Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoofd

Voor al je psychedelische avonturen.

Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoofd

Berichtdoor Hi-Hat » ma feb 25, 2013 9:03 pm

[Zaterdag 13:53]
Half ontwaakt van een zuurverdiende lange slaap hoor ik mijn ringtone. Ik hang uit bed, pak m'n telefoon en neem op. ‘Met Hi-Hat’, zeg ik met een gebroken ochtendstem. ‘He, met Hyper. We gaan vanavond bij mij thuis met een paar mensen aan de drugs en ik vroeg me af of mee je wou doen?’ Ik zeg ja, maar bedenk mij meteen dat trippen dit weekend niet het plan was en m’n compounds 100 km verderop in mijn studentenkamer liggen, en zeg weer af.

Terwijl ik sloom mijn ochtendritueel af ga bedenk ik me dat ik sinds gister een sample 4-aco-dmt heb liggen. Hmm, Hyper is net ingetrokken in de school waar hij woont, we zijn alleen met goede vrienden, de locatie is geweldig. Dit komt niet vaak voor. Al snel is de keuze gemaakt. Ik stuur een bericht dat ik er bij ben vanavond.

Personen: Glamour(alcohol) Hyper(XTC) Creatief (Truffels) Wahlberg(Truffels & 2C-B) Blackie (XTC) en ik (30mg 4-aco-dmt + 17 mg 2C-B)
Locatie: Een oude school waar Creatief en Hyper in wonen.
Set: Gelukkig, nieuwsgierig, zenuwachtig, opgewonden

[22:00]
T+00 Opgewekt stap ik Hypers klaslokaal binnen. M’n vrienden zijn al in een goede sfeer. De een wacht tot de lemon tek zijn werkt heeft gedaan, de ander eet een pizza met truffeltopping. Verder worden er pilletjes geslikt en wijn gedronken. Na 5 minuten pak ik de capsule met 30 mg 4-aco-dmt en slik deze nieuwsgierig en zenuwachtig door met een slok water.

T+30‘Ik voel al aan mijn lichaam dat het zo komt, schrijven wordt lastig. Ik heb al kleine hallucinaties.’

Terug op de bank krijg ik een plastic babyhoofd toegeworpen. Het hoofd is bordeauxrood, en fel ook. Met een leuke schrik besluit ik dat het hoofd weg moet en gooi het op de grond. Later bleek het hoofd gewoon huidkleurig te zijn. Het babyhoofd kwam nog vaak terug in de trip. Zo dansten we met het babyhoofd op een laserzwaard en was het een fantastisch object om af en toe even door te geven. Van die lugubere dingen zijn vaak leuk tijdens een trip.T+35 ‘De poster van Fleet Foxes is erg mooi. En ook de pagina’s van mijn boekje zijn gek. Woorden vervormen. Zeer plezante, maar vrij hevige bodybuzz. Zweethandjes, pulsering. Blij dat ik hier ben.’ Hyper had prachtige muziekposters opgehangen die mij op hun beurt door het kleurenspectrum leidden en 3D werden. Jimi Hendrix kwam met reliëf opgelicht uit de poster om ook zijn aanwezigheid te benadrukken. Typisch weer.

Als ik in mijn boekje schreef voelde ik mij Hunter S Thompson. Met en kaars naast me schreef ik met mijn favoriete zwarte Pilot fineliner razendsnel woorden op, die op hun beurt begonnen te kronkelen, vloeien, oplichten en 3D werden. Het mooie is dat de tripwereld je altijd weer omver blaast, maar het je toch allemaal bekend voorkomt. Alsof je er al dagen in leeft. Graag vergelijk ik het met het betasten van een paar borsten. Het blijft elke keer weer een cadeau, maar je merkt de herkenning op een leuke manier.

T+40 ‘Vijf minuten voelt als een uur. Het is al heel lang rond 22.40. We kijken aangespoeld (?). HEEL VEEL VISUALS!! Alles kronkelt.’

Hyper en Glamour vertrekken naar de coffeeshop en ik blijf over met Wahlberg. Ik dans en praat aan een stuk door. Voor ik weet is het 1 uur ‘s nachts. Ik trip nu toch al bijna 3 uur en het lijkt afgezwakt. Met Wahlberg heb ik diepgaande gesprekken, maar ik mis een beetje de power als die van paddo’s. Wel space ik ontzettend visueel op een poster van een Indiaan. Haar gevlechte haar verdwijnt en groeit weer terug, wat ook geldt voor delen van haar lichaam.

FOTO VAN INDIANENPOSTER OP VERZOEK VERWIJDERD. :)

De drug bevalt me uitstekend, is erg lief en sfeervol maar ik heb een tikje extra nodig. Ik zie de plek die 4-aco in de waaier van tripmiddelen inneemt en besluit tevreden dat het een mooie stof is. Na lang, rationeel tobben slikken Wahlberg en ik beiden op T+3:24 17 mg 2C-B door om alles uit deze perfecte psychedelische nacht te halen.

T+4:00 en verder
Even later verhuizen we naar de kamer van Creatief en begint de 2C-B te werken. De kamer vol schilderijen, kussens en oude meubels verandert in een schouwspel van door elkaar lopende tryptamine- en phenetylamine visuals. Schilderijen hebben een ‘paddo’ eerste laag, maar een tweede shiny discorandje. Denk aan een Rembrandt opgeleukt met markeerstiften met een verhoogt contrast in 3D. Toch kloppen de visuals, en zoveel heb ik er ook nog nooit gezien.

Hyper vraagt of ik een portret wil maken van Glamour en hem. Zij nemen plaats op het matras terwijl ik achter de ezel zit. Glamour wordt een soort Finding Nemo met een pet op, Hyper wordt een bijna te euforische schetserige cartoonfiguur. Hyper gaat goed hard op de pillen en vindt de portretten maar creepy, wat ik als tripper weer heel erg grappig vind.

Tekenen had weer een mooi aandeel in de trip. Ik ontdekte dat Glamour goed kan tekenen en zag haar er in op gaan. Weer bedacht ik mij dat passie erg mooi is. Als iemand zich bijna te hard concentreert op iets wat zij op dat moment het leukste vindt is dat een heel mooi en krachtig moment. Tevens kwamen we tot de beslissing dat het leven eigenlijk een rondje lopen is, en ook een stoelendans. Geen diepe, maar wel erg leuke gedachtegangen. Echt een partytrip, maar toch een leuke, bijzondere en leerzame ervaring.

De combinatie van 4-Aco-dmt en 2C-B is een ontzettende aanrader! De 4-aco-dmt kwam ontzettend snel opzetten, bracht een stevige buzz en was echt erg visueel. Ook werd ik bij inslag voor een paar seconden misselijk, waardoor ik moest overgeven. Gelukkig had dat geen negatieve invloed op de trip. Ik werd best empathisch en merkte dat het leuk was om mijn vrouwelijke vrienden Glamour en Blackie in mijn omgeving te hebben. Hierdoor besefte ik dat ik de laatste tijd veel te weinig met mijn liefdesleven bezig ben en misschien maar weer eens op een date moet gaan in plaats van alleen leuk contact te hebben met een paar leuke vrouwen.

Appendix
Een nieuwe fase begint. Mijn vrienden merken het allemaal, en ook in de trip kwam het terug. De tienerjaren zijn voorbij, we hebben steeds meer vrijheid en mogelijkheden om gekke dingen te doen. Ook word ik een steeds meer ervaren tripper. Net zoals bij een vriend leer je na de goede dingen ook de slechte dingen kennen. Maar het is juist de combinatie van goede en slechte dingen die de vriendschap met iemand of met tripmiddelen maakt. Ik ben klaar voor mijn ‘roaring twenties’, maar moet kritisch naar mijn gebruik blijven kijken. Nu ik steeds meer ervaren ben zullen en er nog extreme dingen gaan gebeuren. Het hoeft echter niet allemaal snel. Gewoon, rustig aan en verstandig. Een aantal keer ben ik eigenlijk al harder gegaan op psychedelica dan voor mij nodig was. Op de 4-aco-dmt & 2C-B ging ik ook behoorlijk hard, maar het was verstandig uitgevoerd en helemaal oke.
Laatst bijgewerkt door Hi-Hat op do feb 28, 2013 10:24 pm, in totaal 5 keer bewerkt.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor Oizo » ma feb 25, 2013 9:22 pm

Wat een mooi report :hulde:
Ik kijk al uit naar meer!

Ik heb zelf ook al een tijdje 4-AcO-DMT liggen, maar heb de tijd er nog niet voor gevonden het eens rustig uit te testen. Je report wekt de nieuwsgierigheid enkel nog meer aan.
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor Vinnie » ma feb 25, 2013 11:17 pm

goed report leuk op te lezen
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor Taxi. » di feb 26, 2013 1:17 pm

Zeer mooi report !
Is dat dezelfde school als eerder al eens voorbijkwam in een tripreport ?
4-aco-dmt ben ik ook al een hele lange tijd nieuwsgierig naar. Alleen er is net een nieuwe 2c-b badge binnen en wil daar eerst weer even van proeven :)
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor Hi-Hat » di feb 26, 2013 1:52 pm

MushRockker schreef:Zeer mooi report !
Is dat dezelfde school als eerder al eens voorbijkwam in een tripreport ?
4-aco-dmt ben ik ook al een hele lange tijd nieuwsgierig naar. Alleen er is net een nieuwe 2c-b badge binnen en wil daar eerst weer even van proeven :)


Het is inderdaad dezelfde school! Die trip was vooral in de kamer van Creatief. Een van m'n andere beste vrienden (Hyper) is daar nu ook ingetrokken, het begint steeds meer ons eigen hippiedorp te worden. :)

Hartstikke bedankt voor alle complimenten. :mrgreen:
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor daywalker » wo feb 27, 2013 4:58 pm

Prachtig report man, één van de betere vind ik
Mijn interesse voor deze stoffen is gewekt, heb er geen ervaring mee.
Maar wat voor dosis lijkt je het best voor een beginneling , dosis 4-AcO-DMT en 2-C-B???
"There is an area of the mind that could be called unsane, beyond sanity, and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity. You go around the circle to sanity, and on the other end of the circle, close to insanity, but not insanity, is unsanity."
Avatar gebruiker
daywalker
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 592
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:33 pm

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor Hi-Hat » wo feb 27, 2013 5:24 pm

daywalker schreef:Prachtig report man, één van de betere vind ik
Mijn interesse voor deze stoffen is gewekt, heb er geen ervaring mee.
Maar wat voor dosis lijkt je het best voor een beginneling , dosis 4-AcO-DMT en 2-C-B???


Dankjewel man. 8-)
Met 4-aco heb ik alleen deze ervaring. Ik vond 30 mg meer dan prima te handelen. Franx vertelde mij dat je er met minder dan 30 mg echt niet komt, en ik kan me ontzettend voorstellen dat hij gelijk heeft!

Voor 2C-B vind ik 15mg een prima startdosis, al zou het geen ramp zijn daar iets onder te zitten. Op een feestje vind ik meer dan 15 mg te veel. Je zou kunnen beginnen met 10-12 mg, en zo omhoog kunnen werken. 2C-B is echter ook goed handelbaar, dus je kan zelf het beste inschatten hoe hoog je gaat zitten. Sommigen voelen niets onder de 20 mg, namelijk.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Liefde en psychedelische extase met een rollend babyhoof

Berichtdoor FranX » do feb 28, 2013 4:56 pm

:grin: A job well done !

Goed idee om 2C-B in de strijd te betrekken. Het klinkt als een interessante combi.
Goed geschreven report en we zijn nu langzamerhand wel nieuwsgierig naar "de school". Kennelijk kan je er inderdaad wat leren. :grin:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner