Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Zolpidem

Voor (bijna) alle drugs die je bij de apotheek kunt kopen. Van benzo's tot ritalin. Topics over opiaten zoals codeïne horen in het opiatenforum.

Zolpidem

Berichtdoor Flameon » za maart 19, 2011 2:48 am

Wat is jou ervaring met zoldipem?
Voelt het nu anders als de pammetjes familie?

Door Pammer:

pammer schreef:Dankzij Sync.nl kan ik hier citaten posten van mensen die de gekste ervaringen hebben van Zolpidem!
Ikzelf heb enkel negatieve ervaringen van Zolpidem. De meest bekende gebeurtenis bij Zolpidem is dat je er ééntje neemt en volgende dag wakker wordt dat er plots meer als één uit je doosje is? Je neemt dus onbewust meer en herinnert niets meer! Ik heb hetzelfde meegemaakt!


Wat herkenbaar! Ikgebruik sinds 5 maanden (!!!) Zolpidem en heb ook last van zwarte gaten, zo heb ik op een avond 21 stuks geslikt waarvan ik alleen de eerste herrinner, vind ik dingen terug in de vriezer (sleutels bijvoorbeeld) en krijg ik reacties op woningen waarop ik heb gereageerd! Niet best, maar zet mij er ook maar bij...mijn psychiater doet het af als een reguliere bijwerking (???)


Ook ik heb dit soort verschijnselen meegemaakt na gebruik van Zolpidem.
Regelmatig overdosering ingenomen waar ik me achteraf niets van kon herinneren. Ik werd eens wakker, bleek dat ik 's nachts slapend mijn computer had opengeschroefd en een nieuwe cd-brander erin gemonteerd! Ook onder invloed telefonisch lange gesprekken gevoerd en afspraken gemaakt waar ik achteraf totaal niets meer van wist. Oppassen dus!


Heel herkenbaar dit! Ik heb de meest bizarre dingen gedaan op dit middel. Ik ben zelfs een keer wakker geworden naast mijn ex en wist echt niet meer wat ik had gedaan die nacht. Je kunt wel nagaan hoe eng als hij iets anders wist te vertellen. Ik wist echt niks meer. Ook wilde ik mijn haar een keer fohnen en kon deze niet vinden. Rare was dat ik die in de prullebak tegenkwam maar ik deze gewoon die dag ervoor in mijn kast had gestopt. Mijn buurman beweert mij esnachts en keer half naakt op het balkon te hebben zien staan en daar voor mij uit zien staren....nou ik gebruik dit middel niet meer hahahaha, oef weet ik veel wat ik nog meer heb gedaan en niet meer weet.


Kijk echt uit met dit middel ik heb de gekste dingen gedaan thuis en op straat ben zelfs op het politie buro beland voor een auto die geparkeerd stond, ik zou die geraakt hebben en zijn doorgereden. Politie is me thuis komen ophalen en ik wist niet eens waarom. Trouwens nog steeds niet en heb ook eneorme gaten in mijn geheugen. Gevallen thuis, ribben gekneust en weet er zelfs nix van. De stomste dinegen besteld via internet. Slapen deed k er ook wel van maar achteraf gezien meer hallucineren dan wat anders.
groetjessssssssssssssss


Zolpidem is een grote smeerlaperij ik heb al van alles meegemaakt dromen, slaapwandelen ,telefoons wreten in plaats van eten alles vergeten .gewoon blijf er af


ik ben echt een miljoen x wakker geworden met een tent om me heen gebouwd, ik ben naast mijn scooter op de grond wakker geworden, en had dus een ongeluk gehad zonder dat ikw ist dat ik op de scooter zat. want ik lag in bed toen ik die pil nam.
ik heb meerdere keren 1 pilletje genomen en werd wakker poetste mijn tanden en zag dat er minimaal 6 pillen uit het doosje waren gehaald zonder te weten dat ik er meer heb geslikt.
ik heb de gootsteen met een ontstopper te lijf gegaan, heb kranen aan gezet en alles laten overspoelen, gesprekken gevoerd als een baby met vrienden, smsjes gestuurd waarvan ik niets wist.
het is levensgevaarlijk dit middel!


ik ben 26jaar en zeer vrrslaafd aan zolpidem (30 in één nacht ) auto's chrassen , bellen met endere mensenen , so-preken als een klein kind , overslapen , nimeer gaan werken om da ge nene hele dag gelijk ne idioot rond loopt ik koop ze ook nimeer bij de aphoteker ze , de straat is grrot genoeg , ik begrijp ni waar die mannen die zolpidem blijven halen , groetjes en succes allemaal


Heb veel rare dingen meegemaakt met Zolpidem.
Vaak kwam ik 's avonds uit mijn bed, ging ik naar beneden, kwam ik met rare verhalen aanzetten, dat ik dubbel zag, leek net dronken.
Kon vaak nauwelijks op mijn benen staan en viel zo van de trap of liep tegen een muur op.
Ook ging ik om 23.00 's avonds een keer mijn hele boekenkast sorteren en een schildertje ophangen aan de muur, spijker op zolder gehaald en gaan timmeren.
Sloeg allemaal nergens op!
Volgende dag werd ik wakker en dacht ik, hoe komt die boekenkast nou ineens zo netjes?
Gewoon geheugenverlies dus.
Wist ook niet meer wat ik die avond tegen jan en alleman had verteld.
Is niet echt fijn.
Hallucinaties waren niet echt eng, omdat je al half in slaap bent dus je merkt het niet heel erg.
Je slaapt er prima op, en dat maakt het ook zo verslavend. Lichamelijk en geestelijk.


Zolpidem schenkt mij ook vreemde bijwerkingen zoals hallucinaties, sterk verminderde sociale drempel, rare stemhoogte; de ene keer sterker dan de andere keer.
Een keer leken mijn gordijnen hard te bewegen, alsof het raam open stond. Ik zag ze ook schuin wegvliegen precies. Het gordijnen aan één uiteinde zeiden: 'Je bent egoïstisch, je hebt te veel geld gespendeerd aan gordijnen. Een deel van ons gaat weg naar het bos.' Mijn kleerkast was kneedbaar: ik heb de kast gelijk drie meter langer en breder proberen te maken, want ik heb niet genoeg plek voor mijn kleren... Ik knuffelde mijn kleren en mijn bank, vond een kleuterboekje hilarisch met al die kleuren,... Foto's bekijken is zoals in Harry Potter: de personen op de foto lijken te bewegen.
Mja, ik ben er maar mee gestopt, maar ik vind het jammer. :-) Maar verslaafd raken is een veel ernstigere situatie.


Zolpidem is geen ongevaarlijk goedje. Kreeg het voorgeschreven nadat ik lange tijd slaaploosheid had. dokter adviseerde mij 3 dagen 1 pilletje voor slapengaan en daarna zonder zodat mijn systeem terug kon herstellen. Na het tweede pilletje/2de nacht deed ik dingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had gedaan. Kleren passen voor mijn kast, opmaken en ervan door willen gaan 's nachts, ikzelf heb toen enkele flarden dat ik het pilletje nam en in bed ben gekropen wat dus niet zo was. Mijn man vroeg of ik mij nog iets herinnerde. Niet dus. Mijn ogen moeten nogal erg veranderd zijn na iname alsof ik in een trance was.
Voor mezelf was ik aan het slapen en ben blij dat ik mijn man bij me had want zou niet weten hoe het zou zijn afgelopen.
Heb al verschillende mensen gehoord die het namen en die dus gaten in hun geheugen hadden na iname en die dingen deden waarvan ze niks meer wisten. Voor mij nooit meer... zal grootmoeders middeltjes wel gebruiken en mijn slaapritme verzorgen bij slapeloosheid. geen bucht van medicijnen nog in mijn lijf.
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Zolpidem

Berichtdoor Pilletje » zo maart 20, 2011 10:49 am

Als ik het vergelijk met bv. xanax of flurazepam geeft het bij mij toch wel een totaal ander effect. Ik herken wel het ontspannen gevoel van gewone benzo's maar het hypnotische effect van zolpidem is veel sterker als dat van xanax of flurazepam. Ze werken bij mij precies ook altijd zeer kort (1-2u).

Ik heb wel nog nooit zwaar hypnotische benzo's (flunitrazepam, dormicum) gehad dus daarmee kan ik het niet vergelijken. :conf:
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Zolpidem

Berichtdoor Flameon » zo maart 20, 2011 2:36 pm

Handige info. Een client klaagt er over dat het maar zo kort werkt, jij bevestigd het nu.
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Zolpidem

Berichtdoor Yung Dagobert » zo maart 20, 2011 6:17 pm

Het werkt inderdaad kort, het is een echte inslaper.
Zelf neem ik het de laatste tijd vaak. Het is niet geweldig leuk om wakker op te blijven (tenzij met wiet), maar je krijgt er wel een fijn, geborgen gevoel van als je in bed ligt. Je gedachten gaan rustig de vrije loop, je toestand ligt tussen wakker en droom. Soms hallucineer je er lichtjes van - zo houd ik in bed wel eens lange gesprekken met mensen die er niet zijn.
Vervelend is wel dat je er 's morgens vreselijk duf van bent.
Fok du maatschappij.
Avatar gebruiker
Yung Dagobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:13 pm

Re: Zolpidem

Berichtdoor Flameon » zo maart 20, 2011 6:18 pm

Kan je er ook hard op hallucineren? Bv urenlang dingen zien die er niet zijn?
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Zolpidem

Berichtdoor Yung Dagobert » zo maart 20, 2011 7:16 pm

Schijnt van wel, maar zo ver geraak ik nooit. Ik lig meestal al gauw te pitten. De volgende morgen herinner je je er trouwens maar erg weinig van.
Fok du maatschappij.
Avatar gebruiker
Yung Dagobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:13 pm

Re: Zolpidem

Berichtdoor Pilletje » ma maart 21, 2011 1:22 am

Flameon schreef:Kan je er ook hard op hallucineren? Bv urenlang dingen zien die er niet zijn?

Komt denk ik vooral voor als je ze inneemt bij een ernstig slaaptekort , al dan niet door de speed.

Toen ik ze gebruikte na een nachtje pep was het effect véél meer als hallucineren te omschrijven. Ikzelf ben hier niet zo gevoelig voor maar bij sommige mensen geeft het dan écht zeer heftige effecten. Mijn beste vriend zag kasten bewegen & hoorde dingen die er niet waren na 1 nacht te hebben doorgehaald op de speed, de daaropvolgende dag niet te slapen en dan een zolpidem te nemen voor bed.

Sommige mensen zeggen echter ook dat ze van enkel zolpidem beginnen te trippen (Gelezen uit de ervaringen van DF'ers van dit en vooral het vorige forum + mijn eerste ervaringen met zolpidem). Het gaat dan meestal om een héél lichte trip (dat is toch wat ik eruit kan opmaken) met een lichte beeldvervorming. Verder vallen veel mensen er gewoon meteen van in slaap.
Als ik wil blijf ik makkelijk wakker onder invloed maar gebruik ze bijna nooit recreatief (te kort, werkt nog amper, recreatief dan) dus vooral soms om te slapen.
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Zolpidem

Berichtdoor pammer » di maart 22, 2011 10:40 pm

Let ajb op met Zolpidem. Ik heb er verschrikkelijke ervaring van!!!
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Zolpidem

Berichtdoor Frog » wo maart 23, 2011 1:02 am

Vage schit, anders als pammetjes idd, pakte veel vlugger bij omdat het idee had niks te voelen, maar ondertussen heel wous was, veel meer geheugen verlies.
Stomste dingen onder benzo achtige dingen gedaan op Zolpidemtartraat.
Halicunaties niet egt, wel dat ik beetje rare dieptes zag in me beeldschemr, en de muur licht ging leek te glooien.

Slaap er wel enorm lekker op, heel diep, maar mijn leverancier heeft ze nooit, ik wil ze wel weer is proberen ooit.

Volgens mij zowieso slecht aan te komen.
het werd voorgeshreven met het idee van is geen benzo dus minder verslavend net als zopiclon, wat ik trouwens meuk vindt, vette metaal smaak kreeg ikervan, en geen niet zo lekker gevoel.

Maar van de de Zolpidem word ik ook extreem onverschilig, iets wat je van benzo's en aanverwanten tog wel word, met deze had ik het veel erger.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Zolpidem

Berichtdoor Frog » zo apr 10, 2011 2:23 pm

Jee kan er weer aankomen heb wel is zin weer vaag te gaan op die o zo rare benzo familie agtige drug. :mrgreen:

edit net wat op. En dit gevoel vaagjes in het hoofd lam lichaam, ken ik van geen een ander middel wat ik op heb tot nu toe.
het is net of erwatten in me hoofd zitten heerlijk zacht, nu 3 stuks op , ben wel wat gend met oxa en diazepam etc.maar dit voelt afgevlakt maar tog ook weer magish ofso.
Maar goed de link in dit topic zegt genoeg, mensen zullen wat ik ne beschrijf wel herkennen denk ik.
Heb het idee nu weet niet of dat klopt, omdat dit een aanverwante benzo is, en ik hele hoge benzo tolerantie heb, dit middel harder binnenkomt?
Kan iemand me daar andwoord opgeven?

Tis fucking net of de lucht 3 keer dikker is en ik een stolp zit waar tijd langzamer gaat :love:
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Zolpidem

Berichtdoor Pilletje » ma apr 11, 2011 12:26 pm

^
Dat krijg ik dus nooit. Zelfs niet na 3-4x 10mg. :p
*jealous*
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Zolpidem

Berichtdoor Frog » ma apr 11, 2011 5:06 pm

Toasts schreef:^
Dat krijg ik dus nooit. Zelfs niet na 3-4x 10mg. :p
*jealous*

Het gevoel wat ik omschreef ging vrij vlug weg, wat resluteerde in bijpakken,later zag ik dus wel dieptes in het beeldscherm en de muut glooide wat, maar het lekkere gevoel was beetje weg.
Uiteindelijk 12 stuks op en een haze joint,ik begon kelurtjes te zien die er niet waren, glooiende muren heel licht tog wel paar keer dat ik dacht wat te zien wat er niet was.
Later werd ik vet beroerd, heb mezelf gedwongen alles uit te spugen, omdat ik het idee kreeg uit te gaan.

Ik wou de grens opzoeken, en met oxazepam diazepam kan ik vele hogere doseringen nemen, maar dit middel.
Ik wist hetvan te voren dat hetzo kon aflopen, het is echt hele vage benzo achtige.
Ef vet lekker daarna denk je ik voel niks meer pak je weer bij, (wat ik wel ken met andere middelen maar dan voelt het tog anders) en dan ineens heb je er 12 op en is het BOEM
Kreeg het idee dat ik out zou gaan, dus naar de wc gestrompled tandenborstel herhaalderlijk in me keel halve liter water opzuipen weer :puke:,
Ik was ook asgrauw, terwijl ik een lekker bruin kleurtje had al van de zon.
Maar goed daarna voelde ik me beter.

Na het spugen voorzichtig een boterham en gegeten , goed veel gedronken, nog een 1 hele van 10 mg op en gan slapen.

Dit is absoluut geen middel om mee te bingen damn, ben weer een ervaring rijker iig.

Edit Ik heb tussendoor niks gegegten, bij anderen middelen krijg ik vaak enorme vreetkick hier ook wel van, maar had dus bijna niks eetbaars in huis, dat kan ook meespelen dat ik moest kotsen, maar zowieso vaag middeltje :), andere middelen oxa 50 heb ik er ook wel is 12 van opgevroten en dat gaat heel goed.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Zolpidem

Berichtdoor Pilletje » ma apr 11, 2011 8:42 pm

Ja idd was ik nog vergeten. Ik heb er ook al een keer van moeten kotsen. Had er toen "maar" 4 binnen, opeens voelde ik alles naar boven komen. Gelukkig de WC nog wel gehaald. :P

Met alprazolam, lormetazepam en andere heb ik daar nog nooit last van gehad. (kotsen bij een "te grote dosis")
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Zolpidem

Berichtdoor Eko » do apr 14, 2011 9:10 am

laatste keer dat ik Zolpidem nam, was eind september, toen gebeurde dit (inclusief vreemde spelfouten enzo):
21:15 INNAME 1ste Zolpidemmetje, weggespoelt met Golden Power.
22:11 Stukjes tekst bewegen als puzzelstukjes, lichaamstabiliteit waardeloos.
22:40 Sonde van de zendtijd.
23:00 INNAME 2de Zolpidemmetje, weggespoelt met Golden Power.
23:05 Naar toilet met boek. heel mooi Boek.
23:50 terug binnen. - elementen (letters, tekens, lijnen) lijken dikker en dikkenekerig.
--- internetten, tv kijken, bleh ---
01:10 INNAME 3de & 4de Zolpidemmeje, weggespoeld met Golden Power.
01:11 (menauaamnzmr
220::
06:?? wakker geworden zetel - tip: ga niet liggen
07:00 verdere poging met INNAME 5de & 6de Zolpidemmeptje
07:001 Porno? Internet?...
09:45 klaargkomen; naar bed
11:30 wakker, een beetje
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Zolpidem

Berichtdoor Dopamientje » do apr 14, 2011 8:45 pm

Heb de Zolpidem van mijn ouders enkele keren gejat, maar het heeft bijna geen recreatieve waarde. Het doet waar het voor gemaakt is, je wordt er gewoon moe van. Het werkt ook zeer kort.


Toasts schreef:Ja idd was ik nog vergeten. Ik heb er ook al een keer van moeten kotsen. Had er toen "maar" 4 binnen, opeens voelde ik alles naar boven komen. Gelukkig de WC nog wel gehaald. :P


Was mij ook 1x overkomen.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor pammer » ma apr 25, 2011 9:03 pm

Dankzij Sync.nl kan ik hier citaten posten van mensen die de gekste ervaringen hebben van Zolpidem!
Ikzelf heb enkel negatieve ervaringen van Zolpidem. De meest bekende gebeurtenis bij Zolpidem is dat je er ééntje neemt en volgende dag wakker wordt dat er plots meer als één uit je doosje is? Je neemt dus onbewust meer en herinnert niets meer! Ik heb hetzelfde meegemaakt!


Wat herkenbaar! Ikgebruik sinds 5 maanden (!!!) Zolpidem en heb ook last van zwarte gaten, zo heb ik op een avond 21 stuks geslikt waarvan ik alleen de eerste herrinner, vind ik dingen terug in de vriezer (sleutels bijvoorbeeld) en krijg ik reacties op woningen waarop ik heb gereageerd! Niet best, maar zet mij er ook maar bij...mijn psychiater doet het af als een reguliere bijwerking (???)


Ook ik heb dit soort verschijnselen meegemaakt na gebruik van Zolpidem.
Regelmatig overdosering ingenomen waar ik me achteraf niets van kon herinneren. Ik werd eens wakker, bleek dat ik 's nachts slapend mijn computer had opengeschroefd en een nieuwe cd-brander erin gemonteerd! Ook onder invloed telefonisch lange gesprekken gevoerd en afspraken gemaakt waar ik achteraf totaal niets meer van wist. Oppassen dus!


Heel herkenbaar dit! Ik heb de meest bizarre dingen gedaan op dit middel. Ik ben zelfs een keer wakker geworden naast mijn ex en wist echt niet meer wat ik had gedaan die nacht. Je kunt wel nagaan hoe eng als hij iets anders wist te vertellen. Ik wist echt niks meer. Ook wilde ik mijn haar een keer fohnen en kon deze niet vinden. Rare was dat ik die in de prullebak tegenkwam maar ik deze gewoon die dag ervoor in mijn kast had gestopt. Mijn buurman beweert mij esnachts en keer half naakt op het balkon te hebben zien staan en daar voor mij uit zien staren....nou ik gebruik dit middel niet meer hahahaha, oef weet ik veel wat ik nog meer heb gedaan en niet meer weet.


Kijk echt uit met dit middel ik heb de gekste dingen gedaan thuis en op straat ben zelfs op het politie buro beland voor een auto die geparkeerd stond, ik zou die geraakt hebben en zijn doorgereden. Politie is me thuis komen ophalen en ik wist niet eens waarom. Trouwens nog steeds niet en heb ook eneorme gaten in mijn geheugen. Gevallen thuis, ribben gekneust en weet er zelfs nix van. De stomste dinegen besteld via internet. Slapen deed k er ook wel van maar achteraf gezien meer hallucineren dan wat anders.
groetjessssssssssssssss


Zolpidem is een grote smeerlaperij ik heb al van alles meegemaakt dromen, slaapwandelen ,telefoons wreten in plaats van eten alles vergeten .gewoon blijf er af


ik ben echt een miljoen x wakker geworden met een tent om me heen gebouwd, ik ben naast mijn scooter op de grond wakker geworden, en had dus een ongeluk gehad zonder dat ikw ist dat ik op de scooter zat. want ik lag in bed toen ik die pil nam.
ik heb meerdere keren 1 pilletje genomen en werd wakker poetste mijn tanden en zag dat er minimaal 6 pillen uit het doosje waren gehaald zonder te weten dat ik er meer heb geslikt.
ik heb de gootsteen met een ontstopper te lijf gegaan, heb kranen aan gezet en alles laten overspoelen, gesprekken gevoerd als een baby met vrienden, smsjes gestuurd waarvan ik niets wist.
het is levensgevaarlijk dit middel!


ik ben 26jaar en zeer vrrslaafd aan zolpidem (30 in één nacht ) auto's chrassen , bellen met endere mensenen , so-preken als een klein kind , overslapen , nimeer gaan werken om da ge nene hele dag gelijk ne idioot rond loopt ik koop ze ook nimeer bij de aphoteker ze , de straat is grrot genoeg , ik begrijp ni waar die mannen die zolpidem blijven halen , groetjes en succes allemaal


Heb veel rare dingen meegemaakt met Zolpidem.
Vaak kwam ik 's avonds uit mijn bed, ging ik naar beneden, kwam ik met rare verhalen aanzetten, dat ik dubbel zag, leek net dronken.
Kon vaak nauwelijks op mijn benen staan en viel zo van de trap of liep tegen een muur op.
Ook ging ik om 23.00 's avonds een keer mijn hele boekenkast sorteren en een schildertje ophangen aan de muur, spijker op zolder gehaald en gaan timmeren.
Sloeg allemaal nergens op!
Volgende dag werd ik wakker en dacht ik, hoe komt die boekenkast nou ineens zo netjes?
Gewoon geheugenverlies dus.
Wist ook niet meer wat ik die avond tegen jan en alleman had verteld.
Is niet echt fijn.
Hallucinaties waren niet echt eng, omdat je al half in slaap bent dus je merkt het niet heel erg.
Je slaapt er prima op, en dat maakt het ook zo verslavend. Lichamelijk en geestelijk.


Zolpidem schenkt mij ook vreemde bijwerkingen zoals hallucinaties, sterk verminderde sociale drempel, rare stemhoogte; de ene keer sterker dan de andere keer.
Een keer leken mijn gordijnen hard te bewegen, alsof het raam open stond. Ik zag ze ook schuin wegvliegen precies. Het gordijnen aan één uiteinde zeiden: 'Je bent egoïstisch, je hebt te veel geld gespendeerd aan gordijnen. Een deel van ons gaat weg naar het bos.' Mijn kleerkast was kneedbaar: ik heb de kast gelijk drie meter langer en breder proberen te maken, want ik heb niet genoeg plek voor mijn kleren... Ik knuffelde mijn kleren en mijn bank, vond een kleuterboekje hilarisch met al die kleuren,... Foto's bekijken is zoals in Harry Potter: de personen op de foto lijken te bewegen.
Mja, ik ben er maar mee gestopt, maar ik vind het jammer. :-) Maar verslaafd raken is een veel ernstigere situatie.


Zolpidem is geen ongevaarlijk goedje. Kreeg het voorgeschreven nadat ik lange tijd slaaploosheid had. dokter adviseerde mij 3 dagen 1 pilletje voor slapengaan en daarna zonder zodat mijn systeem terug kon herstellen. Na het tweede pilletje/2de nacht deed ik dingen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had gedaan. Kleren passen voor mijn kast, opmaken en ervan door willen gaan 's nachts, ikzelf heb toen enkele flarden dat ik het pilletje nam en in bed ben gekropen wat dus niet zo was. Mijn man vroeg of ik mij nog iets herinnerde. Niet dus. Mijn ogen moeten nogal erg veranderd zijn na iname alsof ik in een trance was.
Voor mezelf was ik aan het slapen en ben blij dat ik mijn man bij me had want zou niet weten hoe het zou zijn afgelopen.
Heb al verschillende mensen gehoord die het namen en die dus gaten in hun geheugen hadden na iname en die dingen deden waarvan ze niks meer wisten. Voor mij nooit meer... zal grootmoeders middeltjes wel gebruiken en mijn slaapritme verzorgen bij slapeloosheid. geen bucht van medicijnen nog in mijn lijf.
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor herejezus » ma apr 25, 2011 9:11 pm

Tering, wat een enge bijwerking :eek:

Weten we nu ook meteen waar karst t. en tristan van der vlis hun motivatie vandaan toverde :woeh:
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor pammer » ma apr 25, 2011 9:22 pm

herejezus schreef: karst t. en tristan van der vlis


Wie zijn dat?
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Flameon » di apr 26, 2011 7:22 pm

Een van de slechtere medicatie vind ik. Mede omdat je vaak niet meer weet wat je doet
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor pammer » di apr 26, 2011 8:21 pm

Flameon schreef:Een van de slechtere medicatie vind ik. Mede omdat je vaak niet meer weet wat je doet

Ik vind zelfs dat het uit de handel moet in my opinion...
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor DrMed » di apr 26, 2011 9:26 pm

pammer schreef:
Flameon schreef:Een van de slechtere medicatie vind ik. Mede omdat je vaak niet meer weet wat je doet

Ik vind zelfs dat het uit de handel moet in my opinion...


Seriously??!!
Als je Zolpidem gewoon gebruikt zoals het bedoeld is - meestal 10mg vlak voor het slapen - is er NIKS aan de hand!
Het is een van de veiligste slaapmiddelen die er is en een van de weinige die voor langere tijd voorgeschreven mag worden.
Omdat er mongolen zijn die 2 strips van die dingen opvreten en dan niet meer weten wat ze doen zou het uit de handel moeten? :conf:
DrMed
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 9:54 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor pammer » di apr 26, 2011 9:34 pm

DrMed schreef:Seriously??!!
Als je Zolpidem gewoon gebruikt zoals het bedoeld is - meestal 10mg vlak voor het slapen - is er NIKS aan de hand!
Het is een van de veiligste slaapmiddelen die er is en een van de weinige die voor langere tijd voorgeschreven mag worden.
Omdat er mongolen zijn die 2 strips van die dingen opvreten en dan niet meer weten wat ze doen zou het uit de handel moeten? :conf:

Ik heb ze medicaal gebruikt. 1 voor het slapengaan. Werd wakker met een lege strip, en had de ziekste dingen in men leven gedaan. It was a nightmare. Ik herinner me ook niets meer. Ik ben blijkbaar niet de enige aan die verhalen te zien. Het is mijn mening.

Wat 'veilig' betreft is het even verslavend als benzo's
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor DrMed » di apr 26, 2011 9:40 pm

Heel apart...
Zijn sommige mensen er mischien op een of andere manier overgevoelig voor ofzo?
Ik gebruik regelmatig zolpidem (medicinaal, recreatief sowieso geen waarde imo) en heb nog nooit iets raars gehad.
Enige tijd dat je er "last" van hebt is als je niet lang genoeg slaapt (minder dan 7u) en het nog niet uitgewerkt is.
DrMed
Newbie
Offline
 
Posts: 24
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 9:54 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Pilletje » di apr 26, 2011 10:13 pm

Bij mij vallen die effecten echt wel mee .. Ik kan dus ook niet écht begrijpen wat voor gevoel het geeft bij mensen die er gevoeliger voor zijn. Ik geloof je echter wel, ik gaf er eens eentje aan een vriend en die en was echt totaal van de kaart.. Veel meer dan ik voor mogelijk hield. :P
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Frog » vr apr 29, 2011 12:15 pm

Ik heb het al vaker geroepen op dit forum en het ouwe, echt vage zooi, de verhalen zijn heel herkenbaar helaas.
Vooral de drang veel meer te nemen dan goed voor je is, is extreem hoog bij dit middel, en vage dromen, geheugengaten bij zelf normale dosis.
Slaapwandelen, wakker woden en zien dat je hele keuken een grote tering zooi is, en je blijkbaar gehakt hebt geruld met olijfen, crackers erdoorheen en een halve fles mayo en een potje curry saus :puke:
Auto gaan rijden midden in de nacht, en thuiskomen met 1 lekke band, en een band die van je velg gerold is :shock:.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Pilletje » zo mei 01, 2011 10:19 pm

Heb er 6 genomen (bovenop mijn 2x 1mg xanax xr) en het typen lukt nog aardig vlot, lijkt me. Kga nu een jointje smoke en dan (hopelijk wat trippy :love: ) slapen.

Dat ik zal kunnen slapen, staat al vast. :rock2:
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Exceptional » zo mei 01, 2011 10:23 pm

Toasts schreef:Heb er 6 genomen (bovenop mijn 2x 1mg xanax xr) en het typen lukt nog aardig vlot, lijkt me. Kga nu een jointje smoke en dan (hopelijk wat trippy :love: ) slapen.

Dat ik zal kunnen slapen, staat al vast. :rock2:

Deel je het wel even met ons wanneer je wakker bent geworden in de "Alles voor een euro" bak van de Wibra en alles gekocht blijkt te hebben?
Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3568
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Pilletje » zo mei 01, 2011 10:32 pm

niet wanneer, als. :)

Ik zal in mijn bedje slapen vannacht, dat staat ook al vast. En onderweg van hier naar m'n bed zal ik wel geen fietsers omver kunnen waggelen zeker?

Ik overdrijf, ik ben helderder dan ik had verwacht en loop nog aardig(perfect) recht hoor. Voel me wel heel spacey, zeker nu met jointje. Morgen weet ik vast nog wel hoe de avond verlopen is. :P
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor Kaasbaas » za mei 07, 2011 12:50 am

Uiteraard moet ik even in dit draadje posten.

Ik heb er zelf de hardste trips en vaagste nachten op gehad. Zelfs nachten die ik me helemaal niet kan herinneren. Maar na lang gebruik werd dat steeds minder, en tegenwoordig (ook al zit er een pauze van weken tussen inname) krijg ik er geen recreationeel effect meer van. Geen trippy gedoe enzo, als ik niet ga liggen nadat ik zolpidem heb genomen is de kans groot dat ik niet in slaap val en dan word ik ziek. Sterker nog, dan moet ik overgeven en kan ik niet meer in slaap vallen, een tegenovergestelde werking dus.

Als iemand die dit medicijn al meer dan anderhalf jaar gebruikt hier een paar tips:

- Iemand die geen tolerantie heeft ontwikkeld kan na 30mg al hele rare shit gaan doen. Inclusief een hele strip leeg eten en andere rare activiteiten die je eigenlijk niet wilt doen.
- Je kan ervan trippen, maar omdat het middeltje zorgt voor veel verwarring is dit niet de meeste leuke trip. Niet dat het slecht aanvoelt, maar je snapt er zo weinig van en vergeet bovendien ook nog de helft dat je er weinig aan hebt ;).
- Rebound insomnia is een bitch, oppassen dus. Ik heb is een keer 3 nachten wakker gelegen op de bank nadat ik iedere dag zolpidem had genomen voor 2 weken.
- Pas op met alcohol, dit geld wel voor alle benzo(-achtige) middeltjes maar vooral met zolpidem. 1mg xanax en 3 biertjes is leuk, 40mg (4 pillen) zolpidem en 3 biertjes is een hele rare nacht waar je je goed kan bezeren of andere hele rare, domme en gevaarlijke dingen kunt doen. Er zijn mensen geweest die andere mensen hebben verkracht terwijl ze zolpidem op hadden, die in de auto zijn gestapt, en die gewoon hun hele huis overhoop hebben gehaald. Etc...

Wat je ook doet als je nuchter bent om rare situaties te voorkomen, je deur op slot doen, je stopcontacten dichttapen of weet ik veel wat. Met zolpidem kun je het allemaal ongedaan maken zonder dat je het wilt. Je zou bijna zeggen dat het een hersenspoel middeltje is.


Ik zou kunnen zeggen "wees voorzichtig" maar dat gaat voor zolpidem niet op omdat je gewoon vage shit doet die je helemaal niet wilt doen als je teveel neemt.

Hoe dan ook, veel plezier en slaap lekker :grin:.
Avatar gebruiker
Kaasbaas
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: zo maart 20, 2011 3:00 am

Re: Het grote Zolpidem-topic!

Berichtdoor leveldesigner » wo mei 11, 2011 2:41 pm

heb zo'n 80% van alle kommentaren van boven naar beneden gelezen,
moet zeggen dat dit de eerste keer is dat ik van dit slaapmiddel hoor of lees,
en dat terwijl ik toch heel wat middelen gebruikt heb in mijn leven.

kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat dit wel HEEEEEL erg lijkt op
Rohypnol (rofies, knollen). is dit niet gewoon Rohypnol maar dan met een
ander titeltje erop?
leveldesigner
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 38
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 1:58 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Farmaceutische Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner