Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Heb je een geniale nacht beleefd onder invloed? Heb je al trippend iets interessants meegemaakt? Hier kun je je verhaal kwijt.

BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Berichtdoor FranX » vr jan 02, 2015 5:48 pm

Buiten ons huis was 2014 het jaar dat het megalomane duo Ivo Opstelten en Fred Teeven hoogstpersoonlijk de restanten van de democratie en uw en onze burgerrechten onder de sloophamer legden. 2014 was ook het jaar dat verdwaasde gerelicapte lieden meenden een kruis..euh maantocht te moeten houden tegen alles en iedereen die zich niet wensen te conformeren aan het vermeende woord van Allah, zoals dat door Mohammed werd begrepen en door haatbaarden met opgeheven vinger tot absolute waarheid wordt uitgedragen.

Maar binnen de muren van de piepkleine enclave en vrijhaven die we 'thuis' noemen was 2014 een goed jaar. We wisten de leugen van de crisis te ontwijken, werkten tot tevredenheid van de anonieme boven-ons-gestelden en brachten de afgelopen 12 maanden in goede gezondheid en harmonie met elkaar door. Ook fijn om te zien was dat de relatie tussen vrouwlief en ondergetekende zelfs na meer dan twee decennia nog steeds geen sleetse plekken vertoonde en de liefde en lust nog immer de rode draad in ons bestaan is.

2014 was ook het jaar waarin ik 50 werd en mijn verloren jeugd weerspiegelt zag in onze prachtige puberzoon. Al met al reden genoeg om het jaar gepast af te sluiten.

Het plan

Na lang wikken en wegen besloten we om een combi te doen met BK-2C-B, LSD en MDMA. Natuurlijk wederom omlijst met de niet weg te denken jointjes en een terloops borreltje.
Wij hebben BK-2C-B afgelopen jaar leren kennen als een fijn stofje waarvan we hier al eens verslag deden. http://drugsforum.info/tripreports-ander/tr-bk-2c-b-forever-and-a-day-wap-t8887.html

Volgens mijn research zou de BK een mooie synergie kunnen aangaan met LSD en aansluitend zou een portie MDMA het geheel tot een mooie symfonie kunnen vervolmaken. En hiermee was de teerling geworpen.

Eigenlijk zouden we in plaats van MDMA het geheel aftoppen met Ketamine maar ik was zo vriendelijk om een paar dagen eerder ons laatste beetje mee te geven aan een vriend. Achteraf spijt natuurlijk. Een lief DF lid heeft nog gepoogd om wat ket tijdig hier te krijgen, helaas zonder succes.
Damn you PostNL!

Wie: Ouder echtpaar 45+ in goede gezondheid
Waar: Huislijke setting, matrasje, dekentje, hapjes en drankjes.
Wat: Voor ieder: 225 mg BK-2C-B, 2 zegels LSD en MDMA kristallen (voor haar 150 mg en voor mij 170 mg.) Een jointje en een glaasje 43.
Tolerantie: Ja vermoedelijk, op tweede kerstdag hadden we beide nog een zegeltje LSD onder de tong gehad en een dikke week daarvoor verse paddo's gegeten.

Dat van die paddo's kwam omdat ze te vroeg plukrijp waren, ze waren eigenlijk voor de kerstavond bedoelt. Nou ja.. enfin.

16:00 uur

We nemen beide de BK-2C-B in en besluiten om gelijk maar even te gaan wandelen. De BK heeft, zo hebben wij ervaren, minsten 2 uur nodig om effect te sorteren. Het wandelen gaat goed tot dat na een uurtje de benen erg zwaar beginnen te worden en we onszelf wat onvast. We keren om en gaan naar huis.

18:00 uur

We leggen de laatste hand aan de voorbereiding. Matrasje op de grond, films en muziek onder handbereik en hapjes en drankjes in de buurt. Door het hele huis staan gekleurde lampjes en er is eigenlijk niets aan het toeval overgelaten. Inmiddels zijn we ook al behoorlijk stoned van de BK.
De hoogste tijd dus voor de LSD.

19:00 uur

Van een noemenswaardige bodyload is bij beide geen enkele sprake. Hoogsten gaf de opkomst van de LSD wat rare sensaties maar dat zijn we van dat spul wel gewent. Bij mij is heel duidelijk dat de BK voor een enorme stilte in het hoofd zorgt. Loom relaxed met de woestgekke visuals van de LSD. Niet slecht.

20:00 uur

We krijgen weer zin in een wandeling. We kleden ons dik aan en stevig gearmd beginnen we onze toch door de buurt. Natuurlijk knalt her en der allerhande vuurwerk de lucht in en het is in onze ogen mooier dan de afsteker zich kan bedenken. Het rondje dat we lopen doen we normaal gesproken in 20 minuten maar nu hebben we er bijna anderhalf uur over gedaan.

22:00 uur

We liggen inmiddels weer veilig op ons matrasje en kijken en luisteren naar popartiesten uit lang vervlogen tijden maar waar men kennelijk toch geen genoeg van kan krijgen. We hebben het fijn, chill en genieten. De woeste visuals zijn weg en de boel staat nu rustig in alle kleuren te 'ademen'.
We besluiten om de MDMA in te nemen.

00:05 uur

Wap, loom, stoned komen we tot de ontdekking dat we de klokslag 12 gemist hebben. We lachen en wensen elkaar een fijn 2015. En zo knuffen we nog lekker weg op het matras. Naar buiten gaan om het vuurwerk te aanschouwen lijkt ons wat te ambiteus.

02: nog wat uur

We besluiten ons bed op te zoeken en niet lang daarna liggen we lekker warm tegen elkaar aan. Ik val vrij snel in slaap maar vrouwlief ligt nog enkele uren lekker tegen mij aan na te spacen waarna zo uiteindelijk ook in slaap valt.

De andere dag

Geen kater, geen narigheid. Hoogstens zijn we nog na-wap en voelen aan dat we moeilijke of veeleisende zaken moeten mijden. We brengen de dag door met films kijken en nog maar eens een dutje. Zo dromen wij heerlijk de dag door.

De tweede dag

Ik sta om 5:45 uur op het werk en bemerk dat ik nog niet helemaal baseline ben. Mijn gedachten gaan nog steeds langzaam. Ik blijk gelukkig wel te functioneren al ben ik voor mijn doen wel erg stil. Vrouwlief bemerkte dezelfde effecten die overigens niet onprettig zijn. Zij had in ieder geval de mazzel vrij te zijn.

Bedenkingen

Zoals beschreven hadden wij vermoedelijk een tolerantie waardoor deze combi zeer goed te hanteren was en we niet van het padje zijn geraakt. De combinatie BK en LSD voelt in ieder geval goed. De twee stoffen lijken een goeie synergie aan te gaan en is zeker voor een herhaling vatbaar.

De MDMA bracht ons, zoals gewoonlijk, niet veel meer dan lekker loomlief zijn. Maar of het een toegevoegde waarde had op de BK/LSD is twijfelachtig. We waren immers al loomlief.

Al met al was het een goede ervaring en hoogstens was er wat spijt om het niet voor handen hebben van Ketamine.

Voor ons breekt nu een periode aan van onthouding zodat we volgende maand weer fris en fruitig kunnen snoepen van de verboden vruchten.

Wees wijs, blijf gezond en een goed 2015.
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Berichtdoor Poseidon » za jan 03, 2015 2:29 am

Very nice. Wens jullie ook een machtig mooi jaar toe. :love:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10563
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Berichtdoor Perry » za jan 03, 2015 3:30 am

Interessant tripreport om het jaar mee in te luiden!
Duidelijk, to the point en goed beschreven! Ik kijk uit naar de volgende!
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13358
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Berichtdoor Miss E » ma jan 05, 2015 1:04 am

Fijn reportje weer, Franx!

Jullie ook een prachtig jaar toegewenst! :grin:
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1671
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Berichtdoor Aebi » ma jan 05, 2015 1:12 pm

Poseidon schreef:Very nice. Wens jullie ook een machtig mooi jaar toe. :love:
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6557
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: BK-2C-B, LSD en MDMA, Een oudjaars combo

Berichtdoor Naturelover » do jan 08, 2015 6:37 pm

Oeh, klinkt als een mooie combinatie. All the best for the coming year :)
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner