Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

5-MEO-MIPT

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor omerobert » za apr 13, 2013 4:07 pm

De pep bleek niet nodig. Klein report:

T=0 We droppen alle drie zo'n 6-7 mg (heb wel een oké weegschaal, maar poeders blijven altijd in dat bakje plakken, dus weeg ik het af in een cap. Nou hangt het vaak af van hoe de cap ligt hoe zwaar die weegt. In ieder geval 3 dubbel gechecked, en dus ongeveer 6-7 mg :#: ) Een half uur na het eten en wat biertjes.
T+0:45 Ik begin een beetje warmer en rustelozer te worden, andere twee nog weinig.
T +1:15 we besluiten een klein jointje te roken, komt bij alle drie wel aardig in
T +2:00 de effecten zijn nog steeds niet echt merkbaar, kon aan het eten liggen. Ik woog nog ongeveer 5mg af en dit verdelen we met z'n 3en.
T +2:30 We hadden de hele tijd belachelijke tv zitten kijken en besloten nu een beetje te gaan ronddansen in de kamer. Ogen dicht en gaan. Ik zat er helemaal in, leek alsof er mensen om me heen liepen maar dit was niet zo. Erg relaxed. Stonden minstens een uur zo te dansen. We hadden allemaal een warm hoofd.
T +3:45 We werden een beetje moe van het dansen en besloten te gaan bankhangen, nog steeds met muziek, in het donker. Dit was best prettig, alleen had ik geen idee wat ik met m'n benen moest doen (?) Vriend van mij was de hele avond een beetje neurotisch en ruimde allemaal dingen op en deed de afwas. Ook liet ie één voor één z'n zonnebril-collectie zien.
T +5:00 nog steeds relaxed alleen geen energie meer. Nog een beetje na zitten praten.
T +6:00 (gok). Ik was weer thuis en kon prima slapen eigenlijk. Best lekker geslapen zelfs, en oké opgestaan. Vreemd soort mindset nog steeds een beetje.

Al met al: Ik denk dat, als ik moet afgaan op andere ervaringen die ik hier en elders lees, dit met hogere dosissen misschien interessanter is. Nu is het prima te doen als chill-thuishang-drug. Werd er niet bepaald socialer van. We stonden alle drie zonder te praten gewoon te dansen de hele tijd. Ook geen visuals, alleen CEV's, die lekker te sturen waren, zag de muziek voor me als een soort 3D-balk.

Voordeel was ook dat we niks hebben gemerkt van eventuele bijverschijnselen (misselijk, maag...).
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » za apr 13, 2013 7:57 pm

Zo, gisterenavond 8mg 5-MeO-MiPT in mijn uppie uitgetest. Holy shit, dat was een bizarre ervaring. Gaaf, maar ook rete spannend. Ik ging heeeeel veeeeel dieper alleen.

Inmiddels de vierde keer 5-MeO-MiPT. De hele ervaring alleen was zo extreem. Ik had bijna geen anker meer naar de werkelijkheid. Hoe verder ik afdwaalde met mijn gedachten hoe meer ik het gevoel had gek te worden. Soms was het heel spannend wanneer ik mezelf begon af te vragen of ik niet mijn zelfgecreëerde anker naar de werkelijkheid volledig aan het verliezen was. Niet meer wetende dat je een drug op hebt, geen enkele vorm van realiteitsbesef hebt. Een aantal malen tikte ik die grens op de piek mentaal aan. Het leek dan alsof ik in een hyperrealistische droom zat.

Mijn conclusie is dat 5-MeO-MiPT een mentaal loopje met sensorische indrukken neemt. Alle sensorische indrukken worden versterkt door je gedachten. Visuele en auditieve indrukken worden duidelijk meer versterkt dan je tast, reuk en smaak.


Mijn 5-MeO-MiPT Trip Report:
  - Om 21:20 (T=0u00m) neem ik op een volle maag oraal 5mg 5-MeO-MiPT in een capsule afgewogen op mijn gecalibreerde analytische balans (0.1mg readability en repeatability). Een tweede 3mg capsule leg ik alvast klaar mocht ik niets ervaren, meer willen of de trip verlengen.

  - Om 22:10 (T=0u50m) ga ik naar de wc, omdat ik me wat ongemakkelijk in mijn maag voel. Zonder resultaat, ik was tenslotte een paar uur daarover reeds geweest. Ik kijk nog eens naar mijn pupillen in de spiegel en ik zie geen beduidend verschil in dilatatie. Wel een klein verschil in grootte tussen mijn pupillen. Dat is waarschijnlijk een bijwerking (anisocorie) van de Pregabaline die ik dagelijks slik. Ik voel en zie nog niets.

  - Om 22:45 (T=1u25m) besluit ik naar de tweede capsule van 3mg te grijpen. Om er meer vaart in te zetten trek ik de kop van de capsule eraf en slik de 3mg capsule erbij met wat water.

  - Om 23:00 (T=1u40m) ga ik wederom naar de wc. Een wat ongemakkelijk gevoel in de maag, dit keer met wat meer resultaat op de wc. Terwijl ik daar zit begin ik te merken dat er iets aan het veranderen is in mijn lichaam. Aan de bovenkant van mijn schouders en onder mijn nek voel ik wat prikkelingen, een iets of wat onrustig gevoel in mijn lichaam en een licht neurotische spanning in mijn kop. Ik bedenk me dat ik absoluut niet mijn mentale zelfgecreëerde anker naar de buitenwereld wil verliezen, total out of control wil ik niet gaan. Ik besluit niet meer dan 8mg te nemen voor de avond.

  - Om 23:15 (T=1u55m) ben ik er van overtuigd dat het nu komen gaat. Ik voel een zeer duidelijke spanning en onrust in mijn kop en lichaam.

  - Om 23:20 (T=2u00m) ervaar ik een mentaal hobbeltje en ik vraag me af of ik dit alleen aan kan. Mijn focus begin ik te verliezen, ik krijg mijn omgeving niet strak en helder in beeld. Het gevoel komt op, ik herken het van voorgaande keren.

  - Om 23:27 (T=2u07m) loop ik terug naar mijn badkamer om mijn pupillen weer te inspecteren. Op dat moment zie ik de grond wiebelen van mijn badkamer. De lijntjes tussen de tegels vormen geen rechtlijnig patroon meer. Er zit een zekere golf-beweging in. Met strak open gehouden ogen probeer ik te focussen en daarmee te achterhalen wat er nu daadwerkelijk anders aan is. Opeens zie ik het, in iedere hoek zit een punt waarin het beeld aan het wegdraaien is, zoals het uiteinde van een tornadoslurf die de grond opzuigt. Het is niet heftig, maar licht aanwezig. De lijnen van de tegels golven licht tussen die vier draaipunten in mijn gezichtsveld. Je zou er zo overheen kijken als je er niet op let. Ik herken dit visuele aspect van 5-MeO-MipT en besef me nu dat het echt begonnen is.

  Ik kalmeer mezelf met de gedachten dat het voorgaande keren rete vet was, allemaal goed afliep en dat ik er nu lekker van wil gaan genieten, we gaan nu niet lopen watten zeg ik tegen mezelf. Ik adem een paar keer rustig door en ontspan mezelf. De onrust neemt plaats voor een positief gevoel, heerlijk, ik word opgewonden. Het idee dat ik mijn 'need for control' ga loslaten en dat gewoon in mijn uppie geeft mij een gevoel van overwinning. Mezelf overlaten aan datgene wat gaat komen, accepteren en genieten.

  - Om 23:30 (T=2u10m) ga ik mijn Home Theater. Holy shit hoe mooi is dit, wauw. Dit spul geeft echt een hele bijzondere lading aan de beelden. Het neemt me volledig mentaal in beslag en ik ben niet meer bezig met de buitenwereld, een gevoel dat herkenbaar voor mij is bij blowen. Daar ben ik zeven jaar geleden volledig mee gestopt. De omgeving doet er niet toe, de beelden nemen mij zo in bedwang. Opeens zie ik dingen die er niet echt zijn, huh? Holy shit, ik focus mijn ogen en ik realiseer me dat de gedachte die ik zojuist kreeg geprojecteerd werd op het scherm, ongelooflijk, wat bizar!

  "Ik snap het, ik snap het, ik snap het"... hyper word ik van het kwartje dat valt, holy shit bedenk ik me!! Ik realiseer me nu volledig dat 5-MeO-MiPT geen leuke visuele veranderingen creëert, maar dat ik bepaal wat ik zie, ik denk wat zie! Zoals een droom die ik kan sturen, wauw, wat is dit super gaaf! Daar was ik in mijn jeugd altijd goed in, de beste dromen heb ik toen beleefd en al velen jaren is het intense en helemaal het stuurbare voorbij.

  Ik zet de film stil en kijk mijn badkamer in waar het licht brand, even een rust momentje. Het licht heb ik daar bewust laten branden, de badkamer is mijn zelfgecreëerde anker, door die deur ga ik terug naar de werkelijkheid, daar waar ik nog volledig in de werkelijkheid was. Maar wat ziet de badkamer er veel dieper uit, en de vloer, die vloer loopt niet recht, de vloer staat scheef, als ik daar overheen zou lopen, dan zou ik geheid naar één kant toevallen. Ik knipper nog een keer met mijn ogen, ik focus en trek de badkamer vloer weer recht. Pfff... wat bizar.

  - Om 00:15 (T=2u55m) vraag ik me af hoe laat het is. Ik kijk naar mijn klok en schrik van de tijd. Huh, hoe kan dat nou... ik heb het gevoel dat het veel later is. Gaat de tijd trager, ja de tijd gaat trager realiseer ik me. Ik kijk nog eens naar mijn klok en ik zie de seconde wijzer tikken. Draait die nu naar achteren? WOW! De klok draait naar achteren! Welke kant draait een seconde wijzer vraag ik me af. Het kan toch niet zo zijn dat ik mezelf die vraag stel, mijn gedachten beginnen een loopje met mij te nemen. Woeii,... wat bizar, wat bizar. Het is maar wat je denkt, het is maar wat je denkt! Met een Eureka gevoel roep ik hardop 'Je ziet wat je denkt!'.

  Allerlei gedachten dwalen door mijn kop. Hoe zie ik anderen, hoe zien zij mij? Hoe zien anorexia patienten zichzelf? Ik dwaal verder af en af en opeens bedenk ik, dat ik goed voor mezelf moet zorgen. Hup, terug naar naar de keuken. Water drinken. Heb ik dorst? Ja, ik heb dorst, en wat is het warm. Jeetje. Wat een vreemd gevoel in mijn buik. Het is wat ondefinieerbaar. Het is geen gevoel van dat ik naar de wc moet, maar alsof de spieren tintelen zoals je vlinders in de buik voelt. Hij voelt ook wat gespannen, wat trekkend en bol.

  Ik loop naar een bordje met sinaasappel stukjes die ik klaar had gelegd. Ik neem er eentje, poef wat klapt hij vreemd open in mijn mond. Alsof er een hele harde schil omheen zit, met een sterke smaak van binnen. Wat ziet mijn huis er toch maf uit, en die fles water, jeetje wat bizar groot is die, pfff... ik besloot terug te gaan naar mijn Home Theater.

  - Om 02:00 (T=4u40m) kijk ik nog eens op mijn klok. Het gevoel neemt af. Jeetje, daar baal ik van. Het was net zo fijn, totale ontspanning, even weg uit de werkelijkheid. Opeens vraag ik me af of de muziek niet veelste hard staat voor de buren. Ik loop heen en weer door de kamer en probeer het na te gaan, maar het lukt maar niet. Is het nou hard of zacht? Volgens mij staat hij zacht zo te zien aan de versterker, heel zacht zelfs, maar de muziek klinkt harder. Jeetje, ben ik mezelf nu voor de gek aan het houden? Hoor ik nu geluiden die er niet zijn, een plop, plop plop. Is dat nu buiten of binnen?

  - Om 02:20 (T=5u00m) ben ik licht geirriteerd dat het half afgelopen is. Juist dat beetje extra mis ik nu. Zal ik meer nemen? Pfff, ik weet het niet. Ik wil dolgraag, maar straks wordt het helemaal een gekke huis. Stel dat ik meer neem, is dat dan genoeg of neem ik daarna wederom en kom ik misschien in een totale waanzin en trek ik helemaal door. Ik begin last van mijn bovenrug te krijgen. Een nare pijn in mijn ruggemerg.

  - Om 02:40 (T=5u20m) heb ik 2mg met veel moeite afgewogen. Ik neem de capsule mee naar de keuken waar mijn water staat. Klopt het nu? Was het niet misschien 20mg? Ff, nu koppie erbij. Kijk goed naar de hoeveelheid in de capsule, je kan zien hoeveel het is. Ja, het klopt zeg ik tegen mezelf en ik slik de 2mg half open achterover met wat water.

  - Om 03:00 (T=5u20m), of rond die koers, voel ik me helemaal op. Mijn ruggemerg doet nu veel zeer en ik wil gaan slapen. Waarom heb ik nu die derde capsule geslikt, ik wil niet meer, ik wil liggen, af van de pijn. Ik loop door mijn huis en realiseer me dat het spul behoorlijk is uitgewerkt. 'Laat ik maar gaan slapen' denk ik in mezelf en doe de verlichting uit en ga op bed liggen.

  - Om 03:30 (T=5u50m) Pfff,... wat doet mn rug verdomme veel zeer. Hiermee kom ik niet tot rust en sta na wat gedraai in bed weer op en doe het licht aan. Achjee, daar begint het weer. Mijn kamer wordt dieper. Eerlijk gezegd ben ik er nu wel behoorlijk klaar mee. Geirriteerd van de rugpijn loop ik naar de keuken en slik de diazepam in.

  - Om 4:40 (T=6u00m) merk ik dat ik nog niet kan slapen. Zou die diazepam 5mg toch te weinig zijn? Ik besluit om een paar tv afleveringen te gaan kijken, dan val ik vanzelf wel in slaap. En jawel,... na 3 afleveringen lig ik eindelijk te pitten.
Laatst bijgewerkt door progressive op ma apr 15, 2013 2:24 am, in totaal 5 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Afca_Remy » za apr 13, 2013 8:48 pm

Wat een fantastisch trip report zeg!! :!:
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » za apr 27, 2013 11:54 am

Iemand al eens 5-MeO-MiPT met een beetje 2C-C gecombineerd?

Of is dit af te raden?
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MeO-MiPT

Berichtdoor progressive » ma apr 29, 2013 1:08 am

Gisterenavond 20mg 5-Me0-MipT en 20mg 2C-C op. Een maat van me nam MDMA nadat 16mg 5-MeO-MiPT vreemd genoeg totaal niet aan sloeg. Was overigens wel een gast die 20 jaar lang heftig aan de wiet heeft gezeten en nu een jaar gestopt is. Wie weet heeft zijn wiet gebruik er wat mee te maken.

In het begin nam ik 15mg 5-MeO-MiPT, nadat het helemaal was uitgewerkt nog eens 5mg en daar bovenop 10mg 2C-C. Toen dat zo'n beetje was uitgewerkt 4mg Etizolam om te slapen, en even later nog eens 10mg 2C-C omdat we toch nog even verder wilden. Die laatste 10mg 2C-C werkte (uiteraard) niet. De combi van 5mg 5-MeO-MiPT en 10mg 2C-C gaf super gave CEV's. Haarscherpe RGB patroontjes die op me af kwamen vliegen.

Ik ben toch wel tot de conclusie gekomen dat ik een 5-MeO-MiPT trip veelste kort vind duren. Na 3 uur is de echte fun toch wel voorbij. Het lukt wel om deze fun te verlengen door bij te nemen, maar de vieze rugpijn zet op gegeven moment toch in en dan ben ik er wel klaar mee.

Praktische conclusies:
- De combinatie 5-MeO-MiPT met 2C-C ging goed.
- De combinatie 5-MeO-MiPT met MDMA ging goed.
- De combinatie 5-MeO-MiPT met Etizolam ging goed.
- De combinatie 5-MeO-MiPT met Pregabaline ging goed.
- De combinatie 5-MeO-MipT met 2C-C, Etizolam en Pregabaline ging goed.
- De combinatie MDMA met Etizolam ging goed.
- De combinatie 2C-C met Etizolam ging goed.
- De combinatie Pregabaline met Etizolam ging goed.
- Ik ga niet meer trippen met iemand die MDMA neemt, het haalde me behoorlijk uit mijn trip.

5-MeO-MiPT:
T0:00 ik 8, hij 12
T1:40 hij 4
T2:10 ik 4
T3:10 ik 3
T4:20 ik 5
---------------------
ik 20mg, hij 16mg

2C-C:
T5:30 ik 10mg
T6:50 ik 10mg
---------------------
ik 20mg, hij 0mg

MDMA:
T2:40 hij 150mg
T4:00 hij 75mg
T6:00 hij 115mg
---------------------
ik 0mg, hij 340mg
Laatst bijgewerkt door progressive op do mei 02, 2013 11:52 am, in totaal 8 keer bewerkt.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor bbroni » do mei 02, 2013 12:26 am

+1 voor praktische conclusies :)

Ik lees vooral veel 'met Etizolam ging goed'.
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » do mei 02, 2013 11:45 am

bbroni schreef:+1 voor praktische conclusies :)

Ik lees vooral veel 'met Etizolam ging goed'.


Ja, klopt ja, wellicht beter in het Etizolam topic moeten zetten. Ik heb e.e.a. aangepast.

Etizolam was overigens uitsluitend voor het slapen bedoelt.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » za mei 18, 2013 3:30 pm

In mijn eentje een 6 mg capsule geslikt. Mijn laagste dosering tot nu toe. Onset na 1 uur en 15 minuten. Daarna binnen 45 minuten op piek. Totale trip duurde ongeveer 2 uur en 45 minuten. Geen noemenswaardige afterglow.

Voor mij geen spannende dosering. Dwaalde wel regelmatig helemaal af in mijn gedachten, dan liep het me een beetje irritant te mindfucken, zeker naar de piek. Visuele effecten herkenbaar, maar zeer minimaal, een onervaren slikker zou ze moeilijk herkennen. De tijd ging wel wat trager.

De goede dosering is heilig merk ik nu wel. Vorige keer in mijn eentje 8 mg capsule geslikt en die trip was zeer psychedelisch. Ik schat toch wel een factor 6 sterker. Omdat ik hem toen in mijn eentje net iets te heftig vond, besloot ik nu voor 6 mg te gaan. Dat was dus weer wat te weinig. Als ik hem over zou doen, dan zou ik voor een 7+ mg gaan.

Overigens heb ik meer nodig voor hetzelfde resultaat als ik samen met anderen ben. 5-MeO-MiPT laat zien wat je denkt en met anderen erbij dwaal je minder af en heb je meer nodig. Vanuit mijn ervaring zit ik dan meer op 14 mg.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » wo jun 05, 2013 9:14 pm

Ik heb een tweede 5-MeO-MiPT besteld van een andere (naar wat ik heb vernomen betrouwbare) vendor. Die tweede is veel lichter van kleur, bijna wit. De eerste is iets geliger. Iemand enig idee waarom en of er verschil tussen beide kan zijn op basis van de kleur? De structuur lijkt wel hetzelfde. Ik heb die nieuwe nog niet geprobeerd overigens.

Ik bewaar ze beide onder dezelfde omstandigheden: gekoeld, donker en in glas.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Afca_Remy » wo jun 05, 2013 11:00 pm

Heb je die eerste laten testen toevallig? Misschien is (was) het niet helemaal zuiver?

Verstuurd van mijn HTC One met Tapatalk
Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist :D :cheers:
Avatar gebruiker
Afca_Remy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 790
Geregistreerd: wo jul 11, 2012 6:52 pm
Woonplaats: Noord Holland

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » do jun 06, 2013 12:22 am

Afca_Remy schreef:Heb je die eerste laten testen toevallig? Misschien is (was) het niet helemaal zuiver?


Nee, ik heb geen van mijn RC's laten testen. Zou kunnen dat het niet zuiver was,... geen idee.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Einstein » do jun 06, 2013 12:24 am

Verkleuring komt altijd door een onzuiverheid, echter hoeft dat niet per se een ernstige vervuiling te zijn, het kan evengoed verwaarloosbaar weinig zijn.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Eko » do jun 06, 2013 11:05 am

kan iemand me een samenvatting geven qua duur, intensiteit, bodyload, etc. en in vergelijking met bvb LSD
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Bonke » vr jun 07, 2013 5:54 pm

Hoelang kan je dit goedje bewaren? Ik heb het vorig jaar augustus ontvangen en ligt sindsdien in een bakje in de kast.
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » vr jun 07, 2013 10:09 pm

Bonke schreef:Hoelang kan je dit goedje bewaren? Ik heb het vorig jaar augustus ontvangen en ligt sindsdien in een bakje in de kast.


Hoe lang ik het kan bewaren weet ik niet. :snort:

Maar als je er heel zeker van bent dat je het nog hebt, dan kun je het toch minstens 10 maanden bewaren.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Eko » vr jun 07, 2013 10:14 pm

zolang ge eender welk stofje droog en donker bewaart, kan er weinig mee gebeuren, lijkt me.
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Bonke » za jun 08, 2013 12:41 pm

Eko schreef:zolang ge eender welk stofje droog en donker bewaart, kan er weinig mee gebeuren, lijkt me.

Dacht dat Einstein eens zei dat die triptstofjes wel degelijk een houdbaarheidsdatum hadden. Daarbij weet je ook niet hoelang het al bij een vendor op de plank ligt.
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Einstein » za jun 08, 2013 1:11 pm

Tryptamines schijnen inderdaad geregeld wat kwetsbaarder te zijn dan veel andere drugs. 5-MeO-MiPT lijkt me dan weer één van de robuustere, maar het kan nooit kwaad om het in ieder geval koel en donker op te slaan.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » za jun 08, 2013 7:16 pm

@bonke

Wellicht heb je hier wat aan:

http://www.bluelight.ru/vb/threads/5181 ... ryptamines

http://www.zoklet.net/bbs/showthread.php?t=82469

http://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=40459

http://www.bluelight.ru/vb/threads/4902 ... ryptamines

Ik vond deze post wel mooi:
don't know about where anyone else lives, but here in wine country I can pick up a can of 'wine preservation' inert gas mix at the local supermarket. It is a mix of argon, nitrogen, and CO2. I have stored ounces and ounces of dried, powdered, and compressed mushroom powder in canning jars under that inert gas mix in the freezer for 3-4 years without ANY noticeable loss in potency.


en

AcO tryptamines are more stable because the ester moiety protects the HO function from degradation either by a body's metabolism or by a combination of natural elements (ionization, oxygen, water, light), this principle is typical for drugs or more generally...
However HO tryptamines are more potent per milligram because the Ac(etoxy) part is 'dead weight'.


en

i stored 5-meo-dmt freebase powder in an airtight amber glass vial with a dessicant and oxygen absorberpack within the glass in my freezer for 2 years without any loss of potency. not even the color changed, while a reference sample in my cupboard at room temperature and within in a plastic baggy turned tan with brown spots on the baggies lid.

i guess oxygen-free and below 20°C is the way to go for tryptamines, especially freebase material.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » za jun 08, 2013 8:07 pm

Ik denk dat ik 1 van deze dingen ga kopen. Dan ben ik van het hele gezeik af. Mijn collectie aan chemicals kosten nu al zeker 400 euro. Dat vind ik wel de moeite waard.

https://www.google.nl/search?q=Vacuum+D ... 80&bih=909
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor bbroni » zo jun 23, 2013 9:32 pm

Als je je zakjes in een wat groter knipzake bewaart, in een bakje in de vriezer, dan zou dat volgens mij wel voldoende moeten zijn om het spul een tijd lang goed te houden. Verder kan het ook geen kwaad om de lucht even uit de zakjes te drukken voordat je ze opbergt.

Maarre, mooi apparaat hoor :)
bbroni
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 149
Geregistreerd: di nov 13, 2012 9:37 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » zo jun 23, 2013 11:29 pm

bbroni schreef:Als je je zakjes in een wat groter knipzake bewaart, in een bakje in de vriezer, dan zou dat volgens mij wel voldoende moeten zijn om het spul een tijd lang goed te houden. Verder kan het ook geen kwaad om de lucht even uit de zakjes te drukken voordat je ze opbergt.

Maarre, mooi apparaat hoor :)


Ik heb alles in kleine potjes zitten. Die zitten weer in een doosje, dat in de koelkast staat.

Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Ahote » zo jun 23, 2013 11:32 pm

je hebt daar precies wel een aardige collectie :woeh:
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » zo jun 23, 2013 11:56 pm

Super fijne potjes en erg klein (bovenzijde kurkje is 6mm). Maar het is absoluut geen speelgoed.

Heb er een rvs schepje bij. Daarmee kan ik heel precies 1mg overhevelen in een capsule. Kan het inmiddels ook al zien of iets 1mg of 2mg is; echt bizar! Wel handig bij 5-MeO-MiPT, want dat let best wel nauw.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor gachiBASS » ma jun 24, 2013 12:05 am

progressive schreef:
bbroni schreef:Als je je zakjes in een wat groter knipzake bewaart, in een bakje in de vriezer, dan zou dat volgens mij wel voldoende moeten zijn om het spul een tijd lang goed te houden. Verder kan het ook geen kwaad om de lucht even uit de zakjes te drukken voordat je ze opbergt.

Maarre, mooi apparaat hoor :)


Ik heb alles in kleine potjes zitten. Die zitten weer in een doosje, dat in de koelkast staat.Dat is wel tof man! :hulde:
Avatar gebruiker
gachiBASS
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1773
Geregistreerd: di jul 17, 2012 8:26 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Piotr » ma jun 24, 2013 4:20 pm

Dit spul klinkt zeker de moeite waard als ik dit zo allemaal lees. Heeft iemand dit ooit gecombineerd met mdma, 4fmp of een andere euforische upper? Wil dit sowieso een keer proberen buiten een feestje om, zonder andere drugs. Maar zou het ook kunnen dat dit net zo'n versterkend effect heeft op de euforie zoals de meeste 2c'tjes dat doen?
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » ma jun 24, 2013 5:03 pm

pjenis schreef:Dit spul klinkt zeker de moeite waard als ik dit zo allemaal lees. Heeft iemand dit ooit gecombineerd met mdma, 4fmp of een andere euforische upper? Wil dit sowieso een keer proberen buiten een feestje om, zonder andere drugs. Maar zou het ook kunnen dat dit net zo'n versterkend effect heeft op de euforie zoals de meeste 2c'tjes dat doen?


5-MeO-MiPT zou ik niet adviseren te combineren met M. Een vriend van me had 17mg 5-MeO-MiPT op en 180mg M, dat ging goed, maar hij voelde ook niets van de 5-MeO-MiPT. Op bluelight las ik dat de combinatie gevaarlijk kan zijn!! Niet in een post van iemand, maar in het overzicht van gevaarlijke combinaties, en dat zegt denk ik wel wat. Ik heb het gecombineerd met 10mg 2C-C en dat gaf extreem gave CEV's. Die combi ga ik absoluut weer doen.

Ik vind dit absoluut geen makkelijk middel. Zeker alleen verlies je snel de werkelijkheid. Bij mij lag daar de grens bij 8mg. De mindfuck is echt aanzienlijk en de body load vrij vies. Het geeft een wat neurotisch gevoel. Het gave van dit spul is dat je daarentegen mensen en objecten gaat zien zoals je erover denkt. Met 14mg ben ik de stad in gegaan met een vriend en het was veelste zwaar om in de drukte, de muziek, warmte en lichten te staan. Indrukken kwamen zo heftig over. Ik kan het absoluut aanraden, maar maak je alvast maar klaar voor de vervelende body load en doe het samen met anderen als je begint.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Piotr » ma jun 24, 2013 7:40 pm

Is deze drug eigenlijk ergens mee te vergelijken?
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor Eko » ma jun 24, 2013 8:30 pm

pjenis schreef:Is deze drug eigenlijk ergens mee te vergelijken?

Eko schreef:kan iemand me een samenvatting geven qua duur, intensiteit, bodyload, etc. en in vergelijking met bvb LSD

dit dus
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: 5-MEO-MIPT

Berichtdoor progressive » di jun 25, 2013 7:08 pm

Eko schreef:dit dus


Wat wil je hier nu precies mee zeggen?
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

VorigeVolgende

 • Gelijkaardige topics
  Reacties
  Bekeken
  Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner