Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ethylphenidate

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Chevy » zo apr 21, 2013 1:33 am

Hmm... wel inderdaad echt een corrosief spulletje! Normaal behalve wat branderig gevoel nergens last van als ik neus 15 minuten na het snuiven even goed schoon maak. Maar nu begon mijn neus na het snuiven (binnen paar minuten) weer te lopen, maar dat heb ik vaker. Totdat ik zag dat het bloed was. Neus begon echt al binnen 3 minuten te bloeden na een lijntje. Dus is echt corrosief spul, dus zeker zorgen dat je je neus goed schoon houd anders word ie volgens mij half opgevreten als je te vaak snuift. En dat terwijl ik over de periode dat ik het gekocht had, tot nu toe, misschien 350mg heb gesnoven in totaal. Met altijd minimaal een week tussenpauze, en maar meestal 1 a 2 kleine lijntjes per keer. Dus het fuckt je neus al behoorlijk snel.

Als ik dat uitreken neem ik blijkbaar toch een 60~65mg per avond, dat merk ik dan wel lekker, maar geen last van hart of opgejaagd gevoel, gewoon lekker up en kaakspanningen. Vreemd dat mensen hier dan al zeggen dat 15mg oraal al te veel is.

Maar oraal heb ik nog niet getest, maar schijnt niet zo super te zijn toch? Misschien toch maar eens proberen... of wisselen van neusgat :P

Nu ik wat meer ethylphenidate heb geprobeerd blijf ik bij mijn mening, niks bijzonders, maar leuke upper voor tijdens een avondje drinken. Verwacht geen wonderen, maar gewoon beetje chillen en drinken en lekker door gaan zonder in te kakken, en wat lekkere energie en een beetje moodlift. Voor het geld is het een prima spulletje voor tussendoor, ook geen kater erna. En 1 etizolam aan het einde van de avond in combinatie met wat wiet is genoeg om makkelijk te kunnen slapen.

Edit: Maar eens een beetje in mijn drinken gegooid, zelfde hoeveelheid als wat ik net gesnoven had. Als ik dit had gesnoven had ik het zeker goed gemerkt, ben benieuwd wat ik zometeen ga merken nu ik het oraal heb genomen. Kan ik beetje vergelijken wat het verschil is tussen oraal en nasaal, want hoor veel wisselende verhalen hier op het forum. Zal straks wel updaten wat het effect is.

Edit 2: Orale dosis klapt er nu in, gaat nog vrij rap, in 15 minuten ineens kaakspanningen en stuk actiever. Dosis werkt naar gevoel absoluut niet slechter dan nasaal! En dit zou echt mega schelen voor de staat van mijn neus :snort:

Weer 10 minuten later, werkt perfect nu! Nooit meer nasaal voor mij, oraal werkt even goed, klapt snel in, en nergens last van. Stukken veiligere inname!

Zo, uur later, hij gaat nog steeds prima! Oraal is voortaan the way to go voor mij! Voor de grap eens bloeddruk gemeten tijdens het effect, was lichtelijk hoger dan normaal, maar alsnog absoluut niet hoog (128/80 ofzo), hartslag was wel hoger met 90BPM. Maar dat valt me allemaal nog reuze mee. Moet ik eigenlijk ook eens proberen tijdens 3MMC, kijken welke heftiger op je bloedvaten en hart reageert.

2.5 uur na orale inname nu, gaat nog steeds als een trein, ik ga maar eens een etizolammetje pakken!
Chevy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 233
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 3:40 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Chevy » zo mei 05, 2013 2:37 am

Nu volledig orale inname geprobeerd, zonder eerst wat te snuiven dus (gezien vorige x die bloedneus kwam en ik er echt de schijt van had om die corrosive shit te snuiven).

Komt ietsje later op (maar alsnog snel, denk in 20 minuten ofzo, snuiven 10 ofzo), dosis is even hoog als normaal nasaal, of iig geen schokkende verschillen (4 sleutelpuntjes in totaal ofzo, verdeeld in 2 sleutelpuntjes per keer, dus 2 sleutelpuntjes, uur/anderhalf uur later 2 sleutelpuntjes erbij), en werkt prima!

Dus snuiven van die shit is echt niet nodig, dosis word er niet schokkend lager van, en het komt niet schokkend veel sneller op.

Maar blijf bij mijn mening (alweer/nog steeds:P), leuk spulletje voor na een dag hard werken je weekend in te luiden, moeheid verdwijnt, lekker wat alcohol drinken erbij, en lekker chillen. Geen kater de dag erna, geen gevoel als je je lichaam aan het slopen bent (voelt juist heel rustig op het lichaam vind ik, absoluut geen last van hart ofzo wat ik vaker lees, mijn hart is gewoon relaxed). Leuk spulletje voor een rustige avond lekker chillen met wat drank, niets meer niets minder. Heb iig zelf nooit euforische gevoelens gehad wat ik soms ook lees, alleen een lichte moodlift en wat extra energie, en gewoon een lekker 'up' gevoel.

Nu heb ik volgens mij wel alle kanten van dit stofje besproken, doseringen (in vage zin helaas wegens gebrek aan weegschaal), ROA (oraal/nasaal, pluggen begin ik niet aan :P), effecten (voor mij iig, zie dat sommige mensen ze anders ervaren), werkingsduur (bij mij zijn die 4 sleutelpuntjes verdeeld over 1-1.5 uur genoeg om van 12 tot 4~5 ofzo genoeg 'up' te zijn om lekker te genieten van de avond), en after effects (bij mij in die dosissen wat ik hier beschrijf steeds) zo goed als 0.

Slapen gaat met 1mg etizolam en een jointje erbij zonder problemen. Soms 1.5mg etizolam. Slaap dan heerlijk zonder wakker te worden of korte nachten te hebben, en dag erna nog beetje sloom in het begin van de etizolam, maar dat verdwijnt gedurende de dag.

Denk dat ik nu wel alles heb samengevat over dit stofje wat ik kan, so my job is done :P Mochten meer mensen ervaringen hebben met dit stofje zou ik ze graag hier terug lezen. Mochten mensen ondanks mijn overvloed (nadeel van posten onder invloed van het betreffende stofje...) aan informatie toch nog vragen hebben hoor ik ze graag.

Edit: En voor de mensen die denken wat spamt die kerel toch het halve topic vol, net zoals bij het 3MMC topic, ik plaats liever veel te veel informatie dan te weinig, want als ik opzoek ben naar informatie over een stofje vind ik soms in de desbetreffende topics niet alle informatie die ik zoek, dus hoop dat dit mensen goed genoeg informeert en aan de hand daarvan kunnen beslissen of het voor hun iets is ja of nee, en wat ze kunnen verwachten.
Chevy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 233
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 3:40 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Ivo » zo mei 05, 2013 10:47 am

Chevy schreef:Edit: En voor de mensen die denken wat spamt die kerel toch het halve topic vol, net zoals bij het 3MMC topic, ik plaats liever veel te veel informatie dan te weinig

Waarvoor dank :hulde: Ik heb er nog een sample van liggen en ik lees er liever iets te veel over dan te weinig voor ik er aan begin.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Italiano » ma mei 06, 2013 2:43 pm

Wat ik wel prettig vind aan de combi alcohol - ritalin (methylfenidaat) is dat je wel (zonder etizolam bijv) kunt slapen naderhand. Is dat met ethylfenidaat nou ook zo of gaat dat toch een stuk minder gemakkelijk?
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Bonke » ma mei 06, 2013 6:48 pm

Ik heb op het oog zo'n 20mg genomen oraal afgelopen vrijdag. Merkte dit amper en viel zelfs 5 minuten in slaap op de bank. Ik had dan wel een erg drukke week gehad. Maar ik kreeg op een gegeven moment last van mijn linkerarm (spier)... als of het vernauwde. Geen idee of het met de ethylphenidate te maken had of het een andere reden had.... Maar eens kijken of ik dit nog een tweede kans geef.
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Hi-Hat » di mei 07, 2013 10:05 pm

De eerste drug die ik heb weggeflikkerd. Ik vertrouw het spul voor geen meter en eigenlijk schaam ik mij een beetje dat ik dit goedje heb geprobeerd. Anderen hebben er goede ervaringen mee, ik zie het nut van dit spul niet in.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor megatrippie » do mei 09, 2013 8:32 am

Alles behalve bijzonder dit goedje.

heb een kleine allergietest gedaan en daarna 60mg oraal genomen.
Een klein beetje stimulatie was alles wat ik er van vernomen heb.
Drie vrienden vernamen er zo goed als niets van.

zo'n 4 uur later heb ik 40mg gesnoven.
Wederom wat stimulatie en een heel klein beetje euforie.
Met tussenpozen van zo'n 4 uur nog 2x zo'n 40mg gesnoven.
Over de gehele dag in totaal dus zo'n 180 a 200 mg genomen.
Aan het einde van deze lange dag naar bed en redelijk geslapen.

Conclusie
Een slechte vervanger voor gewone pep.
Geen vervanger voor 3FA
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Ivo » do mei 09, 2013 8:37 am

Kan het iets van functionele waarde hebben?
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor megatrippie » do mei 09, 2013 8:41 am

Ivo schreef:Kan het iets van functionele waarde hebben?


Nee
Oraal werkt het ronduit slecht vergeleken met nasaal.
Het blijkt aardig corrosief.
De werkingsduur is te kort.

Neem voor functionaliteit beter straatpep of Methylfenidaat oid.
Tree Hugging Hippie Crap
megatrippie
In Memoriam
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:52 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Sterling Archer » za mei 11, 2013 12:36 am

Ik vind het ook teleurstellend, net als MPA. Leuke reports gelezen, maar als je fatsoenlijke stims gewend bent stelt het niks voor. De enige die rc stim die imo iets voorstelt is MDPV, maar ook dat vind ik een soort schultenbrau rose versie van coke.
All I've had today is like six gummy bears and some scotch
Avatar gebruiker
Sterling Archer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: do maart 10, 2011 2:03 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Chevy » za mei 11, 2013 8:00 pm

Zoals ik al zei, opzichzelf is het niks bijzonders, met wat drank erbij redelijk maar niks boeiends.
Handig om een slome avond wat actiever te maken en lekker wat te drinken :)
Chevy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 233
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 3:40 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Paradise » zo mei 12, 2013 4:49 pm

Ik heb het toch 2x functioneel genomen in deze drukke periode voor studenten.
Kon mij toch beter concentreren op de taken van die dag dan had ik niks genomen ...

Heb ook 3FA maar dat vind ik dan weer te sterk.
En die "Blow" whatever it is ... vind ik eig de beste fuctionele stimulant, lijkt erg op MPA maar toen ik MPA probeerde als vergelijking had ik van die MPA toch meer bijwerkingen?

Maar zit allemaal niet in het straatje Amfetamine, 3FA enzow om een week werk in een dagje en half te doen ^^
Avatar gebruiker
Paradise
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 442
Geregistreerd: wo jul 13, 2011 3:45 am

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Bonke » za jun 15, 2013 12:14 pm

Ik heb dit vannacht in een dronken bui geprobeerd en werd hier zo leip van dat het niet meer leuk was... Heb dit nu 2 keer gehad en nuchter is er weinig aan. Ik heb het door de gootsteen gespoeld just to be sure...
Avatar gebruiker
Bonke
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1161
Geregistreerd: wo jan 11, 2012 11:58 pm
Woonplaats: Ouagadougou

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor User202 » vr jul 05, 2013 9:42 am

vandeweek n grammetje binnen gehad.
Mooie kristalletjes.
heb 3x wat geprobeerd.

1:
1e keer savonds 10 mg in kleine lijntjes gesnoven (eerst pletten)
is idd raar spul.. gaat soms direct naar je keel als je te hard snuift maar als je rustig aan doet, komt dit wel goed.
Brandt als de tering en moet er van niezen.
Werkt na snuiven wel vrij snel moet k opmerken: Zweethanden en je wordt er wakker van, ook je hart gaat er iets sneller van. Voel geen euforie maar wil nog ff niet teveel nemen. wil nog slapen.
Als t goed werkt, vraagt t echt om drank, dit heb ik bij veel stimulanten en dus ook hierbij.
1 kanon blik had k zo achterover waar k normaal wel n slag van krijg als ik opsta.

2e blik halverwege begin ik wel te merken dat t uit begint te werken.
Ben gaan slapen en werd vrij vroeg weer wakker met n wat naar gevoel en moest goed nadenken wat k nou had gedaan die avond. 'k had flink wat fora vol gespammed bleek achteraf hahaha!

2:
Dag vrij en moet mn huishouden doen. Hier heb ik normaliter geen zin in en ben daar vreselijk laks in.
Eerst wat gegeten : 3 afbakbroodjes
half u later:
bommetje gemaakt van 30 mg en drink dit weg met wat sap.
Komt vrij snel op en voelt wel lekker. Ga alleen vreselijk zweten en krijg klamme handen.
ik weeg nog 20 mg af en verdeel dat in 6 of 7 kleine lijntjes en leg t zakje weg om er verder af te blijven hierna.
Ik heb nog geen zin om wat te doen. Wat ik wel merk is dat ik dorst krijg.. en behoorlijk ook.
Wat ik als vervelend ervoer is dat ik muziek wat minder fijn vond dan met andere stimulanten.
Na een van de lijntjes merk ik dat k toch wat minder graag wil blijven zitten en ga wat doen.

Huishouden had ik voor 12u smiddags helemaal af. en dat was een flinke lijst. In die 2,5 a 3 u steeds n klein lijntje genomen en er waren er 2 over.
Dit heb ik even laten liggen omdat ik merkte dat t wat veel werd.
ndanks de verhalen die ik hier en daar las, kreeg ik gewoon honger... en niet zo'n beetje ook!!
ik heb normaliter al snel trek en kan best veel eten. Merk nu dat k meer honger heb en ervaar het als irritant omdat het echt zeurt.
paar broodjes gegeten en n flink glas sap deed wonderen.
had er nu wel genoeg van en deed de rest weg.
Zweten bleef aanhouden en kreeg flink trek in alcohol.. fles wodka gehaald en 2 wodka-cola's gedronken. Dit maakte t effect wat leuker en voelde een soort van euforie.
rest van de dag achter mn pc blijven hangen :lol:

savonds niet echt kunnen slapen... halfje Lormetazepam deed wonderen

3:

ben benieuwd hoe je hier op kan werken.
Concentratie heb ik soms problemen mee en laat dit goedje daar nou goed voor zijn :grin:
capje gemaakt van 30mg. genomen voordat ik naar mn werk ging.
Merkte onderweg in het OV dat dit onaangenaam is. beetje onrustig en zweet weer en voelde me n beetje opgesloten.
op werk aangekomen wel flink aan t werk geweest maar was wel wat eerder geirriteerd en gedraagde me wat lomper.
toen t uit begon te werken later op de dag, voelde ik me niet zo relaxed en werd wat opgefokt . Ook die vreselijke honger kwam weer opzetten terwijl k toch wel zo'n 14 boterhammen op had :|

Ik denk dat t iets teveel was voor deze situatie.
k probeer dit nog eens met 15mg en anders blijft t voor soms recreatief of als k erg moe ben van t een en ander.

al met al wel aardige rc.. lijkt op coke maar toch anders. En net als velen hier, als je sterkere stimulanten gewend bent (x, pep, 4fa enz) dan kan dit als saai worden ervaren.

Tot zover mijn eerste review op dit forum 8-)
Done: MDMA , Methylone, Amfetamine, Coke, Alcohol, GHB, Ethylphenidaat, Paddo's, 2c-i, LSA zaad, Etizolam, 4FA,2FA, 6APB
To Do 2c-b(ligt klaar!), Keta, Methoxetamine
User202
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 51
Geregistreerd: vr jul 05, 2013 12:00 am

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor User202 » vr jul 05, 2013 9:45 am

Bonke schreef:Ik heb dit vannacht in een dronken bui geprobeerd en werd hier zo leip van dat het niet meer leuk was... Heb dit nu 2 keer gehad en nuchter is er weinig aan. Ik heb het door de gootsteen gespoeld just to be sure...

hoe werd je hier leip van?
Done: MDMA , Methylone, Amfetamine, Coke, Alcohol, GHB, Ethylphenidaat, Paddo's, 2c-i, LSA zaad, Etizolam, 4FA,2FA, 6APB
To Do 2c-b(ligt klaar!), Keta, Methoxetamine
User202
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 51
Geregistreerd: vr jul 05, 2013 12:00 am

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor J-C » za dec 07, 2013 3:24 am

Sunseed schreef:
J-C schreef:Leuke high die een uurtje duurt, maar de afkick is verschrikkelijk, zelfs volgende dag nog. Ook slapen is heel moeilijk; zelfs van een klein beetje!

Ja, enorme craving naar meer, dit heb ik ook gemerkt, bij het snuiven toch allesinds. Lijkt volgens vrienden heel erg op coke van gevoel, maar heb nog nooit geen coke gedaan dus kan niet vergelijken.


Nog eens een 2e research gedaan.
Een euforische dosis begint vanaf 50mg, ik neem meestal 60mg. Durrt een uurtje en dan een downer a la etiz... 2 uur later nog zo een eentje, voelde me echt wel goe voor weer een uurtje en daarna begin ik echt overal te verkrampen en slecht te voelen... dus its 's enough now... comedown is vervelend, je verkrampt, krijgt koud, goesting in nog een maar bij op je tanden Paar etiz en wat biertjes en je zou moeten kunnen slapen 5uur na je laaste bump ;)
Vrij zware stim... opletten!
Ja we zulle morgen wel zien... ff genoek nu
J-C
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: vr feb 10, 2012 9:20 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Dopamientje » ma dec 23, 2013 10:48 pm

Ervaring:
Ethylphenidaat (EPD) is een upper die qua gevoel totaal niet overeenkomt met speed.

Het lijkt eerder op een lichtere versie van mephedrone of coke zonder de serotonine-rush.
Dit komt omdat EPD enkel de heropname van dopamine en noradrenaline remt, terwijl mephedrone en coke ook serotonine heropname-remmers zijn.

Op zichzelf is het niet veel aan, sigaretten zijn wat lekkerder, maar je zit de hele tijd met een ongemakkelijk gevoel waar je niks mee kunt, met af en toe een licht paranoïde gevoel.

Gecombineerd met alcohol wordt het al een stuk interessanter. Het gevoel sluit goed aan op dat van alcohol, zelfs een biertje zorgt voor een warm gevoel in de borst. Etizolam of andere benzo's nemen veel van de bij-effecten weg. In combinatie met wiet wilt het effect nogal verschillen.

Ik merk duidelijk dat deze drug aangeeft waar de grens ligt. Zo gaan de borstspieren een stuk strakker staan als je te veel hebt gebruikt, de hartslag gaat omhoog (niet zo erg als bij speed of coke) en je krijgt het gevoel alsof je bloeddruk aardig gestegen is.
Ik heb op de sportschool mijn bloeddruk laten meten toen ik de nacht ervoor EPD had gebruikt en tot mijn verbazing zag alles er perfect uit. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen schade is aangericht of dat ik geen risico heb gelopen; het blijft drugs.

Een verschil met andere uppers dat ik ervaar is dat ik er niet instant-geil van wordt. Ook lijkt het alsof je meer "controle" hebt over je high. Je ziet er niet meteen vercrackt uit en je kan er gewoon op slapen. Inslapen duurt alleen wat langer.

Met de comedown valt te leven als je geen nachten doorhaalt.


Werkingsduur:
(Het eerste effect, de 'rush', wordt gevolgd door een plateau)

Nasaal: 1 - 5 uur
Oraal: 3 - 8 uur

Dosis:

Licht:
Nasaal: 5-20 mg
Oraal: 10-50 mg

Middel:
Nasaal: 10 - 50mg
Oraal: 50-100mg

Sterk:
Nasaal: 50mg +
Oraal: 100mg+


Conclusie; een leuke stimulant om ergens mee te combineren, maar verwacht er niet teveel van.
Laatst bijgewerkt door Dopamientje op ma jan 06, 2014 1:07 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Druks » ma dec 23, 2013 11:02 pm

Informatieve post! Waarvoor dank. :hulde:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Online
 
Posts: 7327
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Chevy » di dec 31, 2013 3:57 am

Toch laatst weer eens een grammetje besteld ervan, nog altijd niet veel boeiends maar van 3 a 4 kleine puntjes in mijn drinken ben ik toch lekker up en kan ik lekker drinken zonder in te kakken. Het blijft een raar stofje, het doet eigenlijk niks waarvan ik zeg "yeah!", maar het houd je wel ff lekker 'up' en 'bezig' terwijl je bijv. normaal in zou zakken. Het voegt niet echt wat toe, maar het haalt wel negatieve dingen (als moeheid, honger, etc) weg, zodat je lekker kan genieten van je avond en lekker wat kan drinken.

Dusja... blijft voor mij een goedkope upper om lekker te boozen en te chillen, maar opzichzelf is het maar waardeloos vind ik. Maar dus als functioneel recreatief additief ( :P ) vind ik het wel een grappig/handig stofje, en super goedkoop als je kijkt naar de dosis en werkingsduur.

Maar nogmaals, oraal is the way to go, nasaal is fucked up en niet noemenswaardig sterker, alleen wat snellere opkomst, maar dat is de corrosieve slopende werking echt van z'n lang zal ze leven niet waard!

En alvast allemaal morgenavond een fijne jaarswisseling en veel dope-plezier in 2014 :D maar keep it safe ;)
Chevy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 233
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 3:40 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Einstein » di jan 07, 2014 6:36 pm

Heb dit spul nu ook een aantal keer gebruikt. De eerste paar uur zijn bijna altijd chill, maar daarna blijft er vaak vooral een rusteloos, opgefokt gevoel over. Redosen helpt enigszins maar is niet bevorderlijk voor de nachtrust :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Fret » di jan 07, 2014 6:41 pm

Met meerdere kleine doseringen vind ik dit spul erg goed te doen, dit zorgt ook dat de crash niet al te heftig is

Ik deed dan 20mg oraal om de paar uur geloof ik
"Ik ben hier emotioneel te onzeker voor Ernie." -Bert, 2015

Avatar gebruiker
Fret
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 786
Geregistreerd: wo jun 26, 2013 9:04 pm
Woonplaats: Bij mijn moeder thuis in de kelder

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Chevy » di jan 21, 2014 5:04 am

Einstein schreef:Heb dit spul nu ook een aantal keer gebruikt. De eerste paar uur zijn bijna altijd chill, maar daarna blijft er vaak vooral een rusteloos, opgefokt gevoel over. Redosen helpt enigszins maar is niet bevorderlijk voor de nachtrust :P


Dat had ik ook steeds, mijn begindosis heb ik omlaag gehaald, en ik neem een heel klein beetje bij na een paar uurtjes, wat de totale dosis maar net ietsje hoger maakt dan wat eerst mijn begindosis was.

Ook drink ik er meer alcohol bij dan eerst, meer zoals ik bij coke deed vroeger. Deze manier/combinatie zorgt bij mij dat ik geen last meer heb van de negatieve effecten, maar wel de positieve effecten (wel op een milder niveau) langer aanhouden.

Zo is het voor mij een leuk alternatief als ik niet naar de klote wilt gaan, nog goed kan slapen (met 0.5mg etizolam), en geen kater de dag erna wil hebben.

'Naar de klote willen gaan' op dit spul lijkt me juist alles behalve relaxed, ik denk dat je na een aantal uurtjes zeer nerveus en zenuwachtig in een nare comedown zit.
Chevy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 233
Geregistreerd: zo mei 20, 2012 3:40 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Ben » vr feb 21, 2014 5:27 pm

Klinkt wel aardig. Methylfenidaat + alcohol vind ik ook wel een toffe combo. Deze ga ik eens proberen met wat rc-benzo's voor de comedown. Zijn er nog leukere dan etizolam? Flubromazepam/diclazepam de moeite?
Avatar gebruiker
Ben
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 384
Geregistreerd: zo sep 15, 2013 3:17 pm

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Jcutter » vr feb 21, 2014 5:40 pm

Flubromazepam, phenazepam..
There’s No Chemical Solution to a Spiritual Problem
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4132
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Dopamientje » vr feb 21, 2014 10:43 pm

Ik vond diclazepam geen reet aan.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Perry » za feb 22, 2014 1:53 am

Alcohol + methylfenidaat geeft toch ethylfenidaat? Dan heb ik dit nu op en voel ik me fijn
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Dopamientje » za feb 22, 2014 5:14 am

JongGeleerd schreef:Alcohol + methylfenidaat geeft toch ethylfenidaat? Dan heb ik dit nu op en voel ik me fijn

De hoeveelheid ethylfenidaat dat daardoor onstaat is klein. Je zal er niks bijzonders van merken. Ik geloof dat ongeveer 17% wordt omgezet naar ethylfenidaat in de lever, maar dan is de vraag nog hoeveel de hersenen bereikt.

Ik ben van mening dat ethylfenidaat veel recreatiever is dan de methyl-versie, mits je er een drankje bij nuttigt.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Olliver1977 » do feb 27, 2014 5:44 pm

Dopamientje schreef:
JongGeleerd schreef:Alcohol + methylfenidaat geeft toch ethylfenidaat? Dan heb ik dit nu op en voel ik me fijn

De hoeveelheid ethylfenidaat dat daardoor onstaat is klein. Je zal er niks bijzonders van merken. Ik geloof dat ongeveer 17% wordt omgezet naar ethylfenidaat in de lever, maar dan is de vraag nog hoeveel de hersenen bereikt.

Ik ben van mening dat ethylfenidaat veel recreatiever is dan de methyl-versie, mits je er een drankje bij nuttigt.


alcohol en dit is dus leuke combo, andere leuke combo om meer een coke alternatief te benaderen? laatst coke nog maar eens geprobeerd en hoe mensen daarvoor 50 euries de gram voor kunnen betalen :lol: ben je toch knettergek :roll: geen enkele coke op de markt nu geeft een zelfde supergevoel als 4-FA van sommige goeie vendors
had gedacht aan lidocaïne + MDAI? deels verdovend en deels SERT activiteit opkrikken :rock:
Olliver1977
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 84
Geregistreerd: wo okt 03, 2012 10:24 am

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Gonzo » vr jun 27, 2014 7:18 pm

Ik had 500 mg besteld maar kreeg 1600 mg... :hulde:

Ik heb ongeveer 10 mg gesnoven en een capsule met 50 mg gedropt..Best lekker spul, ik heb nog geen last van comingdown symptomen of dat ik bij wil nemen(is nu 3 uur geleden dat ik het innam)..
Lekker functioneel en creatief..

Wordt vervolgd....

Nu de comedown: Etizolam, dus zou het eerlijk gezegd nog niet weten.... :grin:
Laatst bijgewerkt door Gonzo op vr jun 27, 2014 11:26 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Ethylphenidate

Berichtdoor Paradise » vr jun 27, 2014 11:26 pm

Hmm nja, ik vind het erg onvoorspelbaar, de ene keer is het bijna methyl met iets meer euforie de andere keer is het vrij "lastig",
soms amper comedown, de andere keer bloedvervelend ... da's toch het grootste verschil met andere rc's en uppers voor mij ...
Avatar gebruiker
Paradise
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 442
Geregistreerd: wo jul 13, 2011 3:45 am

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner