
Voor de smaak alleen al zou ik het doen, maar de lekkere stoned/high die vanuit mijn buik heel mijn lichaam langzaam bereikt is echt wel een fijne ervaring !
Men werkwijze :
- Hasj zo klein mogelijk kruimelen terwijl de melk al wat opwarmt, in de melk gooi ik iets minder dan de helft van een el. boter (dit was voor 1 mok, maar dan wel een echt grote) voor de thc beter te laten binden.
- Vanaf de melk al wat warmer is beginnen roeren (blijven roeren!) en daarna de hasj erbij doen
- Roer nog een minuut of 5a10 tot de hasj niet meer zichtbaar is in de melk en is opgelost.
- Zet je vuur af en kuis alles nog vlug even op alvorens in te schenken (dan kan de thc eventueel nog wat intrekken)
- Trip ze !
Tip :
- Wanneer je ziet dat je hasj niet goed wil oplossen in de warme melk, stamp dan bv met een munt-stamper in de pot terwijl je aan het roeren bent...of vraag je eens af of je vuur wel opstaat met je scheile kop

Ik het het namelijk met zwarte afghaan gedaan, en die wou niet zo snel oplossen als de maroc