Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Diagnoselijst Kweekset paddo's

Heb je een cake gebakken of zelf een bong in elkaar geknutseld? Hier kun je al je creatieve creaties laten zien en je kennis delen.

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor PoisonDrink » do nov 10, 2011 6:58 pm

Peptalk schreef:Jammer dat de sclerotica's er niet op staan.


Psilocybe tampanensis is een truffelproducerende soort. Maar die soorten kunnen (onder andere groeiomstandigheden) ook gewoon paddestoelen produceren. Dus ik weet niet wat ze juist voor die grafiek gebruikt hebben.. :)

edit: Op de vorige pagina staat ook nog een post, had beter daar ge-edit. :-P
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Peptalk » do nov 10, 2011 7:59 pm

Had um gelezen :)
Einstein schreef:Een verschillende verhouding psilocybine/psilocine leidt denk ik niet tot andere effecten, psilocybine komt volgens mij niet eens door de bloed-hersenbarrière heen en wordt pas werkzaam als het is omgezet tot psilocine. De andere stoffen hebben een verschillend gemethyleerd stikstofatoom, wat voor een subtiel verschil in effecten tussen paddosoorten kan leiden.


Ik denk ook niet dat de verhouding psilocybine/psilocine leidt tot andere effecten.
Maar het zou wel kunnen bijdragen aan de inwerkingstijd en de werkingsduur.
Daardoor zou je verschil kunnen krijgen in paddenstoelen waarbij je ineens je trip ingeschoten word, of waarbij het juist heel mellow en langzaam op komt zetten.
PoisonDrink schreef:Zo hoorde ik dat als je de psilocybine/psilocine extraheert uit de paddo's, de trip veel helderder is.


Heb ik ook in een aantal ervaringen gelezen ja.
Ook zou het wat makkelijker te sturen zijn, en wat 'voorspelbaardere' effecten geven.

Het schijnt een erg makkelijke extractie te zijn...
Word nu wel erg nieuwschierig.. Misschien even een nieuw topic aanmaken aangezien we nu al een poosje afdwalen van de diagnoselijst? :smokin:
Adjustment is the key of life.

What if sleeping is an adiction.....
Then tiredness is just an withdrawal symptom.
Avatar gebruiker
Peptalk
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1780
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:57 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Einstein » vr nov 11, 2011 12:17 am

Peptalk schreef:Ik denk ook niet dat de verhouding psilocybine/psilocine leidt tot andere effecten.
Maar het zou wel kunnen bijdragen aan de inwerkingstijd en de werkingsduur.
Daardoor zou je verschil kunnen krijgen in paddenstoelen waarbij je ineens je trip ingeschoten word, of waarbij het juist heel mellow en langzaam op komt zetten.

Ja, dat is inderdaad wel zeer goed mogelijk: zo schijnt 4-Aco-DMT (dat net als psilocybine door het lichaam tot psilocine omgezet wordt, maar op een andere manier) toch een andere werkingsduur dan psilocybine te hebben.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Dylan » za dec 10, 2011 12:10 am

Goedemorgen mensen!

Volg het topic al een tijdje en heb het meerdere malen door gelezen, maar nog nooit gepost. Anyway, ik heb zo'n 2 1/2 weken geleden een set Colombiun gekocht bij een shop in Maastricht. Mijn stappen:

-14 uur gesoakt
-goed geleegd van water enzo
-in de plastic tas
-in de badkamer (ongeveer 21 graden, tegenover 20 graden in de woonkamer) gezet

Zo lang is het nog niet geweest, maar er zijn nog geen pins uitgekomen. Maak me er nog geen zorgen over, maar heb wel een vraag: is het beter de set in de badkamer te zetten (iets warmer, mogelijkheid de verwarming aan zetten en het nog warmer te maken, maar geen daglicht) of in de woonkamer (minder warm en geen mogelijkheid tot extra verwarming, meer daglicht)?

Alvast bedankt!
Dylan
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr dec 09, 2011 11:55 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor PoisonDrink » di dec 13, 2011 10:49 pm

Ik zou opteren voor de optie met meer daglicht. Temperatuur heeft vooral te maken met de groeisnelheid. Ik heb ook gelezen dat paddestoelen die op hogere temperaturen groeien wel snel groot worden, maar minder potent kunnen zijn. Zolang het niet te koud wordt in de woonkamer zou ik de growbox daar dus zetten. :)

Ook is licht redelijk belangrijk in het groeien van fototrofe paddestoelen, hiertoe behoort ook de P. cubensis. Onderstaande is een quote uit 'The Mushroom Cultivator' van P. Stamets:

Mushroom species requiring light for primordia formation are said to be photosensitive. Although light is not necessary to induce fructification in all mushrooms (i.e. Agaricus brunnescens), certain spectra have proven to be stimulatory to pinhead initiation and are critical for the normal development of the fruitbody. Psilocybe cubensis and Pleurofus ostreatus are two such photosensitive species.


Dus je growbox moet in principe voldoende (indirect) zonlicht ontvangen om een mooie pinset te krijgen. Dus als ze voldoende licht ontvangen, zullen er meer pins (= kleine paddestoelen) ontwikkelen. Indirect zonlicht betekent dat ze nooit in de volle zon mogen staan, maar dat zal met dit weer wel geen probleem meer zijn waarschijnlijk.. :grin:

Je kan ook eventueel een lamp aanschaffen die licht in het blauwe spectrum (6500K) produceert en deze op je growbox laten schijnen. Hier nog een quote uit hetzelfde boek:

The best type of light tube is one which most closely resembles natural outdoor light: i.e. one that has at least 140 microwatts per 10 nanometer per lumen of blue spectra (440-495 nm). In contrast, warm-white fluorescent light has only 40-50 microwatts/nm/lum. and cool-white has 100-110 microwatts/nm/lum. Commercial lights meeting the photo-requirements of species
mentioned in this book are the "Daylite 65" kind manufactured by the Durotest Corporation and having a "color Temperature" of 6500 ° K and the 'Vita-Lite" fluorescent at 5500 ° K. These color temperatures provide The proper amount of blue light for promoting primordia formation in Pleurotus ostreatus, Psilocybe cubensis and in other photosensitive species.


Veel succes! :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Dylan » za dec 17, 2011 5:50 pm

Bedankt voor het antwoord! Ik zal ze dus laten staan in de woonkamer (niet veel zonlicht, 20 graden tov helemaal geen zonlicht en 26 graden).

Inmiddels zijn er twee paddo's serieus gaan groeien. Ze zitten samen in zo'n hoekje van de doos. Verder zijn er nog twee kleine pins, die stillaan ook beginnen te groeien. Het is dus niet echt een flush- ze komen om de paar dagen. Ik zal binnenkort de twee grote eruit moeten halen denk ik. Wat moet ik nu doen? Gewoon laten groeien in de hoop dat er meer en meer uitkomen en ze stuk voor stuk eruit halen, of op een gegeven moment zeggen genoeg is genoeg, alle paddo's (pins, indien er meer komen + de grote) eruit halen en de set weer soaken? December is natuurlijk niet de beste maand en ik vrees dat ik zo'n lamp niet aan zal kunnen schaffen.
Dylan
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr dec 09, 2011 11:55 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Naamdrager » vr jan 20, 2012 8:33 pm

Normaal gesproken pluk je wel op een bepaald moment alles tegelijk. Je kunt dan daarna het bakje een nacht onder water zetten, zodat hij klaar is voor de volgende flush. Maar als er een paar grote 'voorlopers' zijn, dan pluk ik die altijd eerst, en wacht nog een paar dagen totdat de rest groot is. Licht is in mijn ervaring veel heel weinig belang bij het kweken van paddo's.
Naamdrager
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 53
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 9:24 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Mad Hatter » vr jan 27, 2012 6:22 pm

Ik heb al ongeveer 2.5 week een growbox Mexicaanse paddo's staan. De paddo's groeien gewoon goed maar zag op de eerste pagina dat witte zakje ik de plastic zak hangen. Ik heb dit zakje toen mee weg gegooid. Is dit erg of maakt het niet zoveel uit?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter.

Which luckily I am.


Avatar gebruiker
Mad Hatter
Down with the bloody Red Queen!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 454
Geregistreerd: zo okt 02, 2011 10:26 pm
Woonplaats: Wonderland

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor psych-out » wo feb 08, 2012 4:14 am

Mad Hatter schreef:Ik heb al ongeveer 2.5 week een growbox Mexicaanse paddo's staan. De paddo's groeien gewoon goed maar zag op de eerste pagina dat witte zakje ik de plastic zak hangen. Ik heb dit zakje toen mee weg gegooid. Is dit erg of maakt het niet zoveel uit?


Dit witte zakje wat jij bedoeld is voor de verluchting in de zak. Het maakt opzich niet zoveel uit dat je dit eraf hebt gehaald, zorg er misschien wel voor dat je kweekset voldoende verse lucht krijgt. Dit kan je door 1 of 2 maal de zak open te doen en er eens met een boek over te waaien.
veel succes en have fun als de tijd daar is :)
gr psych-out
Avatar gebruiker
psych-out
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 45
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 12:41 am
Woonplaats: de maan, krater 25

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Mad Hatter » zo feb 12, 2012 1:13 am

psych-out schreef:
Mad Hatter schreef:Ik heb al ongeveer 2.5 week een growbox Mexicaanse paddo's staan. De paddo's groeien gewoon goed maar zag op de eerste pagina dat witte zakje ik de plastic zak hangen. Ik heb dit zakje toen mee weg gegooid. Is dit erg of maakt het niet zoveel uit?


Dit witte zakje wat jij bedoeld is voor de verluchting in de zak. Het maakt opzich niet zoveel uit dat je dit eraf hebt gehaald, zorg er misschien wel voor dat je kweekset voldoende verse lucht krijgt. Dit kan je door 1 of 2 maal de zak open te doen en er eens met een boek over te waaien.
veel succes en have fun als de tijd daar is :)
gr psych-out


Thx voor de reactie.
Ben ondertussen al bij de driede flush. Ik heb elke dag na het sproeien een aantal x in de zak geblazen.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter.

Which luckily I am.


Avatar gebruiker
Mad Hatter
Down with the bloody Red Queen!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 454
Geregistreerd: zo okt 02, 2011 10:26 pm
Woonplaats: Wonderland

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor psych-out » ma feb 13, 2012 4:52 pm

Mad Hatter schreef:Thx voor de reactie.
Ben ondertussen al bij de driede flush. Ik heb elke dag na het sproeien een aantal x in de zak geblazen.


Ok, goed dat te horen! Nog veel succes er dan nog mee maar heb er alle vertrouwen in dat je geen problemen meer zult ondervinden. Zeker niet als je al 3 flushes tot een goed einde hebt gebracht. Keep up the good work and Bon appetit :grin:

Avatar gebruiker
psych-out
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 45
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 12:41 am
Woonplaats: de maan, krater 25

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Bicyclerepairman » za feb 25, 2012 10:23 pm

Hey,

heb laatst in A'dam zo'n growkit gekocht. Ik kwam thuis en deed de precieze stappen zoals vermeld in bijlage, en zoals de vriendelijk dame daar me zei. Na een week zag ik een 3-4 tal pins (heb ik hier bijgeleerd) en dacht nou, dit komt goed! Maar na een tijdje gebeurde er eigenlijk niets meer met die pins, en er vormde een wit schimmelachtig plekje op die 3 kleine mannekes.
Uiteindelijk zijn er geen paddestoelen omhoog geschoten, maar er zijn er precies half onderontwikkelde paddestoelen in dat broeisel (het soort mest of wat het ook precies inhoudt, zo'n growkit) zelf komen te zitten. Ik heb er niets aangedaan omdat ik uiteraard niet wist wat het was, en dacht dat het gewoon tijd nodig zou hebben, maar vrees dat het nu echt wel weggegooid kan worden.
In eerste instantie dacht ik dat het de paddestoelen waren die gewoon naar boven moesten uitschieten, maar omdat die gewoon zijn blijven zitten ben ik naar hier gekomen om raad.
Veel bijgeleerd al, maar ik had hier beter wat eerder komen kijken denk ik :)
Als ik fotos upload, zou dat een expert kunnen kunnen helpen bij de analyze van mijn kit?
Grtz
Bicyclerepairman
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: za feb 25, 2012 6:45 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor paddotheezetter » di jun 05, 2012 5:47 pm

Hey medekwekers!
Ik heb mijn setje nu 12 dagen staan na het soaken, soort maxicans.
Alle paddestoeltjes zijn ongeveer 5 centimeter groot maar een aantal beginnen sinds vanochtend zwarte hoeden te krijgen en een wat donkerdere stam.
Wat is er aan de hand en wat moet ik hiermee? :conf:
Het lijkt mij dat ze nog niet oogstklaar zijn aangezien de grootte. Ik kan foto's posten als dat nodig is.

Alvast bedankt! :stoned:
paddotheezetter
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di jun 05, 2012 5:34 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Naamdrager » zo jul 08, 2012 6:49 pm

Zonder een foto is er niet echt iets zinnis over te zeggen.
Naamdrager
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 53
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 9:24 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Peptalk » ma jul 09, 2012 2:09 pm

En een maand later hoop ik toch wel dat ze al geoogst zijn ;)
Adjustment is the key of life.

What if sleeping is an adiction.....
Then tiredness is just an withdrawal symptom.
Avatar gebruiker
Peptalk
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1780
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:57 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » za sep 29, 2012 3:33 pm

Ik heb 2 weken geleden voor het eerst een paddo kweeksetje aangeschaft (Mini Paddo kweekset 'Ready To Grow'). Ik heb er 0,0 ervaring mee, maar volgens mij gaat het tot nu toe best redelijk.

Ongeveer 2 weken geleden heb ik hem 'geactiveerd' en sinds 5 a 6 dagen geleden werden de eerste paddo's zichtbaar. Ik werd wat ongeduldig omdat het wat lang duurde voordat ze opkwamen, maar nu ze eenmaal boven de grond zijn groeien ze best hard!

Hier wat foto's:


Origineel


Origineel


Origineel

Is er iemand met wat meer ervaring die me kan vertellen of dit er goed uitziet? :)

Ik heb wel één 'probleempje':


Origineel


Origineel

Ik weet niet precies wat ik hier mee aan moet. :P
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Ivo » za sep 29, 2012 6:26 pm

Ziet er heerlijk uit :love:

Je kan de paddo's die naar onder gegroeid zijn eruit halen en drogen zoals de rest, maar als je het niet steriel genoeg doet verhoogt de kans op infecties wel. Ik zou het er gewoon uitprutsen met een mes.
Voor je volgende kweekset is het misschien een idee om wat zilverpapier rond de pot te wikkelen, zodat de zijkanten geen licht krijgen.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » za sep 29, 2012 7:08 pm

Ivo schreef:Ziet er heerlijk uit :love:

Fijn om te horen!

Ivo schreef:Je kan de paddo's die naar onder gegroeid zijn eruit halen en drogen zoals de rest, maar als je het niet steriel genoeg doet verhoogt de kans op infecties wel. Ik zou het er gewoon uitprutsen met een mes.

En als ik ze laat zitten? Is dat dan 'slechter' of maakt dat niet veel uit?

Zoals je op de foto kan zien is die ene paddo nog best groot, en ik vraag me af wat dan het beste is. Gewoon door laten groeien of nu eruit halen?

Ivo schreef:Voor je volgende kweekset is het misschien een idee om wat zilverpapier rond de pot te wikkelen, zodat de zijkanten geen licht krijgen.

Bedankt voor de tip. Hadden ze voor mijn part best in die beschrijving mogen zetten. :P
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Ivo » za sep 29, 2012 7:16 pm

Drugskonijntje schreef:
Ivo schreef:Je kan de paddo's die naar onder gegroeid zijn eruit halen en drogen zoals de rest, maar als je het niet steriel genoeg doet verhoogt de kans op infecties wel. Ik zou het er gewoon uitprutsen met een mes.

En als ik ze laat zitten? Is dat dan 'slechter' of maakt dat niet veel uit?


Ik heb het eens laten zitten en uiteindelijk droogde die paddo gewoon op. Ik denk niet dat het iets uitmaakt.

Sowieso mag je die er maar uithalen als je de rest van de flush oogst. Als je het open gaat doen, die ene paddo er uit haalt en dan alles verder laat groeien, is de kans groot dat je set besmet is. Ik weet niet precies hoe voorzichtig je moet zijn en hoe groot de kans op besmetting is, maar ik ben zo al 2 sets verloren dus pas er mee op :P
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Peptalk » za sep 29, 2012 7:46 pm

Op zich kun je paddo's best in delen oogsten hoor.
Schoon werken is gewoon belangrijk, dus als je met een mes erin gaat snijden, vooraf mes en handen en polsen even steriliseren met alcohol.

Sommige handleidingen raden zelfs aan de zak 1 á 2 maal per dag moet wapperen voor ''frisse lucht''.

Maar aangezien deze ingegroeide paddo al zo groot is, verwacht ik niet dat ze nog heel veel zal groeien. Best is dus even laten zitten nog en eruit halen bij de rest van de oogst.
Ik zou het niet laten zitten tot de volgende flush, dat die bij jou uitdroogde is een geluk denk ik Ivo, normaal gaat dat juist erg snel schimmelen.
Adjustment is the key of life.

What if sleeping is an adiction.....
Then tiredness is just an withdrawal symptom.
Avatar gebruiker
Peptalk
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1780
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:57 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » zo sep 30, 2012 3:01 am

Ik laat hem wel zitten totdat ik ga oogsten. :kleuter:

In mijn handleiding staat niks over 1 à 2 maal per dag frisse lucht. Ik hoef alleen (volgens mijn handleiding); eenmalig water te geven, 12 uur laten staan, afgieten, laten groeien en vervolgens oogsten als de tijd rijp is. Daarna kan ik dit verhaaltje weer herhalen voor de volgende flush. Ik neem aan dat dit wel oké is.

Wanneer moet ik eigenlijk gaan oogsten? In mijn handleiding staat dat het beste moment om te gaan oogsten is als het vlies aan de onderzijde van de hoed net is gescheurd. En moet ik dan gelijk alles plukken (ook de kleinere/kleinste die nog niet zover zijn)?
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » zo sep 30, 2012 11:42 am

Vannacht zijn de hoeden van de grootste paddo's open gegaan. Moet ik ze nu oogsten?


Origineel


Origineel
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Ivo » zo sep 30, 2012 11:45 am

Ja. Als je nu nog wacht, gaan de vliesjes open en zit heel je kweekset onder de sporen.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » zo sep 30, 2012 11:49 am

Dan zal ik ze nu zo snel mogelijk gaan oogsten!

Ook alle kleinere/kleinste? En nog do's/ don't tijdens het oogsten? :P
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Peptalk » zo sep 30, 2012 11:55 am

Je kunt de kleinste laten staan, maar vaak blijven de allerkleinste ook zo klein.
De middelgrote groeien nog wel, maar je kunt voor de hoogste opbrengst het beste alles oogsten en opnieuw soaken.

Probeer ze met een draaiende beweging uit te trekken, waarbij je wel de gehele voet van de paddenstoel meeneemt, maar het substraat niet helemaal kapot trekt.
Wanneer er 2 of 3 aan elkaar vergroeit zijn ook met z'n alle tegelijk proberen te oogsten.
Adjustment is the key of life.

What if sleeping is an adiction.....
Then tiredness is just an withdrawal symptom.
Avatar gebruiker
Peptalk
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1780
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:57 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » zo sep 30, 2012 11:59 am

Ik ga nu even een poging wagen! Ik hou jullie op de hoogte.

Is het handig om de geplukte paddo's op een stuk keukenrol te leggen?
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Ivo » zo sep 30, 2012 12:02 pm

Drugskonijntje schreef:Is het handig om de geplukte paddo's op een stuk keukenrol te leggen?


Ik legde het altijd op een stuk keukenrol, en een stuk er op. Elke dag verversen, zodat het niet gaat schimmelen. Na een kleine week zou je ze zonder moeite in 2 moeten kunnen breken, dan zijn ze volledig droog.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Peptalk » zo sep 30, 2012 12:05 pm

Kleine week is wel snel hoor Ivo, moet je temp. ook wel wat hoger dan normaal zijn geweest lijkt me.


Ik heb weleens gehad dat wanneer je de net geplukte stoeltjes op keukenpapier legt het er zo wat aan kan gaan plakken omdat ze echt nog té vochtig zijn.
Ik legde ze daarom eerst een dagje (nu plukken = vanavond op keukenpapier) op een krant en later pas op keukenpapier.
Elke dag (2keer per dag op het begin nog beter) vervangen en draaien is wel erg belangrijk.
Adjustment is the key of life.

What if sleeping is an adiction.....
Then tiredness is just an withdrawal symptom.
Avatar gebruiker
Peptalk
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1780
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:57 am

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » zo sep 30, 2012 12:08 pm

Mijn middelste paddo's zitten allemaal op 1 stronk lijk het. Erg lastig om dan netjes los te draaien. Eerst dat hele ding eruit halen en dan loshalen of nu al gelijk 1 voor 1 doen?
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

Re: Diagnoselijst Kweekset paddo's

Berichtdoor Drugskonijntje » zo sep 30, 2012 12:23 pm

Ik heb ze net geoogst;


Origineel


Origineel


Origineel

Moet ik degene die aan elkaar vastzitten nog los halen van elkaar?
Drugskonijntje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 157
Geregistreerd: vr jun 01, 2012 11:19 pm

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar De Kweek- en Crea-hoek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron