Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2c-p

Voor vragen/discussies over stoffen zoals 2C-B en 2C-I. Drugs zoals 25I-NBOMe horen hier ook thuis.

Re: 2c-p

Berichtdoor Piotr » ma maart 02, 2015 9:56 pm

Sowieso heb ik gemerkt dat wanneer je een psychedelicum pakt bovenop een andere dat het dan nooit zo'n vuurwerk wordt als dat je zou denken. Het pakt in ieder geval altijd zwakker uit dan dat ik bij de inname verwacht. Is het eerste middel te zwak, dan zal het tweede middel de trip ook niet zo gauw opschalen tot een extreem niveau, mits je geen absurde dosissen neemt.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: 2c-p

Berichtdoor spikeycloud » di maart 03, 2015 12:33 am

Ik ben iig benieuwd naar je bevindingen je post toch wel reportje of niet :p
Avatar gebruiker
spikeycloud
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 462
Geregistreerd: za mei 03, 2014 12:52 pm

Re: 2c-p

Berichtdoor Piotr » zo maart 08, 2015 4:16 pm

Zo, dat was me de trip weer wel. Een vrij lastige trip, maar desalniettemin ontzettend gaaf. Al had het zeker wel zijn duistere kantjes. We hadden de 40mg zo accuraat mogelijk verdeeld in drie porties. Een flink aantal uren in de trip nog 100µg LSD gedropt, wat de trip in zijn geheel een stuk vrolijker maakte, maar het tegelijk stiekem toch een enorm lange trip maakte.

Uitgebreid reportje volgt misschien nog wel.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: 2c-p

Berichtdoor spikeycloud » ma maart 09, 2015 10:33 pm

Piotr schreef:Zo, dat was me de trip weer wel. Een vrij lastige trip, maar desalniettemin ontzettend gaaf. Al had het zeker wel zijn duistere kantjes. We hadden de 40mg zo accuraat mogelijk verdeeld in drie porties. Een flink aantal uren in de trip nog 100µg LSD gedropt, wat de trip in zijn geheel een stuk vrolijker maakte, maar het tegelijk stiekem toch een enorm lange trip maakte.

Uitgebreid reportje volgt misschien nog wel.


Ja ik kan daar al niet zo goed tegen. Als er rare dingen gebeuren in een trip die niet te verklaren zijn in de realiteit dan vind ik het vaak al niet al te relax. Ik probeer zoiets altijd teveel te analyseren (wat is echt, wat is niet echt, wat betekend uberhaupt dat iets echt is, was alles hiervoor nep (het leven) etc) waardoor ik meestal een vervelende ervaring krijg. Met wiet heb ik dat ook redelijk vaak bang dat je negatieve gedachtes krijgt etc. OF vervreemding van jezelf of de realiteit.

Daarom hou ik het voorlopig wel bij 2C-D en C en lage dosissen ho-met enzo.
Avatar gebruiker
spikeycloud
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 462
Geregistreerd: za mei 03, 2014 12:52 pm

Re: 2c-p

Berichtdoor Gabber » di maart 10, 2015 1:21 am

Mmm interessante informatie allemaal.
Ik heb altijd gedacht dat 2c-e de heftigste 2c was maar ik zat er dus naast.
Jammer van de bodyload bij alle 2c's, ik had er bij 2c-b al last van.
Ik kreeg bij 2c-b het gevoel dat ik moest overgeven
Zou overgeven de bodyload kunnen verminderen?
Ik ga van zowel 2c-e als 2c-p een test sample bestellen en ook nog van 2c-d.

Het lijkt mij verstandig om 2c-d, dan 2c-e, en dan 2c-p te testen in die volgorde? (Qua sterkte en duur van de ervaring)
Expect the Unexpected
Avatar gebruiker
Gabber
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: di feb 03, 2015 6:23 pm

Re: 2c-p

Berichtdoor FRESH » di maart 10, 2015 11:23 am

Piotr schreef:Al had het zeker wel zijn duistere kantjes.


Ik vind alle 2C-tjes eigenlijk wel duistere en dirty kantjes hebben. Alsof er iets "slechts" of "kwaads" ergens op de loer ligt. Gelukkig nooit echt kennisgemaakt met die kantjes, maar ze voelen gewoon aanwezig elke keer weer..Ik weet nooit zo goed wat ik er nou precies van moet denken...bij 2C-I heb ik dat ook altijd zo ervaren, net als bij 2C-P dus.
FRESH
Offline
 

Re: 2c-p

Berichtdoor Piotr » di maart 10, 2015 11:48 pm

Het heeft me wel zeker aan het denken gezet... Wie ik nu ben, en of ik daar tevreden mee ben. Maar goed, in totaal toch zeker ook twintig uur getript, wat ook heel vermoeiend was. We hadden het ingenomen om 20:00 en ik ging slapen toen het eindelijk kon om 19:00. Wel een apart stofje. Aan het begin was het heel chaotisch en overweldigend, maar het plateau was vrij zwak met weinig visuals. Vandaar ook die LSD zegel, al was dat al een beetje mosterd na de maaltijd, de visuals werden in ieder geval beter. Nog een ochtendwandeling gemaakt door de binnenstad en vervolgens onszelf doodgeblowt op mijn balkon met de zon in ons gezicht. Al met al geen slechte trip naast de struikelpuntjes. :grin:

Of ik het nog eens zou doen.. dat weet ik nog niet direct. Op visueel veld vond ik het nog vrij mild ten opzichte van de bodyload. Ik had er zelf niet heel veel last van, maar een maat van mij zeker wel. Wat toch een groot minpunt is ten opzichte van bijvoorbeeld LSD, waarbij ik simpelweg geen lichamelijke discomfort ervaar. Verder is het wel leuk, maar nog niet dat ik zeg van; wauw! Zoals al eerder genoemd, het heeft zo zijn eigen bijzondere introspectieve waarde.

Dat het op 2C-E zou moeten lijken is ons alle drie trouwens niet echt opgevallen. 2C-E en 2C-P zijn echter wel beide stoffen waarvan wij alle drie nou niet echt onder de indruk zijn. Veel lichamelijke ongemakken en visueel niet enorm aantrekkelijk.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Vorige

Keer terug naar 2C's

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner