Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Afkickverschijnselen wiet

Voor alle verslavingsverhalen over wiet, alcohol, heroïne, GHB, benzo's ,...

Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Krissie-k » za jan 11, 2014 4:50 pm

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier en zou graag wat ervaringen van andere "stoppers" horen. Ik ben een vrouw van 29 en ben op mijn 26ste voor het eerst in aanraking gekomen met wiet. Wat begon met af en toe een jointje voor de gezelligheid is binnen 3 jaar uit de hand gelopen naar een verslaving waarbij ik minimaal 3 joints per dag rookte. Met de nadruk op rookte :-) ik ben inmiddels gestopt (dit is de derde keer nu)

De eerste keer stoppen was een aantal maanden geleden tijdens de zomervakantie. Met een vriendin ging ik naar Italie, het perfecte moment om te stoppen dacht ik. Ik heb me tijdens deze vakantie eigenlijk alleen maar beroerd gevoeld, geen eetlust, paniekaanvallen, zweetaanvallen you name it. Bij terugkeer in NL was de eerste tussenstop de coffeeshop.

Daarna nogmaals een poging gedaan, 10 dagen volgehouden en daarna helaas weer voor gaas gegaan.

Nu dus bezig aan de derde poging en ik moet bekennen dat ik deze keer geen enkele behoefte voel om weer een joint aan te steken. Wel ben ik net als in Italie erg geschrokken van de afkickverschijnselen. Dit is nu de derde dag dat ik nuchter ben, maar ook nu heb ik extreem veel last van zweet/paniek/angstaanvallen waarbij ik me soms zo onprettig voel dat ik gewoon niet meer weet wat ik met mezelf aan moet. De nachten gaan gelukkig beter, het inslapen gaat tot zover best oké. Af en toe zeiknat wakker worden van het zweet hoort erbij en als ik me dan weer omdraai ben ik ook weer vrij snel vertrokken.

Nu is dus mijn vraag aan jullie, hoe zit het bij jullie met de afkickverschijnselen na het stoppen met blowen? Voelen jullie je soms ook zo rot? Geen eetlust? Bibberig etc?

Alvast bedankt,

Groetjes Kris
Krissie-k
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za jan 11, 2014 4:29 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Jcutter » za jan 11, 2014 9:40 pm

Als ik stop met blowen, gaan er 1001 gedachtes door mij heen. Ik ben steeds nerveus, soms spelen er sociale angsten op als ik bijvoorbeeld iets moet afrekenen bij een kassajuf, ik ga vaak meer eten waardoor ik aankom, ik slaap soms niet meer en ik ben mijzelf weer bij elkaar aan het rapen. JE moet er even doorheen, al zal ik in jouw geval raadplegen bij de dokter. Misschien kan hij jou wat voorschrijven om het wat makkelijker te maken. Gebeurt ook bij verslaving aan wiet.
UFO's zijn echt en aliens bestaan.
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4087
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Claviceps » za jan 11, 2014 10:27 pm

Ik rook al een aantal jaren af en aan wiet maar nooit echt in een vast patroon. Soms rook ik s'avonds wat wiet in de vaporizer maar ben nooit de hele dag stoned. De dagen in de week dat ik het doe verandert constant. Ik heb ook vaker periodes dat ik er 1 of meerdere weken tussen hou en over het algemeen ervaar ik dan vrij weinig afkickverschijnselen. Voornamelijk bemerk ik dat ik mijn dromen weer herinner en afhankelijk van de periode ervoor dat ik soms moeilijker in slaap kom vlak na het stoppen.

Als de verschijnselen zo hevig en storend zijn voor je zou je ook kunnen overwegen om het af te bouwen. Echter, uit je topic maak ik op dat je er echt genoeg van hebt dus dan valt deze optie waarschijnlijk ook af. Probeer er wel voor te waken dat je geen verslaving gaat vervangen voor een andere. Rookte je trouwens met tabak, zo ja rook je nog steeds tabak of ben je daar ook mee gestopt? Het zou namelijk goed mogelijk kunnen zijn dat als je tabak gebruikte dat je een "dubbele" afkick hebt van zowel nicotine als cannabis.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Verf » zo jan 12, 2014 12:06 pm

Ga er gewoon mee even naar de huisarts! Die zal heus niet zo raar opkijken en die zal je graag willen helpen. Hij kan je misschien iets kalmerend voorschrijven, al moet je hier natuurlijk ook mee uitkijken want benzo's kunnen ook héél verslavend zijn. Wat misschien ook kan helpen is je slechte oude gewoonte omvormen in iets positief, dus als je zin hebt in een joint dan drink je gewoon een tas thee ofzo. Rook je ook gewoon tabak? Sommige mensen die willen stoppen met blowen ervaren ernstige afkick verschijnselen maar gewoon door het gebrek aan nicotine, dus daarmee kan je misschien best even overleggen met je huisarts, hij zal je het beste kunnen helpen!
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Krissie-k » zo jan 12, 2014 12:24 pm

@wormenkrabber: Wat je schrijft is heel herkenbaar, 1001 gedachten die door je hoofd heen schieten. Voor m'n 2e stoppoging ben ik bij de huisarts geweest, hij heeft me melatonine voorgeschreven om iig beter te kunnen slapen. Helaas krijg ik daar de bijwerking van dat ik nog misselijker wordt, sowieso is eten tijdens het stoppen een drama. Ik heb 0,0 eetlust. Ik zorg er nu in ieder geval voor dat ik (vloeibaar, drinkontbijt) toch zoveel mogelijk vitamines en vezels binnen krijg. Verder is het een kwestie van tijd (damn tijd) voor het minder wordt, hoe lang heeft dat bij jou geduurd?

@ claviceps en verf: ik ben niet gestopt met roken. Is wel een doel voor de toekomst, maar zag het inderdaad niet zitten om ook nog eens de afkickverschijnselen van de nicotine bovenop de afkickverschijnselen van de wiet te krijgen. Helaas ligt de verslavingsgevoeligheid binnen mijn familie erg hoog, en ben ergens toch wel angstig dat bij het gebruik van eventuele "hulpmiddelen" ook daar weer een verslaving op de loer ligt. Goeie tip omtrent de kop thee, ik probeer ook zoveel mogelijk naar buiten te gaan op de momenten dat het zwaar wordt, afleiding is toch de beste remedie op dit moment. Hoe lang hebben jullie er last van gehad?
Krissie-k
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za jan 11, 2014 4:29 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Jcutter » zo jan 12, 2014 12:38 pm

Het duurt zo'n 6 weken voordat THC uit jouw lichaam(svet) is voltrokken. Bij mij duurt het zo'n 2-3 maanden, voordat de psychologische effecten (vele gedachten, insomnia) verdwenen zijn. Ik had gelukkig in die tijd nog eetlust, en ik was veel aan het sporten. Is het geen idee om te gaan fietsen / hardlopen? Is het ook geen idee om valeriaan in te slaan? Word je rustig van en je kan het kopen bij de drogist.

Ik wil je overigens niet ontmoedigen, alleen het zwaarste komt nog. Dat is om leren gaan met de trek. Al was het voor mij voldoende de trek te weerstaan, omdat ik niet weer in die wolk wil leven. En functioneerde beter in het allerdaags bestaan: werd socialer¸ voerde mijn werk beter uit, ik had geld over, kon mijn dromen weer herinneren en ik was niet continue meer stoned.
UFO's zijn echt en aliens bestaan.
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4087
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor yoghurt » zo jan 12, 2014 12:40 pm

wat vervelend dat je zoveel last hebt van afkickverschijnselen. Voor mij was afleiding de oplossing, wat in mijn geval niet zo moeilijk was omdat ik op vakantie was. Ik had na twee weken nergens last meer van. Ik merkte juist de positieve kant van stoppen, namelijk nuchter zijn!! Probeer te genieten van het feit dat je veel helderder bent dan je was. Lichaamsbeweging helpt ook best goed, ga hardlopen of iets in die trend als je dat nog niet doet. Concentreer je op je gezonde hobby's (voor mij was dat muziek luisteren, vissen en koken) en ik denk dat je je dan snel beter zal voelen.
veel succes!!!
yoghurt
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 73
Geregistreerd: di feb 22, 2011 5:17 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 2:18 pm

Hallo, ik ben 27 jaar, ben nu met dag 9 bezig om te stoppen met blowen.
Ik heb minimaal 10 jaar lang dagelijks gerookt, (en nee ben er niet trots op)
Ik heb erg last van afkicks-verschijnselen, moeilijk kunnen slapen, extreem moe zijn, en enorm last van hyperventilatie/paniek aanvallen, en een erg benauwd gevoel.
Bij het in slaap vallen heb ik ook het idee of moet ik mijn ademhaling zelf controleren, wat mede komt door de hyperventilatie/paniek aanvallen, ik weet me er soms geen raad mee.
Dit had ik echt niet zo heftig verwacht vantevoren, omdat wiet weg word gezet als een softdrug, het effect mag dan "Soft" zijn, maar het heeft gewoon een hele harde werking op je lichaam zonder dat je het in de gaten hebt, ik probeer adem technieken toe te passen om mijn ademhaling te reguleren, ook wel de "Buteyko techniek"genoemd, er staan wel een aantal filmpjes van op youtube, het wel niet altijd helpen, maar het verlicht soms mijn hyperventilatie.
Ik hoop dat de verschijnselen snel minder worden, anders heb ik misschien wel medicijnen nodig bij het afkicken, en dat wil ik liever niet, omdat daar ook weer een verslavende werking aan vast zit bij het lang gebruiken ervan.
Iemand nog meer tips die mijn klachten zouden kunnen verminderen?
zou het erg op prijs stellen.

groeten.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Druks » wo mei 20, 2015 2:25 pm

Valeriaan kan helpen bij het rustig worden en melatonine kan helpen bij het slapen. Ze hebben geen verslavend karakter en is gewoon te koop bij het kruidvat en dergelijke. Succes met afkicken!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7155
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Schepje » wo mei 20, 2015 2:54 pm

Valeriaan idd, is exact wat je nodig hebt om je gedachten weer op orde te krijgen. Ikzelf krijg er wel echt brute nachtmeries van maar, het dempt die prikkel wel idd.

Maar ik vind het verhaal nogal overdreven. De meeste zijn blij dat ze weer wat energie hebben, ipv de hele dag lam op de bank gehangen te hebben.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 3:26 pm

er is geen woord van overdreven.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 3:27 pm

Het is ook niet dat ik naar wiet hunker ofzo, maar de afkicks verschijnselen zijn behoorlijk heftig.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Schepje » wo mei 20, 2015 3:49 pm

Nooit last van gehad, klein beetje de dag ernaa dat het wel lekker is om een gratis beloning te hebben. Maar ik heb zat de doen, dus.. Teveel om lam te gaan zitten wezen iigv.
Een keer in de maand / drie maanden, no problem.

Maar ik weet niet hoe dat zit met een angststoornis, je kan er wel para van worden idd.
Maar dan moet je juist stoppen. Als je er zo verslaafd aan bent is het mss ook wel handig om te kijken of het wel wiet is wat je rookt.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 6:04 pm

Dat was vast cynisch bedoeld dat ik wel zeker wist of ik wel wiet rookte :P
maar zeker rookte ik wel wiet, zomers altijd mijn eigen oogst, uit volle grond zonder enige voeding, dus zo schoon mogelijk, als ik dat op had altijd gewoon naar een coffeeshop, de opgefokte wietjes roken.
verder gebruik ik geen medicijnen of hard drugs, het zal de hyperventilatie/angstoornis wel zijn die getriggered word door het stoppen.
wss word dit door de zure appel heen bijten, al had ik er in de 1e week totaal geen last van, het is pas van de laatste 3 dagen dat de klachten zo heftig zijn, soms gewoon het gevoel dat ik stik.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Schepje » wo mei 20, 2015 9:00 pm

Je komt op mij echt zo over van ik grijp wat termen aan en zie wel waar het schip strand, van wiet heb je duidelijk niet zoveel kaas gegeten. Maar dat terzijde.
Lijkt mij dat er meer aan de hand is met je. Onderliggende problemen? Nogmaals voor mij is het een peulenschil geweest om te stoppen na 20 jaar. Als ik dan advies zou moeten geven dan zou het niet wiet gerelateerd zijn, ligt ook een beetje buiten mijn bevoegdheid dan.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 9:41 pm

wil niet overdrijven, maar heb minimaal 15kg wiet gerookt, dus weet niet waar je op doelt, en de onderlinge verschijnselen komen wss door het stoppen ;)
heb hier niet met de slimste mensen te maken heb ik in de gaten.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Ivo » wo mei 20, 2015 9:47 pm

Naphtha schreef:De meeste zijn blij dat ze weer wat energie hebben, ipv de hele dag lam op de bank gehangen te hebben.

Tuurlijk, na een paar maanden. De eerste paar weken echt niet.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7859
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 9:51 pm

idd ivo, en elk lichaam reageerd weer anders.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Schepje » wo mei 20, 2015 10:37 pm

Ivo schreef:Tuurlijk, na een paar maanden. De eerste paar weken echt niet.

Ja? Ik had na een paar dagen al van jea ik zie dr niet meer uit als een stoner, pom pom pom.
De dopamine spiegel is wel een issue met langdurig blowen dacht ik, maar..

Cold Turkey schreef:idd ivo, en elk lichaam reageerd weer anders.

Ok ok, laat me dan van je leren. Maar dan wil ik wel de bread en butter shit, geen recalcitrant antwoord. Waar denk je dan aan als je niet kan slapen en zo, of als je bang bent van normale dingen?
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » wo mei 20, 2015 11:20 pm

Dan denk ik aan mijn ademhaling, het voelt alsof het niet vanzelf gaat, en bij het inslapen heb ik schrikmomenten dan lijkt het net alsof ik stop met ademen en gaat mijn hart tekeer, heeft allemaal met de hyperventilatie uit te staan, heeft veel met stres te maken, kan onbewuste stres zijn, en bij mij wss door het stoppen met blowen.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Schepje » wo mei 20, 2015 11:34 pm

Is dat niet iets wat je gewoon hebt dan? Wel een keer gezien dat wiet mensen kan helpen met dat soort dingen.. Ipv z'n eigen symptomen te bestrijden for a change.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » do mei 21, 2015 9:46 am

verder nog nooit last van gehad.
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » do mei 21, 2015 10:19 pm

Vandaag voor het eerst Valeriaan genomen van de drogist na 11 dagen stoppen, voel de spanning gewoon van me afglijden, het helpt mij enorm, ik weet van mezelf dat ik niet meer ga blowen, en dit onderdrukt mijn afkicks-verschijnselen aanzienlijk :)
Ben er erg blij mee, een aanradar voor de mensen die willen stoppen.
:rock:
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Prototype » do mei 21, 2015 11:21 pm

Nice!
Succes er mee. :)
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Cold Turkey » vr mei 22, 2015 6:31 pm

Thanks Prototype!We zijn dag 12 ingegaan xD
Cold Turkey
Newbie
Offline
 
Posts: 12
Geregistreerd: wo mei 20, 2015 2:09 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Wietisslecht » wo sep 09, 2015 10:41 am

Lees mijn post over stoppen met wiet
hopelijk kan ik andere mensen helpen en de ogen openen!

wat bij mij heel erg helpte tegen de onrust in me buik en de hartslag
(wat ik alleen smorgens had) is gewoon 1 oxazepam 10MG pakken.

Open en eerlijk tegen je dokter zijn dat je met een wietverslaving vecht
en hij schreef het me voor, ben inmiddels al bijna 1week clean en voel me als herboren!!!
Wietisslecht
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: wo sep 09, 2015 10:25 am

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Exceptional » wo sep 09, 2015 12:38 pm

Wietisslecht schreef:Lees mijn post over stoppen met wiet
hopelijk kan ik andere mensen helpen en de ogen openen!

Jij hebt net een weekje niet geblowd en hebt het ene middel vervangen door het andere. Dat is nou niet bepaald het perfecte voorbeeld.
Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3568
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: Afkickverschijnselen wiet

Berichtdoor Claam » zo jan 10, 2016 7:39 pm

Hm, oxazepam lijkt mij ook niet verstandig. Natuurlijk wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Het onderdrukken van emoties blijft hetzelfde- je wilt júist jouw eigen, puur-natuur emoties weer voelen en ermee omgaan, zoals je dat deed voordat je begon met intensief blowen. Afkicken van eens een jointje af en toe is in mijn ogen onschuldig.

Waar oxazepam tijdelijk lijkt, heb ik (hopelijk) iets anders interessants waar ik mezelf ontzettend veel motivatie mee heb gegeven, namelijk de schoonheid van- truffels.

Truffels kun je, gelukkig, maar eens in de zoveel tijd gebruiken. Mijn intentie de laatste keer was om van de wiet af te blijven. Ik blowde elke dag, wanneer ik maar de mogelijkheid had. Ik werk op een sportschool en geef kinderen les- niet het juiste voorbeeld. Ik vond 't moeilijk om er vanaf te blijven, want het gaf me RUST. Heel veel rust in de kop, maar wat ik eigenlijk deed is gewoon keihard weglopen. Het leven gaf me stress. Stress is naar. Ik wil me niet naar voelen, dus pak ik een joint. Ah, relief, maar in mijn lijf en daarbuiten was ik op zoek naar de kerel die ik was voor al die blowerij. Had nergens zin in, behalve vluchten.

Tot ik weer eens (de laatste keer was twee jaar geleden met oud en nieuw) op een doordeweekse, doodnormale woensdag besloot om in m'n eentje 't pakje truffels (Hollandia, ik houd wel van wat hardcore) naar binnen te werken. Alles werd weer mooi. Alles werd weer zoals het was. Intens geluk in m'n hart, intens geluk daarbuiten. Waar ben ik geweest met mijn hoofd dat ik al deze schoonheid van de wereld ben vergeten. Ohja, bij de wiet. Waar ben ik geweest dat ik al het belangrijke en simpele niet meer zag. Ohja, wiet. Het was oud en nieuw in mijn hoofd, precies wat ik nodig had. Ik voelde me weer gemotiveerd en mezelf kennende is dit ook weer het einde geweest van een te lang durende verslaving.

Nu ken ik mezelf en weet ik dat ik geniet van een jointje. Wat ik vooral niet moet doen is mezelf verwijten, mezelf keihard wegtrekken bij de jointjes en tegen mezelf zeggen "het nóóit meer te doen"- dat werkt niet, maar wat werkt is toe te geven dat ik ff heel hard aan mezelf mag werken, in ALLE tijd van de wereld. Toegeven is 't moeilijkst, maar dan heb je het balletje het universum ingesmeten (ja, zo diep ga je) en vertrouwen gekregen en gegeven om schoon en opnieuw te beginnen, alles op te pakken daar waar ik was gebleven. Afkicken- ja dat hoort erbij. Rillingen, snelle hartslag, alsof je in een fucking intercity zit van de NS die wel eens optijd is komen opdagen. Zelfs nog eerder is vertrokken dan je had verwacht, maar 't is het waard. Je lijf is bezig, geef het tijd. Twee weken zijn niets in vergelijking met de tijd die je hebt volgestopt met het diep inhalen van moeder natuur- 't is namelijk de boze stiefmoeder waar je te lang contact mee hebt gehad en weggehaald heeft bij je eigen moeder.

Knuffels
Claam
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: zo jan 10, 2016 7:10 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner