Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Diclazepam testen

Alle tripreports over verdovende stoffen komen hier terecht.

Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » ma nov 03, 2014 5:38 pm

Beste leden,

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om over te gaan tot het aanschaffen van Diclazepam. Wegen vrij chronisch slaapggebrek heb ik al eerder seroquel voorgeschreven gekregen, maar m'n behandelaar is ermee gestopt omdat ik naar zijn inziens teveel drugs gebruikte om seroquel op een verantwoordelijke manier te kunnen innemen. Daar, na nachten lang wakker liggen, eindelijke besloten tot het halen van deze substantie, en gister avond dus geprobeerd.

Achtergrond info:

-Fixe kater avond van tevoren
-Redelijk moe, niet zo moe dat je wilt gaan, daar dat je liever wat onderuit op de bankt hangt.

Velen zullen hierna zeggen, waarom diclazepam nemen? Je lichaam geeft zelf aan dat het moe is, dan heeft het toch geen downers nodig om de slaap te vatten? Helaas ken ik deze situatie, en kan ik ondanks die vermoeidheid totaal niet slapen.

Daarom pakte ik rond half 11 de eerste pil. Uurtje gewacht en er gebeurde vrij weinig, waarna ik besloot een tweede te pakken. Op een of andere manier is het mij vrij onduidelijk wanneer ik nou moe begon de worden, ergens tussen de 1e en de 2e in denk ik. Het was niet eens een alles bedekkende, verstikkende hoeveelheid die je out laat gaan in badkamer omdat je geen stap meer kan verzetten. Ik daarentegen was lekker sloom, ruimde hier en daar nog wat op. Bovengekomen dropte ik nog een 3e pil, om te kijken of ik nog een tandje leiper kon, hier niks van gemerkt, aangezien ik allang in dromenland was.

Deze ochtend om half 2 wakker geworden, ik heb het gevoel dat ik de na-effecten beleef. Ik ben nog moe, lekker sloom, evenwichtsorgaan en coördinatie hebben een stevige klap gekregen en verder chill ik wat aan. Waar ik mij echter zeer maar dan ook op verheugde was het feit dat ik DACHT dat benzo's ook geestelijke klachten reduceren. Daarvan was echter bijna geen sprake, ik was alleen te vermoeid om erover na te denken.

Morgen ga ik over op een dosis van 1 pil, hopelijk kan ik daar ook al van slapen. Verder ben ik van plan om 1 pil op te sturen, just to check out if it's the drug. Ik hoop verder dat de slome en ongecontroleerde wat afneemt, want ik beweeg me nu als sinterklaas door het huis. Alleen al dit bericht maken kostte erg veel vermoeidheid en energie, heb het ook talloze malen verbeterd. :lol:
Laatst bijgewerkt door Mastermind op vr nov 07, 2014 4:51 pm, in totaal 4 keer bewerkt.
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Kockar » ma nov 03, 2014 5:40 pm

waar ga je die pil opsturen
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2352
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Druks » ma nov 03, 2014 5:43 pm

Een recept voor een benzo verslaving. Succes.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7194
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » ma nov 03, 2014 5:52 pm

Wacht maar tot jij een keer door nachtenlange insomnia geteisterd wordt, dan zul je zelf vroeg of laat ook naar een middel grijpen. Stamp jij maar een om half 9 de collegezaal binnen, dan ben je tegen 10 uur al gebroken. Als ik elke avond deze substantie nuttig, een goede nachtrust pak, daarmee beter presteer met de studie, ga ik echt niet stoppen met die shit. Het is kiezen of delen, mijn behandelaar is zelf ook te gierig om nog langer seroquel uit te schrijven, vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een substituut. Dat is er dan gelijk 3 pak is overdreven, ben echt zo vaag als een deur.
Laatst bijgewerkt door Mastermind op wo nov 05, 2014 8:17 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Druks » ma nov 03, 2014 5:54 pm

Vooral het advies van doktoren in de wind slaan. Vooral geen second opinion aanvragen. Vooral lekker zelf gaan aankloten.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7194
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » ma nov 03, 2014 6:03 pm

Daar ga jij gelijk keihard de fout in. Ten eerst heeft m'n arts nooit enig advies gegeven. De enige reden waarom hij is gestopt met het uitschrijven van seroquel is omdat ze de veiligheidsrisico's niet langer konden inschatten door mijn pep gebruik, waarmee ik nu aan het minderen ben. Een second opinion? Alleen daarmee geef ik al een motie van wantrouwen aan mijn behandelaar, en dat terwijl het een fijne kerel is. Ik snap best dat elke avond benzo gebruik alle voorwaarden heeft om een hardcore diclazepam junk te worden. Aan de anderen kant, als jij om sommig dagen half 7 op moet, en je ziet dat het 5 uur...dat is geen leven.
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Frog » ma nov 03, 2014 6:23 pm

Mastermind schreef:Daar ga jij gelijk keihard de fout in. Ten eerst heeft m'n arts nooit enig advies gegeven. De enige reden waarom hij is gestopt met het uitschrijven van seroquel is omdat ze de veiligheidsrisico's niet langer konden inschatten door mijn pep gebruik, waarmee ik nu aan het minderen ben. Een second opinion? Alleen daarmee geef ik al een motie van wantrouwen aan mijn behandelaar, en dat terwijl het een fijne kerel is. Ik snap best dat elke avond benzo gebruik alle voorwaarden heeft om een hardcore diclazepam junk te worden. Aan de anderen kant, als jij om sommig dagen half 7 op moet, en je ziet dat het 5 uur...dat is geen leven.


Misschien geen leven maar alsnog beter als een benzo verslaving.

Je kan altijd een second opinion aanvragen dat nemen ze niet persoonlijk, het is hun werk, hoe vervelend jij je er ook over kan voelen, hun snappen dat best.
Ook kan je beter aan je aan je pep gebruik gaan werken als dat al niet opgelost is, immers je slaap slecht dus...

Dat mensen hier soms wat direct zijn betekend niet dat ze het slecht met je voor hebben maar juist goed.
Als ik dit verhaal zo lees sluit ik me aan bij wat Druks zegt, dit een recept voor benzo verslaving,ik heb daar persoonlijk ervaring mee en dan ben je veel verder van huis, op iets langere termijn (dat kan heel snel gaan soms binnen twee weken al) ga je steeds meer benzo's nodig hebben, je slaap kwaliteit word er ook niet beter van dus dat lijkt aantrekkelijk maar is het allerminst.

Ik raad je echt aan te kappen met benzo's er niet aan te beginnen, het feit dat je geagiteerd reageert vind ik al verontrustend, je praat het gebruik nu al goed voor jezelf, laat staan als je zodalijk weerstand moet bieden tegen nog een verslaving erbij....
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2158
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor ParadijsVogel » ma nov 03, 2014 6:45 pm

Volgens mij heb je totaal geen idee waar je mee bezig bent. Benzo's zijn funest voor je geheugen, je slaapkwaliteit en de afkick is een hel. Het feit dat je diclazepam hebt besteld om te slapen bevestigt mijn vermoeden nog meer, aangezien dat een halfwaardetijd van 42 uur heeft. Je zal dus bijzonder weinig meekrijgen van colleges en alleen maar slechter gaan presteren. Verder blijft de concentratie in je bloed toenemen als je elke dag zo'n ding naar binnen gooit en dat is niet de bedoeling. Ook dat je gelijk de eerste keer al 3 stuks naar binnen gooit is een slecht voorteken. Stop met pep als je toch al nietkan slapen en ga niet lopen stunten met troep waar nog maar weinig over bekend is.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 2006
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » ma nov 03, 2014 7:33 pm

Je kan altijd een second opinion aanvragen dat nemen ze niet persoonlijk, het is hun werk, hoe vervelend jij je er ook over kan voelen, hun snappen dat best.


Dat zal allemaal best, maar ik loop ook met psychische shit rond die mij ervan weerhoudt even zo een second opinion aan te vragen. M'n behandelaar pikt het misschien wel heel persoonlijk op, wat onze band niet echt ter goede komt. Waarschijnlijk zou in de tweede opinion er alsnog geen seroquel worden versterkt, ook al heb ik al zeker 2 week geen pep meer gebruikt. Nou nou, heel knap.

Ook kan je beter aan je aan je pep gebruik gaan werken als dat al niet opgelost is, immers je slaap slecht dus...


Het is niet zo dat pep DE aanstichter van insomnia, daar heb ik nu al jaren last van. Door pep gebruik wordt het slaapgebrek wel enorm opgerekt, soms ben ik 3 dagen achter elkaar wakker. In nuchtere staat houd ik echter die klachten, het is dat ik praktisch nooit college heb en daarom alle vrij tijd van de wereld, zo kan ik zeker tot 5 uur wakker blijven om de volgende dag geen schade van te ondervinden.

Volgens mij heb je totaal geen idee waar je mee bezig bent.


Ik weet wel degelijk wat ban benzo's, begrijp de werking ervan en erken de verslavingskans. De kans is groot dat ik vanaf februari op stage ga, hoe moet dat nou als ik elke nacht tot laat op blijf? Het is eigenlijk kiezen tussen twee kwaden, een verslaving met benzo's en nog redelijk kunnen functioneren, of een een lamzak op stage hangen om er vervolgens uitgeknikkerd te worden. Wat zou jij kiezen? Ik zie mezelf in korte tijd niet herstellen om vrolijk en zonder problemen die stage in te gaan. 8-)
Laatst bijgewerkt door Mastermind op vr nov 07, 2014 4:56 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Druks » ma nov 03, 2014 7:49 pm

Lijkt me beter om je studie ff te pauzeren totdat je weer helemaal stabiel bent. Want dit gaat echt fout aflopen.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7194
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Prototype » ma nov 03, 2014 7:52 pm

Druks schreef:Lijkt me beter om je studie ff te pauzeren totdat je weer helemaal stabiel bent. Want dit gaat echt fout aflopen.

Qft
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7535
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » ma nov 03, 2014 8:12 pm

Als ik die stage in februari niet ga lopen heb ik al 2 jaar achterstand...
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Druks » ma nov 03, 2014 8:17 pm

Mastermind schreef:Als ik die stage in februari niet ga lopen heb ik al 2 jaar achterstand...

Beter een achterstand dan helemaal naar de kloten gaan. Als je benzo's gaat slikken, dan ga je onder invloed op je stage aankomen. Nog los van de afhankelijkheid die je gaat ontwikkelen. En als je geen benzo's gaat slikken dan ga je veel te vermoeid op stage aankomen (wat ironisch is omdat het lijkt alsof je onder invloed bent van benzo's).

Ik zie niet hoe dit positief gaat uitpakken.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7194
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Frog » ma nov 03, 2014 8:18 pm

Prototype schreef:
Druks schreef:Lijkt me beter om je studie ff te pauzeren totdat je weer helemaal stabiel bent. Want dit gaat echt fout aflopen.

Qft@ Mastermind

Ik ga er geen niet te veel woorden meer aan vuil maken, je denkt mij te extreem /te zwart wit.

Zoals ik kan uitmaken aan de manier hoe je praat kan je beter goede hulp zoeken, want dit gaat echt niet goed zo.
Je weet alles precies dus ga lekker je gang als je zodalijk in de benzo hel zit zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben

En wat is twee jaar achterstand als je nu al nier meer je hoofd boven water kunt houden.
ieder excuus om niet verder je problemen aan te pakken kun je aangrijpen, maar ik acht de kans heel groot dat je vast gaat lopen, en dan heb je helemaal niks.

Een huis bouw je bij de fundering en niet doorgaan en bouwen aan iets wat niet stabiel is, want anders stort het in.

succes met alles, ik hoop dat je verstandige beslissingen gaat nemen en je je snel beter gaat voelen.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2158
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Italiano » ma nov 03, 2014 11:19 pm

Sowieso 't feit dat je diclazepam aanschaft om je slaapproblemen mee aan te pakken geeft al aan dat je je niet echt verdiept hebt...

Kies dan eerder voor een korter werkende benzo, zoals etizolam bijv.

Voor de rest kan ik me aardig goed aansluiten bij de rest.

Al is het misschien confronterend, de dingen die hier gezegd worden zijn goed bedoeld advies, dat je het beste maar ter harte kunt nemen.

Ik merk aan je manier van praten dat je al aardig verknipt aan het raken bent, wat ook niet zo vreemd is met jouw dagelijks pep gebruik. Je zit dus al aan een amfetamine verslaving, misschien verstandig die eerst aan te pakken...? Dit is een doodlopende weg die je bent ingeslagen...
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1032
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Perry » ma nov 03, 2014 11:26 pm

Italiano schreef:... benzo, zoals etizolam ...

:lol:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Italiano » ma nov 03, 2014 11:30 pm

JongGeleerd schreef:
Italiano schreef:... benzo, zoals etizolam ...

:lol:

Ga je nu moeilijk zitten doen over het feit dat het eigenlijk een benzodiazepine-analoog is? :conf:
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1032
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Rudolph » ma nov 03, 2014 11:30 pm

JG kennende wel ja 8-)
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2861
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Perry » ma nov 03, 2014 11:31 pm

Jup, ik moest even wijsneuzerig doen, omdat je zelf begon met aankaarten dat iemand zich niet goed verdiept had :kleuter:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Italiano » ma nov 03, 2014 11:40 pm

Wat jij wil...

Ontopic dan maar weer?
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1032
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » di nov 04, 2014 12:57 am

@ Mastermind

Ik ga er geen niet te veel woorden meer aan vuil maken, je denkt mij te extreem /te zwart wit.Oh dat mag hoor. Als jij mij een dikke klootzak vindt, dan mag dat. Dit forum is echter gestoeld op het uitdragen van je mening, dus ik zou het zelfs jammer vinden als jij je uit deze discussie wegtrekt.

Zoals ik kan uitmaken aan de manier hoe je praat kan je beter goede hulp zoeken, want dit gaat echt niet goed zo.
Je weet alles precies dus ga lekker je gang als je zodalijk in de benzo hel zit zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben


Ik heb al lang gehulpt gezocht voor mijn problemen. De psychische hulpverlening is hier echter niet van bijster hoog niveau, dus ik zal allemaal wel zelf moeten opknappen. Verder ben ik gediagnosticeerd met een gegeraliseerde angstroornis, dus het zijn niet even kleuter probleempjes die ik probeer te counteren met bennzo gebruik. Ik heb net als jullie allang ingecalculeerd dat dagelijks benzo gebruik over kan slaan in verslaving. Dit weerhoud mij er echter niet van te nemen, als je 5 á 6 dagen van de week niet in staat bent voor 4/5 uur te slapen word je helemaal gek van.

Beter een achterstand dan helemaal naar de kloten gaan.


Ik ben nu bijna 21 jaar, en heb al een studie achterstand van 2 jaar. Moet ik die nu nog gaan verlengen? Mijn stufie loopt binnenkort af, ik heb ouders die graag goede school resultaten willen zien, vrienden beginnen mij voorbij te streven etc etc. Als ik door het gebruik van benzo's meer uit mijn nacht kan halen, en daardoor dus meer uit mijn dag, is dat in mijn ogen volledig legitiem. Ik kan me niet eens meer voorstellen hoe het is om in bed te stappen, ogen dicht te doen, en dan na een kwartier/30 uur slapen.

Sowieso 't feit dat je diclazepam aanschaft om je slaapproblemen mee aan te pakken geeft al aan dat je je niet echt verdiept hebt...

Kies dan eerder voor een korter werkende benzo, zoals etizolam bijv.


Ik heb mij wel degelijk ingelezen voor etizolam, en mijn voorkeur lag ook bij dit middel. De vendor waar ik mijn shit zou halen had nu echter een aantrekkelijke korting, waar ik dan ook gebruik van heb gemaakt (diclazepam) Natuurlijk prefereerde ik ook etizolam, maar dat was ''out of stock.''

Ik merk aan je manier van praten dat je al aardig verknipt aan het raken bent, wat ook niet zo vreemd is met jouw dagelijks pep gebruik. Je zit dus al aan een amfetamine verslaving, misschien verstandig die eerst aan te pakken...?


Dit wil ik heel graag nuanceren. De afgelopen maanden is er sprake geweest van pep misbruik, er is absoluut nog geen sprake wat men als ''verslaving'' kan classificeren. Mijn behandelaar vond echter dit gebruik te buitensporig om nog langer seroquel te verstrekken. Ik heb voor mijzelf nu dan ook een pauze ingelast tot eind 2014.

Sorry verder voor mijn misschien wat kromlopende zinnen, ben al aardig onder invloed. Apart dat iedereen er zo op inhaakt, terwijl mijn report bedoelt was om slechts de effecten van Diclazepam ter woord te brengen.
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Perry » di nov 04, 2014 1:02 am

Zeurpiet, ik ben 20 en heb 2 jaar achterstand, wat is 2 jaar op de 40 jaar die je ermee kan werken? En als je nu 1 jaar aan je problemen werkt (stufi kan gepauzeerd) heb je in ieder geval iets aan die 40 jaar. En je doet net alsof het enige negatieve aan een benzo verslaving de verslaving zelf is... Drugs zijn niet de oplossing en ik denk dat je de inschatting van de kwaliteit van je hulpverlening niet al te best is. Ik vind het namelijk super dat t niet weer zo'n gevalletje snel voorschriften geven is.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13369
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor ParadijsVogel » di nov 04, 2014 1:11 am

Ach ja, we zijn hier voor verantwoord drugsgebruik. Dit gebeurt zo ongeveer in elk topic van een newbie die zichzelf naar de klote aan het helpen is.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 2006
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Frog » di nov 04, 2014 1:13 am

Bij deze dan nog een keer en daarna ga ik deze draadje verlaten weet je ^_^

als ik zeg dat ik er niet te veel woorden aan ga vuilmaken omdat ik vind dT je nogal sterk rageert en zwart wit denk, zeg ik niet dat ik je een dikke klootzak vind, dat maak jij er zelf van, en dat bevestigd alleen maar de boven genoemde mening die ik over je heb.
verder ken ik je niet, ik beoordeelde je op het geen ik zie dat is dat, en verder ben je imo gewoon een forum member niks meer of minder, zeker geen dikke klootzak.

het forum is zeker gestoeld op meningen uitdragen, echter zie ik wel graag dat meningen goed geïnterpreteerd en niet uit zijn verband worden getrokken, vandaar dat ik mij wel degelijk a terug trekken.

Alles is gezegd denk ik wat er zo beetje te zeggen valt, ik wens je oprecht succes met alles.

Wat JongGeleerd aanhaalt kan ik mij ook in vinden, want met benzo's los je niks op op langere termijn.
Dus wees blij dat de artsen niet klakkeloos hun boekje pakken en weer wat uitschrijven.
Succes
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2158
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Partypipo » di nov 04, 2014 5:19 am

Niet kunnen slapen is heel erg kut, ik weet er alles van.
Te kort hebben geslapen en te moe zijn om iets van je opleiding te kunnen maken is kut, ook daar weet ik alles van.
Niet wakker kunnen blijven op je stage of werk is kut, ook daar weet ik alles van.
Ik ben op dit moment met mijn slaap dokter en slaap psycholoog aan het onderzoeken wat het zou kunnen zijn. Er is vastgesteld dat ik (redelijk extreem) verlaat slaapfase patroon heb. Dus ik kan pas slapen op de tijden dat andere mensen naar hun werk of school ofzo gaan. Ik heb tegenwoordig alleen nog maar dat ik vanaf laat 's middags en 's avonds en 's nachts werk. Dat past beter bij mijn slaap patroon. Ik slaap nu wel lang. Maar alsnog ben ik altijd moe. Ik moet nu werken naar 12 uur per dag slapen en dat dan twee maanden op vaste tijden doen.
Laat je door je huisarts doorverwijzen naar een slaapcentrum. Ik zit bij Kempenheage of hoe je dat schrijft, in Heeze. Dan testen ze daar je slaap met een slaaptest met overal sensoren en shit.
Van benzo's word je niet uitgerust wakker. Met pep voel je een slaaptekort minder of niet, waardoor je je slaaptekort alleen maar vergroot. Maar alle nare dingen, zoals steeds slechter werkend geheugen, zal je wél snel gaan merken, waardoor een opleiding doen nog moeilijker wordt. Ik snap dat je gek wordt van het niet kunnen slapen en het moe zijn, maar zelf gaan stunten met pep en benzo's maken het probleem alleenaar groter en groter.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4125
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor ParadijsVogel » di nov 04, 2014 11:55 am

Zal vast wel, maar heb je al melatonine gehad tegen je verlate slaapfase? Ik heb namelijk dezelfde diagnose en dat proberen ze te verhelpen met melatonine. Ik merk wel dat ik marginaal beter uitgerust ben als ik met melatonine heb geslapen.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 2006
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » di nov 04, 2014 12:53 pm

Partypipo schreef:Niet kunnen slapen is heel erg kut, ik weet er alles van.
Te kort hebben geslapen en te moe zijn om iets van je opleiding te kunnen maken is kut, ook daar weet ik alles van.
Niet wakker kunnen blijven op je stage of werk is kut, ook daar weet ik alles van.
Ik ben op dit moment met mijn slaap dokter en slaap psycholoog aan het onderzoeken wat het zou kunnen zijn. Er is vastgesteld dat ik (redelijk extreem) verlaat slaapfase patroon heb. Dus ik kan pas slapen op de tijden dat andere mensen naar hun werk of school ofzo gaan. Ik heb tegenwoordig alleen nog maar dat ik vanaf laat 's middags en 's avonds en 's nachts werk. Dat past beter bij mijn slaap patroon. Ik slaap nu wel lang. Maar alsnog ben ik altijd moe. Ik moet nu werken naar 12 uur per dag slapen en dat dan twee maanden op vaste tijden doen.
Laat je door je huisarts doorverwijzen naar een slaapcentrum. Ik zit bij Kempenheage of hoe je dat schrijft, in Heeze. Dan testen ze daar je slaap met een slaaptest met overal sensoren en shit.
Van benzo's word je niet uitgerust wakker. Met pep voel je een slaaptekort minder of niet, waardoor je je slaaptekort alleen maar vergroot. Maar alle nare dingen, zoals steeds slechter werkend geheugen, zal je wél snel gaan merken, waardoor een opleiding doen nog moeilijker wordt. Ik snap dat je gek wordt van het niet kunnen slapen en het moe zijn, maar zelf gaan stunten met pep en benzo's maken het probleem alleenaar groter en groter.


Bedankt voor jouw advies, maar ik denk dat onze situatie's wel heel degelijk verschillen. Ten eerste ontstaat mijn slaapgebrek door mentale problemen, bij jou lijkt het meer alsof je bio-ritme in de war is, doch in beide gevallen zeer vervelend. Doorverwijzen naar een slaapcentrum zit er niet in, zowel praktisch als uit intrinsieke motivatie. Ik ben er van overtuigd dat mijn slaapproblemen worden opgelost als ik het mijn koppie wat beter zit, daar helpt denk ik niet een slaapcentrum bij. Ten tweede zullen mijn ouders dit als flauwekul afdoen, en mij aansporen eerst via de psychische hulpverlening tot een beter slaapritme te komen. Toch zeker bedankt voor je verhaal.

Ik heb gister weer 2 diclazepam gepakt, omdat ik bang was dat 1 niet voldoende kon zijn. Opzich redelijk fit opgestaan, maar ik merk dat er iets met mijn evenwichtsorgaan en oriëntatie aan de hand is. Ik lijk wel versuft in mijn hoofd, knal tegen alles op, struikel sneller over dingen. Ik heb zelf ook wel een vermoeden waar dit allemaal vandaan komt, en jullie ook. Ik snap zelf dat ik helemaal verkeerd bezig ben maar je voelt je echt een koning wanneer je in bed gaat liggen, je 3x omdraait, en vervolgens lekker gaat ronken.

Ik hoop dat t allemaal wat met de studie te combineren valt.. :stoned:
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Prototype » di nov 04, 2014 1:18 pm

Dat duizelige komt zeker door de benzo.
Ik zwalk ook altijd rond alsof ik ketszat ben na etizolam of temazepam. :p
Lijkt me niet te combineren met school door de suffigheid en het gebrek aan evenwicht.
Probeer het eerst is met melatonine, dat zet je lichaam in de rust stand en is misschien net genoeg voor je om lekker te slapen.
Pak in ieder geval geen 2 diclazepam, 1 is meer dan genoeg.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7535
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Mastermind » di nov 04, 2014 1:53 pm

Dat duizelige komt zeker door de benzo.


Zeg dat wel, mijn hele coordienatie is weg, ik struikel over alles, en tot van rekening moet ik ook nog een deel over cognitieve gedachtetherapie lezen, waar ik uiteraard geen fuck van meekrijg. :lol:

Probeer het eerst is met melatonine, dat zet je lichaam in de rust stand en is misschien net genoeg voor je om lekker te slapen.


Dat zou inderdaad kunnen, maar melatonine is vrij prijzig. Helaas valt dat niet binnen m'n vrij restrictieve studenten budget. Verder heb ik dat wel eens gepakt, maar kon toen alleen maar slapen na 50 pillen, 3/4 fles drank en wat biertjes. Dat lijkt me geen duurzame oplossing. Ik gooi er vnv wel 1 in, hopen dat het werkt. Is het trouwens dat zo dat door benzo's met je weekindeling fucken? Ik heb steeds geen idee of het nou maandag, dinsdag, of woensdag is. Heer hinderlijk.
Mastermind
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: vr aug 29, 2014 5:13 pm

Re: Diclazepam testen

Berichtdoor Verf » di nov 04, 2014 1:55 pm

Ben ik de enige die vind dat het misschien beter is om geen pep meer te gebruiken? Lijkt me nu wel de oorzaak van je slaap problemen.

Dat hoeft niet het geval te zijn. Lag voordat ik ooit een korrel dope snoof ook al nachten wakker. Op het web kom je legioenen tegen die aan slapeloosheid leiden zonder dat ze ooit uppers, de meest beruchte wakkerhouders gebruikt hebben. Caffeine kan in dit opzicht ook al funest zijn. Ook het in de uren voor je pitten wilt urenlang naar je computerscherm staren kan je klaarwakker houden de rest vd nacht.

Gebruik zelf ook regelmatig benzo's en aanverwanten om overdag normaal te kunnen functioneren maar zou er geen gewoonte van maken Mastermind want in no time treedt er tollerantie op en zoals door anderen hier benadrukt is het risico op verslaving aan diclazepam groot. Probeer eerst met wat minder zware mindelen te experimenteren. Wellicht val je met een inslaper als temazepam in slaap en slaapt dan lekker door. Persoonlijk pit ik beter en langer op licht spul als oxazepam dan op heavy shit als Midazolam.
Als je dit probleem op wilt lossen is het misschien een idee een afspraak met een slaapkliniek te maken. Zou dan wel vooraf zorgen dat je een tijdje van de speed af bent want anders is een onderzoek naar de oorzaak van deze ellende daar zinloos.
Jezelf afmatten dmv sport en een lekker stuk kaas eten voor het afreizen naar dromenland kan ook helpen. En last but not least het plafond s nachts witten. Werkt erg onspannend en maakt veel serotonine los. :-P

Systematisch gebruik van cocaine en speed verneukt in ieder geval het 'slaapcentrum' in je hersenenen. Daarnaast is slapen met gespannen spieren en een als een razende kloppend hart erg moeilijk.

Succes. :wink:
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner