Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaam?

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaam?

Berichtdoor Prototype » ma feb 21, 2011 6:34 pm

Het doel van dit topic is om alle drugtests en afbraaktijden te beschrijven én een rijtje drugs te maken die in bepaalde tests niet gevonden kunnen worden.

Urinetest
Een van de meest voorkomende tests, hierbij word er urine van de geteste persoon opgevangen en op teststrips gedruppeld.
Dit kunnen tests zijn voor specifieke drugs zoals cocaïne, speed of xtc maar ook multi testers.
De meest voorkomende multi testers testen rond de 10 verschillende drugs, vaak met anti fraude tests er bij.
De thuistesters kosten rond de 40 euro voor 3 tests en zijn dus vrij prijzig.
Onderstaande drugs zitten hier vaak bij inbegrepen en zijn bij deze test ongeveer zo lang aantoonbaar:

Amfetamine
1 tot 4 dagen

Barbituraten
4 tot 5 dagen (Pentobarbital)
14 tot 21 dagen (Phenobarbital)
4 tot 5 dagen (Secobarbital)
Chronisch gebruik: enkele weken

Benzodiazepines
3 dagen bij therapeutisch gebruik,
Chronisch gebruik 4 tot 6 weken

Buprenorfine
2 tot 6 dagen

Ketamine
tot 48 uur

Norketamine ( afbraakproduct van keta waarvoor tests speciaal aangevraaagd kunnen worden )
7-14 dagen, mogelijk langer bij chronisch gebruik.

Methamfetamine
3 tot 6 dagen

Cocaïne
1 tot 4 dagen

XTC/ MDMA
1 tot 3 dagen

Methadon
2 tot 5 dagen

Ethylidin-Dimethyl-Diphenylpyrrolidine (EDDP) ( Metaboliet van methadon )
2 tot 7 dagen

Opiaten, Morfine, Heroïne
2 tot 3 dagen

Phencyclidine (PCP)
2 tot 3 dagen

Tricyclische Antidepressiva (TCA)
2 tot 3 dagen

THC, Cannabis
5 dagen bij af en toe gebruik
(4x per week)
10 dagen bij frequent gebruik(1 x per dag)
tot een maand bij zeer frequent gebruik

Speekseltest
Bij deze test neemt de tester wat speeksel op met een sponsje en word het tegen teststrips aangehouden, de meeste speekseltests geven na 10 minuten al een uitslag.
Het grote nadeel van deze tests is dat ze slechts testen of iemand op dat moment onder invloed is, in urine zijn de meeste drugs en vooral afbraakstoffen veel langer aan te tonen dan in het speeksel.
Onderstaande drugs zitten vaak inbegrepen bij deze tests en zijn ongeveer zo lang aantoonbaar:

Amfetamine
10 minuten tot 3 dagen

Cocaïne
10 minuten tot 1 dag

THC / Cannabis
Maximaal 14 uur

Metamfetamine
10 minuten tot 3 dagen

Morfine / Heroïne
1 uur tot 3 dagen

PCP
afhankelijk gebruik

Deze test heeft tegenwoordig ook uitgebreidere varianten waar alcohol, barbituraten, benzodiazepinen, methadon en de meeste opiaten mee gevonden kunnen worden.
Ook voor bovenstaande geld 1uur tot 3 dagen kans op positief testen.

Haartest
Bij deze test worden er een paar haren van de geteste persoon afgenomen en deze worden opgestuurd naar een lab.
Dit zijn de meest betrouwbare tests en kunnen iemands gebruik van tot wel 3 maanden terug aantonen.
Gelukkig voor ons zijn dit ook ontzettend dure grapjes, 1 enkele test kost rond de 100 euro.

Nu zou ik ook een lijst willen maken van "safe to use" drugs bij urinetesten, dus drugs en afbraakstoffen die je nog in je systeem kunt hebben terwijl je tóch negatief test.
Dit is overbodig voor speekseltesten omdat ze maar zo kort kunnen testen en niet altijd betrouwbaar zijn, en ook voor haartesten omdat dat nagenoeg elke drug of afbraakstof kan opsporen.
Hier hebben veel andere DFers simpelweg meer verstand van dan ik dus bij deze de vraag welke drugs niet positief zouden testen bij een urinetest.


Safe to use:
Deze drugs worden momenteel niet gevonden in urinetests.
- Methylfenidaat
- Ethylfenidaat
- LSD
- 2C-B
- AL-LAD
- LSZ
- Psilocybine
- Ketamine - word in de meeste drug tests niet getest en is anders slechts 48uur aan te tonen.


Not safe to use:
Deze drugs lijken chemisch gezien sterk op de meest geteste drugs en dus zal de uitslag positief zijn.
- 4-FA/ 4-FMP [positief als Amfetamine]
- Mephedrone [positief als methamfetamine]
- 3-MMC [positief als methamfetamine]
- Etizolam/ RC benzo's [positief als benzodiazepinen]
- AH-791/ O-Desmethyltramadol [positief als opiaat]
- 6-APB/ 6-APDB [positief als amfetamine en mogelijk MDMA]

Tabel over drug testsToevoegingen omtrent nieuwe tests, langere of kortere kans op positief testen en safe/ niet safe to use drugs zijn van harte welkom, stuur een PB of post het hier!


Originele post van Miss Kittin:

Omdat er regelmatig vragen op het forum voorbij komen over bloed- en urinetesten, leek het me handig om alles even bij elkaar te verzamelen in een overzicht.

De meeste drugs zijn binnen een week uit je lichaam verdwenen.

Alleen bij cannabis duurt het langer:

Cannabis kan twee tot drie weken na gebruik nog aangetoond worden. Je moet dan wel lang en veel gebruikt hebben (bij incidenteel gebruik is het zo'n 3 dagen aantoonbaar). Drugs worden in je lichaam afgebroken. Om aan te tonen of je drugs hebt gebruikt, worden meestal je urine en/of bloed getest. Men test vaak niet op de drug zelf, maar op de afbraakproducten. Als ze die kunnen aantonen is het zeker dat je drugs gebruikt hebt.

Men kan ook een test op je haar doen. Drugs worden namelijk daar in opgeslagen. Afhankelijk van de lengte van je haar, is je hele drugsgeschiedenis er in terug te vinden. In haren zijn drugs dus zeer lang aantoonbaar. Alleen zijn deze haartesten heel erg duur, vanwege de technieken die ze daarvoor gebruiken. Ze worden dus eigenlijk alleen uitgevoerd bij strafrechtelijk onderzoek. In Nederland maakt men overigens helemaal nooit gebruik van haartesten.

Hieronder dan een lijst met drugs en het aantal uren/dagen dat zij aantoonbaar zijn in je lichaam.

Cannabis: 1 - 3 dagen bij incidenteel gebruik en tot 2 - 3 weken bij chronisch/intensief gebruik. Bij cannabis moet je niet alleen letten op het bloed, maar ook op het vetweefsel.Cannabis wordt via de longen opgenomen in het bloed. Het bloed brengt het naar alle organen. Een deel wordt afgegeven aan het vetweefsel. Vervolgens geeft het vetweefsel het weer aan het bloed af. Dat is zo weinig dat je daar niets van merkt. De afgifte vanuit het vetweefsel aan het bloed gaat heel langzaam. Daarom blijft het dus ook nog 2 tot 3 weken in je urine aantoonbaar. Dit afgeven aan het vetweefsel zie je overigens alleen bij cannabis!

Alcohol: 1,5 uur per alcoholisch drankje. Je lever heeft namelijk 1,5 uur nodig om een glas alcohol af te breken. Een glas bevat meestal 10 gram alcohol. Je lever breekt ongeveer 7 gram per uur af. Je kunt o.a. op de site van de Jellinek uitrekenen, hoeveel alcohol je nog in je bloed hebt. Je moet dan wel precies weten hoeveel glazen je daarvoor gedronken hebt en hoeveel uur geleden je je eerste glas gedronken hebt. Verder geef je op hoeveel je weegt en of je een man of vrouw bent: http://www.jellinek.nl/alcoholcalculator

Cocaïne: 2-4 dagen bij incidenteel gebruik en tot 8 bij dagen bij intensief gebruik. Cocaïne komt via het slijmvlies in het bloed. De eerste 20 minuten stijgt de concentratie heel snel. Na een uur is de concentratie maximaal en daarna neemt ze geleidelijk af.
De psychische effecten voel je vooral in het eerste half uur. De effecten treden met name op in de periode waarin de concentratie van cocaïne in het bloed het snelst verandert. En dat is in het begin.
De halfwaarde tijd van cocaïne is ongeveer een uur. Dat wil zeggen dat na een uur de helft van de cocaïne uit het bloed verdwenen is. De hoogste concentratie wordt na een uur bereikt, dus twee uur na inname is ongeveer de helft verdwenen. Vijf uur na inname is de cocaïne voor 98 % uit het bloed verdwenen.
Cocaïne wordt afgebroken door de lever. Zij doet dat met een snelheid van 30 tot 40 milligram per uur. Bij afbraak wordt de cocaïne omgezet in een aantal andere stoffen. Deze afbraakstoffen (ofwel metabolieten) zitten veel langer in het lichaam. Bij een eventuele test op cocaïne, onderzoekt men of deze afbraakstoffen in de urine zitten. De afbraakstoffen zijn afhankelijk van het type test en mate van gebruik tot maximaal 8 dagen aantoonbaar.

XTC: tot 3 dagen. XTC wordt geslikt en na ongeveer een half uur is het aantoonbaar in je bloed. De effecten houden zo'n 4 tot 6 uur aan. De halfwaardetijd bij XTC bedraagt ongeveer 8 uur. Ongeveer 50 procent wordt onveranderd via de lever afgebroken en de rest wordt als afbraakstof via de urine uitgescheiden. Bij een test op XTC, onderzoekt men of er afbraakstoffen in de urine zitten.

Speed: 2-4 dagen. Amfetamine wordt meestal geslikt of gesnoven. De effecten duren zo'n 6 tot 8 uur, maar kunnen soms ook langer aanhouden (afhankelijk van de kwaliteit). Ongeveer de helft van de speed verlaat het lichaam onveranderd via de urine, de rest wordt door de lever afgebroken.
De halfwaardetijd bedraagt 8 tot 20 uur. Bij een test op amfetamine onderzoekt men of er afbraakstoffen in de urine zitten. Door de lange halfwaardetijd, is de speed zelf in je bloed ook nog tot maximaal 72 uur zichtbaar in het laboratorium.

Ephedra: tot 3 dagen. Ephedra is tot maximaal 72 uur in je bloed te zien. Daarna blijven de afbraakstoffen nog drie dagen in je urine zitten.

Paddo's: 24 tot 48 uur aantoonbaar in je urine. Psilocine en psilocybine zijn kortwerkende, instabiele stoffen die in lage doseringen in het bloed terechtkomen. De aantoonbaarheid hangt af van de analysemethode. De aantoonbaarheid in het bloed zal echter niet langer zijn dan 24 uur.

GHB: 5 uur. Het is een lichaamseigen stof, er zal dus altijd iets van GHB in het lichaam te meten zijn! De halfwaardetijd van GHB is 30 tot 50 minuten. (Binnen uiterlijk 6 maal 50 minuten (5 uur) is van de toegediende dosis, minder dan 99,7% (=criterium) te meten en kan gezegd worden dat de stof het lichaam heeft verlaten.

Ketamine: tot 48 uur. Ketamine is een lastig opspoorbaar middel. Alleen met speciale en dure apparatuur kan dit middel worden opgespoord.

LSD: tot 3 dagen. LSD wordt meestal genomen door te "sabbelen" op een stukje papier met daarop gedruppelde LSD. Men noemt dit "papertrips". De dosis wordt gemeten in microgrammen (1 miljoenste deel van een gram). Na ongeveer een half uur treedt de werking op. De effecten houden zo'n acht uur aan. LSD is afhankelijk van de dosering tot 48 uur na gebruik te vinden in je urine. De afbraakstoffen van LSD blijven echter 3 dagen lang te zien.

Heroïne: tot 5 dagen. Gebruikers chinezen of spuiten de heroïne meestal. Bij chinezen wordt de heroïne op aluminiumfolie gelegd en verhit. Men ademt de heroïnedampen in via een kokertje. Het middel komt door chinezen snel in het bloed terecht (door spuiten uiteraard vrijwel direct). Een klein gedeelte komt in de hersenen terecht. De effecten van heroïne duren zo'n vier tot zes uur en het wordt afgebroken in diverse stoffen. Deze stoffen hebben ook effect! De halfwaardetijd van heroïne is enkele minuten, maar een van de afbraakproducten is morfine en de halfwaardetijd daarvan is 2 uur. Bij een test onderzoekt men in het laboratorium of er afbraakstoffen in de urine zitten. Deze zijn tot 5 dagen aantoonbaar, afhankelijk van het soort test.

(bron: http://www.jellinek.nl)

n.b.

Shokora kwam nog met een handige link over drugstests:

http://www.erowid.org/psychoactives/tes ... ting.shtml
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7535
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Beeeb » vr feb 25, 2011 2:26 am

Handige post! :rock:

Maar zijn er ook tijden/info beken over andere stoffen zoals 2cb, ritalin en dex bijvoorbeeld?

Mijn dank is alvast groot1

Beeeb
If Pacman had affected us as kids we'd be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive music. (Kristian Wilson, VP Nintendo Inc. 1989.)
Avatar gebruiker
Beeeb
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 256
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:42 pm
Woonplaats: Wonderland

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Schism » vr feb 25, 2011 2:29 am

2C-B wordt normaal niet op getest, en daar zou ik het ook niet van weten.

En Dex oftewel dex-amfetamine is bijna hetzelfde als speed, maar dan zonder de levo-amfetamine erbij. Dus ik verwacht dat Dex dezelfde tijd als speed aantoonbaar zijn in het lichaam.
Schism
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2684
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:28 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Einstein » vr feb 25, 2011 6:20 pm

Aangezien levo-amfetamine en dextro-amtetamine qua structuur slechts zeer subtiel van elkaar verschillen zou je al een vrij complexe test moeten maken om überhaupt verschil te kunnen merken tussen speed (50/50 levo en dextro) en medische dextro-amfetamine. Tenzij de halveringstijd van dexamfetamine ineens grondig verschilt van die van levo-amfetamine lijkt het mij dat voor dex de hier genoemde tijden voor speed gelden.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Beeeb » za maart 05, 2011 3:09 am

Die verwachting had ik ook . Tnx voor jullie reactie!
If Pacman had affected us as kids we'd be running around in dark rooms, munching pills and listening to repetitive music. (Kristian Wilson, VP Nintendo Inc. 1989.)
Avatar gebruiker
Beeeb
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 256
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:42 pm
Woonplaats: Wonderland

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Pilletje » ma mei 09, 2011 8:57 pm

Weet iemand hoelang codeïne aantoonbaar is ? Of is dit even lang als bij heroïne ?
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Drugs Infolijn » wo mei 11, 2011 3:17 pm

Codeïne wordt bij de meeste mensen voor een deel (ongeveer 10%) omgezet naar morfine. Beide middelen zijn dus ook ongeveer even lang aantoonbaar in de urine, namelijk 3 dagen.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor misantropie » ma aug 08, 2011 12:06 am

Met stofjes zoals 4-FMP in je lijf wordt je dan ook positief getest op amfetamines?
done: tabak, alcohol, weed, hasj, poppers, relatine, paddo's, GHB, speed, coke, mdma, truffels, ketamine, 2c-b, LSD, mephedrone, 4-FMP, crystal meth, dichloropane, DMT, NRG-2.
to do: 4-HO-MiPT, 3-FMC, ethcathinone.
Avatar gebruiker
misantropie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 5:38 am
Woonplaats: Antwerpen

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Sublimo » ma aug 08, 2011 12:09 am

Denk het wel.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Melatonientje » za aug 27, 2011 4:03 pm

Ik gebruik ongeveer 1 keer per maand 1 gram coke.
Hoe is het mogelijk dat dit na 10 dagen nog zichtbaar is in mijn urine?
Het is me nu 3 keer gebeurd. 2 keer na 8 dagen en 1 keer na 10 dagen! Er is niks mis met mijn lever- en nier functies en ook gebruik ik geen andere drugs. Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn?
Natuurlijk weet ik dat ik gewoon niet moet gebruiken om door de test te komen maar ik vind ik dit echt heel vreemd.....
Heeft iemand antwoorden?
Avatar gebruiker
Melatonientje
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za aug 27, 2011 3:50 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Drugs Infolijn » wo aug 31, 2011 8:52 am

Dat is heel vreemd. Wij zijn in een wetenschappelijk rapport wel een verklaring tegengekomen dat bij heavy binge-gebruik benzoylecgonine(BE) nog tot wel 10 dagen na gebruik kon worden aangetoond als een positieve test, maar 1 gram in de maand lijkt ons echt geen heavy binge. Het eerste waar we aan denken is dat er een veel te lage cut-off waarde wordt gebruikt door de instantie die de metaboliet benzoylecgonine in urine bepaalt. Je zou de analyseresultaten kunnen opvragen en de cijfers inkijken. De waarden voor de cut-off van BE varieert van zo’n 150 tot 300 microgram benzoylecgonine per liter urine. Als het lab bijvoorbeeld 75,50 of 25 microgram per liter als een positieve test hanteert, dan zou het kunnen dat je daar zelfs na 10 dagen nog boven zit. Je zou dus de lab-uitslagen moeten inzien en evt. aan ons doormailen. Dan kun je meer zeggen; ook over het creatinine-gehalte(stel dat jij heel weinig urineert, dan kan het benzoylecgonine zich als het ware "opstapelen in de urine). Daarom wordt in het lab bij een goede analyse ook het creatinine-gehalte bepaald, naast de metaboliet. Men kan dan zien of de urine verdund of juist te geconcentreerd is.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor FRESH » wo aug 31, 2011 10:53 am

misantropie schreef:Met stofjes zoals 4-FMP in je lijf wordt je dan ook positief getest op amfetamines?


Dat lijkt me wel ja. Jammer? ;-)
FRESH
Offline
 

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Jumbo » do sep 22, 2011 1:52 pm

ik heb ga vrijdag op zaterdag aan de mdma

maandag heb ik een medisch onderzoek waar ook getest wordt op drugs (overigens niet het einde van de wereld als ze het zien)

er is zeker geen enkele manier om die shit sneller uit je lichaam te halen he? :P
Gedaan (chrono): Alcohol, Wiet, Hash, XTC, MDMA kristallen, Truffels, N2O, 2cb, salvia, speed, methoxamine

Tripreport: MDMA kristallen en wiet - Spacen op een drum&bass feest.
http://www.drugsforum.info/viewtopic.php?f=4&t=1060
Avatar gebruiker
Jumbo
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 166
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:20 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor fushizzle » do sep 22, 2011 2:08 pm

Jumbo schreef:ik heb ga vrijdag op zaterdag aan de mdma

maandag heb ik een medisch onderzoek waar ook getest wordt op drugs (overigens niet het einde van de wereld als ze het zien)

er is zeker geen enkele manier om die shit sneller uit je lichaam te halen he? :P

wel n paar keer gehoord hoe je THC sneller eruit kan krijge maar weet niet of dat t zelfde is met MDMA maar met THC moet je gewoon:
- Veel sporten en de sauna in (veel zweten dus gewoon)
- Veel citreonachtige drankjes of zelfst puur :puke: en heeeeeelveeeeel water drinke echt n paar liter per dag...

en dna is het er meestal wel snel uit maar nogmaals dat is met THC 8) weet niet hoe het zit met mdma
Only God Can Judge Me.
Avatar gebruiker
fushizzle
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 184
Geregistreerd: di apr 26, 2011 10:53 am

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Einstein » do sep 22, 2011 2:29 pm

Werkt waarschijnlijk niet, denk dat ze het gewoon gaan vinden.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Maddog » do sep 22, 2011 3:03 pm

fushizzle schreef:
Jumbo schreef:ik heb ga vrijdag op zaterdag aan de mdma

maandag heb ik een medisch onderzoek waar ook getest wordt op drugs (overigens niet het einde van de wereld als ze het zien)

er is zeker geen enkele manier om die shit sneller uit je lichaam te halen he? :P

wel n paar keer gehoord hoe je THC sneller eruit kan krijge maar weet niet of dat t zelfde is met MDMA maar met THC moet je gewoon:
- Veel sporten en de sauna in (veel zweten dus gewoon)
- Veel citreonachtige drankjes of zelfst puur :puke: en heeeeeelveeeeel water drinke echt n paar liter per dag...

en dna is het er meestal wel snel uit maar nogmaals dat is met THC 8) weet niet hoe het zit met mdmaNee. helpt voor geen meter om zure dingen te drinken. je maag neurtaliseert al het vocht wat er uit komt aan de onderkant. Het is zelfs niet goed voor je maag.
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor misantropie » zo sep 25, 2011 2:13 am

FRESH schreef:Dat lijkt me wel ja. Jammer? ;-)

Was puur informatief, ik hoef voor niets bang te zijn ;)
done: tabak, alcohol, weed, hasj, poppers, relatine, paddo's, GHB, speed, coke, mdma, truffels, ketamine, 2c-b, LSD, mephedrone, 4-FMP, crystal meth, dichloropane, DMT, NRG-2.
to do: 4-HO-MiPT, 3-FMC, ethcathinone.
Avatar gebruiker
misantropie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 5:38 am
Woonplaats: Antwerpen

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Drugs Infolijn » ma sep 26, 2011 1:04 pm

Er is inderdaad niets dat je kunt doen om drugs sneller uit het lichaam te laten verdwijnen.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Jumbo » di sep 27, 2011 8:46 pm

oke bedankt voor de antwoorden

ik hoor de resultaten einde van deze week :P
Gedaan (chrono): Alcohol, Wiet, Hash, XTC, MDMA kristallen, Truffels, N2O, 2cb, salvia, speed, methoxamine

Tripreport: MDMA kristallen en wiet - Spacen op een drum&bass feest.
http://www.drugsforum.info/viewtopic.php?f=4&t=1060
Avatar gebruiker
Jumbo
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 166
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:20 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Jumbo » do sep 29, 2011 1:19 pm

hahaha ze hebben niks gevonden :D
Gedaan (chrono): Alcohol, Wiet, Hash, XTC, MDMA kristallen, Truffels, N2O, 2cb, salvia, speed, methoxamine

Tripreport: MDMA kristallen en wiet - Spacen op een drum&bass feest.
http://www.drugsforum.info/viewtopic.php?f=4&t=1060
Avatar gebruiker
Jumbo
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 166
Geregistreerd: do feb 24, 2011 7:20 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor gabbertijden » za dec 03, 2011 7:43 pm

hallo welke ervaren gebruiker kan mij helpen haha. :rock: ik heb sins kort urine controles het word ook opgestuurt wegens cannabisgebruik naar het lap maar ik wou weten na hoeveel dagen de speed eruit is en niet meer knnen aantonen ? mvg
gabbertijden
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: za dec 03, 2011 7:40 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor gabbertijden » za dec 03, 2011 7:48 pm

oja ik wou ook even zeker weten hoe dat precies zit met speed heb je daar speciale bajes voevjes voor om die speed troep uit je lichaam te krijgen ? citroensap ofzo pure zon gele flesje leegdrinken met water tog? of weet iemand nog goeie tips . mvg
gabbertijden
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: za dec 03, 2011 7:40 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Einstein » za dec 03, 2011 8:04 pm

Zijn geen trucjes voor, nee, en zoals je hierboven kan lezen is speed nog ongeveer 4 dagen aantoonbaar in urine.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor gabbertijden » za dec 03, 2011 8:47 pm

oke dus volgende week is die rotzoooi eruit
gabbertijden
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: za dec 03, 2011 7:40 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Davinci » za jan 21, 2012 6:15 pm

Kan er iemand met zekerheid zeggen dat 4-fmp/4-fa positief test op amfetamine?
Ik meen mij te herinneren dat ik ooit eens een urinetest heb gehad na een lsd/4-fmp en ze hebben niets gevonden...
Ik kan mij ook vergissen.
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Einstein » za jan 21, 2012 6:43 pm

Heb even opgezocht hoe zo'n test überhaupt in zijn werk gaat, volgens mij wordt urine geanalyseerd met een techniek genaamd GC/MS, waarin 4-FMP er anders uitziet dan amfetamine. Als dit klopt wordt 4-FMP dus inderdaad niet gedetecteerd (als de dienstdoende laborant tenminste niet in een al te fanatieke bui is).
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11465
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Davinci » za jan 21, 2012 6:59 pm

Einstein schreef:Heb even opgezocht hoe zo'n test überhaupt in zijn werk gaat, volgens mij wordt urine geanalyseerd met een techniek genaamd GC/MS, waarin 4-FMP er anders uitziet dan amfetamine. Als dit klopt wordt 4-FMP dus inderdaad niet gedetecteerd (als de dienstdoende laborant tenminste niet in een al te fanatieke bui is).


Dit verklaart veel :)
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Ketalar » ma maart 05, 2012 12:23 am

Hoe lang kun je urine buiten het lichaam op kamertemperatuur bewaren zonder dat het opvalt dat het geen verse urine is bij een urinetest? Testen ze daar wel op?
Zou iemand dus bv voor zijn gebruik ff pissen, dan snuiven en de dag erna zijn urine inleveren van voor het gebruik zonder dat het opvalt?
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor doq » ma maart 05, 2012 12:27 am

NorthernLightBE schreef:Hoe lang kun je urine buiten het lichaam op kamertemperatuur bewaren zonder dat het opvalt dat het geen verse urine is bij een urinetest? Testen ze daar wel op?
Zou iemand dus bv voor zijn gebruik ff pissen, dan snuiven en de dag erna zijn urine inleveren van voor het gebruik zonder dat het opvalt?


Ik werd tijdelijk op maandag getest. Dan piste ik vrijdag voor het gebruik (in een fles water, kreeg op de dag zelf pas een buisje om het in te doen) en dan gebruikte ik zaterdag ook nog, leverde dit maandag in en alles werd geregeld.

Die van mij werd ook nog via de post (ze deed t in een envelop met adres iig) bezorgd bij Jellinek. Dit werkt wel dus.

Ik denk niet dat de stoffen in urine veranderen eigenlijk, misschien dat het kreatinine gehalte veranderd ofzo? Dat was bij mij wel vaak te laag, maar dat kwam door te veel water..
Snoep verstandig, eet een appel.

Did: Hasj / Wiet, XTC (en pure mdma & mda), Cocaïne, Amfetamine, Ketamine, Paddo's, Truffels, Kratom, GHB, Mephedrone, Methylone, 4-FMP, Benzo Fury & 4-MEC
To do: Mescaline..
Avatar gebruiker
doq
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 176
Geregistreerd: ma feb 13, 2012 3:36 pm

Re: Hoe lang zijn drugs aantoonbaar in je urine/bloed/lichaa

Berichtdoor Vinz » ma maart 05, 2012 1:01 am

Doq bedankt voor je antwoord, nu weten we hoe lang unrine bewaard kan worden op kamertemperatuur.
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3083
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner