Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Bier, Mephedrone, Ketamine

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Monty » zo apr 27, 2014 10:41 am

Toch maar weer een keer een verhaal schrijven hier :rock:

De eerste koningsdag begon met een lichte kater na een goed technofeestje! Met een beetje tegenzin om 1 uur de trein gepakt richting Nijmegen om daar te genieten van wat biertjes. De eerste halve liters in de kroeg gingen er goed in en toen we er een aantal op hadden zijn we een rondje door het centrum gaan lopen. Leuke dag gehad en genoeg biertjes gedronken, deze voelde ik na een tijdje wel. Rond 21u even richting huis gegaan voor een uitgebreid toiletbezoek, afgesproken met vrienden en weer richting Nijmegen gegaan voor een DnB/jungle/trap feestje. Onderweg naar de locatie (waalhalla) vast 2 puntjes genomen, voelde gelijk erg fijn na al dat bier.

We kwamen rond half 1 aan bij de locatie en er stond geen rij bij de ingang. Binnen was het nog niet heel erg druk dus lekker rustig inkomen onder het genot van bier. Ondertussen stroomde de tent al aardig vol en kwam het feest goed los. Wat ik altijd zo fijn vind aan deze feesten is de gemoedelijke sfeer, geeft toch een vertrouwd en warm gevoel. Na ruim een uur besloten om wat mephedrone bij te pakken. Ongeveer 100mg ging er nasaal naar binnen en die kwam erg fijn aan. Ik merk aan mezelf altijd dat ik een glimlach op mijn gezicht krijg zodra de meph zijn werking doet, een glimlach die er moeilijk weer af gaat. Het feest duurde voort en zo werd er nog regelmatig mephedrone gesnoven, met het hoogtepunt rond 2 uur. Heerlijk hoe dit inklapte, zo heerlijk dat we nog 2 keer 80mg bijgepakt hebben kort daarna. De muziek werd steeds intenser ervaren en ook de lichten (lasers) waren indrukwekkend. Het bijpakken zorgde voor een hoop sociaal gedoe. Er stond een tafelvoetbalspel waarop we zijn gaan spelen, gezellig met bekenden en onbekenden die met hetzelfde doel naar dit feest zijn gekomen: Lekker losgaan en plezier maken. De tijd vloog voorbij, we hebben beide zalen bezocht. In de kleine zaal was het allemaal wat rustiger en werd er wat (acid)techno en vooral trap gedraaid. In de andere zaal, de grote, ging het er goed op met lekkere DnB. Sfeertje was perfect, hielp na mijn mening ook echt mee aan een super euforisch gevoel.
Een aantal keer meph te hebben gepakt hebben we besloten om over te stappen naar ketamine. Normaal gesproken ben ik er niet echt fan van om dit tijdens een feest te nemen en doe ik het liever thuis op de bank, waar je ook wat verder kunt gaan en zelf beslist wat voor een muziek je op zet. Vannacht klopte alles echter gewoon, de legernetten die in de kleine zaal hingen deden je vermoeden dat je in een bos stond. Voelde allemaal heerlijk en ik kon ook echt helemaal op in de muziek. Dit was volgens mij wel te merken, had behoorlijk veel aanspraak van mensen die vroegen of ik er van genoot. Iets wat ik overigens helemaal niet hoef te horen op zo'n feest, op mij komt het altijd over dat ik er dan 'slecht' uit zie. Keta hebben we later nog 2 keer bijgepakt, om 04:55 en 05:35. De nacht kwam richting het einde en het werd al wat rustiger in de zaal. Iets wat ik jammer vond, had nog wel een tijdje door willen gaan. Toen tijdens het laatste nummer van de avond de lichten aangingen was het dan toch echt bijna afgelopen. De laatste dansbewegingen werden gemaakt, de muziek stopte en de handen gingen op elkaar. Prima avond gehad waarin we lekker gespaced hebben. Op de terugweg nog een goede punt keta genomen, en tijdens het wachten op de trein nog wat mephedrone gedaan. Lekker zweverig. Eenmaal thuis aangekomen even snel onder de douche gesprongen en nu liggen we op het tapijt in de kamer, lekker genieten van nog wat mephedrone. Heerlijk spul, en prachtig dat het gewoon via de post te bestellen is. Enige wat ik jammer vind is dat ik toch wel een beetje op mijn wangen begin te bijten, normaal nooit echt last van bij meph. Tot zover dit verslagje, als we er straks klaar mee zijn maak ik het verder af. Op de planning staat nog ketamine en misschien 2cb, de mephedrone is bijna op.

Overzicht gebruik:
meph 00:00u 100mg
meph 01:15u 100mg
meph 02:00u 150mg
meph 02:30u 80mg
meph 02:45u 80mg
meph 04:00u 100mg
ket 04:20u 100mg
ket 04:55u 100mg
ket 05:35u 100mg
ket 06:45u 60mg
meph 07:15u 100mg
meph 08:50u 100mg
meph 09:45u 100mg
meph 10:40u 50mg

Zoals beloofd de update:
ket 11:15u 75mg
ket 11:45u 50mg

Inmiddels al weer ruim een dag verder. Tijd om alles nog eens rustig te overdenken en te concluderen dat dit toch wel een van de betere drugs ervaringen tijdens een feest is geweest. Alles ging vanzelf en het voelde zo goed. Het gevoel dat ik werd opgezogen door de muziek en me daar helemaal in kon vinden blijft al de hele dag door mijn hoofd spoken.

Om 11:15u was het tijd voor wat keta, begonnen met 75mg en alvast 50 klaargelegd mochten we daar nog zin in hebben. Op de achtergrond stond wat trance aan, heerlijke muziek om lekker bij weg te spacen. Allebei een comfortabel plekje gezocht, languit op een zacht kleed op de grond. Niet snel na inname begon het spul zijn werk te doen en een relaxt gevoel werd baas over mijn lichaam. Heerlijk op mijn buik languit op het kleed, totaal ontspannen genieten van de muziek. Na ongeveer een half uurtje had ik het gevoel dat 50mg nog een fijne toevoeging zou zijn. Zo gezegd zo gedaan, een toevoeging was het zeker! Op het moment waarop het begon te werken liet ik mezelf lekker los in gedachten, daardoor vergat ik af en toe ook dat er nog 3 vrienden om me heen zaten. Al had ik soms wel momentjes waarop ik even de kamer inkeek en besefte dat ik me weer goed aan het amuseren was in mijn eigen wereldje. Gedachtes werden omgezet in beeld en dat draaide lekker door mijn hoofd. Fijne herinneringen van de avond vlogen voorbij en er werd lichtelijk bewogen op de achtergrondmuziek (moet er vast raar uitgezien hebben voor mijn broertje die net wakker werd). Uiteindelijk kwam ik weer een beetje bij, met het idee dat ik geslapen had. Achteraf moeilijk te zeggen of dit ook zo was. Ben even gaan zitten omdat ik nog wat gedesoriënteerd was en heb vervolgens buiten een sigaretje gerookt. Jammer dat het regende, dit stemde mijn humeur niet echt. Eenmaal binnen was de rest nog aan het genieten, die hadden nog wat extra gepakt, iets waar ik geen zin meer in had. Het was wel weer genoeg geweest omdat ik vandaag gewoon om 06:45 op mocht staan om te gaan werken.

Vanaf 12:30 was het een beetje een aflopende zaak, af en toe eens naar buiten om een sigaretje te roken en verder maar wat rustig op de bank zitten. Beetje praten en tv kijken. Merkte dat ik behoorlijk moe begon te worden, wat op zich wel logisch was. Na het technofeestje op vrijdag waar ik naast bier ook nog zo'n 100mg mdma poeder ophad en op weg naar huis nog wat keta (maakt het lopen zoveel leuker, evenals de treinreis :woeh: ), maar zo'n 2.5 uur geslapen. Tot daar waar dit verhaal ongeveer begon. De rest is halverwege de middag ook vertrokken, dit omdat ik wat wilde eten en gaan slapen. Na het douchen en eten gaan liggen en eigenlijk vrij snel in slaap gevallen. Het was in eerste instantie het idee om 1 etizolam te nemen zodat ik aan een stuk door zou slapen maar daar was ik dus al te moe voor. Ben 1 keer om 23u wakker geworden om te pissen en vanaf 05u heb ik niet echt meer diep geslapen. Al met al naast wat lichtelijke lichamelijke vermoeidheid een leuke dag gehad dus ik mag niet klagen :D

Tot zover dit verslag.
Laatst bijgewerkt door Monty op ma apr 28, 2014 10:13 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine + 2cb

Berichtdoor Ranko » zo apr 27, 2014 11:15 am

Hey dit komt me bekend voor! Nice report, en chill dat je net zo hard genoten hebt als ik. En nog steeds geniet eigenlijk. :kleuter:
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine + 2cb

Berichtdoor Orchidee » zo apr 27, 2014 11:17 am

Monty schreef:Wat ik altijd zo fijn vind aan deze feesten is de gemoedelijke sfeer, geeft toch een vertrouwd en warm gevoel.


Helemaal mee eens.
Verder klinkt het alsof je een héél fijne nacht hebt gehad tot nu toe :grin:
“When the light turns green, you go. When the light turns red, you stop. But what do you do when the light turns blue with orange and lavender spots?”
― Shel Silverstein
Avatar gebruiker
Orchidee
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 105
Geregistreerd: di apr 08, 2014 5:56 pm
Woonplaats: België

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine + 2cb

Berichtdoor Monty » zo apr 27, 2014 11:37 am

Inderdaad een nacht vol liefde en geluk. Maatje van me gaat de keta met xtc combineren en ik twijfel nog een beetje of ik de 2cb erbij neem. Morgen gewoon weer werken dus wil niet te lang meer doorgaan, even wat rust pakken na 2 nachten op rij feesten lijkt me niet verkeerd :grin:
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine + 2cb

Berichtdoor Ranko » zo apr 27, 2014 11:39 am

Monty schreef:Inderdaad een nacht vol liefde en geluk. Maatje van me gaat de keta met xtc combineren en ik twijfel nog een beetje of ik de 2cb erbij neem. Morgen gewoon weer werken dus wil niet te lang meer doorgaan, even wat rust pakken na 2 nachten op rij feesten lijkt me niet verkeerd :grin:

XTC is al ingenomen (hele Rode Superman), keta komt op de piek denk ik. Maar 2-CB + keta is ook een goede combinatie heb ik gelezen.
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine + 2cb

Berichtdoor N8W8 » ma apr 28, 2014 5:57 pm

Hey gozer ff een vraagje
Wat is de werking van meph ipv pep?
N8W8
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: ma apr 21, 2014 12:59 am

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine + 2cb

Berichtdoor Perry » ma apr 28, 2014 6:01 pm

Mephedrone lijkt veel meer op coke, ga maar eventjes in het RC forum zoeken... :#:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Monty » ma apr 28, 2014 10:20 pm

Heb het verslag nog even afgemaakt :) Ik denk dat ik dit wel vaker ga doen, toch wel een leuke manier van evalueren.
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor brick_top » di apr 29, 2014 12:03 am

Hey daar was ik ook!

Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad, was een goeie inderdaad :smokin:
Ik heb betere mensen al eens die fout zien maken.
Avatar gebruiker
brick_top
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 645
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 3:17 pm

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Ranko » di apr 29, 2014 9:30 am

Monty schreef:Heb het verslag nog even afgemaakt :) Ik denk dat ik dit wel vaker ga doen, toch wel een leuke manier van evalueren.

Tripreportjes zijn altijd leuk om te terug te lezen later. Krijg nog steeds een glimlach op m'n gezicht als ik mijn oude verhaaltjes weer eens teruglees. :)

JongGeleerd schreef:Mephedrone lijkt veel meer op coke, ga maar eventjes in het RC forum zoeken... :#:

Eerder de helderheid/scherpheid van coke en het ultieme chillgenot van de MDMA-space. Qua euforie stijgt het boven MDMA uit, in mijn ogen.
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Perry » di apr 29, 2014 10:08 am

Oh, echt? Dat klinkt wel vet!
Maar mephedrone zou ik persoonlijk niet gebruiken door de enorme belasting voor hart en bloedvaten en mijn genetische aanleg voor hartfalen
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Ranko » di apr 29, 2014 9:53 pm

Het vernauwd je bloedvaten idd, persoonlijk heb ik nog nooit last gehad van blauwe plekken na gebruik (ook niet na 1g+), maar ken wel een paar die dat wel gehad hebben. Ook je hartslag stijgt exponentieel. Hartslagen van 130 bpm+ zijn eerder regel dan uitzondering. Maar zelf maak ik daar nooit zo'n probleem van, vind het het meest chille spul wat er bestaat. :)

Na alles te hebben kunnen relativeren, ben ik tot de conclusie gekomen dat euforische uppers (meph/MDMA/4-fmp/etc) een geniale invloed hebben op je ketatrip. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan de trip en het gaat net een stukje verder. Toen ik die Rode Superman er thuis ingooide en na de piek de keta insloeg, besefte ik waarom ik zo lekker ging op het feest. Iets dat ik nooit eerder had gehad op een feest waar ik keta had gebruikt. Ik vind het dus een superfijne combi. :kleuter:
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Monty » di apr 29, 2014 10:53 pm

Vind het altijd wel fijn als je lekker rustig op een bank/bed aan het genieten bent dat je je bloed door je aderen voelt gieren. Ervaar ik bij extreem hoge hoeveelheden ook echt als een soort van euforie. Natuurlijk niet te vaak doen want goed kan het inderdaad nooit voor je zijn. Vind de hartslagmeter-app op mijn telefoon vaak ook een factor die meeweegt tot bij pakken of juist niet.

31 Mei wellicht een nieuw verslag, dan gaan we weer naar dezelfde locatie en een soortgelijk feest met vergelijkbaar publiek/sfeer etc. Lijkt me een uitstekende manier om ervaringen te vergelijken en zodoende tot de ultieme combinatie te komen :D
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Boomstein » vr mei 02, 2014 10:10 pm

Verdomd daar was ik ook, jij zat lekker te trippen op die skateramp toch? Nice man. Had toevallig ook een tripreport over dit feestje: hierzo
If it screams, it ain't food...yet.
Avatar gebruiker
Boomstein
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: vr mei 02, 2014 6:06 pm
Woonplaats: Den Bosch

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Ranko » zo mei 04, 2014 2:34 am

Boomstein schreef:Verdomd gezeten, daar was ik ook, jij zat lekker te trippen op die skateramp toch? Nice man. Had toevallig ook een tripreport over dit feestje: hierzo

Haha ja daar hebben we een aardige tijd gezeten, net als aan de tafelvoetbaltafel, geniaal hoe snel het niveau daalde nadat de keta z'n werking deed. Zal jouw report zo ook eens even lezen. Vet dat je er ook was! Ga je ook Fissa op 31 mei?
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Monty » zo mei 04, 2014 3:08 am


Hier nog wat beeld voor de nieuwsgierigen
Avatar gebruiker
Monty
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma jul 29, 2013 9:31 pm

Re: Bier, Mephedrone, Ketamine

Berichtdoor Druks » zo mei 04, 2014 3:09 am

Monty schreef:

Hier nog wat beeld voor de nieuwsgierigen
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7333
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner