Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Baclofen en verslaving

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

Baclofen en verslaving

Berichtdoor Gonzo » di feb 22, 2011 9:35 am

Ik heb wat info over baclofen bij elkaar gezocht,ik hoop dat jullie er wat aan hebben...


Een verslaafde raakt op den duur daadwerkelijk verslaafd aan een verslavend middel niet zozeer omdat hij (/zij) zich beter gaat voelen, waarvan in het begin natuurlijk nog wel sprake is, maar omdat hij zich alleen (nog) normaal kan voelen met het verslavende middel. De verslaafde voelt zich dus niet per se beter door inname van het verslavende middel, maar eerder normaal. Het verraderlijke en datgene wat het meest tot verwarring leidt is dat een verslaafde zich eigenlijk nooit normaal heeft gevoeld. Het effect bij een niet verslavingsgevoelig persoon kenmerkt zich meestal doordat die zich meestal wel veel beter voelt dan normaal bij inname van een bepaald middel, ook na verloop van tijd. Omdat de niet verslavingsgevoelige persoon ook tevreden kan zijn met het zich normaal voelen, dus als hij niets gebruikt, zal hij daarom niet steeds op zoek hoeven gaan naar een (verslavend) middel dat hem nog beter doet voelen..


Men blijft dus lijden aan de ziekte verslaving. Verslaving blijft een complexe aandoening, en vooral als de verslaving eigenlijk een symptoom is van een onderliggende psychiatrische aandoening, is het maar de vraag of Baclofen in alle gevallen het juiste middel is. Echter, tot voor kort was het een vrij normale gang van zaken een persoon met de dubbele diagnose psychiatrische aandoening en verslaving eerst naar de verslavingszorg te verwijzen. De verslavingsproblematiek kon vervolgens niet worden opgelost omdat de achterliggende psychiatrische aandoening niet werd behandeld. Gelukkig weet men ondertussen dat verslavingsproblematiek alleen kan worden opgelost als de onderliggende psychiatrische problematiek tegelijkertijd wordt behandeld. De verslaving verergert de psychiatrische problematiek en andersom. Het is daarom belangrijk dat behalve medicatie voor andere psychiatrische aandoeningen nu wordt onderkend dat er medicijnen als baclofen bestaan die specifiek werken op de psychiatrische aandoening verslaving.

Verdovende middelen worden ingezet om dit te corrigeren, maar zonder blijvend effect. Dat effect heeft baclofen wel. Baclofen is een GABAB-agonist. Het versterkt GABA-activiteit en vermindert de productie van de neurotransmitters glutamaat en dopamine. Baclofen speelt zo waarschijnlijk een rol bij het in evenwicht brengen van de beloningsmechanismen in de hersenen en heft de gevolgen van GHB-deficiëntie op.’

In de verslavingszorg worden verschillende medicijnen ingezet om de zucht naar verdovende middelen te dempen. Naltrexon, acamprosaat (Campral) en topiramaat (Topamax) zijn de bekendste. ‘Ze hebben geen effect’, zegt Ameisen. ‘Baclofen is het enige medicijn dat de zucht naar alcohol volledig wegneemt. De andere medicamenten – en ook baclofen in een te lage dosis – verminderen slechts de hunkering en bewerkstellingen abstinentie.
Maar abstinentie is de hel.
Onthouding betekent een constant gevecht tegen de obsessieve drang om alcohol te nuttigen en heeft in de meeste gevallen een terugval als eindresultaat.’

(met dank aan Dr Ameisen)
Laatst bijgewerkt door Gonzo op za maart 19, 2011 2:10 am, in totaal 1 keer bewerkt.
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?



Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Flameon » di feb 22, 2011 1:52 pm

Goed topic, goed middel.
Word bij ons in de afkickkliniek de laaste tijd ook steeds meer voorgeschreven en ik hoor er goeie verhalen over
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » di maart 01, 2011 12:57 am

Tja is me wat allemaal; gewoonweg geen notie wat er gaande is, gewoonweg niet geinteresserd dank u wel of van dan daar beginnen we echt niet aan; is beetje gevecht met instanties en artsen moet zeggen was grappig, frustrated en eye opener
Medicijn werkt prima, ook zo wonderbaarlijk; in eersste instantie kwam er achter via symposium in amersfoort over verslaving waar die Ameisen uitlegde aan mensen in zorg; even met hem hem gesproken en die zei ook ja als je huisarts het niet voorschrijft is gewoon crimineel en ga na een andere, zo gezegd zo gedaan
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:34 am

Grappig ook weer nieuw forum maar had had screen naam anders dan andere forum nou weer van voren, nou weer a newby vrolijk gedoe,topic was populair (4000) hitsdus probeer wat te copy

Vanaf mijn jeugd te maken gehad met verslavingsprobemalatiek; al snel blackouts, klinieken, AA, diazapam, andere pillen, weer kliniek.
Nu sinds een paar weken aan baclofen, via vrienden gehoord; niet zo makkelijk aan te komen via huisarts , kliniek of psychiater.. Drug werkt tot nu toe fantastisch, ook geen problemen zoals met diazapam of librium. Dokter Ameisen heeft toevallig een verhaal gelezen zo'n 10 jaar geleden van een cocaine verslaafde maar die ook verlamd was, kreeg baclofen en de bijwerking was dat hij van z'n verslaving af kwam. Ging dat zelf onderzoeken en heeft een boek geschreven ' het einde van mijn verslaving' in engels the end of my addiction;
M'n eigen huisarts en jellinek wilde het niet voorschrijven dus naar andere huisarts nog heel gedoe want dat zijn generalisten boek meegenomen voor uitleg.
Naar symposium geweest van verslavingsdeskundigen waar ik dr. oliver ameisen ontmoet heb; hij vond het erg unethisch als een arts of kliniek of psychiater dat niet voorschrijft.
Het is nog vroeg pas een paar weken gebruikt,weing last van afkick verschijnselen, behalve slaap problemen maar dat is vrij normaal. Artsen en klinieken schrijven het niet voor omdat paradoxiaal te weing clinische trials gehouden zijn; probleem is drug bestaat al 70 jaar en trials zijn duur en pharmaceutische industry geen interesse in, geen patent meer op. Dus zouden klinieken, ziekenhuizen of universiteiten moeten doen.
Gebruik 30mg eerste 3 dagen, dan 60mg 3 dagen,, 90 mg 3 dagen enzoovoort totdat je voelt geen hunkering, craving, of trek hebt; elk individu is verschiilend goede is praktisch geen bijwerkingen hoogstens beetje dufheid. En ja geloof er ook in, sinds al heel veel geprobeerd, dus ook gemotiveerd. Ben beniewd en mijn dokter ook. http://www.baclofen4alcoholism.com/
Gebruik nu voorlopig 100mg,weet nog niet of verder naar boven. Miracules medicijn echt een wonder, meer energy en geen zucht of craving, erg dankbaar voor Ameisen, en vind bijna crimineel als klinieken dat niet voorschrijven, ook nog kwaad over want had anders voorgeschreven kunnen krijgen aantal maanden geleden toen detox en in kliniek belande
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:39 am

De spierverslapper is chemisch bijna identiek aan de partydrug gamma-hydroxyboterzuur (GHB). Het is verwant, maar niet identiek, aan veel voorgeschreven benzodiazepines als diazepam en oxazepam
Gebruik het pas, dus nog vroeg; ameisen en anderen hebben getest om weer te gaan gebruiken
en of weer readdicted volgende dag, blijkbaar dus niet.
Was ook een vraag in symposium van dokters, en verslavingdeskundigen aan ameisen; bent U niet bang dat dit middel gecontroleerd gebruik gaat promoten?
antwoord; beschouwd U ziczelf als een gecontroleerde drinker, ja heeft U problemen, nee
wat is dan het probleem, goed antwoord. Had veel humor Hij beschrijft het goed in zijn boek heeft veel publiciteit in buitelnand; duitsland, NY Times, guardian, ABC news nog weing in nederland. (boek moest zelfs bestellen)
wonder why?
dokters in frankrijk schrijven het voor addiction. En ja zoals elke ziekte neem je medicijnen, of dat nu aids, suikerziekte of wat dan ook is, baclofen heeft nauwelijks bijwerkingen, en als je erg anxious voelt neem je gewoon wat meer pillen. Niet verslavend en praktisch onmogelijk te overdose.
Je moet gewoon arts of psychiater vinden die het voorschrijft, en volg gewoon aanwijzingen in boek. anders geef je boek.
M'n eigen huisarts durfde het niet, andere ook niet en jellinek ook niet onder het mom van te weing onderzoek.
Door kennis die het al succesvol gebruikt voor 6 maanden naar andere arts maar was in andere postcode, shit naar andere arts hij kreeg fax van andere arts en ok, je moet gewoon arts overtuigen. Tot nu toe voel me great. Net honderden pillen gekregen van apotheek dus kan even vooruit. Zit nu op 90mg per dag, ga denk ik tot 200 ligt eraan jekan er zoals meeste medicijnen beetje duf van worden bijhogere dosis. Die man, Ameisen, blij ontmoet heb en boek gelezen hebt, heb ook z'n adres. tel. en e mai en geef aan hoe het me me gaat.. Hij is al sinds 2004 clean, en heeft geprobeerd om weer addicted te worden lukte hem niet.
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:41 am

Is totale onzin geen verslaving aan baclofen is een medicijn dat helpt, net zoals mensen die hiv waar je voorheen aan dood ging nu niet meer vanwege medicatie, of insuline als je suikerziekte heb ad infinitum.
Rehabs en therapieen en geiigende medicaties kunnen wat trek verminderen maar niet elimineren, als je kijkt in rehabs of NA of AA zijn er zeer weing die meer dan meerdere jaren volhouden, en in klinieken hoogsten 10 - 30% sucees na een jaar.
Medicijn heeft nauwelijks of geen bijwerkingen, eigenlijk alleen maar voordelen gebruik het nou meer dan een maand zit vol energy, positief en gewoon voel me goed voorheen dark side of the moon, elke dag zelfde patroon dronk van morgn tot avond en werd ook nauwelijks meer dronken, had gewoon 'nodig' om te functioneren hield ik me voor, alles draaide om alcohol in alles wat ik plande. rare is nauwelijks media attentie in holland behalv in spits en metro vraag me serieus af waarom ?? dat is, in buitenland veel media in geronnomeerde media publicatiesen tv, en word nu voorgeschreven bij dokters in usa, duitsland en frankrijk; in nederland nog gedoe kan daar over mee praten maar ja als ik iets wil krijg ik het ook, zeer zeker geen spijt van, en al die hollandse cynisme en kritiek zal me worst wezen, het werkt en ben gelukkig
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:44 am

Reden dat niet voorgeschreven wordt door klinieken sommige of velen is vanwege reden te weing onderzoekk, ja zo ken ik er nog een; dat is hun job om dan onderzoek te verrichten een vergelijkbaar onderzoek met naltrexon, baclofen en iets anders voor mij part. Arts van kliniek zei ja misschien in paar jaar tijd, ja hoepel op kan dan wel dood zijn en vele anderen.
Gewoon think out of the box en niet al die protocollen, is me alleen duidelijk artsen weten ook niet alles, vroeg zelfs nou probeer het dan met mij graag en guinea pig, nee dus, niewe huisarts gelooft er wel in en is erg beniewd naar resultaat. ken al wat vrienden in buitenland die het ook succesvol gebruiken, is geen toeval, en ja denk serieus dat klinieken gewoon bang zijn voor hun job stel je voor een medicijn wat moeten ze dan doen met al die lege bedden?Ameisen ontmoet in symposium met verslavingsdeskundigen waar hij een voordracht deed. Die javier guzman gebruikt het ook, die kreeg het van zijn psychiater bij solutions. Denk als je echt gemotiveerd ben om te stoppen, of van alle ellende af wil is dit echt een uitkomst. Voorheen was ook gemotiveerd maar was een struggle om niet te gebruiken, nu voeld aan komt gewoon naturel, vecht er ook niet tegen, of feel tempted, niets van dat alles.
Laatst bijgewerkt door sebastian op za maart 19, 2011 2:10 am, in totaal 1 keer bewerkt.
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:45 am

uberhaupt geen last van bijwerkingen en neem toch aardige hoge dosis nu op 150mg.
Denk na bijna een maand kan toch wel iets oordelen, vooral voorheen andere manieren gedaan was vaak een struggle. M'n nieuwe huisarts zei ook, nou wacht nou even kijken even aantal maanden aan, en wanneer blijvend gaat zal het aankaarten bij medisch overleg en zal kliniek aanschrijven, nou daar heb je tenminste iets aan.
Gezeik en opmerkingen van verplaaats je dan niet ene verslaving met andere meer gehoord, NEE dus, andere verslaving is als ik aan de coke zou gaan of weet ik veel, medicijn onderdrukt completely juist verslaving.
Of opmerkingen van ja maar is toch te weing onderzoek naar, ja dat is nou het hele eiren eten, onderzoeks buro's, klinieken doen het om een of andere nog?? niet, zijn wel dier proeven gedaan, zelfde resultaat, beesten raakten niet meer geinteresserd in drank.
Heb dat niet zomaar out of blue mee begonnen, heb alles zo'n beetje over gelezen, en klinkt heel logish plus aantal vrienden/kennissen gebruikten het al.
Vandaag 28ste nog uitslag gekregen van psycho onderzoek, maar ja toen was ik niet in erge goeie doen, (goed maf dus) psychologe was ook verbaasd hoe ik overkwam wereld van verschil.
Wil het niet alleen voor mezelf houden, nog afspraak gemaakt met arts in jellinek dat ze dit beter wel kunnen voorschrijven, denk hoe ik overkom zegt al genoeg, werd er nog niet zo lang geleden uitgegooid in nazorg omdat ik half dronken op kwam dagen. Ook geschreven naar raad van bestuur/directie van kliniek; anders voor mijn part maak kopieen en geef ze aan mensen voor de deur, moeten zelf dan maar beslissen of wat is. Maar vind onwetenheid is nog erger.
Denk na x aantal maanden zal is proberen zoals dr oliveir ameisen om readdicted te worden, maar ja op dit moment ook geen urge,trek of craving wat me voorheen gek maakte. Begrijp de sceptiscism wel maar ja dat nu al honderden, zo niet al duizenden van hun verslaving afgekomen zijn is onweerlegbaar en worden er alleen maar meer is niet meer te stoppen, maybe slowly but surely.
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:46 am

Enige bijwerking is dat ik in een goede stemming ben
Geen lichamelijke klachten hoogsten beetje slaap problemen, maar ja dat is ook normaal als je stopt kan wel weken duren voordat 'normaal' is zelfs zonder baclofen.
Neem voor de rest alleen thiamine, B-forte vitamines en Cal/Mag = calcium-magnesium in. Plus laat me via huisarts op bloed, leverfuncties enz in eerste aantal maanden periodiek controleren, volgens mij wel goed, lever hersteld zich nogal snel, enige orgaan dat zich zelf aardig kan herstellen. Ben wel gestopt met anti depressiva waarom zou ik ook opperbeste stemming, vond huisarts ook goed idee, terwijl kliniek juist wilde verhogen, goed waanzinnig
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:49 am

Werkzame stof is Baclofen.
Is een Gamma-aminoboterzuur (GABA-B) agonist. Chemish bijna identiek aan Gamma-hydroxboterzuur (GHB). Verwant maar niet identiek aan benzodiazepines als diazepam en oxazepam.
Maar baclofen is niet addictive, geen craving of euforic.
Heeft effect op de GABA-B receptoren in de hersenen - op 3 neuro transmitters
dopamine, glutomate en GABA.

In kort verslaving wordt gezien en behandelt als een biologische / biochemistry oorzaak
dus oplossing in die richting dit is anders dan reguliere verslavingszorg waar therapy, sociale factoren, wilskracht, persoonlijkheidssoornissen een groter aandeel vormen.
Daarom denk ik zo moeiljk die denktrant in zorg te veranderen, en pharmaceutische industry staan nou niet 1,2,3 klaar om onderzoek te verrichten sinds geen nieuw medicijn is en er weing geld aan te verdienen valt.
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:50 am

Reactie van drugsinfoline wat mijn vermoeden bevestigd in eerdere emails posted:

"Baclofen wordt in Nederland momenteel niet klinisch / double blind onderzocht omdat dit een nogal kostbare aangelegenheid is, waarvoor zich tot nu toe geen financiers gemeld hebben. Dit hangt inderdaad samen met het feit dat de medicatie geen patent meer heeft, en het voor de farmaceutische industrie minder interessant.
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 1:54 am

Wat me verbaasd toen ik ik dit topic begon misschien 10 mensen die het ook gebruikte
verbazingwekkend hopelijk veel meer buiten dit forum
Mensen zijn net robots dus die geloven artsen of klinieken moet je niet doen, nou kan wel maar we ze weten het niet; en heb al meerdere klinieken gezien met en zonder minnesota
ramp is dat ze bio chemical weg niets vinden, of geen uitkomst toen dacht ik hier klopt iets niet
ene therapy: je moet alles veranderen, zeg sorry, en elke dag soort logboek bijhouden
werkt niet bij mij
andere soort the same veel vitamines en saunas (kan geen sauna meer zien)
was een beetje waanzinnig maar wel grappig
ach komt op zelfde neer na verloop van tijd wanneer leuke groep en therapeuten ok
maar ja dacht verdorie geen zin om rest van mijn leven met addiction gezeik
volgens mij al die types vekeerd; vandaar via medicijnen ok its great
en ja wanneer je voor iets anders nog therapy nodig hebt ok fine
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 2:06 am

Was in begin ook septisch en ging er over lezen en vie vrienden/kennissen die successvol gebruikten, en ontmotte de schrijver in amersfoort bij symposium met mensen uit verslavingszorg was ik toch overtuigd om te proberen beetje veel gedoe om huisarts te vinden die het voorschrijft maar ja dat hoort erbij definief geen spijt van

http://www.baclofen.nl/

http://www.olivierameisen.com/en/


http://alcalc.oxfordjournals.org/

vol.42 no 5 2007 pagina 506
vol.42 no.2 2007 pagina 158
vol.40 no.2 2005 pagina 147
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Elfquest » za maart 19, 2011 2:07 am

Damn je hebt dit topic helemaal volgeschreven. :grin:
Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg.
Avatar gebruiker
Elfquest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 658
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:21 pm

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 2:12 am

Ja was andere forum was ook belezen whats in a name, maar ja screennaam kwam niet door
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Gonzo » za maart 19, 2011 2:31 am

Elfquest schreef:Damn je hebt dit topic helemaal volgeschreven. :grin:


....Ben het helemaal met sebastian eens, het is echt een wonder middel, het is alleen zo fokking frustrerend dat je bij de meeste artsen een heel boekwerk mee moet nemen om het te krijgen...
Ze snappen het niet en zijn bang om het voor te schrijven...

Ik laat elke 3 weken bloed prikken, mijn lever is ok, mijn nieren doen het goed, mijn bloeddruk is sinds jaren weer gewoon normaal, maar moet zowat smeken om het te krijgen en dan krijg ik 30 mg p/d...WHAT THE FUCK???

Ik weeg ongeveer 110 kg, dus die 30 mg is een druppel op een gloeiende plaat...
Woensdag heb ik weer een gesprek met mijn verslavings arts,maar hij snapt het gewoon niet of wil het niet snappen
Ja hahaha, ik ken het middel niet maar ik zal eens navraag doen bij wat collega's,hahaha


Ik wilde hem zelf het boek"het einde van mijn verslaving"kado doen maar dat wilde die lul niet eens aannemen....
Dus ik heb nu mijn hoop op mijn huisarts gevestigd, die is gelukkig wat "meegaander",dan kap ik lekker met die hele verslavings zorg(is zo ie zo kut hier in Den Haag)...

Ik besef heel goed dat alleen een anti craving middel niet de oplossing is,en dat ik ook een soort van therapie nodig heb, maar ik loop zo ie zo al bijna 2 jaar bij een psycholoog vanwege rouwverwerking en wat shit die er in het verleden gebeurd is, dus dat komt wel goed...

Keeping fingers crossed.. :shock:
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?



Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Elfquest » za maart 19, 2011 2:35 am

Ach ze geven alcoholisten ook vaak zat Refusal in de verslavingszorg. Een stok achter de deur om niet meer te drinken. Waarom Baclofen dan niet zou kunnen snap ik niet. Inderdaad te weinig over bekend.
Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg.
Avatar gebruiker
Elfquest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 658
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:21 pm

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Flameon » za maart 19, 2011 2:36 am

Elfquest schreef:Ach ze geven alcoholisten ook vaak zat Refusal in de verslavingszorg. Een stok achter de deur om niet meer te drinken. Waarom Baclofen dan niet zou kunnen snap ik niet. Inderdaad te weinig over bekend.


Weinig over bekend, maar dat wilt niet zeggen dat het slecht is.
Refusal en alcoholisten, moet zgn goed zijn. Ik ken echter best een grote groep mensen die er gewoon door heen kan drinken :shock:
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Gonzo » za maart 19, 2011 2:40 am

Flameon schreef:
Elfquest schreef:Ach ze geven alcoholisten ook vaak zat Refusal in de verslavingszorg. Een stok achter de deur om niet meer te drinken. Waarom Baclofen dan niet zou kunnen snap ik niet. Inderdaad te weinig over bekend.


Weinig over bekend, maar dat wilt niet zeggen dat het slecht is.
Refusal en alcoholisten, moet zgn goed zijn. Ik ken echter best een grote groep mensen die er gewoon door heen kan drinken :shock:


Ik ook^^^^

En je kunt refusal totaal niet vergelijken met baclofen, met een juiste dosis baclofen heb je gewoon geen zin om drugs of alcohol te gebruiken,van refusal blijf je craving hebben...
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?



Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Flameon » za maart 19, 2011 2:42 am

Refusal is ook geen zuchtwegnemer. Dat is meer een stok achter de deur, als je gaat drinken dat je een tienvoudige kater krijgt.
Wil je qua alcohol zucht wegnemen moet je aan de campral
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Elfquest » za maart 19, 2011 2:51 am

Flameon schreef:Refusal is ook geen zuchtwegnemer. Dat is meer een stok achter de deur, als je gaat drinken dat je een tienvoudige kater krijgt.
Wil je qua alcohol zucht wegnemen moet je aan de campral


Ja, er worden dus al best wat zuchtwegnemers ingezet in de verslavingszorg. Campral tegen alcohol. Champix tegen roken. Had je er nou ook 1 tegen opiaten? Daarom vind ik het jammer dat Baclofen niet gebruikt wordt. Ik denk dat dat komt omdat er nog zo weinig over bekend is. Ik ben het daar niet mee eens he. Heb mijn huisarts er ook weleens naar gevraagd en die keek me aan alsof ik gek geworden was..
Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg.
Avatar gebruiker
Elfquest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 658
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:21 pm

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Flameon » za maart 19, 2011 2:53 am

Subutex is een zuchtremmer voor opiaten.
Baclofen zal in de toekomst wel vaker gebruikt gaan worden vrees ik.
Aan baclofen zal nog wel niet genoeg kunnen worden verdiend gok ik zo
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Gonzo » za maart 19, 2011 2:54 am

Flameon schreef:Subutex is een zuchtremmer voor opiaten.
Baclofen zal in de toekomst wel vaker gebruikt gaan worden vrees ik.
Aan baclofen zal nog wel niet genoeg kunnen worden verdiend gok ik zo



Hoezo"vrees" je dat?
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?



Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 2:57 am

@ gonzo ligt niet aan den haag denk overal hetzelfde
Begrijp frustrerend ken het systeem is aan ene kant onwetendheid, broodroof en gewoon domheid
Was ook super gemotiveerd om het voorgechreven te krijgen door via via huisarts die voorschreef aan kennis en die huisarts weer fax naar mijn nieuwe arts
Jammer dat je niemand kent in haagse die het voorgeschreven krijgt dat is een opening, of niet al te opgefokt naar arts/psychiater en gewoon uitleggen
Vooral eerste maanden lastig sinds je weet dat het werkt ik had super energy, nu gewoon onderhoudsdosis tussen 75 en 150 ligt eraan waar ik naartoe ga of wat te doen Heb heb een hele zak vol met pillen (voor maanden)en voor mij koud kunstje even bellen en liggen volgende dag klaar, maar ja daar wordt je dus ook niet goed van
Of in het ergste geval verhuizen tijdelijk naar amsterdam oh boy
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Flameon » za maart 19, 2011 2:59 am

Dr.Gonzo schreef:
Flameon schreef:Subutex is een zuchtremmer voor opiaten.
Baclofen zal in de toekomst wel vaker gebruikt gaan worden vrees ik.
Aan baclofen zal nog wel niet genoeg kunnen worden verdiend gok ik zo



Hoezo"vrees" je dat?


Fout omschreven, vrees is denk
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 3:05 am

Baclofen is buiten patent dus geen moneymaker for farma's Onderzoek naar effecten kost geld en 'iedereen' kan het aan de man brengen, een doosje kost 13 euro van 30 /25mg gewoon geen brood mee te verdienen
Verder ligt nederland ver achter met info dit is anders in duitsland, belgie, frankrijk en usa, denk de farma industry hier is super beschermend voor andere meer winstgevende producten
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Gonzo » za maart 19, 2011 3:14 am

sebastian schreef:Baclofen is buiten patent dus geen moneymaker for farma's Onderzoek naar effecten kost geld en 'iedereen' kan het aan de man brengen, een doosje kost 13 euro van 30 /25mg gewoon geen brood mee te verdienen
Verder ligt nederland ver achter met info dit is anders in duitsland, belgie, frankrijk en usa, denk de farma industry hier is super beschermend voor andere meer winstgevende producten



Zijn er geen landen in de buurt van nederland(spanje duitsland,polen,frankrijk enz) waar je het gewoon kunt kopen zonder recept??
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?



Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor sebastian » za maart 19, 2011 9:40 pm

je kan altijd via internet voorbeeld:
Baclofen 10mg 100 Tablets Euro € 25.00
Baclofen 10mg 200 Tablets Euro € 49.17
Baclofen 10mg 400 Tablets Euro € 88.33
zonder recept
tja goekoper via recept van husarts of psychiater wordt gewoon vergoed door basis verzekering
sebastian
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: di maart 01, 2011 12:41 am

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Gonzo » wo maart 23, 2011 11:58 pm

Yes!!!... :woeh: :woeh:
Ik heb het voor elkaar..na bijna 3 maanden zeuren en bijna smeken heb ik het voor elkaar..
Ik krijg vanaf morgen 70 mg baclofen per dag..(thank's huisarts), ik had haar het boek van dr.Ameisen uitgeleend en ze wilde er wel mee aan de gang om het maar zo te noemen...

Wel onder voorwaarde dat ik een dagboek bij ga houden over bijgebruik en in het begin om de twee weken bloed laat prikken...
Maar dat vind ik wel een goede deal... :woeh: :woeh:
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?



Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Baclofen en verslaving

Berichtdoor Flameon » do maart 24, 2011 3:05 am

Geluk na een ongeluk (van gisteren) Gonzo, succes. En deel je het ook met ons?
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner