Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Een onverwacht visueel spectakel

Voor al je psychedelische avonturen.

Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Schokpen » do feb 28, 2013 9:48 pm

Een onverwacht visueel spectakel

Het is een brakke zaterdagmiddag in het huis van Hyper, wanneer Creatief (huisgenoot, en goede vriend van het hele zooitje) binnen komt waaien. Hij stelt voor om met z’n allen aan de drugs te gaan. Na enig tegenstribbelen (ik zou een rustig weekend houden) besluit ik toch mee te doen. Er worden nog wat telefoontjes gepleegd en mensen uitgenodigd, tot we die avond met de volgende groep samen waren:

Hyper (XTC)
Blackie (XTC)
Creatief (Truffels)
Hi-Hat (30mg 4-aco-dmt + 17 mg 2C-B)
Glamour (Alcohol en swag)
Ik (Wahlberg) aan de truffels en 17 mg 2C-B)

De lokatie is een anti-kraak schoolgebouw.

Lees ook het tripverslag van Hi-Hat! tripreports-psychedelica/liefde-en-psychedelische-extase-met-een-rollend-babyhoofd-t6743.html

Ik was enigszins huiverig om truffels te gebruiken, omdat ik er enorm misselijk van word. Om het tranendal van die troep naar binnenwerken te verkorten, besloot ik een lemon tek te proberen. Het is 22:10, en ik gooi de fijn gehakte truffels met citroensap naar binnen. Het eerste glas was verschrikkelijk ranzig, en ik deed m’n best om de hele rotzooi er niet meteen weer uit te smijten. Voor het tweede glas had ik een count down nodig, en zodra ik het goedje op had, ging ik meteen m’n tanden poetsen. Ik putte enige consolidatie uit Creatief, die met lange tanden zijn truffelpizza op at. Het duurde een goed half uur voordat ik het gevoel kreeg dat ik ‘wat genomen’ had. Blackie en Hyper merkte nog weinig van hun XTC, Creatief was misselijk, maar Hi-Hat ging al de goede kant op. Na nog een halfuur was ik een beetje teleurgesteld in het effect, misschien ben ik verwend door andere middelen, en zijn paddo’s slechts een schim van wat ze voor mij waren. Ik ging naar het rommelhok, in de hoop dat een andere omgeving de boel op gang zou brengen. Ik deed het licht aan, en meteen zag ik overal patroontjes. Hi-Hat en Hyper kwamen ook een kijkje nemen, en Hyper pakte een paar coole zonnebrillen en gaf deze aan ons. Ik kreeg een soort Terminator-bril. Ken je dat gevoel dat je met een object heb tijdens het trippen, dat je er de hele avond geen afstand van kan doen? Dat had ik met die bril, of ik ‘m nou in m’n handen had of op m’n hoofd.

Terug in de kamer van Hyper begon ik een licht euforisch gevoel te krijgen. Er werd lekkere muziek gedraaid(Sigur Ros), en een beamer gericht op de witte muur verzorgde visueel genot in de vorm BBC Earth. Hyper en ik begonnen een lightsaber gevecht te houden voor die muur, en probeerde daarbij een zo mooi mogelijk schaduwspel te creëren. Ik ‘vocht’ ook heel even tegen Hi-Hat, maar hij snapte er werkelijk waar geen zak meer van. Blackie en Creatief waren naar de kamer van Creatief gegaan, en we zouden ze het komende uur niet meer zien. Hyper wilde wiet halen, en Glamour ging met hem mee. Hi-Hat en ik bleven achter in de kamer van Hyper, en besloten wat ‘pompendere’ muziek op te zetten. Hier kwam ik in de volgende fase van m’n trip.

IMG_1832.JPG
IMG_1832.JPG (112.22 KiB) 986 keer bekekenMet My Name Is Barbarella van Sven Vath op de achtergrond, begon de trip een andere wending te nemen. De visuals werden sterker, en ik zakte dieper in de trip. Samen met Hi-Hat begonnen de diepe gesprekken over vriendschap, drugs en het leven in algemeen. Ik heb vaker met Hi-Hat getript, en zoals elke keer verwoord hij op een of andere manier precies mijn gedachte, en als ik wat wil toevoegen of beamen, kom ik niet uit m’n woorden. Ademhalen, nadenken en nog een keer proberen. Hij merkt dat hij over zijn hoogtepunt heen is, en overdenkt of hij de 2C-B die hij ook mee had te nemen. Ik moedig hem aan, en vraag of hij toevallig nog extra 2C-B heeft. Dit had hij, en zegt mij de andere eenheid toe. Het had enige overredingskracht van mijn kant nodig, maar uiteindelijk gaan de capsules naar binnen. Inmiddels waren we al meer dan een halfuur naar My Name Is Barbarella aan het luisteren. De visuals waren voor mij behoorlijk sterk, en ik ging helemaal los op de poster van The Strokes, terwijl Hi-Hat zijn ogen niet van een indianenposter af kon houden. De donkere kamer rondkijkend was er niks dat me verveelde, want alles veranderde van kleur of bewoog. We besloten over te stappen op wat vieze lege fabriekshaltechno, en zette http://bunkertv.de/ aan. Hier merkte ik de eerste effecten van de 2C-B. De beamer, die op de laptop was aangesloten, projecteerde de site op de muur, en kreeg een soort 3D effect, alsof er grote knoppen zaten die ik in kon drukken om door de site heen te gaan. Het was geen typische paddo visual, maar had een soort ‘disco randje’, zoals Hi-Hat dat noemt. Vanwege de chillheid van de trip, en het gevoel tezamen met de muziek ontstond het idee om ook een keer trippend naar een feest te gaan. een festival. Over een aantal maanden kunnen jullie hopelijk een tripreportje ‘LSD tijdens Pitch’ verwachten.

(De foto van de poster is te groot om te uploaden, hier de link http://www.juliancasablancas.com/news/w ... -cover.jpg)

Hyper en Glamour komen ineens de kamer binnen lopen, terug van hun wiethaal avontuur. Hyper staat behoorlijk strak, en neemt meteen de muziek over. De kamer werd verlicht door de beamer, een aantal kaarsen en een lampje achter de vissenkom. Hyper loopt druk heen en weer, en zet ineens het licht aan om een CD’tje uit te zoeken. Hi-Hat en ik kijken verwonderd de kamer rond, en als Hyper langs loopt laat hij zich een sarcastisch ‘Whoow man..’ ontvallen. We moesten lachen. Na wat relaxte hiphop, zet hij de documentaire BARAKA aan. Prachtige natuur/cultuur beelden met een geweldige soundtrack vult de kamer en we pakken kussens en gaan voor de muur liggen, praten en genieten. Het voelde geweldig. De beelden leken van het scherm af te spatten, alsof ik door een 3D bril keek. De projecties knipperden in verschillende kleuren. Ik vroeg continu of het beeld nou zo gek deed, of dat het aan mij lag. Ik heb de docu terug gezien, en het lag duidelijk aan mij. Ik ben echt enorm blij met de muziek waar Hyper me die avond kennis mee heeft laten maken.

Glamour, Hi-Hat en ik gingen aan tafel zitten met papier en stiften, en begonnen te tekenen. Glamour was super gefocust aan het tekenen, en het zag er werkelijk waar prachtig uit. Ik was ook onder de indruk van Hi-Hat’s kunsten. Ik kan totaal niet tekenen, en staarde maar wat naar het papier. ‘Gewoon wat doen’ gaf Hi-Hat als advies, en ik begon met een paar lijnen, en voor ik het wist was ik mezelf compleet verloren in de tekening, alsof de stift een eigen leven leidde. De lijnen die ik op papier zette, begonnen ook een eigen leven te leiden, en kronkelden over het papier heen. Ineens kwamen Creatief en Blackie binnen. Zij waren er ook nog! Blackie stond ontzettend strak, en Creatief barstte ook van de energy. Ze kwamen onze tekeningen bewonderen, en ineens werd het zo druk dat ik het even niet meer trok, en op de bank ging zitten. Hyper kwam aanlopen met een gitaar, en vroeg of ik wat wilde spelen. Na een kort deuntje hoorden we ineens geknetter; Creatief had met een kaars per ongeluk zijn wilde haren in de fik gezet. Iedereen schrok even terwijl Creatief de vlam doofde, daarna was het natuurlijk lachen geblazen. Hi-Hat begon aan het draaien van een joint, en vroeg mij om ‘m dicht te draaien. Zelfverzekerd begon ik aan deze missie, maar zodra ik het papier in m’n handen had, was ik alle kennis van joints draaien plotsklaps vergeten. Uiteindelijk maar soort van dichtgevouwen. Ik ging even naar de WC, en hier merkte ik pas echt goed wat de combinatie truffels en 2C-B met je doet. Tijdens het pissen kwamen de tegeltjes beurtelings naar buiten, en de grond bewoog heen en weer. Toen ik buiten het pishok stond bleef ik nog even staan om de vloer te bewonderen; deze bewoog van links naar rechts, omhoog en omlaag, en veranderde in allerlei kleuren terwijl cirkelvormige patronen razendsnel door elkaar heen schoten. Terug in de kamer hoorde ik Hi-Hat een soort van life-hack uitleggen; als je op armlengte van een muur af staat, moet je de muur aanraken. Dit lukt met gemak, maar zodra je je arm omhoog buigt en het nog een keer probeert kom je een paar centimeter te kort. Ik probeerde het, en snapte niet hoe dat mogelijk was. Ik heb zeker 10 minuten voor de muur gestaan om de code te kraken, ik moest en zou bij de tweede poging de muur raken. Eventjes werd ik er helemaal gek van, maar ik besloot dit vraagstuk voor nu naast me neer te leggen.

(Mijn creatie is helaas onvindbaar)
Glamour
IMG_1823.JPG

Hi-Hat
IMG_1822.JPG


Omdat Hyper liever niet heeft dat er op zijn kamer gerookt wordt, gingen we een verdieping omhoog naar de kamer van Creatief om de joint te roken. Ik heb al vaker in zijn kamer getript, en het voelde op dat moment ook als een soort van thuiskomen. Zijn kamer is ongeveer 200 vierkante meter, en gevuld met zijn eigen schilderen, oude meubels en een Marokkaans getinte zithoek met een bank, grote kussens en kunstzinnige manieren om niet op de kale grond te hoeven zitten (foto’s en een uitgebreider report van een andere trip in deze kamer vind je hier, geschreven door een vriend). tripreports-psychedelica/lsd-keta-hasj-en-lachgas-in-een-verlaten-schoolgebouw-t6279.html
De joint werd gerookt, en we liepen met z’n allen door de kamer, en vonden elke keer wat anders om onszelf te vermaken. Ik was op dat moment twee weken gestopt met roken, en had moeite om geen sigaret te bietsen. Hyper kwam met allemaal gekke spullen aanzetten, en begon mij soort van aan te kleden met kledingstukken die her en der lagen. Binnen no time zag ik er op z’n minst flamboyant uit met een enorme kamerjas, grote sjaal, grote hoed, een roos in m’n hand en natuurlijk die enorme Terminatorunit op m’n neus. Pas op dat moment merkte ik de toegevoegde waarde van die zonnebril. Met de bril af waren de visuals zoals ik ze kende: patronen op muren, randen en hoeken die golfden en enorm veel knipperende kleuren. Met de bril op zag ik in mijn periferie allerlei velgekleurde caleidoscopen die langzaam naar het midden van mijn zicht bewogen en mijn beeld vulden, met de realiteit op de achtergrond.

Het idee ontstond om naar de gymzaal te verhuizen, en daar te ‘spelen’. Wispelturig als iedereen op dat moment was, bevond ik mezelf ineens alleen in de grote gymzaal. Ik heb nooit echt een goede vibe bij deze ruimte gehad, en nu dus ook niet. Ik ging in een van de kleedkamers, en zag een donkere kamer. Toen ik hier in stapte begonnen de vage omtrekken van alle spullen te kronkelen, en in het duister kon ik op een of andere manier heel makkelijk mijn gedachten laten gaan. Ik hoorde geluid en ging weer naar de gymzaal. Hyper kwam binnen, en stelde voor om aan de rekstokken te schommelen. Nog steeds een beetje wazig als ik was, pakte ik onzeker de rekstok, trok hem naar achteren en ging eraan hangen. De stok hing te laag, en ik schoof met m’n onderlichaam volledig over de grond. In m’n hoofd dacht ik nog ‘ik snap niet wat mensen hier leuk aan vinden’ tot hyper begon te lachen, want het was natuurlijk geen gezicht hoe ik erbij hing. Ik ging aan de ringen hangen die hij wat omhoog had gezet, en vermaakte me toen prima.

Terug naar de kamer van Hyper. De vaart was eruit, er waren nog milde visuals, maar iedereen was moe. Iron Giant staat op de beamer, maar er wordt niet echt naar gekeken. Na nog wat gedronken te hebben besloot iedereen dat het tijd was om te slapen. Het was inmiddels ook al tegen 6en. Terwijl ik in m’n slaapzak kroop, dacht ik nog even aan de afgelopen nacht, aan misschien wel de meest veelzijdige trip die ik heb gehad. Niet veel later viel ik diep in slaap, en werd ik de volgende ochtend katerloos wakker.
Laatst bijgewerkt door Schokpen op do feb 28, 2013 10:47 pm, in totaal 4 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Schokpen
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: do feb 28, 2013 9:07 pm

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Hi-Hat » do feb 28, 2013 10:05 pm

Leuk om het vanuit jouw perspectief te lezen, leest ook lekker weg! Tof dat je ook een report hebt geschreven! :D Het moment dat we met z'n 4en voor de beamer lagen en die docu keken was echt te gek, ja. Ik heb me denk ik nog nooit zo lekker gevoeld tijdens een trip.
Mijn tekening moet trouwens een kwartslag naar rechts gedraaid, al zal dat voor de kwaliteit niet uitmaken. :P
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor YYY » do feb 28, 2013 10:50 pm

Wat een geniale locatie lijkt me dit! Heb nu al 3 reports gelezen over deze school, alle drie erg vermakelijk om te lezen! Dank.
Avatar gebruiker
YYY
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: za nov 24, 2012 7:47 pm

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Perception » vr maart 01, 2013 12:37 am

Idem, klinkt echt als een geweldige triplocatie en ik lees de bijhorende tripreports tot nu toe altijd met veel plezier!
Perception
Newbie
Offline
 
Posts: 15
Geregistreerd: za maart 05, 2011 2:15 am

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Druks » vr maart 01, 2013 12:24 pm

Mooi report, je hebt een heel fijne schrijfstijl.

Stiekem ben ik jaloers op zo'n geweldige locatie.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7328
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Oizo » vr maart 01, 2013 1:52 pm

Mooi report :)

Leuk om het jouwe naast dat van Hi-Hat te lezen.
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Schokpen » za maart 02, 2013 3:45 pm

Thanks, ik vond 't ook erg leuk om te schrijven. Ga ik vanaf nu vaker doen, zo blijft me ook veel meer bij.
Avatar gebruiker
Schokpen
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: do feb 28, 2013 9:07 pm

Re: Een onverwacht visueel spectakel

Berichtdoor Azy » za maart 02, 2013 4:02 pm

Heel erg mooi rapport! Ik ben al vanaf het eerste report over die school erg jaloers op jullie locatie, lijkt me echt top! :hulde:
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm


Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner