Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Voor al je psychedelische avonturen.

DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Jmths » do mei 05, 2016 1:09 pmWat
Timelapse
T0:00, 12:30 - +2 sprays/700µg DOC nasaal (2 sprays)
T0:03, 12:33 - +25mg MXE oraal
T0:05, 12:35 - +2 sprays/700µg DOC nasaal [1,4mg totaal]
T0:10, 12:40 - +2 sprays/700µg DOC nasaal [2,1mg totaal]
T0:15, 12:45 - +2 sprays/700µg DOC nasaal [2,8mg totaal]
T0:30, 13:00 - +1 spray/350µg DOC nasaal [3,15mg totaal] Alleen 'R'
T1:00, 13:30 - +30mg MXE oraal [55mg MXE totaal]

Tussenstand T1:00, 13:30
Totaal ik: 2,8mg DOC nasaal
Totaal 'R': 3,15mg DOC nasaal
+ Beiden: 55mg MXE

Achteraf Alleen 'R'
T4:00, 16:30 - +100mg 1:100 Butyryl Fentanyl [1mg 'puur'] alleen 'R'
T4:35, 17:05 - +2sprays/14mg Ethylfenidaat alleen 'R'
T4:50, 17:20 - +2sprays/14mg Ethylfenidaat alleen 'R'

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m
Samen met 'R', zelfde lengte iets lichter

Setting
Appartement van 'R', appartement op de bovenste 3de verdieping met veel ramen, fijne LED verlichting, veel ruimte en semi minimalistisch goed gemeubileerd, fijne setting.

Voorwoord
Na onze laatste DOC trip samen hadden we kennis gemaakt met het nasaal consumeren van DOC, hier heb ik eveneens een rapportje over uitgetikt.
Zie: http://drugsforum.nl/viewtopic.php?f=21&t=58617
Het idee spookte al een poos door ons hoofd om DOC eens enkel nasaal uit te proberen zonder orale consumptie hiervan om te zien hoe dit uit pakt, enkele weken na 'R' zijn eerste ervaring met DOC zitten we wederom in 'R' zijn appartement met de DOC neusspray voor ons neus.
'R' had om 18:00 een 'aanwezigheidsverplichting' voor zijn 'professionele beoefening', ik kan in verband met privacy verder niet in detail treden maar hij moest ergens aanwezig zijn onder collega's maar veel meer dan dat ook niet.
Aan het einde van de trip pakt dit uit in een onhandige situatie waar ik achteraf gelukkig wel heel hard om kan lachen, meer details volgen in het rapport.
Omdat we dus beperkte tijd hadden voor ons tripje kozen we voor DOC aangezien deze de vorige keer slechts een duratie had van zo'n 4uur en ons erg interessant leek om uit te proberen.

Waarschuwing DOC snuiven
DOC is zeer potent in gewicht en nasale inname versterkt de effecten aanzienlijk, er is één geval bekend waarbij een persoon is overleden na het snuiven van DOC. De precieze omstandigheden hier omheen zijn onduidelijk maar laat het duidelijk zijn dat bij het nasaal innemen van DOC aanzienlijke risico's verbonden zijn.
Begin hier niet aan tenzij je precies weet waar je mee bezig bent.


Het Rapportje
Deel 1: De Opkomst
Spoiler! :
T-1:00, 11:30 - Rond dit moment stapte ik het appartement van 'R' binnen. 'R' deed de deur open met een wazig hoofd en excuseerde dat het zo lang duurde voordat hij de deur open deed. 'R' was namelijk net wakker geworden door de deurbel en moest nog een beetje ontwaken. 'R' vertelde dat hij nog een beetje onder de benzo effecten was waardoor het wat traag wakker worden was.
Hierna hebben we wat thee gedronken, geluncht om een beetje bodem te kweken, beetje praatje en ons mentaal voorbereid op wat er zou volgen. Na ongeveer een uurtje hintte ik 'R' dat we wellicht maar moesten beginnen aangezien hij 18:00 verplichtingen had.

T0:00, 12:30 - +2 sprays/700µg DOC nasaal
De neusspray oplossing is met vodka, niet de slimste keuze aangezien dit enorm brand in de neus. Ik was hier echter destijds niet van op de hoogte en wist wel met zekerheid dat vodka zich zeer goed leent voor het oplossen van DOC. Mocht ik ooit nog een DOC neusspray maken zal ik hiervoor PG gebruiken als oplosmiddel.
DOC op zichzelf brandt eveneens zeer heftig, hierbij moet men denken aan de intensiteit van het snuiven van 2C-B, misschien nog wel heftiger.
Iedere keer dat ik 2 salvo's afschoot (ieder neusgat 1 spray) sprongen de tranen me in de ogen en begon ik in rap tempo rondjes te lopen door de woonkamer, de pijn was zeer intens.
Ik zei nog tegen 'R': "Wat doen we onszelf toch weer aan?"

T0:03, 12:33 - +25mg MXE oraal
Omdat 'R' om 18:00 een verplichting had besloot ik er een beetje vaart in te brengen. We waren nog maar net over de pijn van de 1ste 2 salvo's heen en er stonden 2 glazen water voor ons neus met daarin volumetrisch gedoseerd 25mg MXE. Volle moed sloegen we ons glaasje MXE water achterover.

T0:05, 12:35 - +2 sprays/700µg DOC nasaal [1,4mg totaal]
De pijn van de DOC neusspray was niet mals dus mijn plan was om dit zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Het glas was nog maar net op en de volgende salvo sprays ging er in, wederom gevolgd door tranen en 2 jonge kerels die spastisch door de kamer liepen te springen en doen van de pijn.
Ondertussen hield 'R' nauwkeurig op zijn tablet bij wat er allemaal in ging en op welk tijdstip, het verliep allemaal wel vlot en soepel.

T0:10, 12:40 - +2 sprays/700µg DOC nasaal [2,1mg totaal]
Na iedere salvo hadden we toch wel even 5minuten nodig om bij te komen, we merkten langzaam aan dat er een wervelstorm aan het ontwikkelen was. We wouden deze pijnlijke taferelen echter snel achter ons hebben en waren nieuwsgierig naar de waanzin die we aan het creëren waren.
Tijdens het nasaal insprayen van de DOC viel op dat er een lichte drip naar de keel aanwezig was.

T0:15, 12:45 - +2 sprays/700µg DOC nasaal [2,8mg totaal]
In slechts een kwartier tijd hadden we een flinke lading DOC nasaal naar binnen gewerkt plus een orale lading MXE. De laatste 2 sprays waren erg moeizaam voor mij, ik merkte dat mij lichaam aan het tegen stribbelen was en echt niet meer wou. Er kwam een geconditioneerde misselijkheid in me op toen ik de DOC neusspray er bij pakte voor een laatste 2 sprays.
Ik dacht bij mezelf: 'Een meer geconcentreerde DOC neusspray zou wel prettiger wezen, dan ben je er meteen vanaf, aan de andere kant beter van niet aangezien dat aardig gevaarlijk kan wezen'.
Na de laatste 2 sprays was mijn neus volledig vol gelopen met snot en vast komen te zitten, ik pakte een zakdoekje er bij en deed een poging om deze een beetje vrij te maken. Nadat ik het zakdoekje in mijn neus dipte zag ik dat er een beetje bloed aan het zakdoekje was blijven kleven.

T0:30, 13:00 - +1 spray/350µg DOC nasaal [3,15mg totaal] Alleen 'R'
Op dit moment voel ik extreem hard effecten opbouwen in mijn hoofd, ik zit op de bank met mijn handen tegen mijn hoofd omdat er zoveel druk in aan het opbouwen was. Een zeer heftige opbouw.

'R' zit er duidelijk iets relaxter bij en vraagt of we nog een spray er bij nemen. Ik kijk naar de tablet de ontcijfer met zeer veel moeite dat we momenteel op 2,8mg DOC nasaal zaten. Ik vertel 'R' dat mijn hoofd op ontploffen staat en dat ik in mijn comfortzone moet blijven en hem dus zal moeten afwijzen op zijn aanbod om de dosering nog verder te pushen.
Hierbij voeg ik nog aan toe dat als hij niet de afspraak had waar hij moest wezen om 18:00 ik wellicht verleid zou wezen maar dat het me in de huidige context niet handig lijkt.

Na een poos stilte zegt 'R' tegen mij dat hij toch nog wel een spray er bij zou willen, 'R' geeft aan dat hij waarschijnlijk nog lichtelijk onder invloed van zijn benzodiazepine is waardoor hij toch minder effect ondervind en het waarschijnlijk wel kan hebben om nog een spray extra te nemen.
Hierop zeg ik tegen hem dat zulk soort tripjes niet in mijn dagelijkse planning staan en dat als hij het gevoel heeft dat hij iets mist dat hij zich voor mij vooral niet moet inhouden.
Kort hierop doseert 'R' nog een extra spray DOC bij.

T1:00, 13:30 - +30mg MXE oraal [55mg MXE totaal]
Op dit moment zitten we 45minuten na mijn laatste (nasale) dosering DOC. We hadden van tevoren al besproken dat we in het korte beetje tijd dat we hadden zo koekwaus mogelijk te worden van de psychedelica. 'R' stamelde of het niet misschien tijd werd voor de volgende dosering MXE.
Ik pakte de container met MXE vloeistof en micropipette er bij met zeer veel moeite, mijn handen trilden wat en mijn lichaam bewoog maar moeilijk. 'R' vroeg nog of het wel ging lukken om de MXE te doseren, het viel af te zien dat mijn fijne motoriek niet meer erg fijngevoelig was.
Ik vertelde 'R' vol vertrouwen dat het wel moest lukken. We konden nog maar 1 glas met water vinden waarop 'R' besluit de dosering maar rechtstreeks vanuit de pipet in zijn mond te spuiten. Een nieuw glas met water fixen was gewoon teveel moeite en dat snapte ik wel op dat moment.
De herdosering MXE volgde een klein uur nadat de eerste dosering MXE geconsumeerd was, de MXE effecten zullen lichtjes overgelopen zijn op elkaar.
PS: Vanaf dit punt was de trip 1 grote waas waarbij tijdsbesef en uiteindelijk zelfs mijn zelfbesef verdwenen was, ik zal proberen de trip zo (chronologisch) correct mogelijk te beschrijven maar mijn herinneringen aan dit intense piekmoment zijn zeer wazig.

Deel 2: De Piek
Spoiler! :
T1:05, 13:35 - Op dit moment weet ik met mijn laatste krachten nog een matras uit de kast te pakken en in de woonkamer op de grond te gooien, rechtop zitten op de bank ging niet meer. Niet veel later lig ik in foetushouding op het matrasje. Gek genoeg ondanks de keiharde stimulatie van de DOC lijkt het er op dat ik in een slaapstand verval om met de intensiteit van de effecten om te kunnen gaan.
Waar DOC normaal gesproken voor mij een zeer actieve psychedelica is voor mij is daar op dit moment niets meer van terug te vinden, op deze dosering is de waanzin die door mijn hoofd heen gaat zo groot dat fysieke activiteit er niet meer in zit.
'R' ligt eveneens languit (vastgeklampt) op de bank en het lijkt er niet uit weg te (kunnen) komen.
Wat mij op dit opvalt is dat ondanks dat de trip onwijs intens is ik weinig cardiovasculaire druk lijk te ondervinden. Wellicht was ik te hard aan het trippen om het door te hebben maar het leek er op dat mijn hartslag een relatief normaal tempo aanhield. Verrassend aangezien DOC voor mij (op lagere doseringen) altijd zo'n actieve psychedelica is.

T1:15, 13:45 - Op dit moment bevind ik me in een slaaptrance, ik lig nog altijd zijwaarts foetushouding op het matrasje in de woonkamer met mijn ogen gesloten. Ik zie intense visuals voorbij komen met mijn ogen gesloten (CeVs), patronen in felle kleuren die zich constant afwisselen en in een snelvaart tempo constant veranderen. Mijn ogen open doen wil ik niet meer, dit voelt namelijk nog vermoeiender en intenser. Het is haast alsof ik een heerlijke intense slaaprust over mezelf heen krijg wanneer ik mijn ogen gesloten hou. Wanneer ik mijn ogen open lijkt de hele wereld te krimpen en uit te rekken en als een skippybal op en neer te bouncen.
Na een poosje met mijn ogen gesloten te hebben gelegen hoor ik 'R' ineens zachtjes mijn naam roepen. Eerst zachtjes, daarna nogmaals wat harder. Ik open mijn ogen verward om te kijken wat er aan de hand is.

'R': "Gaat alles goed? Je lag al zo lang stil, ik wou even kijken of alles goed met je gaat".

Hierop moet ik even glimlachen en reageer: "Ja, de piek was gewoon zo intens en alles is zoveel vrediger wanneer ik 'slaap'. Het is alsof ik een andere wereld in wordt gezogen met mijn ogen dicht en wanneer ik mijn ogen open hou is het iets te intens."

'R': "Oké, hééél heftig tripje ja, wou even weten of het nog wel goed met je ging, als je nog iets nodig hebt moet je het maar zeggen". Hierop reageer ik dat een deken mij wel erg prettig lijkt. Niet veel later komt 'R' met een deken en kussen aanzetten.
Volgens mij had 'R' ook nog een glas water voor me gepakt maar dit weet ik niet meer zeker.
Fijne trippartner blijft 'R' in ieder geval, zie mezelf met niemand anders zo hard trippen. :smokin:

Kort hierop verplaatst 'R' zich weer naar de bank en herplaats ik me terug in foetushouding onder de deken op het matrasje. Ik vertel hem nog dat het niet erg sociaal is maar dat ik me weer in mijn droomwereld ga storten en ga genieten van al het moois dat voorbij vliegt. 'R' stemt in, dat lijkt hem ook een goed idee. Ik kan me nog herinneren dat 'R' een oogmasker op deed en zich op zijn rug op de bank plaatste. Ik kan me nog vaag herinneren dat 'R' op een gegeven moment met zijn oogmasker op een soort van vogelgeluiden van liep te maken, erg vermakelijk, moet kunnen als je keihard tript lijkt me dacht ik nog op dat moment en stortte me vervolgens weer in mijn droomwereld.

Ik kan me herinneren dat mijn closed eye visuals (CeVs) meer dan alleen fel gekleurde patronen waren en dat het universum nog een zeer aanwezig thema was.
Ook herinner ik me nog (vaag) dat ik me in een flink bebost oerwoud bevond die voornamelijk bestond uit loofbomen en dat zich hier tussen begroeide stenen Maya tempels bevonden.

Jammer genoeg kan ik me van dit gedeelte weinig herinneren, als ik er aan terug denk ben ik een beetje teleurgesteld dat ik me niet meer herinner van deze taferelen en vermoed dat de toegevoegde MXE chaos en de lichtelijk hectische afronding van onze trip hier negatief aan heeft bijgedragen, hierover volgt meer aan het einde van het rapport.
Nogal onhandig dat we niet fatsoenlijk onze tijd hadden genomen voor zo'n heftig tripje.T2:00, 14:30 - Op dit moment zijn eindelijk de DOC effecten gestabiliseerd wat erg prettig is. We zijn echter nog maar net een beetje bekomen en de 2de dosering MXE begint in te slaan, de chaos was al heftig maar op dit moment lijkt deze naar een volgend niveau getild te worden.
Ik kan me herinneren dat ik me ondertussen uit mijn foetushouding droomtoestand had ontwaakt, ik keek de kamer in en ik zag hoe ik met mijn ogen open weer half mijn droomtoestand in werd geforceerd. Ik zag een scheidingslijn met aan de ene kant de woonkamer, zwaar vervormd maar ongeveer hoe ik hem normaal ook zou zien. Aan de andere kant van de scheidingslijn zag ik het universum met sterren en planeten.
Dit was de eerste keer dat ik met mijn ogen open 'het universum' ingeschoten werd. Ik kan me voorstellen dat dit misschien een beetje in de buurt komt van hoe het moet wezen om DMT te gebruiken.
Het gevecht tussen mijn wakkere realiteitswereld en mijn droomtoestand universum hield een korte poos aan waarna het universum weg gedrukt werd, met mijn ogen open leek deze toch niet lang in stand te kunnen blijven.
Op dit moment zei ik nog tegen 'R': "Dit zijn geen visuals meer, dit is realiteitsvervaging."

Naast mij stond een kast die constant dramatisch in hoogte en breedte van formaat wisselde. Op het plafon waren allemaal kleine ronde LED lampjes, deze schoten in waanzinnig tempo constant heen en weer over het plafon. Terwijl deze LED lampjes chaotisch alle kanten op schoten leek een LED lampje op zichzelf hier perfecte cirkels omheen te draaien, waanzin.
'R' zei: "Kijk naar het plafon, die LED lampen, niet normaal!" Hierop reageerde ik dat ik het ook zag maar dat ik mijn ogen er niet te lang op kon houden omdat het gewoon te heftig was om te lang naar te kijken.
De vloer was bedekt met houten planken, de nerven hiervan veranderde in stromingen die zigzag langs elkaar stroomden.
De MXE leek verder op te bouwen en de chaos leek zich verder te ontwikkelen. Tijdens zware tripjes zeg ik altijd voor de grap tegen 'R': "Wie ben ik? Waar ben ik? Wat ben ik? Waarom ben ik?".
Op dit moment zag ik 'R' verward in de rondte kijken, die snapte net als ik helemaal niets meer van de wereld, helemaal niets. Instinctief zei ik tegen 'R': "Wie ben ik? Waar ben ik? Wat ben ik? Waarom ben ik?".
Ik snapte echter niet waarom ik dit zei en de ironie was dat ik daadwerkelijk niet meer wist wie ik was of waar ik was, ik probeerde na te denken over waar ik was en wie ik was maar ik kon hierop geen antwoord meer vinden voor mezelf.
Niet veel later mompelde ik er achteraan: "Dit is wel een effectieve manier om je identiteit kwijt te raken".
Na de trip dacht ik ook bij mezelf: "Is dat nou wat het betekend om een 'egoloss' mee te maken? Voor mij voelde het meer als pure chaos, mijn identiteit was wellicht vreemd aan mij maar mijn onvermogen om coherent te kunnen denken maakte het weinig betekenisvol. De MXE gaf toch wel een zeer chaotisch randje aan de gehele trip.

'R' leek op dit moment geen gehoor te geven aan wat ik liep te mompelen, er was een moment dat 'R' een poging deed om te begrijpen wat ik zei maar communicatie was op dat moment niet meer mogelijk, de moeite ook niet waard. Achteraf terugkijkend op het moment dat de MXE leek te pieken is dit moment toch voornamelijk een waas geweest waarvan ik me moeilijk iets van kan herinneren.

T3:30, 16:00 - Rond dit moment was de trip nog altijd zeer intens en verwarrend maar relatief gezien een stuk beter te verteren. Ik was een beetje uit mijn ineengekrompen houding op een matrasje onder een denken met kussen uit gekropen en begon weer een beetje doelloos ijsberend heen en weer te bewegen in door het appartement.
Het drong vrij plots ineens tot mij door dat ik vrij intense honger had, ondanks dat ik voorafgaand aan het tripje nog wel het een en ander gegeten had. Ik probeerde het duidelijk te maken aan 'R' maar het vinden van brood, beleg, bestek, smeren, etc leek een te grote opgave en haast onmogelijk om de concentratie bij te houden.
Ik zag op tafel een fruitschaal staan met een appel er in die ik er gulzig uit greep. Het eten van een appel was echter ook een grotere opgave dan gedacht. Het coördineren van de kaakreflexen ging moeilijk wat er toe leidde dat ik 'onhandig' liep te happen in de appel.

Terwijl ik de appel aan het eten was had ik het gevoel dat de appel 'sappen' uit de appel in grote hoeveelheden langs mijn mondhoeken naar beneden stroomde. Het voelde alsof mijn hele gezicht onder het appelsap zat dat voort vloeide uit het kleine appeltje. Ik probeerde het er af te vegen maar dit leek niet te helpen. Ik voelde me aardig belachelijk: 'ik kan geen eens normaal een appel eten'.

Niet veel later ging ik naar het toilet, ging zitten en hetzelfde fenomeen leek zich opnieuw voor te doen. Voor mijn gevoel was ik gigantisch hard over mijn benen heen aan het zeiken, ik wist echter dat dit onmogelijk was aangezien ik gewoon op het toilet zat maar ik moest toch even 2x dubbel checken of ik niet daadwerkelijk de boel met mach 3 aan het onder zeiken was.

Het hierop volgende uur hebben we voornamelijk voor pampus gelegen en gezeten voor ons uit starend naar de constant bewegende wereld voor onze ogen. Ondanks dat ik nog hard aan het trippen was kon ik al genieten van de beperkte rust in mijn hoofd die ondertussen was weder gekeerd.

Deel 3: De Nasleep, Paniek!
Spoiler! :
T4:00, 16:30 - Op dit moment begon 'R' zijn verplichting (om 18:00) dichterbij te komen, een verplichting waarbij hij zichzelf in gezelschap van collega's moest begeven van binnen zijn professionele beroepsuitoefening.
Er was echter een probleempje, 'R' was nog aanzienlijk hard aan het trippen en de paniek begon er in te slaan bij zowel 'R' als bij mij. Ik vroeg nog aan 'R' of hij dit evenement niet gewoon kon overslaan maar dit was eigenlijk echt geen optie meldde 'R' mij, zijn aanwezigheid werd toch wel echt specifiek verwacht en het zou een zeer negatieve indruk geven zou hij niet opdagen.
Aan de andere kant zou het catastrofaal wezen als mensen door zouden hebben dat hij hem flink aan het trippen was voor zijn carrière, de inzet was hoog. Een aanzienlijk bijkomend probleem hier rond was dat 'R' de gewoonte heeft om gigantische pupillen te krijgen van vrijwel iedere drugs wat niet bepaald hielp in de gegeven situatie.

Wanhopig dat we waren besloten we om 'operatie nuchter' te lanceren en werden er keuzes gemaakt die ik normaal gesproken niet zo snel zou maken.
Na enig overleg besloten we een poging te wagen om de intensiteit van 'R' zijn trip te blussen met je raad het al, andere drugs.

Het plan was om 'R' 100mg 1:100 butyryl-fentanyl te geven (Gelijk aan 1mg 'puur'), we waren toch wel van de veronderstelling dat een opiaat de effecten van de trip zou moeten dempen en dat de opiaat effecten de paniek van de situatie en het activerende effect van de DOC toch wel zouden moeten neutraliseren wat ons zeer wenselijk leek. Eveneens zou een opiaat de gigantische pupillen van 'R' aardig moeten weg compenseren.
+100mg 1:100 butyryl-fentanyl (1mg 'puur') voor alleen 'R'

Het duurde niet lang en ik zag 'R' langzaam aan waziger worden en achterover weg glijden op de bank duidelijk onder invloed van de butyryl-fentanyl. Op dit moment sloeg bij mij weer licht de paniek toe: 'Hoe kon ik zo dom wezen om drugs met meer drugs te blussen' en kan mijn lichte paniek toch niet helemaal verbergen. 'R' verzekerd me echter dat dit een goede keuze was gezien de situatie, achteraf gezien was dit ook zeker het geval. Het viel in ieder geval niet mee om rationeel te denken onder stress met een lading psychedelica in de mik.

Zelf merkte ik al dat de nasale piek van de DOC voor mij ondertussen voorbij was en dat het was zo'n 4uur na inname over gegaan was in een mildere 'afterglow' wat nog steeds wel een aardig tripje op zich was maar goed te overzien. Vermoedelijk ook wel door de 'drip' van nasale DOC inname, het viel toch wel op dat door de aanzienlijke dosering DOC nasaal er een deel was doorgelopen naar de keel wat automatisch inhoudt dat een deel van onze nasale inname is overgelopen tot een orale inname (wat een aanzienlijk langere duratie van effecten geeft).

'R' had echter 15minuten na mijn laatste DOC dosering nog een extra neusspray DOC genomen en overgang naar 'afterglow' leek bij 'R' nog even op zich te laten wachten.

T4:30, 17:00 - 'R' was nog altijd erg onzeker over zijn presentatie tegenover zijn collega's, niet erg verbazingwekkend natuurlijk. Het idee kwam aan het rollen om nog wat ethylfenidaat aan de mix toe te voegen, een stimulant zou toch wel moeten helpen met 'R' iets meer uit zijn trip te krijgen en hem wat scherper en actiever over te laten komen.

Een idee die we niet graag aangrepen en tot het allerlaatste uitstelden. We hadden in het verleden al wel wat ervaring opgedaan met wat we noemden de 'mini speedbal', de combinatie van butyryl-fentanyl met ethylfenidaat. Zoals de meeste mensen echter zullen weten komt 'speedballen' (het combineren van stimulanten met opiaten) niet zonder risico's en is absoluut niet aan te raden. Op hogere doseringen kan de combinatie naar zeggen en ervaring toch wel snel toch hartkloppingen leiden.
In dit geval zou er eveneens DOC in de mix zitten, een psychedelica die toch wel aardig stimulerend van zichzelf al is.
Het plan was op te beginnen met een lage dosering ethylfenidaat van 14mg (nasaal), vervolgens 20minuten te wachten om te kijken hoe 'R' zijn lichaam reageert op de cocktail van effecten en vervolgens eventueel nog eens 14mg ethylfenidaat (nasaal) bij te doseren.

Zo gezegd zo gedaan: +14mg ethylfenidaat (nasaal) alleen 'R'

T4:50, 17:20 - 20minuten sinds de 14mg ethylfenidaat (nasaal) dosering waren voorbij, 'R' gaf aan zich goed te voelen en gaf aan 14mg ethylfenidaat (nasaal) extra te willen bij doseren.
+14mg ethylfenidaat (nasaal) alleen 'R', 28mg ethylfenidaat (nasaal) totaal

Operatie 'nuchter' was riskant maar het leek zijn vruchten af te werpen, 15minuten na de laatste ethylfenidaat dosering leek 'R' weer een stuk scherper en meer zelfverzekerd. 'R' leek ook langzaam maar zeker in de mildere 'afterglow' te glijden van de DOC.
'R' sprak nog steeds over twijfels en was ondanks de 'oppeppers' nog steeds erg zenuwachtig over hoe alles zou uitpakken.
Ik gooide in reactie de ene na de andere motiverende opmerking naar zijn hoofd in de hoop hem een beetje gerust te stellen. Ik vertelde hem hoe helder en sociaal de DOC in de afterglow was, dat mijn trip aanzienlijk minder heftig was geworden en dat de piek na het 4de uur aanzienlijk minder was geworden, ik loog zelf over de grote van zijn pupillen.

Ik drong er op aan dat hij sowieso er naartoe moest en dat hij zich niet teveel van de stres moest aantrekken omdat het gewoon de psychedelica was die deze gevoelsmatig vergroot.

Uiteindelijk stapte we op de fiets die kant op, tijdens het fietsen waren we aanzienlijk bekoeld en hadden de gesprekken een meer ontspannen toon gekregen, 'R' gaf aan dat het het wel goed ging komen.
Eenmaal aangekomen om 18:00 gaf ik 'R' een flinke knuffel en wenste hem succes, direct hierna werd hij aan geroepen door een collega die hem al buiten stond op te wachten.

T5:30, 18:00 - Ik stapte weer op mijn fiets en vervolgde mijn weg naar huis. Eenmaal thuis aangekomen plofte ik op de bank en kwam er een intens gevoel van rust en ontspanning over me heen, een beetje ontspanning was ik wel aan toe.
Niet veel later komen de kleine dame en de buurvrouw van hiernaast ook binnen lopen. Ik voel me goed en haal veel positieve energie uit koetjes en kalfjes praat met de kleine dame en metgezel. Deze lijken verder niet door te hebben dat ik hem loop te trippen, een geruststelling voor mij dat het met 'R' waarschijnlijk ook wel goed zou lopen.

Nadat de buurvrouw was vertrokken had ik nog hele fijne open gesprekken met de kleine dame, het soort gesprekken dat doet denken aan de open gesprekken die MDMA wel eens kunnen induceren. Op 'mildere' doseringen voelt de DOC gek genoeg ook niet vermoeiend aan in tegenstelling tot andere psychedelica, leuk stofje blijft het.

Ik had 'R' een sms gestuurd dat hij moest laten weten hoe het was verlopen en dat hij achteraf welkom was om avond eten mee te eten.

T8:00, 20:30 - 'R' belt aan, hij ziet er duidelijk gesloopt uit maar oogt alsof hij zich eindelijk kan ontspannen. Hij geeft aan erg blij te zijn dat hij nog even welkom was en dat hij mee kon eten, hij heeft immers de hele dag nog niet gegeten, de DOC is zoals altijd flink honger onderdrukkend.
Zelf vond ik het ook fijn dat we het heftige en indrukwekkende dagje nog even konden nabespreken, tijdens het intense trippen was communicatie toch niet echt mogelijk.
Het eerste dat 'R' doet is neerstorten op de bank en languit achterover liggen, ik schotel hem snel een kopje warme thee en een bord eten voor, ik heb het op dit moment erg te doen met de arme knul. :P
Ik zie hem met grote ogen en vreugde kijken wanneer hij eindelijk wat rust en comfort aangeboden krijgt, het grote genoegen van 'R' is aanstekelijk en ik geniet stiekem mee.

'R' verteld tot mijn grote opluchting dat alles goed verlopen was en dat het allemaal wel mee viel. Hij laat weten dat hij nog wel een spannend 1 op 1 gesprek had met zijn laten we zeggen 'supervisor' waarbij hij niet zo goed meer uit zijn worden kwam maar gelukkig niet leek te vermoeden in welke sferen 'R' zich verkeerde. Eind goed, al goed.

We vertelde de kleine dame welke waanzin zich allemaal had afgespeeld die middag. Bezorgd als dat ze vaak is en roekeloos als dat wij vaak zijn geeft ze aan dat we een stel idioten zijn die beter op zichzelf moeten letten, hier valt weinig tegenin te brengen.

T10:30, 23:00 - Rond dit tijdstip geeft de kleine dame aan naar bed te willen, 'R' is nog altijd aardig gesloopt en loopt schuifelend richting de deur. We zeggen gedag, ik poets mijn tandjes en duik mijn bed in.
Eenmaal in bed merk ik dat de DOC nog altijd in mijn lichaam aanwezig is wat het slapen erg lastig maakt. Tot ongeveer 2:30 loop ik onrustig heen en weer te woelen in bed waarbij ik de kleine dame ook aardig wakker hou. Ik baal er van dat ik te koppig ben om een benzodiazepine (clonazolam) naar binnen te werken voor het slapen. Uiteindelijk werk ik rond 2:30 ongeveer 2gram valeriaan naar binnen en een half uur later vat ik eindelijk maar toch slaap.
Normaal gesproken ben ik overigens zeer goed in staat om in slaap te vallen na het gebruik van psychedelica, de nasleep/afterglow duurde echter aanzienlijk langer dan verwacht.
De volgende dag word ik vermoeid wakker door slaap tekort maar lijk me verder prima te voelen.

Conclusie
Spoiler! :
Waarschijnlijk mijn meest heftige tripje tot nu toe, ik moet zeggen dat ik sterk onder de indruk ben van de effecten die DOC nasaal kan produceren. Het enige nadeel alleen is dat het snuiven van zulke potente stoffen zo gevaarlijk is en ik dus niemand kan aanraden.

De setting was erg onhandig aangezien we er niet fatsoenlijk tijd voor hadden vrij gemaakt. DOC nasaal zou ik echter zeker nog eens willen uitproberen, deze trip heeft een zeer diepe indruk op mij achter gelaten.
Al lange tijd was ik zeer groot fan van het (oraal) gebruik van DOC maar nasale toediening hiervan lijkt een totaal nieuwe wereld geopend te hebben, ik was ook zeer verbaast dat DOC zich zo goed leende voor 'intensere doseringen', in eerste instantie had ik verwacht dat DOC hier te stimulerend van aard voor zou wezen maar dat was totaal niet het geval.

Ondanks dat de toevoeging van MXE zeer interessant was denk ik dat ik deze de volgende keer liever op de zijlijn laat staan of in ieder geval bewaar voor aan het einde van de trip. Het viel duidelijk op dat de MXE de trip extreem chaotisch maakte wat er toch wel in resulteerde dat een groot deel van de trip voor mij is weg gevallen. De effecten waren prachtig maar als ik ze me niet kan herinneren zie ik er toch liever van af.
Dat is weer alles.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Maus » do mei 05, 2016 6:00 pm

Zonder twijfel tripreport van de maand mei! :hulde: :hulde:

En lol, iemand in een trip oplappen met opiaten en Ritalin en dan hup, zo naar het werk :shock: :lol:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10213
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Selem » do mei 05, 2016 8:22 pm

Ik ben weer positief verrast door je goed geschreven en boeiende report! DOC staat ook op de to do lijst hier. Doseren is wel een ander verhaal wat dat aangaat. Wil het zelf wel oraal nemen. Volumentrisch doseren lijkt me een behoorlijke must aangezien het een zwaar potente stof is. Kan niet wachten tot ik weer in de gelegenheid ben om dit te proberen =D. MXE ligt binnenkort ook in het kistjes. Eerste maar eens een keer beide stoffen op zichzelf nemen en daarna de combinatie proberen.

Heb je andere stoffen die je interessant lijken om met DOC te combineren? Ik heb eigenlijk nog helemaal geen onderzoek gedaan naar DOC. Komt wel als de tijd daar is. Enig inzicht in hoe de combinatie met bijvoorbeeld aMT zou zijn? 6-APDB? 3-MMC? Nogmaals, nog geen onderzoek gedaan naar de interactie tussen deze stoffen maar ben benieuwd naar je eerste gedachte hierover.

Let's keep that reports coming!
Laatst bijgewerkt door Selem op do mei 05, 2016 11:51 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Fool » do mei 05, 2016 10:44 pm

Hoethefuck kun je een stof op je todo-lijst zetten zonder er onderzoek ernaar gedaan te hebben? :P
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Selem » do mei 05, 2016 11:22 pm

Fool schreef:Hoethefuck kun je een stof op je todo-lijst zetten zonder er onderzoek ernaar gedaan te hebben? :P


Iets met verzamel drang :#: . Ik koop gewoon van alles en nog wat en probeer dat over een verloop van tijd uit. Eerst even kijken wat het over het algemeen is, aka reports van erowid. Daarna verder bekijken wat het is. Dan gebruiken, en daarna kijken met wat het te combineren valt :rock2: .
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Italiano » vr mei 06, 2016 9:16 am

Roesknoeien :rock:

Als het gaat om psychedelica, een wijs man zei ooit eens: "When you got the message, hang up the phone."
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor omerobert » za mei 07, 2016 10:59 am

Selem schreef:Heb je andere stoffen die je interessant lijken om met DOC te combineren? Ik heb eigenlijk nog helemaal geen onderzoek gedaan naar DOC. Komt wel als de tijd daar is. Enig inzicht in hoe de combinatie met bijvoorbeeld aMT zou zijn? 6-APDB? 3-MMC? Nogmaals, nog geen onderzoek gedaan naar de interactie tussen deze stoffen maar ben benieuwd naar je eerste gedachte hierover.


Zou ik niet doen, monoamine-releasers combineren met DOC. Op bluelight doen her en der slechte verhalen de rondte over MDMA + DOC. De vasoconstrictie van DOC is ook notoir (overdoseringen die lijden tot het afsterven van ledematen etc.) en dus relevant bij deze combinatie. Het enige wat ik ermee zou combineren zijn (lage doseringen) andere, non-monoamine releasende (dus geen aMT) psychedelica, als 4-substituted tryptamines (beter niet de 5-substituted) of 2C-x (maar niet 2C-T-x). MXE vond ik persoonlijk ook wel fijn maar moet je erg op de dosering (en timing) letten.

OT: Intens rapportje. Vind jij overigens de effecten van MXE oraal significant anders dan gesnoven? Ikzelf vind oraal vele malen verwarrender, waar ik gesnoven van die zen-achtige kalme staten kan bereiken.

Werd je nog trippend wakker trouwens? Heb ik bij DOC nog wel eens last van, duurt echt langer dan 20 uur (oraal, 3,5 mg). Of zorgde de nasale toediening ervoor dat het significant korter duurde?
Laatst bijgewerkt door omerobert op za mei 07, 2016 1:11 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Jmths » za mei 07, 2016 1:04 pm

Selem schreef:Wil het zelf wel oraal nemen. MXE ligt binnenkort ook in het kistjes. Eerste maar eens een keer beide stoffen op zichzelf nemen en daarna de combinatie proberen.

Heb je andere stoffen die je interessant lijken om met DOC te combineren? Ik heb eigenlijk nog helemaal geen onderzoek gedaan naar DOC. Komt wel als de tijd daar is. Enig inzicht in hoe de combinatie met bijvoorbeeld aMT zou zijn? 6-APDB? 3-MMC?

Bedankt, DOC oraal lijkt me inderdaad verstanding, nasaal komt met extra risico's en is aanzienlijk potenter in effect dan oraal. Zelf heb ik nog nooit tryptamines met psychedelische phenylethylamines gecombineerd dus daar durf ik geen uitspraak over te doen.

In mijn vorige DOC rapport had ik MXE aan het einde van de trip gedaan wat zeer prettig was en een prachtige synergie had. Bij hogere doseringen zoals in dit rapportje combineerde DOC wat minder goed moet MXE omdat de MXE chaos zeer sterk wordt wat op zich leuk kan wezen maar ik persoonlijk vind het jammer wanneer ik me weinig van een trip herinner.

Zelf ben ik nog van plan om DOC met 6-APB te combineren in de toekomst, de 6-APB gedoseerd na de DOC piek. ik begrijp dat sommige mensen zich zorgen maken over vasoconstrictie zoals 'omerobert' aangeeft bij zulk soort combinaties maar ik zou dit wel aandurven na de DOC piek met niet al te belachelijke doseringen.
MDMA met 2C-B combinatie is een veel positief aan gehaalde combinatie, DOC met 6-APB is tot op bepaalde hoogte wel vergelijkbaar en geeft naar mijn verwachtingen eveneens zeer prettige effecten. Zelf heb ik ook een zeer positieve ervaring met de 4-FA + 2C-D combo al is deze iets minder vergelijkbaar uiteraard.

DOC met 3-MMC lijkt mij een ongeschikte combinatie, de 3-MMC dopamine rush zal waarschijnlijk de trip aardig 'stil' leggen en 3-MMC is waarschijnlijk wel de koning onder vasoconstrictie (omdat het zo hard (en vaak) piekt en een 'cathione' is) en is dus bij uitbaat minder geschikt om te combineren met andere middelen.

Ik heb toevallig aMT liggen die ik wil uitproberen maar wat ik er plat gezegd over heb gelezen is dat het een soort van amfetamine tryptamine combinatie is die net als DOC al snel minimaal 12uur aanhoudt.
Ik zou deze heftige combinatie met een stok nog niet durven aanraken maar ik zou het zéér interessant vinden om hier een triprapportje over te lezen, haha.
aMT is wel een zeer interssante substantie wat ik er over heb gelezen, relatief gelijke 'releaser' en heropname remmer m.b.t. dopamine, noraderaline en serotonine, vooral de laatste is interessant EN tegelijkertijd werkt het dus als een non-selectieve agonist voor de serotonine receptoren (goede euforie lijkt me!). Dit maakt hem echter ook aanzienlijk risicovoller om te combineren dan andere middelen al helemaal gezien het feit dat aMT ook nog als aanzienlijke MAOI fungeert.

Ik ben trouwens bezig met het uittypen van een 4-FA+2C-D en een 25C-NBOMe+Diacetylmorfine rapportje, zal in de komende week wel 1 af krijgen denk ik. ^^

PS: DOC in combinatie met phenibut is (+/- 15uur lang) zeer euforisch en wat dat betreft een hele leuke combinaite, phenibut vlakt de DOC effecten wel iets af maar aanzienlijk minder dan het geval met benzodiazepines. :)

omerobert schreef:Zou ik niet doen, monoamine-releasers combineren met DOC.

In theorie zou het combineerbaar moeten wezen met DOC aangezien DOC (enkel) een agonist is die zich aan de receptor bind (kan het mis hebben)? Ik heb wel altijd de indruk dat DOC dopamine concentraties verhoogt (omdat de tripjes vrij euforisch zijn en vrijwel niet vermoeiend aanvoelen en zo 'helder' zijn) maar er is geen wetenschappelijk onderzoek die dit lijkt te bevestigen.
Ik zou 2 zulke heftige tripmiddelen (aMT&DOC) die zo giga lang duren in ieder geval niet durven combineren, de combinatie is gewoon ook erg onvoorspelbaar. :P

omerobert schreef:OT: Intens rapportje. Vind jij overigens de effecten van MXE oraal significant anders dan gesnoven?

Ik heb aardig wat ervaring met zowel MXE nasaal als oraal ondertussen, oraal omdat MXE zich blijkbaar niet goed leende in een neusspray (ik was iets te enthousiast aan het knutselen :P). Het snuiven van MXE is naar mijn ervaring gevoelloos dus deze heeft mijn voorkeur.
Oraal en nasaal geeft naar mijn ervaring bijna dezelfde effecten waar nasaal ietsje sneller opkomt en ietsje harder lijkt te pieken en overgaan maar dit verschil is vrij nihil.
MXE doseren komt inderdaad vrij precies, zelf vind ik doseringen van 35-50mg erg prettig en dan om het anderhalf uur bijdoseren, ik start meestal met een wat lagere dosering waarna ik deze langzaam opbouw, dit bevalt mij erg goed bij MXE.
Zodra ik echter de 50mg MXE voorbij ga worden tripjes al snel te chaotisch en vermoeiend en gaat naar mijn mening de kwaliteit van de MXE ervaring al snel achteruit (tenzij je je in een 'M-hole' stort). De zen-achtige kalme staat die ik zelf vaak de warme serotogene rust noem is voor mij eigenlijk altijd wel aanwezig, lekker spul blijft MXE toch wel, binnenkort weer een nieuwe lading bestellen, haha. ^^
omerobert schreef:Werd je nog trippend wakker trouwens? Heb ik bij DOC nog wel eens last van, duurt echt langer dan 20 uur (oraal, 3,5 mg). Of zorgde de nasale toediening ervoor dat het significant korter duurde?

Wanneer ik 2mg DOC neem duurt het minimaal 13uur voordat ik weer kan slapen (zonder hulpmiddel). Zodra ik 3,5mg DOC oraal neem duurt dit denk ik echter al snel zo'n 20uur.
Ik nam de DOC nasaal om 13:00 en ik kon rond 2:30 weer slapen (zonder hulpmiddel), dus in totaal zo'n 13-14uur, de volgende ochtend werd ik ook niet 'licht' trippend wakker wat voor mijn gevoel bij orale consumptie wel zo zou wezen.
Afgaand hierop zou ik met veel zekerheid stellen dat de nasale inname van DOC aanzienlijk korter duurt dan orale inname.
Wat ook relevant is hierbij is dat de DOC neusspray oplossing erg laag was in concentratie wat de nasale inname erg ongemakkelijk/onhandig maakte. dit zorgde er onder andere voor dat we 'drip' kregen, een deel van de nasale inname kwam in de keel terecht wat dus betekent dat we een deel van de DOC oraal binnen hebben gekregen.
De volgende keer ga ik een neusspray van 500-700µg aanhouden wat de inname prettiger zou moeten maken en de 'drip' zou moeten verminderen wat op zijn beurt de duratie van DOC nasaal nog korter zou moeten maken dan wat in dit rapportje het geval was.

Nasaal gebruik van DOC is zeer interessant gezien de sterke piek en aanzienlijk kortere duratie, hierbij wil ik toch wel weer benadrukken dat DOC nasaal minimaal 2x zo potent is als oraal en dat mensen echt moeten oppassen met het nasaal toepassen van DOC.
Laatst bijgewerkt door Jmths op za mei 07, 2016 5:18 pm, in totaal 3 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Selem » za mei 07, 2016 4:58 pm

Bedankt voor de zeer uitgebreide reacties. aMT is inderdaad een van de meest interessante stoffen waar ik in lange tijd op ben gestuit. De rush in combinatie met het psychedelische effect vind ik heel interessant. Maar wat je zegt is inderdaad waar, het kan allemaal minder goed uitpakken en dan duurt het behoorlijk lang. Ik ben sowieso voorzichtiger geworden met betrekking tot aMT combineren, inderdaad vanwege de "lichte" MAOi remmende werking.

Naar de 6-APDB (in mijn geval) combinatie ben ik wel benieuwd. Maar voordat dat zover is, eerst maar eens DOC op zich zelf proberen en ervaren. Al met al hoop ik dat ik DOC net zo interessant ga beschouwen als dat ik dat nu met aMT heb.Over vasoconstrictie problemen ga ik me nog even wat verder inlezen. Daar heb ik voor nu niet al te veel kaas van gegeten, maar met de tijd leert men (lees alweer; ik). Verder kijk ik uit naar je andere reports. Er komen er ook nog drie van mijn hand waaronder mijn benzo periode en de afkick hiervan. Daarna zal ik moeten wachten tot ik weer in ons vrije Nederland ben voordat ik weer aan de gang kan met dergelijke stoffen. Ik kan niet wachten om DOC een kans te geven.... :woeh:
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Monologic » za mei 07, 2016 11:12 pm

Laatst bijgewerkt door Monologic op za mei 26, 2018 3:17 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Jmths » ma mei 09, 2016 11:45 am

Monologic schreef:Geweldig mooi geschreven. Bedankt. (Meer kan ik er even niet van maken. Sorry.)

Maurits schreef:Zonder twijfel tripreport van de maand mei! :hulde: :hulde:

Bedankt.
Maurits schreef:En lol, iemand in een trip oplappen met opiaten en Ritalin en dan hup, zo naar het werk :shock: :lol:

Niet een van mijn meest elegante acties nee.
Ethylfenidaat is trouwens geen methylfenidaat (Ritalin), minder noradrenaline, iets rustiger en minder dipje dan. Ik heb methylfenidaat hier permanent mee vervangen (ondanks lopend voorschrift) gezien het aanzienlijk (±50%) goedkoper is, online te bestellen (en dus ook bezorgd) en prettiger aanvoelt (minder bijwerkingen).
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor supimtom » ma mei 09, 2016 10:56 pm

Heerlijk rapport, zeer fascinerend geschreven.

2 MG DOC werd ik zeer paniekerig van, eerste keer een psychedelica was toch zeer overweldigend.
Code: Selecteer alles
How can we hang on to a dream
supimtom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 57
Geregistreerd: zo nov 15, 2015 10:09 pm

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Selem » ma mei 09, 2016 11:32 pm

Het is nogal een heftige psychedelica voor de eerste keer psychedelica.
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 852
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens

Re: DOC 2,8mg nasaal [55mg MXE combo]

Berichtdoor Jmths » di mei 10, 2016 8:42 am

supimtom schreef:Heerlijk rapport, zeer fascinerend geschreven.

2MG DOC werd ik zeer paniekerig van, eerste keer een psychedelica was toch zeer overweldigend.

Ten eerste, bedankt! ^^
13uur duratie is een vrij lang tripje voor een eerste keer, ik hoop voor je dat het niet de gehele trip paniekerig was. Voor mijn eerste keer DOC (2mg) had ik ook een benzodiazepine (clonazolam) achter de hand mocht ik paniekerig worden maar gelukkig pakte het voor mij heel positief uit (staat een rapportje van online).

Het beste kun je waarschijnlijk de eerste keer met 2C-B instappen, deze is wat beter verteerbaar omdat hij een stuk korter duurt (5uur) en een minder 'activerend' karakter heeft dan DOC.
Los hiervan is DOC naar mijn ervaring, puur gekeken naar de effecten op zichzelf, wellicht de meest licht verteerbare psychedelica die ik ken, waarschijnlijk (relatief gezien) de meest heldere psychedelica die je kunt vinden met een voor de meeste mensen vrolijk karakter.

Het lastige met DOC is dat het zo lang duurt en als je minder dan 2MG neemt je 12uur+ een 'net niet effect hebt', voor iemand die de eerste keer een psychedelica probeert kan dit al snel net iets te heftig wezen.
Ik vind het eerlijk gezegd wel sterk dat je meteen begint met zo'n lang werkende psychedelica, haha. Toen ik net begon met psychedelica waren het hele lichte doseringen (15mg 2C-B, 6gram Hollandia truffels, etc) en dat was op dat moment meer dan voldoende voor mij.
Psychedelica moet je langzaam aan opbouwen en zodra je de effecten een beetje gewent bent en weet te plaatsen groeit meestal langzaam aan de nieuwsgierigheid en daarmee eventueel de dosering, op deze manier leer je ze ook veel beter waarderen.

Met vrijwel iedere substantie wanneer iemand bij een eerste ervaring een ervaring op doet met een te hoge dosering schrikt dit af en creëert dit negatieve associaties. Zelf heb ik destijds een negatieve eerste ervaring op gedaan met een (te hoge dosering) dissociatief (MXE) waarna ik deze lange tijd met een stok nog niet durfde aan te raken.
Vooral met psychedelica kun je het best laag beginnen.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner