Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Salvia divinorum

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Salvia divinorum

Berichtdoor Einstein » wo feb 23, 2011 4:01 pm

De laatste jaren heeft het natuurlijke tripmiddel salvia divinorum veel aan populariteit gewonnen als legale high. Het spul is in Nederland gemakkelijk bij de smartshop te halen en is over bijna de gehele wereld legaal, hoewel er, door de hype, stemmen opgaan het te verbieden (in enkele landen is het al verboden).
Salvia divinorum is een plant die door een indianencultuur in Mexico al eeuwenlang gekweekt en gebruikt wordt voor sjamanistische rituelen. In de Westerse wereld is het gebruik van de plant overgenomen voor zowel spirituele als recreatieve doeleinden. De werkzame stof in de plant, salvinorine A, is een sterk dissociatief dat bizarre visioenen kan oproepen.


Welk effect heeft salvia divinorum?
De uitwerking van salvia is per persoon verschillend. Sommigen ervaren uittreding uit het lichaam, het bestaan in meer dan één realiteit of andere exotische visioenen, anderen schieten in de lach en weer anderen raken in paniek en komen in een steeds verschietend zwaartekrachtsveld terecht waar zij een kwartier lang verdwaasd heen en weer wankelen. Deze onvoorspelbaarheid zorgt ervoor dat sommige gebruikers het na één keer proberen voor gezien houden en anderen hun hele leven lang verliefd blijven op de vreemde effecten die het spul kan geven.
Een salviatrip is meestal van korte duur: bij orale inname duurt een trip hooguit een uur of 2, wanneer de salvia gerookt wordt duurt de trip meestal niet langer dan een kwartier. Het voordeel hiervan is dat bad trips (die bij salvia vrij vaak voorkomen) snel weer voorbij zijn.

Hoe doseer ik?
Salvia divinorum is lastig te doseren, omdat de gevoeligheid voor salvia per persoon sterk lijkt te verschillen. Sommigen kunnen al heftige trips krijgen van een zeer kleine hoeveelheid bladeren, anderen kunnen een absurde dosis hebben zonder ook maar iets te voelen. De meesten zitten daar ergens tussenin.
Salvia divinorum is, naast de al dan niet gedroogde bladeren, in vrijwel elke smartshop verkrijgbaar in de vorm van extracten, stukjes verpoederde bladeren waar extra werkzame stof aan toegevoegd is om het roken te vergemakkelijken. Deze extracten variëren in sterkte van 5 keer de normale sterkte tot absurd sterke extracten van 100 keer de normale sterkte. De meeste beschaafde smartshops houden het bij een assortiment van 1x (de gewone bladeren) en 5x tot vaak ongeveer 40x.
Het is slim om niet gelijk te beginnen met een hoge dosis van een sterk extract: aangezien sommigen erg gevoelig zijn voor salvinorine A kan het voorkomen dat je, als je begint met bijvoorbeeld een 30x extract, in een trip terechtkomt die veel en veel te heftig is. Neem de eerste keer een niet al te sterk extract en bouw langzaam op.
Veel salviagebruikers rapporteren op zeer korte termijn (en misschien op langere termijn) omgekeerde tolerantie: als je binnen een paar uur meerdere trips doet, zal je steeds harder gaan op eenzelfde dosis, ook al is de vorige dosis alweer uitgewerkt. Houd hier rekening mee.

Hoe gebruik ik salvia divinorum?
Salvia divinorum kan worden gekauwd of gerookt. Tegenwoordig wordt meestal een extract gerookt: de traditionele methoden van inname zijn het kauwen van de bladeren, het opeten van een grote hoeveelheid bladeren en het zetten van salviathee. De laatste twee methoden zijn zeer inefficiënt, omdat de werkzame stof in salvia, salvinorine A, grotendeels afgebroken wordt in de maag. Bovendien is het zetten van thee extra inefficiënt omdat salvinorine A nauwelijks oplosbaar is in water. Het kauwen van salviabladeren wordt nog wel gedaan.
Bij het kauwen van bladeren wordt een grote prop van het plantmateriaal gemaakt, die voor minstens een kwartier gepruimd wordt. Het nadeel van deze methode is vooral de ontzettend bittere smaak, die door vrijwel iedereen als extreem onaangenaam wordt ervaren.
Makkelijker is het daarom om de salvia te roken. Meestal wordt daarvoor een bong gebruikt of een puurpijp: het roken van salvia in een joint heeft weinig zin en is onhandig. Blijf het extract verhitten met een aansteker, bij voorkeur een stormaansteker, tijdens het hijsen. Het is belangrijk om de rook een tijd in de longen te houden alvorens weer uit te ademen: de meeste mensen houden de rook zo'n 20-30 seconden binnen. Het roken van een sterker extract in een kleinere hoeveelheid kan dit deels verhelpen.

Hoe werkt het?
De werkzame stof in salvia is, zoals eerder genoemd, salvinorine A. Deze stof is een buitenbeentje tussen de hallucinogenen: allereerst bevat het salvinorinemolecuul geen stikstofatoom (als enige psychoactieve stof van plantaardige oorsprong naast de werkzame stoffen in cannabis), maar veel belangrijker is dat de stof op een totaal ander hersencircuit werkt dan alle andere gangbare hallucinogenen.
Salvinorine A dankt zijn hallucinogene werking aan zijn werking op de κ-opioidereceptor, terwijl conventionele psychedelica op de 5-HT2-receptoren werken en de meeste dissociatieven voornamelijk op de NMDA-receptor. Hierdoor verschillen de hallucinaties en bewustzijnsveranderende effecten sterk van die van andere dissociatieven.

Wat zijn de risico's?
Een belangrijk gevaar van salvia divinorum is dat trippers vaak niets meer meekrijgen van de werkelijkheid. Soms zal iemand onder invloed van salvia aan de wandel gaan of per ongeluk in een gevecht belanden met het meubilair, zonder dat zelf door te hebben: de trippende zweeft nog ergens in een stuk of 20 kosmossen en heeft geen idee van wat er in de normale wereld gebeurt. Daarom is het belangrijk om altijd een tripsitter bij de hand te houden, die de tripper in bedwang kan houden, mocht dat nodig zijn. Zorg er verder voor dat je een comfortabele stoel, bank of bed hebt om rustig zittend/liggend te kunnen trippen: staand salvia gebruiken is geen goed idee.
Een andere risicofactor bij het gebruik van salvia divinorum is, zoals eerder gezegd, de grote kans op een onplezierige trip. Omdat een salviatrip snel weer voorbij is, zijn de gevolgen van een bad trip meestal niet al te groot. Mensen die lijden aan psychoses en andere geestelijke klachten kunnen beter geen salvia (en sowieso geen hallucinogene middelen) nemen.
Bij salvia divinorum bestaat nauwelijks gevaar voor verslaving. Geestelijke verslaving is in theorie mogelijk, maar komt niet of nauwelijks voor. Lichamelijke afhankelijkheid treedt niet op.
Het orale gebruik van salvia divinorum is niet schadelijk voor het lichaam, het roken van plantaardig materiaal zorgt altijd voor een hoop rommel in de longen. Houd hier rekening mee en rook geen salvia divinorum als je klachten aan de luchtwegen hebt.

Disclaimer:
Over salvia divinorum is nog weinig bekend. De onschadelijkheid van het middel is nog niet onomstotelijk bepaald en het is altijd mogelijk dat je vreemde ervaringen hebt met salvia divinorum (zoals bijvoorbeeld een ongebruikelijk lange trip, zie verderop in dit topic). Hoewel schrijver dezes gepoogd heeft een goede weergave te geven van de effecten en risico's van het gebruik van salvia divinorum kunnen geen garanties worden ontleend aan deze tekst.

Reageer in dit topic of stuur een PB als je suggesties, aanvullingen of doodsbedreigingen hebt :smokin:
Laatst bijgewerkt door Einstein op do maart 03, 2011 12:40 am, in totaal 3 keer bewerkt.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Ivo » wo feb 23, 2011 4:05 pm

Mooi topic. Sticky, bedankt :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Tripkonijn » wo feb 23, 2011 6:05 pm

Is inderdaad een mooi topic

Maar over salvia is nog lang niet alles gekend :roll2:
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Einstein » wo feb 23, 2011 8:39 pm

:roll2:

Over LSD ook niet, geen reden om er geen topic over te maken, als je dat bedoelt. Wat is er zoal dan niet bekend?
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Tripkonijn » wo feb 23, 2011 8:41 pm

Einstein schreef::roll2:

Over LSD ook niet, geen reden om er geen topic over te maken, als je dat bedoelt. Wat is er zoal dan niet bekend?


Feit :) maar dat bedoelde ik niet hoor...

De duur van sommige salvia trips
Bij combinaties lees ik soms uitzondere reporten

Ik link naar mijn oude topic: http://drugsforum.nl/viewtopic.php?f=7&t=27505
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Einstein » wo feb 23, 2011 9:35 pm

Daar heb je een punt. Ik zal er zo even een disclaimer onder zetten :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor FRESH » do feb 24, 2011 10:25 am

Salvia vind ik een strange, maar wel relaxed product. Vage trips, erg lekker.

Ik heb het nu een aantal keer gebruikt (altijd een extract van tussen de 15x en 30x).
Bij mijn extract van 20x (of was het 25x) heb ik de fijnste trip meegemaakt, maar helaas duurde deze maar zo'n 20min.

Het grappige aan Salvia vind ik dat je, wacht op het effect van: "wanneer zit ik nu in mijn trip, wanneer voel ik iets"? Nog geen paar seconden later kom je erachter dat je er dan al lang en breed inzit :lol: :love:

Helaas is de werking altijd vrij kort (15 tot 20min.) en is het een relatief kostbaar product voor The Time Being.
FRESH
Offline
 

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Sublimo » vr feb 25, 2011 6:11 am

Dit is wel een applausje waard, zeer mooi geschreven en zeer informatief ! :love:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Einstein » vr feb 25, 2011 4:46 pm

Ik heb net een reis gemaakt tussen driehoekige, manipulerende werelden (tripreport volgt misschien nog, als ik alles op een rijtje kan krijgen) en kan stellen dat salvia divinorum vanaf vandaag makkelijk het meest heftige middel is dat ik in mijn systeem gehad heb. Zit dicht tegen datura aan als je het mij vraagt, maar dan tegelijk ontzettend dissociatief. Vaag spul.

FRESH schreef:Het grappige aan Salvia vind ik dat je, wacht op het effect van: "wanneer zit ik nu in mijn trip, wanneer voel ik iets"? Nog geen paar seconden later kom je erachter dat je er dan al lang en breed inzit :lol: :love:

Dit ja :love: Ik kan nu nog steeds niet goed begrijpen dat ik net geweest ben waar ik ben geweest door het roken van een stom plantje en had de helft van de tijd niet helemaal door dat ik aan het trippen was, of ik had het wel door maar kon het concept "trippen" niet bevatten.

Sublimo schreef:Dit is wel een applausje waard, zeer mooi geschreven en zeer informatief ! :love:

Bedankt :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Kraak » vr feb 25, 2011 11:04 pm

Je stukje is erg goed :smokin:, Welk extract heb je einstein?

Salvia is op DMT na het heftigste wat ik heb gebruikt, het raare is dat ik altijd de neiging krijg om me kleren uit te trekken :conf: dus als ik het thuis gebruik nu altijd in zwembroek+tshirtje, met andere kleren heb ik het gevoel dat ik opgesloten zit ofzoiets. Meer mensen daar last van?
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Tripkonijn » za feb 26, 2011 12:47 am

Sjarel schreef:Salvia is op DMT na het heftigste wat ik heb gebruikt, het raare is dat ik altijd de neiging krijg om me kleren uit te trekken :conf: dus als ik het thuis gebruik nu altijd in zwembroek+tshirtje, met andere kleren heb ik het gevoel dat ik opgesloten zit ofzoiets. Meer mensen daar last van?


Mijn vriend heeft daar soms last van, dan zegt die opeens dat hij het bloedheet krijgt en trekt hij alles uit
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor FRESH » za feb 26, 2011 10:13 am

Sjarel schreef:....het raare is dat ik altijd de neiging krijg om me kleren uit te trekken :conf: dus als ik het thuis gebruik nu altijd in zwembroek+tshirtje, met andere kleren heb ik het gevoel dat ik opgesloten zit ofzoiets. Meer mensen daar last van?


Niet exact, maar wat ik wel had is dat ik alle zonnestralen wilde opvangen met mijn lichaam.
Ik lag op een bed, vlak voor het raam midden in de zomer met het raam open en toen moest ik wat uitdoen omdat ik dan die heerlijke warmte tot mij kon nemen. Ik weet nog goed dat dat heel speciaal voelde :love:
FRESH
Offline
 

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Karhu » za feb 26, 2011 12:22 pm

Ik zag net tussen de kruiden in de supermarkt... salvia staan :p... is vast niet hetzelfde! :roll2:
Avatar gebruiker
Karhu
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2032
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:50 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Sublimo » za feb 26, 2011 12:52 pm

Xeloc schreef:Ik zag net tussen de kruiden in de supermarkt... salvia staan :p... is vast niet hetzelfde! :roll2:


Dat is de gewone salie. :)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Karhu » za feb 26, 2011 1:01 pm

Haha, zonde... Dacht ik toch nog wat drugs te kunnen gebruiken! Misschien maar eens wat RC's bestellen hiero...
Avatar gebruiker
Karhu
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2032
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 3:50 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Sublimo » za feb 26, 2011 1:09 pm

Xeloc schreef:Haha, zonde... Dacht ik toch nog wat drugs te kunnen gebruiken! Misschien maar eens wat RC's bestellen hiero...


De gewone salie helpt uitstekend bij aften. :grin:

Je wordt er niet high van. :P
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Aaltje » za feb 26, 2011 1:44 pm

http://salvia.drugsinfo.net/
Ik vind de tripreports op deze site wel aanvullend :)
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Einstein » di maart 01, 2011 9:22 pm

Sjarel schreef:Welk extract heb je einstein?

De laatste keer 15x, daarvoor 10x. Hoe mensen zonder kleerscheuren (of soms zelfs zonder tripeffecten) een 40x-extract kunnen roken ontgaat mij een beetje :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor FRESH » wo maart 02, 2011 9:51 am

Einstein schreef:
Sjarel schreef:Welk extract heb je einstein?

De laatste keer 15x, daarvoor 10x. Hoe mensen zonder kleerscheuren (of soms zelfs zonder tripeffecten) een 40x-extract kunnen roken ontgaat mij een beetje :P


Sommige mensen zijn er gewoon niet gevoelig voor :)

Wist je trouwens dat Salvia een omgekeerde gewenning heeft na een aantal keren gebruik?
Ik heb het inmiddels 6x gebruikt en na de 4e keer merkte ik al dat ik minder van Salvia nodig had om het gewenste effect te bereiken :-)
Mijn top zat op 30x extract en nu zit ik weer lekker op 20x bij 1 gram :-)
FRESH
Offline
 

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor muz1k » wo maart 02, 2011 1:52 pm

Ik zit nu een beetje te twijfelen om voor de eerste keer salvia te gaan gebruiken. Wat moet ik mij voorstellen bij een extract? Poeder of gewoon een samengeperst pakket met blaadjes? Stel je rookt het, doe je er dan tabak bij of iets?

Hoeveel x extract is aan te raden bij de eerste keer? Zijn er nog andere belangrijke aspecten die ik zou moeten weten voor een eerste keer?
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Tripper » wo maart 02, 2011 1:57 pm

Mooi stukje!!
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 876
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Dopey » wo maart 02, 2011 2:25 pm

muz1k schreef:Ik zit nu een beetje te twijfelen om voor de eerste keer salvia te gaan gebruiken. Wat moet ik mij voorstellen bij een extract? Poeder of gewoon een samengeperst pakket met blaadjes? Stel je rookt het, doe je er dan tabak bij of iets?

Hoeveel x extract is aan te raden bij de eerste keer? Zijn er nog andere belangrijke aspecten die ik zou moeten weten voor een eerste keer?

5x om het te 'leren'. Het is zonde om een duur extract te verneuken. Het zijn kleine gedroogde stukjes blad en ik rookte het zonder tabak.
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor FRESH » wo maart 02, 2011 2:44 pm

muz1k schreef:Ik zit nu een beetje te twijfelen om voor de eerste keer salvia te gaan gebruiken. Wat moet ik mij voorstellen bij een extract? Poeder of gewoon een samengeperst pakket met blaadjes? Stel je rookt het, doe je er dan tabak bij of iets?

Hoeveel x extract is aan te raden bij de eerste keer? Zijn er nog andere belangrijke aspecten die ik zou moeten weten voor een eerste keer?


Ik houd wel van trippen en ik gebruik meestal iets meer dan de gemiddelde persoon met tripmiddelen.
Ik denk dat 10x (zelf had ik 15 of 20x) een mooie begin dosis is. Je moet het eigenlijk gewoon even proberen. Het is per persoon verschillend.
Je kunt ook bijv. gewoon 20x of zelfs 30x extract kopen maar dan gewoon minder ervan nemen.
Let wel, de hogere extracten zijn vrij prijzig, als je het niets voor je is is het zonde van je centjes.

Extract is heel fijn gemalen poeder. Hier bij de smartshop zit het in een buisje van 1 gram.
Met 1 gram zou je theoretisch wel 3x moeten kunnen doen, maar ik vind dat onzin. Ik jaag er gewoon 1 gram doorheen en dat binnen 3 kwartier :p
FRESH
Offline
 

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor muz1k » wo maart 02, 2011 6:24 pm

FRESH schreef:
muz1k schreef:Ik zit nu een beetje te twijfelen om voor de eerste keer salvia te gaan gebruiken. Wat moet ik mij voorstellen bij een extract? Poeder of gewoon een samengeperst pakket met blaadjes? Stel je rookt het, doe je er dan tabak bij of iets?

Hoeveel x extract is aan te raden bij de eerste keer? Zijn er nog andere belangrijke aspecten die ik zou moeten weten voor een eerste keer?


Ik houd wel van trippen en ik gebruik meestal iets meer dan de gemiddelde persoon met tripmiddelen.
Ik denk dat 10x (zelf had ik 15 of 20x) een mooie begin dosis is. Je moet het eigenlijk gewoon even proberen. Het is per persoon verschillend.
Je kunt ook bijv. gewoon 20x of zelfs 30x extract kopen maar dan gewoon minder ervan nemen.
Let wel, de hogere extracten zijn vrij prijzig, als je het niets voor je is is het zonde van je centjes.

Extract is heel fijn gemalen poeder. Hier bij de smartshop zit het in een buisje van 1 gram.
Met 1 gram zou je theoretisch wel 3x moeten kunnen doen, maar ik vind dat onzin. Ik jaag er gewoon 1 gram doorheen en dat binnen 3 kwartier :p


Heeft het dan nog enig voordeel om het in een pijpje te stoppen of is een bong dan weer beter?
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor FRESH » do maart 03, 2011 10:13 am

@ muz1k

Ik heb deze van Azarius:


Ik raad je aan om gelijk van die gaasjes te kopen (helaas niet bij Azarius te koop zover ik weet...)
Die kun je dan op de opening van je bong leggen en daar je Salvia extract op.
Neem wel een fijnmazige, anders valt je extract erdoorheen en kun je het niet makkelijk "aansteken". :) Begrijp je me?
FRESH
Offline
 

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor lolnoob » do maart 03, 2011 1:07 pm

Ik heb ze gekocht bij Azarius hoor, die heeft volgens mij zelfs 2 verschillende gaasjes.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor FRESH » do maart 03, 2011 1:16 pm

lolnoob schreef:Ik heb ze gekocht bij Azarius hoor, die heeft volgens mij zelfs 2 verschillende gaasjes.


Ah, helemaal mooi! De gouden versie zeker? Da's de beste :-)
FRESH
Offline
 

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor PoisonDrink » zo maart 06, 2011 6:33 pm

Ik heb dit al eens op het vorige forum gevraagd, maar toen wist niemand een antwoord hierop. Dus aan al de nieuwe leden of senioren die mn vorige topic niet hebben gelezen:

Weet er iemand een (online/offline) winkel waar je salvia-stekjes kan kopen? Ik weet dat dit mogelijk is bij azarius, maar vind dit nogal prijzig.. Aangezien een stekje snel gemaakt is van een grotere plant. Zijn er hier mensen die regelmatig eens een smartshop binnenwippen? Verkopen ze daar ook stekjes?

Tip voor mensen die ook salvia willen 'kweken': Koop maar één plantje. Als deze wat groter is gegroeid kan je zélf stekjes maken. Dan ben je tenminste geen 45euro kwijt aan 3 miezerige stekjes.. :grin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor dadalife » za maart 12, 2011 7:29 pm

Ik weet niet veel van salvia, maar iedereen heeft het over het roken van salvia, en ik ben even gaan kijken op de azarius site en daar staat:

De Mazateken gebruikten twee methoden om de salvia te consumeren: langdurig kauwen en vervolgens de bladeren doorslikken of een drankje fabriceren van salvia en water.

Van deze twee is de eerste methode een stuk effectiever. Meestal zijn 8 tot 20 bladeren genoeg. Salvia bladeren roken heeft weinig zin.
SPACE
Avatar gebruiker
dadalife
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 143
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 7:54 pm

Re: Salvia divinorum

Berichtdoor Einstein » za maart 12, 2011 7:42 pm

Salviabladeren kauwen heeft voor velen ook weinig zin. Als je genoeg bladeren rookt zou je in principe moeten kunnen trippen, maar dan moet je flink wat bladeren in je bong/pijp stoppen. Al kauwend is het wat makkelijker om grote hoeveelheden bladeren te verwerken, maar dit is dan weer absoluut niet prettig.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner