Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ik word zo saai van XTC!

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Frissa » vr nov 21, 2014 8:22 am

Aebi schreef:Die djeemen is goed bezig.

een echte bron van informatie
Kip schreef: Sta ik al in je onderschrift?

<3

“One of the things you learn, after years of dealing with drug people, is that everything is serious. You can turn your back on a person, but never turn your back on a drug—especially when it’s waving a razor-sharp hunting knife in your eyes.”
― Hunter S. Thompson, Fear and Loathing in Las Vegas
Avatar gebruiker
Frissa
Legendary tiny slet
Moderator
Offline
 
Posts: 1785
Geregistreerd: za maart 22, 2014 11:28 am
Woonplaats: Belgie

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Partypipo » vr nov 21, 2014 8:28 am

Maar, is dit een ADHD theorie of is het bewezen dat bij adhd'ers de reuptake van dopamine te snel gaat?
Ik zou zelf namelijk eerder denken dat de grote boze voedingsmiddelenindustrie te veel dopamine releasers in al ons eten stopt, wat de dopamine receptoren continu overbelast, wat ervoor zorgt dat ze de boel even kei hard ongevoelig voor de dopamine maken. En door dan ritalin of dex te nemen, dat maakt dan niet uit. De dopamine overbelasting wordt alleen maar groter en je receptoren slijten harder.
Maar goed, ik heb gewoon heel veel boosheid en wantrouwen richting de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie... En ik heb nog nooit eerder jouw te snelle dopamine reuptake verhaal gehoord en toch al heel erg vaak naar ADHD oorzaken enzo gezocht, omdat er ooit wel eens het vermoeden was dat ik misschien adhd zou hebben, maar het lijkt er eerder op dat ik een soort van als in de film Crank de hele dag mezelf loop op te hyperen om maar een beetje wakker te blijven omdat ik waarschijnlijk idiopathische hypersomnie heb.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 2:04 pm

De algemeen aanvaardde oorzaak van ADHD is een teveel aan dopamine transporters en daarom een te hoge mate van heropname. Daar is niet zoveel discussie over. Of dit komt door de voeding van jouzelf of je ouders tijdens de zwangerschap is volgens nooit onderzocht of in elk geval onder de pet gehouden. Dat is natuurlijk ook heel moeilijk onderzoeken want er zijn vele factoren van invloed. Eén controversiele oorzaak van de afwijkende dopamine heropname zijn ook vaccins. Hogere percentages ADHD worden gediagnostiseerd bij ingeënte personen tov niet ingeënte personen. Maar ik kan hier in elk geval geen uitspraak over doen.

Wat wel een beetje genegeerd wordt en vrij controversieel is is de mogelijke correlatie tussen de 5-HT2C receptor en ADHD. Dat bij sommige mensen ritalin niet tot nauwelijks werkt is al een aanduidding dat er bij de gangbare theorie over ADHD een deel mist.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Frog » vr nov 21, 2014 2:12 pm

djeemen schreef:De algemeen aanvaardde oorzaak van ADHD is een teveel aan dopamine transporters en daarom een te hoge mate van heropname. Daar is niet zoveel discussie over. Of dit komt door de voeding van jouzelf of je ouders tijdens de zwangerschap is volgens nooit onderzocht of in elk geval onder de pet gehouden. Dat is natuurlijk ook heel moeilijk onderzoeken want er zijn vele factoren van invloed. Eén controversiele oorzaak van de afwijkende dopamine heropname zijn ook vaccins. Hogere percentages ADHD worden gediagnostiseerd bij ingeënte personen tov niet ingeënte personen. Maar ik kan hier in elk geval geen uitspraak over doen.

Wat wel een beetje genegeerd wordt en vrij controversieel is is de mogelijke correlatie tussen de 5-HT2C receptor en ADHD. Dat bij sommige mensen ritalin niet tot nauwelijks werkt is al een aanduidding dat er bij de gangbare theorie over ADHD een deel mist.

Neuropsychologen zijn de sjamanen van de psychiatrie.
Er is echt geen duidelijk bewijs dat ADHD veroorzaakt word door teveel dopaine, net zo min er geen bewijs is voor een serotonine tekort bij depressie.
Nu kan je wel weer met een "impresive" verhaaltje komen vol met wetenschappelijke termen, maar je lult gewoon gefabriceerd "bewijs"materiaal na.

Maar goed ieder zijn mening, ik word een onpasselijk van die neuropsygologen/DSM makers/ pharma die alle geestelijke "ziektes/aandoeningen" ineens weten te verklaren verklaren door onbalans in de chemische huishouding ( gek genoeg hebben ze daar dan weer pilletjes voor...)

Maar goed ik ben me bewust dat dit een discussie is die hier beter niet kan en die toch niet te winnen valt.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Vinnie » vr nov 21, 2014 2:13 pm

een vriend van mij valt altijd in slaap op xtc, ik vind het onbegrijpelijk maar sommige mensen reageren er heel anders op dezelfde stof :p
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Prototype » vr nov 21, 2014 2:15 pm

Bewijs dan dat het bullshit is Frog.
Ik weet wel wie ik eerder geloof, iemand die met een uitleg aan de hand van een onderzoek komt of iemand die alleen "niettes" zegt :roll2:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Frog » vr nov 21, 2014 2:50 pm

Prototype schreef:Bewijs dan dat het bullshit is Frog.
Ik weet wel wie ik eerder geloof, iemand die met een uitleg aan de hand van een onderzoek komt of iemand die alleen "niettes" zegt :roll2:

Doe maar rol ogen....

Dat onderzoek is 9 van de 10 keer gefabriceerd door psychiaters er valt nikst te controleren,er worden pillen gemaakt, vervolgens labels ( met aandoeningen, die hun ziektes noemen.
Een of ander flut onderzoekje wat nergens op gebaseerd is prop ze in de DSM ( die zo breed is dat iedereen wel wat heeft) en hoppa $$$, zonder die "labels" zijn psychiaters nergens meer, dan blijkt dat ze geen echte dokters zijn.
De maatstaf om dingen aan af te lezen maken de psychiaters, de industrie de pharma zelf, niks objectief meetbaars aan.
Er zal taloze docu's en bewijzen die dit staven, maar goed als je er voor kiest dat niet te geloven , is aan jouw proto.
Maar kom jij is met bewijs dat ADHD een geestelijke onbalans is in de hersenen, laat dat artikel is zien, volgens mij bestaat die niet, hooguit eentje uit 1998 en op basis daarvan schrijven we nu nog massaal drugs voor aan kinderen en volwassen?
Iets wat ook zeer bedenkelijk is als je weet hoe die pillen getest worden, wat de belangen zijn etc etc, het gebeurt gewoon dat gevaren gebagatelliseerd worden en men geen iets heeft wat de schade op langere termijn is, is dat idee er wel dat word het vakkundig zo veel mogelijk weggemoffeld!
Internet staat vol bronnen hierover, ik heb oudere artsen hierover gesproken die niet helemaal geïndoctrineerd zijn en opgeleid om te schrijven, en er zijn voorbeelden te over van mensen die de gang van zaken op zijn minst zeer bedenkelijk vinden.

Ik mag dan geen typ wonder zijn,dus als het allemaal wat warrig overkomt mijn excuses,ik denk echter te weten uit je eerdere comments omtrent dit dat jij je standpunt al ingenomen hebt, en je niet te overtuigen valt, dan is het nu aan jouw mij te overtuigen misschien dat er wel degelijk gedegen objectief onderzoek word verricht in de psychiatrie, tot nu toe kan ik dat vinden 9 en ja ook ik ben niet onbevooroordeeld hierin) impasse misschien wel, is niet erg, maar "welles, niettus" discussies heb ik persoonlijk niet zo'n zin in.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Perry » vr nov 21, 2014 3:02 pm

Hoe weet je dat?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 3:31 pm

Je vraagt naar bewijs om mijn claims te ondersteunen.. Volgens mij heb ik bijna al mijn claims met wetenschappelijke artikelen ondersteunt. Sommige zijn wat ouder ja maar de wiskundige vergelijking 1+1=2 is ook nog altijd correct. Als het onderzoek naar behoren is uitgevoerd hoeft de leeftijd van het onderzoek niets uit te maken. Je roept dat ik van alles moet bewijzen waarom ik gelijk heb, maar dat heb ik al gedaan. Bewijs jij maar eens waarom jij gelijk hebt ;)
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Frog » vr nov 21, 2014 4:54 pm

djeemen schreef:Je vraagt naar bewijs om mijn claims te ondersteunen.. Volgens mij heb ik bijna al mijn claims met wetenschappelijke artikelen ondersteunt. Sommige zijn wat ouder ja maar de wiskundige vergelijking 1+1=2 is ook nog altijd correct. Als het onderzoek naar behoren is uitgevoerd hoeft de leeftijd van het onderzoek niets uit te maken. Je roept dat ik van alles moet bewijzen waarom ik gelijk heb, maar dat heb ik al gedaan. Bewijs jij maar eens waarom jij gelijk hebt ;)

Dat kan ik niet, en dat geen ik toe,Ik kan niet op tegen een muti miljarden industrie iedereen kan cijfers fabriceren,maar als je ook maar een beetje goed kijkt, zie je dat het aan alle kanten rammelt de zelf bedruipende industrie die psychiatrie heet/pharma heet.

Wie is Djeemen eigenlijk ben je Gman las ik elders zo ja Welkom terug ^__^

OT: OFTOPIC
Maar hier komen wij niet uit, jij heb je "wetenschap" ik heb mijn "common sense", velen geloven de/of deels de imo door en door rotte industrie met Pseudo wetenschappers die zonder een DSM label handboek nergens meer zijn, en sommige geloven het geen wat ik hier aankaart deels of helemaal.
Doet er allemaal niet toe dit kan eindeloos doorgaan ik leg me er bij neer dat dit niet uitgepraat gaat worden.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Partypipo » vr nov 21, 2014 6:27 pm

Als ik google op oorzaak ADHD, dan krijg ik alleen maar pagina's waarin gesteld wordt: de precieze oorzaak is onbekend.
Dus hoe kom je aan een artikel die stelt dat de oorzaak wel bekend is? En is dat een theorie, of is dat op één of andere manier bewijsbaar? Behalve dan: als je ritalin of dex geeft kunnen adhd'ers zich beter concentreren, dus moet er iets mis zijn met hun dopamine heropname.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor frozentoast » vr nov 21, 2014 6:46 pm

Maar frog, dan zijn de psychiaters zelf toch de sjamanen van de neuro-wetenschappen? Neuropsychologen gaan er gewoon van uit dat alle verklaarbare mentale stoornissen door een hele rits aan fouten in de hersenen veroorzaakt kunnen worden, wat veruit het meest aannemelijk is. Of die fouten nou door genetica, omgevingsfactoren of nog iets anders komen is een heel andere zaak. En zo is het ook bij ADHD. Je kan wel denken dat op dit punt wetenschappelijke onderzoek allemaal gefabriceerd is maar dan moet je toch echt verder gaan dan 'common sense'.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Frog » vr nov 21, 2014 7:56 pm

FrozenToast schreef:Maar frog, dan zijn de psychiaters zelf toch de sjamanen van de neuro-wetenschappen? Neuropsychologen gaan er gewoon van uit dat alle verklaarbare mentale stoornissen door een hele rits aan fouten in de hersenen veroorzaakt kunnen worden, wat veruit het meest aannemelijk is. Of die fouten nou door genetica, omgevingsfactoren of nog iets anders komen is een heel andere zaak. En zo is het ook bij ADHD. Je kan wel denken dat op dit punt wetenschappelijke onderzoek allemaal gefabriceerd is maar dan moet je toch echt verder gaan dan 'common sense'.

Zit wel wat in ja wat je zegt.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Prototype » vr nov 21, 2014 8:13 pm

Partypipo schreef:Als ik google op oorzaak ADHD, dan krijg ik alleen maar pagina's waarin gesteld wordt: de precieze oorzaak is onbekend.
Dus hoe kom je aan een artikel die stelt dat de oorzaak wel bekend is? En is dat een theorie, of is dat op één of andere manier bewijsbaar? Behalve dan: als je ritalin of dex geeft kunnen adhd'ers zich beter concentreren, dus moet er iets mis zijn met hun dopamine heropname.

Beter zoeken, dan kom je bij mogelijke oorzaken uit.
Heb even geen linkje want ben op m'n werk.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 8:18 pm

Partypipo schreef:Als ik google op oorzaak ADHD, dan krijg ik alleen maar pagina's waarin gesteld wordt: de precieze oorzaak is onbekend.
Dus hoe kom je aan een artikel die stelt dat de oorzaak wel bekend is? En is dat een theorie, of is dat op één of andere manier bewijsbaar? Behalve dan: als je ritalin of dex geeft kunnen adhd'ers zich beter concentreren, dus moet er iets mis zijn met hun dopamine heropname.


Waarom zou er dan niet iets mis kunnen zijn met dopamine release? Dan lost dex dat toch ook op? En als ik het goed herinner heb ik een link naar de desbetreffende studie geplaatst in mijn verhaal. Ook had ik opgemerkt dat het heel lang zoeken voor ik een duidelijk antwoord kreeg, misschien ben jij gewoon niet zo vasthoudend als ik in deze materie.

Ik vind het prima dat mensen een andere mening hebben en ze daardoor opbouwende kritiek op mij geven, maar nu opeens begint men te roepen dat ik misschien onzin verkondig zonder duidelijke uitleg. Als ik ergens niet zeker van mijn zaak was heb dit elke keer ook duidelijk vermeld zodat je er juist sceptisch naar kijkt en het niet voor zoete koek aan neemt. Misschien heeft ieder z'n eigen waarheid. Ik ben in elk geval overtuigd van de logica van mijn verhaal. Als jij het daar niet mee eens bent, prima, zeg dat dan en hou verder je bek dicht of voeg ook daadwerkelijk iets toe aan de discussie.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Prototype » vr nov 21, 2014 8:21 pm

Je kunt een gelovige ook niet overtuigen dat de evolutie echt is, dit is zowat hetzelfde :p
Met "niettes" roepen denken dat ze onweerlegbaar bewijs hebben dat het onzin is...
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 8:24 pm

Wat me vooral verbaast is waar dit allemaal opeens vandaan komt. Volgens mij heb ik een paar van de best onderbouwde posts in de hele DF-geschiedenis in elkaar gezet. En nog twijfelen en random kritiek leveren .. Beter houden jullie snotapen gewoon jullie mondje dicht want dat ik dit hele verhaal hier op df post is niet voor mezelf hoor.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Prototype » vr nov 21, 2014 8:33 pm

Welkom bij mijn grote frustratie bij ADHD discussies :beer:
Ben in ieder geval blij met je post, weer wat geleerd. :grin:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 8:40 pm

Je hoeft mijn verhaal ook niet per se voor waar aan te nemen, dat is de reden dat ik de referenties erbij plaats zodat je zelf kunt nalezen of mijn aannames en conclusies ergens op slaan. Maar ik ben blij dat m'n moeite nog gewaardeerd wordt!
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Dreuge » vr nov 21, 2014 8:45 pm

ik heb dit ook :grin:
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Knabs » vr nov 21, 2014 9:13 pm

@Djeemen Ik was heel blij met je post. Zou het super jammer vinden als je voortaan niet meer zou posten omdat je er zulk krom commentaar op krijgt.

Dit soort discussies zijn onder andere de reden dat ik niet meer google naar ADHD. Natuurlijk is ADHD alleen uitgevonden om pillen te verkopen, blablabla maar vervolgens bieden al die sites wel een homeopathisch alternatief aan. Heel internet staat er vol mee. Heb een beetje het idee dat dit dezelfde frustratie bij mensen oproept als je het woord ADHD noemt, als dat je iets zegt over zwarte piet.
''hou je bek ik moet ook herstellen van je kanker knabbelkut stinkhoer'' ~ Frissa

Avatar gebruiker
Knabs
Aspergeplukker
Donateur
Offline
 
Posts: 573
Geregistreerd: vr feb 28, 2014 4:28 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 9:15 pm

Als frog voordat hij vanuit z'n ivoren torentje ook daadwerkelijk had gelezen wat ik had gezegd, ipv vroegtijdig conclusies te trekken, dan had hij gelezen dat ik het advies had gegeven om zo mogelijk zonder medicatie door het leven te gaan.

Maar oke, voor mij is dit ADHD/MDMA verhaaltje wel redelijk tot in detail uitgeplozen.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor verneukeratief » vr nov 21, 2014 9:43 pm

JongGeleerd schreef:Hoe weet je dat?


Er bestaan ook nog levende wezens met algemene kennis die niet alles via google op moeten zoeken.
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2985
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Perry » vr nov 21, 2014 9:46 pm

Gele Banaan schreef:
JongGeleerd schreef:Hoe weet je dat?


Er bestaan ook nog levende wezens met algemene kennis die niet alles via google op moeten zoeken.

Je hebt ook mensen die studeren voor een goede ontwikkeling
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 10:17 pm

BOOM IN YO FACE BITCH :stoned:
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Frog » vr nov 21, 2014 10:22 pm

djeemen schreef:Als frog voordat hij vanuit z'n ivoren torentje ook daadwerkelijk had gelezen wat ik had gezegd, ipv vroegtijdig conclusies te trekken, dan had hij gelezen dat ik het advies had gegeven om zo mogelijk zonder medicatie door het leven te gaan.

Maar oke, voor mij is dit ADHD/MDMA verhaaltje wel redelijk tot in detail uitgeplozen.

Doe niet zo gefrustreerd nergens voor nodig,dat was zeker niet mijn bedoeling.
Jij denk het een ik denk er anders over, ik moet zeggen ik ben ingehaakt op een offtopic onderwerp dat is mij te verwijten, mijn excuses daarvoor,ik had beter moeten weten.
En nu klim ik weer terug mijn ivoren toren in, best veel trappen ;)
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor Partypipo » vr nov 21, 2014 11:26 pm

Ik vroeg alleen hoe dat onderzocht is: hoe weet je dat of is het een theorie. Ik lees Drugsforum meestal terwijl ik van het ene naar het andere gebouw loop op mn werk (5 minuten) en heb dan geen tijd om alle links verder ook te volgen en ik vergeet dan natuurlijk als ik thuis ben dat er ergens nog verdere links bij stonden. Ik ga dan zelf googlen en kom nergens dat tegen wat je zei.
Ik stel die vragen, omdat ik geïnteresseerd ben in de waarheid. En ik ben tegelijk ook sceptisch naar alles wat alleen de farmaceutische industrie ten goede komt... Paranoïde schizofrenie zit in de familie en mijn wantrouwen richting overheden en grote bedrijven neigt soms naar paranoia... Bedoel er niks verkeerds mee.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4137
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor djeemen » vr nov 21, 2014 11:58 pm

Als je erin geinteresseerd bent, zoek het uit en enlighten ons! Ik ben benieuwd.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor User1337 » wo nov 26, 2014 4:45 pm

Dit herken ik heel goed, ik heb zelf ook ADHD maar als ik pillen op had kon ik ook vaak gaan staren en niks doen, daar moet je een beetje doorheen prikken, als je namelijk in die state of mind komt, kom je er niet zomaar uit, ik kwam er meestal helemaal niet meer uit. Vaak had ik dan ook een te sterke pil te pakken als dit gebeurde.
User1337
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: di sep 23, 2014 1:57 pm

Re: Ik word zo saai van XTC!

Berichtdoor SpeedY » do dec 04, 2014 8:16 am

even zonder al die (boeiende) stof door te lezen wil ik ook even mijn ervaring kwijt:

ikzelf heb ook last van ADHD. al heb je hier verschillende vormen in.
en ik had hier met mdma ook altijd "last" van.
zodra de mdma insloeg ging ik heerlijk rustig staan te genieten van alles wat om mijn heen gebeurde.
ik had wel de energie maar totaal niet de behoefte om los te gaan want het was gewoon heerlijk rustig in mijn hoofd en ik genoot van alles.

en in mijn geval was 6APB een eye-opener, omdat ik hiervan wel ineens wilde gaan dansen en losgaan terwijl ik toch redelijk dichtbij hetzelfde gevoel als mdma kwam.
Dus ik zou je adviseren dat eens te proberen als je eens los wilt gaan.
gebeurd dat niet dan heb je waarschijnlijk alsnog een hele leuke avond dus waarom niet
Avatar gebruiker
SpeedY
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 403
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 8:22 pm

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner