Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Voor al je psychedelische avonturen.

Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Dynamix » zo okt 25, 2015 3:30 pm

Ik ben relatief nieuw in de wereld van de psychedelica. Begin vorige maand heb ik voor het eerst truffels genomen en sindsdien heb ik een aantal keer getript met een truffel en daarna met zelfgekweekte paddo's. Mijn eerste echte trip was op 11-09 en sindsdien is het elke keer prima gegaan, ondanks dat ik het alleen thuis nam. Meer is natuurlijk beter dus ik ben gaan opbouwen en een aantal weken later nam ik 5,5gr gedroogde McKennai paddo's die 25 min in citroensap hebben gestaan om het effect te verdubbelen. Dit was een behoorlijk heftige trip die een goede 4-6 uur heeft geduurd en ik aardig het gevoel kreeg in de matrix te zitten.

Omdat de 5,5gr lemontek relatief goed is afgelopen besloot ik afgelopen vrijdag eens peganum harmala (syrische wijnruit) te proberen die het effect van de paddo trip zou verdubbelen en verlengen volgens sommige mensen die ervaring hebben. Peganum harmala is een MAO-remmer die zorgt dat bepaalde stoffen niet door je lichaam worden verbrand zoals de DMT die aanwezig is in paddo's; hierdoor wordt de stof oraal actief. Een soortgelijke methode wordt ook gebruikt bij het maken van ayahuasca; met syrische wijnruit wordt dit geloof ik pharmahuasca genoemd.

Ik nam 4,2gr peganum harmala die ik 30 min zachtjes heb gekookt in 1/4e citroensap en de rest water waarna ik het goedje door een filter heb gegooid zodat alleen het vloeibare overbleef. Vervolgens gooide ik er wat limonade doorheen voor de smaak aangezien het goedje naar zure kots smaakte. Nadat ik dit heb opgedronken heb ik 40 min later 3,5gr gedroogde gemalen paddo's genomen zodat de peganum harmala goed zijn werk kon doen. Niets kon mij voorbereiden op wat er hierna zou gebeuren.

Na inname van de paddo's heb ik even afgewassen en begon ik wat eten klaar te maken zodat ik dat niet hoefde te doen tijdens het trippen. Nog terwijl ik hiermee bezig was begon de mix al behoorlijk in te slaan, ondanks dat het zo'n 10 min na inname van de paddo's was. Ik ben daarna snel op bed gaan liggen met voor de zekerheid een emmer naast m'n bed omdat de peganum zwaar op de maag valt. Ik kreeg de introspectieve gedachten die je normaal ook krijgt tijdens het trippen op paddo's, maar dit keer tripte ik zo hard dat het voelde alsof ik teugels aan het vasthouden was en deze steeds meer uit mijn zweterige handen begonnen te glijden. Ook al was het erg donker in mijn kamer, ik zag alles vervormen en verspringen dus ongeveer een kwartier later besloot ik op te staan en achter mijn pc iets te gaan doen.

Ik besefte langzaamaan dat ik de controle begon te verliezen over mijn hersenen, alsof het werd overgenomen door een virus. Ik besefte dat ik zwaar bad aan het gaan was dus probeerde ik tevergeefs in een betere stemming te komen door wat lekkers te eten en door grappige youtube-videos te bekijken. Ik zat op een gegeven moment met het denkvermogen van een 3-jarige achter mijn pc en ik begon zwaar in paniek te raken. Normaal gesproken ben ik de rust zelve en kan ik altijd een helder hoofd houden maar hier kon ik absoluut niet tegenop. Ik liep van de keuken, naar de pc, naar het raam, naar de deur en dat herhaalde zich vast tig keer omdat ik continu vergat wat ik wilde doen.

Mijn realiteit was compleet aan het verdwijnen, alle dimensies waren verstoord, dingen draaiden en ik was compleet gedesoriënteerd. Ondertussen was ik ervan overtuigd dat dit mijn dood zou worden en begon ik allerlei familieleden en vrienden om wie ik geef voor de geest te halen en wat mijn ouders wel niet moesten denken als ik dood zou worden gevonden. Ik was in paniek geraakt, doodsbang en niemand in de directe omgeving om mij te helpen. Ik wist dat de trip 8-10 uur zou kunnen duren en elke keer dat ik op de klok keek was er maar een minuut voorbij, waarna ik besefte dat ik dit nooit zolang vol kon houden en begon ik serieus te denken om er een einde aan te maken. Het feit dat in een 'grappig' youtube-filmpje een aantal mensen op het dak van een brandende auto van een schans sprongen, heeft ook niet bepaald geholpen.

Ergens in mijn hersenen had ik nog een sterke wil om te leven en deze twee gedachten waren met elkaar aan het vechten. Er kwamen gedachten naar boven als "had ik de messen nou maar naar zolder gebracht voordat ik hiermee begon" en "wie moet er nou voor mijn moeder zorgen als ik er niet meer ben; ze zou het nooit trekken als ik dood zou gaan na alles wat zij heeft meegemaakt". Daarnaast wilde ik mijn pasgeboren neefje zien opgroeien en deze gedachten hebben ervoor gezorgd dat mijn wil om in leven te blijven groter was dan er een einde aan te maken.

Ik vraag zelden tot nooit iemand om hulp omdat ik altijd denk dat ik het wel alleen aan kan, maar ik moest mezelf erkennen dat ik zsm hulp nodig had. Door de 1% van mij die nog in contact met de realiteit stond heb ik een goede vriendin van mij gebeld die zelf zware dingen heeft meegemaakt met andere soorten drugs. Ik kon niet uitleggen waar ik op dat moment doorheen ging en na een seconde of 10 stilte aan de telefoon vertelde ik haar dat ik zwaar aan het trippen was. Ze hoorde de angst in mijn stem en ze begon zelf ook in paniek te raken. Ze zei dat ze er onmiddellijk aankwam, maar toen we hadden opgehangen besefte ik gelijk dat het nog ruim een uur zou duren voordat ze bij mij kon zijn en ik dat niet zou volhouden. Ondertussen had ze een vriendin van haar gebeld die ervaring heeft met dergelijke situaties en mij aan de telefoon vertelde dat ik aan vrolijke dingen moest denken, een koude douche moest nemen enz.. alleen was ik veel te ver heen om dat effectief te laten zijn en kon ik amper nog communiceren.

Niet veel later heb ik 112 gebeld omdat ik snel hulp nodig had. Ik wilde niet dat mijn buren mij in deze toestand zouden zien, maar ik ben toen het trapportaal ingelopen om naar buiten te gaan. Ik was met de hulpdienstmedewerker aan het bellen toen ik ondertussen naar buiten ging. Toen ik de deur opendeed naar buiten ging het iets beter omdat ik deze vertrouwde omgeving herkende en daardoor mijn realiteitszin lichtelijk terug begon te komen. De hulpdienstmedewerker vroeg of ik de politie, brandweer of ambulance wilde laten komen waarna ik haar vertelde "stuur alles maar!". Ik was in staat om mijn adres door te geven waarna zij rustig vroeg "is dat met een F of een V", waarna ik zwaar geïrriteerd reageerde met "mevrouw, ik heb NU hulp nodig!!!".

De ambulance was onderweg zei zij en daarna ben ik een rondje of 10 verwonderlijk door mijn straat gaan lopen. De frisse lucht en de beweging van bomen, mensen en auto's heeft toen veel goed gedaan. De strijd in mijn hoofd tussen leven en dood speelde zich niet meer elke paar seconden af, maar eerder eens per minuut. Op zo'n moment lijkt alles een eeuwigheid te duren en voelt het alsof je door een hel gaat. Ik heb toen naar mijn idee een half uur op de straathoek staan kijken naar alles in mijn vest waarna ik op een gegeven moment de ambulance voor de deur zag staan. Ik liep er rustig naar toe, wetende dat de redding nabij was. Ze hadden niet verwacht dat ik uit de straat kwam lopen, maar wat was het fijn om met hen te praten op dat moment. M'n pupillen waren natuurlijk nog enorme schotels en ze hoorden aan mijn stem dat ik nog heel angstig was. In de ambulancewagen hebben ze mijn hartslag en bloeddruk gemeten die allebei hoog waren, maar inmiddels was het niet nodig om mij naar het ziekenhuis te vervoeren. Dit was overigens reeds 3-4 uur in de trip, dus ik heb het een aardige tijd volgehouden voordat ik hulp had ingeschakeld. Als ze er een half uur/uur eerder waren geweest, dan had ik zeker niet zo'n gesprek met ze kunnen voeren.

Toen zij weg waren besloot ik weer op de straathoek te gaan staan om mijn grip op de realiteit te behouden wat leek te werken. Een voorbijlopende hond bleef zonder aanleiding bij mij staan; wellicht rook hij de angst die ik had uitgestaan en nog steeds een beetje had. Ondertussen heeft die vriendin die onderweg was een keer of 5 gebeld omdat ze wilde weten of ik er nog was. Ik vertelde haar met het denkvermogen van een 5-jarige dat de ambulance zonet is geweest en dat ik in orde ben. Ik voelde me op dat moment zo gelukkig dat ik het had overleefd omdat ik vlak daardoor zo overtuigd was dat ik er geweest was; dat gevoel is onbeschrijfelijk.

Die vriendin (en haar vriendin) belde nogmaals om te vragen hoe ze bij mijn huis moesten komen, maar ik was niet in staat om dat uit te leggen. Zij belde even later om te vertellen dat ze bij de Vomar stond, waarna ik naar de verkeerde Vomar begon te lopen. Nog steeds waren alle dimensies verstoord en dingen leken 3x zo ver weg als dat ze horen te zijn, maar ik wist dat als ik de straat zou volgen ik vanzelf op de juiste plek zou uitkomen. De uitdaging destijds van het denken aan waar ik heen moet lopen heeft er waarschijnlijk ook voor gezorgd dat ik heel langzaamaan mijn denkvermogen weer terug begon te krijgen. Toen we erachter kwamen dat ik bij de verkeerde Vomar stond, ben ik naar de andere Vomar gelopen. Ik ben nog nooit zo blij geweest om haar te zien, en haar vriendin, waarna we naar mijn huis gingen en begonnen te praten. We hebben daarna urenlang gepraat met z'n drieën en zijn ze blijven slapen omdat ze zeker wilden zijn dat ik in orde bleef.

Ik kan onmogelijk uitleggen wat zich allemaal in mijn hoofd afspeelde op dat moment, maar het was extreem heftig en op dat moment voelde alles levensecht. Ik kan mij nu heel goed voorstellen dat mensen op een hoge dosis psychedelica van een balkon of brug springen want ik was er destijds bijna toe in staat. Ik ben nu alleen maar blij dat ik het heb overleefd en die peganum harmala heb ik direct weggepleurd. Het verdubbelt de trip zeker niet; het maakt je trip eerder 10 maal zo sterk. Ik dacht dat ik het aan zou kunnen na het hebben gelezen van andere tripreports maar niets had mij hiervoor kunnen voorbereiden.

Als je eraan denkt om ooit peganum harmala met paddo's te combineren, wees dan extreem voorzichtig! Je bent gewaarschuwd; deze combi kan letterlijk je einde betekenen. Over een tijdje zal ik vast nog eens alleen paddo's proberen omdat ze een positieve uitwerking kunnen hebben, maar nooit meer met die troep erbij.
He who conquers others is strong. He who conquers himself is mighty.
Avatar gebruiker
Dynamix
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma sep 14, 2015 8:48 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Maus » zo okt 25, 2015 3:45 pm

Heftige ervaring, een korte psychose :rock: :#:

Misschien handig om -mocht je ervoor kiezen om nog een keer psychedelica te gebruiken- anti-psychotica bij de hand te hebben...
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10251
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Druks » zo okt 25, 2015 3:59 pm

Heftige shit. Een psychose zou ik het niet noemen. Gewoon keihard slecht gaan. :rock:

Dank voor het delen!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7195
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » di okt 27, 2015 6:09 pm

Maurits schreef:Misschien handig om -mocht je ervoor kiezen om nog een keer psychedelica te gebruiken- anti-psychotica bij de hand te hebben...


Een snelwerkende benzo is meestal voldoende, ook makkelijker te krijgen.
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Schepje » di okt 27, 2015 7:11 pm

Voor de gene die dit leest, niks is goed wat dynamics beweert. Gewoon niks.
Alles is fout. Lees andere bronnen.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 713
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Dynamix » di okt 27, 2015 8:16 pm

Naphtha schreef:Voor de gene die dit leest, niks is goed wat dynamics beweert. Gewoon niks.
Alles is fout. Lees andere bronnen.


Wat bedoel je precies, Naptha?
He who conquers others is strong. He who conquers himself is mighty.
Avatar gebruiker
Dynamix
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma sep 14, 2015 8:48 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Fool » di okt 27, 2015 8:18 pm

Naphtha schreef:Voor de gene die dit leest, niks is goed wat dynamics beweert. Gewoon niks.
Alles is fout. Lees andere bronnen.

Dat is wel bijzonder bij een hoofdzakelijk subjectief verslag. Wat is er fout aan?
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2604
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » di okt 27, 2015 8:31 pm

Ik denk dat Naphta probeert te zeggen dat de ervaringen van Dynamix niet de standaard zijn. Beginnende gebruikers moeten niet denken dat dit is hoe een paddotrip zich altijd manifesteert.

Hij drukte zich wel n beetje ongelukkig uit :kleuter:
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Schepje » di okt 27, 2015 8:56 pm

Nee, ik bedoelde dat het niet gek is als die dan ook fout gaat.

Aangezien vanuit de optiek dat een MAO remmer de DMT in paddo's naar voren laat komen?, hij delen van zijn spijsvertering gaat onderdrukken die niet eens van invloed zijn op de drug die hij nuttigde. En er zit niet eens DMT in paddo's. Laat staan dat je ook maar ergens een MAO nodig hebt.

Of ergens citroenzuur bij gaat gooien zonder ook maar iets aan een idee te hebben waarom mensen dat doen.

Dat allemaal natuurlijk overschaduwd door het feit dat ie "de trip harder wil laten binnenkomen" maar als die trip bijna binnen komt begint ie 112 te bellen omdat die denkt dattie doodgaat.

Maar dat komt natuurlijk omdat die het hier gelezen heeft.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 713
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Xplore » di okt 27, 2015 9:00 pm

Hoi Dynamix,

even voor het algemene beeld, heb je voor je hieraan begon wel rekening gehouden met de dieetbeperkingen die horen bij het gebruik van MAO-remmers?
Xplore
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di okt 27, 2015 8:55 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Fool » di okt 27, 2015 9:10 pm

Puntje voor jou, dat DMT verhaal had wel enigszins anders geformuleerd mogen worden. En ja, soms gaan mensen te hard en denken ze dat ze doodgaan, een zelfoverschatting lijkt me niet persé "fout"?
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2604
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Schepje » di okt 27, 2015 9:22 pm

Nee, idd.
Maar daar zijn paddo's nou juist goed in, gotta love em.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 713
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Dynamix » di okt 27, 2015 9:44 pm

Naphtha schreef:Nee, ik bedoelde dat het niet gek is als die dan ook fout gaat.

Aangezien vanuit de optiek dat een MAO remmer de DMT in paddo's naar voren laat komen?, hij delen van zijn spijsvertering gaat onderdrukken die niet eens van invloed zijn op de drug die hij nuttigde. En er zit niet eens DMT in paddo's. Laat staan dat je ook maar ergens een MAO nodig hebt.

Of ergens citroenzuur bij gaat gooien zonder ook maar iets aan een idee te hebben waarom mensen dat doen.

Dat allemaal natuurlijk overschaduwd door het feit dat ie "de trip harder wil laten binnenkomen" maar als die trip bijna binnen komt begint ie 112 te bellen omdat die denkt dattie doodgaat.

Maar dat komt natuurlijk omdat die het hier gelezen heeft.


Van wikipedia:

Psilocin (also known as 4-HO-DMT, psilocine, psilocyn, or psilotsin) is a substituted tryptamine alkaloid and a serotonergic psychedelic substance.

N,N-Dimethyltryptamine (DMT or N,N-DMT) is a psychedelic compound of the tryptamine family. It is a structural analog of serotonin and melatonin and a functional analog of other psychedelic tryptamines such as 4-AcO-DMT, 5-MeO-DMT, 5-HO-DMT, psilocybin (4-PO-DMT), and psilocin (4-HO-DMT)
Laatst bijgewerkt door Dynamix op di okt 27, 2015 9:50 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
He who conquers others is strong. He who conquers himself is mighty.
Avatar gebruiker
Dynamix
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma sep 14, 2015 8:48 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Dynamix » di okt 27, 2015 9:46 pm

Xplore schreef:Hoi Dynamix,

even voor het algemene beeld, heb je voor je hieraan begon wel rekening gehouden met de dieetbeperkingen die horen bij het gebruik van MAO-remmers?


Jazeker. Ook heb ik 6 uur ervoor niks gegeten.
He who conquers others is strong. He who conquers himself is mighty.
Avatar gebruiker
Dynamix
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma sep 14, 2015 8:48 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Schepje » di okt 27, 2015 9:52 pm

Maar zeer psychoactief.. Alleen dat staat er ook in, maar dat gebruik je niet.
Dat is het hele punt.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 713
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Einstein » wo okt 28, 2015 1:41 am

Dynamix schreef:Psilocin (also known as 4-HO-DMT, psilocine, psilocyn, or psilotsin) is a substituted tryptamine alkaloid and a serotonergic psychedelic substance.

Dat is niet hetzelfde als DMT. Er zit ook nog veel psilocybine in paddo's, dat is de fosfaatester van psilocine en dus weer een andere stof. In het lichaam wordt psilocybine zeer waarschijnlijk omgezet in psilocine. Psilocine en psilocybine zijn oraal actief zonder dat je MAO-remmers nodig hebt. Eigenlijk is dat opmerkelijk, want zo groot is het chemische verschil tussen DMT en psilocine/psilocybine nou ook weer niet, je zou zelfs kunnen verwachten dat in ieder geval psilocine een stuk kwetsbaarder is dan DMT. Vermoedelijk is veel van de werkzame stof in paddo's daarom psilocybine, die in het lichaam pas omgetoverd wordt tot psilocine, al ben ik nu te lui om hier gegevens bij te zoeken.
Het is in ieder geval waarschijnlijk dat MAO-remmers wel degelijk de werking van paddo's versterken.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor FranX » wo okt 28, 2015 9:37 am

P-Harmala (Syrian Rue of in het NL Wijnruit) bevat buiten MAO remmers ook psychoactieve stoffen.
We hebben dat getest en ja het werkt in milde mate (nice fluoriderende CEV's)

P. Harmala kan een paddotrip behoorlijk boosten door de afbraak van psilocine in het lichaam tegen te gaan. Ook dat hebben we in verschillende dosissen getest en goed werkzaam bevonden.

Nadeel van P-Harmala is exact doseren. Buiten de gewenste stoffen zitten er ook stoffen in die minder zijn en misselijkheid/body-load kunnen veroorzaken.

Je kan de P-Harmala inkoken met water/citroenzuur waarbij men telkens het bovendrijvende vet afschept. Het resultaat is een harde in water oplosbare korst die men kan fijnmalen en doseren.
In die vorm gebruiken wij 15 -20 mg per persoon zonder negatieve bijwerkingen.

natuurlijke-psychoactieven/syrian-rue-peganum-harmala-de-knol-paddo-booster-t2352.html
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Schepje » wo okt 28, 2015 3:13 pm

Ik heb zelf een keer een bruut bloedrige trip gehad in combinatie met Kratom (Ook een MAO vss Druks), maar ik was in die zin niet bang. Gewoon boos op de trip. Dus spijtig als je bang was, laat dat voorop staan dat je nooit bang hoeft te zijn in een paddotrip, als mindset.

Ik ben juist een purist met de paddo, omdat ik al vaker heb gemerkt dat deze alle omliggende gebieden raakt maar niks ontregeld. Dus in mijn optiek, (en mijn hoofd doet het nog steeds) is alles wat je erbij neemt om je extra dopamine te geven zinloos naar rechts regelen, met slijtage tot gevolg. Ook als doelgroep 15-18, durven er nog niet alles uit te halen laat staan dat ze verteld hoeven te worden dat dat nodig is.

(disclaimer terzijde)
@Franx, Je mist een hoop stoffen, heel je lichaam werkt met monoamines. Laat ik even hypothetisch stellen dat er alarmbellen gaan rinkelen op het moment dat je stofwisseling niet werkt, terwijl je ook nog tript. Wat doet je lichaam met alarmbellen, die gaat adrenaline aanmaken, (om je wakker te schudden). En wat is adrenaline? Een monoamine. Dus leuk,.. Die (extra) bodyload zijn waarschijnlijk tyramine achtige stoffen die niet in je bloed hadden moeten zitten. "Op het moment dat je het met een MAO niet meer afbrak".

Daarnaast heeft Einstein wederom een goede bijdrage geleverd. Dat is dus geen bs. Je lichaam zet psilocybine om in het psychoactieve psilocine. (dmv enzymatische hydrolyse).

En citroenzuur/ascorbinezuur verandert de PH van het water waardoor de werkzame stoffen beter uit de paddo komen. (er zit dus meer psilocybine in je water en minder in de paddo zelf).
Ik zal niet ontkennen dat een thee beter opgenomen wordt, maar gezien het threshold effect en de dosis, lijkt de opname me minder belangrijk als dat extra uurtje trippen. Dus goed kouwen.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 713
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Monologic » zo nov 29, 2015 3:09 pm

Heftig. Alles kunnen verwerken achteraf?
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor supimtom » zo nov 29, 2015 4:33 pm

Klinkt bet heftig, alsnog wel een zieke trip
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Dynamix » zo nov 29, 2015 9:59 pm

Monologic schreef:Heftig. Alles kunnen verwerken achteraf?


Ik geloof het wel. Op dat moment was het gewoon een kwestie van overleven. Ik ben wel een stuk voorzichtiger geworden met paddo's. Die 'brain-loops' in de trip waren nog wel het ergst. Ik had die 3 weken terug ook bij een bad trip op 1gr paddo's lemon-tek (blijkbaar zijn die ik heb supersterk). Ik las bij ervaringen van anderen dat dit een soort 'kortsluiting' is van je korte-termijn geheugen. Werkelijk een vreselijk gevoel.
He who conquers others is strong. He who conquers himself is mighty.
Avatar gebruiker
Dynamix
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma sep 14, 2015 8:48 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor Jcutter » zo okt 09, 2016 6:37 pm

Haha wat een verhaal....112 bellen en zo..de tering
I will shit on you I don't care who you are
I'll shit on you!
I don't give a fuck about you or your car
I'll shit on you!
Fuck your house, fuck your jewelry and fuck your watch
I'll shit on you!
Fuck your wife, fuck your kids, fuck your family
I'll shit on you!
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4158
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Bijna dood-ervaring met peganum harmala + p. cubensis

Berichtdoor highrutosen » wo feb 22, 2017 4:46 pm

MAOI's zijn levensgevaarlijk. Ik heb na een periode een hoge dosis sintjanskruid (blijkbaar ook maoi en bouwt op in je lichaam) en bk-2-cb trip gedaan. Voelde als of ik de dosis x 8 was. Eerst ging ik gewoon goed ,maar toen zag ik dat me vingers in eens dik waren en voelde me flauw, dus bloed druk gemeten 183-137 (hypertensive crisis).

Ben kalm gebleven en naam paar etizolam en meerdere vochtafdrijvers om zo snel mogelijk omlaag te krijgen. Uiteindelijk over een periode van 24 uur een acceptabel niveau bereikt.

Als het niet binnen een halve dag zou zakken had ik ook 112 gebeld. Maar deze keer heeft google me wel gered.

Echt slecht dat dit niet op de verpakking van sintjanskruid staat. Nu nergens meer last van, maar ik hoop niet dat het schade aan organen heeft aangericht.
highrutosen
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 206
Geregistreerd: ma feb 18, 2013 2:35 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner