Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Jmths » do maart 17, 2016 10:49 am


Vervolg op: Testrun 3,4-CTMP [5mg]
Zie: tripreports-uppers/testrun-3-4-ctmp-t12728.html
Voor meer informatie zie de link hierboven. ^

Wat
T0:00, 9:30 - +10mg 3,4-CTMP

Algemene informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis & Hoorcollege

Aanvulling
Ik zal tijdens dit rapportje verder niet ingaan op wat ik in mijn eerste rapportje al besproken heb. De vorige ervaring was met 5mg 3,4-CTMP wat een iets te subtiele dosering was (omgerekend gelijk aan zo'n 10-12mg methylfenidaat).
In dit rapportje probeer ik wat extra duidelijkheid en bevestiging te scheppen met een hogere 10mg dosering.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 9:30 - +10mg 3,4-CTMP
Wederom volumetrisch gedoseerd en weg gespoeld met een glas water.
Dit maal laat ik de oplossing iets langer in mijn mond zitten om de smaak te proeven, vrijwel smaakloos net als de vorige keer maar dit keer komt er een licht bittere wrange smaak boven na een paar seconden. Niet de zure smaak die ik gewent ben van methylfenidaat echter. Het zal wel door de sterke potentie in gewicht komen dat het zo smaakloos is.

T1:00, 10:30 - Net als de vorige keer duurt het ongeveer een uur voordat ik de eerste effecten lijk te merken. Op dit moment lopen we (ik en de kleine dame) richting de wasserette, in Antwerpen hebben huizen gek genoeg nooit een wasmachine. Ik quote mijn huisbaas: "Dat geeft extra stroomkosten voor mij, normaal gesproken wassen mensen in het weekend bij hun ouders", lolwut.

T1:15, 10:45 - Terwijl het wasje draait besluiten we even langs de supermarkt te gaan, hier irriteer me mateloos aan het getreuzel van de kleine dame. Ik begin weer een goede methylfenidaat autist te worden, de effecten beginnen duidelijk merkbaar te worden.

T1:30, 11:00 - Ik merk dat ik heen en weer vlieg en met van alles bezig ben, duidelijk onder invloed, ik gok de effecten ongeveer gelijk aan 20mg methylfenidaat.

T1:45, 11:15 - Wasje moet weer opgehaald worden, blijkbaar heb ik genoeg energie dat ik besluit om naar de wasserette te hardlopen, yeap.

T2:00, 11:30 - In de tussentijd heb ik een meter stokbrood alla broodje gezond gemaakt (ei, kaas, mayo, peper, sla, komkommer, etc). Totaal niet omdat ik honger heb maar omdat ik weet dat ik anders niets zal eten vandaag. Het honger onderdrukkende methylfenidaat effect is zeker weer aanwezig.

T2:30, 12:00 - + Half kopje koffie & 100mg theanine
Ik ga er waarschijnlijk spijt van krijgen maar het rook te lekker (de koffie).
Ter 'compensatie' consumeer ik 100mg theanine.
Effecten lijken wederom zo'n 2 - 2,5uur na inname te zijn gestabiliseerd en stabiel.
Momenteel zou ik de effecten gelijk schatten aan zo'n 22mg methylfenidaat (HCI vorm).
Zelf gebruik ik al anderhalf jaar 20mg methylfenidaat tabletten op vrij regelmatige basis dus ik heb wel het gevoel dat ik dit aardig kan inschatten al blijft het lastig om een getal te plakken op een subjectieve waarneming.
10mg 3,4-CTMP bevalt mij beter dan de 5mg, dit lijkt me een goede standaard dosering voor mijzelf. Hierbij is wederom relevant om te vermelden dat ik een aardige tolerantie (en lichaamsgewicht '82kg') heb en dat voor veel mensen 20mg methylfenidaat vrij heftig kan aanvoelen.

T3:00, 12:30 - Over een uurtje moet ik naar school, ondertussen het huis weer schoon gemaakt, ijverig aan mijn rapportje getikt.
Onder stimulanten ben ik vrijwel altijd productief bezig, iets waar ik mij zonder moeilijk tot kan aanzetten. Ik merk dat dit een hoop voldoening en verlaging van stres met zich mee brengt en een milde verbetering van humeur in het algemeen net als met methylfenidaat. Echter net als met methylfenidaat kan ik vrij spontaan gaan piekeren en kan mijn humeur met korte etappes naar een vervelend gevoel van welzijn omslaan waarvan het haast lijkt alsof ik deze in de maag kan voelen. Meestal vervliegt dit gevoel ook weer vrij snel maar het onstabiele humeur blijft een vervelende bijwerking van beide middelen.
In 'nuchtere staat' heb ik in het doorgaans leven een zeer stabiel humeur al zeg ik het zelf.

T3:45, 13:10 - Vertrek richting college, spulletjes ingepakt, etc.
Bij vertrek slaak ik nog een klein zuchtje, vreet toch wel energie steeds zo actief wezen.
Plateau is nog altijd stabiel sinds T2, zal net als de vorige keer gok ik weer zo'n 3uur stabiel blijven waarna het weer heel langzaam geleidelijk af neemt.

T4:30, 14:00 - hoorcollege is een stuk minder saai dan normaal, waar ik normaal gesproken snel geneigd ben uit verveling er tijdens de pauze tussenuit te glippen vervloog het hoorcollege dit maal verrassend snel.

T6:30, 16:00 - Op dit moment weer thuis aangekomen. Merk dat ik last van mijn kaak heb gekregen, zonder dat ik het door had was deze blijkbaar toch aardig aangespannen.
Gisteravond goed geslapen (na de 3,4-CTMP) maar toch wel een beetje vermoeid ondertussen door de constante push/stroom aan energie van de 3,4-CTMP.
Prima dagje gehad maar ik ben ook wel weer blij zodra de 3,4-CTMP is uitgewerkt.
Ondertussen nog altijd vrijwel niets gegeten, misschien moet ik daar nog maar weer eens werk van maken, gaat moeilijk worden echter.
Merk dat de effecten ondertussen wel wat zijn afgenomen, gok dat deze momenteel gelijk zijn aan zo'n 12-15mg methylfenidaat.
Voel me te moe echter om nuttig gebruik te maken van de effecten, tijd om te ontspannen.
Ondertussen alweer een paar maanden geleden dat ik alleen een serie heb gekeken maar het lijkt me nu wel even prettig aangezien ik vermoeid doch geconcentreerd ben.

T7:00, 16:30 - Een vriend smst of ik biertje kom doen op het terras, voel me nog steeds moe, en gestimuleerd maar op zich prima. 15minuten later zit ik op het terras in de zon met een biertje in mijn hand.

T8:00, 17:30 - Twee vrienden zijn vanaf het terras mee gekomen naar mijn appartementje, hier drinken we nog 2 biertjes. Ik merk dat ik toch wel een beetje instinctief bier aan het drinken ben om de vermoeidheid en het ongemakkelijke gevoel van het dipje weg te werken. Ik merk dat ik nog altijd aardig gestimuleerd ben en meer loop te babbelen dan normaal ondanks dat ik moe ben.

T9:30, 19:00 - Op dit moment ben ik bezig met avond eten klaarmaken maar maar eetlust ontgaat me nog altijd volledig. Ik merk dat ik een dip heb terwijl de 3,4-CTMP nog niet helemaal is uitgewerkt. Ik hoop dat dit vervelende nasleep gevoel niet al te lang bij blijft.
Uiteindelijk heb ik vandaag ook niets meer gegeten behalve een kwart stokbrood, mijn eetlust is de hele dag gewoon 0,0 geweest.

T10:00, 19:30 -
Mijn laptop valt uit en ik denk op dat moment dat ik een groot deel van mijn uitgetypte rapportje kwijt ben, ik flip hem aardig omdat ik een vrij sterke dip heb: "Godverdomme dit kan ik echt niet hebben op dit moment". Ik start mijn laptop opnieuw op en zie dat er gelukkig helemaal niets verloren is gegaan en ik me druk loop te maken om niets.
Mijn vriendin praat enthousiast tegen me maar ik kan er moeilijk nog een reactie uit krijgen, eveneens heb ik zeer veel moeite met de motivatie nog te vinden om het rapportje af te ronden.
Dit is wel ongeveer de dip die ik had verwacht na 10uur flinke methylfenidaat stimulatie, stiekem hoopte ik dat de langzame geleidelijk afbouw zou resulteren in een milde dip maar dit is duidelijk niet het geval. Ik voel dat mijn kaak nog altijd licht klemt.
Ik heb het gevoel dat het tripje iets langer gaat duren vandaag dan gisteren op halve dosering (5mg).

T12:30, 20:00 - De dip duurde in totaal ongeveer een uur, heftige dipje.
Ik had heel sterk de neiging om de heftige dip te blussen, dit heb ik ook gedaan door een paar biertjes te drinken maar ik stond op de drempel om deze met MXE of butyryl-fentanyl 'af te blussen'.
Mijn dip uitte zich voornamelijk in dat ik overgevoelig werd voor prikkels, ik irriteerde me bijvoorbeeld aan het praten van de kleine dame omdat ik hoofdpijn kreeg wanneer ik me op haar praten concentreerde.
Achteraf gezien is het ook gewoon dom dat ik vrijwel niets gegeten had die dag, mocht ik iets gegeten hebben zal de 'vermoeidheidsdip' vrijwel zeker een stuk minder zijn geweest.
Iets dat ik weet uit ervaring met methylfenidaat, vergeten om te eten wordt makkelijk wanneer je hongergevoel volledig weg valt, nadat ik een appeltje had gegeten leek de dip al af te nemen.
Rond dit tijdstip krijg ik gigantische honger en begin ik te bunkeren als een beest, spoedig nadat ik een gigantisch avondmaal had weg gewerkt wat zo'n 5minuten in beslag nam voelde ik me weer een stuk beter en leek de dip verdwenen.

T13:00, 20:30 - De rit lijkt eindelijk volledig tot zijn einde te zijn gekomen, het was een drukke vermoeiende dag waarin veel gebeurt was. Rond 0:30uur val ik verder zonder problemen in slaap. Ik kan me echter voorstellen dat sommige mensen er slaapproblemen aan kunnen ondervinden, 's middags methylfenidaat kan de kleine dame bijvoorbeeld al effectief wakker houden soms.

Conclusie
Spoiler! :
Potentie: van 10mg 3,4-CTMP is ongeveer gelijk aan 20-25mg methylfenidaat afhankelijk van het moment na inname (2 - 2,5x potentie methylfenidaat) naar mijn ervaring.
Eerste effecten: merkbaar na ongeveer 1uur.
Piek: bereikt na ongeveer 2uur.
Plateau: houdt ongeveer 3uur aan (T2-T5) nadat de effecten weer langzaam geleidelijk aan afnemen.
Nasleep: van de effecten na plateau duurde ongeveer 6uur voordat baseline weer bereikt is (T6 t/m T12).
Na 10uur waren de effecten voor mij echter al vrijwel niet meer te merken (de dip echter wel).
Totale duratie: was zo'n 13uur, een uurtje langer dan met 5mg.

Verder is het effectenprofiel naar mijn ervaring vrijwel identiek aan die van methylfenidaat, Het dipje achteraf is ook ongeveer wel gelijk aan die van methylfenidaat gezien de dosering en duratie.
Wat ik in mijn eerste rapportje concludeerde kan ik eigenlijk alleen maar bevestigen, 3,4-CTMP doet zijn werk maar is relatief vrij zwaar verteerbaar vergeleken met andere functionele stimulanten.
Ik ben wel weer even klaar met 3,4-CTMP, de duratie is gewoon overkill / te vermoeiend om al te vaak te gebruiken naar mijn mening. In de toekomst hou ik het weer lekker bij 3-FPM en Ethylfenidaat als functionele stimulant.
Mocht iemand bij uitzondering een zeer lange, zware dag voor de boeg hebben zou 5mg wellicht een fijne extra kunnen wezen. 10mg 3,4-CTMP was toch wel zelfs voor mij met mijn tolerantie en ervaring iets te heftig, mocht ik het in de toekomst nog eens proberen ga ik niet boven de 8mg in ieder geval.
3,4-CTMP is effectief maar ruig, wellicht iets voor de ernstig fanatieke en gierige werker, ik ben zelf liever lui dan moe. :smokin:

Das weer alles, snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Tripkip » za maart 19, 2016 9:48 am

Klinkt goed aangezien de meeste reports die ik gelezen heb niet zo positief zijn. :)
By the way, ben je van plan om één te doen over 4F-MPH?
Aangezien je al redelijk wat ervaring hebt met verschillende stimulantjes zou ik het wel interessant vinden hoe je deze vergelijkt met de andere phenidaten.
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Jmths » zo maart 20, 2016 5:56 pm

Tripkip schreef:Klinkt goed aangezien de meeste reports die ik gelezen heb niet zo positief zijn. :)
By the way, ben je van plan om één te doen over 4F-MPH?

Valt wel mee hoe positief maar 12uur lang 'methylfenidaat' is nou eenmaal best heftig.
Concerta wat methylfenidaat is met vertraagde afgifte wat ook 12uur duurt zijn de doseringen relatief gezien ook naar beneden afgesteld.
Als je normaal gesproken bijvoorbeeld 20mg methylfenidaat per 4uur op recept krijg en overstapt op concerta recept wordt de dosering per 4uur iets naar beneden afgesteld, 14mg bijvoorbeeld, ik weet geen exacte getallen uit mijn hoofd maar iets in die richting.
Het lijkt me dan ook verstandig om de doseringen met 3,4-CTMP relatief laag te houden t.o.v. van methylfenidaat omdat het anders gewoon te vermoeiend/slopend is.

Ik zou 4F-MPH trouwens erg graag testen na de enthousiaste verhalen die ik er over heb gelezen, ik heb hem zeer goedkoop online voorbij zien komen i.v.m. de aankomende blanket ban dus de kans is wel aanwezig dat ik een kleine testhoeveelheid binnenkort insla.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Tripkip » zo maart 20, 2016 9:14 pm

Ben je niet bezorgd om een versneden product te krijgen? De vendors houden op met bestaan dus ik denk dat die kans reël is.

Voor de rest was ik wel aangenaam verrast van dit stofje, sterker ook dan wat ik verwacht had.
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Druks » zo maart 20, 2016 9:40 pm

Blanket ban? Wat de neuk? Bron pl0x.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7125
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Jmths » ma maart 21, 2016 12:05 am

Druks schreef:Blanket ban? Wat de neuk? Bron pl0x.

http://services.parliament.uk/bills/201 ... ances.html
Ondertussen zijn er berichten naar buiten gekomen dat deze 'blanket ban' waarschijnlijk later dan 6 april in actie treed en het is niet duidelijk of deze überhaupt wordt bekrachtigd maar enkele Engelse RC vendors hebben een aanzienlijke uitverkoop gaande met veel leuke aanbiedingen. :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Druks » ma maart 21, 2016 1:41 am

Ach, zolang het de Engelse betreft en niet de Spanjaarden ga ik nog niet inslaan. Al doet de EU hardt hun best om de boel op te doeken :cry:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7125
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Jmths » ma maart 28, 2016 3:34 pm

Tripkip schreef:Ben je niet bezorgd om een versneden product te krijgen? De vendors houden op met bestaan dus ik denk dat die kans reël is.

Voor de rest was ik wel aangenaam verrast van dit stofje, sterker ook dan wat ik verwacht had.

Afgelopen weekend o.a. 3gram 4F-MPH besteld, is van een Engelse vendor die warenhuizen heeft in Europa en aan geeft producten te blijven leveren binnen Europa maar niet meer in de UK. :)
Komende maandag kan ik hoogstwaarschijnlijk beginnen met testen, kan haast niet wachten, staat op PNW dat het verslavingspotentieel gelijk staat aan die van amfetamine. :kleuter:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3,4-CTMP [10mg]

Berichtdoor Tripkip » za apr 02, 2016 6:56 pm

Afgelopen weekend o.a. 3gram 4F-MPH besteld, is van een Engelse vendor die warenhuizen heeft in Europa en aan geeft producten te blijven leveren binnen Europa maar niet meer in de UK. :)
Komende maandag kan ik hoogstwaarschijnlijk beginnen met testen, kan haast niet wachten, staat op PNW dat het verslavingspotentieel gelijk staat aan die van amfetamine. :kleuter:[/quote]

Have fun :p
Ik weet niet goed wat ik moet denken van dat verslavingspotentieel tussen verschillende stoffen (laten we het hier binnen stims houden).
Zo vond ik persoonlijk methamfetamine minder verslavend (minder neigen tot herdosering) dan amfetamine bijvoorbeeld, omdat het effect 'completer' is...
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner