Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » di maart 08, 2016 10:07 pmVervolg op: http://drugsforum.nl/viewtopic.php?f=21&t=58778
Voor meer informatie zie de link hierboven. ^


Wat
T0:00, 13:00 - +51mg 3FPM oraal
T2:30, 15:30 - +60mg 3-FPM oraal
Sidenote: lichte stimulant tolerantie aanwezig

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis in mijn appartement.

Voorwoord
Gisteren heb ik eveneens de 3-FPM uitgeprobeerd, vandaag wederom, dit keer in een iets hogere dosering waarbij ik voornamelijk ga kijken hoe het studeren verloopt vandaag en hoe deze dosering bevalt.
Ik ga dit rapportje kort houden zonder al teveel bijkomende informatie, mocht men meer willen weten over 3-FPM raad ik aan mijn 1ste testrun rapportje over 3-FPM te lezen

Het Rapportje
Spoiler! :

T0:00, 13:00 - +51mg 3-FPM (oraal capsule)

T0:05, 13:05 - Voel het lichtelijk op de maag, toch wel een zure substantie.
Bij herdoseren vandaag zal ik een rennie bijnemen (calciumcarbonaat).

T0:36, 13:36 - Eerste effecten een beetje merkbaar, merk vooral dat mijn concentratie meer gefocused is.
In verband met verplichtingen 'dineren' we vandaag om 15:00, hiervoor moet ik nog even langs de supermarkt om wat ingrediënten te kopen.

Het plan is om na 15:00 (het eten) 60mg bij te doseren en mij dan voornamelijk te focusen op studeren tot ongeveer 18:30 en daarna om 19:00 naar de yoga. Yoga is gratis, in de buurt en vind de kleine dame wel gezellig, plus ik werk wel graag een beetje aan mijn fysieke gesteldheid. Yoga is verder geen sport die ik bewust op zoek al vind ik het stiekem op zich wel leuk.

Voor het nemen van stimulanten heb ik meestal een vrij concreet plan uitgewerkt waar ik mijn energie in ga investeren aangezien het anders nog wel eens wil voorkomen dat ik me keihard ga concentreren op onzinnigheden.

T0:50, 13:50 - Merk toch wel dat het makkelijker wordt om eten weg te leggen, de zak borrelnootjes die ik een half uur geleden heb open gemaakt leg ik weer vol terug het kastje in, 3-FPM is waarschijnlijk toch wel een beetje honger onderdrukkend.

T1:00, 14:00 - Even het appartement uit richting de supermarkt om de hoek.
Net als gisteren lijkt het wederom ongeveer een uur te duren voordat de effecten een beetje volledig zijn opgebouwd.

T1:15, 14:15 - Kom weer thuis aan, merk toch wel dat ik weer een goed humeur heb. Net als de energie van 3-FPM voelt de 'moodboost' eveneens heel natuurlijk, niet overdreven in ieder geval maar wel aanwezig.

T2:30, 15:30 - +60mg 3-FPM (oraal capsule)
+Tabletje calciumcarbonaat (Rennie) om de zuurtegraad te compenseren.
In de tussentijd heb ik heel fanatiek een uitgebreid diner gekookt en gegeten, de keuken opgeruimd, ik merk dat ik wederom vrijwel constant productief bezig ben wat een pluspunt is, nog geen moment stil gezeten en ik kan er wel plezier uit halen om nuttig bezig te zijn.

T2:50, 15:50 - Voel een druk opbouwen van de herdosering, merk het wederom een beetje op de maag, lichte hoofdpijn. 60mg bovenop de 50mg is wellicht een licht hoge dosering.
Het lichamelijk ongemak lijkt van korte duur (5minuten). Ik ben benieuwd hoe de komende 2uur gaan uitpakken aangezien de 1ste 50mg dosering als het goed is nog zal werken tot +/- 17:00. Hier komt dus tijdelijk de 60mg bovenop.
Voel me op zich wel rustig en op mijn gemak tot zover.

T3:30, 16:30 - 1uur verder sinds de laatste herdosering, valt me reuze mee hoe heftig de effecten zijn. Doseren boven de 50mg lijkt weinig extra toegevoegd effect te geven, er is duidelijk sprake van een plafon bij 3-FPM.

T5:00, 18:00 - Sterkste effecten van de 2de 60mg dosering lijken 2,5uur na inname afgenomen te zijn. Effecten lijken te pieken 2uur na inname waarna de effecten langzaam aan lijken af te nemen in kracht.
Effecten voelen momenteel iets meer ontspannen en minder fysiek actief aan.

T5:45, 18:45 - Vertrek naar Yoga.
Verwachting is dat de effecten net als gisteren rond 20:30 zo goed als verdwenen zijn (5uur na inname), effecten voelen nu al zeer mild / nauwelijks merkbaar aan.

T7:45, 20:50 - Kom weer thuis van Yoga, effecten van de 3-FPM lijken vrijwel volledig te zijn verdwenen, geen dip of kater merkbaar, wel lichte vermoeidheid maar het was ook een actief dagje. Verwachting is om wederom prima te kunnen slapen vanavond na een dagje 3-FPM gebruik.
Effecten lijken wederom 5-6uur na consumptie volledig verdwenen te zijn.

Conclusie
Spoiler! :
Net als dat het bij Modafinil weinig zin heeft boven de 200mg te doseren lijkt het bij 3-FPM boven de 50mg doseren beperkt toegevoegd effect te geven.
In de toekomst ben ik van plan de 3-FPM vaker te gebruiken voor studeren en productie gerichte activiteiten in doseringen van 40-50mg waarbij het me ideaal lijkt om om de 3-4uur te herdoseren i.v.m. de trage opbouw van 3-FPM bij orale consumptie.
3-FPM is eventueel leuk als een milde extra op een sociaal avondje maar op zichzelf slechts beperkt recreatief.

Er zijn een paar rapportjes online te vinden waarbij mensen 3-FPM in aanzienlijke doseringen injecteren (niet mijn hobby) en er prima mee weg lijken te komen. Verder lijkt het er op dat 3-FPM geen slachtoffers op zijn geweten heeft voor zover online bekend en op veel bronnen zoals PNW wordt aangegeven dat gebruikers 3-FPM als een zeer veilig middel ervaren.
Wat 3-FPM met je gezondheid doet op de lange termijn valt niet te voorspellen maar over de 2 jaren heen dat 3-FPM op de markt aanwezig is geweest lijkt het zichzelf tot nu toe als een relatief veilig middel te hebben bewezen wat vrij uitzonderlijk is voor stimulanten.

Erg prettig productief dagje weer op de 3-FPM zonder dat het voelt dat ik door mijn lichamelijke reserves heen ben gebrand.

Dat was weer alles, snoep verstandig en have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor DrChem » di maart 08, 2016 11:29 pm

heb het goedje ook sinds 3 weken binnen. wees wel voorzichtig, zeer "verslavend".
van cafeïne krijg ik de jitters - vind ik niet leuk. speed is beter in dit respect, maar ik word er ook een beetje hyper van. 3-FPM is zooo lekker: geestelijk stimulerend maar ik krijg er geen drang om te bewegen. functionele stim: goed voor geconcentreerd werken, sneller lezen/leren, duidelijk - niet wazig. eten is op zich geen probleem, maar je hebt er minder drang. en na de helft van het eten is je buikje al vol. daar komt het ook vandaan: fenmetrazin is in de jaren 50 op de markt gebracht als anorecticum (Preludin).
zoals in begin gezegd heb ik onder de invloed het gevoel meer en mer te willen. ik heb me zelf betrapt 6 keer over de dag verdeeld elk 50mg te snuiven - en dat meerdere dagen lang (2g in een week). wel geen kater of comedown ervaren en aangezien ik altijd 15:00 was gestopt geen problemen met slapen gehad.
het is net geen speed, maar in zijn werking gelijkwaardig - ik vind zelfs beter. iig veel vergevender! voor het gabber feestje liever speed, maar voor op kantoor/school is 3-FPM is absolute aanrader.
nog een ding: gen last van stim dick tot zo ver en het "uithoudingsvermogen" is zeker aanzienlijk hoger.
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Amvitamientje » di maart 08, 2016 11:31 pm

Jou reports zijn altijd goed te lezen :hulde:
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3926
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » wo maart 09, 2016 12:49 am

heb het goedje ook sinds 3 weken binnen. wees wel voorzichtig, zeer "verslavend".

Inderdaad, hier kan ik me zeker in vinden tot nu toe. Als ik een week doortrek op methylfenidaat, amfetamine of wat dan ook dan breekt mijn lichaam na een tijdje gewoon. Op de 3-FPM kun je altijd blijven door gaan zonder er negatieve bijwerkingen van te ondervinden lijkt het wel.
Ik had ook echt meteen zoiets van: 'Yeap, dit wil ik de hele week eigenlijk wel non-stop gebruiken want waarom ook niet!'. Ik heb er haast het gevoel dat ik er gezonder van ga leven, constant sporten, kan mezelf veel beter inhouden met slecht voedsel, heb het gevoel dat ik stres naar beneden werk omdat het aanpakken van verplichtingen een heel pak makkelijker gaat, maar het lijkt op zichzelf stres ook te ontnemen. Alleen maar voordelen en geen nadelen aan 3-FPM lijkt het wel. :P
Wel een goed punt dat je maakt aangezien ik er in mijn rapportjes geen vermelding van heb gemaakt maar 3-FPM heeft zeker wel aardig wat verslavingspotentieel.

Jou reports zijn altijd goed te lezen :hulde:

Thanks! :)
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Perry » wo maart 09, 2016 1:24 am

Ik vond 3-FPM echt niet zo heel bijzonder, 3-MMC vond ik geweldig. MDMA heb ik behoorlijk misbruikt en amfetamine zal heb ik inmiddels ook wel een behoorlijke tolerantie voor opgebouwd. Methylfenidaat vind ik echt kut, ik voel me hierdoor zombie-achtig. Cocaïne vind ik echt een saaie drug, die effecten vallen mij gewoon keer op keer behoorlijk tegen, daar had ik zoveel meer van verwacht. (3-MMC is wat ik van coke had verwacht.) Heb jij een mogelijke verklaring waarom 3-FPM zo'n tegenvaller was bij mij?

PS: De receptor affiniteiten van al deze stoffen weet ik zo niet uit m'n hoofd, maar aangezien jij er nu mee aan 't experimenteren bent, zal je mogelijkerwijs wat meer in deze stof zitten.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13359
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor DrChem » wo maart 09, 2016 9:17 am

NE 30nM, DA 43nM, 5HT 2558nM (bron: http://www.google.com/patents/US20130203752)
dus sterke release van dopamine en noradrenaline en weinig serotonine.

het is juist niet zo heftig, daarom zijn er zeker mensen die iets hebben van "en dat was het nou?". ik vind het daarom zo leuk: het is functioneel, maar niet euforisch. zoals ik zei: niet het juiste spul voor de party, maar meer voor werk/school.
het verhogen van de dosis brengt eigenlijk ook niet echt iets. mogelijk vanwege tolerantie - maar dosis verhogen in verwachting, dat er toch nog iets euforisch zal komen, dat zit dus niet in 3-FPM (en moet je dan ook niet doen).
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Zelfkweek » wo maart 09, 2016 10:23 am

ik vind uw dossering zo laag, ik doe minstens 80 - 100 mg per dosis dan word het wel leuk en euforisch.
Wat dan?
Avatar gebruiker
Zelfkweek
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di mei 05, 2015 1:31 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » wo maart 09, 2016 12:49 pm

Ik vond 3-FPM echt niet zo heel bijzonder, 3-MMC vond ik geweldig. MDMA heb ik behoorlijk misbruikt en amfetamine zal heb ik inmiddels ook wel een behoorlijke tolerantie voor opgebouwd.

3-MMC en MDMA zijn ook wel zo'n beetje de meest euforische middelen die er zijn ja, verschil zit hem er in dat je 3-FPM waarschijnlijk je hele leven non-stop kunt blijven consumeren zonder dat je er van aftakelt.
Het liefst gebruik ik ook iedere dag MDMA maar door de serotonine afbraak en lichaamsbelasting niet mogelijk jammer genoeg. Amfetamine werkt wel een stuk beter voor de lange termijn maar wordt op een gegeven moment ook wel erg belastend voor je lichaam, Dexamfetamine vind ik persoonlijk de leukste voor functioneel gebruik maar ik merk dat deze mijn lichaam ook wel uitput na een poosje en er tussendoor wel pauzes nodig zijn.

Voor keiharde euforie kun je 3-FPM beter links laten liggen, voor lange termijn functioneel gebruik lijkt 3-FPM me echt een topper.

Methylfenidaat vind ik echt kut

Het is ook kutspul, veel bijwerkingen, maar ze schrijven vrijwel niets anders voor.
Cocaïne is ik gok voor reclame gevoelige mensen, snap zelf ook niet waarom mensen 50euro neer leggen voor een altijd versneden middel met een tripje van 30minuten die je tolerantie knetterhard doet pieken, een middel waarvan bekend is dat deze zeer corrosief (en dus zeer ongezond) is en na roken en alcohol verreweg de meeste slachtoffers op zijn geweten heeft.

Zelfkweek schreef:ik vind uw dossering zo laag, ik doe minstens 80 - 100 mg per dosis dan word het wel leuk en euforisch.

Ik had tijdens dit tripje de 60mg bij gedoseerd een flinke poos voordat de 51mg was uitgewerkt, dat zou me dus wel tijdelijk op een dosering gebracht moeten hebben die ik gok toch wel zo'n 80mg in effect bedraagt.

Na mijn laatste 3 ervaringen heb ik heel sterk het gevoel dat het effect vrijwel niet sterker wordt boven de 50mg (bij oraal gebruik in ieder geval, snuiven en injecteren is een ander verhaal had ik gelezen), boven de 50mg doseren is gewoon niet effectief qua effecten die je er van krijgt (Ik ben dus heel gierig en praktisch ingesteld).
Als ik euforisch hard wil gaan heb ik hier ook wel amfetamine liggen die ik zou kunnen combineren met phenibut, een euforische benzo of een opiaat.
PS: Speedballen is gevaarlijk :P

Met oog op tolerantie is het bij dagelijks gebruik ook wel veel praktischer om de dosering stabiel en niet al te hoog te houden.
Van 20mg methylfenidaat merk ik na jarenlang gebruik ondertussen niet meer zo heel veel maar als ik de dosering omhoog zou werken zou ik vroeg of laat ook hier teveel tolerantie voor opbouwen, op een geven moment zit de neiging er snel in om de dosering constant omhoog bij te stellen.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Zelfkweek » wo maart 09, 2016 1:17 pm

Toen ik een lijn gesnoven had van 120 mg +- dan kreeg ik toch een zware rush in mijn hoofd. klam van het zweet en moeten rondlopen om te bekomen. Daarna ook een douche genomen en toen stond ik goed strak. en dan bijdoseren met 80 - 90 per dosis.

Funcioneel is het nutteloos want je word snel afgeleid door random dingen en je word super geil zelfs met een kleine dosis, imo.

Snuiven brand wel super hard... tot aan je oren en traantjes in de ogen... maar pijn is fijn.

10 mg Meclonazepam erna en ik begon wel rare shit te doen.
Wat dan?
Avatar gebruiker
Zelfkweek
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di mei 05, 2015 1:31 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » wo maart 09, 2016 3:12 pm

Zelfkweek schreef:Toen ik een lijn gesnoven had van 120 mg +- dan kreeg ik toch een zware rush in mijn hoofd. klam van het zweet en moeten rondlopen om te bekomen. Daarna ook een douche genomen en toen stond ik goed strak. en dan bijdoseren met 80 - 90 per dosis.

Funcioneel is het nutteloos want je word snel afgeleid door random dingen en je word super geil zelfs met een kleine dosis, imo.

Mja, 100mg+ van dit zwaar brandende spul (HCI vorm) door mijn neus halen gaat mij persoonlijk toch wel iets te ver. Ik snuif 3-FPM sowieso liever niet omdat het zo hard brand, bij oraal gebruik krijg ik al een beetje last van mijn maag zelfs.
Ik ben toch wel van mening dat dit stofje de perfecte balans geeft wat betreft extra toegevoegde concentratie, energie en motivatie maar dat 3-FPM op de lange termijn ook rendabel is in gebruik.
Ik gebruik nu enkele jaren functioneel stimulanten en gebruik deze vrijwel nooit recreatief, misschien is het ook een stukje waar men persoonlijk op gericht / naar op zoek is.

Ik heb toch wel vaak sterk het gevoel dat mensen zeer hoge doseringen toepassen voor functioneel gebruik wat een vertekent beeld geeft en op de lange termijn vrijwel altijd averechts werkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Zelfkweek » wo maart 09, 2016 6:06 pm

ah nee bij mij is het puur recreatief gebruik om de 2 a 3 maanden. ja die shit brand zo hard dat je gezicht een beetje verdoofd word door de ( 10 - 20 seconden) intense pijn. Slaap je dan op een lage dosis zonder hulp?
Wat dan?
Avatar gebruiker
Zelfkweek
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di mei 05, 2015 1:31 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Perry » wo maart 09, 2016 6:13 pm

Ik bedoelde te zeggen dat ik niets meer aan MDMA heb, omdat ik dat misbruikt heb, maar 3-MMC om de een of andere reden nog wel geweldig vindt. 3-FPM hoorde ik ontzettend positieve verhalen over, maar ik was behoorlijk teleurgesteld. Achteraf kwam ik erachter dat er mensen zijn die 't helemaal geweldig vinden en die dat geweldige niet echt begrijpen. Net als bij coke eigenlijk.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13359
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Zelfkweek » wo maart 09, 2016 7:42 pm

Perry schreef: Achteraf kwam ik erachter dat er mensen zijn die 't helemaal geweldig vinden en die dat geweldige niet echt begrijpen. Net als bij coke eigenlijk.

True, ik heb hetzelfde eigelijk... het stelt niet veel voor ,zoals coke imo, maar je blijft bijpakken en rare shit doen. + de insane burn, lekkere benzo op het einde en geen afkick de dag nadien maken het wel fijn voor mij.

Als je super hard wil strak gaan dan is dit niet wat je zoekt maar het kan wel een fijne head rush geven als je 1 dikke lijn legt (120-150 mg) en die gewoon in twee trekken, man-mode, door je neus haalt.

tl,dr het is niet voor iedereen.
Wat dan?
Avatar gebruiker
Zelfkweek
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di mei 05, 2015 1:31 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » do maart 10, 2016 2:06 pm

Slaap je dan op een lage dosis zonder hulp?

Ik kan bijzonder genoeg slapen op de nasleep van de meeste stimulanten en psychedelica.
Als ik 20mg methylfenidaat neem en het is na 0:00 kan ik 3uur na consumptie prima slapen.
5uur na 50mg 3-FPM consumptie kan ik hoogstwaarschijnlijk ook prima slapen.
DOC kan ik 12-13uur na consumptie ook op eigen kracht op slapen al gaat dat moeizaam, DOC is vergelijkbaar met LSD qua slecht kunnen slapen.
Dit zonder hulp van een benzodiazepine o.i.d.
Ik vind mezelf toch wel aardig koning slaap, komt wellicht door mijn goed geweten. :P

Perry schreef:Ik bedoelde te zeggen dat ik niets meer aan MDMA heb, omdat ik dat misbruikt heb, maar 3-MMC om de een of andere reden nog wel geweldig vindt. 3-FPM hoorde ik ontzettend positieve verhalen over, maar ik was behoorlijk teleurgesteld. Achteraf kwam ik erachter dat er mensen zijn die 't helemaal geweldig vinden en die dat geweldige niet echt begrijpen. Net als bij coke eigenlijk.

MDMA is gewoon extreem selectief voor de serotonine receptoren wat het ongeschikt maakt voor frequent gebruik/misbruik.
3-MMC is voornamelijk actief op de dopamine receptoren en de 'cathiones' geven door de beta ketone groep toch wel een prettiger / meer zuiver dopamine gevoel dan standaard amfetamine verwante middelen. Het heeft een prettige serotonine bijslag maar het is niet zo extreem als MDMA dat het je serotonine tolerantie als een malle laat pieken.
3-MMC is hierdoor veel geschikter voor recreatief misbruik op de lange termijn, het is alleen kak dat al die 4-MMC analogen zo'n mini plateau hebben omdat ze allemaal zo kort duren.

3-FPM valt vrijwel niet te misbruiken omdat het 'plafon' gewoon te laag ligt om euforisch/recreatief te wezen. Mocht je je zo verbazen over dat mensen 3-FPM met zijn 'zwakke' effecten zo positief ontvangen wordt moet je eens Modafinil (of een analoog) proberen. Dat spul is razend populair onder een grote groep mensen en daar voel je letterlijk geen donder van, zelfs niet bij hoge doseringen. :p

Ik kan je wel aanraden om eens 3gram phenibut te proberen in combinatie met amfetamine in plaats van een benzo. Combineert ook goed met veel andere middelen aangezien het euforischer is dan benzodiazepines en je er vrij actief onder blijft maar wel ook dat ontspannende GABA effect heeft.
Phenibut in combinatie met andere middelen zijn toch vaak wel mijn meest euforische ervaringen geweest waar alleen MDMA ervaringen in euforie overheen gaan.
Laatst bijgewerkt door Jmths op do maart 10, 2016 9:15 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Perry » do maart 10, 2016 5:30 pm

Phenibut valt onder nootropics en is daardoor, in tegenstelling tot research chemicals verboden in NL. Ik vind Phenibut erg lekker, maar ben nog niet over de 1,5g gegaan
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13359
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » do maart 10, 2016 9:35 pm

Perry schreef:Phenibut valt onder nootropics en is daardoor, in tegenstelling tot research chemicals verboden in NL. Ik vind Phenibut erg lekker, maar ben nog niet over de 1,5g gegaan

Og, is me volledig ontgaan, wat raar, ben nogal verbaast. Apart dat ze moeilijk zijn gaan doen over de nootropics, van alle nootropics werkt 90% voor mijn gevoel het hardst op placebo effect. :p
Dat ze Phenibut überhaupt een nootropic noemen is nogal onzinnig, al helemaal als je kijkt naar het wetenschappelijk onderzoek dat er voor wordt aangehaald om deze beschrijving te rechtvaardigen.

Ik kan me altijd verbazen over waar ze de wet op aanpassen, waar iedereen het bijvoorbeeld toch wel unaniem er over eens is dat psychedelica niet verslavend zijn en er minder mensen aan overlijden dan paardrijden of hockey wat vervolgens op de opiumlijst wordt gezet.

En dan heb je aan de andere kant benzodiazepines waar men ondertussen wel kan spreken over een epidemie aan verslaafden (meer verslaafden in BE & NL aan benzos dan alle drugs gecombineerd) waar na ophanging een overdosis benzodiazepines de meest gehanteerde methode van zelfdoding is en dus gigantisch veel doden op zijn geweten heeft. Een groep middelen die vrijwel volledig ongecontroleerd blijft.

3,5gram phenibut is voor mij een avondje euforisch stuiteren. Als ik nog verder boven de 3,5gram dosering uit ga word ik echter wazig, loom en vergeetachtig.
Zal eens googlen of ik wat meer informatie kan vinden over deze nieuwe wetgeving, neem aan dat het sinds recent is in ieder geval.
Laatst bijgewerkt door Jmths op zo maart 13, 2016 2:33 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Perry » vr maart 11, 2016 6:05 pm

Ik heb geen zin om hem terug te zoeken, maar ik heb ergens op dit forum een wetenschappelijk artikel betreffende onderzoek naar Phenibut gepost. Hierin is terug te zien waarom het onder de nootropics valt.

Oh en ik denk dat je unaniem bedoelt?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13359
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Tripkip » za maart 12, 2016 11:35 pm

3-FPM is toch niet zo functioneel als je zou denken, zal je volgens mij ook wel na een tijdje doorhebben ;)
Zo graak ik toch lichtjes verward, je verliest de tijd uit het oog en krijg mijn zinnen niet echt op punt.
Sneaky maar toch zo'n fijne drug, zou het boven amfeta verkiezen eigenlijk..
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Tripkip » za maart 12, 2016 11:42 pm

Jmths schreef:
3-FPM valt vrijwel niet te misbruiken omdat het 'plafon' gewoon te laag ligt om euforisch/recreatief te wezen.


Mag je niet echt zeggen, het verslavender dan je nu zou denken. Heb ik zelf en een andere vriend mogen ondervinden. Ik kon er niet vanaf blijven zolang ik het had liggen.
Check ook maar het bluelight topic eens, het gaat echt van 'deze drug is ok maar bwaaah', naar goed tot fantastisch tot junkies die alleen nog maar vragen stellen over injecteren.
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor Jmths » zo maart 13, 2016 2:42 pm

Perry schreef:Ik heb geen zin om hem terug te zoeken, maar ik heb ergens op dit forum een wetenschappelijk artikel betreffende onderzoek naar Phenibut gepost. Hierin is terug te zien waarom het onder de nootropics valt.

Oh en ik denk dat je unaniem bedoelt?

Had hem gelezen. :)
Typvoudje. :woeh:

3-FPM is toch niet zo functioneel als je zou denken, zal je volgens mij ook wel na een tijdje doorhebben ;)

Zal waarschijnlijk ook wel aardig afhankelijk per persoon wezen, ik ben van plan 3-FPM de komende maand verder functioneel uit te proberen omdat deze mij tot nu toe functioneel ernstig goed bevalt.

Mag je niet echt zeggen, het verslavender dan je nu zou denken. Heb ik zelf en een andere vriend mogen ondervinden.

Ik kan me eigenlijk vrijwel constant verbazen over hoe makkelijk hoe snel mensen zich kunnen kwijt raken in een verslaving. Het is ook moeilijk om een verslaving te concretiseren, voor mij is het meestal wanneer overmatig gebruik in zelfdestructief gedrag resulteert.
Maar ik ben nogal een autist die gewoon maar niet kan begrijpen dat mensen überhaupt verslaafd kunnen raken, je hebt gelijk dat ik met de verslavende factor niet zo luchtig moet omspringen op een informatief forum.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 568
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun #2, 3-FPM [51mg, T2:30 +60mg]

Berichtdoor djeemen » ma maart 14, 2016 1:01 pm

De verslavende factor ligt juist in het feit dat het niet zo intens/euforisch is. Verslavingsgevoellige mensen denken dan na een dag gebruiken de volgende dag weer: ik heb geen reden om het vandaag links te laten liggen want het is toch niet zo heftig. Vergelijkbaar met GHB. Het kan lang goed gaan tot je hooked bent.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 628
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner