Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Stoppen ghb

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

Stoppen ghb

Berichtdoor Barryz » do dec 10, 2015 9:14 am

Gebruik nu 6 maanden laatste week ook snachts waar ik gek van werd
Gister besloten om te stoppen reed gister van België 2 uur naar huis ieder me ogen dicht vallen
Normaal pakte ik iedere 2 uur 5 tot 6 ml en normaal
Snachts niks stopte om 15:30 gister aangekomen heb ik 2,5 om half 4 genomen
Toen gaan slapen werd vanmorgen om
7 uur wakker alleen helemaal nergens geen zin in heb 10'mg diaze ingenomen en 2,5 om 7:30
Ga nu proberen uit te stellen tot 10:30 13:30 dan 16:30

Dus totaal 10 ml vandaag
Morgen 8 ml
Overmorgen 6

En heb fluazepam
Diazepam
Xanac

Voor geval van nood kan iemand aub reageren

Thanks grt bar
Barryz
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: do dec 10, 2015 9:06 am

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor FRESH » do dec 10, 2015 9:53 am

Ik heb te weinig verstand van GHB hoe je dat exact moet afbouwen (er zijn er hier genoeg die dat wel hebben volgens mij) maar jouw schema wat het afbouwen betreft heeft volgens mij geen enkel effect/nut.

Ten eerste is de periode te kort (dagen) en ten tweede moet je véél kleinere stapjes (halve ml.) nemen. Maar er is vast iemand die dit beter kan onderbouwen of uitleggen dan ik :-)
FRESH
Offline
 

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Barryz » do dec 10, 2015 10:18 am

Ik ga nog wel even zoeken. Ook

Thx
Barryz
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: do dec 10, 2015 9:06 am

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Poseidon » do dec 10, 2015 12:42 pm

ghb/afbouwschema-ghb-t11218.html

In bovenstaande link staat al iets. Zal er nog een voor je zoeken van iemand die succesvol gestopt is met dat oplosmiddel te drinken.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Italiano » do dec 10, 2015 1:29 pm

Poseidon schreef:dat oplosmiddel te drinken.

GHB is geen oplosmiddel.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1049
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Perry » do dec 10, 2015 2:48 pm

Je bent zelf een oplosmiddel.

OT: Ik denk dat je te snel af wilt bouwen eerlijk gezegd. Zelf heb ik er nog nooit problemen mee gehad, maar ik heb om mij heen wel mensen eraan verslaafd zien raken. Het afbouwen moet je echt niet te snel willen, want de effecten van de afkick zijn geen pretje. Zeker aangezien je al een half jaar zwaar gebruikt is je lichaam er volledig op ingesteld.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Poseidon » do dec 10, 2015 8:42 pm

Italiano schreef:
Poseidon schreef:dat oplosmiddel te drinken.

GHB is geen oplosmiddel.


Denk dat je er net als met GBL prima verf en lijmresten van oppervlakten mee kan verwijderen maar het klapt er idd minder hard in dan conventionele afbijt Italiano :wink:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Perry » do dec 10, 2015 9:27 pm

Denk ik niet
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor DamnFine69 » za dec 12, 2015 3:44 am

Uit eigen ervaringen wil ik je aanraden om af te bouwen met GHB in plaats van benzodiazepines te nemen om de ontwenningsverschijnselen te onderdrukken.

Als je langere tijd 24/7 gebruikt heb je ook een geestelijke afhankelijkheid ontwikkeld en door de GHB in een keer weg te nemen is de kans op klachten zoals motivatie/concentratie problemen en depresieve klachten en een terugval groter. Probeer eerst je dosis stabiel te krijgen, bijvoorbeeld 5 ml per 2 uur, dan iedere dag, of om de dag 0.2 ml omlaag gaan. Geen hoge hartslag, niet zweten of trillen is het uitgangspunt. Luister naar je lichaam, lukt het die ene dag niet om iets omlaag te gaan doe dat dan ook niet. Neem de tijd maar ga je zelf niet voor de gek houden. Neem geen dosis om je goed te voelen want deze cyclus probeer je te doorbreken.

Als je op ong 1.5 ml per 2 uur zit zou je wel kunnen overwegen om een paar dagen benzo's te gebruiken ipv GHB aangezien die dosis geestelijk weinig effect meer geeft. Gebruik de benzo's max 2 weken. Als je daarna nog problemen hebt met slapen accepteer deze. Je lichaam moet zichzelf herstellen en met de tijd zal het beter worden.

Side note: "Beloon" jezelf na een dag stabiel op bijv 2 ml per 2 uur 's avonds niet op "een keer" 4 ml. Dit verkloot zowel je lichamelijke als geestelijke afbouw.

Pro tip: Nu je de beslissing hebt genomen om te stoppen met g ga dan geen benzo's gebruiken om 's nachts goed te kunnen slapen en geen g te hoeven nemen. Als je poging om te stoppen mislukt zit je met twee verslavingen te kijken.

Ik merkte dat stimulerende stoffen zoals caffeine en nicotine een vervelend gevoel kunnen geven tijdens de afkick. Ik zou de blikjes redbull, bakjes koffie mijden en niet al te veel roken. In sommige topics op df worden supplementen als L-theanine, Beta alanine en phenibut aangeraden. L-theanine vond ik geen meerwaarde hebben, beta alanine werkte wel iets maar gaf het gevoel geprikt te worden door 1000'en spelden, een ergere versie van jeuk. Phenibut werkt goed maar het risico van de ene verslaving inruilen voor de andere is groot. Ook zijn de ontwenningsverschijnselen vele malen vervelender dan van GHB.

Gezonde voeding en sporten zijn je vrienden in dit proces. Als ik na het avond eten ging sporten had ik minder last van ontwenningsverschijnselen en hoefde ik vaak geen dosis meer te pakken tot voor het slapen gaan. Ga niet als een gek op de crosstrainer of loopband. Ook hier geldt dat het belangrijk is om naar je lichaam te luisteren.

Bij mij was achteraf gezien de eerste keer dat ik stopte relatief makkelijk. Maak niet dezelfde fout om "af en toe" weer een keer te gebruiken. Het duurt lang voordat je receptoren zich helemaal herstelt hebben en als je eenmaal verslaafd ben geweest bouw je super snel tolerantie op. Een flugeltje kan dan al zorgen voor een slapeloze nacht en lichte ontwenningsverschijnselen de dag erop wat de kans op een terugval aanzienlijk vergroot.

Mocht je na je afkick de drang ghb niet kunnen weerstaan ga dan naar je huisarts en probeer baclofen op recept te krijgen. Dit onderdrukt de zucht en is altijd beter dan terugvallen in je gebruik.

Mocht je na het stoppen last krijgen van bijvoorbeeld een depressieve stemming, vermoeidheid, slaapproblemen, motivatieproblemen weet dan dat dit slechts tijdelijk is en na een tijdje beter wordt. Zoek geen vervangend middel maar eet gezond ga sporten en zoek afleiding.

Verder wens ik je veel sterkte, het zal niet makkelijk worden maar het is het meer dan waard.

*Je kan me altijd een pb sturen als je nog iets wilt weten :)

Hashja - Mijn tel maatje :love:
Seth - "telt alsof hij op pep zit?"
Petrovic - "Niemand is sneller als hem."
Avatar gebruiker
DamnFine69
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 810
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:58 pm
Woonplaats: >9000

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Ketalar » za dec 19, 2015 11:54 pm

Hoe gaat het ermee intussen?
Miss PsYchedelic
you rush through my system...



You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Raver » zo jan 24, 2016 4:37 am

Hoi allemaal
Als eerst zal ik wat over mezelf vertellen
Wie: een jongen van 19 jaar
Gewicht: 80kg
Situatie: Thuis wonend
Werk: Hovenier en 1 dag school per week

2 maanden geleden begon het misbruik van ghb. Daarvoor wel sporadisch gebruikt maar dat is voor de rest geen probleem geweest. Ik gebruik de afgelopen 2 maanden elk weekend en soms ook door de week gebruikt. Het gebruik is er echt heel erg in geslopen! Niet normaal! Ik heb in die 2 maanden een aantal keer ontwenning gehad. Beven, mensenschuw, angstig, stijve spieren, licht verward. Dit heeft me wel licht afgeschrokken maar het effect is voor mij zo verslavend omdat ik een Angs stoornis heb. Dus ben ik meer blijven halen. De laatste 2 weken ongeveer bestaan nu uit dagelijks gebruik, elke 2 uur gebruiken. Zo'n 5ml per 2 uur ongeveer, ik heb er niet elke nacht op geslapen. Juist dat probeer ik juist een beetje te ontlopen. Door middel van phenibut oxazepam en alcohol. Maar de afgelopen 2 en een halve dag ervaar ik zulke sterke wil om te gebruiken en de ontwenning is ook erg gegroeid. Als ik nu geen dosis neem krijg ik stijve spieren beven verwardheid angstig niet aanspreekbaar. Ik kan dus kort gezegd heel erg slecht functioneren zonder ghb. Nu wil ik vragen om tips want een kliniek is echt geen optie vanwege me werk. Denken jullie dat ik cold turkey moet stoppen of afbouwen? Contact met instanties is inmiddels aangevraagd. Maandag moet ik een verslavingarts bellen, donderdag naar de psychiater. Baclofen of lyrica krijg ik niet op recept van de huisarts. Waarom weet ik niet maar ze denkt dat ik t wel red met 10 pilletjes van 10mg Oxazepam.
Ik hoop op een beetje normale reacties, ik weet het stom van me dus ik moet maar op de blaren zitten de aankomende week.
Done: Nicotine, wiet, hasj, XTC, MDMA, caffeine, speed, cocaine, dexamfetamine, methylfenidaat, 4-FMP, paddos, N2O, 2-CB, GHB, GBL, benzo's, alcohol, LSA, ketamine, metoxetamine.

Raver! Van raven op feestjes enzo :kleuter:
Raver
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: zo jan 24, 2016 2:34 am
Woonplaats: Leidûh

Re: Stoppen ghb

Berichtdoor Amvitamientje » zo jan 24, 2016 5:00 am

Raver schreef:Hoi allemaal
Als eerst zal ik wat over mezelf vertellen
Wie: een jongen van 19 jaar
Gewicht: 80kg
Situatie: Thuis wonend
Werk: Hovenier en 1 dag school per week

2 maanden geleden begon het misbruik van ghb. Daarvoor wel sporadisch gebruikt maar dat is voor de rest geen probleem geweest. Ik gebruik de afgelopen 2 maanden elk weekend en soms ook door de week gebruikt. Het gebruik is er echt heel erg in geslopen! Niet normaal! Ik heb in die 2 maanden een aantal keer ontwenning gehad. Beven, mensenschuw, angstig, stijve spieren, licht verward. Dit heeft me wel licht afgeschrokken maar het effect is voor mij zo verslavend omdat ik een Angs stoornis heb. Dus ben ik meer blijven halen. De laatste 2 weken ongeveer bestaan nu uit dagelijks gebruik, elke 2 uur gebruiken. Zo'n 5ml per 2 uur ongeveer, ik heb er niet elke nacht op geslapen. Juist dat probeer ik juist een beetje te ontlopen. Door middel van phenibut oxazepam en alcohol. Maar de afgelopen 2 en een halve dag ervaar ik zulke sterke wil om te gebruiken en de ontwenning is ook erg gegroeid. Als ik nu geen dosis neem krijg ik stijve spieren beven verwardheid angstig niet aanspreekbaar. Ik kan dus kort gezegd heel erg slecht functioneren zonder ghb. Nu wil ik vragen om tips want een kliniek is echt geen optie vanwege me werk. Denken jullie dat ik cold turkey moet stoppen of afbouwen? Contact met instanties is inmiddels aangevraagd. Maandag moet ik een verslavingarts bellen, donderdag naar de psychiater. Baclofen of lyrica krijg ik niet op recept van de huisarts. Waarom weet ik niet maar ze denkt dat ik t wel red met 10 pilletjes van 10mg Oxazepam.
Ik hoop op een beetje normale reacties, ik weet het stom van me dus ik moet maar op de blaren zitten de aankomende week.


http://drugsforum.info/verslaving-downers/ghb-probleem-t12536.html
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 4150
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner