Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor zannypopper » ma feb 15, 2016 12:09 am

Hele simpele vraag:

Eerste keer zou ik ofwel paddo's, truffels of lsd proberen. Ten eerste wat voor effecten kan ik verwachten en is het duur?

Ten tweede: Zit momenteel in een depressie en heb een beetje schrik van vooraf aan om in een 'bad trip' terecht te komen & op voorhand anti-psychotica nemen is nutteloos want dan kan ik beter gewoon geen drugs nemen.

Graag tips en als het kan uitegebreide uitleg!

Dank met voorbaad :kleuter: :kleuter: :kleuter:
Aan het leven moet zin gegeven worden omdat het geen zin heeft.
- Een bekende filosoof van wie ik de naam vergeten ben.
Avatar gebruiker
zannypopper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 656
Geregistreerd: wo aug 05, 2015 12:14 am
Woonplaats: Oost-Vlaanderen

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Eko » ma feb 15, 2016 12:38 am

Voor een eerste keer trippen lijkt mij lsd beter, omdat het een meer stuurbare trip is, hoewel het veel langer duurt dan paddo's.
Maar... (en het is een grote maar)
...Bij psychedelica is hét belangrijkste set en setting: u goed voelen, op een goede locatie, goed voorbereid en eventueel met goede mensen. Ik heb zelf al jaren niet meer getript, omdat ik van mezelf vind dat ik mentaal niet op de juiste locatie zit.
In een depressie zou ik niet aanraden psychedelica te nemen.
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Perry » ma feb 15, 2016 1:12 am

Eko schreef:Voor een eerste keer trippen lijkt mij lsd beter, omdat het een meer stuurbare trip is, hoewel het veel langer duurt dan paddo's.
Maar... (en het is een grote maar)
...Bij psychedelica is hét belangrijkste set en setting: u goed voelen, op een goede locatie, goed voorbereid en eventueel met goede mensen. Ik heb zelf al jaren niet meer getript, omdat ik van mezelf vind dat ik mentaal niet op de juiste locatie zit.
In een depressie zou ik niet aanraden psychedelica te nemen.

Zeker waar, al was mijn eerste keer trippen op een kleine hoeveelheid truffels niet verkeerd. Later op hogere dosis ging 't wel fout, maar dat was enigszins m'n eigen fout. Een maat van mij en ik vroegen aan onze sitter of hij ons naar een onbekende plaats wilde rijden. Daar ging 't snel fout :lol:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13286
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » ma feb 15, 2016 1:16 am

Hey,

alles wat ik je nu ga vertellen is puur uit hoe ik het ervaar. Trippen is heel persoonlijk en subjectief, iedereen reageert er anders op. Ik vertel je wat ik weet uit mijn ervaringen, zie het dus niet als waarheid maar als mijn interpretatie. Je zal echter niet weten hoe jij op tripmiddelen reageert als je het niet probeert. Een beetje zelfkennis en inschattingsvermogen of het iets voor jou kan zijn is wel belangrijk.

Ik geloof sterk in het gebruik van psychedelica om sommige mentale problemen zoals depressie op te lossen. Dit zeg ik omdat ik uit eigen ervaring spreek, ik heb veel bijgeleerd over mezelf en hoe ik reageer in situaties. Door mezelf even uit mijn eigen invalshoek te plaatsen kreeg ik over sommige dingen een heel ander beeld, wat me hielp (nog steeds) met problemen te relativeren en over het algemeen positiever in het leven te staan. Trippen heeft heel zeker mijn kijk op dingen veranderd in een positieve manier. Bij mij werkt het (tot nu toe) als een wondermiddel ofzo, maar ik denk ook dat er heel veel mensen zijn die volledig anders trippen en waarbij dit dus niet zal werken, het blijft een gok.

Antipsychotica nemen zou dom zijn inderdaad. Heb je enkel last van depressie of ook van psychotische trekjes af en toe?
Ik heb vroeger heel veel gehad aan paddo's, was ook best depressief en in het begin natuurlijk ook bang om slecht te gaan, maar heb uiteindelijk voor mezelf beslist dat ik er wel klaar voor was.
Het belangrijkste is dat je moet beseffen dat je geconfronteerd kan worden met nogal heftige gedachten (over jezelf, de dood, het universum...) dit zijn altijd al moeilijke dingen om over na te denken en trippen versterkt dat enge mysterieuze gevoel (gelukkig ook de leuke gedachten). Je moet voor jezelf weten of je die confrontatie aan wil gaan. Het kan misschien even verwarrend zijn maar meestal zijn deze gedachten de meest leerrijke van heel je trip, die je bijvoorbeeld kunnen helpen bij je depressie.

Trippen is niet altijd leuk, het is zeker geen speelgoed maar je kan er heel veel mooie dingen uithalen (euforie, mysterie, introspectieve gedachten die je kunnen helpen in een depressie...) Je moet jezelf kunnen overgeven aan je trip, vooral niet panikeren, als dat lukt komt het helemaal goed. Een trip is altijd heftig, je zal sowieso te maken krijgen met intense mindfucks of nogal indrukwekkende gedachten, dit kan paniek veroorzaken maar je kan ook voor jezelf een manier zoeken om hier mee om te gaan. Als dat lukt (meestal na de eerste 1-2 uur) krijg je een enorm gevoel van controle over je trip, wat je erg euforisch zal maken! :)

Welke stof je best kan nemen is erg persoonlijk, sommigen vinden lsd sterker dan paddo's, anderen andersom. Ik vind dat ze beide hun eigen positieve en negatieve kanten hebben, ik kan trouwens ook op beide dingen even ver/diep gaan, enkel de weg is anders, maar raad je toch aan om met paddo's te beginnen vanwege de kortere werkingsduur. Paddo's zijn iets chaotischer dan lsd, maar wel perfect om meteen te weten wat trippen inhoudt terwijl je niet meteen 12u lang vasthangt aan een trip die ook erg intens kan zijn.

Ik kan je het gevoel van trippen in detail uitleggen, maar het beeld dat je ervan zal krijgen zal volledig anders zijn dan de werkelijkheid, echt voorbereiden kan ik je dus niet. Ik raad je aan om veel tripreports te lezen om toch een soort van beeld te krijgen over het verloop van een trip en gewoon wat informatie op te doen. Lees je goed in en vraag jezelf of je er klaar voor bent, dan moet het lukken!

Bij paddo's trip je zo'n 4-6u, het eerste uur (of eerste 2 uur) is meestal wat overweldigend en verwarrend, maar daarna begin je stilaan je trip te accepteren en wordt het echt leuk voor de volgende twee uurtjes. Vervolgens zit je nog enkele uurtjes in een chille naspace die meestal erg vredig en voldaan aanvoelt.

Als je dan daadwerkelijk gaat trippen is de set en setting het belangrijkste. Zorg dat je geest rustig is en dat je niet onder invloed bent van iets anders, ga naar een rustige plek waar je je veilig voelt en neem misschien best de eerste keer iemand mee die je vertrouwd, om een oogje in het zeil te houden. Panikeer niet wanneer je even angstig wordt, maar probeer het te relativeren en te overwinnen. Als het toch echt niets voor jou blijkt te zijn, neem dan een benzo of twee, dit zal je rustig maken (maar de trip ook sterk laten minderen). Doe dit wel niet meteen, geef jezelf even tijd om aan het gevoel van de paddo te wennen. Dit hangt volgens mij allemaal af van hoe goed je je gedachten kan controleren/beheersen, hoe zit dat bij jou?

Denk eraan dat dit effect het tegenovergestelde is van bewustzijnsverlagende middelen als benzo's, opiaten en alcohol. Ipv verdooft te zijn zijn je gedachten juist dubbel zo actief, je bent je plots heel bewust van alles en heel 'wakker" om het zo te zeggen. Je verstopt je problemen niet, je kiest ervoor ze op te lossen.

Maar, zoals ik al zei, dit zijn mijn ervaringen, uiteindelijk kan er van alles gebeuren. Ik ben zelf nog nooit slecht gegaan en ken ook amper mensen die een echte badtrip hebben gehad (zoveel gebeurt het echt niet als dat je al wat minder zenuwachtig kan maken) maar het kan natuurlijk wel, hou daarom die benzo's zeker bij de hand voor moest het toch fout lopen, die lossen het wel op.

De prijs is relatief, tegenover een benzo is het duur, maar je pakt dit natuurlijk niet zo frequent waardoor het de prijs echt wel waard maakt.

Als je nog vragen hebt hoor ik het wel, succes en hou ons op de hoogte!
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » ma feb 15, 2016 1:21 am

Perry schreef:Zeker waar, al was mijn eerste keer trippen op een kleine hoeveelheid truffels niet verkeerd. Later op hogere dosis ging 't wel fout, maar dat was enigszins m'n eigen fout. Een maat van mij en ik vroegen aan onze sitter of hij ons naar een onbekende plaats wilde rijden. Daar ging 't snel fout :lol:

Blijf dus zeker op een veilige plek de eerste keer (mijn bed voelt altijd erg veilig haha kan echt niets in fout gaan). Als je toch bang bent om in een negatieve gedachtespiraal te geraken moet je eerst proberen dit te overwinnen, of juist alles even over je heen laten komen en je laten meegaan in de psychedelische draaikolken in je gedachten. Als het dan toch te erg wordt of je krijgt een serieuze paniekaanval, grijp dan naar de benzo's.

En vergeet al de negatieve dingen die eventueel kunnen gebruiken, 80% van een trip is pure magie, euforie, humor en waanzin, fantastisch leuk dus! Je voelt je als een kind in een speelparadijs waar je allemaal nieuwe dingen ontdekt de eerste keer!
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Perry » ma feb 15, 2016 1:47 am

kaasje schreef:mijn bed voelt altijd erg veilig haha kan echt niets in fout gaan

Deze zin staat tussen haakjes, maar mag wat mij betreft dik gedrukt.

Voor mij geldt eigenlijk dat de mogelijkheid op ieder gewenst moment naar m'n bed te kunnen vertrekken als een garantie op een goede trip. De enige keren dat ik slecht ben gegaan was zonder direct-access tot m'n bed.

Een veel te hoge dosis 2C-E ging zelfs goed, terwijl ik vrijwel niets meer kon of begreep. Dat was zonder (fysieke) tripsitter, (grotendeels) in m'n bed, met m'n mobiel en laptop op tinychat. (dasfalco, Apenkool en Ano/fredrik waren mijn Tiny-Tripsitters geloof ik.)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13286
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor zannypopper » ma feb 15, 2016 4:04 pm

@kaasje, ik ben nature nogal een stresskip (dus zeker voor nieuwe middelen die ik voor de eerste keer uitprobeer) maar wat je daar zei over het universum enzovoort, ik ben gefascineerd door zowat alle dingen, ik praat graag filosofisch met mensen over dingen die onbekend zijn voor de mensheid, de dood, het universum, oudheid, die soorten. Dat spreekt me dus wel aan. Maar of ik mezelf goed kan controleren weet ik niet precies dan mag het echt wel niet te heftig worden anders ben ik 100% zeker dat het misloopt.
Aan het leven moet zin gegeven worden omdat het geen zin heeft.
- Een bekende filosoof van wie ik de naam vergeten ben.
Avatar gebruiker
zannypopper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 656
Geregistreerd: wo aug 05, 2015 12:14 am
Woonplaats: Oost-Vlaanderen

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » ma feb 15, 2016 4:52 pm

zannypopper schreef:@kaasje, ik ben nature nogal een stresskip (dus zeker voor nieuwe middelen die ik voor de eerste keer uitprobeer) maar wat je daar zei over het universum enzovoort, ik ben gefascineerd door zowat alle dingen, ik praat graag filosofisch met mensen over dingen die onbekend zijn voor de mensheid, de dood, het universum, oudheid, die soorten. Dat spreekt me dus wel aan. Maar of ik mezelf goed kan controleren weet ik niet precies dan mag het echt wel niet te heftig worden anders ben ik 100% zeker dat het misloopt.

Dit hangt dus ook heel erg af van wie je bent, zorg daarom dat je op een veilige rustige plek bent en hou benzo's bij de hand als je het gaat doen. Dit klinkt allemaal erg eng maar als ik je gerust kan stellen: ik ben al veel slechter, angstiger en meer paranoia geweest van wiet of speed dan dat ik ooit van tripmiddelen ben geweest. Trippen geeft me een soort helderheid in men hoofd (terwijl je ook erg wazig bent, beetje dubbel) misschien is dit bij jou ook het geval. :)
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor djeemen » ma feb 15, 2016 5:11 pm

zannypopper schreef:anders ben ik 100% zeker dat het misloopt.


Dit weet je niet van te voren. En als je zó angstig voor eventuele effecten een truffeltrip in gaat is het misschien wijs om de trip uit te stellen tot je je meer comfortabel erbij voelt. Echter valt het achteraf vaak mee met hoe mensen het hebben ervaren, maar van te voren kun je hier moeilijk voorspellingen over doen.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Druks » ma feb 15, 2016 5:14 pm

Als je zo zenuwachtig bent voor een truffel of LSD trip dan zou ik je aanraden wat psychedelische ervaring op te doen met 2C-B.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7327
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » ma feb 15, 2016 6:39 pm

Druks schreef:Als je zo zenuwachtig bent voor een truffel of LSD trip dan zou ik je aanraden wat psychedelische ervaring op te doen met 2C-B.

Inderdaad een leuke instapper omdat je het visuele en het bodygevoel wel hebt, maar de intense tripgedachten blijven uit (wat ik nu net het interessante aan trippen vind) maar als je echt heel zenuwachtig bent raad ik je aan om nog even te wachten tot je echt zeker bent, of inderdaad met iets "gemakkelijker" als 2C-B begint.

Let wel op, 2C-B mag dan vriendelijker en meer controleerbaar zijn dan paddo's of lsd, in een slechte context kan dit ook erg zwaar vallen, denk dus niet dat dit niets voorstelt. :)
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » do feb 18, 2016 7:24 pm

hoi allemaal :)
erg nieuw hier
is het echt verstandig om hiervan maar tussen de 3 en 5 gram te neme (sommigen nemen 10)
ik ben heel nieuw met dit wordt mijn eerste keer
het gaat om deze
https://www.magic-truffels.nl/magic-tru ... topia.html

hoor graag jullie advies hierin
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Kapitein » do feb 18, 2016 7:52 pm

Voor de eerste keer is het misschien verstandiger om te beginnen met de Mexicana. Dit is een lichte soort en is een vrij goeie instapper indien je nog nooit eerder getript hebt. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat je wil bereiken in je trip. Voor de wat meer diepere mindfucks zal je wel een zwaardere soort moeten nemen. Up to you.
Het nemen van 3 tot 5 gram lijkt me niet echt een aanrader. Het zorgt er misschien voor dat je een net-niet-trip meemaakt.

ik zelf begin altijd met 10 gram en wanneer ik denk dat dit nog wel kan neem ik de overige 5 gram na een uur.
Kapitein
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: ma mei 11, 2015 7:17 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » do feb 18, 2016 7:55 pm

Kapitein schreef:Voor de eerste keer is het misschien verstandiger om te beginnen met de Mexicana. Dit is een lichte soort en is een vrij goeie instapper indien je nog nooit eerder getript hebt. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat je wil bereiken in je trip. Voor de wat meer diepere mindfucks zal je wel een zwaardere soort moeten nemen. Up to you.
Het nemen van 3 tot 5 gram lijkt me niet echt een aanrader. Het zorgt er misschien voor dat je een net-niet-trip meemaakt.

ik zelf begin altijd met 10 gram en wanneer ik denk dat dit nog wel kan neem ik de overige 5 gram na een uur.

Dus van die atlantis zou jij er 10 gram nemen waarom staat er dan als advies bij zamnesia 3-5 ?
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Kapitein » do feb 18, 2016 7:59 pm

Waar zie je dit staan precies? Bij de dosering zie ik staan dat ze adviseren om te beginnen met 7-8 gram
Kapitein
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: ma mei 11, 2015 7:17 pm


Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Kapitein » do feb 18, 2016 8:17 pm

ah ja daar hebben ze het inderdaad over de 3-5 gram dosis om te zien hoeveel je kan hebben. Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. De soort die wil gaan gebruiken is ook iets sterker dan de soort waar ik het over had (http://www.zamnesia.nl/magic-truffels/1 ... icana.html).

Is er geen smartshop in de buurt waar je even langs kaan en je kan laten adviseren over wat een goede optie zou zijn voor de eerste keer? Zij kunnen je alles vertellen over de truffels.
Kapitein
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: ma mei 11, 2015 7:17 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » do feb 18, 2016 8:22 pm

Kapitein schreef:ah ja daar hebben ze het inderdaad over de 3-5 gram dosis om te zien hoeveel je kan hebben. Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend. De soort die wil gaan gebruiken is ook iets sterker dan de soort waar ik het over had (http://www.zamnesia.nl/magic-truffels/1 ... icana.html).

Is er geen smartshop in de buurt waar je even langs kaan en je kan laten adviseren over wat een goede optie zou zijn voor de eerste keer? Zij kunnen je alles vertellen over de truffels.
ik dacht er aan om
met 4 gram meet te beginnen en dan als het goed gaat na 1 uur nog 4 erbij
is dat gevaarlijk kan het veel kwaad ?
of moet ik toch beginnen met 10 gram
?
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor Kapitein » do feb 18, 2016 8:50 pm

Ik zou je toch echt adviseren om te beginnen met meer dan 4. Als je het echt te spannend vindt hak dan desnoods je portie van 15gr doormidden en neem de helft van 7gr en kijk dan hoe je je voelt.

pro tip: zoek ook even verder op dit forum, er worden veel vergelijkbare vragen gesteld ;)
Kapitein
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: ma mei 11, 2015 7:17 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » vr feb 19, 2016 2:48 am

Jongens, volgens mij (enkel uit mijn ervaring) is al dat potentieverschil tussen cubensistruffelsoorten echt ultrazever. Je kan even hard gaan op 5g goede mexicaantjes dan op 10g goede hollandias, dit heeft weinig te maken met de soort (dat is allemaal marketing) maar eerder met de groeiomstandigheden denk ik.

Ik zou eigenlijk gewoon (van welke soort dan ook) 10g aanraden, onder de 10g snap je toch niet wat trippen is en heb je gewoon een lastig lichaamsgevoel, en boven de 10g kan het al snel heftiger worden, pas daar dus ook mee op.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » vr feb 19, 2016 7:29 am

Dan denk ik dat ik bij de 10g begin kan ik ook bijeten of is dat niet aangeraden?
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor djeemen » vr feb 19, 2016 10:20 am

Bijeten kan maar meestal zegt men dat dat de trip vooral verlengt, niet versterkt.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » vr feb 19, 2016 12:29 pm

10g zou normaal wel genoeg moeten zijn de eerste keer, bijeten is inderdaad niet aangeraden.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » vr feb 19, 2016 12:46 pm

kaasje schreef:10g zou normaal wel genoeg moeten zijn de eerste keer, bijeten is inderdaad niet aangeraden.

en welk level denk je dat je kan krijgen van atlantis 10g (verschilt tuurlijk ook per persoon maar in het algemeen) ik hoop op level 3/4 maar mischien wil ik wel heel veel voor de eerste keer
https://www.magic-truffels.nl/blog/magi ... evels.html
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » vr feb 19, 2016 1:06 pm

10g atlantis geeft mij meestal level 3, heel duidelijke visuals en echt al mentaal trippen.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » vr feb 19, 2016 1:09 pm

kaasje schreef:10g atlantis geeft mij meestal level 3, heel duidelijke visuals en echt al mentaal trippen.

klinkt leuk en spannend zeker omdat ik het in zeker zin alleen doet (ja ik weet dom maar .. )
ik trip alleen maar ik heb wel altijd mijn ouders in huis (geeft meer vetrouwen) die kunnen accuut ingrijpen als het nodig is
eerste keer
en ik zit lekker in mijn vel zeker als ik muziek luister :)en is het eten van die dingen een beetje te vergelijken met deze truffel's
http://www.guylian.com/nl/ontdek-guylia ... -truffels/
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » vr feb 19, 2016 1:25 pm

robinjoo1 schreef:
kaasje schreef:10g atlantis geeft mij meestal level 3, heel duidelijke visuals en echt al mentaal trippen.

klinkt leuk en spannend zeker omdat ik het in zeker zin alleen doet (ja ik weet dom maar .. )
ik trip alleen maar ik heb wel altijd mijn ouders in huis (geeft meer vetrouwen) die kunnen accuut ingrijpen als het nodig is
eerste keer
en ik zit lekker in mijn vel zeker als ik muziek luister :)en is het eten van die dingen een beetje te vergelijken met deze truffel's
http://www.guylian.com/nl/ontdek-guylia ... -truffels/

Alleen trippen is leuk, als je zelf denkt dat het goedkomt is dat meestal ook wel zo, succes en veel plezier! :D

De smaak valt best me, een beetje nootjesachtig/citroenzuur ofzo, niet echt lekker maar wel binnen te houden.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor robinjoo1 » vr feb 19, 2016 1:30 pm

kaasje schreef:
robinjoo1 schreef:
kaasje schreef:10g atlantis geeft mij meestal level 3, heel duidelijke visuals en echt al mentaal trippen.

klinkt leuk en spannend zeker omdat ik het in zeker zin alleen doet (ja ik weet dom maar .. )
ik trip alleen maar ik heb wel altijd mijn ouders in huis (geeft meer vetrouwen) die kunnen accuut ingrijpen als het nodig is
eerste keer
en ik zit lekker in mijn vel zeker als ik muziek luister :)en is het eten van die dingen een beetje te vergelijken met deze truffel's
http://www.guylian.com/nl/ontdek-guylia ... -truffels/

Alleen trippen is leuk, als je zelf denkt dat het goedkomt is dat meestal ook wel zo, succes en veel plezier! :D

De smaak valt best me, een beetje nootjesachtig/citroenzuur ofzo, niet echt lekker maar wel binnen te houden.


:) heb ze net binnen heel klein en heel strak verpakt weeg ik het is het 25g ipv 15 das mooi meegenomen vanavond even proberen met een glas limonade
heb er wel zin in :woeh:
robinjoo1
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do feb 18, 2016 7:21 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor djeemen » vr feb 19, 2016 1:39 pm

Ze zijn vacuüm verpakt ;) Veel plezier vanavond.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Het topic voor de eerste keer truffels/paddo's.

Berichtdoor kaasje » vr feb 19, 2016 2:05 pm

Laat maar weten wat je ervan vond, eerste keer trippen is geweldig! :D
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1216
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner