Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Shrooms-'n-Speed

Voor al je psychedelische avonturen.

Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor DrChem » vr jul 11, 2014 4:06 am

Ik had in mijn post http://drugsforum.info/tripreports-psychedelica/paddotrip-wakker-worden-in-nachtmerrie-t1003-30.html#p508436 aangeduid, dat ik een versterking van de werking van Psilocybine door Speed heb mogen ervaren. Ik heb met deze combinatie herhaalt vergelijkbare ervaringen mogen doen.
Nu kreeg ik vanavond een levering speed binnen en moest natuurlijk direct de kwaliteit beoordelen. Alleen als je een aantal jaren al geen speed meer hebt genomen moet je ook niet direct met een dikke lijn beginnen - sowieso niet pas 10:00 in de avond. Dus geen zin in slapen en de tijd, om een oude tripbericht van mij van DE naar NL te vertalen.
Het is mijn moedertaal niet, maar ik hoop jullie kunnen het onderstaande goed begrijpen.


Shrooms-'n-Speed

Datum: Zondag, 27.10.2002
Set: Verwacht leuke visuals en veel lol bij het muziek luisteren en dansen
Setting: alleen thuis. gelukkig (vers verliefd), harmonisch en klaar voor een experiment

0:00 0,5g Psilocybe Cubensis (gedroogd), oraal
0:20 6g Psilocybe Mexicana (gedroogd), oraal
2:50 50mg Amfetamine, nasal
4:25 50mg Amfetamine, nasal
5:15 50mg Amfetamine, nasal


9:20
Ik heb 6,5g gedroogde Psilocybe Mexicana, het was wel een enkele grote Psilocybe Cubensis van een half gram ertussen. Die kauw ik terwijl ik de rest met de schaar over een bakje 5-Minuten-Terrine (https://www.maggi.de/produkte/schnell-gemacht/maggi-5-minuten-terrine-nudeln-in-waldpilzrahmsauce) klein snipper. Passend voor het komende avontuur heb ik de smaak noedels met bospaddestoel-roomsaus gekozen. Kokend water er overheen gieten en 10min wachten (terwijl het spul wel 5-min... heet).
Waarom hebben ze deze soort niet in het normale assortiment?
Die bakjes wegen overigens klaar ca. 260g dus vrij weinig voedsel samen met de shrooms, helpt mij wel tegen de nausea.

9:40
Noedels met Psilocybe-roomsaus opgegeten.

10:00
De instap in deze trip kwam redelijk snel, zeker ook aangezien de extra Cubensis, die ik al 20min eerder aan het kauwen was. Rustig comeup.

10:30
Zit nu op een goede ++, het gaat verder up. Mijn pupillen zijn ca een derde vergroot. Zwakke CEVs en de muren beginnen te ademen.

10:45
Eigenlijk heb ik er geen zin in om iets op papier te zetten, maar als ik er aan begin gaat het wel. Mij word het in zeer zachte en langdurige golven koud en warm. Heb ik wel vaker, hoor. Ik ben nu lekker mellow, +++ leuke CEVs. De visuals zijn nog 2D, maar krijgen meer en meer diepte.
Ik heb nu echt muziek nodig, dus even iets aanzetten.

11:20
Heb tot nou toe op mijn bed gelegen, muziek geluisterd en van de CEVs genoten terwijl ik op het plateau aankwam (ca 90min in de trip). Heerlijke kleuren patronen die geometrische figuren vormen (natuurlijk in 3D) passend bij de muziek die ik luister. Zeg maar duizenden kleine rode, blauwe en gele driehoeken in beweging die samenstromen om een tulp te vormen om dan weer uit elkaar te gaan om direct weer een nieuw voorwerp te creëren.
Op mijn computer scherm herken ik nauwelijks nog iets, alle icons smelten, de kleuren springen van een kleur nuance naar een ander. Als ik heel sterk focus op een icon dan kan ik het klikken. Soms ziet het beeld weer compleet anders uit, want dan springt het hele beeld ineens 10cm in een willekeurige richting op de scherm, volledig onvoorspelbaar. Op zich erg grappig, maar zeer vermoeiend. Duidelijk voelbare Nystagmus.
De lichamelijke ervaring is zoals altijd, maar de visuals zijn duidelijk kleurrijker dan bij de vorige trips. Maar dat hadden ze ook beloofd van deze soort shrooms.
Ik heb het nu echt koud, bloeddruk en polsslag lager dan baseline. Voor mij is dit absoluut normaal.
De tijd voelt 10min in reële 3min.

11:50
Ik ga nu echt eentje roken in de keuken. Ik zet me naast de oven en zet de gasbranders aan. Leuk om nu een beetje op te warmen. Zou het nu niet tijd zijn voor een lijntje pep?

12:10
50mg A gesnoven en deze redelijk snel gevoelt. Ik word nog trippier en de visuals krijgen een gigantische boost. Ineens word me ook zeer warm, begin te zweten, drang om te dansen/bewegen.

12:20
Ineens word ik me van een verandering van de visuele ervaring bij open ogen bewust. Tot nou toe alleen maar met gesloten ogen duidelijk zichtbare patronen en met open ogen wel andere proporties van de ruimte en golvende muren. Nou ik zit er zo aan de keukentafel, voel me helemaal elektrisch opgeladen, pruts met de handen aan mij oren omdat ze kriebelen en star op de witte muur voor mij en ineens dansen erg vette complexe geometrische figuren in de hele ruimte tussen mijn gezicht en de muur.
Hieraan later toegevoegd: Het is moeilijk om te verwoorden, toch wil ik het proberen.
Het zijn beelden gemaakt van neon gekleurde (fel-groen, licht-violet, beetje geel en veel wit) bouwstenen die als in een 3D puzzel continu opnieuw samengesteld worden en steeds andere objecten vormen. Deze doorlopend veranderende composities draaien met hoge snelheid voor mijn ogen en wisselen van positie. Er zijn grotere objecten die herinneren aan kogels, hoofden of een doodskop - deze grotere objecten zitten voornamelijk in het midden van mijn gezichtsveld en roteren traag of helemaal niet. Hier slingeren linten omheen op die getallen en letters te herkennen zijn. Ieder poging deze informatie op te pikken is zinloos, want focus je op een van de letters veranderd deze of loopt weg. Ook zijn er kleinere samengestelde objecten die op molecules lijken, maar ook van die kan je de chemische structuur niet herkennen. Ze willen gewoon hun informatie niet prijsgeven.
Als ik voor het eerst een doodskop in het midden zag, was ik een beetje geschrokken, want zo een morbide beeld had ik niet verwacht. Achteraf bleek het gewoon een after image te zijn van een doodskop op een Thunderdome album, waar ik net nog de track lijst van had gelezen.
Mijn excuses, dat ik dit absoluut fascinerend en overweldigend spel van kleuren en patronen niet beter kan verwoorden - je moet het zelf hebben gezien. Maar wie weet herkent de een of ander hier iets van. Ik had het in deze vorm, intensiteit en schoonheid zelf nooit eerder gezien, dan zeker niet met open ogen. GEWELDIG!!!


12:55
Ik heb nu in 3 kamers verschillende muziek draaien. In de keuken Gabber, in de woonkamer Goa en in mijn slaapkamer Schranz. Ik weet, een rare combinatie. In de keuken zijn de visuals meer van neon kleuren en snel bewegend, in de woonkamer rustiger, ondieper en meer in het groen en in de slaapkamer ook relatief rustig, wel dieper en in rode en blauwe tonen. Afhankelijk ervan in welke kamer ik sta, voel ik me ook enigszins anders - zeker beïnvloed door de verschillende muziek allemaal.

13:00
Mijn pupillen zijn nu dubbel zo groot dan normaal en die vent daar in de spiegel ziet erg grappig uit. Niet te lang hier blijven staan en zelf hypnotiseren.
Nou ik ben helemaal naar de kloten en kan echt niet meer op een taak focussen. Ik ga naar de badkamer en wil daar een beetje opruimen. (Waarom krijg ik eigenlijk altijd zo'n housecleening-flash als ik trip?) Ik begin het bord onder mijn spiegel leeg te ruimen om het schoon te maken. Ineens de impuls om eentje te gaan roken dus op naar de keuken, waar mijn peuken liggen. De asbak staat nog in de slaapkamer bij het raam. Op weg daarnaartoe zie ik in de woonkamer, dat ik nog een paar boeken terug in de kast moet zetten. Eindelijk gerookt ga ik weer naar bad en zie waar ik eigenlijk bezig mee was en pak een lap en begin het bord te wissen. Ik ben er net mee klaar en storm weer naar de keuken om gewoon nog eentje te roken. Waar is de asbak nou weer?

13:25
Al in al de meest kleurrijke shrooms trip ooit, maar ik snap er niks meer van...
Ik sta bij een open raam met koptelefoon op en besef dat ik blijkbaar net een regentbui gemist heb. Nu alleen maar nog een paar druppels en de zon breekt door de wolken. Heerlijk om te zien. Ineens komen er soort van spirits uit de wolken en dansen voor mij in de hemel. Uit de heerlijk donzige wolken huppelen grijze tot zwarte schimmen, die in het maat van de muziek (uit mijn koptelefoon) mee dansen en als ze geen zin meer in hebben weer terug gaan naar de dichtstbijzijnd wolk. Een komen een gaan, maar blijkbaar leven zo veel van die geesten in de wolken, dat er een gigantisch grote party loopt in de hemel. Bizar, maar heerlijk om erna te kijken.

13:45
Ik herinner me, dat er al sinds 20min een lijntje (50mg A) klaar ligt. Als ik maar niet zo vergeetachtig was... De pep slaat heftig in, veel energie. Ik ga weer terug naar het raam en dans met de wolkengeesten. Ik pak het keyboard en type gewoon blind gedachten terwijl ik het toneel in de hemel volg. (Was wel later redelijk moeilijk om te ontraadselen, wat ik zo heb getypt.)
de zon komt weer op
de wolken zijn zo gaaf om naar te kijken
echt leuk om te zien!
music, everywhere in my flat is music. every room has it's own style. just wander around. time, what is time. oh it's such a tremendous view. good music, good drugs - what do you want more?
hey die nummer ken ik toch:
for the symptomatic relief of depressive, obsessive, compulsive illness
nou valt wel redelijk mee
side effects: anxiety
neu
insomnia
ja, dat zou best kunnen
mania
ja, ga gelijk verder met schoonmaken
hypomania
ja toch
seizures
ach nee, laat maar
dry mouth
jazeker
excessive sweating
ook dat
restlessness
zei ik toch al
suicide
nee, waarom zou je op zo'n leuke dag zelfmoord plegen?
zo en nu geef me meer bas - ik wil dansen en uit mijn dak gaan


14:20
Ik heb net nog een beetje in bed gelegen en van de CEVs genoten.
Goed dat ik geen alcohol in huis heb, want die lust ik nu wel. Hmmm, toch even controleren, of er ook echt niks te vinden is. Gelukkig niks gevonden (anders zuip ik weer te veel).
Ik betrap me nu vaker bij het tandenknarsen, beter toch maar een kauwgum erbij pakken.
Ik denk ik voel zo langzaam de comedown aankomen, maar als ik weer op de computerscherm kijk, dan smelt nog steeds alles lekker weg. Nou dan zal ik wel nog een uurtje hebben voor dat mijn optiek weer in orde is. De visuals worden wel nu duidelijk zwakker, jammer. Had ik niet nog een beetje pep? Nou laat ons even gezellig een lijntje trekken.

15:05
Oh hoe zeer kan je je vergissen. Al weer een half uurtje terug, dat ik nog eens 50mg A had gesnoven en nog steeds geen sprake van comedown. Heb uit pure onzin mijn haren gestyld - maar ik ga vandaag zeker niet meer uit en voor me alleen was het ook niet nodig. Wel grappig om het gewoon te doen.
Was nog bezig met naar de muur staren, maar de visuals zijn ver van het spectakel van twee uur geleden, wel nog steeds een kijkje waard.
In mijn ogen zal je wel een putjesdeksel kunnen laten zinken: de oogleden wijd open getrokken en bijna geen iris meer te zien. Nog steeds +++, veel drang om te bewegen.

15:30
Dankzij de pep nog steeds ++, maar nu echt comedown. Normaal gesproken was ik nu al op een + en uiterlijk 17:00 baseline, was dan moe geworden en had een beetje geslapen. Maar deze keer ben ik helemaal niet moe en lust ook zeker geen eten. Zal even een mijn zusje bellen. Mijn vriendin zal nu ook zo langzaam weer thuis zijn. Ik hoop ze meld zich spoedig, want ik mis haar zeer.

16:20
Heb met mijn zusje gebeld, maar kon haar niet echt volgen, want ik ben nog steeds wazig. Maar dat was ook helemaal niet erg, want ze moest even 20min frustraties uitpraten en ik moest alleen maar "Hmmm" en "Ja" en "Meen je dat nou" antwoorden. Ze heeft haar vriend gedumpt of hij haar? Maakt niet uit, want ze heeft zeker volgende week al weer een nieuwe.
Geen CEVs en al lang geen OEVs meer, optiek nu eigenlijk ook redelijk normaal. Kan ik dus een beetje TV kijken.

18:05
Nog steeds niet helemaal baseline, maar zeker is de psilocybine al lang uitgewerkt.
Mijn vriendin heeft net aangebeld dus ze is nu eindelijk thuis en ik ga ze direct terugbellen.

20:10
Nog steeds een beetje extra energie, voor de rest baseline. Pupillen nog steeds vergroot, is morgen zeker weer goed.
Alleen slapen zal wel nog een gevecht worden. Mss met behulp van wat hasj?

22:30
Wat kan ik samenvattend zeggen? Shrooms met speed is een prachtige combinatie. Het versterkte de werking van de shrooms, leidde tot ongekend leuke visuals en gaf me extra energie - normaal gesproken word ik op shrooms eerder rustig. Zal wel goed mis kunnen gaan, als men niet zo goed met shrooms kan omgaan - het is soms wel een beetje overweldigend geweest.
Je moet dit experiment ook zeker niet op een zondag doen, als je maandag al weer moet werken. Zal wel vermoedelijk niet voor 2:00 slaap vallen. Wie weet nog later of helemaal niet deze nacht.
Ik heb vandaag meer dan normaal gedronken, maar het was mij ook relatief warm vanaf het eerste lijntje en ik heb zelfs behoorlijk gezweten tijdens het dansen.
Het was een heerlijk dag en ik zal de komende week zeker met een vette glimlach beginnen!

volgende dag 12:00
Slapen was toch niet echt mogelijk, ook niet na meerdere hasj bongs. Heb de nacht TV gekeken en ben vermoedelijk een paar keer weg getukt, maar ik zal het niet echt slaap willen noemen.
Ik deed net een stomme fout: proberen te eten. Het zag lekker uit, het rook lekker, maar na de eerste hap was is al weer "vol". Goed, beetje afvallen valt altijd mee.
Ik zag wel in de ochtend weer normaal uit en kon tot nou toe goed functioneren. Zols verwacht zeer vrolijk en voel me echt lekker in mijn vel.
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor geile » vr jul 11, 2014 7:37 pm

Top report, ga ik misschien volgende week ook proberen lijkt me fantastisch!
geile
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: za feb 26, 2011 1:52 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor DrChem » vr jul 11, 2014 7:59 pm

wees wel voorzichtig, want ik lijk in dit geval een uitzondering te zijn. vele mensen berichten van juist de tegengestelde werking: de amfetamine werking komt in voorgrond en je paddo trip is snel over.
het zou kunnen te hebben maken met de hoeveelheid A die je inneemt. dus kleine lijntjes en zeker minimaal een uur tussen de innames. wil je niet je trip verknallen, was zonde...
ik moet ook erbij zeggen, dat ik eigenlijk geen idee heb, hoe veel A ik echt weg had. Een vriend had het mij toen gegeven. de 50mg zijn een schatting van mij. educated guess.
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Druks » vr jul 11, 2014 7:59 pm

Mooi report :). Ik vind het nog steeds lastig te begrijpen dat de speed je trip deed versterken...
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor DrChem » vr jul 11, 2014 8:25 pm

nou ik ben eigenlijk niet zo'n speed freak, hou meer van de lage doseringen. gisteren 22:nogiets deed ik 20mg "ultra zuiver" spul en ik sta nog steeds super strak. wie wet is er echt een grens: beetje extra energie en wat dopamine vrijgemaakt, maar niet te overweldigend tot alleen maar de speed werking te voelen is.
en het zal wel ook met de tijdpunt te doen hebben. wie weet is er een magisch moment voor het eerste lijntje.
dus wie het wil proberen, zeker met een lage dosering A beginnen en kijken hoe ver men kan gaan. ik vrees alleen als je de point of no return bereikt was het dat dan met je psilo trip.
iig een interessant ding om te proberen, wel potentieel desastreus voor de eigenlijke trip :p
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor geile » vr jul 11, 2014 11:17 pm

Zal zeker voorzichtig doen, heb ook wel eens lsd met klein beetje pep gedaan, leek het ook te versterken.


I
geile
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: za feb 26, 2011 1:52 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Schepje » vr jul 11, 2014 11:27 pm

Doet me denken aan een knip en plaksel van andere mensen hun tripreports hier.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor DrChem » za jul 12, 2014 1:01 pm

Naphtha schreef:Doet me denken aan een knip en plaksel van andere mensen hun tripreports hier.

Oh, hoezo? Wie plagiaat stelt, die moet dan ook de bewijzen op tafel leggen.
Ik kan tegen veel dingen makkelijk aan, maar niet dat men mij het plagiaat verdenkt!
Dus ik verwacht eerlijk gezegd het een of ander "bewijs" of een excuus...
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Etzla » zo jul 13, 2014 10:51 am

Leuk report, leest lekker weg! Verschillende muziek in verschillende kamers moet ik ook eens proberen, goed idee!
Nemo liber est qui corpori servit.

No one is free who is a slave to his body.
Avatar gebruiker
Etzla
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: za jun 07, 2014 12:29 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Vinnie » zo jul 13, 2014 2:48 pm

Druks schreef:Mooi report :). Ik vind het nog steeds lastig te begrijpen dat de speed je trip deed versterken...


:#:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Druks » zo jul 13, 2014 2:50 pm

voldie schreef:
Druks schreef:Mooi report :). Ik vind het nog steeds lastig te begrijpen dat de speed je trip deed versterken...


:#:

Wat is er aan het handje?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Vinnie » zo jul 13, 2014 4:18 pm

lijkt mij vrij logisch dat meer drugs je trip versterkt, ook bij speed :p

OT erg leuk report om te lezen :hulde:
Laatst bijgewerkt door Vinnie op zo jul 13, 2014 4:23 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Vinnie » zo jul 13, 2014 4:20 pm

het is niet zo dat als je speed snuift dat in een keer alle werkzame stoffen van paddo's uit je bloedbaan zijn ofzo
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Druks » zo jul 13, 2014 4:24 pm

voldie schreef:het is niet zo dat als je speed snuift dat in een keer alle werkzame stoffen van paddo's uit je bloedbaan zijn ofzo

Nee, dat is waar. Maar naar mijn ervaring onderdrukt speed wel vaak andere drugs. Als ik speed combineer met alcohol of 2C-B of MDMA dan voert speed altijd de boventoon en merk ik minder van de andere drugs. Vandaar dat ik het vreemd vind dat bij paddo's en speed juist het omgekeerde gebeurt. Interessant wel, dit vraagt om meer onderzoek! :geek:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Vinnie » zo jul 13, 2014 4:39 pm

bij alcohol en speed maken mensen juist vaak de fout dat ze denken nuchterder te zijn maar ze lopen nog even scheef als eerst en gaan ze zichzelf overschatten, dit kan met name in het verkeer fatale gevolgen hebben.

nou heb ik zelf niet heel erg veel ervaring met speed combineren met andere drugs maar ik hoor wel ook van andere mensen die tijdens het trippen speed namen en dat dingen alleen maar chaotischer werden

ik kan me voorstellen dat je bij lagen dosissen het idee krijgt dat je minder tript omdat speed een helder gevoel geeft. maar dit betekend natuurlijk niet dat je ook daadwerkelijk minder tript.
maar ik denk dat erbij grote dosissen vrijwel altijd harder gaat trippen/space als je pep erbij pakt
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Perry » zo jul 13, 2014 8:26 pm

Best een grappig beeld dat jij hebt voldie, maar als ik alcohol en speed combineer kan ik veel meer drinken en krijg ik geen dubbele tong, loop ik recht (ik kan ook in een rechte lijn lopen als bij een alcohol proef,) word ik niet misselijk, word ik niet sloom en zak ik niet in.
Mijn beslissingen zijn ook veel rationeler dan met enkel alcohol.

Speed doet ongeveer hetzelfde als wanneer je in een levensbedreigende situatie bent.
Je wordt alert en andere signalen in de hersenen worden genegeerd, zodat je op zo'n moment kan vluchten of weet ik veel wat zonder dat je hierbij wordt gehinderd door andere signalen in het lichaam.

Speed onderdrukt vrijwel alle andere drugs, dit heb ik niet alleen ervaren maar ook wel gelezen.
Nee, iemand met 6 bier op mag niet rijden, ook niet met speed, maar met speed erbij zal het veiliger zijn dan zonder.
Zelf drink ik geen druppel als ik rijd.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Druks » zo jul 13, 2014 8:39 pm

JongGeleerd schreef:Best een grappig beeld dat jij hebt voldie, maar als ik alcohol en speed combineer kan ik veel meer drinken en krijg ik geen dubbele tong, loop ik recht (ik kan ook in een rechte lijn lopen als bij een alcohol proef,) word ik niet misselijk, word ik niet sloom en zak ik niet in.
Mijn beslissingen zijn ook veel rationeler dan met enkel alcohol.

Speed doet ongeveer hetzelfde als wanneer je in een levensbedreigende situatie bent.
Je wordt alert en andere signalen in de hersenen worden genegeerd, zodat je op zo'n moment kan vluchten of weet ik veel wat zonder dat je hierbij wordt gehinderd door andere signalen in het lichaam.

Speed onderdrukt vrijwel alle andere drugs, dit heb ik niet alleen ervaren maar ook wel gelezen.
Nee, iemand met 6 bier op mag niet rijden, ook niet met speed, maar met speed erbij zal het veiliger zijn dan zonder.
Zelf drink ik geen druppel als ik rijd.


Wat een hoop onzin. Je ervaringen zijn subjectief. Dat je denkt dat je nuchterder bent door speed en alcohol te combineren is voornamelijk een gedachte. Met Koningnacht heb ik een hoop speed en een hoop alcohol naar binnen gewerkt. Ik dacht dat ik niet zo heel dronken was maar van vrienden hoor ik hele andere verhalen. Scheef lopen, onzin uitkramen, etc etc.

Hoe je erbij komt dat speed hetzelfde is als een levensbedreigende situatie, is mij een raadsel. In een levensbedreigende situatie wordt voornamelijk adrenaline je lichaam doorgepompt, niet zozeer dopamine.

Je zegt dat je onder invloed van speed veel rationelere beslissingen maakt. Ik denk dat jij denkt dat je rationele beslissingen maakt maar dit in het echt tegenvalt. Zo heb ik meegemaakt dat een vriend die aan de speed zat even 10km heen en weer wilde fietsen om keta op te halen voor mij. Dan moest ie eerst even de sleutel van zijn eigen huis ophalen bij zijn vriendin (die al aan het slapen was) om vervolgens door te fietsen naar zijn huis. Om 6 uur in de ochtend. Lijkt mij niet echt een rationele beslissing. En zo heb ik wel vaker na nacht speed spijt van wat voor (op dat moment) rationele beslissingen heb gemaakt.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Perry » zo jul 13, 2014 8:47 pm

Ik zoek nog even bronnen voor je op, maar nu voetbal met vrienden kijken.
Zoals ik al zei, ik heb het ook gelezen.
Oh en ik krijg vaak te horen van mensen dat ze denken dat ik nuchter ben
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Vinnie » zo jul 13, 2014 9:00 pm

dit is gewoon een typisch geval van overschatten, een van de grootse gevaren van speed gebruik en ook een eigenschap waar speed om bekend staat :#:

deze link is niet heel informatief maar zelfs bij de dummie uitleg voor speed staat nog dat een groot risico aan speed is dat je jezelf gaat overschatten
http://www.cjghardenberg.nl/jeugd/alcoh ... rugs/speed
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Vinnie » zo jul 13, 2014 9:01 pm

ik denk dat elke dokter je uitlacht jg als je zegt dat je van speed nuchterder word :lol:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor DrChem » zo jul 13, 2014 9:05 pm

DrChem schreef:ik moet ook erbij zeggen, dat ik eigenlijk geen idee heb, hoe veel A ik echt weg had. Een vriend had het mij toen gegeven. de 50mg zijn een schatting van mij. educated guess.

pas op dit is een meer dan 10 jaar oud tripbericht, die ik vertaald had naar het nederlands. achteraf gezien moet ik de 50mg hier zeker rectificeren. ik kreeg van een vriend van mij op een party een seal met ca. 150mg poeder erin, hiervan deed ik dan 3 lijntjes. ik denk dat het poeder zeker niet 70+ spul was, wat je huidig kan krijgen. als ik realistisch ben, dan ga ik eerder van 10...15mg "huidig spul" per lijntje uit.

voor de rest heb ik zelf weinig ervaring met speed icm andere drugs behalve alcohol. ik weet, dat speed effecten kan "verdoven". en je ziet er dan niet zo stom uit dan met alleen alcohol op, dat heb ik in "selfies" van me gezien. dus de antwoord ligt ergens tussen - zeker ook met de hoeveelheid speed, die je toevoegt en dan later nog erbij neemt.

onder de invloed rijden - of nou speed, alcohol, wiet of whatever - invloed is invloed en dat doe je niet, behalve in een levensbedreigende situatie!
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor GaiaNyx » ma jul 14, 2014 10:27 am

Ik heb ook wel eens speed met truffels gecombineerd, versterkt naar mijn mening het visuele en beperkt de mind trip.
Ook de 'spanning op je lichaam' wordt versterkt maar dat lijkt me ook wel logisch ;)
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: Shrooms-'n-Speed

Berichtdoor Einstein » di jul 15, 2014 10:41 pm

Druks schreef:Hoe je erbij komt dat speed hetzelfde is als een levensbedreigende situatie, is mij een raadsel. In een levensbedreigende situatie wordt voornamelijk adrenaline je lichaam doorgepompt, niet zozeer dopamine.

Speed pompt ook voornamelijk (nor)adrenaline rond, niet zozeer dopamine :P Dopamine is wel voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de euforie, maar het feit dat je zo wakker en alert blijft wordt ook deels door noradrenaline veroorzaakt. Wat dat betreft heeft JG wel gelijk.
Ik geloof ook best dat amfetamine je een beetje bij de les houdt, maar de factor van zelfoverschatting speelt ook een heel grote rol. Misschien wel de grootste rol :#: Daarin geef ik Voldie helemaal gelijk.
Een vriend van mij heeft wel eens een paddotrip geprobeerd te stoppen met behulp van speed, met als gevolg dat de trip nog chaotischer werd en dat hij heel erg bad ging. Sindsdien ben ik wat huiverig met het adviseren van speed als tripremmer :s
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner