Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Wat vind jij van GHB ?

Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor straatmadelief » vr maart 20, 2015 2:22 pm

Inderdaad je hebt er geen katers van, maar wat me de laatste tijd steeds meer stoort is dat ik na een avondje ghb midden in de nacht wakker word, de ghb is dan uitgewerkt en ik lig soms een paar uur onrustig in mn bed daardoor. De volgende dag ben ik dan vaak toch wel moe op mn werk, dus zelfs ghb is niet altijd helemaal katerloos.
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 1:34 am

Je hebt er wel een 'afkick' of 'down' van. Een kater kan je het niet echt noemen, maar ik voelde de verborgen dip bij uitwerking. Ik voel goed, drugs houdt je voor de gek. Vandaar geen Sos meer voor mij, verdoofd mijn mogelijkheid tot 'voelen.' (Aha, dit is dat, hier bol ik uit maar weet dat je nog terug komt, ik voel het, mijn karakter veranderd niet, ik ben soms nog altijd prikkelbaar, al is de reactie veel heviger) pep red-

Na vier keer voelde ik een kleine 'down' van de GHB. Hij laat je uitademen en ineen zakken. Zo erg was het niet bij mij, maar ik wist genoeg. Weg met die gootsteenontstopper. Deze drug moesten ze net als de 'fruitmachines' (slots) van de markt halen. De jeugd geraakt eraan verslaafd. Jonge adolescenten zijn van nature wat onzeker, GHB neemt dit weg. Zeer, zeer, slecht, je kan niet doorontwikkelen. Enneuh, waarom gebruikers hun gebruik naar eigen zeggen onder controle hebben maar 'plots' niet meer terug kunnen heeft niets met lichamelijke afhankelijkheid te maken en psychische die niet aanwezig zou zijn. Na vier keer gebruik, voelde ik de psychishe 'aantrekkingskracht.' (niet afhankelijkheid)
Deze was vrij sterk, dipje? Saaie dag? Sleur? Winkelen tussen oude muffe mensen?...
Potje! Ik durf gerust stellen dat voordat je 'gevangen' bent, je minstens zes maanden vooraf een zeer sterke psychische afhankelijkheid met je meedraagt. Ja, dit is de goedkope heroïne van de kraakpand-eigenaar. (glorieuze titel, snel een initialen-tag op alles wat verticaal is spuiten) De GHB bezit één eigenschap die hero niet heeft, het zijn de kleine lettertjes: of je nu een fles gootsteenontstopper in één keer leeg drinkt of met kleine nipjes verspreidt over de jaren, de uitkomst is hetzelfde. "welke idioot is zo dom om mij -waarbij de gedoseerde vergiftiging- je een 'lijmsnuivend-achtige' hersenbeschadiging bezorgd en in al zijn onvolwassenheid stoer durft te zeggen: Fuck it, gaan."
Vuile, smerige, kinder-dodende drug. Overigens, mijn tripreport komt er nog aan. Ik kan je alvast vertellen dat ik dit een half uur heb staan roepen: 'Whoooow, wat neig! Neig! Whooooow, Kijk, het sneeuwt precies op de daken, dit is de 'coolste' drug ooit, neig.'
Ja, cooler dan mdma in mijn opinie. Blijf er hierdoor van weg. Gezongen hebben we ook, wij waren werkelijk twee debielen. Op het midden van het trottoir wilde ik een reconstructie houden over hoe ik 's avonds een langwerpige bloemenbak van een vensterbank had meegenomen om thuis als versiering te gebruiken. Op dat trottoir, was een drama aan de gang, politie stond buiten, een deur geopend. (vrouw, man) Mijn eerste reactie was natuurlijk van over te steken maar mijn instinct hield me tegen, ik was te kort bij. Met zelfverzekerde pas liep ik de politie voorbij (bloemenbak horizontaal aan de andere kant) en zei: 'goedenavond.' Ik voelde me toch het heertje. -Maar om dit overdag voor je vriend te reconstrueren... Ik weet niet... In de broodjeszaak? "Whooooow, Davyyyy, zie die lampen, whooooow! Ik zat er echt als een snotneus naar te wijzen. Het was ook wat, een stuk of zestig laaghangende halogeen-spotjes. Hij lachen, omringende mensen denken dat ik een volwassene was met het verstand van een drie-jarige. (vervolgens beseffen hoe je overkomt legt je in een deuk) Een camionette van twee bouwvakkers passeren die aan het uitladen zijn... Zingen: (en lachen) Tzijn zotten die werken, tzijn zotten die werken... En blijven zingen hé. Die gezichten man, hahahaha! (hoort eigenlijk bij tripreport) Maareuh, is psychisch wel verslavend, en snel, en zwaar. Blijf hiervan weg! Voor je eigen waardigheid, en wees geen Popeye die spinash nodig heeft om sterk te zijn. Je groeit, daarbij wordt je sterk. (maximale leeftijd: 24)

-edit- Bovendien, ik kan niet doseren, ik ken mezelf hierin. Ik voelde de GHB goed, maar weet dat ergens een grens is die je het niet meer laat voelen. Ik neem dat risico niet. By the way, ik heb gehoord dat bezit van GHB poging is tot moord of doodslag? Kan iemand dit wat toelichten en wat houdt dat zoal in? Alsof ik een mens zijn been aan flarden schiet met een shotgun? Is volgens mij ook poging tot moord.
Laatst bijgewerkt door Moonlight Fanatic op za maart 21, 2015 1:52 am, in totaal 3 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 726
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor snuifduif » za maart 21, 2015 1:40 am

straatmadelief schreef:Inderdaad je hebt er geen katers van, maar wat me de laatste tijd steeds meer stoort is dat ik na een avondje ghb midden in de nacht wakker word, de ghb is dan uitgewerkt en ik lig soms een paar uur onrustig in mn bed daardoor. De volgende dag ben ik dan vaak toch wel moe op mn werk, dus zelfs ghb is niet altijd helemaal katerloos.

Van wat ik ervan heb begrepen is dat een 'rebound'
Ik dacht dat het te maken heeft met dat je dopamine release wordt tegen gehouden door de ghb, en hierna komt er meer dan normaal vrij. Maar weet het niet meer zeker
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5161
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 1:43 am

GHB zou niet werken op je voorraad dopamine maar op de overdrachtstoffen tussen de 'neuronen.' Vandaar dat het misschien zo lekker aanvoelt voor anderen?
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 726
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor snuifduif » za maart 21, 2015 1:45 am

Het werkt inderdaad op gaba, maar heeft dat geen invloed op je dopamine?
Te lui om het op te zoeken
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5161
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 1:53 am

Niet zeker Snuifduif, maar dacht het niet.

Hoe denk jij over G?
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 726
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Fret » za maart 21, 2015 1:59 am

Ergens heb ik wel altijd het gevoel dat ik een soort dopamine kater krijg ervan, dan voel ik me best ruk en wil ik ook weer graag bijpakken. of dat echt zo is weet ik niet en ik kan het voor de rest ook niet echt onderbouwen ofzo

Full Moon schreef:GHB zou niet werken op je voorraad dopamine maar op de overdrachtstoffen tussen de 'neuronen.' Vandaar dat het misschien zo lekker aanvoelt voor anderen?


is dat niet precies wat een neurotransmitter is?
"Ik ben hier emotioneel te onzeker voor Ernie." -Bert, 2015

Avatar gebruiker
Fret
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 786
Geregistreerd: wo jun 26, 2013 9:04 pm
Woonplaats: Bij mijn moeder thuis in de kelder

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 2:04 am

Ik heb het gevoeld, zeer licht. (één potje en later half) Geen dopamine, door het tekort zou je jezelf depressief moeten voelen. Een allesomvattende laatste adem-zucht. (zonder in slaap te vallen) Duurt maar heel even. Zoals ik zei, ik wist genoeg. Dit, in het kwadraat wil je niet, en wees maar zeker dat het zal komen. Hoe leg je dat uit? Geestelijk in orde, maar een soort van 'down' die je hele lichaam in de zetel drukt. Iemand anders met meer ervaring?

@Fret, ik weet dat ik het niet helemaal juist heb, was gewoon ter illustratie.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 726
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 5:08 am

Snel Flameon. 4 keer gebruiken verspreid over twee maanden is al genoeg. Ik voelde de psychische aantrekkingskracht.
Deze zorgt voor de psychische afhankelijkheid bij het bevredigen hiervan... Dit punt, merkt men niet op. Je bevredigd je psychische 'trek' (zonder dat je het beseft) ernaar en voelt hem niet net door het gebruik. Je bent inderdaad nog niet lichamelijk verslaafd, daar let je op, en het valt wel mee. En na een week en half? Vergelijk de psychische aantrekkingskracht als die van alcohol. Behoorlijk stevig dus en net zoals een drinker, weet je niet juist 'wat' je voelt, maar het is behoorlijk storend. Je geest vraagt gewoon om alcohol. Deze vraag aanvoelen en begrijpen is key. GHB geeft je de tijd niet om een dagje te wachten. Het spookt door je hoofd. Waarom? Het effect is cool, maar nu niet iets waar ik mijn theemutsje in heb gevonden. Zorgt die chemische verbinding voor een heroïne-achtige aantrekkingskracht welke onbestaande lijkt? Die eikel die dit heeft uitgevonden verdient één enkeltje Death Row.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 726
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor KetaMan » za maart 21, 2015 7:47 pm

Oke ik vond g niks, maar met een joint erbij verandert alles :)
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Hassan » za maart 21, 2015 7:57 pm

pak er eens pep of eti bij :love:
Hassan
Offline
 

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Moonlight Fanatic » za maart 21, 2015 8:14 pm

Ghoh Keta, in begin moet voor jou optimale dosis bepaald worden. Mijn eerste dop van 5ml maakte me draaierig en misselijk. Was normaal volgens mijn vriend. (hero?) Tweede keer was van een andere maat die een fles achter liet met precies grenadine (rode siroop) erin. Ben de reden juist vergeten maar iets met politie of zo. Zonder al te hoge verwachtingen dronk ik de vloeistof op. (ik vertrouw mijn vrienden hierin) Werkte snel, na twintig minuten. Was niet normaal, maar leuk? Nee. Weet niet wat het was, maar al mijn muren tolden van links naar rechts, alsof je in een schommelhuis zit. Ik moest wel een paar keer zeggen: 'Whoooooow' maar mentaal voelde ik me nuchter. Mijn derde portie was spot on. Ik vroeg mijn vriend wat ik eigenlijk wilde doen? Ik wilde naar buiten, ik wilde muziek luisteren, gamen, dansen, belachelijk doen, lachen...' Mijn vriend zei: 'ga zitten, dat moet je doen.' 'Nee, ik voel dat ik redelijk wat binnen heb, maar kan het aan.' 'Ga toch maar zitten voor het geval dat je valt.' 'Oké.' Bizar, ik heb een kroonluchter. De originele bleef hangen en een replica (hallucinatie) cirkelde rond de originele heen. Dat was cool, maar niet meer bijzonder dan Mdma. Ik ben gewoon in slaap gevallen. Mijn vriend zei dat ik 'knock' gegaan was. 'bullshit, ik was bewust in slaap gevallen voor twee uurtjes.' De vierde was de correcte werking.
(ik voel dat, en bedenk me op dit moment dat mijn lichaam al wat gewend was aan het vergif, zo snel gaat het) Het is heerlijk om je als een debiel met je maat te gedragen. Voorbeeldje? Stonden we op de hoek te wachten op een dealer. Kwam ik op een kei cool idee. "weet je wat we doen? we verstoppen ons achter wat auto's. Als de dealer er is sluipen we als ninja's om hem heen, gewoon voor de jol, lachen, die denkt dat hij in een hinderlaag is gelopen.' Mijn idiote maat wilde niet, maar deze is behoorlijk GHB verslaafd, dus zal niet in dezelfde stemming als ik geweest zijn. Ik vond dat kei hard lachen. Toen voelde ik de dip tijdens het uitwerken. Kort, ligt, maar niet van de poes in een vergevorderd stadium. Dit betekende: stoppen. 1 maand heb ik nog psychische aantrekkingskracht naar het spul gevoeld. (beginnende craving) 'Gij klotespul, ik voel u en dank u voor de waarschuwing. Als de G goed werkt, veranderd een joint er niet veel aan.
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 726
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor straatmadelief » di maart 24, 2015 12:00 am

Ano schreef:pak er eens pep of eti bij :love:
Ik heb het idee dat GHb en benzo's nog dommer is dan GHb en alcohol..
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor straatmadelief » di maart 24, 2015 12:01 am

snuifduif schreef:
straatmadelief schreef:Inderdaad je hebt er geen katers van, maar wat me de laatste tijd steeds meer stoort is dat ik na een avondje ghb midden in de nacht wakker word, de ghb is dan uitgewerkt en ik lig soms een paar uur onrustig in mn bed daardoor. De volgende dag ben ik dan vaak toch wel moe op mn werk, dus zelfs ghb is niet altijd helemaal katerloos.

Van wat ik ervan heb begrepen is dat een 'rebound'
Ik dacht dat het te maken heeft met dat je dopamine release wordt tegen gehouden door de ghb, en hierna komt er meer dan normaal vrij. Maar weet het niet meer zeker
Ja klopt zo heb ik het ook altijd geleerd op cursussen middelengebruik enzo (gevolgd voor mijn werk)
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor straatmadelief » di maart 24, 2015 12:06 am

Nog een vraagje trouwens, als mensen het voor het eerst willen nemen, zijn er richtlijnen voor aantal ml? Ik heb geen idee wat ik ze dan moet geven, wat er laatst in resulteerde dat alleen de hele lichte van de drie iets gevoeld heeft omdat het dus te weinig was.
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Perry » di maart 24, 2015 12:53 am

2
2.5
3
3.5
4
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor tonic1 » wo maart 25, 2015 10:22 pm

Tsja de verslaving van GHB , zelf maar weer eens op de proef genomen.
gehele werkweek ma t/m vr
Schema
08:00 4 ml
10:00 2 ml
12:00 2 ml

Ik ging als een raket veel schik gehad op het werk , collega's stonden te kijken van prestaties. s'avonds gewoon goed slapen :hulde:


maar na werkweek direct gestopt ,zaterdag niks en tot nu toe ook niks , dusja hoe bont moet je het maken om echt verslaafd te worden.
tonic1
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 99
Geregistreerd: wo sep 04, 2013 12:51 am

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Prototype » wo maart 25, 2015 10:39 pm

tonic1 schreef:Tsja de verslaving van GHB , zelf maar weer eens op de proef genomen.
gehele werkweek ma t/m vr
Schema
08:00 4 ml
10:00 2 ml
12:00 2 ml

Ik ging als een raket veel schik gehad op het werk , collega's stonden te kijken van prestaties. s'avonds gewoon goed slapen :hulde:


maar na werkweek direct gestopt ,zaterdag niks en tot nu toe ook niks , dusja hoe bont moet je het maken om echt verslaafd te worden.

Ga zo door man, echt niet verslaafd. :lol:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor tonic1 » wo maart 25, 2015 10:50 pm

Prototype schreef:
tonic1 schreef:Tsja de verslaving van GHB , zelf maar weer eens op de proef genomen.
gehele werkweek ma t/m vr
Schema
08:00 4 ml
10:00 2 ml
12:00 2 ml

Ik ging als een raket veel schik gehad op het werk , collega's stonden te kijken van prestaties. s'avonds gewoon goed slapen :hulde:


maar na werkweek direct gestopt ,zaterdag niks en tot nu toe ook niks , dusja hoe bont moet je het maken om echt verslaafd te worden.

Ga zo door man, echt niet verslaafd. :lol:


dat van die werkweek ga ik dus echt nooit meer doen , was slechts een voorbeeld.
tonic1
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 99
Geregistreerd: wo sep 04, 2013 12:51 am

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor pagebas » ma maart 30, 2015 6:59 pm

straatmadelief schreef:Nog een vraagje trouwens, als mensen het voor het eerst willen nemen, zijn er richtlijnen voor aantal ml? Ik heb geen idee wat ik ze dan moet geven, wat er laatst in resulteerde dat alleen de hele lichte van de drie iets gevoeld heeft omdat het dus te weinig was.


en dus PRIMA gedaan!!!! Heel goed van je. Kunnen ze de volgende x een ml-tje erbij nemen. Totdat gewenst resultaat er is.
Nogmaals TOP gedaan!
pagebas
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: do feb 19, 2015 9:12 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor pagebas » ma maart 30, 2015 7:01 pm

ghb heerlijk! Maar wel in combinatie. Combi met pep is top maar ook met mdma. Over het algemeen een lekkere downer en prima voor de wat 'gezellerige' momenten!
pagebas
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: do feb 19, 2015 9:12 pm
Woonplaats: Amersfoort

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Maus » ma maart 30, 2015 11:44 pm

Met hoeveel water moet ik GBL verdunnen? 1 eenheid GBL tov hoeveel eenheden water?

Tkx.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Hassan » ma maart 30, 2015 11:48 pm

daar ben ik ook niet over uit, maar heb wel veel te veel gbl staan hier
Hassan
Offline
 

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Maus » ma maart 30, 2015 11:49 pm

Ano schreef:daar ben ik ook niet over uit, maar heb wel veel te veel gbl staan hier

Ik kom woensdagavond wel even langs, ben toch in de buurt... :grin:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Hassan » ma maart 30, 2015 11:50 pm

Maurits schreef:
Ano schreef:daar ben ik ook niet over uit, maar heb wel veel te veel gbl staan hier

Ik kom woensdagavond wel even langs, ben toch in de buurt... :grin:


valt dit onder dealen?
Hassan
Offline
 

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Maus » ma maart 30, 2015 11:50 pm

Ano schreef:
Maurits schreef:
Ano schreef:daar ben ik ook niet over uit, maar heb wel veel te veel gbl staan hier

Ik kom woensdagavond wel even langs, ben toch in de buurt... :grin:


valt dit onder dealen?

:oops:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Prototype » ma maart 30, 2015 11:53 pm

Dit soort grapjes hebben je wel vaker warns opgeleverd, maar ben het banhammeren enzo even beu nu. :P

OT:
Lekker spul, komt veel te onschuldig op me over en dus erg verradelijk.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Maus » ma maart 30, 2015 11:54 pm

Prototype schreef:Dit soort grapjes hebben je wel vaker warns opgeleverd, maar ben het banhammeren enzo even beu nu. :P

OT:
Lekker spul, komt veel te onschuldig op me over en dus erg verradelijk.

:hulde:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor straatmadelief » di apr 14, 2015 11:52 am

Toch is GHB erg onpeilbaar zeg.
Ik had een dopje genomen van GHB die ik twee of drie keer eerder gebruikt had, zelfs 5 ml minder! dan mijn gebruikelijke dosis (4,2) omdat deze GHB misschien net wat sterker was. De avondmaaltijd was al flink wat uurtjes terug en ik had wel het gevoel dat mijn maag een beetje leeg was. Ik ben keihard out gegaan, ik heb echt zeker 4,5 uur slapend op de bank gelegen en ik was niet wakker te krijgen, reageerde nog wel licht op flink geschud en geroep. Ik ben een ervaren gebruiker maar GHB blijft me af en toe verbazen.
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: Wat vind jij van GHB ?

Berichtdoor Perry » di apr 14, 2015 1:10 pm

Slechte synthese zorgt ervoor dat het langzaam terug omzet naar GBL als ik mij niet vergis.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner