Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun 2-FMA #2 [60mg total] De 'rustgevende' stimulant

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun 2-FMA #2 [60mg total] De 'rustgevende' stimulant

Berichtdoor Jmths » wo jun 22, 2016 10:32 pm


Voor meer informatie en mijn eerste ervaring met 2-FMA
Zie: http://drugsforum.info/tripreports-uppers/testrun-2-fma-t12982.html

Wat
60mg 2-Fluormethamfetamine
T0:00, 16:00 - +22mg 2-FMA nasaal
T0:30, 16:30 - +11mg 2-FMA nasaal
T1:00, 17:00 - +15mg 2-FMA nasaal
T1:30, 17:30 - +11mg 2-FMA nasaal
Lichte stimulant tolerantie aanwezig

Algemene informatie
Spoiler! :
Wie
Man
82kg
1.81m

Setting
Thuis in mijn appartement (&tuintje) op een rustige zonnige vakantiedag.

Voorwoord
In mijn eerste rapportje over 2-FMA geef ik aan zeer enthousiast te wezen over de effecten hiervan. Ondertussen is er ongeveer anderhalf maand voorbij gegaan en heb ik de 2-FMA vrij regelmatig toegepast als functionele stimulant en hiermee aardig wat ervaring op gedaan ondertussen.
Ondertussen kan ik bevestigen dat mijn initiële enthousiasme rond 2-FMA stand heeft gehouden en dat mijn vermoedens zijn bevestigd. Aangezien ik het gevoel heb ondertussen meer inzicht te hebben in de 2-FMA volgt bij deze mijn 2de en laatste rapportje rond 2-FMA. Hierin zal ik de effecten op hogere dosering beschrijven van deze specifieke ervaring en nog de nodige ervaring met 2-FMA de afgelopen weken (in de conclusie) toelichten.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 16:00 - +22mg 2-FMA nasaal
Nadat ik 33mg 2-FMA had afgewogen met mijn weegschaal deze verdeeld over 3 gelijk ogende lijntjes. Vervolgens snuif ik 2 van de 3 lijntjes van ongeveer 11mg per lijntje.
Zelf vind ik het prettig om langzaam op te bouwen zodat mijn lichaam zich langzaam aan kan aanpassen en niet direct overdondert wordt door heftige effecten. Het is sowieso wel een prettig idee om eerst even te kijken hoe het lichaam reageert op een lagere dosering.

Normaal gesproken voor functioneel gebruik consumeer ik oraal gecapsuleerd 20mg 2-FMA om de 3-3,5uur, net als met methylfenidaat (Ritalin/Medikinet)). Voor mijn 2de rapportje wil ik echter een hogere/recreatievere dosering dan normaal uitproberen om een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van de effecten van de 2-FMA.
Bij uitzondering consumeer ik dit keer nasaal in plaats van oraal om sterkere piek effecten te creëren, normaal gesproken probeer ik het echter zoveel mogelijk bij oraal gebruik te houden om mijn neus te sparen en impulsief doseren tegen te gaan.

De korte gemene prik is zoals gewoonlijk aanwezig, het is maar goed dat deze niet zo lang duurt, het heeft wel karakter in ieder geval. Ik gebruik de sulfaat poedervorm van 2-FMA en ik heb de indruk dat deze in vergelijking met amfetamine in HCL (/hydrochloride) (kristal)vorm intenser en korter brand. Ik heb haast het idee dat de toevoeging van een fluoratoom aan de 2-FMA specifieke brandend gevoel en geur met zich mee brengt in vergelijking met andere amfetamine verwante middelen.

T0:15, 16:15 - De effecten lijken ondertussen na 15minuten vrijwel volledig te zijn opgekomen. Ik merk dat ik een goede 'hyperfocus' heb bereikt en mijn hartslag lijkt een lichte verhoging te zijn ondergaan (mocht iemand een betrouwbare goedkope hartslag meter kunnen aanraden hoor ik het graag, mobiele apps werken niet zo betrouwbaar voor mij gevoel).
Het duurt in ieder geval niet lang en ik heb als een raket de eerste helft van mijn rapportje volledig uit getikt.

T0:30, 16:30 - +11mg 2-FMA nasaal
Op dit moment werk ik nasaal het 3de lijntje van de 33mg totaal naar binnen.
Gek genoeg brengt 2-FMA een zeer rustgevend gevoel met zich mee. Het rustgevende gevoel dat de meeste stimulanten op een lage dosering met zich mee brengen (denk aan 5mg (dex)amfetamine of 5-10mg methylfenidaat). Het rustgevende gevoel dat er voor zorgt dat je met je aandacht bij het moment blijft en het voorbij vliegen van gedachten tot een stilstand brengt.
Bij 2-FMA lijkt dit rustgevende gevoel echter nog sterker aanwezig te zijn en op relatief hogere doseringen langer aanwezig te blijven. Een activerende/productieve stimulant die ook nog eens 'rustgevend' aanvoelt is zeer prettig en wenselijk. Zoals ik echter in mijn vorige rapportje al aan gaf vermoed ik echter ook dat dit 2-FMA van een relatief aardig verslavend randje voorziet. Online heb ik wel voorbij zien komen dat methamfetamine (de grote broer van 2-FMA) om soortgelijke reden aardig verslavend is, deze is echter waarschijnlijk ook een pak euforischer.

Ik zal niet beweren dat 2-FMA de eetlust bevordert maar vergeleken met andere soortgelijke stimulanten (zoals methylfenidaat) heb ik de indruk dat ik relatief gezien nog zeer goed in staat ben om af en toe iets qua eten naar binnen te werken. Dit is prettig aangezien dit de dip achteraf naar mijn ervaring aanzienlijk doet verminderen.

T1:00, 17:00 - +15mg 2-FMA nasaal
15mg afgewogen en wederom nasaal ingenomen. Voel me rustig en geconcentreerd, toch ook wel vrij zorgeloos, de wereld voelt wel zen aan in ieder geval. Zoals gewoonlijk zeer productief bezig onder invloed van de 2-FMA. Ik voel me zoals ik al eens beschreef in mijn eerste rapportje over 2-FMA 'het oog van de storm'. Hoge mate van activiteit maar tegelijkertijd ervaar ik een sterke rust.

T1:30, 17:30 - +11mg 2-FMA nasaal
Na inname van deze dosering heb ik nog altijd niet het gevoel dat mijn hartslag verder is verhoogt na de eerste initiële inname van 22mg 2-FMA. Hartslag voelt rustig en stabiel ondanks dat ik op een relatief hoge dosering zit. Met methylfenidaat en amfetamine zou mijn hartslag op relatief gelijke dosering aanzienlijk hoger wezen. 60mg 2-FMA in anderhalf uur is tot nu toe de hoogste dosering 2-FMA die ik ooit heb genomen, in zo'n korte tijd in ieder geval.
Gek genoeg heb ik niet het gevoel dat de effecten veel sterker zijn geworden sinds de initiële 22mg dosering, zal waarschijnlijk komen doordat nasale inname een minder stabiel plateau voorziet. Voel me wel iets onrustiger dan eerder, maar op zich niet onlogisch, valt relatief gezien nog wel mee.

T2:15, 18:15 - Hard geploeterd in de tuin, loop ondertussen aardig te zweten en besluit even snel een koude douche te pakken om af te koelen. Dit gaat zoals gewoonlijk onder invloed van 2-FMA gepaard met een beurt tanden stoken, tandjes poetsen, trimmen, de hele mikmak.

T2:45 18:45 - De sterkste effecten lijken voorbij te zijn gegaan, nog wel duidelijk aanwezig echter. Mijn vermoeden is dat het op deze dosering zo'n 6uur na eerste initiële inname zal duren voordat de effecten zo goed als volledig zijn verdwenen. Op lagere doseringen duurt het meestal tot zo'n 4uur na inname dat deze verdwenen zijn.

Avondeten is ondertussen al een half uur klaar maar trek ontbreekt mij nog, om 13:00 echter nog een flinke maaltijd weg gewerkt maar ik vermoed dat de 2-FMA eveneens een aandeel speelt. Rond 19:30 verwacht ik weer relatief makkelijk voedsel naar binnen te kunnen werken.

T3:30, 19:30 - Avondeten weg gewerkt, smaakte me goed.

T4:00, 20:00 - Effecten zijn nog licht aanwezig, voel een lichte spanning in mijn kaak. De 2-FMA effecten lijken echter zo langzaam aan ondertussen hun einde te naderen.

T5:00, 21:00 - Effecten nog zeer licht aanwezig, begin me lichtelijk vermoeid te voelen.

T6:10, 22:10 - Dipje merkbaar, gezien de dosering valt het relatief gezien nog wel mee. Het valt de kleine dame op dat ik ineens vrij stil ben en weinig zin heb om interactief te doen. Op zich valt het wel mee zolang ik maar niets hoef te doen en niemand me lastig valt, klinkt een beetje droog maar zo is het nou eenmaal.

T6:30, 22:30 - +3mg melatonine
Tripje lijkt vrijwel volledig aan zijn einde te komen, ik vermoed dat over 30minuten de nastimulatie voor zover deze er nog is volledig verdwenen zal wezen.

T8:00, 0:00 - Op dit moment duik ik mijn bed in, ik merk nog heel licht dat ik gestimuleerd ben van de 2-FMA, voornamelijk aan mijn zeer licht verhoogde hartslag. Na zo'n 15minunten valt ik in slaap en heb vervolgens onafgebroken (8-9uur) geslapen.

Conclusie
Spoiler! :
Samen met dexamfetamine mijn favoriete functionele stimulant qua effectiviteit bij productief gericht werk. Naar mijn persoonlijk inzicht heb ik niet het idee dat er een effectievere functionele stimulant dan deze 2 beschikbaar zijn op de markt. 3-FA zou na mijn weten waarschijnlijk als enige het potentieel kunnen hebben om deze op functioneel gebied te kunnen evenaren maar deze heb ik nog niet mogen uit proberen en is spijtig genoeg zeer lastig om aan te geraken.
Er zijn wellicht stimulanten die een 'sterker' effect geven maar ik kan me niet voorstellen dat deze op de lange termijn erg rendabel zullen wezen voor functioneel gebruik. De zeer lage noradrenaline affiniteit van 2-FMA komt met zeer aanzienlijke voordelen op functioneel gebied naar mijn ervaring.
2-FMA leent zich voor nasaal gebruik slecht aangezien deze zo sterk brand maar nasaal gebruik is sowieso ongeschikt voor lange termijn functioneel stimulant gebruik dus dit is naar mijn mening een verwaarloosbaar gegeven.

De laatste anderhalf maand heb ik onder veel druk gestaan, zowel qua deadlines maar ook wel emotioneel. De 2-FMA heeft me aanzienlijk geholpen doordat deze effectief hielp bij het halen van deze deadlines terwijl het me tegelijkertijd rust en focus gaf om mijn hoofd te houden bij de zaken die op dat moment prioriteit hadden. Ik zal er verder niet concreet op in gaan maar de resultaten achteraf zijn er zeker naar.

Ondertussen heb ik zo'n 2-3maanden 'vakantie/rust' en kan met veel genoegen melden dat ik in deze tijd geen stimulanten wil of zal gebruiken, gebruik hiervan is immers vermoeiend voor het lichaam en op lange termijn zeker lang niet altijd even leuk. Mijn 2-FMA grammetje is na dit rapportje op en dit zal de komende 6maanden het geval blijven.

Wat ik nog wel wil vermelden is dat ik het niemand aan raad om op eigen houtje functioneel stimulanten toe te passen. Zodra je er aan begint is de kans groot dat je productiviteit sterk afhankelijk wordt van stimulant gebruik. Voor sommige mensen is het zeker de moeite waard maar mocht je dit overwegen (als laatste redmiddel) is het alleen maar aan te raden om dit te doen in overleg met een huisarts of andere deskundige.
Wat voor de ene persoon werkte hoeft immers voor een ander nog niet perse te werken.

Wat betreft de 60mg dosering in anderhalf uur tijd beschreven in het huidig rapportje, de effecten waren vrij stevig maar prima verteerbaar. Na de nodige inspanning wel wat verhitting, het is waarschijnlijk wel verstandig om op hogere doseringen verkoeld te blijven.
Mijn vermoeden is dat 100mg ook nog wel te doen zou moeten wezen aangezien de 2-FMA effecten voor een stimulant zeer goed verteerbaar zijn, voor de euforie junkies wellicht leuk al zou ik hier zelf mijn lichaam niet aan onderwerpen. Ik had niet het idee dat de effecten van 60mg veel sterker pieken dan 40mg 2-FMA, de response curve buigt waarschijnlijk lichtelijk af naarmate de dosering hoger wordt. Mocht ik in de toekomst geen dexamfetamine voorschrift krijgen zal ik 2-FMA vaker toepassen in de toekomst voor functioneel gebruik.
Als laatste noot: Zelf hou ik op recreatief gebied niet zozeer van 'keihard' gaan en hou het liever wat vriendelijker en subtieler voor het lichaam. Om deze reden zou ik 2-FMA recreatief gezien boven amfetamine verkiezen, dit is echter puur persoonlijke voorkeur.

Dat is alles, snoep verstandig en have fun. :wave:
Laatst bijgewerkt door Jmths op do jun 23, 2016 9:40 am, in totaal 2 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun 2-FMA #2 [60mg total] De 'rustgevende' stimulant

Berichtdoor Amvitamientje » wo jun 22, 2016 10:38 pm

:hulde:

Is het vergelijkbaar met 2-FA?

En over je vraag over een goedkope hartslagmeter: Hier. Is dan wel een bloeddrukmeter maar meet natuurlijk ook je hartslag :)
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3913
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Testrun 2-FMA #2 [60mg total] De 'rustgevende' stimulant

Berichtdoor Jmths » wo jun 22, 2016 11:32 pm

Amvitamientje schreef: :hulde:

Is het vergelijkbaar met 2-FA?

En over je vraag over een goedkope hartslagmeter: Hier. Is dan wel een bloeddrukmeter maar meet natuurlijk ook je hartslag :)

Bedankt, ik zal eens kijken.
Zelf heb ik 2-FA nog niet mogen ervaren en kan er online verrassend genoeg niet zoveel informatie over vinden. Structureel verschillen ze enkel een methylgroep. De potentie in gewicht en duratie van beiden middelen lijken gelijk te wezen.
Als ik het goed gelezen heb in het verleden heeft 2-FA een iets hogere noradrenaline affiniteit t.o.v. dopamine dan 2-FMA (durf niet te zeggen in hoeverre). Eveneens lijkt methamfetamine in vergelijking met amfetamine iets rustiger aan te voelen qua effecten. Wellicht dat dit verschil tot bepaalde hoogte ook tussen 2-FA en 2-FMA op gaat. Mijn vermoeden is dat 2-FMA dus iets rustiger aanvoelt qua effecten dan 2-FA maar verder vrijwel identieke effecten geeft. Ik durf dit echter niet met 100% zekerheid te stellen dus pin me hier niet op vast.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner