Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

slechte pillen?

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 1:25 pm

Ik heb een aantal maanden terug voor het eerst xtc gebruikt met mijn vriend.

Eerste keer:

Ik ben toen begonnen met 1 kwartje toen ik na een uurtje nog niks voelde nam ik er nog een kwartje bij. Ook na een half uur hierna voelde ik nog niks. Toen mocht ik van me vriend een halfje nemen , na een half uur voelde ik hem een beetje hangen en heb toen besloten nog een halfje te nemen. Toen ik hem goed voelde na een half uurtje nam ik nog een kwartje en dat was het laatste. Het duurde 3 uur ij totaal voor ik eindelijk wat voelde. Mijn vriend overigens had er in die tijd 2 en een kwart en voelde hem na zijn eerste al flink hangen. Het ging hier om bugattis van 250 mg, en zijn echt van een goede kwaliteit, heb een geweldige avond gehad en wou het graag nog een keer doen.

Tweede keer:

Vorige week probeerde we het opnieuw en hadden we weer dezelfde pillen van 250 mg, ik nam een halfje, ik dacht dat het wel goed zou gaan omdat ik de eerste keer ook 1 en driekwart pil aankon.
Na een half uur van dit halfje kreeg ik het ineens benauwd en voelde ik misselijkheid opkomen, ik heb me toen rustig proberen te houden, de misselijkheid zakte na een half uurtje even dus ik ging buiten de kamer wat luchten. Toen kreeg ik in 1 keer die stoot van de lovefeeling, ik voelde me 5 minuutjes helemaal geweldig. Ik nam nog een kwartje en Ineens kwam de misselijkheid weer op en ik ging even zitten me vriend zei dat ik moest proberen het tegen te houden tenzij het echt niet meer lukte, en toen kwam alles eruit. Tijdens het overgeven viel ik af en toe weg en was ik niet meer goed aanspreekbaar, me vriend dacht letterlijk dat ik bewusteloos aan het raken was en probeerde me de hele tijd erbij te houden ookal was dit erg moeilijk. na het overgeven werd het wegvallen steeds erger de misselijkheid ging ook niet weg en kon ik niet eens meer staan en amper praten. Ik hoorde alles wel maar toch ook weer niet. Alsof me lichaam het niet meer deed maar me geest wel. Na uren steeds wegvallen werd het maar niet minder ik heb gewacht tot de volgende ochtend en 3 dagen erna voelde ik me nog kut. Me vriend had overigens 2 hele op in anderhalf uur en met hem ging t perfect.

Derde keer:

Omdat het vorige week mislukt was hebben we t gister weer geprobeerd. Alleen onze dealer had andere pillen domino's van 200-230 mg.
Ik zorgde ervoor dat ik heel goed had gegeten omdat we dachten dat het de vorige keer misschien fout ging omdat ik te weinig zou hebben gegeten. Ik nam als eerste weer een kwartje omdat ik bang was dat een halve fout zou gaan. Na een uur voelde ik er weer niks ik had alleen het gevoel dat ik in slaap ging vallen en dit vonden we erg vreemd omdat xtc dit gevoel natuurlijk juist niet hoort te geven ik voel steeds bijna in slaap. Ik nam er nog 1/3de bij en me vriend nam een halve, na een uur voelde me vriend zich opzich al goed zitten en hij wou nog eem halve nemen. Alleen toen zag hij dat het niet goed ging met mij want ik werd inneens enorm misselijk. Ik ging kokhalzen alleen er kwam niks uit. Ook had ik het bloedheet dus ik ging genoeg drinken. Ik bleef maar kokhalzen en kokhalzen en voelde me elendig. Ik wou er vanaf dus liep naar buiten en kreeg de klap van de kou en moest meteen overgeven. Dit was na 1 minuut alweer klaar de misselijkheid was weg alleen ik begon weer weg te vallen en dit keer nog erger dan de vorige keer. Ik voelde mezelf langzaam wegglijden en zag voor me ogen een dood punt alles waar ik op focuste kon ik niet zien en was 1 groot zwart gat. Ik raakte steeds bijna buiten bewustzijn en me vriend probeerde met alles wat hij kon me maar wakker te houden dit lukte gelukkig. Ik bleef nog 2 uur lang constand wegvallen en ik werd enorm slaperig en wou niks meer alleen slapen. Ik kon me niet meer concentreren en ook voelde ik me handen en voeten niet meer. Ook kreeg ik last van geheugenverlies ik besefte gewoon niks meer.
Toen na die 2 uur wegvallen voelde ik me weer iets beter alleen t leek net of ik 2 personen was steeds van blij naar saggo/boos/lacherig.
ook ging ik sterk hallucineren (dit is mij verteld door me vriend ik wist er zelf niks van) ik zag leuke dingen zoals smurven. Maar daarna werd im bang heel erg bang en kwamen er bepaalde angsten van me naar boven wat zich uitte in beelde ik moest huilen en voelde me totaal niet meer op mijn gemak. Me vriend heeft me gelukkig hieruit gekregen en toen ben ik gaan slapen.

Onze vraag is nu hoe kan dit?
Zit er rotzooi in de pillen, of doen wij wat fout.
(mijn vriend heeft sterke vermoedens dat er een lage dosis pmma in de pillen zit)

Ps we hebben foto's van beide pillen.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Druks » di mei 06, 2014 1:37 pm

Tolerantie is een bitch
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7334
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 1:41 pm

De eerste keer had ik veel meer dan de tweede en derde.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor GaiaNyx » di mei 06, 2014 1:41 pm

Basshoven schreef:Welke soort pil maakt uiteindelijk niet uit.

De werkzame stof in xtc heet MDMA, en elke andere soort pil bevat exact dezelfde stof alleen in verschillende hoeveelheden.

Je hebt xtc pillen met minder MDMA (120mg) en je hebt er met heel veel MDMA (300mg).

De juiste pil is dus eender welke pil, zolang er maar MDMA in zit.

Of er ook daadwerkelijk MDMA in je pil zit, en geen ander chemisch stofje met een vergelijkbaar effect, dat weet je niet zomaar met zekerheid, ook met sites zoals pillreports niet. Als je daar echt zeker van wil zijn dan moet je je pil naar een testcentrum brengen, en zij vertellen je welke actieve stof erin zit en hoeveel milligram daarvan.

Gebruik xtc niet vaker dan 1x per 3 maanden, als je het voor je gezondheid een beetje op veilig wil spelen. Herhaaldelijk gebruik (meerdere keren per maand / week) leidt ertoe dat je uiteindelijk niet meer zoveel plezier beleeft van de pil en, belangrijkst, dat je mentale gezondheid erop achteruit gaat, in sommige gevallen blijvend voor zover ik weet met zware gevolgen.

Na de eerste keer is de kater niet zo erg en daardoor ben je geneigd om vooral in het begin die 3-maanden regel te overtreden, dat is dus verraderlijk en geef niet toe aan de gedachte dat het zo schadelijk nou ook weer niet is omdat je bijna geen kater hebt.

Tijdens het dansen goed letten op oververhitting en uitdroging. Dus geen hoofdbedekking opzetten tijdens het dansen en geen dikke lagen kledij. Af en toe naar buiten voor wat afkoeling in de frisse lucht is fijn en goed.
Drink voldoende maar niet overdreven veel: 1 glas water per uur is het beste (continu extreem veel water drinken kan gevaarlijk zijn omdat je het water vasthoudt door de MDMA).

Beter ook niet combineren met alcohol.

En stel een grens aan je dosis. Overschrijd deze niet. 1,5 - 2 mg/kg lichaamsgewicht is aangeraden. Voor de meeste pillen geldt tegenwoordig dat ze circa 200 mg MDMA bevatten, dus 1 pil is normaal gezien meer dan genoeg voor een hele nacht.

Hou het dus leuk en doe het weinig. En breng
je pil naar een testcentrum om jezelf te garanderen dat je schone pillen hebt. Let erop dat je niet oververhit raakt en dat je niet teveel maar ook niet te weinig drinkt.

Have fun  :kleuter:
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 1:48 pm

Bedankt voor je reactie, van de overhitting weet ik al, ik heb ook niet gedanst of wat dan ook dus dat kan het niet zijn. Ik zat gewoon chill thuis. De eerste keer had ik overigens wel gewoon een kater die een week lang duurde.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 1:55 pm

hoeveel tijd heb je tussen de keren gehouden?
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 1:58 pm

Tussen de eerste en de tweede keer iets langer dan 2 maanden, en tussen de tweede keer en derde keer een week omdat het de tweede keer mislukt was. Me vriend heeft alle 3 de keer meegedaan en die voelde het wel en die zat gewoon perfect.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 2:00 pm

als je het vaak gebruikt verneuk je love gevoel en als dat gebeurt is er een redelijk grote kans dat je dat niet meer terug krijgt dus als ik jou was zou ik het over een half jaartje weer proberen en niet om de week hogere dosissen gaan proberen want dan verneuk je het alleen maar harder :s
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor GaiaNyx » di mei 06, 2014 2:02 pm

Je gebruikt veel vaker dan aangeraden, vorige week en gisteren weer :conf: bovendien gebruik je teveel per keer, tenzij je dus 250kg weegt..

Bovendien vind ik je vriend ERG onveranteoordelijk!
Als iemand in jou bijzijn bewusteloos raakt na xtc te hebben gebruikt bel je DIRECT 112!
Ik zou heeeeeel erg lang niet meer gebruiken als ik jou was.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat als je dit nog een keer zo doet dat het wel eens je laatste keer zou kunnen zijn, je lichaam geeft duidelijk aan dat het jou gebruik niet aankan!
Dat het bij je vriend wel goedgaat is een kwestie van goed geluk, na verloop van tijd zal het bij hem ook zijn tol gaan eisen als jullie zo doorgaan.
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 2:05 pm

Je leest het dan niet goed, we hebben juist een lagere dosis gedaan. Plus ik begon met een kwartje das dus 55 mg was dat. dus ookal komt die lovefeeling niet zou ik me toch in ieder geval wel lekker moeten voelen?
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 2:07 pm

En veel vaker dan aangeraden? Op genoeg site's staat dat je er 1-2 maanden tussen zou moeten laten zitten. En ik probeerde het deze week zo snel omdat ik het de vorige keer niet voelde.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 2:08 pm

onbekend123 schreef:Je leest het dan niet goed, we hebben juist een lagere dosis gedaan. Plus ik begon met een kwartje das dus 55 mg was dat. dus ookal komt die lovefeeling niet zou ik me toch in ieder geval wel lekker moeten voelen?nee hoor als je je hersenen maar vaak genoeg blijft verkrachten voel je mss alleen een beetje spacey bij de gekste dosissen
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 2:09 pm

Vorige week en gister heb ik geen gekke dosisen gehad heb geen hele pil op van 200mg , de helft en ik weeg 65 kg.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor GaiaNyx » di mei 06, 2014 2:12 pm

onbekend123 schreef: En ik probeerde het deze week zo snel omdat ik het de vorige keer niet voelde.

:lol:

Dan kan je het wel elke dag doen, dan voel je niks en dan kan je de volgende dag weer?
Dat je het niet voelt wil niet zeggen dat je lichaam het niet hoeft te verwerken! De schade is er toch, of je nu wat voelt of niet.
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 2:14 pm

maar als je 2 maandjes daarvoor 4 keer de normale dosis ophebt moet je ook niet raar opkijken als de keer daarna de normale dosis ze werk niet doet :#:

zorg er in ieder geval niet voor dat je achter de draak blijft aan rennen want die krijg je niet meer te pakken
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 2:22 pm

Maar mijn vraag was dus niet alle antwoorden die jullie hebben gegeven. Mijn vraag is hoe kan het dag ik me zo slecht voelde van die kleine hoeveelheid? En of het dus slecht is als je wegvalt en dan in coma can belandem of wat dan ook
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor GaiaNyx » di mei 06, 2014 2:28 pm

Ik moet zeggen het is wel redelijk extreem dat je al bij zo'n dosis out gaat..
Er zijn wel meer mensen die het zelfs nog bonter maken zonder bewusteloos te raken. Wél is dit een signaal van je lichaam dat je écht niet mag negeren!

Je zou het aan je huisarts kunnen voorleggen, misschien is er wel iets mis met je hart, bloedsuiker of bloeddruk waardoor je buitenwesten raakte.

Ik denk persoonlijk niet dat het door vervuiling in de pillen kwam, ook omdat je vriend wel goed ging.. de enige manier om dit te weten is door ze vóór je gebruik te laten testen!
Done: weed, alcohol, nicotine, caffeine, XTC, MDMA, speed, coke, crack, morfine, salvia, truffels, LSA, GHB, yaba, 2cb, 4fa, lachgas, poppers, MXE, Al-LAD

To do: LSD, DMT, 4aco dmt, ketamine
Avatar gebruiker
GaiaNyx
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 374
Geregistreerd: vr dec 02, 2011 10:51 pm
Woonplaats: omg eindhoven

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 2:37 pm

Zowiezo kreeg ik wel last van hartklopping maar ik ben100% gezond (heb me laatst nog laten onderzoeken) ik vind het gewoon zo vaag dat ik de eerste keer wel zoveel kon handelen en er dan langer dan 2 maanden tussen laat tissen en bad ging van een halfje.
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 2:53 pm

Ik ben ook wel eena flauw gevallen nadat ik een half jointje had gerookt terwijl ik soms grammen op een avond oprook, soms gebeuren er met drugs nou eemaal rare dingen :shock:
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Partypipo » di mei 06, 2014 3:40 pm

Sites die 1 tot 2 maanden pauze aanraden gaan alleen uit van hoe lang het bij onbeschadigde hersenen het duurt voordat je serotonine voorraad weer is aangevuld.
Mdma beschadigt echter ook je serotonine axonen. Daar houden we hier met een beetje marge de 3 maanden pauze regel voor aan. Ja, het is een arbitraire regel. Maar iedereen die het voor zichzelf verneukt heeft zal spijt hebben dat hij of zij steeds maar 2 maanden pauze hield.
3 maanden pauze regel is ook alleen voor een normale dosis.
Bij mannen 1,5 tot 2 mg per kg lichaamsgewicht. Een man van 80 kilo zou dus 120 tot 160 max moeten nemen.
Een vrouw 1 tot 1,5 mg per kg lichaamsgewicht. Een vrouw van 60 kilo moet dus niet meer dan 60 tot 90 mg nemen.
Jik hebt de eerste keer je dosis flink overschreden.
Je hebt maar 2 maanden gewacht en daarna maar een week, met te hoge dosissen. Je hersenen zijn zo beschadigd de eerste keer en dat proberen ze mogelijk te voorkomen door uit te schakelen. Dat is mijn theorie.
Ik heb een keer stomdronken 2 pillen tegelijk gegeten.
Ik weet er vrijwel niks meer van en had ook steeds het gevoel out te gaan. De kater was bijzonder klein in verhouding. Ik denk dat dat was omdat mijn hersenen zo slim waren de boel snel uit te schakelen.
Maar dit is allemaal nooit wetenschappelijk onderzocht ofzo, dus is mijn persoonlijke theorie.
Omdat het nooit onderzocht is weet een dokter hier ook niks van. Als je verder helemaal onderzocht wordt en alles is goed, dan zou je mijn theorie als leidraad kunnen nemen.
Dus, advies van deze dr mdma (not a real doctor): een jaar niet meer doen en dan een keer proberen met maar een milligram of 90.
Ik ga trouwens ook bijna out van in 1x 200mg (ik weeg ongeveer 100kg). Ik doe een halve en na een half uur, 3 kwartier nog een halve. Een halve is te weinig om echt lekker te gaan, een hele ineens teveel want dan ga ik bijna out. Kwartjes nemen dan begint de acute tolerantie die binnen 4 uur normaal naar het maximum op bouwt nadat mdma begint te werken al in te komen als je te lang wacht. Dus dan is de kans heel groot dat je veel meer gaat pakken om lekker te gaan en dus extra extra extra beschadigen oploopt.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: slechte pillen?

Berichtdoor onbekend123 » di mei 06, 2014 3:54 pm

Zou ik dan echt met zo'n lage dosis moeten wachten een jaar? Aangezien ik de eerste keer na een halfje van 125 mg na anderhalf uur nog niks voelde
onbekend123
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di mei 06, 2014 12:40 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 3:57 pm

Het lijkt mij vrij sterk dat je hersenen zich zelf kunnen beschermen tegen M
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Partypipo » di mei 06, 2014 4:03 pm

onbekend123 schreef:Zou ik dan echt met zo'n lage dosis moeten wachten een jaar? Aangezien ik de eerste keer na een halfje van 125 mg na anderhalf uur nog niks voelde

Miss E heeft een keer gehad dat ze 's avonds eerst nog een broodje kroket op had voordat ze een halve pil nam, precies haar goede en gebruikelijke dosis.
Heeft meer dan 3 uur geduurd voordat ie begon te werken.
Een volle maag hebben van iets waar je maag moeite mee hebt om het te verwerken, dan duurt het heel erg lang voordat je pil werkt.

Een helemaal lege maag kan weer opleveren dat alleen een pilletje erin voor je maag zo vreemd en chemisch is dat ie het niet door wilt laten. Kan het dus ook lang door duren.
Lege maag, beetje fruit erin en gelijk pil erin of lege maag, pil erin, gelijk beetje fruit erin werkt bij mij persoonlijk erg goed. Meestal een kwartier tot half uur voor de eerste tekenen en na 3 kwartier vol gas.
Als je een halve liter 40% alcohol drinkt word je in eerste instantie ook niet zat. Je maag houdt het gif tegen, probeert het niet in je darmen te laten komen waar het opgenomen gaat worden. Eventueel kots je het zelfs uit voordat je zat ervan kan worden.
En dan ineens in 1 klap wordt alles toch op een gegeven moment doorgelaten en ben je in 1 klap fucking niet normaal dronken.
Dus dat je de eerste keer een gigantische dosis hebt genomen voordat je het voelde zegt waarschijnlijk meer over een te volle of te lege maag en dat je niet lang genoeg wachtte, dan dat het iets zegt over wat voor giga dosis jij nodig hebt om wat te voelen.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Partypipo » di mei 06, 2014 4:04 pm

voldie schreef:Het lijkt mij vrij sterk dat je hersenen zich zelf kunnen beschermen tegen M

Je krijgt een acute tolerantie voor serotonine binnen 4 uur tijd, als bescherming.
Dus waarom zouden hersenen zich niet sneller bijna uitschakelen door een serotonine overdosis als bescherming?
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 4:23 pm

omdat het mij vrij sterk lijkt dat evolutie ons bescherming voor drugs heeft gegeven
en wat bedoel je met acute tolerantie binnen 4 uur? denk je dat als je mdma hebt gedaan dat je 4 uur daarna beschermd er tegen bent ?

overigens is het wel een interessante theorie
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Snater » di mei 06, 2014 4:28 pm

Ik snap niet dat je het überhaupt weer snel wilt doen als je de derde keer gemerkt hebt hoe heftig je reageert op iets meer dan 125 mg. :#:

Lees je vanaf nu goed in, hou een LANGE tijd rust en test je shit voordat je er iets in gooit.
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Perry » di mei 06, 2014 4:30 pm

Voldie? Na 4 uur schieten je hersenen in actie.
Ze reageren op de constante verhoging van het serotonine niveau door het signaal te blokkeren.
Je voelt dan enkel nog de paar andere stofjes die getriggerd zijn door de MDMA
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Vinnie » di mei 06, 2014 4:34 pm

JongGeleerd schreef:Voldie? Na 4 uur schieten je hersenen in actie.
Ze reageren op de constante verhoging van het serotonine niveau door het signaal te blokkeren.
Je voelt dan enkel nog de paar andere stofjes die getriggerd zijn door de MDMA


dus jij wil zeggen dat je na die 4 uur zoveel mdma kan poppen als je wilt?
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5034
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Ivo » di mei 06, 2014 4:39 pm

Ik begin de "je moet 3 maanden wachten of je gaat dood"-onzin wat beu te raken. Verantwoordelijk gebruik en zo, ok, maar je gaat me echt niet vertellen dat dit door tolerantie komt. Niet elk probleem met MDMA komt omdat er te veel genomen is... Als iemand 2 maanden wacht en begint met maar een kwartje, kan je echt niet beginnen dat ze onverantwoordelijk bezig is. De 3e keer was er eigenlijk te veel aan, maar dat gaat zeker de oorzaak niet zijn.

Hoeveel had je de eerste 2 keer gegeten? Ik word ook elke keer misselijk, maar dat trekt meestal wel weg, al dan niet nadat het er uit gekomen is. Wegvallen en hallucinaties is normaal een teken dat je te veel genomen hebt. Als je bijneemt voordat de eerste dosis is ingeslagen, komt het meestal samen aan en dan kan je zulke dingen krijgen. Het duurde waarschijnlijk wat langer om in te slaan omdat je te veel gegeten had.

Nu zou ik wel een paar maanden wachten voor je het nog eens probeert. Als je nu gaat blijven nemen tot het nog eens leuk is, gaat het nooit meer zo leuk zijn.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: slechte pillen?

Berichtdoor Perry » di mei 06, 2014 4:40 pm

Nee, het is nog altijd neurotoxisch.
Het geeft niet meer datzelfde gevoel en je interne regulering blijft intact
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 10 gasten

Royal Queen Seeds banner