Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Testrun MDPV 19mg + T2, 18mg

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Testrun MDPV 19mg + T2, 18mg

Berichtdoor Jmths » wo aug 26, 2015 12:13 pmWat
T 0:00 - MDPV 19mg oraal
T 2:00 - MDPV 18mg oraal
PS: dit is een vrij hoge dosis, ik heb een vrij hoge dopamine tolerantie doordat ik bijna dagelijks 40mg+ methylfenidaat gebruik voor studeren, eveneens had ik al enige ervaring opgedaan met dit stofje, het is dan ook aan te raden om op een lagere dosis te beginnen.

Wie
Geslacht: Man
Gewicht: 79kg
Lengte: 1.81m

Setting
In mijn appartementje op een rustige licht bewolkte dag met gezelschap van mijn kleine dame.

Wat is MDPV (Methylenedioxypyrovalerone)
MDPV is een stimulant die voornamelijk werkt als een noradrenaline en dopamine heropname remmer (NDRI) waarvan de potentie wordt geschat op ongeveer 4x dat van methylfenidaat (ritalin). De effecten van MDPV zijn dan ook tot op bepaalde hoogte sterk vergelijkbaar met die van amfetamine wat gezien zijn ('dioxy') structuur verbazingwekkend is. Hierbij moet wel vermeld worden dat de vergelijking met amfetamine niet geheel correct is aangezien iedere stof op zich uniek is qua effecten en eveneens bevat MDPV een ketonegroep waardoor MDPV onder de familie der cathinones valt waarvan de stimulerende effecten over het algemeen toch net weer iets anders worden ervaren dan die van de amfetamine verwante stoffen.
Verder is er vrijwel niets over deze stof bekend, vrijwel geen wetenschappelijk onderzoek en is deze stof in het verleden ook nooit medisch toegepast, opgepast dus kinders!

Meest voorkomende waarschuwingen MDPV
MDPV is vrij berucht, niet alleen om zijn sterk stimulerende werking maar eveneens om zijn vele bijwerkingen. Op sites staan dan ook veel verhalen van mensen die ernstig verslaafd zijn (geweest) aan MDPV.
Overdoseren is nog nooit zo makkelijk geweest als met MDPV, door zijn 'lange werking', verslavende factor en zeer hoge potentie in gewicht gaat overdoseren met MDPV snel wat vaak op zijn beurt weer snel leid tot vasoconstrictie (hoge bloeddruk/hartbelasting).
Ook zorgt MDPV bij veel mensen tot ernstige slaaptekort wat vaak gepaard gaat met verhalen van mensen die een psychose oplopen door slaaptekort indirect veroorzaakt door MDPV (al zou het karakter van het stofje daar ook vermoedelijk aan kunnen bijdragen maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen, in mijn rapportje zal ik dit verder toelichten).

#1. Zeer verslavend
#2. Overdosering
#3. Vasoconstrictie
#4. Slaaptekort/psychoses

Zeer gelijkend risicoprofiel aan amfetamine al is MDPV iets onvoorspelbaarder. Aan het risico van dit stofje moet enige nuance toegevoegd worden aangezien MDPV bekend staat als een stofje dat vooral door vuige simulant junkies gebruikt wordt. Als ik de rapportjes op Erowid lees rond MDPV schrik ik me soms ook helemaal het laplazerus over wat sommige mensen aan hoeveelheden MDPV naar binnen werken.


Uiterlijk
Wit/Lichtbruin luchtig poeder (dat zacht aanvoelt)

Voorwoord
Mocht het nog niet duidelijk wezen, dit is een vrij onvoorspelbaar stofje dat de nodige risico's met zich mee brengt. De reden dat ik dit stofje heb gekocht is omdat er weinig 'objectieve' informatie over te vinden is en de verkoper het voor dumpprijs verkocht i.v.m. de ban op MDPV sinds 1july 2015.


Het Rapportje
13:15 (T0:00) - Orale inname van gecapsuleerde 19mg MDPV poedervorm (pic relevant)

13:30 (T0:15) - Eerste effecten merkbaar.

14:00 (T0:45) - Op dit moment lijken de effecten van de MDPV zich zo goed als ontwikkelt te hebben, op dit moment ervaar ik de effecten als zeer mild en beperkt aanwezig. Dit komt overeen met eerdere ervaringen met MDPV, dit bevestigd nogmaals mijn vermoeden dat ik een stuk toleranter ben voor MDPV dan de gemiddelde mens, dit gebaseerd op erowid doseringssterkte en ervaringen van kennissen met zelfde product.

14:15 (T1:00) - Het plan was om te kijken of de MDPV mij kan helpen met studeren en andere dagelijkse saaie bezigheden net als dat methylfenidaat dat normaal voor mij doet. Kennissen met ervaring met deze stof hadden mij van tevoren verteld dat MDPV zich hier niet goed voor leent, in hun ervaring is MDPV te recreatief en onrustig om zich hiervoor te lenen.

14:30 (T1:15) - Tot nu toe werkt de MDPV prima voor studeren, afwassen en in de tuin werken. Voel me wat rustiger en wel op mijn gemak, echter ben ik teleurgesteld van het gematigde effect. Het van tevoren ingenomen plan was om deze dag een iets boven gemiddelde dosis te nemen om het karakter van de MDPV in nuchtere toestand te ontdekken. Mijn besluit op dit moment is dan ook 2uur na de initiële inname een extra dosering te nemen waarvan ik zeker ben dat de effecten dan wel merkbaar zijn.

15:15 (T2:00) - Na overleg met een vriend die ervaring met MDPV heeft besluit ik om nogmaals 18mg bij te doseren. Ik wil hier nogmaals bij benadrukken dat 18mg normaal gesproken voor de gemiddelde persoon al een flinke dosis is, gebruik deze hoeveelheden dan ook niet zonder de nodige voorbereiding en ervaring.

15:30 (T2:15) - De effecten van de bij dosering lijken een stuk sneller op te komen dan de eerste dosering, op dit moment voel ik me meteen een stuk vrolijker, goed humeur, meer flauwe grapjes e.d. naar mn kleine meid maar ik voel mij vooral heel rustig al begin ik af en toe ook flink te ratelen in gesprek, deze gevoelens blijven nog zo'n 3uur aanhouden na dit moment. Wel voel ik mij net als met methylfenidaat licht 'opgefokt' wat zich voor uit in sociaal contact waarin ik soms twijfel of ik niet teveel praat en over het algemeen twijfel aan wat ik zeg.

16:00 (T2:45) - Op dit moment bevalt de MDPV mij zeer goed, het studeren verloopt zeer prettig, multitasken vergaat mij eveneens zeer gemakkelijk. Ook is ondertussen de keuken opgeruimd en zijn een hoop saaie bezigheden met veel plezier afgerond.

18:30 (T5:15) - Op dit moment merk ik dat de effecten beginnen af te nemen, hier begint eveneens een vrij lange nasleep van de MDPV effecten. Het plan is om die avond een biertje te drinken met een vriendin die weer terug is van vakantie. Op dit moment was ik nog van plan om na het eten nog wat MDPV bij te nemen zodat ik nog een beetje gezellig overkom.

19:30 (T6:15) - Op dit moment is het eten klaar, ik had verwacht dat het op dezelfde manier mijn eetlust zou onderdrukken als methylfenidaat waar ik na een uurtje of 3-4 wel weer aardig op kan eten, de MDPV onderdrukt mijn eetlust echter aanzienlijk langer en mijn behoefte om te eten is ver te zoeken. Met veel tegenzin druk ik een paar happen heerlijk voedsel naar achter maar krijg mijn bord lange na niet leeg.
Eveneens begin ik last van bijwerkingen te krijgen, bij methylfenidaat (ritalin) krijg ik meestal na 3uur een flinke dip die ik even moet uitzitten en klaar. De MDPV echter leek nog zo'n 3uur nasleep te hebben waarin ik heel erg warrig werd. Ik kon me niet meer zonder hulp herinneren wat ik het weekend had gedaan en ik verwisselde veel woorden tijdens het praten, mijn vriendin maakte er dan ook een spontane opmerking over.
Op dit moment begin ik eveneens biertjes weg te tikken, voornamelijk om de MDPV dip een beetje weg te werken. Het warrige was op zich niet zo erg geweest als ik me even kon afsluiten in mijn appartementje maar we moesten alweer bijna weg omdat we met volk hadden afgesproken.

20:30 (T7:15) - Rond deze tijd vertrekken we naar een kroegje in de buurt, op dit moment heb ik 3blikjes Finkbrau op. Eveneens besluit ik om toch maar geen MDPV bij te nemen, is wel weer genoeg voor vandaag dacht ik.

20:45 (T7:30) - We komen aan bij de kroeg, gaan bij een tafeltje buiten zitten. Op dit moment voel ik me echt een dweil en probeer mijn tekort aan levenslust en warrigheid maar verder weg te drinken met nog een paar biertjes terwijl ik passief meeluister naar de gedeelde vakantie ervaringen.

21:45 (T8:30) - Op dit moment voel ik me weer een stuk beter en ben ik gezellig aan het meekletsen, etc.

01:00 (T12:30) - De kleine dame is moe dus we besluiten om weer naar huis te gaan, eenmaal thuis aangekomen merk ik dat ik gigantische honger heb en begin me flink vol te proppen met voedsel, lekker eten potverdeurie jonge.
Na een flinke schranspartij ga ik op bed liggen, op dit moment denk ik nog bij mezelf "het is maar goed dat ik wat biertjes op heb anders zou het wel eens lastig kunnen wezen om in slaap te vallen". Die avond slaap ik vrij onrustig en droom ik vrij intens, zo droomde ik onder andere dat mn kleine dame en ik werden aangevallen door grote wespen en schrik wakker nadat ik in mijn droom merk dat ze in mijn haar zitten.

07:30 (T19:00) - Het moment dat ik wakker schrik, nadat ik ben wakker geschrokken kan ik niet meer slapen en lig nog zo'n 2uur in bed. Terwijl ik in bed lig lijk ik ineens tot mijn verbazing licht te hallucineren. Het kussen naast me lijkt iets groter en kleiner te worden steeds en ik heb het gevoel dat het kussen een levend wezen is. Eveneens lijkt het middelste rondje van de klamboe een vies klein mondje te worden, wanneer ik naar het haar van mn vriendin keek leken haar 'losse haren' voelsprietjes.

Ik durf niet te zeggen in hoe verre het door de MDPV komt dat ik slecht sliep en hallucineerde wat mij normaal nooit gebeurt maar de timing is wel toevallig. Mocht dit wel door de MDPV komen kan ik mij heel goed voorstellen dat je psychotisch kan raken van dit goedje.

Conclussie PS: De hierop volgende testrun met MDPV viel heel wat minder prettig
Ik krijg de indruk dat de ongebruikelijk structuur van deze stimulant (MDPV) toch ook wel met zijn 'unieke' bijwerkingen komt. Het is een leuk stofje plus de dip zolang je maar wat tijd voor jezelf hebt lijkt zeer mee te vallen gezien de effecten die het geeft. Echter dit stofje is onvoorspelbaar en dat lees je maar al te vaak terug online. Zelf zou ik dit stofje in ieder geval niet delen met kennissen en het gebruik hiervan moet met veel beleid en bedachtzaamheid gebeuren. Het is nog iets te vroeg om conclusies te trekken over MDPV echter, ik ga zo even goed (avond)eten en ben van plan rond 16:00 1dosering van 24mg te nemen en weer wat huiswerk te verzetten. Ik ben benieuwd naar hoe het vandaag uitpakt in ieder geval, MDPV is en blijft een mysterieus en slecht begrepen stofje die met veel zorg behandeld moet worden.

Je kunt dus beter gewoon een lijn amfetamine nemen.
Het is dat ik een gierige Nederlander ben die een driedubbele levensvoorraad voor 3 tientjes kon kopen.

VOOR VERVOLG (Deel 2, live report de volgende dag)
"Testrun MDPV 24mg (hartkloppingen) - report 30July 18:30"
Zie:
http://drugsforum.info/tripreports-uppers/testrun-mdpv-24mg-hartkloppingen-live-t11856.html

PS: Dit is een oud gekopieerd rapport
Laatst bijgewerkt door Jmths op wo aug 16, 2017 9:05 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Online
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: Testrun MDPV 19mg + T2, 18mg

Berichtdoor Prototype » vr aug 28, 2015 6:38 am

Goed report zeg, zeer duidelijk. :hulde:
Toch blij dat ik het niet genomen heb toen ik het in huis had.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Testrun MDPV 19mg + T2, 18mg

Berichtdoor MoonLiquid » vr aug 28, 2015 10:33 am

Prototype schreef:Goed report zeg, zeer duidelijk. :hulde:
Toch blij dat ik het niet genomen heb toen ik het in huis had.
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: Testrun MDPV 19mg + T2, 18mg

Berichtdoor Perry » vr aug 28, 2015 6:06 pm

Erg duidelijk, overzichtelijk, gedetailleerd, maar niet langdradig report. Las makkelijk weg en heeft een duidelijke nadruk op het analyseren van de effecten. (In plaats van de activiteiten) Wat mij betreft mag deze als slabloon/voorbeeld gebruikt worden voor "Upper Tripreports," want dit is in mijn ogen perfect en een ware toevoeging aan het forum.

Spoiler! :
Waarom alleen bij upper tripreports en niet gewoon alle?!
Nou, heel simpel: Probeer een psychedelica report maar eens zo te verwoorden. Daar heb je gedachtenspinsels, plotselinge/intense emoties en juist het totaal anders ervaring van activiteiten wat de trip vormt.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner