. Ik zie allemaal takken en bomen in elkaar overvloeien en stammen gaan langzaam op en neer. De takken lijken net een soort van netwerk met allemaal kleine wezentjes die met elkaar verbonden zijn. PRACHTIG!

Na nog genoeg lol te hebben gehad en elkaar toch wel een paar keer duidelijk te hebben gemaakt dat we beide absoluut niet wisten waar we waren hebben we dan ook stelten gemaakt om terug bij het appartement te komen van Ma. (de weg die ik dacht te moeten volgen bleek gelukkig de goede kant te zijn).

De reis wordt verlengt!
Bijna bij Ma. aangekomen pakte ik alvast mijn telefoon om Ma. te kunnen bellen.. maar hij neemt niet op.

Shit... hij pakt niet op. Zeg ik tegen D. die zegt en nu dan?

Laten we na jou toe gaan zeg ik hij red zich wel en ik kan nu echt niet thuis komen in deze staat en opnieuw vertrekken we weer vanaf het appartement.

Aangezien D. 8 kilometer verder op woont en wij nog een aardig eindje te lopen hebben terwijl D. al aardig door zijn krachten heen is van al het lopen kwamen we uit eindelijk tot het besluit om een joint te draaien om de lange weg te verzachten.

Met pijn en moeite heb ik nog een rookbare joint weten te draaien en merk ik ook dat door de wiet ik weer een beetje terug in de trip kwam.

Politie!
We zijn nu langzamerhand halverwege de reis en de joint die ik al een lange tijd terug had gedraaid is nog niet helemaal opgerookt, maar wel uit gegaan.

Ik schuil me achter een vrachtwagen tegen de wind en steek de joint weer aan. We lopen nog een eindje door waar opeens een grijze golf 5 aan komt rijden met een redelijke snelheid. Hij remt bij ons af er stappen snel 2 politie agenten uit en roepen: Jullie 2! HIERKOMEN!

D. en ik kijken elkaar aan en D. trekt al zijn schouders omhoog. Geen idee?

Politie agent 1: Ja kom nu maar hier na toe ik ruik het al!
Ik: Wat je ruikt het al.
Politie agent 1: Ja, maak je tas maar open! (tegen D.)

Politie agent 1: Wat hebben jullie daar achter bij die vrachtwagen gedaan? He ?
Ik: Uhhh... niks ik heb me joint zojuist aangestoken en ben weer door gelopen.
Politie agent 2: Ja en zeker niks in de fik gestoken he? Want ik ga kijken.
D.: ga maar kijken we lopen desnoods nog even mee, maar wij hebben niks gedaan.

(de 1ste politie agent wordt op dit moment rustiger, maar nu komt de 2de politie agent zich er mee bemoeien en dit is echt een eikel eerste klas. Hij wou echt even laten zien wat hij als politie man wel niet moest voorstellen.)

Politie agent 2: Dat zal dan allemaal wel (kijkt na mij nu) Jij mag geen wiet roken en dat weet je en maak laat me je tas zien (tegen D.) ook wil ik van jullie beide je ID zien.

(op dit moment dacht ik eerst te zeggen: laat jullie eerst maar eens zien wie jullie precies zijn, maar ik had geen zin in gezeik en pakte dus alvast mijn ID bij de hand.)

Ondertussen was agent 1 druk de tas van D aan het onderzoeken waarbij het stuit op een klein doosje wat D. in zijn tas heeft zit. (Dit is normaal zijn wiet doosje, maar ik wist dus niet dat hij op dat moment onder op de bodem van de wiet en dergelijke 2 gram MDMA er bij had zitten.)

De man schud er wild mee en er valt bijna alles uit waarop D. ingrijpt. (pakt het doosje vast zegt: Pas op meneer dadelijk valt er alles uit en knijpt het doosje dicht en duwt hem zijn tas in. Dit is dus net op het nippertje anders waren er ook de verkeerde dingen uitgevallen.)

De 2de agent doet nog erg "stoer". Hij praat erg overdreven met de meld toren en beklad ons als mogelijk verdachten.

De 1ste agent wordt steeds rustiger en meld: Ik ga nog even kijken bij de vrachtwagen als er verder niks aan de hand is laat ik het hierbij.
De 2de agent wilt nog een beetje tegen stribbelen, maar de eerste agent haalt hem uit eindelijk over.

Wij wensen de agenten nog een prettige avond en lopen door en praten over hoe overdreven de agenten wel niet reageerde en dat we ons erg aangevallen voelde.

Einde
Nadat we nog zo'n 20 minuten gelopen hebben zijn we eindelijk aangekomen bij D. thuis. We hebben nog een filmpje gekeken en zijn achteraf rustig in slaap gevallen.

Al met al is het toch een geweldige avond met vele avonturen geworden !

(Ik heb bij dit tripreport niet erg op spelling/grammatica fouten gelet, maar wou hem toch graag posten)

Bedankt voor het lezen,

Knert!
Laatst bijgewerkt door Knert op ma jan 28, 2013 12:09 am, in totaal 1 keer bewerkt.
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Azy » zo jan 27, 2013 9:46 pm

wow, wel een paar heftige momenten zo te zien. Leuk om te lezen dat het uitpraten voor jou zo'n positieve lift was, ik merk precies in het verhaal echt wel een boost nadat dat in orde was. Al is zo'n politie daarna natuurlijk wel de ideale domper zeg. Heeft je vriend Ma. er uiteindelijk ook van genoten of zat dat toch niet snor?
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Knert » zo jan 27, 2013 9:54 pm

Azymuth schreef:wow, wel een paar heftige momenten zo te zien. Leuk om te lezen dat het uitpraten voor jou zo'n positieve lift was, ik merk precies in het verhaal echt wel een boost nadat dat in orde was. Al is zo'n politie daarna natuurlijk wel de ideale domper zeg. Heeft je vriend Ma. er uiteindelijk ook van genoten of zat dat toch niet snor?


Het is ook het heftigste wat ik ooit heb ervaren van drugs. Wel denk ik hier veel geleerd van te hebben!

Ma. heeft mij achteraf verteld dat het hem ook allemaal veel teveel werd voornamelijk de visuals werden hem teveel. Ik wist wel dat het niet lekker met hem ging, maar ik weet ook maar al te goed dat hij dan alleen gelaten wil worden.

Hij vertelde mij dat hij uit eindelijk uit de echte diepe trip is gekomen waardoor hij zijn ogen kon open en naar het toilet kon gaan. Hier moest hij na zijn zeggen een rivier oversteken om te bij het toilet te kunnen komen.

Achteraf is hij gelukkig in slaap kunnen vallen.

Allemaal vrij intens dus, maar hij heeft het gered!
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Einstein » zo jan 27, 2013 10:16 pm

Heftige trip maar wel een heel goed report :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Knert » zo jan 27, 2013 10:30 pm

Einstein schreef:Heftige trip maar wel een heel goed report :)


Thanks :mrgreen:
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Vinnie » zo jan 27, 2013 10:54 pm

Einstein schreef:Heftige trip maar wel een heel goed report :)


je haalt me de woorden uit de mond
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Oizo » zo jan 27, 2013 10:55 pm

:hulde: nice report
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Knert » ma jan 28, 2013 12:04 am

De leuke reacties geven mij nog meer zin om mijn volgende belevenis direct weer hier te verwoorden! :smokin:
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor DutchCookie » wo feb 13, 2013 12:07 am

Mooi report goed verwoord en lekker duidelijk verwoord. Vervelend van de politie, ik word daar zelf altijd zo verschrikkelijk panisch van, ze gaan altijd meteen aan alles van je zitten vooral die opschepperige eikel figuren.

Erg herkenbaar het begin van de trip waarin alles ineens wat te snel en te hard gaat en dat je dan even heel paniekerig ergens heen moet en dat het dan niet lukt. Dan loop je zo half te lachen omdat je weet dat je raar doet maar toch voel je je zo semi-kut.
Druks schreef:het is die snoevende schnabbelaar die moeilijke kankeraar
Avatar gebruiker
DutchCookie
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: di apr 26, 2011 11:33 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Knert » wo jun 05, 2013 1:38 am

Bedankt! Ach weet je wat het is, ik heb totaal geen problemen met politie en ik snap ook wel dat ze hun werk moeten doen, maar juist zo'n agressieve opstelling van de politie in het begin (meestal draaien ze bij zolang jij fatsoenlijk blijft gedragen) is wat mij zo stoort en wat mij juist kwaad kan maken.

Er zullen ook heus wel mensen zijn die niet prettig terug reageren, maar als hun niet zo aanvallend aankomen bij het begin, dan zouden vele mensen waarschijnlijk anders reageren en dus niet direct uit hun slof schieten.

DutchCookie schreef:
Erg herkenbaar het begin van de trip waarin alles ineens wat te snel en te hard gaat en dat je dan even heel paniekerig ergens heen moet en dat het dan niet lukt. Dan loop je zo half te lachen omdat je weet dat je raar doet maar toch voel je je zo semi-kut.


Ik ben blij dat ik er een positieve wending aan kon geven in de trip!
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Basshoven » wo jun 05, 2013 3:06 am

Hee echt een leuk geschreven report man! Toen ik in het begin las dat je alsnog besloot te trippen ondanks de onenigheid tussen jou en D had ik al zo'n gevoel dat dat voor complicaties zou kunnen zorgen. Sociale verhoudingen worden tijdens een trip zo enorm versterkt, dat het echt wel belangrijk is om je goed te voelen bij de mensen waar je mee tript. Het is fijn om te lezen dat, na het uitpraten, je trip ineens een aangenamer wending nam.

Overigens moet ik zeggen dat ik een van de beste trips van mijn leven heb meegemaakt in de staat zoals jij Ma. beschrijft: urenlang met de ogen dicht achterover in een bank.

En die agenten: daar zou ik echt zwaar bad van gaan, paniekerig ofzo. Fijn dat jullie je nog zo hebben kunnen gedragen!

Dit soort dingen zijn toch de redenen waarom ik paddos/truffels (voor mij dan) geschikter vind om binnen in m'n eentje te doen. Gezelschap en het buiten de deur doen kan voor veel factoren zorgen die de trip negatief beïnvloeden.

Nice report! :hulde:
Basshoven
Offline
 

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor DutchCookie » wo jun 05, 2013 9:27 am

Basshoven schreef:Dit soort dingen zijn toch de redenen waarom ik paddos/truffels (voor mij dan) geschikter vind om binnen in m'n eentje te doen. Gezelschap en het buiten de deur doen kan voor veel factoren zorgen die de trip negatief beïnvloeden.


Het zit uiteindelijk allemaal in je eigen hoofd. Als je jezelf goed genoeg kent kan praktisch alles.
Druks schreef:het is die snoevende schnabbelaar die moeilijke kankeraar
Avatar gebruiker
DutchCookie
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: di apr 26, 2011 11:33 pm

Re: 3 gram gedroogde paddo's - Op het randje.

Berichtdoor Knert » do jun 06, 2013 11:38 pm

Basshoven schreef:
Overigens moet ik zeggen dat ik een van de beste trips van mijn leven heb meegemaakt in de staat zoals jij Ma. beschrijft: urenlang met de ogen dicht achterover in een bank.Ma. is hard geschrokken van de trip. Hij zegt ook dat hij sowieso voorlopig even geen paddo's meer zal gebruiken.

Ik zelf ben nu juist wat meer opzoek naar wat visuele intensere trips.

Basshoven schreef:
En die agenten: daar zou ik echt zwaar bad van gaan, paniekerig ofzo. Fijn dat jullie je nog zo hebben kunnen gedragen!

Dit soort dingen zijn toch de redenen waarom ik paddos/truffels (voor mij dan) geschikter vind om binnen in m'n eentje te doen. Gezelschap en het buiten de deur doen kan voor veel factoren zorgen die de trip negatief beïnvloeden.


Juist op een paddo trip vind ik het heerlijk om buiten te zijn het liefst in de natuur, bos. Volgende keer hou ik het iig op een afgelegen plek of bos waar ik minder kans heb mensen tegen te komen.

Ik heb eigenlijk nog nooit een paddo trip binnen ervaren, wellicht als er een keer de setting en set voor is dat ik dit ook doe!

Basshoven schreef:
Nice report! :hulde:
(Speciaal voor Moraaltje)
Avatar gebruiker
Knert
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: wo okt 24, 2012 8:30 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner