Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun #2 5MeO-MiPT [12mg]

Voor al je psychedelische avonturen.

Testrun #2 5MeO-MiPT [12mg]

Berichtdoor Jmths » ma dec 28, 2015 6:47 pmVervolg op
Zie: tripreports-psychedelica/testrun-5-meo-mipt-t12423.html
Voor meer informatie over 5-MeO-MiPT zie link hierboven^.

Wat
T0:00 - +6mg 5-MeO-MiPT
T0:45 - +4mg 5-MeO-MiPT
T1:25 - +2mg 5-MeO-MiPT
T7:00 - +0,25mg Clonazolam

Wie
Man
82kg
1.81m

Gebruikte oplossing + inname methode
3ml vokda: 30mg 5-MeO-MiPT
Vervolgens gedoseerd met een micropipet > 100µl = 1mg 5-MeO-MiPT
Deze hebben we vervolgens vermengt met (goedkope) cola, op deze manier van inname hadden we vrijwel geen last van onze maag of last van de onwenselijke smaak, een aanrader.

Setting
Een week van tevoren afgesproken met 2 vrienden 'R' & 'N' om gezamenlijk 5-MeO-MiPT uit te proberen op een gezamenlijke vrije dag in het weekend. Het plan was om bij mij thuis een beetje te eten en te drinken en vervolgens voor 00:30 naar een club te gaan i.v.m. gratis entree voor die tijd (arme studenten hé).


Het Rapportje
Vooraf
Vanaf 17:00 's middags al een beetje aan het socialisen met vriend 'R' in mijn appartement, rond 19:00 een fatsoenlijke avondmaaltje gehad en we waren na het avond eten onze tijd aan het besteden aan gezamenlijke spelletjes op de Wii U.

We waren in totaal met 6 mensen in het appartement, iedereen was super fanatiek bezig met elkaar te verslaan en de sfeer (plus een paar drankjes) zat(en) er al goed in.

Mijn vriendin was op de hoogte van onze stoute plannen, het spontane bezoek (2 dames) echter niet.
Door de fanatieke strijd der nerds die gaande was was ik even de tijd vergeten, ik stootte 'R' aan en attendeerde hem op dat als we niet te lang wakker willen blijven en nog willen bij doseren we toch wel zo onderhand moesten beginnen aan ons 5-MeO-MiPT avontuurtje.

Een beetje ongemakkelijk in het gezelschap verplaatsen we ons naar de andere zijde van het appartement om onze stoute plannen uit te voeren, we besluiten te beginnen met 6mg.

T0:00, 21:15 - + 6mg 5-MeO-MiPT
We (ik en 'R') drinken onze 5meo-mipt cola en sluiten ons weer aan in de woonkamer.
Vriend 'N' was nog maar een half uurtje aanwezig, deze had een drukke werkweek achter de rug en had zich verslapen, we hadden hem dan ook uit zijn slaap gebeld met de vraag waar hij nou bleef.
Vriend 'N' zat nog een beetje slaperig op de bank en zag het op dat moment nog niet zitten om de 5MeO-MiPT uit te proberen.

T0:25, 21:40 - Eerste effecten zijn op dit moment merkbaar, vooral voor 'R'.

T0:30, 21:45 - Ik zelf merk de effecten al wel een beetje maar merk wel dat ik nog lang niet op piek zit, 'R' echter is op dit moment al zeer actief en er valt duidelijk aan hem te merken dat deze al aardig effecten merkt.
Dit viel onder andere op aan het feit dat terwijl iedereen op een bank of stoel zat 'R' het niet meer op kon brengen ergens te gaan zitten en de voorkeur gaf aan staan. Eveneens begon deze flink te kletsen en ging regelmatig een beetje in de rondte lopen. Er was een punt dat 'R' letterlijk heen en weer liep te rennen in het appartement. :lol:

Ik persoonlijk vond dit zeer vermakelijk, ik besloot te doen alsof ik niets merkte van de 5MeO-MiPT en 'R' herhaaldelijk te vragen wat hij nou allemaal aan het doen was en hem lekker ongemakkelijk te maken. :P

Op dit moment vroeg vriend 'N' wat 5MeO-MiPT nou precies is en doet, na een korte uitleg nam hij eveneens 6mg 5meo-mipt. Ik kan geen gedachten lezen maar 'N' was duidelijk moe en leek in twee strijd of hij nou wou slapen of een feestje wou bouwen, uiteindelijk heeft 'N' dan ook niet meer bij gedoseerd en is vervolgens niet mee gegaan naar de club.

T0:45, 22:00 - + 4mg 5-MeO-MiPT
Samen met 'R' doseerde ik op dit moment 4mg bij. De effecten van de 1ste dosering leken op dit moment zich aardig ontwikkelt te hebben, ik stelde voor om bij te doseren zodat de opbouwende effecten niet al teveel uitgesmeerd worden. Zo gezegd zo gedaan, vriend 'N' besloot (zoals al eerder aangeven) dat hij 6mg genoeg vond en dat hij liever nuchter bleef.

T1:00, 22:15 - 'R' en ik waren op dit moment al aardig in ons tripje, zelf begon ik ook wel aardig te babbelen met vriendin 'A'. We waren aardig aan het opkomen op dit moment. 'R' vertelde dat hij toch wel aanzienlijke visuals had, bij mij bleven de visuals vrijwel volledig uit dit keer.
Achteraf gezien bleek ik een aanzienlijke tolerantie te hebben opgebouwd door een 5MeO-MiPT tripje 2-3dagen hiervoor.

T1:25, 22:40 - + 2mg 5-MeO-MiPT
Een dame uit het spontane gezelschap 'A' tipte ons dat er een 'indie game conferentie' aan de gang was in een gebouw om de hoek en dat zich daar wat gezamenlijk vrienden zich bevonden.
'R' en ik hadden op dit moment energie voor 3 en zagen het wel zitten om even het appartement uit te gaan en wat beweging te krijgen, stil zitten was in ieder geval geen optie meer dus we besloten die kant op te gaan.
Voordat we vertrokken besloten 'R' en ik nog wat bij te nemen, het was immers onze laatste kans om bij te doseren die avond zodra we de deur uit gingen.
Ik zelf doseerde 2mg bij en 'R' doseerde 1mg bij wat ons op een totaal van 'ik': 12mg en 'R': 11mg bracht.

T1:45, 23:00 - Wat op dit moment duidelijk begon te worden was dat ik toch wel een flinke tolerantie had opgebouwd nadat ik 2-3 dagen geleden ook al 5MeO-MiPT had gebruikt, als ik dit van tevoren had geweten had ik mijn eigen dosering zo'n 4mg ophoog bijgesteld achteraf gezien.
Zo herkende ik veel van mijn eerste tripje in die van 'R' en was hij duidelijk een stuk harder aan het gaan dan ik, hij was tijdens de piek duidelijk even de weg kwijt terwijl ik zelf nog vrij helder kon rationaliseren.
Ook had ik dit keer vrijwel geen visuals terwijl ik die de keer hiervoor wel had op een lagere dosering (10mg).

We liepen langs een bancontact (pinautomaat) zoals ze dat hier noemen en een kwartier later stonden we binnen bij de 'indie game conferentie'. Dit was een groot betonnen gebouw met meerdere ruimtes, een ruimte waar een bar in staat met wat bankjes en stoeltjes, een ruimte met allerlei 'game kasten' arcade stijl en er was bijvoorbeeld ook een ruimte waar op dat moment een (8bit) optreden werd gehouden.

T2:00, 23:15 - Ik stond zelf op de gastenlijst voor het 8bit muziek optreden maar besloot om niet te gaan aangezien het nog maar zo'n 30-45minuten zou duren en mijn gezelschap (8euro) entree geld zou moeten betalen voor de beperkte tijd die we het optreden nog konden bij wonen.
Wij zaten dus in de ruimte naast het optreden en we hoorden op de achtergrond fijne 8bit bliep bliep.
De ruimte waarin we ons bevonden stond vol met kasten met verschillende spelletjes, hier tussen liepen een paar ontwikkelaars van de 8bit spelletjes die je daar kunt spelen.
Op het moment dat we hier aan kwamen waren 'R' en ik aardig op onze piek, we kwamen wat bekenden tegen hier. Aan mijn enthousiasme om ze te zien viel goed te merken dat ik niet nuchter was. In een staat van lichte verwarring en enorm veel energie en enthousiasme begonnen we de 'kastspelletjes' in de zaal af te werken.
'R' zijn piek was duidelijk een stuk heftiger dan die van mijn waarschijnlijk doordat ik wat tolerantie had. 'R' was een beetje beduusd van de effecten die over hem heen kwamen en was wat minder actief in het zoeken van contact, ik sleepte hem enthousiast mee naar de spelkasten om de spelletjes uit te proberen. Ik ben altijd al een beetje game nerd geweest, ik had het in ieder geval erg naar mijn zin.
Terwijl ik zowat uit elkaar knalde van energie en maar bleef praten en druk doen terwijl we aan het gamen waren staarde 'R' vol verwondering naar het beeldscherm en leek zich vooral af te vragen wat er nou allemaal precies aan de hand was.

Op een gegeven moment kwamen we bij een 'kast' met een game in 'worms' stijl alleen i.p.v. wormpjes die elkaar sloopten waren het in dit geval 2 robots. Alles wat ik dacht gooide ik er uit, mijn gedachteproces kwam er vrijwel letterlijk verbaal met veel enthousiasme uit.
Ik stond hem helemaal wild te gaan en 'R' stond er duidelijk verward naast, niet zo gek ook gezien het feit we aardig aan het pieken waren op dat moment.
Ondertussen had ik 'R' zijn robot al meerdere keren gesloopt, nadat aardig wat tijd was verstreken kwamen we er echter achter dat dit helemaal niet het doel was van het spel maar dat het doel van het spel was om een 'energie doos' te vernietigen en zolang deze leefde de robot bleef terug komen. Op het moment dat we hier achter kwamen was mijn 'energie doos' van zijn verhoging gevallen en lag voor de neus van 'R' zijn robot terwijl die van 'R' nog ver buiten bereik lag. Waar ik eerst de indruk had dat ik (licht verwarde) 'R' aan het inmaken was verloor ik vrij plots de volgende beurt het spel.
Ik was met stomheid geslagen en schoof het niet onder stoelen of tafels, blijkbaar was ik zelf ook wel een beetje in de war ondanks dat dit niet zo aanvoelde.
De ontwikkelaar van het spel stond tijdens dit tafereel naast ons en kon op een gegeven moment zijn lachen niet meer inhouden en bleef een poosje door gaan, het zal wel een vermakelijk gezicht zijn geweest in ieder geval.

Hierna verplaatste we ons naar de volgende 'spelkast'. Dit keer was het een simpel spel, iedereen had een vierkantje aan de zijkant van het scherm en een knop voor zich. Bij de eerste keer dat je drukte ging je naar boven, bij de keer daarop dat je drukt naar onder, etc. Als je de knop ingedrukt hield bleef deze stil staan. In de tussentijd kwamen er blokken op ons af die we moesten ontwijken, naarmate het spel vorderde werden de obstakels die we moesten ontwijken complexer.
Tijdens dit spel moest je om de zoveel tijd tussen 2 doorgangen kiezen, 'difficulty' en 'speed', het kwam er op neer dat we moesten kiezen of we het spel sneller wouden laten lopen of de complexiteit van de obstakels wouden verhogen. We kwamen er al snel achter dat het spel relatief veel makkelijker bleef als we constant voor speed kozen.
Zo riep ik nog een paar keer 'speed bijpakken jongens, hard gaan!'.
Het duurde niet lang en we hadden de highscore van zo'n 4000 naar zo'n 10000 weten te werken en liep ik te roepen dat speed voor winnaars is, onderbroekenlol van de bovenste plank in ieder geval. :p
de ontwikkelaar van dit spel was ook wezen kijken bij al het enthousiasme dat gaande was en gaf aan oprecht verbaast te zijn dat we zo'n hoge score wisten te behalen.
Complexere spellen verliepen moeizaam met de 5MeO-MiPT op maar de concentratie en prestatie voor de minder complexere/simpele spellen was fenomenaal.

Ondertussen was het alweer bijna zo'n 0:00 en we moesten voor 0:30 bij de volgende club wezen wouden we gratis naar binnen kunnen komen voor een evenementje met muziek van onze voorkeur (thema was 'cool' deep house).

T2:45, 00:00 - Op dit moment gingen we nog weer even snel langs mijn appartement wat dingen droppen en oppikken zoals onze fiets, tassen, nog snel een borrel naar achter gooien.

T2:55, 0:10 - We vertrokken gehaast op de fiets richting de club (Ampere) 'N' zat bij mij achterop. Halverwege de rit kwamen we langs zijn huis en gaf hij aan dat hij ging afhaken en naar huis ging, ik had hem wat clonazolam gegeven voor het geval hij moeite had met slapen.

T3:10, 0:25 - 'R' en ik komen aan bij de Ampere, het volk dat er op af komt is naar mijn mening meestal vrij schraal maar de muziek en lichtshow zijn zeer kwalitatief. Bij aankomst valt het me op dat belichtingskleuren hardere rood, groen en blauw tinten hebben dan normaal.

Bij aankomst is het nog rustig, de muziek klinkt beter dan normaal en de lichteffecten zijn vermakelijk. We hebben tussendoor nog prima gesprekken, nu de piek een beetje voorbij is zijn deze aanzienlijk vloeiender en een stuk minder warrig.
De alcoholconsumptie heb ik dit keer vrijwel niet bij gehouden maar was aanzienlijk minder dan normaal, in de 4uur Ampere slechts 1 drankje gedronken, behoefte naar alcohol was minder dan normaal al had het er waarschijnlijk prima bij gekund.

Bij de toiletten deelde ze gratis snoepjes uit, mierzoete geglazuurde snoepjes, we hebben echt belachelijk veel van deze snoepjes schaamteloos lopen graaien en op eten, ik heb medelijden met mijn gebit als ik er aan terug denk. Normaal vind ik dit soort snoep vrij smerig.
'R' ging volledig uit zijn dak en toonde diverse dans moves die ik nog nooit eerder gezien had, hij oogde lekker ongeremd in ieder geval. Verder niet zoveel te vermelden over onze 4uur in de club maar we hadden een leuke tijd (zo goed als zonder alcohol).

T6:30, 3:45 - Door mijn tolerantie was ik op moment weer aardig nuchter en begon ik een beetje verveeld te raken. Ik vertelde 'R' dat ik er wel weer klaar mee was voor vandaag en dat ik zo naar huis wou. 'R' zijn trip was echter nog lang niet voorbij en zag het niet zitten om af te haken. 'R' had de kluissleutel en dook de menigte in.. :p

Na een poosje chillen op de bank en nog even vooraan in het publiek staan kwam mijn verlossende engel 'R' weer nader tot mij en sloten we de avond af.

T7:00, 4:15 - Op dit moment gingen we weer richting huis.
'R' en ik kwamen tot de conclusie dat het een leuke avond was geweest die voor herhaling vatbaar was, de eerste keer 5MeO-MiPT was hem goed bevallen.
'R' gaf aan achter thuis nog een paar uur wakker te zijn geweest voor hij ging slapen.

Eenmaal thuis aangekomen consumeerde ik 0,25mg clonazolam aangezien de 5MeO-MiPT mij de vorige keer nogal wakker had gehouden. Een half uurtje later lag ik heerlijk te slapen en werd goed uitgerust wakker de volgende ochtend ergens rond 12:00.
Geen kater, ben die dag weer effectief aan de slag gegaan met studeren.

Conclusie
Erg leuke avond gehad, leent zich prima met andere mensen er bij, was erg sociaal al kon ik niet zo goed luisteren, bij een hogere dosering (denk aan 16mg+) zou het wel eens iets te warrig kunnen worden als sociaal stofje, tijdens de piek in ieder geval.
Ik was wel aardig teleurgesteld dat ik zoveel tolerantie had maar dat is voornamelijk omdat het stofje me wel goed bevalt. Eveneens een stuk beter geslapen dit keer, erg prettig.
'R' en ik hebben afgesproken dat we in de toekomst 5MeO-MiPT wel eens op 16mg(+) willen uit proberen om te zien wat dat doet. Eerst nog oud&nieuw echter, hier is 'R' ook weer van de partij, plan is om 6APB later gevolgd door '25i' uit te proberen, in januari vervolgens tentamens. Dat avontuurtje moet dus nog even wachten.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2 5MeO-MiPT [12mg]

Berichtdoor FranX » di dec 29, 2015 1:00 pm

:hulde: fijn report
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Testrun #2 5MeO-MiPT [12mg]

Berichtdoor Verf » di dec 29, 2015 6:14 pm

Dit klinkt echt als een heel leuk stofje. Denk dat ik hem bij de goede voornemens voor 2016 plaats :D Ohja, valt me op dat je in je reports nooit in eenmaal je gehele dosis in één keer binnen klapt? Zelf doe ik dit eigenlijk altijd, maar het gebeurd me wel eens dat ik nogal overdonderd ben het eerste uurtje van een trip. Denk je dat dit helpt?

Vind je dit lichter dan 2-CB qua headspace ondanks dat het verwant is aan psilocybine? Truffels vind ik best verwarrend en laten we zeggen dat ik daar geen fan van ben.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Testrun #2 5MeO-MiPT [12mg]

Berichtdoor Jmths » di dec 29, 2015 8:20 pm

Ohja, valt me op dat je in je reports nooit in eenmaal je gehele dosis in één keer binnen klapt? Zelf doe ik dit eigenlijk altijd, maar het gebeurd me wel eens dat ik nogal overdonderd ben het eerste uurtje van een trip. Denk je dat dit helpt?

Niet altijd maar meestal wel, meeste rapportjes zijn ook de eerste keer dat ik een stofje uitprobeer dan is het altijd een beetje langzaam opbouwen om te zien wat een prettige dosering is. Vooral bij stofjes met een langere duratie werkt dit wel goed.

Het werkt in veel gevallen ook goed tegen misselijkheid om er een beetje pauzes tussen te houden. Wat in dit geval mee speelde is dat er twee mensen voor de eerste keer in aanraking met dit stofje komen. Ik had het gevoel dat het wel prettig is voor deze mensen dat ze zelf de keuze kunnen hoe hard ze trippen, als mensen zich overweldigd voelen is de pret er vaak snel vanaf.

Ik heb toevallig recent een rapportje geplaatst waarin ik in 1x Butyr-Fentanyl naar binnen werk wat nogal vervelend uit pakt, ik denk dat het meestal wel prettiger als je de opbouw een beetje geleidelijk opbouwt.

Vind je dit lichter dan 2-CB qua headspace ondanks dat het verwant is aan psilocybine? Truffels vind ik best verwarrend en laten we zeggen dat ik daar geen fan van ben.

Had de vergelijking met 2c-b in mn vorige rapportje gemaakt, sterk afhankelijk van de dosering natuurlijk maar relatief geeft 5MeO-MiPT aeen stuk minder headspace dan 2c-b. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 624
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner