Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » di mei 14, 2013 11:11 am

Hallo All!

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst MDMA gebruikt bij een feestje. Op aanraden van vrienden die al vaker gebruiken heb ik besloten om het ook een keertje te proberen.

Een vriendin van me is "redelijk ervaren" dus daar ben ik vanuit gegaan.Achteraf gezien had ik beter op dit forum (of elders) mij beter kunnen inlezen! In dat opzicht heb ik er wel spijt van.

De pillen zijn getest en volgens haar zat er ongeveer 220mg in per pil.

Ik ben begonnen met een kwart, die sloeg na +- een uurtje in. Over de ervaring zelf hou ik het kort, de mooiste avond van mn leven! :)

Daarna heb ik nog een paar keer een kwart gehad. Tot volgens mij max 5 kwartjes in totaal, dit in een tijdsbestek van ongeveer 13 uur. Ik voelde me niet raar oid, geen hallucinaties of andere rare dingen, ik voelde me chill opgewerkt, en kon niet stoppen met dansen op die heerlijke muziek. Overdag nog ergens een broodje gehaald, voor de rest veel water drinken.
Later op de avond nog een beste broodje kebap genomen en voor het slapen gaan nog een banaan + water.

De zondag was ik volgens mij nog onder invloed want mn pupillen waren groot en voelde me ontzettend opgewekt terwijl ik erg slecht geslapen heb. Van zondag op maandag slecht geslapen en vanaf maandag voel ik me licht in mijn hoofd, soort van duizelig. Niet heel extreem maar wel vervelend. Maandag op Dinsdag weer erg slecht geslapen en nog steeds licht en duizelig. Vanaf zondag wel goed gegeten en gedronken. Vanaf maandag veel kiwi's,bananen en multivitamine ingekocht. Savonds voor het slapen gebruik ik ZMA (Zinc + magnesium en b6)

Voel me niet down oid alleen licht in mijn hoofd. Is dit de nasleep van de trip of is er meer aan de hand? Maak me soms snel zorgen namelijk.

Koop vanmiddag 5-htp om sneller en langer te slapen en om tevens de serotonine weer aan te vullen. Ben van plan om dit een dag of 3 te gebruiken voor het slapen 100mg per keer. ZMA laat ik dan even achterwege.

Ben voornamelijk bang dat ik teveel heb gehad, toch minimaal 220 mg over 13 uur verspreid. ( Ik ben 84 kilo 28 jaar, redelijk gespierd) Ik vind het jammer dat mijn vriendin dit niet verteld heeft wat de aanbevolen dosis is.

Maak me nog niet echt zorgen, kan soms een aantal dagen duren als ik meerdere gebruikers hoor. Tips zijn welkom!
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor BOOBS » di mei 14, 2013 12:26 pm

Time willen tell. Je lichaam moet even revalideren en dat is heel normaal. Als je je over een tijd echt nog vervelend voelt kan jr even langs de huisarts gaan.
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Ivo » di mei 14, 2013 1:11 pm

250mg is op zich niet zo heel veel, maar 13u is wel heel lang. Ik kan me goed inbeelden dat je lichaam na die tijd gesloopt is. Normaal gezien is het na een paar dagen wel over, maar zoals BOOBS zei kan je best even langs de huisarts gaan als het zo erg blijft.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Stefaan » di mei 14, 2013 1:18 pm

Als ik jou was zou ik me niet zorgen maken. Heb me vaak genoeg een beetje para gevoeld na dope maar het komt in bijna alle gevallen weer goed. Alleen de volgende keer is het slimmer om je space tot een uurtje of 5-6 in totaal te beperken.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor YYY » di mei 14, 2013 2:01 pm

Het is, voor mij in ieder geval, ook vrij normaal dat je jezelf een beetje slap voelt na een weekend met zo weinig slaap en zo veel activiteit. Geef je lichaam even de tijd om te herstellen en ga eventueel wat sporten.
Avatar gebruiker
YYY
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: za nov 24, 2012 7:47 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Druks » di mei 14, 2013 2:16 pm

Lijkt me inderdaad vrij normaal dat je je zo voelt.

Ik zou de 5htp wel iets langer slikken. Ik zelf heb behoorlijk last van de dip en slik dan ruim 2 weken 50mg htp voor het slapen.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7333
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Basshoven » di mei 14, 2013 4:08 pm

Vind het niet abnormaal dat je jezelf nog wat "anders" voelt dan normaal. Zoals gezegd is 13 uur best een lange tijd. Meestal als ik MDMA neem, neem ik het met tussenpauzes van minstens 3 maanden (wat ik jou overigens ook zou aanraden) en rond de 170 - 250mg max. Ik gebruik die dosis dan over een tijdspanne van 6 uur, en dan heb ik de dag erna ook altijd wel een kater en daarna nog een soort "anders zijn" voor een dag of twee (lichthoofdigheid bvb, zoals je zelf al zegt). Als dit na een aantal dagen nog niet weg is zou ik inderdaad eens de dokter 'n bezoekje brengen, kan nooit kwaad.

Het was natuurlijk ook je eerste keer, dus de manier waarop je lichaam erop reageert voelt voor jou helemaal nieuw aan, je weet nog niet echt wat je ervan kan verwachten en ik kan begrijpen dat dat best eng is. Onthoud i.i.g. hoe je je nu voelt, en dan kun je de volgende keer als je gebruikt misschien je doseringen ofzo aanpassen om dit soort toestanden te minimaliseren (een MDMA-nasleep helemaal voorkomen zal helaas niet kunnen ;) )

Zorg ervoor dat je genoeg drinkt, vitaminen binnen krijgt, lekker fruit eten, onder de douche springen. Dat soort dingen helpen bij mij altijd goed :)
Basshoven
Offline
 

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » di mei 14, 2013 4:38 pm

Dank voor de reacties, maak me al iets minder zorgen. Inmiddels wat alfa liponzuur aangeschaft, schijnt ook wel goed te zijn. Daarnaast 50mg 5-HTP capsules (wat is verstandig 100mg voor slapen, 50 smorgens en 50savonds of alleen 50 savonds?)

Waar ik het meeste van baal dat ik mezelf niet goed ingelezen heb. Als ik dit had geweten was ik om 00:00 gestopt met nemen terwijl ik daarna nog 2 kwartjes heb gehad. Daarnaast helpt het ook niet echt mee bij het eerste effect, je krijgt alleen maar meer energy. ( Tenminste dat was mijn ervaring) Daarnaast zou ik ook gestopt zijn na 3 kwartjes dat zit ik zo rondom de "aanbevolen" hoeveelheid i.p.v. het dubbele.

Ga sowieso 3 maanden wachten voordat ik het weer gebruik, zal wel tijdens mysteryland zijn dan!

Wanneer moet ik me zorgen gaan maken, oftewel hoelang kan een dip duren?

p.s. kan een paracetamol kwaad?
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor ParadijsVogel » di mei 14, 2013 4:48 pm

Maak je er niet te druk over, dat werkt alleen maar averechts. Je hebt iets te veel op, maar je gaat er echt niet dood aan en als je de volgende keren gewoon de richtlijnen aanhoudt zul je je weer prima vermaken. Na een week of anderhalve week is alles wel weer grotendeels normaal. Als je je na 2 weken nog steeds slecht voelt, bel je huisarts dan even, maar ik denk niet dat dat het geval zal zijn.

Edit: paracetamol kan geen kwaad nu of de dag erna. Weet niet of je het tijdens de trip kunt gebruiken, maar dat lijkt me ook vrij zinloos.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Multitude » di mei 14, 2013 4:49 pm

Paracetamol is volgens mij geen enkel probleem.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Cloudio » di mei 14, 2013 6:05 pm

Ga lekker sporten, probeer desondanks de complicaties die je beschrijft je dagelijkse dingen te doen.
Dit kan wel is een keer gebeuren had ik ook na hardbass iets te veel genomen ongeveer een weekje anders gevoeld, maar gewoon positief blijven sporten goed eten daglicht. Binnen no time als je dan opeens de volgende dag wakker word voel je, je weer 100%
Cloudio
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 74
Geregistreerd: zo feb 10, 2013 12:36 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor TrueGrit » di mei 14, 2013 6:25 pm

Het veiligst is om één dosis van ca 1,5mg MDMA/kg lichaam te nemen, dus in jouw geval iets van 125mg MDMA.
Dus wat dat betreft zou je met 250-300mg teveel genomen hebben, alhoewel zo een hoeveelheid niet zo uitzonderlijk is.

Om hersenschade te beperken kun je de dagen eromheen veel antioxidanten nemen zoals vitamine C en alfa-luponzuur, lichaamstemperatuur koel houden tijdens je space en zo goed mogelijk eten achteraf.

Het beste is om te accepteren dat je een week merkbaar uit balans zal zijn en je vooral geen zorgen te maken.
Avatar gebruiker
TrueGrit
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:16 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » di mei 14, 2013 7:06 pm

Ik begin het steeds interessanter te vinden hoe het menselijk lichaam met deze stoffen om gaat en wat ik kan doen om zoveel mogelijk schade te "voorkomen".

Ik eet\drink nu voornamelijk veel groene thee(op mn werk) kiwi's voor vit-c, alfa liponzuur, 5-htp voor het slapen en serotonine herstel, omega 3 (gebruik ik altijd al) bananen, en veel eitwitten(aminozuren). (deed ik al ivm fitness maar schijnt ook een goede bron van l-tryptofaan te zijn.)
Ook neem ik elke dag een lepel kurkurma poeder +zwarte peper erg sterke anti-oxidant.

Maar voor mijn eventuele volgende keer is dat het beste om in 1x je dosis te nemen en dan te stoppen? Dus 1.5mg x 84 = 125mg (Halfje in vergelijking met wat ik gebruikt heb) ipv 2x een kwartje?

Een kwart sloeg er al behoorlijk in namelijk, kan me voorstellen dat over +- 3maanden een halve nog iets harder aan komt maar wel eerder afgelopen is. Ik wil wel lekker los gaan op mysteryland bv maar ik ga sowieso niet weer 12uur spacen, lijkt me niet gezond.

Ik laat einde van de week even weten hoe het er voor staat. Indien ik na het weekend nog klachten heb ga ik naar de huisarts.
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Stefaan » di mei 14, 2013 7:08 pm

Je kan beter 2 x 1/4 dan 1 x 1/2. De piek is voor een groot deel verantwoordelijk voor de schade, en die piek zal hoger zijn bij eenmaal een halfje.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor ParadijsVogel » di mei 14, 2013 7:13 pm

Gman007 schreef:Je kan beter 2 x 1/4 dan 1 x 1/2. De piek is voor een groot deel verantwoordelijk voor de schade, en die piek zal hoger zijn bij eenmaal een halfje.


Dit druist in tegen alles wat ik hier op het forum gelezen heb :woeh:
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Stefaan » di mei 14, 2013 7:15 pm

ParadijsVogel schreef:
Gman007 schreef:Je kan beter 2 x 1/4 dan 1 x 1/2. De piek is voor een groot deel verantwoordelijk voor de schade, en die piek zal hoger zijn bij eenmaal een halfje.


Dit druist in tegen alles wat ik hier op het forum gelezen heb :woeh:


Ik heb het niet bedacht :P

xtc-mdma/wat-zijn-de-risico-s-van-het-slikken-van-hooggedoseerde-xtc-t6504.html#p317721
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Einstein » wo mei 15, 2013 12:07 am

Maar even verderop:
Voor de meeste mensen is 200 mg, of het nou in 1 keer wordt genomen of met enkele uren ertussen, een dosering die al schade kan veroorzaken.


En je moet ook niet letterlijk met die getallen gaan schermen, anders denken mensen dat ze onder die grens perfect veilig zijn en dat is natuurlijk niet per se het geval. Die post van Drugs Infoteam is een goede en onderbouwde post, maar geen vrijbrief om twee avonden lang steeds kleine hapjes MDMA weg te snoepen omdat het dan toch niet schadelijk is.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Trippie » wo mei 15, 2013 1:14 am

Ik voel mezelf altijd een beetje "zweverig" de week na mdma, niets om je zorgen te maken volgens mij.

Je dosis was voor een gespierde kerel van 86kg niet echt overdreven, lijkt me sterk dat er iets aan de hand is.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » wo mei 15, 2013 9:59 am

Zat tegen de 84kilo aan maar de dagen erna toch duidelijk wat gewicht verloren.. Maar dat ter zijde.
Ik heb het idee dat mijn evenwichtsorgaan zich niet lekker voelt, 3 of 4 keer een rondje draaien en ik wordt al waus..

Tevens heb ik ook een prismabril welke ik alleen gebruik als ik echt moe ben, indien ik de bril na een tijd gebruiken af zet begin ik ook wat te draaien (de hersenen krijgen het beeld vanuit je ogen opeens iets anders binnen) Eigenlijk heb ik dat gevoel nu ook maar dan continu. Als ik rustig thuis zit met mn bril op lijkt het wel een stuk minder te zijn. Inmiddels woensdag maar voel me niks anders dan ma\di, ook mn armen\handen trillen nog...
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor ParadijsVogel » wo mei 15, 2013 3:04 pm

Bel morgenochtend even je huisarts op, zeg wat je gedaan hebt en vraag of je even langs kan komen. De kans is groot dat er niks aan de hand is, maar aangezien je je nu zulke zorgen maakt is dat ook niet echt bevorderlijk voor je herstel. Aangezien je ook vitamine en 5-htp slikt is het wel vreemd dat je je nu nog steeds zo voelt.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Afca_Remy » wo mei 15, 2013 3:35 pm

Veel sporten en uit rusten will do the trick en gewoon gezond blijven eten.. maar dat doe je al! Je hebt extreem weinig slaap gehad (in ieder geval niet goede vaste slaap).. neem anders een slaap pil voor het slapen gaan!

En als je het echt niet vertrouwd, ga dan net als paradijsvogel zei gewoon even bij de huisarts langs
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor YYY » wo mei 15, 2013 3:43 pm

Gaan jullie altijd zo snel langs de huisarts? Ik denk eerlijk gezegd niet dat je daar iets aan hebt, zeker niet als je erbij verteld dat je enkele dagen geleden een drug gebruikt hebt en een nacht hebt doorgehaald. Volgens mij is het redelijk normaal dat je lichaam niet helemaal 100% voelt. Als het tegen dit weekend nog steeds zo is, dan heb je een goede reden om naar de huisarts te gaan.
Avatar gebruiker
YYY
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: za nov 24, 2012 7:47 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor ParadijsVogel » wo mei 15, 2013 3:54 pm

Nee, ik ga nooit naar een huisarts. Mede omdat ik nog nooit wat aan een huisarts heb gehad, tenzij ik zichtbaar lichamelijke gebreken had (gebroken botten e.d.). Maar als TS zich echt zorgen maakt is het beter dat een arts hem gerust stelt, dan een stel drugsgebruikers op een forum die niets weten van de medische achtergrond van TS. Ik weet hoe ik ben, ik weet niet hoe jij bent, ik weet niet hoe TS is.

En als hij niks heeft, is ie gerust gesteld, als hij wel wat heeft zijn ze er vroeg bij. Lijkt me een win-win situatie.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » wo mei 15, 2013 6:29 pm

Thnx all, ben vandaag maar even langs geweest. Eigenlijk wist ik natuurlijk al wat hij ging zeggen maar goed. Het is toch even afwachten goed eten en rusten en gaat vanzelf weer over. Vandaag lekker aan het sporten geweest en dat ging wel goed, nog wel wat duizelig. Vanavond neem ik even wat extra melatomine om wat sneller en langer door te slapen, denk dat het voornamelijk daar van komt. Slaap al 3 dagen slecht...

Daarnaast liep ik ook rond in een trui in de stromende regen tijdens het festival, dat icm 12uur lang los gaan en wat teveel mdma is natuurlijk niet goed voor je. Maar goed daar leer ik ook weer van!

Voor de volgende keer (die komt er vast wel over +3 maanden) heb ik in ieder geval genoeg tips en andere dingen om de kater te verminderen. Tips zijn nog altijd welkom maar eigenlijk weet ik alles al wel, ik wacht het gewoon lekker af.

Dank voor de reacties so far!
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor BOOBS » do mei 16, 2013 12:35 am

Ik vind het erg goed dat je zo voorzichtig bent. En dat moet je zeker zo houden. Maar misschien is het voor jezelf ook wat prettiger als je je lichaam wat meer kan vertrouwen. Heb vertrouwen in de kracht van je lichaam.
Je komt over alsof alleen je hersenen je leiden, wat samenwerking kan geen kwaad.
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » do mei 23, 2013 7:07 pm

Zo even een update:

Na afgelopen weekend nog steeds dezelfde klachten. Begon met nu echt zorgen te maken en blijft maar door mijn hoofd spoken. Weer naar de huisarts geweest, naar de arts gevraagd uit mijn jeugd (oudere man) ipv de jonge vent die ik daarvoor 2x gezien heb. Die wou me al naar de psycholoog sturen...

Hij heeft even in mijn oren gekeken en het bleek dat mijn trommelvlies wat vochtig is. Daarnaast voelde ik ook enigszins een druk achter mijn ogen\neus. Lijkt op een infectie die oorsuizen en duizeligheid veroorzaakt, zit nu onder de medicatie en even dit weekend afwachten. Ik ben in ieder geval gerust gesteld.

Het enige wat me nog wel opvalt is dat ik nog steeds last heb van trillende handen, de ene dag meer dan de andere. Kan dit nog een nasleep zijn van de xtc aangezien deze klacht daar vaker vandaan komt? (misschien iets met dopamine terkort?) Heb hier nog nooit last van gehad.
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Stefaan » do mei 23, 2013 7:37 pm

Dopaminetekort kan trillende handen geven, en kan wat duizelingen veroorzaken. Maar het is vreemd dat je hier zo'n last van zou hebben na xtc. Het dopaminesysteem is vrij robuust en zou eigenlijk niet na eenmalig gebruik zo lang zo ernstig van slag moeten zijn terwijl je achteraf probeert zo gezond mogelijk te leven. Je zou l-tyrosine of fluweelbonen met levodopa kunnen consumeren om zo te kijken of dat de klachten weg neemt. Blijf ook vooral (duur)sporten
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor biggydeen » do mei 23, 2013 8:21 pm

Gman007 schreef:Dopaminetekort kan trillende handen geven, en kan wat duizelingen veroorzaken. Maar het is vreemd dat je hier zo'n last van zou hebben na xtc. Het dopaminesysteem is vrij robuust en zou eigenlijk niet na eenmalig gebruik zo lang zo ernstig van slag moeten zijn terwijl je achteraf probeert zo gezond mogelijk te leven. Je zou l-tyrosine of fluweelbonen met levodopa kunnen consumeren om zo te kijken of dat de klachten weg neemt. Blijf ook vooral (duur)sporten


Lijkt mij ook vreemd maar het viel me al op toen ik onder invloed was. Kan ik L-tyrosine samen nemen met L-trypto? L-Trypto neem ik sinds kort om beter te slapen en wat vrolijker te worden. Hoewel ik nu de diagnose weet ik me een stuk beter voel.

Voorheen sporte ik 4-5x per week maar laatste 1.5 week bijna niet gedaan. Vanaf dit weekend ga ik weer hard aan de slag.
biggydeen
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di mei 14, 2013 10:47 am

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor YYY » vr mei 24, 2013 12:29 am

Ik denk dat het niet direct met de xtc te maken heeft, want daar zou je nu al lang geen last meer van moeten hebben. Het gebruiken van xtc is natuurlijk wel een aanslag op je lichaam, waardoor je tijdelijk wat vatbaarder bent geweest voor ziektes e.d. Ik kan het me daarom prima voorstellen dat je iets opgelopen hebt.

Veel mensen krijgen het warm van xtc en gaan daarom, vaak met te weinig kleding, even snel naar buiten om af te koelen. Hoewel je het op dat moment niet koud hebt, ben je nog steeds even vatbaar voor ziektes e.d. Maar daarnaast heeft je lichaam het sowieso vrij zwaar, dus het klinkt voor mij een beetje alsof je inderdaad iets opgelopen hebt.
Laatst bijgewerkt door YYY op za jun 08, 2013 11:19 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
YYY
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: za nov 24, 2012 7:47 pm

Re: Eerste keer MDMA, Dip\Klachten advies!

Berichtdoor Maxxx » za jun 08, 2013 4:30 am

ben net nieuw op het forum hoor, maar gebruik zelf al 3 jaar Xtc/mdma, en je hebt niet zo veel genomen(meer dan de zogenaamde schadevrije hoeveelhed) dat ik me druk zou maken over permanente schade. Een week a 10dagen na effecten voelen dat is normaal wanneer je veel hebt gebruikt(lees 2a3+ pillen op een avond). Kijk wel even naar wat je allemaal j lichaam ingeknalt hebt aan "oplap middeltjes" tegen de na effecten, dat vond ik wel erg excessief... onderzoek wijstaan dat wanneer je xtc gebruikt(regelmatig) en je serotonine elke keer aanvult met middelen als 5HTP, dat je serotonine productie er op achter uit gaat. Houd je aan een gezond leef/eetpatroon na een xtc trip en zorg dat je voldoende water drinkt tijdens en dan komt het helemaal goed!

Weet dat ik op een post reageer van 2-3 weken oud maar was benieuwt naar hoe het nu gaat?
Maxxx
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: za jun 08, 2013 3:39 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner