Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth.

Voor tripreports die niet in de andere subfora thuishoren.

Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth.

Berichtdoor King_Cola » wo feb 28, 2018 9:26 pm

Hallo, allemaal,

Sinds gisteren ben ik een nieuw lid op dit forum, en dit zal mijn eerste post wezen! :)

Ik zal ter introductie wat extra gebruikers-info meegeven.

Mijn favoriete drugs zijn:

1. Cocaine (dagelijks) - gebruiker sinds zo'n twintig jaar.
2. Heroine (+/- 3x/week) - gebruiker sinds zo'n tien jaar.
3. Crystal Meth (1x/maand) - gebruiker sinds zo'n jaar.

(mijn gebruik is echter niet zo hardcore, bij Coke blijft het bij pakweg 4 lijntjes per dag, Heroine 1 en in zeldzame gevallen 2 lijntjes (ik gebruik enkel #4 Heroine) en Crystal Meth slechts een half grammetje per keer, wat zo'n weekendje doordoen is, dag en nacht)

Hoewel ik Coke prefereer boven Crystal Meth (CM) any day any time, heb ik ervoor gekozen om mijn tripreport toch over de Combo CM en Heroine te laten gaan en niet over de standaard Snowball (Coke en Heroine).

Een Snowball draagt echter mijn ware liefde weg, niet de combo beschreven in dit report. Waarom? Simpelweg omdat CM (ik rook het, met een Meth-pipe ook genoemd: bowl) leuk vind omdat het a) eens een afwisseling is een drug te roken, en de instant inslag van de meest heavy drug op de planeet (instant, door het roken i.p.v. snuiven) is toch wel een hele ervaring en b) ik het roken van Coke (Freebase) zo'n zonde vind omwille van de korte werkingsduur maar c) CM eigenlijk iets té heavy is en in tegenstelling tot Coke en Smack helemaal niet volledig natuurlijk aanvoelt maar echt chemisch. Dit terzijde is het, zoals gezegd, wel een hele ervaring!

Omdat er waarschijnlijk hier in het Europa niet al te veel over deze combo geschreven wordt (zowel niet over CM als over de #4 Heroine die ik gebruik, welke niet bruin is maar varieert van beige tot lichtjes roze of gelig tot wit of grijs en zelden voorkomt in Europa) heb ik gekozen om over deze twee te 'reporten'.

Ik zal van hiervan een foto in bijlage doen, zodat het verschil duidelijk is tussen H3 en H4 (H3, de typisch bruine Heroine die in Europa rondgaat, is eigenlijk nog niet het afgewerkte, geraffineerde eindproduct en H4 is dan ook op ieder vlak superieur aan H3, H4 is trouwens HCL Heroine en daardoor perfect om te snuiven!), de CM shards die ik altijd heb zijn Ice shards (Ice noemt men in de USA, tegenover Glass (shards), ook wel eens 'super Meth').

Premium A+++++ #4 Afghan Heroin!!!.jpg
Premium A+++++ #4 Afghan Heroin!!!.jpg (74.74 KiB) 360 keer bekeken


(dit is duidelijk een groot verschil met de donkerbruine #3 Heroine, vaak meer poeder dan rocks, die gangbaar is hier bij ons en tevens, in tegenstelling tot bij Coke waar je voor HQ nice, zachte, shiny flakes wil en geen harde re-rocks, zijn solid rocks in het geval van Heroine wel te prefereren)

ps: deze uitleg omtrent Heroine geef ik slechts omdat ik vaak merk dat men deze verschillen niet eens kent...

Bij een dergelijke combo (twee van dé drie grote drugs; Ice, Smack, Sosa) is het best te beginnen met de downer, de kick die het geeft om te nodden en dan het effect van een upper die de kop opsteekt is heerlijk (wel gevaarlijk!). Bij een standaard Snowball (ik noem het liever Fireball, omdat de slang-termen Speedball en Snowball niet toepasselijk zijn naar mijn mening, met Speed heeft de combo Smack en Sosa niets te maken, en Snow is gewoon slang voor Sosa - ook vind ik Fireball de effecten veel beter omschrijven...), wanneer je dus Smack en Sosa in 1 x combineert (bij mij door het te snuiven, ik gebruik geen naalden - dat is ook de reden waarom ik enkel H4 zo heerlijk vind) steekt trouwens ook eerst de Heroine de kop op en pas iets later begint de Cocaine te werken.

Ik leg, met mijn tolerantie een redelijk goede lijn, #4 Heroine van +/- 100 mg. Na het snuiven voel ik reeds twee minuten later zoiets een heerlijk, totaal ontspannen gevoel over me heen kruipen en mijn hoofd begint reeds zwaar aan te voelen, net als mijn ogen, afgesloten van de wereld in mijn eigen cocon. Het is een gevoel van totale vrede, al m'n zorgen verdwijnen en 'the warm blanket feeling' legt zich over me heen (een term die gebruikt wordt om het effect te beschrijven van het typische gevoel in een warm, veilig dekentje gewikkeld te zijn). Het grootste verschil met H3 is, buiten de potentie in het geheel, de euforische component, vooral lichamelijk - geestelijk is de euforie van H4 veel intenser en waar bij H3, zeker wanneer gesnoven, lichamelijke euforie volledig afwezig is, is deze bij H4 heel prominent aanwezig. Zelf noem ik het 'the full body orgasm' - het is alsof de piek van een orgasme maal oneindig doorheen je hele lichaam stroomt, doorheen elke vezel en ader, kronkelend van genot! :love:

Stilaan bereikt dit zijn hoogtepunt en ik begin vrij sterk te nodden (een soort van knikkebollen; nodding off), ergo; tijd om mijn reeds met drie redelijk grote shards die eigenlijk niet groter zijn dan enkele mm. op voorhand gevulde bowl boven te halen! Slechts drie hits is genoeg, voor iemand zonder echte tolerantie zoals mij, om een perfect equilibrium te bereiken tussen de Heroine en de CM! :) Na slechts de eerste hit van je stem (de pijp waarvan je je hits doet met aan het uitende de bowl, dus eigenlijk een 10 cm. lang, dun glazen buisje met aan het einde een bol met bovenin een klein rond gaatje) voel je de CM reeds instant impact hebben. Het is deze instant kick die ook het roken van CM op zich zo fantastisch maakt en je wordt dan ook al gauw verliefd op het roken an sich, ook al ben je reeds veel te hard aan het gaan, je wil gewoon van die pijp blijven trekken! Dat is 1 reden waarom ik CM verkies in combo met Smack, maar ook omdat het over the top speedy effect niet zo prominent aanwezig is, de super intense euforie van CM nog intenser wordt en buiten een high je totaal van de wereld bent! Dat is ook waarom ik liever Fireball dan enkel Coke op zich te doen; ik ben graag weg in m'n kop! :) Enkel pas ik op geen lichamelijke verslaving aan Heroine te ontwikkelen en om de maand zoiets stop ik een gehele maand met ieder gebruik. Goed, ik doe de eerste trek van mijn bowl, ik ga er prat op om enkel high quality (HQ) drugs te gebruiken en mijn standaard is dat ik van deze drie drugs, de enige drugs die ik eigenlijk gebruik, altijd minstens rond de 80% zuiverheid in handen te hebben, wat mij heel wat jaartjes heeft gekost, maar mij thans ook al heel wat jaartjes op vaste basis lukt en omdat bij CM de vraag groter is dan men kan bijhouden is de winst die daarop gemaakt wordt (plus het feit dat mijn CM de in professionele en dus niet 'home-made' lab's uit Mexico gefabriceerde komt) zo groot dat de gemiddelde zuiverheid, zeker van professioneel vervaardigde CM, sowieso heel hoog is (behalve in home-made lab's waarvan de productie niet tot Europa strekt en tevens geen vaste voet aan de grond heeft hier en tevens behalve in de USA, waar het blijkbaar standaard is om alle drugs tot schroot te versnijden lol). :)

Door de HQ van de CM is de smaak aangenaam en voel je de dampen helemaal niet binnenkomen in je keel of dergelijke terwijl je inhaleert. Je moet een beetje opletten hoe je je CM rookt, want je wil namelijk drie dingen bereiken: a) het niet verbranden van actieve componenten (in de goede zin), b) het verdampen van toxische stoffen sowieso aanwezig in je CM en c) het uitblazen van die heerlijk, mega grote, super helder witte wolk rook (damp) zoals enkel CM dit doet wanneer je hit geslaagd is! Heerlijk! Je houdt je aansteker ietsje onder, niet tegen, je bowl en je roteert deze bowl van links naar rechts, dit allebei om oververhitting te voorkomen. Dan smelten de kristallen en de bowl vult zich met damp, de toxische stoffen verdampen eerst en dus laat je zo'n tien seconden lang een wolkje damp door het gaatje van je bowl in de lucht opgaan vooraleer je van een tegen dan veel zuiverder product begint te inhaleren, wat tegelijk met het teugen van de stem gebeurt. Meteen, echt instant, gaan je ogen helemaal open, groter dan bij eender welke drug denkbaar, alsmede je pupillen, van je iris is geen spoor meer te bespeuren. Een intense rush van energy raast doorheen je gehele lichaam, en de intense euforie die ik reeds had van mijn H4 neemt exponentieel toe in extremis. CM geeft namelijk van alle drugs in de grootste mate Dopamine vrij in de hersenen; 1.500 x meer dan normaal gezien mogelijk! Je voelt een enorme sensatie zo heftig doorheen je hele lichaam stromen dat je er echt helemaal van ondersteboven bent en de initiële rush vind ik persoonlijk dan ook iets té heftig; je hart begint te racen, je hebt een heel speedy gevoel, maar, wat het allemaal waard maakt, is de intense euforie en de aangename high in je hoofd. Al is het in het begin even tanden bijten, en daarom ook doe ik na die drie teugen CM opnieuw een lijntje H4 om de energy rush onder controle te houden, dit is hét ultieme hoogtepunt van de gehele ervaring, en beiden drugs werken eigenlijk even lang; beiden pieken ze zo'n vier uur lang en kunnen nog tot zes uurtjes nawerken (wanneer men CM snuift echter werkt deze nog veel langer, maar is vooral speedy, niet zo euforisch, geeft geen instant hit en verneukt echt je neus!).

Het gevoel is echt te intens en te complex om deftig onder woorden te brengen... Het is een mengeling van mentale en lichamelijke euforie, een combinatie van twee full body orgasms, twee van de sterkste drugs en zeer hoge kwaliteit door elkaar heen, een mega upper en een mega downer, en dit laatste maakt juist de combo zo interessant; de Heroine neemt de scherpe kantjes van de té speedy CM weg, en de CM zorgt ervoor dat - ook al blijf je helemaal high van, niet de lichte high van CM zelf, maar, de super intense high van H4, plus daarbij komt: versterken beide producten elkaars reeds op zichzelf enorm intense euforie.

Echter blijft het altijd een gok, niet enkel omdat het zo'n gevaarlijke combo is, maar ook om de exacte dosissen te hanteren; zonder Heroine vind ik CM gewoon zo intens speedy dat ik niet eens genieten kan van de euforie en ik echt moeite moet doen tijdens die eerste vlaag die over je heen komt om niet te freaken, en juist daardoor gebruik ik wel eens teveel Heroine waardoor ik, in combinatie dan nog eens met de high van CM zelf, ik veel te ver weg ben van de Heroine en gewoon teveel heb gebruikt - dan zie ik alles dubbel, ben ik compleet in de war, totaal van de wereld, etc... Op dat moment geniet ik echter wel volop, het is enkel na zo'n ervaring dat ik besef dat ik echt aan het koorddansen was en dus heb ik ook altijd wel enige angst wanneer ik op het punt sta deze combo aan te vatten. Daarom ook zou ik het niet meteen, hoewel zalig, een aanrader noemen; it's a gamble of life and dead. Letterlijk.

Zeker wanneer je er zoals mij op staat enkel HQ drugs te gebruiken, door de hoge zuiverheid van mijn drugs zijn deze des te meer potent. Maar, ik eis kwaliteit en daarvoor betaal ik graag (heel) wat meer dan de gangbare prijs (wat trouwens niet duurder hoeft uit te komen, integendeel, het aantal euro per percentage zuiverheid kan goedkoper zijn ook al betaal je meer, als het gaat om high quality stuff tegenover poor quality).

Mijn laatste testresultaten betroffen 83% zuivere Peruviaanse Coke, 79% zuivere #4 Heroine en 92% zuivere Ice, dit in tegenstelling tot de gemiddeldes in NL waarbij Coke zo'n 60% is, #3 Heroine slechts 20 tot 30% en van H4 geen statistieken vast staan omdat het zo zeldzaam is het in Europa aan te treffen (de stap van H3 naar H4 is namelijk complex, gevaarlijk en duur en wordt daarom meestal overgeslagen) en doordat Crystal Meth in Europa ook allesbehalve een gangbare drug is, maar tevens erg zeldzaam staan daar ook geen statistieken van vast...

De Heroine geeft niet meteen craving eigenlijk, na gebruik en eens het begint uit te werken, Crystal Meth wel, daarom doe ik, als ik niet over the top ben gegaan met Heroine en ik duidelijk terug sterk begin te nodden wanneer de CM uitwerkt, nog een klein lijntje Heroine eens alles zowat uitgewerkt is om de comedown van de CM tegen te gaan, wat heerlijk is, de comedown teniet doet en je volledig relaxed een nogmaals euforisch uitbollen van een toch echt wel heel heftige combo schenkt. :)

Ik weet niet goed wat de gangbare aspecten qua tripreports hier zijn, maar ik hoop dat toch enkelen iets aan dit report hebben! Ik heb alvast mijn best gedaan!

So hopefully: enjoy!

King Cola

(mijn nickname, trouwens, is hoe ik mijn favoriete drug van allemaal benoem: Peruviaanse Coke - the King of Coke (Cola)! Doordat Coca planten, Erythroxylum Coca, in iedere regio, dus bv. Peru en Colombia, in andere grond en op andere altitude groeien, maakt een plant in zekere mate andere actieve alkaloïden aan en in andere verhoudingen tot elkaar, dit maakt dat, als je zuivere Coke hebt tenminste (wat meestal niet het geval is, zeker niet gangbaar zuiver genoeg om deze verschillen echt duidelijk op te merken), er effectief zeer merkbare verschillen zijn tussen Coke van verschillende afkomst. Zo ontploft Coke uit Colombia wat meer in één keer en werkt ook meer plots uit, heeft een redelijk intense energy boost en de euforie is sterk, maar vooral geestelijk en minder lichamelijk. Coke uit Peru komt wat langzamer opzetten en werkt wat langzamer uit, wat minder craving naar dat volgende lijntje geeft, is meer smooth en subtiel qua ervaring, heeft een heel chille, subtiele energy boost (perfect om thuis, alleen of niet, lekker chill in je sofa te gebruiken) en geeft de meest intense euforie en ook als enige soort zulk een intens full body orgasm - dit alles maakt Peruviaanse Coke tot mijn 'King Cola', de effecten (euforie in de eerste plaats is wat ik zoek in een drug) en omdat het niet lichamelijk verslavend is en je perfect en bijna onopgemerkt tot geheel onopgemerkt kan gebruiken is het mijn all time nr. one drug! Deze laatst genoemde aspecten terzijde gelaten zou het een anders, en dus voor het overige doet het dat dan ook, eerste plaats delen met Heroine als het #4 is tenminste!) :)

Verder heb ik, RC's niet meegerekend (buiten U-47700 en n-ethyl-hexedrone), doorgedreven ervaring met zowat iedere drug denkbaar geloof ik.

Ziezo, een tripreport doorweven met enige introductie als eerste post. :)

Grtz!
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor snuifduif » wo feb 28, 2018 10:22 pm

Dit is wel een heel ijverige dealerpost :lol:
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
Donateur
Offline
 
Posts: 5166
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » wo feb 28, 2018 10:46 pm

Cool. wil je een keer langskomen om te babbelen over hoogtepunten, combo's en tolerantie?

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor 618157 » wo feb 28, 2018 11:49 pm

Godverdomme wat een verhaal

Dat vinden wij niet raar. Dat vinden wij alleen maar heel bijzonder!
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7664
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor snuifduif » do maart 01, 2018 12:07 am

Tevens is dat hele verhaal over #3 vs #4 ook dubieus op z'n best.

Voor zover ik weet heb je voornamelijk #2/3 (heroine base) in west Europa en dat kun je roken, of spuiten als je het kookt met een zuur zoals azijn of citroenzuur. #4 (heroine HCl) is het zout van heroine base en is wateroplosbaar dus beter om te shotten of snuiven maar niet rookbaar.

Andere eigenschappen, maar de één is niet per definitie beter of puurder dan de andere.

Dat hele nummering systeem is sowieso vaag op zijn best en heeft eigenlijk weinig te maken met de vorm maar meer met geografische aanduidingen, was ooit een systeem ontwikkeld door de DEA in de jaren 70
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
Donateur
Offline
 
Posts: 5166
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » do maart 01, 2018 1:33 am

Laat duidelijk zijn dat ik aan dealen niet meedoe! Hoe kom je daarbij? Mijn intentie was louter het schrijven van een tripreport met, als newbie, wat extra informatie als gebruiker (gezien het een drugsforum betreft lijkt extra info aangaande drugs en gebruik dus wel inherent enige relevantie in zich te dragen...).

Buiten Crystal Meth, vind ik het niet zo bijzonder; Cocaine en Heroine zijn beiden toch gegeerde drugs... Crystal Meth is wel iets waar ik extra voorzichtig mee ben, ik probeer bewust om te gaan met mijn gebruik. En het is misschien vooral bijzonder in die zin dat gebruik zich in Europa - wat betreft H4 en Ice - zo uitzonderlijk is, maar waar ik woon, Amsterdam, is er nu net een kern Europees gezien van beide deze Europees totaal niet gangbare drugs; het is dan ook niet voor niets Amsterdam! :)

Er is eigenlijk geen sprake van tolerantie in mijn geval; ik denk dat dit eigen is aan goede Coke, maar ik betaal wel wel echt veel, hoor, voor de kwaliteit die ik krijg, volgens mij geraken anderen, akkoord, misschien een minderheid, ook aan 83% zuivere Coke voor minder geld; het meest bijzondere, maar die is niet gewoon duur maar heel duur, vind ik persoonlijk de H4, wat één van de redenen was er een foto bij te plaatsen... - over de prijs van de Coke, liever nog duur spul voor HQ dan een lagere prijs die veel te duur is voor de zovele baggerzooi die de ronde doet! Ik prijs me best gelukkig, dat aspect is de reden dat ik tot die kwaliteit ben gekomen.

Iemand die ik ken liet onlangs zijn Coke testen (van iemand waar hij al enige tijd bij kocht, de gangbare dealer, gangbare prijs, met het typische voorkomen van 90% van de straat-Coke die ik rondom mij zie, riek, proef,... goed bevonden door hemzelf en ook anderen! - en dat betrof slechts 10% Coke, 20% Speed, glasvezel, Paracetamol, babypoeder en twee onbekende of niet nader geïdentificeerde stoffen...

Nou neen, dank je!

Verder zoals ik reeds aangaf is mijn gebruik helemaal niet hardcore... Ik functioneer nog goed, laat nu en dan eens een full medical check up doen en er zijn geen echte alarmsignalen die hierbij afgaan; dat ik geen atleet ben, is uiteraard niet zo verbazingwekkend...

I'm all for conversation als je meer wil weten, just ask away! Ook goed ineens wat over jullie te weten te komen! :) Wat is jullie status van gebruik bv.? :)

Buiten het feit dat Crystal Meth, maar veel meer nog deze kwaliteit H4 uitzonderlijk zijn (en niet enkel in Europa, wat de H4 betreft, want de USA wordt momenteel overspoeld met daar gangbare H4 echter versneden met het bijzonder linke en alles behalve qua effecten de moeite weet ik na eens geprobeerd te hebben, heel erg dodelijke Fentanyl, waar mijn H4 geheel vrij van is!), maar nu ook weer niet zo uitzonderlijk - iedereen die wat thuis is in the scene en wat connecties heeft, en zeker als in specific Amsterdammer, waar zich thans net een kern van beide deze drugs bevindt, kan met wat moeite en geld best iets dergelijks scoren, enkel die H4 is toch wel een 'speciaaltje', vandaar ook, o.a., de foto...

Wat is er volgens jou zo bijzonder aan dan?

Je hele uitleg over #3 en #4, met alle respect, klopt helemaal niet: ik stel voor dat je eens wat degelijke bronnen opzoekt. Van 1 tot en met 4 zijn namelijk de officiële wijze waarop stappen in het productieproces van rauwe Opium tot het eindproduct, de geraffineerde #4, bekomen wordt. Bluelight is een degelijke bron. #2 Bestaat zelfs helemaal niet in die zin dat het een stap in het productieproces is die nog helemaal geen Heroine oplevert! #3 Is de base-vorm, maar eigenlijk geen voltooide vorm van Heroine, die inderdaad niet geschikt is om te snuiven, niet oplosbaar is in water zonder toevoeging van een zuur maar wel degelijk qua potentie en euforie minderwaardig is aan het geraffineerde eindproduct: de HCL-vorm (Hydrochloride) #4 Heroine. Ten eerste is deze info zeer gemakkelijk online terug te vinden, ten tweede ben ik, zoals ik al zei, een bewust gebruiker en research dan ook grondig de drugs die ik van plan ben te gebruiken alvorens ik eraan begin (m.a.w. ik weet echt wel zeer goed waarover ik spreek) en als je zelf ooit het in Europa het inderdaad zeer schaarse #4 ooit in handen zou hebben kunnen krijgen zou je weten dat het zelfs amper met elkaar te vergelijken valt qua euforie! Zoals reeds opgemerkt, is de foto dan ook om aan te tonen dat het wel degelijk om HQ H4 gaat en niet simpelweg H3. Ik heb ook regelmatig witte met een roze schijn of zelfs geheel witte Heroine. Deze kan soms ook bruin van kleur zijn, maar dat komt minder vaak voor. De foto spreekt duidelijk voor zich, dunkt mij!

En het hele verhaal? Het is geen ongebruikelijke combo, Heroine en Crystal Meth, integendeel. In de USA is het heel gangbaar zelfs.

Dat ik in Europa mij bevind op een hotspot voor deze twee zeldzame, althans in Europa (doch bezig aan een opmars), is geweten en ook makkelijk online terug te vinden. Of het verhaal reeds vergeten van die gozer op zijn fiets die witte Heroine, ergo #4 (zonder het te weten want het is meer waard dan Cocaine, tenminste, voor HQ en in Europa) als Coke verkocht? Het gaat hier goed de ronde in het milieu! (mensen uit de USA lachen wel eens met wat ik betaal voor H4, maar laat ze maar lachen, mijn spul is tenminste vrij van Fentanyl!) :)

En, meer nog dan gewoon in Amsterdam, specifiek in de gayscene is Meth hier aan snel tempo sterk aan het opkomen!

Ik stel voor dat je je wat beter informeert alvorens mij te betichten van zaken.

Grtz! :)
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor snuifduif » do maart 01, 2018 1:50 am

King_Cola schreef:Iemand die ik ken liet onlangs zijn Coke testen (van iemand waar hij al enige tijd bij kocht, de gangbare dealer, gangbare prijs, met het typische voorkomen van 90% van de straat-Coke die ik rondom mij zie, riek, proef,... goed bevonden door hemzelf en ook anderen! - en dat betrof slechts 10% Coke, 20% Speed, glasvezel, Paracetamol, babypoeder en twee onbekende of niet nader geïdentificeerde stoffen...


Sinds wanneer testen ze de download snelheid van je coke :rock:
Ik vraag me af waar hij dit dan heeft laten testen want over het algemeen testen ze helemaal niet op inactieve stoffen dus babypoeder en glasvezel zullen ze ook niet in zo'n resultaat meegeven.

Tevens ben jij volgens mij degene die de chemie en termen van heroine niet helemaal heeft begrepen, maar ik zie graag je bronnen waar alles beschreven staat zoals jij het nu plaatst :wink:

En zo'n foto zegt natuurlijk verder niks over de kwaliteit. Genoeg mensen die drugs versnijden en met een simpele autokrik het weer tot een blok persen. Het kunnen net zo goed 2 steentjes zijn die je net van een oprit hebt gepakt. Je kan heel pure base heroine krijgen, of #4 hero die absoluut stront is.

En dan ook nog de foto zo noemen :lol: Premium A+++++ #4 Afghan Heroin!!!
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
Donateur
Offline
 
Posts: 5166
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » do maart 01, 2018 1:59 am

King_Cola schreef:Iemand die ik ken liet onlangs zijn Coke testen (van iemand waar hij al enige tijd bij kocht, de gangbare dealer, gangbare prijs, met het typische voorkomen van 90% van de straat-Coke die ik rondom mij zie, riek, proef,... goed bevonden door hemzelf en ook anderen! - en dat betrof slechts 10% Coke, 20% Speed, glasvezel, Paracetamol, babypoeder en twee onbekende of niet nader geïdentificeerde stoffen...

Nou neen, dank je!


Erg opmerkelijk dat ik dit soort (broodje aap?) verhaaltjes wel vaker tegenkom op fora. Terwijl ik vorig jaar zo'n 15 samples coke heb laten testen in Amsterdam. Voornamelijk van vage dealertjes waarvan ik een nummer had gescoord en die dan (meestal met auto, soms ook met ov) spul kwamen brengen. Laagste percentage was 65%, meeste was meer dan 80%. Geen enkel versnijdingsmiddel gevonden. In sommige samples vonden ze wat van de productiestoffen van de coke, maar dus zeker geen speed of glasvezel. Het zou best kunnen dat de kwaliteit die een dealer levert na een tijdje iets achteruit gaat, maar 10%, komop zeg :lol: misschien dat die dronken Engelsen daarin trappen. Je vriend heeft gewoon niet al te veel verstand van coke, of je vertelt poep :wave:

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » do maart 01, 2018 2:03 am

Ja, ik heb een bron meegegeven, als je zelf niet in staat bent bronnen te vinden, zegt mij dat al genoeg.

Gewoon je onwetendheid en je grote mond zeggen mij al genoeg: diegenen met het meeste lawaai zijn semantisch het meest void.

Verder is een stelregel van mij om met mensen zoals jij, na mijn initieel antwoord dat ik gegeven heb, niet verder in discussie te treden, omdat het nu eenmaal zinloos is... No offense. Ik heb gewoon duidelijk en meer dan ondersteunend genoeg mijzelf van de waarheid klaarheid gegeven.

Verder interesseert het mij geen barst wat een Troll denkt over mij of van wat ik post, laat staan dat ik er tijd en moeite aan ga besteden; dit is eveneens geldig voor eender wie met dezelfde overtuiging.

ps: het is niet omdat jij geen connecties hebt, dat anderen dat niet hebben.

pps: testen kan je aan verschillende prijzen voor verschillende hoeveelheden voor verschillende resultaten.

Nighty night! :)
Laatst bijgewerkt door King_Cola op do maart 01, 2018 2:20 am, in totaal 1 keer bewerkt.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » do maart 01, 2018 2:12 am

@PiraatPanda:

Je hebt volkomen gelijk, hij is ook de lomperik van mijn kennissen en door iedereen zo gezien. Hij koopt ook heel erg goedkoop, en hij laat normaal nooit zijn spul testen.

Dat het een uitzonderlijk slecht resultaat is ben ik met je eens, het intrigerende is gewoon dat als anderen er een lijntje van deden, specifiek tijdens het uitgaan bv. waar externe stimuli je focus van het effect voor een groot deel wegnemen, en dat die anderen het toch best nog oké vonden is waarom ik dit het vermelden waard vond - hoe weinig mensen bewust omgaan niet enkel met kennis van... maar eveneens met de ervaring van...

Zeker als het gaat om drugs die wel eens meer dan zomaar eens in een andere setting dan thuis in de sofa met full focus on the full effects worden gebruikt.

ps: zijn lompigheid aangaande zijn educatie aangaande drugs alsmede het opteren voor wel heel dubieus goedkoop spul dat voor mij al op het eerste zicht een 'big no no' zou zijn is waarom ik hem tot testen heb aangezet.

Cheers!
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » do maart 01, 2018 2:31 am

Je hebt in je openingspost zoveel tekst getypt. Waarom maak je er niet een paar verschillende tripreports van? 1 over coke, 1 over fentanyl, 1 over crystal meth, en weer een ander topic over de scheikundige dingen etc.

Wat ik verder trouwens nog een opmerkelijk internet-praatje over coke vind (niet iets wat jij gezegd hebt) is dat, volgens mensen die beweren verstand te hebben van scheikunde, alle cocaine chemisch gelijk is. en dat alle coke dus precies hetzelfde effect zou moeten hebben, tenzij het versneden is. Maar mijn ervaring is dat de ene 80% coke echt totaal anders kan zijn dan de andere 80%. De ene relaxed en euforisch, de andere juist meer speedy. Terwijl ik het nam in eenzelfde setting. Dus volgens mij maakt het wel degelijk uit in welke streek, op welke hoogte de plant groeit, hoe ze het bewerken tot coke etc.

Wat denk jij daarvan? Je schrijft er onderaan je tripreport kort iets over. Misschien kun je hier nog een post aan wijden?

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » do maart 01, 2018 9:57 am

Ik wil gerust wat elaboreren over enkele zaken, voor zover mijn kennis me dat toelaat, mijn kennis is vooral uitgebreid en into detail wanneer het aankomt op Cocaine, voor het overige weet ik best wel enkele dingen over Heroine en Crystal Meth (niet omdat ik, zeker niet door Meth, door Heroine nog wel zo'n fascinatie heb als welke ik met Coke heb).

Ik denk dat na Coke de meeste kennis die ik over drugs bezit aangaande psychedelica betreft.

Echter, ook wat Coke betreft, zit ik zelf ook nog met vele vragen, dus zou een dialoog fijner zijn dan een monoloog van mijn kant; echter wel met feiten uit betrouwbare, liefst wetenschappelijke bronnen, als het om deducties gaat dit aan te geven en je deductie hierbij te poneren of een solide argumentatie op te bouwen maar niet zomaar zonder er duidelijk nog maar bij stil gestaan te hebben, ondoordachte en door factoren legio simpelweg een foutieve doch gangbare mening (en juist daarom) te hebben overgenomen.

Zo vind ik het nog steeds frappant dat vele mensen niet weten dat Coke, of zelfs Freebase en Crack (of het verschil tussen Freebase en Crack en de verklaring hiervoor/oorsprong hiervan en de betreffende geografie, welke een wel degelijk significant verschil betreft) softdrugs zijn en geen harddrugs, enkel officieus en omwille van aspecten voor persoonlijk gevaar alsmede naar derden toe en factoren van verstoring van de openbare orde en dergelijke meer, staan deze drugs op lijst I van de Opiumwetgeving en dus geclassificeerd als harddrug, terwijl het in feite gaat om softdrugs.

De officiële definities van een harddrug of softdrug hebben helemaal niets te maken met hoe 'hard' of 'soft' de effecten en/of neveneffecten van een drug zijn, neen, de definities zijn dat een harddrug zowel geestelijk als lichamelijk verslavend is en dus ook lichamelijke afkickverschijnselen geeft, en dat een softdrug enkel geestelijk verslavend is en enkel geestelijke afkickverschijnselen geeft, zoals bij Coke, Freebase of Crack het geval is...

Voor mij is dit wel uttermost basic kennis, maar echt velen gaan hier volledig de mist in, het is dus altijd wat aftasten naar hoe evenwichtig zo'n dialoog gaat zijn en het afsteken van louter monologen is maar eenzijdig...

Zo worstel ik al jaren met de vraag: wat is nu de exacte, wetenschappelijk correct en volledig onderbouwde verklaring te geven van hoe het nu juist komt dat een base zoals #3 Heroine toch met een, zeker gezien de lage kwaliteit van pakweg het laatste decennium, met zeer zekere impact effect geeft bij louter snuiven van de drug zonder meer (zonder flash maar voor het overige niet anders dan bij het chinezen ervan, integendeel).

ps: ik ben zelf geen held in van zilverfolie te basen, maar mensen die daar wel handig in zijn bevestigen mij dit evenals theoretische bronnen en zelfs instituten zoals de hieronder vernoemde wisten mij dit te bevestigen, doch...

Zelfs dergelijke instituten zoals Trimbos of de Free Clinic zijn mij dit antwoord schuldig moeten blijven...

Jij enig idee?
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » do maart 01, 2018 12:50 pm

King_Cola schreef:De officiële definities van een harddrug of softdrug hebben helemaal niets te maken met hoe 'hard' of 'soft' de effecten en/of neveneffecten van een drug zijn, neen, de definities zijn dat een harddrug zowel geestelijk als lichamelijk verslavend is en dus ook lichamelijke afkickverschijnselen geeft, en dat een softdrug enkel geestelijk verslavend is en enkel geestelijke afkickverschijnselen geeft, zoals bij Coke, Freebase of Crack het geval is...
King_Cola schreef:Echter, ook wat Coke betreft, zit ik zelf ook nog met vele vragen, dus zou een dialoog fijner zijn dan een monoloog van mijn kant; echter wel met feiten uit betrouwbare, liefst wetenschappelijke bronnen,


Kom maar op met je wetenschappelijke bronnen waaruit blijkt dat coke OFICCIEEL geen harddrugs zou zijn? Volgens de Nederlandse (en bijna elke buitenlandse) wet staat coke gewoon op lijst 1 van de opiumwet. Hier een simpele doch heldere bron.

De makers van de wet achten het risico op schade van middelen op lijst 1 groter dan op lijst 2. Het verschil hiertussen vind ik overigens behoorlijk arbitrair. Je zou over een hoop middelen kunnen discussiëren of ze wel op de juiste lijst staan.

Jouw definitie klopt sowieso niet. Het gaat in de wet duidelijk NIET om de lichamelijke afkickverschijnselen. Benzodizapines (lijst 2: softdrugs) en alcohol (niet op de opiumlijst, in veel landen legaal) geven bij langdurige gebruik bijvoorbeeld lichamelijke afkickverschijnselen waaraan je zelfs kunt overlijden! Dan zouden deze middelen absoluut op lijst 1 moeten staan.

Wellicht doel je op de definitie van het trimbos instituut? Zij zien alcohol bijvoorbeeld wel als een harddrug. Bij het classificeren van een drug enkel kijken naar de lichamelijke afhankelijkheid vind ik wel erg kortzichtig. Fysiek afkicken heb je in een paar weken voor elkaar. Geestelijk afkicken is veel moeilijker. En dan heb ik het nog eens niet over de maatschappelijke, sociale en financiële gevolgen die drugsgebruik (zoals bijvoorbeeld cocaine) met zich mee kan brengen. Gevolgen die deels trouwens veroorzaakt worden juist dóórdat het op lijst 1 staat, en dus illegaal is. Maar dat terzijde.

King_Cola schreef:Echter, ook wat Coke betreft, zit ik zelf ook nog met vele vragen, dus zou een dialoog fijner zijn dan een monoloog van mijn kant;

Leuk :) Maak je geen zorgen, je krijgt heus wel reacties op je posts

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » do maart 01, 2018 9:28 pm

Zie je, dat bedoel ik dus: je kent zelfs niet eens de officiële definitie van een harddrug of een softdrug, die kan je overal op het internet vinden als je een beetje zoekt, of doe de moeite eens een boek over drugs te lezen (mijn bronnen komen uit vak-magazines zowel via uplink naar de universiteitsbibliotheek of literatuur uit de universiteitsbibliotheek van de universiteit waaraan ik als onderzoeker aan twee instituten verbonden ben en mijn research strekt zich uit over mijn gehele leven als gebruiker).

Er staan veel softdrugs op Lijst I van de Opiumwetgeving, zoals ik zelf reeds aangaf; ze maken die kwalificaties helemaal niet volgens de officiële definities, maar volgens een aantal officieuze factoren (de impact van een drug op de gezondheid van een gebruiker, de sociale overlast, het risico op verslaving,...).

De officiële definities heb ik gegeven in mijn vorige post.

Wist je bv. dat suiker OFFICIEEL een harddrug is? Het geeft bij kinderen en mensen die er gevoelig aan zijn een rush en lichamelijke onthoudingsverschijnselen (alsmede geestelijke) en is zwaar verslavend.

ZO WEINIG weet je dus over drugs, dat je de twee meest elementaire basisdefinities niet eens officieel en officieus kent!

ps: deze definities zijn universeel geldig!
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » do maart 01, 2018 9:40 pm

pps: merk tevens op dat er ook vele harddrugs op lijst II van de Opiumwetgeving staan - suiker, caffeïne, nicotine, alcohol,...

ppps: Cocaine was oorspronkelijk legaal en alom aanwezig in verscheidene vorm, vaak in alcoholische dranken, maar ook in medicatie legio etc... Toen hebben ze op een bepaald moment de keuze gemaakt of ze deze drug officieel legaal gingen behouden of illegaal gingen maken (ergo: op welke lijst zou deze drug dan tevens terecht komen?) - deze keuze is niet gebaseerd op het feit of het hier om een hard -of softdrug gaat, maar op economische factoren: men had berekend dat met het geld dat men uitgaf aan gezondheidszorg en sensibilisatie aan de twee grote reeds officieel legale drugs (alcohol en nicotine) en of men goedkoper of duurder af zou zijn met de winst die men zou maken minus de onkosten verbonden aan de verplichtingen die legalisatie met zich mee zou brengen en een debet heeft de uitkomst bepaald, niets anders!

Op YouTube zijn enkele redelijke docu's te vinden over drugs and how they became the way they are of iets dergelijks...
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » vr maart 02, 2018 12:49 am

officiële definitie


http://www.vandale.nl/gratis-woordenboe ... /officieel

Alle theorietjes die je noemt heb ik wel vaker gelezen. Valt best iets voor te zeggen hoor, maar officieel is het zeker niet. Gewoon een bepaalde theorie waar ook weer een heleboel standpunten tegen zijn.

Trouwens, alle drugs zijn ooit legaal begonnen. Dus dat zegt helemaal niets. :)

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor snuifduif » vr maart 02, 2018 8:21 am

King_Cola schreef:, of doe de moeite eens een boek over drugs te lezen (mijn bronnen komen uit vak-magazines zowel via uplink naar de universiteitsbibliotheek of literatuur uit de universiteitsbibliotheek van de universiteit waaraan ik als onderzoeker aan twee instituten verbonden ben en mijn research strekt zich uit over mijn gehele leven als gebruiker).Doe zelf eens moeite :#:
Je zit hier alleen maar heel hard te roepen dat jouw standpunten alom aanwezig zijn online maar komt zelf met 0 bronnen.
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
Donateur
Offline
 
Posts: 5166
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » vr maart 02, 2018 6:54 pm

snuifduif schreef:
King_Cola schreef:, of doe de moeite eens een boek over drugs te lezen (mijn bronnen komen uit vak-magazines zowel via uplink naar de universiteitsbibliotheek of literatuur uit de universiteitsbibliotheek van de universiteit waaraan ik als onderzoeker aan twee instituten verbonden ben en mijn research strekt zich uit over mijn gehele leven als gebruiker).Doe zelf eens moeite :#:
Je zit hier alleen maar heel hard te roepen dat jouw standpunten alom aanwezig zijn online maar komt zelf met 0 bronnen.


Heeft ons kindje een handje nodig om vast te houden tijdens zijn weg doorheen de informatiebronnen? Ach ach toch! :)
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » vr maart 02, 2018 6:56 pm

ps: lees mijn posts correct en uno) heb ik reeds een bron aangegeven en secundo) aangegeven waar mijn duidelijk meer betrouwbare, ad infinitum, bronnen vandaan komen. Niet het internet.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » vr maart 02, 2018 8:03 pm

Iemand die als onderzoeker bij een universitair onderzoeksinstituut werkt zou wel weten hoe hoe bronnen moet vermelden ipv met die vaagheden van jou aan te komen. Dat leer je zelfs al in het eerste jaar van je bachelor. Je hoeft echt geen APA stijl te gebruiken, maar kom op z'n minst met één concrete bron per post, of beter nog: per uitspraak.

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor verneukeratief » vr maart 02, 2018 8:22 pm

Best knap dat ge jarenlang dagelijks dan wel wekelijks gebruik van coke en hero zo goed in de hand weet te houden :shock: Wellicht dat ge het geheim van de smid nog eens uit de doeken doet :)
Welkom btw :wave:
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2970
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » vr maart 02, 2018 11:21 pm

verneukeratief schreef:Best knap dat ge jarenlang dagelijks dan wel wekelijks gebruik van coke en hero zo goed in de hand weet te houden :shock: Wellicht dat ge het geheim van de smid nog eens uit de doeken doet :)
Welkom btw :wave:


Thx! :wave:
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor Vinnie » za maart 03, 2018 5:03 pm

PiraatPanda schreef:
Wat ik verder trouwens nog een opmerkelijk internet-praatje over coke vind (niet iets wat jij gezegd hebt) is dat, volgens mensen die beweren verstand te hebben van scheikunde, alle cocaine chemisch gelijk is. en dat alle coke dus precies hetzelfde effect zou moeten hebben, tenzij het versneden is. Maar mijn ervaring is dat de ene 80% coke echt totaal anders kan zijn dan de andere 80%. De ene relaxed en euforisch, de andere juist meer speedy. Terwijl ik het nam in eenzelfde setting. Dus volgens mij maakt het wel degelijk uit in welke streek, op welke hoogte de plant groeit, hoe ze het bewerken tot coke etc.


En het maakt ook uit of die met liefde gemaakt is. Wil je een coke waar speedy/strijdbaar van wordt is het belangrijk elke avond columbiaanse strijdliederen te zingen voor de planten.

Wil je coke waarvan je relaxed en slaperig wordt dat is het essecieel dat de planten tussen de 1500-2020 meter hoog staan.

:#:
Ooit aan gedacht dat t misschien aan je hersen ligt? Als je dezelfde wiet rookt wordt je de ene keer ook anders stoned als de andere keer. en van de zelfde pillen kan je in de zelfde setting de ene keer aant het dansen zijn en de andere keer aant t wegspacen in de bank. Dat ligt meer aan het persoon als aan de drugs :p
Of aan het middel waar het mee versneden is?
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5012
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor 618157 » za maart 03, 2018 5:41 pm

Vinnie schreef:
PiraatPanda schreef:
Wat ik verder trouwens nog een opmerkelijk internet-praatje over coke vind (niet iets wat jij gezegd hebt) is dat, volgens mensen die beweren verstand te hebben van scheikunde, alle cocaine chemisch gelijk is. en dat alle coke dus precies hetzelfde effect zou moeten hebben, tenzij het versneden is. Maar mijn ervaring is dat de ene 80% coke echt totaal anders kan zijn dan de andere 80%. De ene relaxed en euforisch, de andere juist meer speedy. Terwijl ik het nam in eenzelfde setting. Dus volgens mij maakt het wel degelijk uit in welke streek, op welke hoogte de plant groeit, hoe ze het bewerken tot coke etc.


En het maakt ook uit of die met liefde gemaakt is. Wil je een coke waar speedy/strijdbaar van wordt is het belangrijk elke avond columbiaanse strijdliederen te zingen voor de planten.

Wil je coke waarvan je relaxed en slaperig wordt dat is het essecieel dat de planten tussen de 1500-2020 meter hoog staan.

:#:
Ooit aan gedacht dat t misschien aan je hersen ligt? Als je dezelfde wiet rookt wordt je de ene keer ook anders stoned als de andere keer. en van de zelfde pillen kan je in de zelfde setting de ene keer aant het dansen zijn en de andere keer aant t wegspacen in de bank. Dat ligt meer aan het persoon als aan de drugs :p
Of aan het middel waar het mee versneden is?

Toch denk ik dat Panda wel degelijk gelijk kan hebben, bij wijn en eigenlijk alles is de grond de omgeving waarin iets groeit heel bepalend voor de smaak en het effeckt, nu weet ik niet in hoeve het bereidingsproces van coke dit tegen gaat, maar ik het best wel plausibel klinken.

Wat jij zegt is natuurlijk ook zo setting is uiteraard heel bepalend.

Ben toch echt benieuwd of Panda hier een PUNT heeft ..he he he...

Zal er bij trimbos iemand zijn met diepere kennis over tuinieren in Zuid-Amerika die ons mischien hierin kan helpen?
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7664
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » za maart 03, 2018 5:46 pm

Vinnie schreef:Ooit aan gedacht dat t misschien aan je hersen ligt?

@Vinnie, ja daar heb ik zeker aan gedacht. Maar ik heb tijden verschillende samples tegelijkertijd in huis gehad, en zelfs op eenzelfde dag gaven verschillende soorten coke (die allen ongeveer even puur, zonder versnijdingsmiddelen waren getest) een verschillend effect. Ook als ik het aan anderen liet proberen zonder ze vooraf te beïnvloeden met mijn mening erover gaven zij dit verschil aan.

King_Cola schrijft er iets interessants over:

King_Cola schreef:Doordat Coca planten, Erythroxylum Coca, in iedere regio, dus bv. Peru en Colombia, in andere grond en op andere altitude groeien, maakt een plant in zekere mate andere actieve alkaloïden aan en in andere verhoudingen tot elkaar, dit maakt dat, als je zuivere Coke hebt tenminste (wat meestal niet het geval is, zeker niet gangbaar zuiver genoeg om deze verschillen echt duidelijk op te merken), er effectief zeer merkbare verschillen zijn tussen Coke van verschillende afkomst. Zo ontploft Coke uit Colombia wat meer in één keer en werkt ook meer plots uit, heeft een redelijk intense energy boost en de euforie is sterk, maar vooral geestelijk en minder lichamelijk. Coke uit Peru komt wat langzamer opzetten en werkt wat langzamer uit, wat minder craving naar dat volgende lijntje geeft, is meer smooth en subtiel qua ervaring, heeft een heel chille, subtiele energy boost (perfect om thuis, alleen of niet, lekker chill in je sofa te gebruiken) en geeft de meest intense euforie en ook als enige soort zulk een intens full body orgasm


Ik vind deze verklaring heel plausibel klinken, daarom ben ik ook nog steeds erg benieuwd naar de bron van deze info.

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor Vinnie » za maart 03, 2018 5:52 pm

618157 schreef:Toch denk ik dat Panda wel degelijk gelijk kan hebben, bij wijn en eigenlijk alles is de grond de omgeving waarin iets groeit heel bepalend voor de smaak en het effeckt, nu weet ik niet in hoeve het bereidingsproces van coke dit tegen gaat, maar ik het best wel plausibel klinken.


ja bij andere verschillende soorten vruchten (andere druiven soorten) krijg je een andere smaak.
maar je wordt niet anders dronken van een 12% witte wijn in vergelijking met een 12% rode wijn ofzo :p

als dit soort dingen gaat zeggen krijg je uiteindelijk verhalen als: Van heiniken moet je veel pissen, van Jupiler bier wordt je snel aangeschoten maar duurt het langer voordat je helemaal lam bent en van shultenbrau krijg je extra hoofdpijn de volgend dag.

dit soort verhalen bestaan er en zijn net zo broodje aap als dat je van de ene coke energiek wordt en van de andere coke relaxed.
dat je 2 verschillende ervaringen hebt met 2 (verschillende) soorten coke betekend niet dat je meteen allemaal eigenschappen aan aan de coke kan gaan verbinden terwijl er wel geen causaal verband is.


coke werkt altijd zo op je hersenen of die nou uit de columbiaanse bergen komt of uit de fucking sahara
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5012
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor Vinnie » za maart 03, 2018 5:54 pm

PiraatPanda schreef:
Vinnie schreef:Ooit aan gedacht dat t misschien aan je hersen ligt?

@Vinnie, ja daar heb ik zeker aan gedacht. Maar ik heb tijden verschillende samples tegelijkertijd in huis gehad, en zelfs op eenzelfde dag gaven verschillende soorten coke (die allen ongeveer even puur, zonder versnijdingsmiddelen waren getest) een verschillend effect. Ook als ik het aan anderen liet proberen zonder ze vooraf te beïnvloeden met mijn mening erover gaven zij dit verschil aan.


klinkt als een goed onderzoek inderdaad :roll2:

en ik wil ook geen gaten in je verhaal prikken ofzo maaruh de coke was niet puur en toch zitten er geen vermijdingsmiddelen in?
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5012
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor King_Cola » za maart 03, 2018 6:01 pm

Vinnie schreef:
618157 schreef:Toch denk ik dat Panda wel degelijk gelijk kan hebben, bij wijn en eigenlijk alles is de grond de omgeving waarin iets groeit heel bepalend voor de smaak en het effeckt, nu weet ik niet in hoeve het bereidingsproces van coke dit tegen gaat, maar ik het best wel plausibel klinken.


ja bij andere verschillende soorten vruchten (andere druiven soorten) krijg je een andere smaak.
maar je wordt niet anders dronken van een 12% witte wijn in vergelijking met een 12% rode wijn ofzo :p

als dit soort dingen gaat zeggen krijg je uiteindelijk verhalen als: Van heiniken moet je veel pissen, van Jupiler bier wordt je snel aangeschoten maar duurt het langer voordat je helemaal lam bent en van shultenbrau krijg je extra hoofdpijn de volgend dag.

dit soort verhalen bestaan er en zijn net zo broodje aap als dat je van de ene coke energiek wordt en van de andere coke relaxed.
dat je 2 verschillende ervaringen hebt met 2 (verschillende) soorten coke betekend niet dat je meteen allemaal eigenschappen aan aan de coke kan gaan verbinden terwijl er wel geen causaal verband is.


coke werkt altijd zo op je hersenen of die nou uit de columbiaanse bergen komt of uit de fucking sahara


Ook hier gaat iemand weer volledig de mist in! Elke wijnkenner zal je zeggen dat iedere goede wijn een ander soort roes tot stand brengt.

Ik stel echt voor dat vooraleer je iets post, je ook effectief kennis van zaken hebt, en niet zomaar een eigen, ondoordachte, zelfs naakt onlogische, zonder enige argumentatie mogelijk (integendeel, enkel argumenten contra zijn hier logisch voor te deduceren) post, want dat is namelijk deel van het probleem: mensen zeggen zomaar wat, zonder ook maar iets af te weten van het onderwerp ter zake.

Niet enkel is dit ergerlijk, tevens is misinformatie als deze schadelijk.

ps: een fijnproever hoef je niet te zijn, of dit nu over Coke of wijn gaat, in te zien dat je dat niet bent mag wel op z'n minst...

Grtz.
I'm a daydreamer and a night thinker...
Avatar gebruiker
King_Cola
Newbie
Offline
 
Posts: 16
Geregistreerd: di feb 27, 2018 8:37 pm

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor PiraatPanda » za maart 03, 2018 6:02 pm

@Vinnie
Geen solide wetenschappelijk onderzoek. Maar zeker genoeg aanleiding om er wel (literatuur)onderzoek naar te doen. Dat een setting en mindset invloed hebben betwijfelt niemand. maar alle verschil afdoen met 'het zal wel aan je hersenen liggen' vind ik dan weer erg kortzichtig.

Coke is nooit 100% puur. Ik weet ook niet alle scheikundige details, maar het is gebonden aan een zout, waardoor het maximaal 90% kan zijn, afhankelijk van t productieproces. Als dat niet optimaal is kan het ook best maar 80% of minder zijn, zonder dat er versnijdingsmiddelen inzitten. Het zou overigens ook kunnen dat het wel versneden is, maar dat de labs deze stoffen niet herkennen.

Anyway, ik ben wel benieuwd naar het antwoord :) is er iemand die er iets meer van weet?
Laatst bijgewerkt door PiraatPanda op za maart 03, 2018 6:03 pm, in totaal 1 keer bewerkt.

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1516
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Down & Up: 'rollercoasting' with Heroin and Crystal Meth

Berichtdoor 618157 » za maart 03, 2018 6:02 pm

Vinnie schreef:
618157 schreef:Toch denk ik dat Panda wel degelijk gelijk kan hebben, bij wijn en eigenlijk alles is de grond de omgeving waarin iets groeit heel bepalend voor de smaak en het effeckt, nu weet ik niet in hoeve het bereidingsproces van coke dit tegen gaat, maar ik het best wel plausibel klinken.


ja bij andere verschillende soorten vruchten (andere druiven soorten) krijg je een andere smaak.
maar je wordt niet anders dronken van een 12% witte wijn in vergelijking met een 12% rode wijn ofzo :p

als dit soort dingen gaat zeggen krijg je uiteindelijk verhalen als: Van heiniken moet je veel pissen, van Jupiler bier wordt je snel aangeschoten maar duurt het langer voordat je helemaal lam bent en van shultenbrau krijg je extra hoofdpijn de volgend dag.

dit soort verhalen bestaan er en zijn net zo broodje aap als dat je van de ene coke energiek wordt en van de andere coke relaxed.
dat je 2 verschillende ervaringen hebt met 2 (verschillende) soorten coke betekend niet dat je meteen allemaal eigenschappen aan aan de coke kan gaan verbinden terwijl er wel geen causaal verband is.


coke werkt altijd zo op je hersenen of die nou uit de columbiaanse bergen komt of uit de fucking sahara


Oranje boom is koppijn bier!
bestaat al poos niet meer gelukkig :P
Ja vinnie je leeft wel voor de discussie of niet, oke ik wil dit graag van meerdere kanten bekijken en dan al dan niet een conclusie trekken, iig thnx voor je info.
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7664
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Andere Tripreports

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner