Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ik geef het eindelijk toe [speed]

Ben je verslaafd aan speed, coke, mdma of een andere stimulant? Wil je info over dit type verslavingen? Hier moet je zijn.

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor Frog » do dec 25, 2014 11:25 pm

LuchtiNgtoetje schreef:Wheuwh. Wat ik dus bedoelde is het volgende. Natuurlijk zie ik in dat ik voor altijd aan alles supersnel verslaafd zal raken. Altijd, aan alles, supersnel. Is het drugs, sex, eten, gamen, werken, weet ik veel racen, sport, ALLES. ALTIJD. Ik snap dat heus wel. Wat ik bedoelde met coke is het verschil met pep. Als ik pep nam dan duurde het een dag of 4 voordat ik naar bed ging met alle destructieve gevolgen van dien. Met coke ben ik het na 4 of 5 uur zat en ga ik naar bed. En dit komt omdat het na een tijdje gewoon weg ebt, dan sta ik strak en ben ik niet meer talkative. Niet depri of sagrijnig ofzo maar gewoon geen zin meer. Dát is het verschil. En daarom past her beter in het leven wat ik nu heb dan pep. Maar pep zal altijd mijn nummer 1 zijn, ook al is dat het niet.

De frequentie waarmee ik coke neem is eens in de zoveel maanden btw. Niet wekelijks of maandelijks.

Oh ja, eind januari ben ik een half jaar pep vrij. :) :) :)

:wave: goed nieuws, :hulde:
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » vr dec 26, 2014 8:36 pm

Dank u allen. Even ter informatie trouwens, de blijvende schade is dat ik een kies ben verloren door tand erosie, ik ben (vooralsnog) chronisch verkouden en allergisch geworden voor bepaalde fruit.

Daarnaast heb ik nog steeds een opgezette lever
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor Fristiboi7 » vr dec 26, 2014 10:44 pm

Klinkt naar joh, vooral van die opgezette lever.

Maar alleen maar beter daardoor dat je er van af bent :)
Fristiboi7
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 412
Geregistreerd: ma nov 04, 2013 1:20 pm

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor Perry » za dec 27, 2014 1:14 pm

LuchtiNgtoetje schreef:allergisch geworden voor bepaalde fruit.


Komt dit door speed? Dit heb ik in lichte vorm... Komkommer, meloen, watermeloen, sterrenfruit en misschien meer, maar daar kom ik zo snel niet op.
Had ik vroeger niet.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » zo dec 28, 2014 4:33 pm

Nou ik weet het niet en mn huisarts ook niet. Maar het zou heel goed kunnen omdat mn lichaam jarenlang 1000x harder moest werken om functioneel te blijven en nu alles normaal aan het worden is dat er bij bepaalde dingen nog overmatig gereageerd wordt door het lichaam. (Wat allergie natuurlijk is, een overmatige reactie).

Ik kan iig geen andere reden verzinnen. Ik heb trouwens ook enorm last van hooikoorts maar dat lijkt me een duidelijke reden hebben.

OH JA IK HEB MN NEUSSCHOTJE NOG.
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor Poseidon » zo dec 28, 2014 5:43 pm

LuchtiNgtoetje schreef:
OH JA IK HEB MN NEUSSCHOTJE NOG.


Congratz, ik gelukkig na 8 jaar ook nog en samen hebben we waarschijnlijk 5 levers. 8-)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor Mark46 » za jan 03, 2015 12:38 pm

Sterkte..
Mark46
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: vr jan 02, 2015 7:21 pm

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » za jan 03, 2015 9:53 pm

Thanks ^^
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor Perry » zo okt 16, 2016 5:24 pm

LuchtiNgtoetje schreef:Dank u allen. Even ter informatie trouwens, de blijvende schade is dat ik een kies ben verloren door tand erosie, ik ben (vooralsnog) chronisch verkouden en allergisch geworden voor bepaalde fruit.

Daarnaast heb ik nog steeds een opgezette lever

Hee @LuchtiNgtoetje
Ik weet niet of je hier 'n mail van krijgt oid, want 't is al even geleden dat je online was, maar ik vraag me af of in hoeverre je momenteel nog last hebt van eventuele allergieën en andere blijvende schade dingen?

En natuurlijk: Hoe is 't nu verder met je? :)
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor zannypopper » ma okt 17, 2016 5:28 am

LuchtiNgtoetje schreef:Nu ik 4 weken (op 1 avond terug val wat heel erg tegen viel na) nuchter ben en ik er met een heldere kijk op terug kan kijken geef ik het eindelijk toe. Ik ben verslaafd. Pep sloop er bij mij niet in, vanaf dag 1 dacht ik er constant aan en nog steeds, alleen ik weet dat het mij niet meer kan brengen wat ik wil, en dat is eindelijk eens een connectie met mensen voelen. Ik heb de diagnose ADHD, hoogbegaafd en autisme gekregen en eerlijk gezegd doet dat me niks. Het is wel lastig, mn hoofd gaat kanker snel, ik denk in andere patronen en kan dit vervolgens niet uitleggen aan mensen. Pep zorgde ervoor dat ik tolerant was naar andere mensen en me meer kon inleven. En natuurlijk een connectie voelen die uiteindelijk alleen maar gebaseerd was op drugs en het gebruik ervan.

In het begin haalde ik 5 of 6 dagen door inclusief werken, niet eten en totaal geïsoleerd van mijn leefomgeving. Ik had steeds in mijn hoofd dat bijvoorbeeld mijn collega's onder mijn niveau waren en als ik klaar was met werken dat ik me weer tussen intelligente mensen kon begeven, die mij tenminste begrepen. Maar na een maand of 3 begon ik in te zien dat we steeds dezelfde gesprekken hadden en eigenlijk maar 1 echt raakvlak, en dat was drugs. Op dat moment begon ik in plaats van te stoppen, nóg meer drugs te gebruiken om wanhopig de connectie te behouden tot op en gegeven moment mijn handen van droogte open scheurde en er een kies afbrak door tand erosie. Dat was na PRSPCT XL met kerst (wat trouwens echt een kutfeest is). Toen was ik 5 dagen door met 5 dagen feesten en 2 dagen werken, en ik kwam bij iemand anders thuis om te afteren, ik ging zitten en werd moe. In plaats van te slapen legde ik 2 kanker dikke lijnen pep en snoof deze op. En ik viel in slaap. Toen dacht ik bij mezelf, het werkt niet eens meer, ga naar bed wat ik ook heb gedaan. En daarna had ik besloten om na oud en nieuw te stoppen (dit tegen niemand verteld om mezelf niet te jinxen). Op oud en nieuw had ik in een uur of 6 tijd rond de 5gr gebruikt en er was geen effect, ik ben toen nog naar een after gegaan maar ik voelde me zo kut dat het stoppen heel makkelijk was. Want het zou nooit meer worden als toen.

De weken erna ben ik in een enorme depressie geraakt waarbij ik afgelopen week geprobeerd heb een einde aan mn leven te maken. Gelukkig had ik mezelf al ingedekt met een vriend die manisch depressief is. We hebben afgesproken dat als we in zo een staat komen (ik heb er sowieso last van) dat we elkaar bellen hoe dan ook. Ik wilde dood maar ik wilde niet dood, dus ik belde hem. Uiteindelijk de hele kamer kort en klein geslagen en uiteindelijk pep genomen vlak voordat hij thuis kwam. Ik werd er rustig van, maar ik voelde me tegelijkertijd kut omdat ik had toegegeven.

Nu ben ik een week verder en ik heb het moeilijk, maar minder erg. Ik zit al de hele week thuis na te denken over wat voor een puinhoop mijn leven is geworden. Ik had alles, een mooi huis, een mooie vriendin met wie ik oud wilde worden, een eigen bedrijf. En nu woon ik bij mn oma, en de rest ben ik kwijt. Ik heb trouwens wel een fulltime baan ternauwernood kunnen behouden.

Dus ja, ik ben verslaafd. Dit is de eerste keer dat ik het toegeef.


Ik kan mij in zeer veel vlakken vinden in jouw verslaving, ADHD, hoogbegaafd ook als diagnose, bij mij is het geen upper maar downers, los van het effect, ik herken wel wat van mezelf in dit verhaal.
Alcohol, xanax, weed, zolpidem, tramadol... dagelijks,.... De drang blijft... ik wil het niet maar een figuurlijke stem fluistert altijd weer als ik een koud blikje zie: waarom ook niet?

Heel veel sterkte en succes!
Aan het leven moet zin gegeven worden omdat het geen zin heeft.
- Een bekende filosoof van wie ik de naam vergeten ben.
Avatar gebruiker
zannypopper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 656
Geregistreerd: wo aug 05, 2015 12:14 am
Woonplaats: Oost-Vlaanderen

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor arnie87 » zo nov 13, 2016 5:57 pm

Ik had hetzelfde probleem...dus... Gewoon zorgen dat je druk kan zijn met een hobby .. desnoods gamen.

Al die uppers ga je alleen maar naar de klote van.. en als je koffie drinkt of rookt krijg je er alleen nog meer zin in
arnie87
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: vr dec 30, 2011 8:28 pm

Re: Ik geef het eindelijk toe [speed]

Berichtdoor psychedelic23 » di dec 12, 2017 7:06 am

ja schrijnend verhaal alweer, een jonge snaak, pep snuivend om naar zijn werk te gaan,
ik hoor het vaker, multi flexibele ploegsystemen, split shiften, met zen allen naar het duitse model van arbeid ja.
zo grijp je van de koffie naar de pep, ik heb ook vaak op pep gewerkt, het ergste is als ze je dan prijzen voor je snel leervermogen, en hoe je de superportier bent van de hele groep.
Dan leer je dat functioneel gebruik werkt, tot je op ndag een keer per ongeluk mindere hebt, of je dealer in de bak zit, of je weerstandloos in ngriepje sukkeld...dan ga je weer eens even nadenken? wil ik me nu volledig verneuken voor die rijke schurken? Hoort dit wel werkvreugde ervaren? want dat voel je hee taken vervullend op de speed.
Neen simpel kan het werk niet gedaan worden zonder extreme hulpmiddelen, blijf dan gewoon in je nest, tot er iets uit de lucht komt gevallen, maar never pep opt werk.... het is als gaan zwemmen in zo'n sumoworstelpak, het kanaal ga je toch nooit oversteken hoor makker
psychedelic23
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 46
Geregistreerd: vr jul 14, 2017 8:34 pm

Vorige

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron