Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

De ideale MDMA dosering?

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Wat is jouw "mdmd doserings tactiek"?

1 bom/pil
13
19%
2 dosissen (eerst meer, dan minder)
22
32%
2 dosissen (eerst minder, dan meer)
10
15%
3 of meer (van véél MDMA, rustig afbouwen)
12
18%
3 of meer (met weinig beginnen, zo opbouwen)
4
6%
Na de piek ga ik verder met andere drugs
7
10%
 
Totaal aantal stemmen : 68

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jezebel » za jun 16, 2012 6:59 pm

Hallo allemaal,

Ben net nieuw hier en heb wat dit betreft wel een paar vraagjes. Ik heb pas 1 keer mdma gedaan (kristallen) geen pillen, ben ik een beetje huiverig voor/ik wil geen speed effect. Ben zelf al actief genoeg, ik drink geen alcohol met uitgaan, dus ben altijd nuchter, maar dans met gemak uren achter elkaar tot de vroege morgen. Iedereen die wel gezopen/gebruikt heeft is aan het eind helemaal kapot, ik stuiter nog lekker door in de trein. Op mijn natuurlijke dope om het zo maar te noemen :P

Afin, mijn vraag betreft mdma. Die keer (laatste oud en nieuw) dat ik het nam was gewoon thuis, samen met m'n vriend. Ik was benieuwd naar het "love" gevoel en ik kreeg dat gevoel en hoe... :love: Is idd met niets te vergelijken, ook niet met mijn nuchtere staat van opgewekt zijn.

Goed, we hadden 500 mg, hij heeft in totaal 2/3 op en ik 1/3. Allebei in twee keer. Hij weegt 80 kg, sport veel, ik weeg 60 kg en leef redelijk gezond (fietsen, fruit, groente etc). Bij hem echter sloeg het veel eerder in, aangezien ik er nog niet mee bekend was vroeg ik me af waarom hij zo raar deed en ineens zoveel praatte. Ik voelde wel heel langzaam iets sluieren, maar nog geen "inslag" terwijl hij m al aardig had zitten. (Mijn eerste likje was trouwens minder dan de tweede). Nougoed, na een uurtje de 2e portie dan maar... Hij ook. Nou, dat heb ik geweten. Ik kreeg het warm en even leek het alsof het naar binnen sloeg, tintelingen in m'n hoofd. Die tintelingen waren fijn, die warmte was mee te leven, maar die hartkloppingen... pffft, dat vond ik echt eng. Is daar geen ontkomen aan bij het inslaan? Mijn vriend had het een graadje erger, die trof ik aan met zijn voeten in de koelkast en een zak diepvriesewrten op z'n kop. (Eigenlijk voor hem de tweede inslag, omdattie al aardig hard ging, praten/dansen). Na de inslag kreeg ik het steenkoud, echt rillen als een gek, toen nam ik limonade en deed een trui aan, dat hielp. Zodra ik actiever werd kreeg ik het weer warm, de temperatuur bleef alleen niet constant, die bleef gaan van warm/ijskoud warm/ijskoud...

De volgende twee/drie uren liepen we gelijk, een van m'n beste nachten/ervaringen ooit, schitterend. Hij stond uiteindelijk ook aardig strak, kaken op elkaar, ogen naar boven gedraaid en zo nu en dan schoten zijn ogen snel heen en weer (hij kon ook niet lezen). Ik stond gelukkig helemaal niet strak, heerlijk, want dat lijkt me helemaal niets. Ik voelde me eerder vloeibaar haha. Wel pupillen als knoeperds, manga oogjes zoals ik dat noem, kon wel nog steeds goed lezen :) Na die twee/drie uur zakte het bij hem aardig weg, steeds meer en meer, totdat hij vrijwel helemaal nuchter werd en kapot moe... Ik niet, ik zat nog hele verhalen af te steken, het was mss iets minder, maar nog lang niet uitgewerkt. Hij wilde slapen, want hij viel zowat om (dit was tegen een uur of 5 a 6, we waren om 23:00 begonnen). Ik begon te huilen, omdat ik niet wilde dattie ging slapen (nooit gedacht dat huilen zó lekker kon zijn xD). Nouja, uiteindelijk ging ik maar naar bed dan, ogen dicht en kreeg een mooie diavoorstelling voorgeschoteld :) Hartstikke fijn, ik was nl een beetje bang dat ik aan het eind mss zou gaan hallucineren, dat gebeurde gelukkig niet (heb ik vaak ook al genoeg van m'n natural dope ;)).

Ik sliep wel wat, maar werd meestal om de 3 uur wakker, oververhit, dan weer rillend van de kou. Die disbalans hield aan tot de volgende dag, ook die manga ogen EN in geringe mate welliswaar, het love gevoel. Zelfs weken later leek het alsof ik door bepaalde gedachtesprongen hier en een mindfuck daar weer zo terug in die mindset kwam. Alsof ik nieuwe deurtjes in mijn brein had gevonden die me weer heel makkelijk in de regenboogwereld lieten.

Vragen zijn dus:

- Waarom duurde het bij mij zo lang voordat het insloeg?
- Die hartkloppingen... is daar iets tegen te doen? (Ik zat gewoon rustig op de bank tijdens die hartkloppingen en nam af en toe een slokje water)
- Ontregelde thermostaat, iemand mee bekend? Warm/steenkoud, warm/steenkoud... Iets tegen te doen behalve shirt uit/shirt aan, shirt uit/shirt aan...?
- Naar mijn idee heb ik de directe effecten na zeker 2,5 dag nog gevoeld, ondanks een best lage dosis (zegmaar 160 mg van kristallen met 85 % mdma) is dat mogelijk? Mijn ogen waren toen pas weer helemaal normaal (geen gigantische pupillen meer).

Ik zou het dus wel een tweede keer willen doen, maar vind het eigenlijk nog net zo spannend als voor de eerste keer. Een hele geruststelling was wel dat het samen met mijn vriend was & thuis (vertrouwde omgeving), hij loodste me er goed doorheen, legde alles uit (hij gebruikte al vaker), "begeleidde" me als het ware :) Iemand nog tips om toch wat zekerder te zijn? (volgende dag aan het drinkontbijt, goed rusten, extra vitaminen, avond ervoor goed gegeten, daar had ik al aan gedacht).

Of is het meer een mentale kwestie van, ik moet het gewoon even toelaten?

Alvast bedankt
Ceci n'est pas une pipe
Avatar gebruiker
Jezebel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: za jun 16, 2012 5:08 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Saikedellik » za jun 16, 2012 7:11 pm

- In de meeste pillen van tegenwoordig zit geen speed, alleen MDMA + bindmiddel.
- Die hartkloppingen enzo hoort wel een beetje bij de inslag... Je hebt zelf al mooi verspreid genomen (maar weet niet hoeveel per keer?), dit is normaal wel de oplossing om de inslag wat "smoother" te laten verlopen. Bv eerst 70-80mg, en dan een uur later nog eens 70-80mg (of zelfs minder). Die inslag leer je wel waarderen, ikzelf vind dit juist een van de lekkerste momenten van MDMA.
- Het warm/koud gevoel is ook heel normaal, heb dit zelf ook altijd. Kan vervelend zijn, maar tis gewoon een van de "bijwerkingen" die hoort bij MDMA gebruik.
- De dagen erna is het wel normaal dat je nog wat na-effecten voelt.. Heb zelf dan vaak nog wel dat mn kaken wat strak staan, soms komt er nog even een "vlaag" van warmte voorbijzetten, etc... Is vrij normaal.

Oh en 160mg is geen lage dosis hoor. Vuistregel is 1,5-2x je lichaamsgewicht, met jouw 60kg zou dit dus max 120mg zijn. Nu snap ik wel dat je daar al gauw bovenzit, maar 160mg moet je niet zien als een lage dosis iig ;)

Conclusie: Het zijn gewoon wat dingen die je moet leren herkennen, en er gewoon in mee gaan. Niet teveel mee zitten, en gewoon genieten!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Dryad » za jun 16, 2012 8:45 pm

Heb het nog maar 1 keer gedaan en dat was twee keer doseren, 1 keer zwaar. Daarna (als het goed is.) iets minder. Het was ook me eerste keer MDMA dus dan is het logisch dat het voor mij helemaal prima was :).

Maar ik denk toch dat dit iets persoonlijks is, en frequentie van gebruik?
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » za jun 16, 2012 8:50 pm

Meer gebruiken, en vaker (zelfs uberhaupt) bijdoseren maakt de hele ervaring een stuk neurotoxischer. Probeer zo'n 3 maanden tussen elke keer aan te houden om je hersenen redelijk intact te houden.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » za jun 16, 2012 9:31 pm

Gman007 schreef:Meer gebruiken, en vaker (zelfs uberhaupt) bijdoseren maakt de hele ervaring een stuk neurotoxischer. Probeer zo'n 3 maanden tussen elke keer aan te houden om je hersenen redelijk intact te houden.


Valt wel mee. MDMA heeft een therapeutisch effect en kan ook heel veel goede dingen doen. Dus ik zeg het kan geen kwaad. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » zo jun 17, 2012 12:26 am

tomsn0r schreef:
Gman007 schreef:Meer gebruiken, en vaker (zelfs uberhaupt) bijdoseren maakt de hele ervaring een stuk neurotoxischer. Probeer zo'n 3 maanden tussen elke keer aan te houden om je hersenen redelijk intact te houden.


Valt wel mee. MDMA heeft een therapeutisch effect en kan ook heel veel goede dingen doen. Dus ik zeg het kan geen kwaad. 8-)


Dat het ook voordelen heeft betekent niet dat daardoor de nadelen minder serieus zijn?? :P Ik ben na mijn ontdekking van mdma vrij positief veranderd. Van verlegen bekrompen semi autistisch kutjoch naar gman :rock: Need i say more
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Lau » ma jun 18, 2012 4:41 pm

Saikedellik schreef:- In de meeste pillen van tegenwoordig zit geen speed, alleen MDMA + bindmiddel.


Niet helemaal waar.

Er zit juist vaak caffiene in om gebruikers het idee te geven dat er speed in zit.
Ik ben al naar de tyfus nu de kanker nog.
Avatar gebruiker
Lau
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:58 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jezebel » ma jun 18, 2012 10:15 pm

Bedankt voor de reacties :) Als ik het goed begrijp ben ik gewoon een beetje overvallen door het effect, omdat het de eerste keer was/ik niet goed wist wat ik moest verwachten. Heb me van tevoren wel goed ingelezen & voorbereid, maarja, je weet pas wat het echt is als je het ervaart ;)

Hmm, geen lage dosis dus, maar ik denk wel dat wanneer het tot een tweede keer komt, ik minder zal nemen. De inslag en het eerste half uur/uur daarna vond ik een beetje té heftig. Het was geen hel, dat ook niet. Ik zat helemaal in elkaar gedoken, met ogen dicht en alles voelde best heel lekker (schuren van kleding als ik een beetje met m'n lijf begon te draaien). Alleen het leek ook alsof ik niet meer bestond, één was geworden met alles om me heen, jezelf "vloeibaar" voelen. Het nam me even over zegmaar, was even grenzeloos en geen controle meer. Toen dat minder werd en ik om me heen begon te kijken, kwam ik snel weer terug op aarde.

Ik snap wel dat die inslag erbij hoort, maar het had van mij wat minder gemogen. Daarnaast hoop ik ook dat als ik het de volgende keer doe dat het wat minder lang werkt. Ik heb ook eens gehoord dat als mensen het voor de 1e keer gebruiken het langer duurt voordat het begint te werken, omdat het lichaam dan nog zoiets heeft van: wat is dit voor stof? Wat moeten we hiermee?

Is het erg optimistisch om te kunnen stellen dat ik in het vervolg niet strak zal komen te staan van mdma, omdat dat nu ook niet het geval was? (Dat "vloeibare gevoel" was na de inslag en heftige fase wel zo fijn). Verschilt dat per persoon of zelfs per keer bij dezelfde persoon? Zoals bijvoorbeeld bekend is dat vrouwen gevoeliger zijn voor mdma dan mannen, mss ook een reden waarom ik die dosis (160 mg - op mijn 60 kg) wel wat te heftig vond.
Ceci n'est pas une pipe
Avatar gebruiker
Jezebel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: za jun 16, 2012 5:08 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jezebel » ma jun 18, 2012 10:27 pm

@Saikedellik: Het eerste likje was veel minder, denk dus niet meer dan 40 a 50 mg, de tweede portie zal dus rond de 110 a 120 zijn geweest.

Was ook een reden om voor kristallen te kiezen, makkelijker te doseren.

De tweede keer zal iig vertrouwder zijn en zal ik nu al die effecten kunnen zien als: oja, dit hoort erbij.

Heeft strak staan niet ook te maken met een (nog) hogere dosering? Als in: je serotonine is op en het speedy effect blijft over? En tja, of er in pillen nu wel op geen speed/cafeïne zit, bij kristallen ben je bij voorbaat al veel zekerder dat het er niet in zit, als het er bij pillen tóch inzit (en die kans is aanzienlijk groter) kun je het er niet uit halen. Ik hoef dat gewoon echt niet, lijkt me vreselijk.
Ceci n'est pas une pipe
Avatar gebruiker
Jezebel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: za jun 16, 2012 5:08 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » di jun 19, 2012 1:26 am

Jezebel schreef:@Saikedellik: Het eerste likje was veel minder, denk dus niet meer dan 40 a 50 mg, de tweede portie zal dus rond de 110 a 120 zijn geweest.

Was ook een reden om voor kristallen te kiezen, makkelijker te doseren.

De tweede keer zal iig vertrouwder zijn en zal ik nu al die effecten kunnen zien als: oja, dit hoort erbij.

Heeft strak staan niet ook te maken met een (nog) hogere dosering? Als in: je serotonine is op en het speedy effect blijft over? En tja, of er in pillen nu wel op geen speed/cafeïne zit, bij kristallen ben je bij voorbaat al veel zekerder dat het er niet in zit, als het er bij pillen tóch inzit (en die kans is aanzienlijk groter) kun je het er niet uit halen. Ik hoef dat gewoon echt niet, lijkt me vreselijk.


Er wordt in zo'n 2% van de XTC pillen speed aangetroffen. Dat gevaar is verwaarloosbaar.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Frog » di jun 19, 2012 10:21 am

Lau schreef:
Saikedellik schreef:- In de meeste pillen van tegenwoordig zit geen speed, alleen MDMA + bindmiddel.


Niet helemaal waar.

Er zit juist vaak caffiene in om gebruikers het idee te geven dat er speed in zit.

Dat klopt zeker niet, anders had je dat veel vaker gehoord, de pillen die ik getest heb zat nooit cafeïne in.
Dat cafeïne verhaal is gewoon een variant op het" er zit speed in pillen verhaal" wat hardnekkig rondgestrooid word onder gebruikers -die niet testen en het via via horen-maar zelden het geval in Nederland en omstreken.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jezebel » di jun 19, 2012 4:39 pm

Dus dan is het enige voordeel van kristallen dat het veel beter te doseren is, vooral als je het van je vinger likt, ondanks dat het fucking smerig is :(...
Ceci n'est pas une pipe
Avatar gebruiker
Jezebel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: za jun 16, 2012 5:08 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jezebel » di jun 19, 2012 4:40 pm

Ook een broodje aap verhaal dat er in pillen vaker al MDA en MDEA zou zitten?
Ceci n'est pas une pipe
Avatar gebruiker
Jezebel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: za jun 16, 2012 5:08 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » di jun 19, 2012 4:41 pm

Ik vind het zo'n onzin dat kristallen beter te doseren zouden zijn. Als je weet dat er in een pil 200 mg zit, kun je ook tot op zo'n tien mg precies doseren. En als je wil bijnemen, of wil uitdelen aan een vriend dan weet je vrijwel precies hoeveel je geeft. Als je met een zakje mdma rondloopt kun je niet zomaar uitdelen.

Getestte pillen zijn 10 x beter te doseren.

Ps. Er zit vrij weinig mda in pillen aangezien je dat voor meer geld los kan verkopen.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Lau » di jun 19, 2012 4:54 pm

Gman007 schreef:Ik vind het zo'n onzin dat kristallen beter te doseren zouden zijn. Als je weet dat er in een pil 200 mg zit, kun je ook tot op zo'n tien mg precies doseren. En als je wil bijnemen, of wil uitdelen aan een vriend dan weet je vrijwel precies hoeveel je geeft. Als je met een zakje mdma rondloopt kun je niet zomaar uitdelen.

Getestte pillen zijn 10 x beter te doseren.


Heb je nog nooit van een weegschaaltje en capsules gehoord? De hoeveelheid van de mdma in pillen kan erg verschillen en daarna de puurheid van de mdma in die pillen kan ook erg verschillen.

Het ligt ook vooral aan de persoon zelf wat de ideale dosering voor die persoon is.
Ik ben al naar de tyfus nu de kanker nog.
Avatar gebruiker
Lau
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:58 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » di jun 19, 2012 4:57 pm

Lau schreef:
Gman007 schreef:Ik vind het zo'n onzin dat kristallen beter te doseren zouden zijn. Als je weet dat er in een pil 200 mg zit, kun je ook tot op zo'n tien mg precies doseren. En als je wil bijnemen, of wil uitdelen aan een vriend dan weet je vrijwel precies hoeveel je geeft. Als je met een zakje mdma rondloopt kun je niet zomaar uitdelen.

Getestte pillen zijn 10 x beter te doseren.


Heb je nog nooit van een weegschaaltje en capsules gehoord? De hoeveelheid van de mdma in pillen kan erg verschillen en daarna de puurheid van de mdma in die pillen kan ook erg verschillen.

Het ligt ook vooral aan de persoon zelf wat de ideale dosering voor die persoon is.


Als je je pillen test weet je net zo goed hoeveel mdma er in je pillen zit, als dat er in je kristallen zit. En ja ik ken capsules, maar dan moet je vooraf alles perfect inschatten, of neem jij je weegschaal mee naar een feest? Wat als een vriend die je niet verwacht had wat mdma aan je vraagt? Dan heb je je capsules al gevuld met teveel mdma...
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Lau » di jun 19, 2012 5:07 pm

Gman007 schreef:Als je je pillen test weet je net zo goed hoeveel mdma er in je pillen zit, als dat er in je kristallen zit. En ja ik ken capsules, maar dan moet je vooraf alles perfect inschatten


Als je ervoor zorgt dat je er achter komt hoeveel je max kan hebben, en genoeg tijd tussen het trippen neemt dan blijft de hoeveelheid die je neemt altijd ongeveer hetzelfde wat bij mij dus 1 van 180mg en 1 van 80-100mg was.

Gman007 schreef:Wat als een vriend die je niet verwacht had wat mdma aan je vraagt? Dan heb je je capsules al gevuld met teveel mdma...


Ik woog het altijd thuis af wat een kleine moeite was en ik nam altijd alleen voor mij en mijn vriendin mee.
Ik ben al naar de tyfus nu de kanker nog.
Avatar gebruiker
Lau
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:58 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Frog » di jun 19, 2012 6:09 pm

Lau schreef:
Gman007 schreef:Ik vind het zo'n onzin dat kristallen beter te doseren zouden zijn. Als je weet dat er in een pil 200 mg zit, kun je ook tot op zo'n tien mg precies doseren. En als je wil bijnemen, of wil uitdelen aan een vriend dan weet je vrijwel precies hoeveel je geeft. Als je met een zakje mdma rondloopt kun je niet zomaar uitdelen.

Getestte pillen zijn 10 x beter te doseren.


Heb je nog nooit van een weegschaaltje en capsules gehoord? De hoeveelheid van de mdma in pillen kan erg verschillen en daarna de puurheid van de mdma in die pillen kan ook erg verschillen.

Het ligt ook vooral aan de persoon zelf wat de ideale dosering voor die persoon is.

Ik neem aan dat als ze zeggen er zit 120 mg in dat er daadwerkelijk 120 milgram inzit na aftrek van zoveel procent is niet zuiver , dus dat ze op een aantal miligram uitkomen dat dan daadwerkelijk er in zit ?
Anders zou het per pil enorm verschillen en heb je aan die uitslagen ook geen fuck meer.
Stel in de ene pil zit 78 % pure MDMA a 120 miligram en in een andere 120 mg 40 % puur dan klopt er toch geen reet meer van?
kan iemand mij dit uitleggen ?
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Einstein » di jun 19, 2012 6:22 pm

Ja, 120 mg is 120 mg. Dat er soms ander vuilnis doorheen zit verandert daar niets aan.

Jezebel schreef:Ook een broodje aap verhaal dat er in pillen vaker al MDA en MDEA zou zitten?

Komt voor zover ik weet in de VS op grote schaal voor, maar hier nauwelijks.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Frog » di jun 19, 2012 9:57 pm

Einstein schreef:Ja, 120 mg is 120 mg. Dat er soms ander vuilnis doorheen zit verandert daar niets aan.

Jezebel schreef:Ook een broodje aap verhaal dat er in pillen vaker al MDA en MDEA zou zitten?

Komt voor zover ik weet in de VS op grote schaal voor, maar hier nauwelijks.

thnx :hulde:
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » di jun 19, 2012 10:39 pm

Of het vaker voorkomt of niet maakt eigenlijk uit aangezien je ze toch zal moeten testen in nederland, en dan weet je ook direct wat er in zit.. :) Kristallen kunnen ook andere stoffen in/bij zitten, net zo goed als bij pillen.

Zonder testen weet je niks, en met testen weet je alles, pil of kristal. 8-)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Jezebel » wo jun 20, 2012 12:09 am

Same old story dus... ;)

(Is nog best lastig, niet naar de bekende weg vragen :S)
Ceci n'est pas une pipe
Avatar gebruiker
Jezebel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: za jun 16, 2012 5:08 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Lau » wo jun 20, 2012 1:14 pm

Gman007 schreef:Kristallen kunnen ook andere stoffen in/bij zitten, net zo goed als bij pillen.


Tuurlijk zitten er andere stoffen bij. Als je 83% pure M heb dan is er 17% aan andere zooi. In pillen zit vaak meer dan alleen maar 1 extra middeltje. Een pil moet zoiezo bindmiddel bevatten om een pil te blijven, daarnaast zit er vaak ook nog caffiene, pep of andere meuk in. Bij kristallen is die kans beduidend minder omdat je dan geen heledere kristallen meer hebt. In het lab kunnen ze mdma tot 95% puur krijgen. 100% puur is onmogelijk.
Ik ben al naar de tyfus nu de kanker nog.
Avatar gebruiker
Lau
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:58 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 3:08 pm

Lau schreef:
Gman007 schreef:Kristallen kunnen ook andere stoffen in/bij zitten, net zo goed als bij pillen.


Tuurlijk zitten er andere stoffen bij. Als je 83% pure M heb dan is er 17% aan andere zooi. In pillen zit vaak meer dan alleen maar 1 extra middeltje. Een pil moet zoiezo bindmiddel bevatten om een pil te blijven, daarnaast zit er vaak ook nog caffiene, pep of andere meuk in. Bij kristallen is die kans beduidend minder omdat je dan geen heledere kristallen meer hebt. In het lab kunnen ze mdma tot 95% puur krijgen. 100% puur is onmogelijk.


Mdma tot 95% puur? Die moet je me even uitleggen? Maar als je de posts hierboven leest, merk je dat er in NL in vrijwel geen geen 1 pil caffeine of pep zit. Ook kristallen zien er bij mij regelmatig heel verschillend uit, komt dat dan door troep die men er doorheen gooit? :)

En ik heb het over de ideale dosering van kristallen, of pillen, zolang je ze maar allebei test! Dan weet je exact wat er in je dope zit. En dan vind ik pillen 10 x makkelijker.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Lau » wo jun 20, 2012 3:39 pm

Gman007 schreef:Mdma tot 95% puur? Die moet je me even uitleggen? Maar als je de posts hierboven leest, merk je dat er in NL in vrijwel geen geen 1 pil caffeine of pep zit. Ook kristallen zien er bij mij regelmatig heel verschillend uit, komt dat dan door troep die men er doorheen gooit? :)


Een paar jaar geleden zat er nog regelmatig caffiene in, dan heb ik het over 2007-2009. Ik had ook soms wel is verschillende kristallen. Mijn vriendin is chemicus en we hebben het regelmatig over drugs. Ze zegt dat de verschillen idd door onzuiverheden komen. Het is makkelijk voor een drukker om troep in pillen te doen dan tijdens het verrijken van kristallen. Troep toevoegen tijdens verrijking kan explosies/gifitige dampen veroorzaken.

Gman007 schreef:En ik heb het over de ideale dosering van kristallen, of pillen, zolang je ze maar allebei test! Dan weet je exact wat er in je dope zit. En dan vind ik pillen 10 x makkelijker.


Daar ben ik het natuurlijk mee eens. Zolang je je shit maar test! Die luxe heb je hier in NL. Of het makkelijker is dat betwijfel ik. Het afgeven van 2 pilletjes of 200mg kristallen is even makkelijk naar mijn idee. :)
Ik ben al naar de tyfus nu de kanker nog.
Avatar gebruiker
Lau
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:58 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 3:57 pm

Ja met het verschil dat je die 200 mg vooraf moet afwegen.. :P Kom je nooit vrienden tegen die dan vragen of je nog wat over hebt.. :p Als je een capsule al gevuld hebt met 200 mg en je hebt een lilliputter als vriend... :p :kleuter:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor 1percent » wo jun 20, 2012 5:03 pm

Gman007 schreef:Ja met het verschil dat je die 200 mg vooraf moet afwegen.. :P Kom je nooit vrienden tegen die dan vragen of je nog wat over hebt.. :p Als je een capsule al gevuld hebt met 200 mg en je hebt een lilliputter als vriend... :p :kleuter:


Sowieso vind ik lui die komen schooien om drugs zwaar vervelend. Ik wil best wat voor je regelen, maar niet tijdens mijn eigen leuke avond.
^ don't. Simply don't.
Avatar gebruiker
1percent
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 245
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:33 am

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 5:05 pm

Ach ja.. Ik geef alleen aan mensen waar ik de volgende keer zelf bij moet bedelen omdat ik toch wat te weinig mee had 8-) Wisselwerking enzo.. :stoned:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Einstein » wo jun 20, 2012 7:01 pm

100% pure MDMA is zeer goed mogelijk, of althans 99.9% pure MDMA. In de praktijk is de MDMA omgezet in een zout, omdat freebase MDMA lastiger is om mee te werken. Door de omzetting in een zout wordt het maximale gehalte aan MDMA zo'n 85%, maar evengoed heb je dan 100% pure MDMA·HCl.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: De ideale MDMA dosering?

Berichtdoor Stefaan » wo jun 20, 2012 7:23 pm

Daar ben ik het mee eens. 8-)
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner