Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

[TvdM maart '11] Candyflip gone horribly wrong

Voor al je psychedelische avonturen.

[TvdM maart '11] Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Ivo » vr maart 25, 2011 5:06 pm

Candyflip gone horribly wrong


Locatie: Het huis en de tuin van een vriend van ElDuderino op DF, die ik hier nu Jeffrey (Lebowski) noem.
Drug: Een 100tal µg LSD voor iedereen, en ik en Jeffrey hebben er nog 110mg MDMA bij genomen.
Gemoedstoestand: Ik: stoned, Jeffrey had die nacht niet geslapen, maar had er wel zin in. Een iemand had al ervaring met LSD en had er echt zin in, de andere 3 mensen waren zenuwachtig.
Wie: Ik, Jeffrey (vorig jaar mijn kot- & vaste tripgenoot), G, S, M en T
Wanneer: Afgelopen woensdag

Dit is mijn eerste tripreport, so bear with me. Ik heb nog nooit een report geschreven omdat ik niet zo'n schrijver ben, maar vooral omdat er eigenlijk nog nooit iets interessants genoeg gebeurd is om over te schrijven.

Ik heb deze avond een aantal grote fouten gemaakt, die gelukkig niet compleet verkeerd afgelopen zijn. Het had echt veel slechter af kunnen lopen, dus ik prijs mezelf gelukkig.
Het grootste geluk van die avond was volgens mij het feit dat ik de zondag ervoor ook LSD gedaan had en dat ik, dankzij die tolerantie, nog nuchter genoeg gebleven ben.

Zoals bij ongeveer alle tripreports, zijn de tijden min of meer uit de lucht gegrepen. De volgorde klopt deze keer wel ongeveer.


Before

Ik had net met een Koxbox afgesproken om een jointje te roken toen ik een sms kreeg van Jeffrey, of ik niet naar Kortrijk wilde komen. Hij ging bbqen met een paar klasgenoten en wilde erna trippen. Ik had net 10 zegels gekocht, zodat ik een tijdje toe zou komen, en dat wist hij.
Ik heb dan maar mijn goed hart getoond en na de joint bij Koxbox ben ik op de trein naar Kortrijk gestapt.

Daar aangekomen zat de sfeer er al goed in. 2 personen hadden al redelijk wat gedronken en de rest had genoeg geblowd, er stonden overal lege flesjes en er lagen al genoeg peuken. Ik ben er zo stoned als de tering aangekomen dus ik was redelijk moe voor ik de LSD innam. Daarom had ik een 200tal MDMA meegenomen, voor het geval ik (as usual) 6 uur in de trip moe zou worden.
Jeffrey had ook al veel leuke dingen gehoord over MDMA en candyflippen en vroeg of hij geen 100mg MD mocht hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Ik verdeelde de kristallen mooi in 2, stak het in een vloeitje en legde de vloeitjes opzij.


Inname & trip

Iedereen nam zijn zegel, een Shiva van 100µg. Dat was mijn eerste grote fout. De voorgaande zondag had ik een Shiva genomen van dezelfde batch en had ik niet zo’n diepe trip. De setting was natuurlijk compleet anders, ik was meer op m’n gemak, dus op zich was de trip best wel hard, het viel gewoon minder op.
Ik was ook al heel stoned toen ik er toekwam en ik heb er totaal niet meer bij stilgestaan dat 3 van de 6 mensen geen tripervaring hadden. Ik had ze écht geen volledige zegel mogen geven.

G en T namen de trip in met een Duvel erbij. Tweede grote fout. Ik had ze duidelijk moeten zeggen dat ze er niet bij mochten drinken, maar daar dacht ik op dat moment dus ook niet aan. Vooral het feit dat er al veel lege Duvelflesjes stonden had een belletje moeten laten rinkelen…

Eenmaal ingenomen, zijn we naar buiten gegaan. Daar lag een springbal met felle kleuren die we een tijdje als voetbal gebruikt hebben. Iedereen was aan het lachen en de springbal was echt interessant, de eerste tekenen van acid kwamen dus al naar boven. T had al Kratom en Salvia gedaan en er niks van gevoeld en hoopte dus dat hij er nu wél iets van zou voelen. Wist hij veel dat hij er zo veel van zou voelen…

Na het voetballen zijn we maar terug naar binnen gegaan en heeft Jeffrey “Yellow Submarine” aangezet, zoals eigenlijk al onze voorgaande trips. Toen begon het eigenlijk al wat minder leuk te worden.
S had al meer dan genoeg gedronken en had blijkbaar aandacht nodig. Hij bleef aandacht eisen van iedereen. Toen hij het niet meer kreeg op een normale manier, is hij choco beginnen eten en op z’n gezicht beginnen smeren, “omdat het zo grappig aanvoelde”. Hij heeft ook nog een ei gebakken om te tonen dat hij het nog kon, wat natuurlijk helemaal niet slim was. Ik heb toen 10 minuten naar het vuur zitten staren om in te grijpen, tot ik tot het besef kwam dat ik maar naar 1 punt van het vuur aan het kijken was en dat ik nooit zou merken dat alles er rond in brand stond. Gelukkig was het ei toen net gebakken en heeft er later niemand nog het idee gekregen om zoiets te proberen.

Rond 1u30 ’s nachts kwamen een paar bewoners van het huis thuis. Ze hadden ook al redelijk wat gedronken en vonden het blijkbaar grappig om S te helpen met de choco. En de ketchup. En de hagelslag. Na tig keren “ik ga me nu echt douchen” gezegd te hebben, is hij eindelijk de douche ingekropen. Eindelijk rust.
Even later kwam hij terug met de woorden “gasten, wie gaat er mee naar de zee?” in enkel zijn boxershort en een handdoek rond zijn nek. Zo is hij de hele avond blijven zitten.
Dit is ongeveer het moment dat ik S beginnen negeren ben. Toen hij even later min of meer begon te vechten om de joint te krijgen/houden, trok ik me er compleet niks meer van aan.

Hierna zijn we nog even naar buiten gegaan, dan terug naar binnen, en een uurtje later weer naar buiten. De laatste trip naar buiten was enkel met Jeffrey, wat ik stukken gezelliger vond, en vooral rustiger. Hier hebben we een tijdje genoten van de rust, de sterren en de boom met de prachtige bloemen.

Toen we terug binnen gingen viel het direct op hoe druk het daar was, met vooral S en G die geen seconde konden zwijgen. Ik had zin om ergens anders naartoe te gaan, maar aangezien het Jeffreys vrienden waren, en wij ook min of meer de “tripsitters” waren, heb ik maar gezwegen.

Ik werd wat moe omdat het al 3u was en ik ook genoeg geblowd had, dus ik stelde voor om de MDMA in te nemen. Jeffrey zag dit volledig zitten en 5 minuten later waren de bommetjes dus verdwenen.


Bad trip

Op een gegeven moment kwam Jeffrey naar me toe met de woorden "Ik moet hier weg." Door de manier waarop hij het zei, dacht ik dat het hem wat te chaotisch werd. Blijkbaar was die veronderstelling juist, maar had ik de ernst blijkbaar "iets" onderschat. Ik ging er van uit dat hij dat idee wel uit zijn hoofd zou zetten en nam hem even mee naar buiten om wat rust te hebben.
We reageren meestal op ongeveer dezelfde manier op LSD, dus ik ging er eigenlijk van uit dat het nu ook zo was. Ik had al even zin om te vertrekken en dacht nu dat hij weg wilde om dezelfde reden en vooral, met dezelfde intensiteit.

Aangezien hij 2 minuten later nog steeds weg wilde, ging ik mijn jas maar zoeken. Toen ik die gevonden had, bleek dat mijn iPod verdwenen was uit mijn binnenzak. Ik ben nogal verslaafd aan dat ding en ik zat in een totaal onbekend huis met onbekende mensen in een onbekende stad, dus ik vroeg Jeffrey om even buiten te wachten terwijl ik er naar zocht. Hij werd wat onrustig, maar verslaafd aan muziek als ik ben, vond ik die iPod toch even belangrijker. Ik had natuurlijk geen idee hoe hard hij ging.

Ik had duidelijk niet door wat er eigenlijk aan de hand was, want ineens kwam Jeffrey met wilde ogen naar binnen, compleet in de war, en zei hij dat hij écht naar zijn liefje moest. Hij nam zijn laptop en probeerde het in zijn tas te steken. Er zat blijkbaar al een laptop in zijn tas (ik heb nog steeds geen idee van wie die was), dus liet hij de laptop maar staan en keek hij naar mij om te zeggen dat ik er voor moest zorgen.

Ik vroeg of hij niet even 2 minuten kon wachten, maar ineens sprong hij op zijn fiets en was hij verdwenen en hoorde ik nog vaag “ik moet echt weg!”
Ik was in dat huis toegekomen op een fiets die Jeffrey ergens gevonden had, en die stukken te klein was voor mij, dus veel zin had ik niet om te gaan fietsen. Ik stond daarom een paar meter van hem vandaan toen hij op de fiets sprong en ik kon hem dus niet meer tegenhouden.

Achteraf gezien was dit de derde en grootste fout. Ik had hem moeten overtuigen om gewoon in de tuin te gaan zitten, dan had hij wel wat rustiger geworden.
Toen ik hem weg zag gaan, nam ik direct mijn gsm en ben ik beginnen smsen. “Dude, je gaat toch niet bij je vriendin toestuiken in deze toestand?”, “Kom terug man” en “Gaat het?” veranderden al snel in “Sms eens als je nog leeft, ik ben echt ongerust” en “Bel me, nu!”.

Aangezien ik toch helemaal niks kon doen, wilde ik er van uit gaan dat hij bij zijn vriendin was, zoals hij zei. Blijkbaar was dat totaal niet het geval, maar dat gaat hij zelf nog posten.


Naar huis gaan

S had steeds meer aandacht nodig en ik wilde dus ook naar huis. Ik maakte me zorgen om Jeffrey dus het lot van de mensen die ik niet kende kon me op dat moment niet zo veel meer schelen. Het plan was dat ik bij Jeffrey zou crashen, maar hij is dus niet naar zijn eigen kot gegaan, dus daar kon ik niet terecht.
Het was ondertussen al 7u, 3 uur sinds het laatste contact met Jeffrey, dus ik wilde naar het station zodat ik terug naar Gent zou kunnen.
De enige ervaren tripper die er nog was (M), wilde wel mee gaan naar het station, aangezien hij daar zelf ook ergens woonde. Ik had nog steeds geen zin om op die veel te kleine fiets te stappen, die ook geen lichten had, dus we gingen te voet.

Na een eindje wandelen zijn we aan een grote baan gekomen, waar we naar links gingen, terwijl we eigenlijk rechtsaf moesten. In de verte zagen we iets dat op een spoorwegovergang leek, dus we dachten dat het niet zo ver meer was.
Daar aangekomen bleek het wegwerkzaamheden te zijn… Nuja, mensen om de weg aan te vragen, leek ons. Ik ging er dus naartoe en vroeg de weg naar het station.
“Qoui? Parlez français?”
“Fuck, dat meen je niet…”
“La gare?”
“Quoi? La station?”
Dit was echt al de derde keer dat ik de weg naar “la gare” vroeg of uitlegde, en de derde keer dat de Fransman het woord niet begreep. Het is het enige woord dat ik van al die jaren Frans onthouden heb, dus ze mogen hun eigen taal toch wel even leren.
Ik was echt blij dat ik geen Frans sprak, want een sarcastische opmerking naar iemand die je probeert te helpen, terwijl je op acid zit, kan best wel rare situaties opleveren denk ik.

Nuja, na al die gedachten die door mijn hoofd schoten, sprak die Fransman dus verder. Ik kon er enkel uit opmaken dat er een station was in het centrum van Kortrijk (ja, no shit) en dat dat compleet de andere kant op was. Fuck.

We zijn dan maar teruggekeerd in de hoop dat zij zich wel min of meer konden oriënteren. Even verder kwamen we nog een paar mensen tegen die ons wisten te vertellen dat we op de juiste weg zaten, maar dat het nog zeker 5 kilometer wandelen was.
Hier ergens (net voor of na de 2e persoon) kreeg ik telefoon van Jeffrey. Hij was meer dan 3 uur ervoor vertrokken, en belde net dat hij nog leefde, dat het echt niet ging en dat zijn vriendin onderweg naar hem was. Na 3 uur… For all I knew zat hij ondertussen 20km in Frankrijk, maar ik kon helemaal niks doen, dus het leek me slim om me te concentreren op onze tocht.

Nog voor we klaar waren met vloeken op het feit dat we fietsen hadden kunnen hebben, vonden we gelukkig een bushalte. Er stond zelfs op dat we maar 8 minuten op een bus moesten wachten.
Na een eeuwigheid wachten vroeg M hoe lang die 8 minuten ondertussen al geworden was. “Hoe in godsnaam kan die bus nu al zoveel vertraging hebben?’ Bleek dat die 8 minuten ondertussen al de volle 6 minuten duurden :p


Aftermath

Jeffrey zit nu naast me, hij is net naar Gent gekomen om zijn laptop op te halen. Hij heeft me net alles verteld en is ook een tripreport aan het schrijven.

Nadat ik vertrokken ben, is het nog goed afgelopen met S, T en G. T heeft een paar keer gezegd dat hij er echt niks meer van snapte en hij vroeg ook een paar keer of ik dit nu leuk vond, dus ik vond het best jammer om hem achter te laten. Voor ik vertrok heeft hij nog gezegd dat hij in orde was dus goed genoeg voor mij op dat moment. De andere 2 maakten me echt niet uit, maar achteraf gezien wist ik totaal niet hoe hard ze nog aan het trippen waren en was vertrekken eigenlijk een 4e grote fout, die gelukkig geen gevolgen gehad heeft.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor ElDuderino » vr maart 25, 2011 5:07 pm

Aanvulling:

Onder de boom is alles zo fleurig en kleurrijk.

We starten met een voetbalspel, een grote fitnessball in duizend en een kleuren in een grote groene, met boom en struiken gevulde tuin. De boom gloeide echt, alsof ik hem voelde leven, zag ademen. De aura van de boom was geel. Die van de rozen erin was roze. Toen ging ik pas echt visueel en mentaal hard. Ik bleef er langdurig inzitten, op een heerlijke tak. De sterren straalden tussen de takken en bladeren door, ze werden groter en kleiner. De maan bleef nooit hangen, wat me gewoon meer in trance brang. Binnen in het gebouw, waar de rest zat, in de zetel, heel hard mentaal aan het gaan. Sommigen wisselden constant van personage, en persona, waardoor ik echt niet meer volgen kon. Alles werd veel verwarrender, alles werd erger.

Ik kon totaal niet meer volgen, ik verstond niks meer van wat de anderen zeiden, ik verstond niks van hun handelingen, niets van wat ze dachten, en niets meer van de muziek die oplag, ik verstond geen woorden, ik verstond niks van de film die oplag. We dropten de mdma, ik ging slecht. In plaats van een warm heerlijk gevoel ging ik heel erg slecht. Ik begon keihard te hallucineren en kon niks meer volgen. Erger, ik begon steeds minder en minder van de werkelijkheid door te krijgen. Ik begon echt dingen te zien die er totaal niet waren, overal kleine gele spinnetjes die kruipten, ik durfde niet meer naar het toilet.

Ik besloot naar mijn kot te vertrekken want ik durfde echt niet meer bij de rest te zitten, veel the chaotisch, ik snapte niks meer nergens van. Ik wachtte even op Ivo, maar het duurde me wat te lang, mijn hart begon sneller te slaan, de tijd ging trager. Ik begon vethard te hallucineren, vertrok alleen en dacht rechtdoor te gaan, een berg naar beneden wat me naar huis zou brengen. Ik ging naar beneden, en de baan bleef gaan, en gaan, en gaan, er kwam gewoon geen einde aan. Ik keek naar rechts, en niks veranderde, ik zag constant dezelfde huizen, ik zat in een volledige loop en zag constant zelfde huizen, zelfde straten, bomen, muren, autos. Alles was hetzelfde en ik maakte totaal geen vooruitgang. Ik ben kwam op een rond punt, en alles was hetzelfde, alle straten hadden dezelfde naam, en ik begreep het allemaal niet meer. Wielewaallaan, wielewaallaan, wielewaallaan, alles was hetzelfde. Het was ontzettend eng.

Ik ben gestopt met fietsen aan het rond punt, ben van mijn fiets afgestapt, zette de rugzak die ik aanhad tegen de fiets, ik keek erin, het was niet eens mijn rugzak, er zat zelf een rugzak van iemand anders in. Hoe was dat gebeurd, ik had gewoonweg en domweg de verkeerde rugzak meegenomen met de laptop van een van de gekken binnen meegenomen. Ik was heel verdwaasd en begon harder te hallucineren, deed m'n vest af, deed me pulls af. Ik wandelde weg van het rondpunt en liet alles liggen, het domste ooit. Ik wandelde weg maar kwam gewoonweg terug uit op het rondpunt, waar ik ook naartoe wandelde ik kwam constant op hetzelfde rondpunt uit. Wat een geluk. Ik heb mijn lippen kapotgebeten, heb nog veel gefietst, ben op een snelweg uitgekomen, ben ervan weg gefietst. Uiteindelijk werd ik deprisief en dacht ik dat ik dood ging gaan. Ik ben dan maar gevlucht om uiteindelijk op een rond punt te komen waar ik mijn vriendin gebeld heb. Ze is mij komen ophalen en ik ben naar huis gegaan om daar te slapen, lang te slapen rond 11 uur lag ik te slapen. Daarvoor heb ik constant nog visuals gehad, zelf tijdens het praten met m'n liefje.
Avatar gebruiker
ElDuderino
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:16 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor maniac » vr maart 25, 2011 5:25 pm

Daaaamn
dat klinkt echt als een heftige avond..
gelukkig is het goed afgelopen, of iniedergeval geen grote gevolgen.
wat vonden de onervaren trippers er nou eigenlijk van?

btw, erg goed geschreven, was prettig te lezen
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor trojan.exe » vr maart 25, 2011 5:37 pm

klinkt als een doldwaze nacht, een typisch lsd avontuur
kunnen jullie er achteraf nog een beetje met een glimlach op terug kijken?

vermakelijk geschreven btw :)
trojan.exe
Newbie
Offline
 
Posts: 14
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:55 am

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor °Thomas° » vr maart 25, 2011 6:31 pm

heftige trip. het is wel grappig om te lezen dat alles over het zelfde leek. :grin:

wel levensgevaarlijk dat je op een autostrade bent gesukkeld tijdens een trip!!!
in het vervolg elkaar beter in het oog houden 8-) als is dat regelmatig wel een moeilijke taak, ik spreek uit ervaring:)
10 000 years of expirience in a 15minute trip!
Avatar gebruiker
°Thomas°
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 288
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 5:58 pm
Woonplaats: Antwerpen

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Drientje » vr maart 25, 2011 6:44 pm

Heftige poep man!

Kut dat je je spullen bent kwijt geraakt maar het is wel gelijk een goede les voor de volgende keren!

Precies dit is de reden dat ik niet trip met meer dan 1 persoon die nog nooit getript heeft. Ik kan ze niet allemaal tegelijk in de gaten houden he?
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1784
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Ivo » vr maart 25, 2011 7:19 pm

Drientje schreef:Kut dat je je spullen bent kwijt geraakt maar het is wel gelijk een goede les voor de volgende keren!

Ja inderdaad, het had echt stukken slechter af kunnen lopen...

De persoon die te veel gezopen had en aandacht nodig had, weet niets meer van die avond, hij gaat ook nooit meer trippen. Van de anderen had Jeffrey daarnet nog niks gehoord.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor RobTrip » vr maart 25, 2011 8:58 pm

Wow, heftige verhalen. Goede tripreports, interessant om te lezen
Avatar gebruiker
RobTrip
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 139
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 2:24 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor SjaakT » za maart 26, 2011 3:13 am

RobTrip schreef:Wow, heftige verhalen. Goede tripreports, interessant om te lezen

Ben het hier helemaal mee eens! Wow! :eek:
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor megatrippie » za maart 26, 2011 12:00 pm

Jammer van de drugs de avond en de kans om er van te genieten.
Zoals jullie zelf al aangeven heel veel inschatting en beoordelingsfouten gemaakt.
Wat betreft de aandachttrekker kan je rustig stellen dat het alleen de drank is geweest (en misschien zijn persoonlijkheid) maar zeker niet de LSD.
Voor de rest natuurlijk een goed report al was het alleen maar om te kunnen lezen hoe je het dus niet moet down :grin:
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Rabbithole » za maart 26, 2011 12:31 pm

Heftige shit, inderdaad niet echt verstandige keuzes gemaakt. Maar een bad trip is ook altijd een hele wijze les!
War was always here. Before man was, war waited for him. The ultimate trade awaiting its ultimate practitioner.
Avatar gebruiker
Rabbithole
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 388
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:01 pm
Woonplaats: Alleen voor het geld

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor ElDuderino » za maart 26, 2011 5:16 pm

Ik ben vooral blij dat ik niet achterlijk genoeg ben om effectief naar autos te lopen. Ik ging echt zwaar en was zowel aan het hallucineren als waanideeën aan het hebben. Vooral dat laatste was het ergste, ik heb veel tripervaring, en speel telkens wel met het idee dat er een "poel van het leven" is waarvan we allen vandaan komen, echter dit keer ging het veel verder. Het idee van solipsisme werd werkelijkheid, ik voelde me een god die in het middelpunt van de wereld stond, ik dacht dat ik door muren kon lopen, en dat al mijn handelingen bepalend waren voor de hele wereld. Behoorlijk hard en gevaarlijk. Ik was er van overtuigd, dat mijn gedachten de wereld vervormden, in die zin dat ik dacht aan een straat en plots ook die straat inreed.

Bij het rond punt draaide ik rond, en bij elke draai voorspelde ik de straatnaam, wat juist was (no shit, niet echt moeilijk) waardoor ik steeds zelfverzekerder in mijn illusie was. Ik belde mijn vriendin, ik was depressief aan het worden en dacht zelf aan doodgaan als enigste redmiddel om uit de lus te stappen. (De lus zijnde het feit dat alles hetzelfde was, en ik steeds weer op het zelfde rondpunt kwam). Ik heb heel wat zitten zeveren tegen mijn liefje, waaronder dat ik dacht dat we een en de zelfde persoon waren, ze wist niet goed wat te zeggen (zelf heeft ze nog nooit getript) en ze zweeg dan ook.

Ik wou naar haar gaan, en zij zei dat ze naar mij zou komen, wat volgens mijn hersenkronkels niet kon, want we konden niet samen zijn zolang ik vastzat in de lus. Ik vroeg haar om hulp, gaf straatnamen door, ze probeerde me te begeleiden, echter kwam er steeds minder van de werkelijkheid door, en kon ik me amper orienteren. Uiteindelijk bleek ik echt niet ver van Ivo te zitten en het huis van waar ik vertrok, iets dat zeer jammer was. Tenslotte heb ik m'n lief wakkergebeld om 4u 's nachts. Niet meteen het beste dat iemand doet.

Het was echt een TE wazige avond, ik heb nu echt wel besloten dat ik liever trip in een niet chaotische omgeving, ik heb al op een fuif getript, en dat was zelf minder stresserend. Dat huis was gewoon totale chaos, wat niet goed is voor iemand zoals mij. Volgende keer gewoon in mijn kamer, waar er voldoende gelukkige beelden zijn, en een kleurijke, natuurlijke omgeving. Dat of een bos, die bloemrijke boom was echt geniaal, en het gevoel van er onder te zitten was meer dan geniaal.
Avatar gebruiker
ElDuderino
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:16 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » za maart 26, 2011 5:56 pm

ElDuderino, ik snap precies wat je hebt meegemaakt, ik heb hetzelfde gehad. Doodeng, wel supergoed beschreven. Ook dat voorspellen inderdaad, ik dacht van tevoren te weten wat mensen gingen zeggen en alles herhaalde zich. Ik zou dat zelf niet zo goed kunnen beschrijven als jij hebt gedaan. Een vriend van me had ook echt precies hetzelfde, en hij heeft daarna nog een paar keer getript en het ging elke keer fout. Ik zou er over nadenken om niet meer te trippen als ik je een advies mag geven. Grote kans dat dat reuzenradding waarin je wordt rondgedraaid terug komt.
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Rabbithole » za maart 26, 2011 6:05 pm

Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar kan het me ontzettend goed voorstellen omdat je het erg goed uitlegt, en ik natuurlijk wel tripervaring heb. Echt bizar hoe je op een gegeven moment kan denken dat de wereld raar is i.p.v. jij (en herkenbaar!), jammer alleen dat je te hard ging om het nog te kunnen relativeren. Toch wel een leerzame en memorabele ervaring lijkt me, al was het vast en zeker absoluut niet prettig.
War was always here. Before man was, war waited for him. The ultimate trade awaiting its ultimate practitioner.
Avatar gebruiker
Rabbithole
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 388
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:01 pm
Woonplaats: Alleen voor het geld

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor kotaku » za maart 26, 2011 9:10 pm

Zeer interessante reports. Stiekem zijn dit soort reports wel diegenen waardoor mijn interesse wordt aangewakkerd, maar gelukkig ook mijn voorzichtigheid. Het is een beetje een eye-opener voor verantwoord gebruik. Gelukkig dat er niets ernstigs gebeurd is uiteindelijk.
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor lolnoob » zo maart 27, 2011 1:27 am

kotaku schreef:Zeer interessante reports. Stiekem zijn dit soort reports wel diegenen waardoor mijn interesse wordt aangewakkerd, maar gelukkig ook mijn voorzichtigheid. Het is een beetje een eye-opener voor verantwoord gebruik. Gelukkig dat er niets ernstigs gebeurd is uiteindelijk.


Ik vind het ook altijd interessant om badtrips en andere vervelende trips te lezen, omdat je dan meteen weet wat je niet moet doen, of weet wat je moet doen in een zelfde soort situatie. Mooi report verder, zet het duidelijk neer :)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » zo maart 27, 2011 6:53 am

kotaku schreef:Zeer interessante reports. Stiekem zijn dit soort reports wel diegenen waardoor mijn interesse wordt aangewakkerd, maar gelukkig ook mijn voorzichtigheid. Het is een beetje een eye-opener voor verantwoord gebruik. Gelukkig dat er niets ernstigs gebeurd is uiteindelijk.


Ik denk dat je zoiets van tevoren niet kan voorkomen, of in ieder geval niet kan uitsluiten. Hoe 'verstandig' je ook gebruikt. Het gevaar is er altijd, en het risico is ook best groot.

Ik heb trouwens nog een vraagje aan ElDudeRino. Ben je er de dag er na makkelijk overheen gekomen of was de ervaring zo heftig dat je er nog steeds vaak aan terug denkt?
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Triptune » zo maart 27, 2011 4:10 pm

Nu vraag ik me af of de poster van het tweede bericht (de naam ontglipt me even) niet gewoon de hele tijd de straat op en af heeft gelopen, aangezien het 'dezelfde huizen' waren. Heb ik ook eens voor gehad en dat was best mindfuck toen ze me dat vertelden.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Ketalar » zo maart 27, 2011 4:26 pm

Wat een kutmede trippers had je :evil:. Moet er niet aan denken dat plots iemand wil vechten om een joint en constant de aandacht op zou willen eisen op zo'n moment. En ja, 's nachts alleen trippen op straat in een omgeving dat je niet kent is echt een big no no.

Trouwens de shiva's zijn 125 mics, ik neem aan dat je dezelfde hebt omdat je in gent woont.

Jullie, en vooral dan die Jeffrey hebben echt veel geluk gehad..
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Kraak » zo maart 27, 2011 5:10 pm

Mooi report, leest erg fijn!

Die S klinkt echt als een vreselijk persoon :shock: , ik was echt al binnen 5 minuten weg geweest met zo'n persoon. Erg jammer dat het zo is uitgelopen, je ziet de fouten wel in gelukkig! Naja volgende keer inderdaad iets beter voorbereiden!
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Ivo » zo maart 27, 2011 5:17 pm

S heeft zich achteraf nog verontschuldigd, hij had gewoon té veel gedronken.
Weg gaan was niet echt een optie, ik had geen idee waar ik was :p
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Einstein » zo maart 27, 2011 5:41 pm

Wat een verslag. S. lijkt mij inderdaad ook een mongool, tenminste tijdens de trip.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor ElDuderino » zo maart 27, 2011 7:24 pm

Volgende keer gewoon enkel met M erbij, denk ik zo. Wat jij ivo? Ik ga trippen niet zomaar afschrijven, ik heb al dergelijke zware trip doorstaan, met veel plezier zelf. Gewoon de chaos was TE enorm. Ik geniet van zware trips, en van die mindfucks, gewoon dit keer is alles slecht gegaan door de setting, en vooral de medetrippers.

Nu, terwijl het solipsisme de overhand nam, waren er nog steeds flarden werkelijkheid die het onderdrukten, waardoor ik effectief steeds weer twijfelde aan mijn hallucinaties, en ze zag zoals ze waren, hallucinaties. Dankbaar ben ik.

Die lussen zal ik niet vlug snappen, en het was niet dat ik eenzelfde straat afliep, het was effectief een eindeloze straat, met vrijwel allemaal zelfde huizen. Een beetje zoals de laatste trap in Super Mario 64, voordat je alle sterren hebt.
Avatar gebruiker
ElDuderino
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:16 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Ivo » zo maart 27, 2011 7:27 pm

M was wel chill ja :)

En inderdaad een geluk dat je nog "nuchter" was met momenten...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor ElDuderino » zo maart 27, 2011 7:45 pm

Ik heb een sterke geest, duh.
Avatar gebruiker
ElDuderino
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:16 pm

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor PoisonDrink » zo maart 27, 2011 7:53 pm

Mijn laatste trip was ook samen met iemand die bad ging. Hoewel de set en setting in orde waren, denk ik dat de dosis misschien wat te hoog lag voor die persoon.. 200 mics is ook tamelijk veel.

Maar dat is echt geen prettige situatie, iemand die bad aan het gaan is en waar je niet zomaar van 'weg kan wandelen'. Je zit dan zelf serieus te trippen en moet je dan ook nog élke minuut (want hij had ook écht veeeel aandacht nodig) met hem bezig houden.. En aangezien hij zo door het lint ging, begon ik me er ook hard aan te irriteren en vanalle rampscenario's te bedenken.

Ook hij had het de hele tijd over "loops" en terug gaan in het verleden of naar de toekomst. Hij had ook wel redelijk wat wiet gerookt, dus misschien is die combi voor sommigen toch geen goed idee (Ik vind het altijd best fijn).

Ik zie me niet meer vlug met meerdere mensen trippen, of toch zeker geen hoge dosis. Aangezien de vorige trip eigenlijk helemaal niet fijn was. Ik voelde me ook zo radeloos aangezien niets leek te helpen om die vriend wat kalmer te krijgen. En je voelt je ook verantwoordelijk om alles in goede banen leiden.

Nee, ik kan zelf ook wel eens wat negatieve gedachten ontwikkelen, maar kan mezelf er wel terug bovenop krijgen. Iemand anders die bad aan het gaan is terwijl je samen tript, is gewoon een anticlimax.
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Emerica. » di nov 12, 2013 8:43 pm

Rabbithole schreef:Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar kan het me ontzettend goed voorstellen omdat je het erg goed uitlegt, en ik natuurlijk wel tripervaring heb. Echt bizar hoe je op een gegeven moment kan denken dat de wereld raar is i.p.v. jij (en herkenbaar!), jammer alleen dat je te hard ging om het nog te kunnen relativeren. Toch wel een leerzame en memorabele ervaring lijkt me, al was het vast en zeker absoluut niet prettig.


Ik heb alleen nog op truffels getript samen met een maat.
Hij ging ook elke keer naar de wc om vervolgens opnieuw te gaan heel verwarrend.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
Avatar gebruiker
Emerica.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 26, 2013 5:22 pm

Re: [TvdM maart '11] Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Perry » wo nov 13, 2013 12:23 am

Welkom. Vandaag is nationale BUMP dag.

Maar om niet een al te nutteloze post te maken:
mdmwazig, ik denk dat dat de beruchte endless loop is :P
Dan blijf je maar hetzelfde opnieuw en opnieuw beleven in je hoofd.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: [TvdM maart '11] Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Lager » wo nov 13, 2013 1:24 am

Wow wat een heftig maar zo goed beschreven report. Ik leefde me er helemaal in, top!
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: [TvdM maart '11] Candyflip gone horribly wrong

Berichtdoor Basshoven » wo nov 13, 2013 5:38 am

Oud topic, maar wel bedankt voor de bump anders had ik hem waarschijnlijk niet gelezen. :)

Echt een goed geschreven report moet ik zeggen, zowel van Ivo als Duderino. Dit report is exact de reden waarom ik liever alleen trip. Je staat steviger in je schoenen als je alleen bent, minder sociale input die je van slag kan brengen.

Echter, alleen trippen is onverantwoord als je nog geen ervaren tripper bent, moet ik er dan ook weer bijzeggen. Als je het dus met iemand doet, dan echt met iemand waarmee je jezelf kan en mag en wil zijn. Onzekerheden en twijfels hebben in een trip geen plaats. Als ik Ivo en Jeffrey was zou ik voortaan gewoon samen trippen. Why take the risk :)

En S klinkt echt als een onaangename tripgenoot, maar dat zal zeker zijn bedoeling niet geweest zijn. Drank heeft die eigenschap mensen in mongolen te veranderen, ja. :beer:

Hoe dan ook een erg goed verslag, kon het sfeertje echt proeven doorheen de tekst. En ik moet zeggen: die beschrijving van alles wat exact hetzelfde was als het vorige geeft toch wel mooie beelden in mijn hoofd die me inspiratie geven voor een tekening. Misschien doe ik er iets mee. :kleuter:
Basshoven
Offline
 


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner