Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

eerste keer xtc, geweldige dag!

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » wo mei 30, 2012 4:09 pm

Dit zal hoogstwaarschijnlijk een redelijk lange post worden, lezen op eigen risico :D

Inhoudsopgave:
1. Even voorstellen en inleiding
2. Voorloop en hoe we tot het idee zijn gekomen tot gebruik
3. Onderweg naar gebruik toe en ervaring die hier zijn opgedaan
4. Het moment van gebruik en de trip zelf
5. Einde (of toch niet het eind?) van de trip
6. De weg terug en comedown
7. De dagen en weken na de trip
8. Conclusie en laatste woord

1. Even voorstellen en inleiding
Hey mensen van Drugsforum.info,

Ik zal me ten eerste even voorstellen.
Ik ben M, ik ben 16 jaar en ga op het moment naar de HAVO. Ik heb een grote passie voor electronische muziek en ben zelf ook producer en DJ. Ik ga redelijk veel feesten af (vooral dubstep.) maar hardstyle heeft toch mijn voorkeur, helaas kan ik niet vaak naar dit soort feesten toe.

Ik wil graag hier een verslag geven van mijn eerste keer XTC en hoe de ervaring op mij heeft gewerkt en nog steeds werkt.

2.Voorloop en hoe we tot het idee zijn gekomen tot gebruik
Eerst zal ik is vertellen wat mijn ervaringen met drugs waren voor mijn eerste keer XTC. Eerlijk gezegd valt dat hartstikke mee. Ik had een keer spacecake gehad en ook nog een keer hasj in de thee. 2 van de 3 vrienden waar ik XTC mee heb gebruikt hadden zelf nog nooit iets anders gehad dan alcohol, persoon 3 van de 3 heeft nu bijna 1,5 jaar lang ervaring met X. Wij keken niet zozeer tegen hem op hier door maar ik was altijd wel zeer geïnteresseerd hoe zijn ervaringen zijn geweest. Ook heb ik wel is andere mensen gesproken die het hebben gebruikt en dit heeft mij toch wel redelijk nieuwsgierig gemaakt.

(Het hier volgende zal soms vaag overkomen. Ik ga geen data, plaatsen en andere informatie verkondigen puur uit privacy en veiligheids redenen, ik hoop dat je dit kan waarderen 8-) )

Ons groepje van 4 had een zeer grote tijd van te voren als tickets besteld voor het feest. (Het was een hardstyle festival.) Wij hebben toen eigenlijk nooit nagedacht of gesproken of we misschien wat gingen gebruiken, we hadden gewoon zin in lekkere muziek en daar gingen we voor. Uiteindelijk raakte ik aan de praat met de 'ervaren' X gebruiker. Het leek ons echt wel leuk om het op dat feest te doen. Wij met z'n 4 grapjes er over maken en alles, maar niet echt beslissen. Een paar dagen voor het feest wordt er gevraagd: gaan we nog pilletjes meenemen? Na lang nadenken hebben we besloten van wel.

3. Onderweg naar gebruik toe en ervaring die hier zijn opgedaan
De dag van het feest ging ik samen met de 'ervaren' vriend het openbaar vervoer op. Uiteindelijk toen we wat privacy hadden haalt hij een zakje uit zijn broek met 3 blauwe decibels en 1 onbekende witte, het waren geteste pillen maar de informatie was ik niet erg benieuwd naar want ik dacht dat het me misschien zenuwachtig zou maken. Wat ik wel weet is dat in de blauwe een klein beetje speed zat.

Later ontmoette we de 2 andere jongens, wij lekker een ijsje gegeten in de stad en zijn op weggegaan naar het feest met de trein. Daar hebben we veel tips gekregen en wat 'Good to know' dingetjes voor de trip. Later op het festival aangekomen te zijn hebben we gewoon 3 uurtjes lang lekker gefeest, wat biertjes gedronken en toen later even flink gegeten.

4. Het moment van gebruik en de trip zelf
Nu kwam het er dus echt op aan! Een half uur na ons festival diner zie ik mijn vriend in zijnn broekzak graaien, ik wist dus wel hoe laat het was . De 2 andere jongens hadden het nog niet door en opeens kregen zij de pilletjes in de handen geduwd, de iets minder sterkere witte hadden we aan iemand gegeven die er toch sceptisch over was en er (na het festival pas achter zijn gekomen.) echt gigantisch zenuwachtig over was. We hadden besloten dat als is iemand het op dat moment niet zou willen, niemand de pillen zou nemen. Dit was uit respect voor elkaar. Na het besluit van wel gebruiken nam ik hem als eerste in, ik had er op een of andere manier super veel zin in terwijl ik geen eens wist wat ik kon verwachten! Iedereen had de pil naar binnen en toen wachten we even. 2 jongens van de groep (inclusief mij.) zijn redelijk broodmager te noemen, geen spieren en geen vet . Wat ik hiermee wil zeggen is dat de vriend die ook zo mager is echt na 10 minuten als zwarte doppen in zijn hoofd had dwalen waar je bang van kon worden. Hij dus super enthousiast en wij hebben ons super vermaakt met het zicht hoe hij uit zijn dak ging.

Nu mijn eigen ervaring:
Ik stond te praten met wat meiden die ik daar had leren kennen terwijl mijn vriend helemaal los ging. 25 minuten na inname voel ik opeens dat mijn huid lichtelijk strak word, alsof ik een schildpadden schild aan het kweken was. Ik begon iets lacherig te worden en kwam er toen achter dat 1 van de meiden die dag jarig was! Ik in een keer super blij en natuurlijk netjes gefeliciteerd. Na de felicitaties en het gelach begon ik me echt super energiek te voelen. Een van mijn favoriete nummers werd net gedraaid en toen ik eenmaal begon te dansen leek het net of ik een marionet pop was die aan ballet deed. Alles ging zo lichtjes en ik voelde me super elegant op een of andere manier. De ervaren gebruiker zij van te voren dat hij zich altijd afzondert met een pilletje op dus die stond gewoon lekker stil om zich heen te kijken en te genieten van hoe wij onze eerste ervaring hadden. Na ander half uurtje met mn ogen dicht te hebben staan dansen begon ik op eens met iedereen te praten en ik begon als een gek kauwgom uit te delen aan willekeurige mensen waarvan ik door had dat zij ook iets op hadden(ik had iets van 4 pakjes bij me ) Heb super lekker staan praten met andere mensen. Toen kwam er een minder leuk momentje: De jongen die super zenuwachtig was en de minder sterke witte had genomen voelde na 2 uur nog helemaal niks. Ik en de andere 'magere' jongen zaten hier super erg over in ook omdat je door het spul een stukje emotioneler word. De ervaren jongen heeft ons verteld dat we ons niet druk moesten maken en dat hij een rondje met hem ging lopen om hem wat biertjes te voeren zodat hij ook los kon gaan. Ik dus lekker verder praten met mensen en feesten toen ik in een keer super erge kramp kreeg in mijn kuit, ik schreeuwde het uit van de pijn terwijl op een rare manier het ook weer fijn voelde . Een iets oudere jongen die ik niet kende tilde mijn zonnebril op en keek even naar mijn ogen, ik met een glimlach van: wat is er? Hij zegt kom is even staan, ik doe zijn stretch move even na en de kramp was zo weer uit mijn kuit. Dit vond ik echt fantastisch om te zien hoe mensen behulpzaam en liefdevol zijn op een moment als dat!

Toen kwamen uit het niets de 2 vrienden terug waarvan 1 niets voelde, hij met 2 bier in zijn hand lekker rustig en ik vraag hoe het gaat. Hij zegt prima en na 1 biertje begon hij in een keer keihard uit zijn dak te gaan en dit was zo'n geweldig moment! Wij met een grote groep allemaal met ingehaakte armen staan los te gaan op de muziek. Als ik begon te lopen leek het net alsof alles mee stuiterde en als ik mijn ogen dicht deed en daarna weer open leek het of ik zo een paar meter vooruit was geteleporteerd!

5. Einde (of toch niet het eind?) van de trip
Na een klein tijdje zegt de ervaren gebruiker tegen mij dat hij zin had in nog een pilletje, hij heeft wel vaker meer dan 2 gehad op een feest. Ja we wisten en weten beide dat dat totaal niet verantwoord is om bij te pakken. Ook was het al best wel veel om met 1 hele te beginnen voor de eerste keer. Ik na de beste 4 uur van mijn leven (dat meen ik met al mijn hart.) ga in op zijn hunkering naar nog een pilletje met: Ik eigenlijk ook wel! Hij had al een locale dealer gespot en ik gaf mijn vriend wat geld dat ik hem nog tegoed had, hij loopt naar de jongen toe en komt met 2 rode pilletjes terug. Wij hebben dit niet laten merken aan onze andere 2 vrienden en zij weten het tot op de dag van vandaag nog niet. Toen deze pil het energieke effect verlengde kon ik nog meer uit mijn dak gaan en ik begon tot mijn (naderhand.) grote spijt een klein beetje te hallucineren. Ik dacht mensen uit mijn dagelijks leven te zien lopen en vond dit zo leuk om te zien. Later dacht ik ook de schokgolven van de subwoofers en speakers als watergolven en donderschokken over me heen te zien vliegen, ik heb nog nooit zo iets moois en indrukwekkends meegemaakt dan dat. De 2 jongens die niks doorhadden van onze '2e' trip zaten allebij gewoon rustig te praten en vertelde mij dat het al was uitgewerkt. Ik stond als enige nog helemaal super straks en mijn kaak leek wel over de grond te schuren gewoon!

Ik wil hier even iets aanraden en vertellen: Ik ben er zeer zeker niet trots op dat ik voor mijn eerste keer zo veel heb gebruikt ik raad dit ook iedereen af vooral voor hun eerste keer. Ik denk namelijk dat de nadelen zwaarder opwegen dan 2 uurtjes langer dansen! Doe het alstublieft verantwoord en doordacht, ga niet dezelfde fout maken als ik heb gemaakt en geniet van met mate

6. De weg terug en comedown
Toen we door de stad terugliepen naar het treinstation heb ik me ook heerlijk vermaakt. We hebben met zijn allen (terwijl ik nog volop aan het spacen was van tablet 2, en de rest allemaal gewoon weer redelijk nuchter.) over onze ervaringen kunnen praten. Het leukste moment is dat we nog aan een groep van 4 agenten hebben gevraagd waar het treinstation was, gelukkig hadden ze mij niet door . Na een vertraging van 2 uur van de trein hebben we lekker een uurtje nagenoten in een sauna achtig treinwagon, het was daar niet normaal warm. Ik had besloten om bij een kiosk op het station voor ons allen 3x 1 liter fles water te halen, dat was een goed idee al zeg ik het zelf! Aan het einde van de treinrit klapte de moeheid erin, ik was zo kapot in een keer dat ik wel een week zou kunnen slapen. Toch bleef ik maar glimlachen naar mijn vrienden in de trein en heb na zitten denken over van alles en nog wat, overleden vader enzovoorts. Maar dat is informatie wat de sfeer van dit topic alleen maar naar beneden haalt. Al deze gedachten waren trouwens goed, heb alleen fysiek negatieve momentjes gehad. Mentaal was alles nog kip lekker!

7. De dagen en weken na de trip
De 4 dagen na de trip had ik zeer weinig energie om ook maar iets te doen, ik voelde me spieren verzuren en heb extra veel een gevarieerd fruit gegeten en wel geprobeerd een beetje te sporten om lekker alles er uit te zweten. Ondanks mijn fysiek belabberde toestand zat ik de hele dag nog te lachen over hoe alles ging, ik heb zo een geweldige dag gehad! Nu weken en zelfs maanden later kijk ik nog vol met lof terug op hoe alles gegaan is (behalve mijn 'bijpak' momentje). Wat misschien minder relevante informatie is maar wat ik wel wil zeggen is dat de dagen na gebruik heerlijk is om te delen met familie en vrienden, maar vooral met je partner. Alleen knuffelen is 3 dagen later nog een andere ervaring dan normaal. Ook kan ik nu op een rare manier een stuk beter genieten van hele klein alledaagse dingen, ik zag laatst een jongetje met zijn vader op een klein fietsje stappen en het was volgens mij zijn eerste keer alleen fietsen. Wat zat ik te genieten op dat bankje van zo iets simpels maar toch zo iets moois!

8. Conclusie en laatste woord
Deze dag kan ik met volle overtuiging bestempelen als de beste dag van mijn leven. XTC is een prachtig middel als de sfeer goed is, je ervaart een sensatie van geluk die ik iedereen toe wens. Maar uiteindelijk is en blijft het een harddrug, ik wil je daarom ook zeker niet aansporen tot gebruik maar alles wat ik wil zeggen is het volgende: Doe het verantwoord en neem voorzorg maatregelen, doe het met mensen die je vertrouwt en waar je al een sterke band mee hebt en laat de pillen gewoon testen. Als je het dus ook doet geniet er dan ook met volle teugen van. Ik adviseer ook om de bekende richtlijnen qua milligrammen per lichaamsgewicht aan te houden en de tips te volgen die op dit forum, en andere, te volgen.

Ik zelf kan je wel vertellen dat dit de eerste en zeker niet de laatste keer zal zijn. De volgende keer dat ik XTC ga gebruiken zal nog wel een periode van minimaal 5 maanden zijn, ook houd ik het gewoon bij 1 pilletje en neem daar genoegen mee.

Als je tot dit punt hebt gelezen, wil ik je daar voor bedanken en ik hoop dat je hier wat van leert of het gewoon tof vindt om te zien hoe ik dit heb ervaren.

Met vriendelijke groet,

M.
Laatst bijgewerkt door Dryad op do jul 05, 2012 3:05 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Jelly » wo mei 30, 2012 4:44 pm

Eerste keer is geweldig! Moet zeggen dat de eerste keer ook de enige keer is geweest dat ik me niet kon beheersen met bijpakken. Had aan het eind van de avond bij elkaar toen iets van 330mg mdma binnen gelikt. Geweldige ervaring, maar daarna toch steeds behoefte gehad meer controle te behouden binnen de trip. Zoals je zelf ook kon zien aan de ervaren gebruiker zijn die zelden nog in staat zich helamaal te verliezen in een mdma-trip tot op het punt dat je het amper aan ze merkt dat ze gebruikt hebben.
Jelly
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 194
Geregistreerd: wo jul 06, 2011 11:29 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Saikedellik » wo mei 30, 2012 5:28 pm

Mooi report man, klinkt als een leuke en verantwoorde eerste keer :) Je zegt het zelf al van dat tweede pilletje, niet heel slim, maar zo'n ramp is het ook weer niet hoor ;) Heel begrijpelijk ook, je wilt dat lekkere gevoel gewoon verlengen!

Herkenbaar allemaal, bedankt voor het delen van je report!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Petrovic » wo mei 30, 2012 5:33 pm

Lees leuk weg. Is alweer bijna 4 jaar geleden (mijn eerste keer) en er komen weer heerlijke herinneringen omhoog, thanks.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Tripkip » wo mei 30, 2012 6:37 pm

Die blauwe decibels zijn behoorlijk potent hoor :p. Heb je het niet even lastig gehad?
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » wo mei 30, 2012 7:01 pm

Hey, bedankt allemaal voor de reacties !:)

Tof dat het jullie doet denken aan eerder keren.

En of die potent waren kan ik zeker bevestigen, ik ben van mijzelf echt superlicht voor mijn lengte. Ben echt super hard gegaan daardoor en heb sinds ik begon te bewegen geen momentje rust gepakt eigenlijk :woeh:. Wel de hele 6 uur lang het fantastisch naar mijn zin gehad, het enige was dan die extreme kramp in mijn kuiten wat echt ongelofelijk zeer deed. Het momentje dat mijn vriend niet echt lekker ging, wat mij dus ook emotioneel maakte, was ook wel minder leuk maar emotioneler zijn is volgens mij gewoon een bij effect van X in het algemeen en niet die specifieke pillen :D
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Theoldbum » wo mei 30, 2012 7:30 pm

Gaaf dat je zo'n relaxte eerste keer hebt gehad.. mijn eerste keer was ongeveer een maand geleden, en sindsdien is mij kijk op drugs volledig veranderd. De emoties, de energie, de eerlijkheid en de eindeloze liefde voor dingen die je dierbaar zijn is prachtig. Het is ook onzettend band-versterkend om een keer thuis te gebruiken met een groep dichte vrienden.. Tenminste, dit vindt ik persoonlijk. Dit is natuurlijk voor iedereen anders.

Probeer de 3 maanden regel alleen nooit te vergeten, zoals al eerder gezegd: sommige mensen abusen XTC, en die worden gestraft in de ergste vorm: permanente tolerantie. Als je je netjes aan de 3/4/5 maanden regel houdt en je xtc netjes test van tevoren, kan je hier de rest van je leven van genieten.

Be safe! zeker aangezien je pas 16 bent en je hersenen dus nog in de ontwikkeling zijn.
“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.”
- Albert Einstein
Avatar gebruiker
Theoldbum
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 145
Geregistreerd: di maart 20, 2012 11:07 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » do mei 31, 2012 8:54 pm

Hey bedankt, die band tussen onze groep is zeker beter geworden.

Ik moet zeggen dat ik op een soort van manier ook een stuk toleranter naar andere mensen ben geworden. Niet dat ik daar voor super 'vooroordelig' was over wat mensen deden want ik heb altijd al gevonden dat mensen moeten doen en laten wat ze willen. Maar het lijkt nu wel of iedereen die ik gewoon bijvoorbeeld op straat zie begrijp in wat ze doen, lastig uit te leggen dit.. :conf:

En die regel van 3 maanden ga ik zeker aanhouden. Ik weet van mezelf dat ik me er wel aan kan houden hoewel dat als iets klinkt dat een gemiddelde verslaafde zou zeggen maar dat meen ik echt. Wel moet ik zeggen dat ik al redelijk zin heb in de volgende keer, en ik weet wat je denkt: Daar begint het mee.. zo'n verslaving. Ik denk dat het meer gezonde verheuging op iets magisch is. Ten slotte, ik heb met de gene afgesproken waarvan ik het spul krijg niet meer bij mij 'levert' in principe totdat de komende 2 maanden voorbij zijn.
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Saikedellik » do mei 31, 2012 9:11 pm

Niet te druk over maken joh. Als ik XTC heb gebruikt heb ik altijd een week/twee weken dat ik er veel aan denk, en veel zin heb in de volgende keer. Maar je verstand weet echt wel dat je dat niet moet doen, en dan doe je dat niet, je moet nu nog niet bang zijn voor verslaving ofzo hoor ;)

En dat andere is ook herkenbaar, ik ben dankzij drugs ook veel meer open-minded geworden. Ik kan veel meer hebben van mensen, zelfs hele rare mensen kan ik ergens wel begrijpen en tolereren, iets wat ik niet kon voordat ik drugs gebruikte. Mooi dat jij dat ook ervaart, snap precies wat je bedoelt :)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor -ArKady. » do mei 31, 2012 10:22 pm

wat een leuk report. MDMA blijft toch een magisch stofje! :love:
voelt zo goed dat je na de tijd bijna niet meer kan voorstellen hoe lekker het was :love:
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » do mei 31, 2012 10:33 pm

Ey bedankt!
Magisch is het zeker haha!

En Saikedellik, ik ben ook niet echt bang dat ik verslaafd raak. Het is meer zo dat ik oppas met wat ik zeg en doe want je weet maar nooit :)!

Tof om te zien dat je begrijpt wat ik bedoel trouwens, het is lastig uit te leggen maar open-minded is het goede woord denk ik. Had vroeger toen ik wat jonger was ook altijd een negatief beeld over mensen die naar hardcore en industrial feesten gingen en wel of niet iets gebruikte, is totaal anders geworden!
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor MarkBeest » vr jun 01, 2012 2:02 am

Klinkt wel geweldig ookal zou ik het een 16 jarige afraden. Maar als ik het zo lees ga je er verstandig mee om

Over dat open minded worden, ik had precies hetzelfde na mijn eerste keer XTC. Had totaal niets met hardcore/hardstyle of iets in die richting en dacht altijd negatief over de mensen, maar nu "snap" ik het wel. Ik kon er nooit naar luisteren maar het stoort me nu een stuk minder. Ik zou het zelf alleen nog steeds niet opzetten :lol:
Er zit een feestje in m'n hoofd.
Avatar gebruiker
MarkBeest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 373
Geregistreerd: wo maart 07, 2012 11:45 am
Woonplaats: In een grot

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » za jun 02, 2012 6:57 pm

Ja ik ben er inderdaad iets te jong voor.

Ik drink zelf alleen nauwelijks alcohol bij het uitgaan, heb dan altijd water of energiedrankjes dus ik denk dat ik met om de paar maanden een pilletje niet zo veel erger af ben dan mensen die elk weekend lam van de drank zijn :D.
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Stefaan » zo jun 03, 2012 7:42 am

Als extra verantwoordelijke tip: direct na het spacen een grote hoeveelheid vitamine c consumeren om de hersenschade te beperken!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Davinci » zo jun 03, 2012 11:09 am

Lange reports en uitgebreide reports zijn altijd welkom. Het las echt goed weg.
Ik heb je report ook genomineerd voor tripreport van de maand :)
Best wel vrij jong voor je eerste keer mdma. Probeer het nog effe vol te houden tot je hersenen volgroeid zijn (21jaar). De oudere Dryad gaat je echt heel dankbaar zijn.
Als je het toch niet kan laten dan betekent dat de driemaandenregel heilig moet zijn.
Ga ook nooit meer herdoseren, het verhoogt alleen maar de hersenschade en zorgt voor die permanente tolerantie waar je nooit meer vanaf geraakt.
Frequent sporten is ook een must bij mdma-gebruik, de voordelen zijn oneindig voor je hersenen :)
Het stimuleert de aanmaak en groei van neuronen.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » zo jun 03, 2012 12:55 pm

Gman007, bedankt voor die tip! Zal volgende keer wat fruit proberen mee te nemen of te bemachtigen als ik heb getript.

En Davinci, thanks voor de goede response!
Herdoseren gaat zoals ik al zij hopelijk niet meer gebeuren, vond het wel prima na de 1e pil maar omdat het effect zo groots was in het begin wou ik meer. Ik ben er nu dus al achtergekomen dat het effect helemaal niet opnieuw komt dus herdoseren heeft geen eens zin voor mij!
Ik fiets elke dag een uur naar school en doe tussendoor ook nog verschillende sporten dus dat zit wel prima dacht ik zo :D.

Ook super tof om te zien dat je me genomineerd hebt ! :D Thanks
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor pokémon » ma jun 04, 2012 11:48 am

mooi geschreven en ja 16 dan zijn je hersenen nog niet volgroeid, ik heb het ook voor het eerst op mijn 17e gebruikt. Achteraf beetje spijt van, Davinci zn raad klopt vind ik.
maar het was leuk om te lezen, eerste x is het mooist, voor mij toch.
en dat met mensen ( vreemden) denken te kennen of herkennen dat maak ik ook vaak mee
Avatar gebruiker
pokémon
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: di mei 29, 2012 8:13 am

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Stefaan » ma jun 04, 2012 12:56 pm

@Dryad je kan het makkelijkste gewoon een pot vitamine C tabletten kopen. En optimaal zou dan zijn 1 pot hoge dosering time released, en 1 pot wat lagere dosering maar dan niet time released. Dan direct na t spacen die lage dosering er een paar van eten en 1 hooggedoseerde dr achteraan.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Taxi. » ma jun 04, 2012 1:16 pm

Geweldig report ! :hulde:
Ondanks dat het behoorlijk lang is, leest het heerlijk weg :)
Ik denk dat iedereen die wel eens mdma genomen hebt, precies begrijpt wat jij hebt opgeschreven
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » ma jun 04, 2012 4:36 pm

Ik zal is kijken naar potten vitamine C tabletten, lijkt me opzich wel handig! Bedankt :)

En thanks Mushrockker:) Heb het zo goed mogelijk proberen te beschrijven en kan uit de reacties wel opmaken dat het redelijk gelukt is haha!
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » di jun 05, 2012 4:18 pm

Hey mensen, heb een vraagje. Heeft te maken met mijn XTC ervaring en ik zou wel een nieuw topic kunnen openen maar was hier eigenlijk wel benieuwd.

Ik heb echt redelijk vaak, soms meerdere keren per dag een extreem intens deja vu moment. Ik zit er niet op te doelen om zo'n moment mee te maken maar het overkomt me gewoon op de meest onverwachte momenten.

Ik was dus wel benieuwd of jullie dit ook wel eens mee maakten?
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Davinci » di jun 05, 2012 4:34 pm

Wat bedoel je met deja-vu?

Meestal heb ik de week na mdma een immense smile op mijn gezicht als ik eraan terugdenk. Als ik aan de ervaring terugdenk vergeet ik die 1e week alles rond mij heen...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » di jun 05, 2012 5:10 pm

Als ik iets zie op straat of waar dan ook, echt de meest vanzelfsprekende normale dingen. Zoals een man die in zijn voortuin aan het schoffelen is lijkt het net of dat beeld me voor de MDMA ervaring zo vaak al is voorgekomen.

Verklaar me misschien voor gek maar het valt me toch wel erg op de laatste tijd :D
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dreuge » di jun 05, 2012 5:12 pm

ik begrijp niet waarom jullie niks voor die vriend hebben gefixt die er niets van voelde :conf: jullie konden daarna nog voor jezelf wat halen, maar waarom niet voor hem
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Ivo » di jun 05, 2012 5:16 pm

Dryad schreef:Als ik iets zie op straat of waar dan ook, echt de meest vanzelfsprekende normale dingen. Zoals een man die in zijn voortuin aan het schoffelen is lijkt het net of dat beeld me voor de MDMA ervaring zo vaak al is voorgekomen.

Verklaar me misschien voor gek maar het valt me toch wel erg op de laatste tijd :D


Van die déjà vu's heb ik vooral na LSD, maar soms ook na MDMA. Echt het gevoel alsof die exacte situatie al voorgekomen is... Ooit eens gelezen dat het zou komen omdat je hersenen de impulsen iets trager verwerken dan dat ze binnenkomen. De exacte situatie is dan al gebeurd, maar een paar milliseconden ervoor.

Meen ik gelezen te hebben, ben het dus niet zeker :P
Anyway, bij mij is het grotendeels voorbij na een week.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » di jun 05, 2012 5:18 pm

Hey Dreuge, nadat hij wat biertjes had gehaald ging hij super hard. Dat was alleen 2 uurtjes later dan inname :) Het kwam ook omdat hij echt super maar dan ook super zenuwachtig was maar het toch heeft gedaan, en ja.. als je het niet over je heen laat komen dan ga je denk ik ook wel minder goed.

Dus maak je niet druk hoor, we hebben goed op elkaar gelet en we hebben super genoten met z'n 4en. De band tussen ons 4 is ook echt een stuk sterker geworden voor zover wij nog niet hele goede vrienden waren !

En ivo, dat heb ik nu ongeveer anderhalve maand later nog steeds. Nu was ik sowieso al van beelden opslaan in m'n hoofd van ver uit mijn jeugd maar het word gewoon wel veel nu :). Ik zal dat is opzoeken van die vertraagde impulsen, ben ik wel benieuwd naar!
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dreuge » di jun 05, 2012 5:20 pm

ohhh ok :P
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Ivo » di jun 05, 2012 5:24 pm

^^ There is a psychological theory about deja vu which I've recently learned about in school..
The general idea is that your right and left brain get a small gap in time between when they do part of the mental processing of sensory input.
Information doesnt immediately cross over the corpus callosum (single thick network of neurons connecting the two sides) as fast as usual so when the subsequent cognition is completed you have a sense of already having been there.
I would imagine this is a theory that plays very well with drugs as some of them alter cognitive pathways and secondary chemical messengers and whatnot..


http://www.bluelight.ru/vb/archive/inde ... 60368.html
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Dryad » di jun 05, 2012 5:33 pm

Aaaah, Bedankt Ivo.

Echt super stukje om te lezen. Alleen als ik de schrijver zo begrijp is het niet echt wat ik bedoel.

Als waargebeurd voorbeeld, ik zat toevallig net in de bus vanuit school terug naar huis en toen stapte er een man in die ik niet ken. Op dat zelfde moment zie ik een meisje langs rennen met een hond. Ik heb het lang niet altijd maar juist bij dit moment had ik het gevoel dat precies dezelfde scene vaker langskomt. De setting was ook weer hetzelfde als in mijn gedachte, gewoon een zonnetje beetje wolken.

Het zou natuurlijk alsnog kunnen kloppen van de vertraging in mijn hersens maar het blijft frapant.
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: eerste keer xtc, geweldige dag!

Berichtdoor Ivo » di jun 05, 2012 5:40 pm

Dat is precies hetzelfde als ik het ervaar, en ligt aan die vertraging denk ik.
Als ik het goed begrijp, komt het er op neer dat je iets ziet, maar je hersenen interpreteren het iets later. Als je hersenen dus die hond interpreteren, hangt het beeld er al. Dan heb je het gevoel dat je het al gezien hebt omdat je het milliseconden eerder ook effectief gezien hebt.

Anderhalve maand later lijkt me wel nog veel, hoe frequent is het nog? Ik had het ook toen ik een tijd niks gebruikte, maar dat was dan 2 keer per jaar of zo.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner