Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Methamfetamine - Upper met een downside?

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Prototype » vr dec 26, 2014 3:51 am

Vooraf
Omdat er hier weinig reports over crystal meth staan heb ik besloten mijn ervaring met meth te delen en mijn gedachtegang ook zo veel mogelijk er in te verwerken.
Dit stukje had ik voor mezelf opgeschreven om te kijken wat het precies voor me heeft gedaan, wat de positieve effecten zijn geweest en of deze voor mij persoonlijk opwegen tegen de negatieve effecten.
Om vervolgens voor mezelf een conclusie te trekken wat ik er nou van vind en of ik het terecht vind dat deze drug zo berucht is wereldwijd.


Wat: Methamfetamine ( getest 74% )
Inname: Nasaal
Hoeveelheid: 15mg + 25-30mg + 25-30mg
Wie: Prototype
Waar: PRSPCT XL 20 ( Crossbreed/ Hardcore DnB feest )Meth.
Door de regering wordt het afgeschilderd als meest destructieve drug die er bestaat, door de liefhebbers wordt het beschreven als de geweldigste upper die er is.
Na veel van beide verhalen gelezen te hebben kreeg ik interesse in deze drug, het schrok me af maar het trok me ook aan tegelijkertijd aan ( verboden fruit :smokin: ).
Ik vroeg me af of het verslavingspotentieel echt zo groot is dat je na 1 of enkele keren gebruiken verslaafd bent , “meth; not even once” zoals op veel Amerikaanse antidrugs sites word gezegd.
Ook vroeg ik me af of dit dan echt de upper der uppers zou zijn.
Zoals de liefhebbers het beschreven, de ultieme high, in het speciaal voor een amfetamineliefhebber als ik?


Eigenlijk heb ik nooit actief gezocht naar dit goedje maar nou deed zich laatst toevallig de kans voor om wat meth over te kopen van een kennis, dit heb ik in eerste instantie willen doen maar ik ben later na wat overleg met anderen tot de beslissing gekomen dat dit spul in huis hebben vragen om problemen is en heb toen gevraagd of ik niet een paar punten mocht proberen op PRSPCT.
Dit vond hij goed en een paar dagen later stonden we dan op PRSPCT en was het zover.


We kwamen rond 12 uur binnen bij het feest en rond half 1 sleutelde ik mijn eerste dosis van ongeveer 15mg naar binnen, wat volgens erowid een lichte dosis is, om voorzichtig te beginnen.
De eerste effecten kwamen na zo’n 10 minuten op: ik ervoer een scherp, zelfverzekerd, empathisch en energiek gevoel dat erg vergelijkbaar is met dat van schone speed.
De muziek klonk lekker intens en ik had zin om te gaan feesten, dansen voelde ook fijn.
Deze effecten bouwden zich langzaam op en na een half uurtje bleef het effect op hetzelfde niveau, de effecten zijn hier nog vrijwel identiek aan die van amfetamine.
Niet veel bijzonders dus, dit zelfde effect had ik prima kunnen bereiken met 2 a 3 flinke punten schone speed.


Een uur of 2 later besluit ik dat de 1e dosering aan de lage kant was en dus pakte ik nog een punt, deze was aardig groot en ik schat dat het zo’n 25-30mg is geweest, een gemiddelde dosis volgens erowid dus.
Na een minuut of 10 merkte ik dat mijn stemming merkbaar verbeterde, lichamelijke klachten van het dansen waren nergens meer te bekennen, mijn zintuigen en gedachten zijn geordend en haarscherp, het opgewekte en empathische gevoel is nu versterkt, ik krijg ontzettend veel zin om los te gaan op de muziek en dingen te gaan doen zoals drinken halen, roken, iemand ophalen of zoeken. Als ik maar ergens mee bezig ben.
Zelfvertrouwen en ego waren ook aanweziger dan eerst, dit was nog goed onder controle te houden en dus geen egotrips zoals op coke nog wel is wil gebeuren.
Net als bij speed krijg ik van meth ook een enorme praatkick, gelukkig was ik omringd door mensen die speed snoven of aan de pillen zitten en daarom maar al te graag wat slap met me willen lullen.
Ook is er een soort licht gevoel in m’n hoofd wat best fijn voelde, het heeft wel iets van 4-FA of peprillingen maar dan niet zo heftig en veel geleidelijker.
Mijn zin om te roken werd ook 10x zo groot als normaal, maar dit ervaar ik wel met meerdere uppers, als was het in dit geval wel heel erg.
Dus: op dit punt voelde ik me kiplekker, energiek, onvermoeibaar en lul ik mensen de oren van de kop ( en andersom ook, wat ik prima vond :kleuter: ).


Toen ik er eenmaal over uit was dat slapen toch niet ging lukken besloot ik nog maar een laatste punt te pakken, zo’n 3-4 uur na de vorige.
Dit was echt niet nodig want ik voelde nog genoeg van de vorige 2 punten maar ik had mezelf weer is wijsgemaakt dat er genoeg redenen zijn om het wel te doen zoals het echte meth gevoel voelen, omdat ik toch ging doorhalen, de laatste uurtjes volledig willen losgaan op onredelijk harde hardcore DnB met net even iets extra’s etc. etc.
De dosering was weer vergelijkbaar met de vorige punt dus het was weer 25-30mg, wat dus weer een normale dosering is, al stapelde de effecten zich wel op omdat meth zo’n 4 tot 6 uur werkt.
Nadat deze dosis begon te werken voelde ik me broodnuchter al had ik de nodige biertjes op, haarscherp, intens veel zin in het feest, zin om te dansen, zin om te praten, behoorlijk euforisch, mijn energie was niet uit te putten maar toch voelde ik me niet opgejaagd maar juist heel kalm, chill, gefocust en doelgericht.
Ik had een lekker licht gevoel in m’n hoofd, aanrakingen waren erg fijn, veel empathie voor de mensen waarmee ik op het feest was en ook in mindere mate voor anderen ( vooral als ze lekker los gingen ),de muziek was ontzettend intens en ik moest er gewoon op dansen en ik rook me ook een ongeluk op dit moment.
Ik heb hier nog steeds geen enkele last van lichamelijke klachten, behalve een schorre keel van het roken dan.
Ik had het gevoel wel dagen door te kunnen gaan op deze manier. :rock2:
Het feest was in mijn beleving dan ook veel te vroeg afgelopen toen we om 7 uur vertrokken, als het aan mij lag plakte we er nog een uurtje of 2 -3 extra feest achteraan.
Helaas was afteren niet mogelijk voor mij omdat ik s’middags naar een kerstdiner moest.


De crash begon pas rond 3 uur s’middags, het begon met een heel zwak en trillerig gevoel in m’n vingers, handen en daarna m’n armen.
Alles voelt nu heel trillerig en krachtloos aan en de enige logische oplossing die ik kon bedenken was, je raad het al, meer drugs.
Heb toen etizolam gepakt en ben rustig op bed gaan liggen, heb een mandarijntje gegeten en wat gedronken wat wel een beetje hielp.
Toen moest ik naar een kerstdiner en ik voelde de crash nogal duidelijk en ik was nog wat benzodrunk van de eti, dit heb ik uiteraard weer opgelost met meer drugs; 10mg methylfenidaat.
Het bleek echter ijdele hoop dat dit ook maar iets zou uithalen tegen de crash, maar het werkte in ieder geval tegen het lome gevoel van de eti.
Het kersteten zelf ging prima maar ik voel me hier ontzettend leeg van binnen, op de een of andere manier spookt het wel door m’n hoofd dat ik het heel makkelijk kan oplossen met wat speed.
Precies wat ik altijd lees in andere tripreports en waar ik altijd van dacht: “hoe dom kun je zijn om nu bij te pakken”, was opeens totaal logisch voor me.
“Voor je familie moet je er toch wel fatsoenlijk bijzitten en niet als een natte krant?”
“Al is het maar om van de kater/crash af te komen, toch?”
“Wat maakt het ook uit voor deze keer?”
En zo kan ik nog wel even doorgaan, in zo’n heftige mate heb ik dat nog niet eerder meegemaakt bij andere drugs. :#:
Voor mij was dit dan ook een teken om express niks bij te pakken en dit goedje verder links te laten liggen.
Ik vermoed dat dit alleen maar erger en gemener wordt als je meth vaker gaat gebruiken, steeds meer excuses gaat zoeken en op een punt zelfs dingen gaat vervormen zodat je kunt gaan gebruiken.


Dat was mijn ervaring met meth.
Mijn conclusie is dat het verslavingspotentieel, de crash en de intense drang om bij te blijven pakken de voordelen t.a.v reguliere amfetamine niet waard zijn om het recreatief te gaan gebruiken in plaats van amfetamine.
Het is wel degelijk een fijner stofje dan amfetamine, het is eigenlijk veel idealer op feesten en het is ook echt leuker bij een dosis die hoog genoeg is en het voelt ook natuurlijker.
Maar de negatieve aspecten van deze drug leiden bijna vanzelfsprekend tot meer gebruik, wat weer extra problemen met zich mee gaat brengen waar je echt niet blij van wordt. :S
Het is een drug die bij veelvuldig gebruik je leven kapot maakt, gegarandeerd.
Er zullen vast mensen zijn die het bij recreatief gebruik kunnen houden, maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik daar niet 1 van ben.


Erg leuk experiment, 1x en nooit meer.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Fool » vr dec 26, 2014 4:03 am

:hulde:
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Hassan » vr dec 26, 2014 4:03 am

nice :hulde:

ik wil dit zelf ook nog steeds een keer ervaren :snort:
Hassan
Offline
 

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor gachiBASS » vr dec 26, 2014 4:06 am

Mooi reportje kerel. :)
ALLAH, SOURIA, BASHAR W BAS!
Avatar gebruiker
gachiBASS
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1770
Geregistreerd: di jul 17, 2012 8:26 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Druks » vr dec 26, 2014 4:26 am

Mooi reportje. Klinkt als lekker spul :woeh:

Maar euh, vind je het nou terecht dat het zo berucht is wereldwijd?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7236
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Prototype » vr dec 26, 2014 4:45 am

Ik denk dat veel mensen niet op tijd in gaan zien wat meth met ze doet en ze snel genoeg bezig gaan zijn de methkater te bestrijden met meer meth of speed. ( Vicieuze circel :snort: )
Ik denk dat er maar een kleine groep gebruikers is die dit écht in de hand kan houden.
In dat opzicht vind ik de beruchtheid van meth terecht, ja.
Al zou ik niet zo ver gaan als de overheid en per sé "not even once" zeggen, je heel goed inlezen over dit spul als je het wil proberen vind ik een absolute must.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor FranX » vr dec 26, 2014 9:10 am

Goed verhaal.

Wijzelf willen het ook eens ervaren.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Poseidon » vr dec 26, 2014 12:32 pm

Puik verslag Proto. Niets dan respect voor de scherpe, eflexieve benadering van je eerste (en hopelijk echt laatste) ervaring met dit matreaal. :hulde:

Een poll voor het report van de maand december lijkt me door dit heldere, leerzame verslag overbodig.
Dit doet niemand je na. :wink:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Perry » vr dec 26, 2014 12:39 pm

Topverslag! Nu wil ik t ook proberen :wub:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13245
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor MoonLiquid » vr dec 26, 2014 1:01 pm

Nou ik snap dat meth even not once gedoe dus wel goed , het is te lekker en inderdaad te makkelijk om verslaafd aan te raken.

Het was zeker een mooi verslag om te lezen en het van dichtbij te ervaren hoe iemand onder meth is (nou leuk is een aparte verwoording meer interresant). Maar ik hoop voor je zeker omdat je al een beetje verslavingsgevoelig bent voor pep dat het ook bij de laatste keer blijft want , als je hier een verslaving van krijgt ( elke verslaving is slecht though) ben je echt ver van huis.

Deze mag van mij ook het tripreportje van de maand worden:smile:
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Rudolph » vr dec 26, 2014 1:03 pm

Meth: at least once 8-)
Tof om te lezen, staat ook zeker nog op mn lijstje
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Druks » vr dec 26, 2014 1:04 pm

INeedSomething schreef:

het van dichtbij te ervaren hoe iemand onder meth is (nou leuk is een aparte verwoording meer interresant).


Waar doel je dan op?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7236
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor MoonLiquid » vr dec 26, 2014 1:05 pm

Ik was erbij haha.
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Druks » vr dec 26, 2014 1:06 pm

INeedSomething schreef:Ik was erbij haha.

Ja dat snap ik :smokin:.

Bedoel meer, wat maakte het interessant en niet perse leuk?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7236
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Rudolph » vr dec 26, 2014 1:07 pm

Druks doelt denk ik meer op
INeedSomething schreef:(nou leuk is een aparte verwoording meer interresant).
wat ik ook wel zou willen weten

Spuit11
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor MoonLiquid » vr dec 26, 2014 1:08 pm

Oh zo haha ja ik vond het raar klinken haha het was een leuke/interresante beleving want , interresant kan ook leuk zijn toch?
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Druks » vr dec 26, 2014 1:35 pm

INeedSomething schreef:Oh zo haha ja ik vond het raar klinken haha het was een leuke/interresante beleving want , interresant kan ook leuk zijn toch?

Zeker maar het klonk alsof je het meer interresant dan leuk vond. Het is wel interessant om ook de ervaring van de omgeving van de meth gebruiker te weten. Vaak weet je zelf niet helemaal hoe je overkomt als je aan de dope zit. Dus, wat maakte het zo interessant om te beleven?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7236
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Chocoloco » vr dec 26, 2014 1:46 pm

Mooi geschreven, nu weet ik ook hoe jij je voelde. Al zei je natuurlijk al dat je je erg goed voelde :D
Avatar gebruiker
Chocoloco
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 843
Geregistreerd: di maart 11, 2014 6:33 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor frozentoast » vr dec 26, 2014 1:54 pm

Blij dat je de junkstatus van het mod-team met trots verdedigd.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor MoonLiquid » vr dec 26, 2014 2:21 pm

Druks schreef:
INeedSomething schreef:Oh zo haha ja ik vond het raar klinken haha het was een leuke/interresante beleving want , interresant kan ook leuk zijn toch?

Zeker maar het klonk alsof je het meer interresant dan leuk vond. Het is wel interessant om ook de ervaring van de omgeving van de meth gebruiker te weten. Vaak weet je zelf niet helemaal hoe je overkomt als je aan de dope zit. Dus, wat maakte het zo interessant om te beleven?

Haha nouja, hoe die zich ging gedragen enzo , inderdaad heel sociaal , veel dansen , veel willen.doen (ik ben zo slecht in het uitleggen van dingen in tekstvorm haha) maar ik hoop.dat.je het nu wel beter snapt.
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Savage » vr dec 26, 2014 2:45 pm

Awesome geschreven :hulde:
Avatar gebruiker
Savage
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 736
Geregistreerd: vr aug 09, 2013 10:52 am

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Partypipo » vr dec 26, 2014 3:14 pm

FrozenToast schreef:Blij dat je de junkstatus van het mod-team met trots verdedigd.

Proto doet het meeste als mod én doet de junk leef.
Hij hoort eigenlijk een aparte kleur op het forum te krijgen, paars ofzo.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4129
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor supergabbur » vr dec 26, 2014 3:27 pm

Paars is toch voor homo's jonguh! Meer iets voor Aebi dan!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Aebi » vr dec 26, 2014 3:31 pm

:(
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Prototype » vr dec 26, 2014 3:43 pm

Partypipo schreef:
FrozenToast schreef:Blij dat je de junkstatus van het mod-team met trots verdedigd.

Proto doet het meeste als mod én doet de junk leef.
Hij hoort eigenlijk een aparte kleur op het forum te krijgen, paars ofzo.

Haha thanks :lol:
Dan moet ik alleen een paarse robot uit futurama vinden. :P
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Ted Bundy » vr dec 26, 2014 3:44 pm

Tof report, ik heb het ook nog achter de hand. Normaal heb ik een bloedhekel aan speed, maar hier was ook de interesse groter als normaal.

Mooi report !
Prototype schreef:
Ted Bundy schreef:
Bourjois schreef:Mensen die wiet roken zijn doorgaans mensen die graag comfortabele kleding verkiezen boven merkkleding. Walgelijk.
Avatar gebruiker
Ted Bundy
Donateur
Offline
 
Posts: 1911
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:50 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Vinnie » vr dec 26, 2014 4:37 pm

Prototype schreef:

Edit heb ik in eerste instantie willen doen maar ik ben later na wat overleg met anderen tot de beslissing gekomen dat dit spul in huis hebben vragen om problemenhoezo is dat vragen om problemen?
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5013
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Fool » vr dec 26, 2014 4:41 pm

Omdat proto geen zelfbeheersing heeft, ofcourse. :roll2:
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Vinnie » vr dec 26, 2014 4:52 pm

oow op die fiets :p
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5013
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Methamfetamine - Upper met een downside?

Berichtdoor Prototype » vr dec 26, 2014 4:53 pm

De crash van meth is bij veel mensen zo erg dat je bijna wanhopig op zoek gaat naar iets wat dat gevoel kan laten stoppen. Meth dus.
Op deze manier blijf je gebruiken om die kater te voorkomen totdat je lichaam het opgeeft en je door pure uitputting en ellende in slaap valt.
In die tijd vermoed ik dat dit goedje zich diep in je hersenen genesteld heeft en je zo laat redeneren dat je meer meth gaat gebruiken, waarna je weer de kater wil voorkomen...
Zie je de vicieuze circel in dit verhaal?
Begrijp even dat deze kater zowel lichamelijk als geestelijk van een heel andere orde is dan welke andere kater dan ook.
Ik was gisteren dan ook echt niet te genieten en ik schrik ervan hoe ik me gedragen heb tegen sommige mensen. :(
Ben blij dat ik het niet in huis heb anders had ik gisteren waarschijnlijk bijgepakt.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner